Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternetten alışveriş!!!

antik58
02.04.2014, 14:56
SİVASSPOR sevdalısı olarak takımımıza destek olalım diye SİVASSPOR resmi sitesinden forma ve 2 adet tişört siparişi verdik ve ücretleri ödenirken kargo ücreti de ödenmişti ancak formanın 1 beden büyük gelmesinden dolayı kulübü arayarak değiştirilmesini istedim ancak bana tekrar kargo ücretlerini ödememi söylediler! Ayrıca hediye paketi istedik poşete koyup göndermişler, siyah tişört istedik sormadan kırmızısını göndermişler içinede özür mahiyetinde şapka koymuşlar işin enteresan kısmı poşetin içinden faturada cıktı hediye paketinde faturanın ne işi var !!! internetten alışveriş nimetini fazlasıyla kullanan bir insan olarak böyle bir anlayışla hiçbir yerde karşılaşmadım bir daha kesinlikle bu siteden alış veriş yapmam kimsenin çıkıpta taraftar yeterli ilgiyi göstermiyor deme hakkı yok, ilgisiz yönetimi KINIYORUM...

keko 58
02.04.2014, 15:13
SİVASSPOR sevdalısı olarak takımımıza destek olalım diye SİVASSPOR resmi sitesinden forma ve 2 adet tişört siparişi verdik ve ücretleri ödenirken kargo ücreti de ödenmişti ancak formanın 1 beden büyük gelmesinden dolayı kulübü arayarak değiştirilmesini istedim ancak bana tekrar kargo ücretlerini ödememi söylediler! Ayrıca hediye paketi istedik poşete koyup göndermişler, siyah tişört istedik sormadan kırmızısını göndermişler içinede özür mahiyetinde şapka koymuşlar işin enteresan kısmı poşetin içinden faturada cıktı hediye paketinde faturanın ne işi var !!! internetten alışveriş nimetini fazlasıyla kullanan bir insan olarak böyle bir anlayışla hiçbir yerde karşılaşmadım bir daha kesinlikle bu siteden alış veriş yapmam kimsenin çıkıpta taraftar yeterli ilgiyi göstermiyor deme hakkı yok, ilgisiz yönetimi KINIYORUM...

katiliyorum kardesim.......

ben Yurtdisinda yasiyorum ve HALA bizim icin satis YOK!!!!
birde utanmadan söyliyorlar....
taraftar olarak Forma vs. vs. alin cok ilginc Yurtdisinda satis yoksa nasil alalim birde Sivastaki Store bi bakin gözunü seveyim olurmu öyle bi Store??
ya kapali yada ici bombos.... :rolleyes:

Arkadasim ordaki bakanlari yani Site bakanlari BU ISLERI BILMIYORLAR!!

PETKOVİC
02.04.2014, 15:30
her bir cümlede ayrı ayrı yumruk yemiş gibi oldum okudukça gözlerim dışarı vurdu ne biçim iştir anlamadım. sonra niye ürün almıyorlar diye mızıldanıp dururlar!! adamlar hatalarını telafi edeceklerine kargo parasını yeniden öde gibi çirkin bir cümle kullanmışlar utandım resmen!!!!

antik58
02.04.2014, 15:52
Ne yazıkki durum böyle...

Soyözen
02.04.2014, 18:54
Hayret kimse girip olacak o kadar falan yazmamış. İyi güzel aferin site açıldı ama aylardır hep dile getirilen konuları hala çözemiyor olmalarının hiç bir açıklaması olamaz. Ürün çeşitliliği, yurtdışına satış, görselden farklı ürün gönderilmesi gibi sıkıntıları kim çözecek acaba? Beş sene de bunun için beklemeyelim de...

sawyer5892
02.04.2014, 19:57
online alisveris hizmeti yetersiz haklisin faturayi icine koymalari hediye paketi yapmamalari ve yanlis urun gondermeleri konusunda da haklisin ancak formanin bir beden buyuk gelmesi konusu ayri senin sectigin bedeni gonderdiler ve buyuk geldiyse hata senin ve sen odemelisin kargo ucretini eger senin sectigin bedenden buyuk gonderdilerse de sorumsuzluk ve onemsememenin gostergesidir bu

antik58
02.04.2014, 20:37
online alisveris hizmeti yetersiz haklisin faturayi icine koymalari hediye paketi yapmamalari ve yanlis urun gondermeleri konusunda da haklisin ancak formanin bir beden buyuk gelmesi konusu ayri senin sectigin bedeni gonderdiler ve buyuk geldiyse hata senin ve sen odemelisin kargo ucretini eger senin sectigin bedenden buyuk gonderdilerse de sorumsuzluk ve onemsememenin gostergesidir bu

Her ürün aynı ölçülerde olacak diye birşey yok daha önceki formanın ölçülerine bakılarak sipariş edildi kesim farkıyla büyük geldi, hadi hata bende diyelim öyle olsa bile şu ana kadar alışveriş yaptığım sitelerde hiç para ödemeden değişim yaptım ki sizlerde yapmışsınızdır eminim neyse ders aldık vesselam...

