Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitemizin duayenlerinden Rallim58
ihtiyar yiğido 15.06.2014, 16:02 Sitemizin duayenlerinden Rallim58 rumuzlu kardeşimiz uzun zamandır sitemizde yorumlarına rastlayamıyoruz, özel mesaj attım ama bir cevap alamadım. Bir oparasyon (Ameliyat) geçirecekti acaba ne oldu durumu nasıl, tanıyan kardeşlerimiz varsa bilgilendirirlerse memnun olurum. Sivasspor.com olarak biz çok büyük bir aileyiz, onun için başta Rallim58 rumuzlu kardeşimize ve diğer hasta olan tüm kardeşlerimize ALLAH dan şifa bulmaları için dua edelim,İNŞALLAH biran evvel sağlıklarına kavuşmuş sekilde aramıza dönerler,biz Sivasspor sevdalısı tüm kardeşlerimizi seviyoruz.
gürünlüyiğido58 15.06.2014, 16:04 Allah acil şifalar versin..
PETKOVİC 15.06.2014, 16:06 Korktum bi anda ölüm haberi verir gibi başlayınca yüreğim ağzıma geldi valla!!! Allah acil şifa versin..
ihtiyar yiğido 15.06.2014, 16:10 Korktum bi anda ölüm haberi verir gibi başlayınca yüreğim ağzıma geldi valla!!! Allah acil şifa versin..
ALLAH üzün ömürler versin sevgili yiğido kardeşim sevdiğimiz için merak ettik bir haber alamayınca da tanıyan kardeşimiz vardır diye çareyi konu açmakta bulduk
tekdoktiri 15.06.2014, 16:31 geç miş olsu arkadaşı mıza
Sitemizin duayenlerinden Rallim58 rumuzlu kardeşimiz uzun zamandır sitemizde yorumlarına rastlayamıyoruz, özel mesaj attım ama bir cevap alamadım. Bir oparasyon (Ameliyat) geçirecekti acaba ne oldu durumu nasıl, tanıyan kardeşlerimiz varsa bilgilendirirlerse memnun olurum. Sivasspor.com olarak biz çok büyük bir aileyiz, onun için başta Rallim58 rumuzlu kardeşimize ve diğer hasta olan tüm kardeşlerimize ALLAH dan şifa bulmaları için dua edelim,İNŞALLAH biran evvel sağlıklarına kavuşmuş sekilde aramıza dönerler,biz Sivasspor sevdalısı tüm kardeşlerimizi seviyoruz.
Duyarlı davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum ihtiyar yiğido kardeşim.
Ameliyat gayet başarılı geçti ve şu an sağlığı çok çok iyi. Bu günlerde siteye uğrayamamasının nedeni, oğlunun (yeğenimin) hayırlı işi dolayısıyla tatlı bir telaşla meşgül :)
Tekrar teşekkürler...
ihtiyar yiğido 15.06.2014, 17:00 Duyarlı davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum ihtiyar yiğido kardeşim.
Ameliyat gayet başarılı geçti ve şu an sağlığı çok çok iyi. Bu günlerde siteye uğrayamamasının nedeni, oğlunun (yeğenimin) hayırlı işi dolayısıyla tatlı bir telaşla meşgül :)
Tekrar teşekkürler...
ALLAH Razı olsun sevgili kardeşim bu güzel haberinden dolayı çok memnun oldum, çünkü bu kardeşimiz tam bir Sivasspor sevdalısı yorumlarını göremeyince merak ettim biran evvel yorumları ile aramıza bekliyoruz.
Ferhat06 15.06.2014, 17:30 Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Yeğenimize iki cihan saadeti niyaz ederim.
ozledımeskıyı 15.06.2014, 19:10 Öncelikle Arkadaşımıza duyarlılığından teşekkür ederim bu hareketi görüce Sivassporluluğumuzla bir kere daha gurur duydum Rallim58 in de umarım bir sıkıntısı yoktur en kısa sürede tekrar aramızda görürüz inşaalah.
sivaslıadem 15.06.2014, 19:49 bu site sizlerle daha güzel
Böyle üyeler olmasa diğer forum sitelerinden hiç bir farkı bulunmazdi
Samimi dostluklarla, hassasiyetleriyle beni daha da cezbediyor
Yasin abimizin de uğraştığı işlerini hayra erdirsin
sıvaslıgenç 15.06.2014, 20:09 Duyarlı davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum ihtiyar yiğido kardeşim.
