Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Kareteci Gökhan Filiz

cücü baba
07.04.2014, 16:11
http://resimzade.com/Show.html?i=43876&token=61502 (http://resimzade.com/Show.html?i=43876&token=61502)

27. Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvasında BALKAN ŞAMPİYONU, AVRUPA 2. si TÜRKİYE ŞAMPİYONU MİLLİ KARATECİMİZ GÖKHAN FİLİZ ilimize bir başarı daha getirdi, daha önce uzun bir sakatlık dönemi geçirdikten sonra çıktığı ilk uluslararası mücadelede A MİLLİ TAKIMLAR düzeyinde 1. turda azeri rakibini 7-0, 2. turda kırgız rakibini 4-3- 3. turda ise geçen yılın ve bu yılın DÜNYA ŞAMPİYONU olan iranlıyı 3-2 yenerek grup finali oynamaya hak kazanıp grup finalinde ise TÜRK MİLLİ Rakibine 3-5 yenilerek 3. lük maçı yapmaya hak kazanmıştır yenildiği rakibi İsmail arapoğlu turnuvanın Şampiyonu olmuştur, 3. lük maçında ise taylandlı rakibini 7-3 yenerek A MİLLİ ler düzeyinde 60 kg turnuva 3. sü olarak önce MİLLİ TAKIM Teknik heyeti olmak üzere tüm spor kamuoyunu kendine hayran bırakmıştır...

cücü baba
07.04.2014, 16:15
Gökhan Taylandlı rakibine 3-0 yenikken rakibinin tekmesi ve ayak tırnağı gözüne batması üzerine çok ciddi yaralanmış ve gözünün altında yırtık meydana gelmiştir bu sakatlık üzerine rakibi diskalifiye edilmesi gerekirken hakemlerin yanlı tutumu ile maç devam etmiş ve Gökhan bu andan sonra üst üste aldığı sayılar ile maçı 7-3 lehine çevirmiştir.

Rallim58
07.04.2014, 16:34
Cücübaba'nın cücüğünü tebrik ediyorum...

Madalyalar Sivas üzerinde dolanıyor, Altın madalyalarımızın çoğalması, sporcularımızın branşlarında başarılı olması en büyük dileğimizdir.

Gökhan'ım öpüyorum seni, baban altını "kutlayacaktı" ama maalesef:)... Seninle biz bronzu kutlayalım :)

ihtiyar yiğido
07.04.2014, 17:26
Gökhan Filiz kardeşimiz alınan mağlubiyetten ders çıkarır çalışmalarını daha hırslı ve azimli bir şekilde sürdürürse aldığı bu bronz madalya yarın ona altın olarak geri döner '' Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki sevdiğiniz bir şey de sizin için şerdir. Allah bilir de siz bilemezsiniz.” ayeti kerimesinde olduğu gibi, bu hoşuna gitmeyen bronz madalya Gökhan kardeşimize Avrupa ve dünya şampıyonluğu olarak döner İNŞALLAH.

BekirBayrak
07.04.2014, 21:43
Gökhan'cığım öncelikle tebrik ederim.
Başarılarının devamını dilerim.Sende bu azim bu istek olduğu sürece çok daha iyi yerlere geleceğinden en ufak bir şüphem yoktur.

34MUAMMER58
07.04.2014, 21:55
GENÇ kardeşimi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum

kayayatakci
08.04.2014, 00:03
Tebrikler gokhan bende eski bir taekwondo cu olarak seni kutluyorum basarilariyin devamini diliyorum.Danimarka dan sevgilerimle.Kaya

muspol58
08.04.2014, 08:23
tebrik ederim bundan sonraki müsabakalarında başarılar dilerim

cücü baba
08.04.2014, 12:18
Cücübaba'nın cücüğünü tebrik ediyorum...

Madalyalar Sivas üzerinde dolanıyor, Altın madalyalarımızın çoğalması, sporcularımızın branşlarında başarılı olması en büyük dileğimizdir.

Gökhan'ım öpüyorum seni, baban altını "kutlayacaktı" ama maalesef:)... Seninle biz bronzu kutlayalım :)

Teşekkürler ağbim....

Altını kutlayamadık emme bronzu söz bu kez kutlayalım :)

58 Amsterdam 58
08.04.2014, 13:53
Tebrikler yigidom benim, Allah basarilarin devamini getirsin.

eurovision
08.04.2014, 16:17
tebrikler Gökhan Filiz :) bu arada gözünün altındaki yırtık içinde geçmiş olsun