poolat58
02.04.2014, 21:38
Bizim klüpte malesef herşey güdümsüzce yapılıyor. ''Yeter işte amaaan daha nolcak'' diye yapılan işlerden hayır gelmez. İnanın neredeyse takımı sahaya arma basmadan çıkaracaklar. Adamlar öyle özensiz ve vurdum duymaz. Heves yokki.

ankastre
02.04.2014, 21:55
pirofosyonca yapılmayan işler anca böyle olur.mecnun hangisine yetişsin yanında bir adam yokki

karamik
02.04.2014, 22:06
Bende aldım hediye paketi istedim sivasspor armalı poşet ile verdiler tam oturmamış sistem ama güvenilir olduğunu düşünüyorum herşeye ramen on numara bir forma gönderdiler güzel bir site yapmışlar tüm yiğidolara tavsiye ederim insanları bu konuda uzaklaştırmamak gerekiyor Rüştü abimden bir ricam olacak sivasspor internet alışveriş sitesine burdan bir link verse daha çok alışveriş yapan olur.

Kokomo
03.04.2014, 08:58
Maalesef Sivas halkı (Dolayısı ile de Sivasspor yönetimi) hem Marketing (Pazarlama) hem de Internetten alışveriş konusunda yetersiz.

Turizm konusuna yabancıyız ! Yaz aylarında şehrimize geldiğimizde 1 adet MAGNETİ (Buzdolabı süsü) bile zar zor buluyoruz !

Ağrı Doğubeyazıt'a gittim, orada bile çok daha kolay buldum !

Mantalitenin değişmesi lazım ki çok zor görünüyor bu ilgisizlikle ...

Soyözen
03.04.2014, 10:00
Maalesef Sivas halkı (Dolayısı ile de Sivasspor yönetimi) hem Marketing (Pazarlama) hem de Internetten alışveriş konusunda yetersiz.

Turizm konusuna yabancıyız ! Yaz aylarında şehrimize geldiğimizde 1 adet MAGNETİ (Buzdolabı süsü) bile zar zor buluyoruz !

Ağrı Doğubeyazıt'a gittim, orada bile çok daha kolay buldum !

Mantalitenin değişmesi lazım ki çok zor görünüyor bu ilgisizlikle ...

Aynen dediğiniz olayı biz de yaşadık. Eşimle gittiğimiz şehirlerden hatıralık birer tane magnet alıyoruz. Her gittiğimiz şehirden aldık, bir tek memleketimden alamadık. Güler misin ağlar mısın.

59yigido58
03.04.2014, 21:08
ne yazıkki durum gerçekten kötü yönetimin bu konuya gereken müdahaleyi yapması lzım madem külübe destekse konu bu işin başına bu işten anlayan birini tayin etsin

izmirliyigido
04.04.2014, 21:15
Şu işin başına, daha profesyonel düşünen ve uygulayan birini getiremediler cümle aleme rezil oluyoruz.. Gaziantepspor, Elazığspor, Malatyaspor bile yaparken bize beceremiyoruz..

.

Besyo_cu
04.04.2014, 21:28
E satış yapan takımlar içerisinde en kötü E- Storeye sahip olan takımız Galatasaray, fenerbahçe ve Beşiktaş e satış sitelerinden vazgeçtim alt ligde ki takımların e satış siteleri bile bizimkinden kat ve kar daha iyi pek ümidim yok ama yöneticilerimizden birisi belki bu ürünleri ve siteleri görür de örnek alır ;

Ptt 1. Lig takımlarından Boluspor : http://www.bolusporstore.com/ , Karşıyakaspor : http://www.bolusporstore.com/ ve Samsunspor'un ki http://www.samsunsporstore.com/ daha beteri nerdeyse kulübe kilit vurulacak olan Sakaryaspor'un E - Storesi ; http://www.samsunsporstore.com/

Süper Lig'de bu işi en iyi yapan takımlardan birisi de hiç şüphesiz Bursaspor : https://www.bursastore.com/ bu ürün çeşitlerine bakarmısınız... Bu siteler sayesinde Fernandaolar, Batallalar'ı çok rahat transfer edebiliryorlar. Bizim yönetim süper lige çıktığımızdan beri bu konuda maalesef bir arpa boyu yol alamadı.

antik58
10.04.2014, 22:22
Sivasspor resmi sitesine mail attım en kısa sürede cevap verilecek denildi hala bekliyorum yazık bu takıma bu kadar mı ilgisiz olunur !!!:mad:

58_SEMİH_58
11.04.2014, 11:09
Yakın zamanda yepyeni ürünler çıkacak.Bekleyiinnn!

eurovision
11.04.2014, 17:45
yaklaşık 1 yıl store kapalıydı geçen senede beyaz formaların üstüne beyaz baskı ile riga boya yazıyordu