Tekrar teşekkürler...
Allah gecinden versin ölüm haberi bekliyordum hayırlı haber çıktı :D :D Allah mutlu mesut eder inşallah :)
58sinan58 15.06.2014, 22:54 Geçmiş olsun rallim abi
58YIGIDO58 15.06.2014, 23:05 Ralim abi gecmis olsun Allah sifa versin insallah :)
eyuphulagu 15.06.2014, 23:18 Geçmiş Olsun!Allah Hayırlı Şifalar Versin!
şarkışla 58 16.06.2014, 00:32 Allah şifa versin
SenSetik 16.06.2014, 00:50 durumu iyi çok şükür...yakında inşallah aramızda tekrar göreceğiz...yorumlarıyla renk katmaya devam edecek :)
Geçmiş olsun diyoruz muhterem büyüğümüze.. Allah şifalar versin inşallah tüm hastalarımıza.
Uzun zamandır bende merak ettim Ralim58 Ameliyat geçirdiğini duymadım Allahım acil şifalar verir inşallah en kısa zamanda kendisine ulaşıp konuşa bilirim inşallah
Ralim58 abime direk kendisine ulaşamadım ancak ortak tanıdığımız bir gardaşım dan aldıgım bilgiler beni sevindirdi Ralim58 abim ufak bir operasyon geçirmiş dogru anacak saglık durumu çok şükür gayet iyi oldugu gibi her zaman olduğu gibi işinde gücünde oldundan ayrıca hayırlı birde işleri varmış ve sitede malum fazla birşeyde olmayınca Ralim58 abimi inşallah sezon açılışıyla birlikte güzel yorumlarıyla birlikte aramızda olur inşallah
58 Amsterdam 58 16.06.2014, 21:41 Gecmis olsun ayni zamanda hayirli olsun
Rallim içimizden birisi ilk yorumunu bekliyoruz
psychology58 16.06.2014, 23:11 Rallim Abiye geçmiş olsun diyorum. Oğluna da mutluluklar diliyorum.
ihtiyar yiğido 16.06.2014, 23:29 Ralim58 abime direk kendisine ulaşamadım ancak ortak tanıdığımız bir gardaşım dan aldıgım bilgiler beni sevindirdi Ralim58 abim ufak bir operasyon geçirmiş dogru anacak saglık durumu çok şükür gayet iyi oldugu gibi her zaman olduğu gibi işinde gücünde oldundan ayrıca hayırlı birde işleri varmış ve sitede malum fazla birşeyde olmayınca Ralim58 abimi inşallah sezon açılışıyla birlikte güzel yorumlarıyla birlikte aramızda olur inşallah
Kasım gardaş duyarlılığından dolayı teşekkür ederim, kardeşimiz bu siteden böyle uzun süre ayrı kalmazdı, birde oporasyon geçreceğini bildiğim için merak ettik çok şükür iyi imiş, ALLAH tüm yiğido kardeşlerimize sağlık , sıhhat, afiyetler nasip etsin, hayırlı işinde de ALLAH tamamına erdirsin. Amin.
geçmis olsun kardesim insallah en kisa zamanda aramiza doner
Kasım gardaş duyarlılığından dolayı teşekkür ederim, kardeşimiz bu siteden böyle uzun süre ayrı kalmazdı, birde oporasyon geçreceğini bildiğim için merak ettik çok şükür iyi imiş, ALLAH tüm yiğido kardeşlerimize sağlık , sıhhat, afiyetler nasip etsin, hayırlı işinde de ALLAH tamamına erdirsin. Amin.
Teşekkür edecek birşey yapmadık gardaş bu bizim bir insanlık görevimiz oldugunu düsünüyorum. Kısa bir zaman sonra aramıza katılırsa çok daha mutlu olacağız inşallah.
tykinik58 17.06.2014, 08:28 Geçmiş olsun Rallim kardeşim. ALLAH sağlık sıhhat afiyet versin. Hayırlı şifalar ihsan eylesin.
Hayırlı işinizde de mutluluklar diliyorum.
MEVLUTHOCAOGLU 17.06.2014, 10:01 geçmiş olsun olsun Allah acil şifalar versin
Rallim58 14.10.2014, 08:57 Konuyu açan ihtiyar yiğido kardeşim nezdinde hassasiyet gösteren tüm yiğidolara teşekkür ediyorum...
Rabbim cümlenize; sağlık, sıhhat ve afiyetler versin...
Çok teşekkür ediyorum...
|