Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetim Kombinede Sınıfta Kaldı
ddolphiner 20.08.2014, 17:38 http://www.haberler.gen.al/resim/11/05/sivasspor-fenerbahce-mac-bileti-icin-uzun-kuyruk-olusturdular-1.jpg
Arkadaşlar sivasspor resmi sitesinde Sayın Erdal Sarıların çağrısı üzerine hedef 10.000 Kombine kart ile ilgili kampanyasını okuyup ben ve benim gibi yaklaşık 100 civarı taraftar sabah saat 9 dan itibaren sıraya girdik. Yaklaşık 30 derece sıcağın altında nihayet 10:00 da görevliler stadyum önündeki gişeyi açtılar. Sistemin 2 gündür arızalı olduğunu ve passolig kart basamadıklarını söylediler. Neyse internetten paso lig karta başvuranlar için ise kartları olmasada kombine verebileceklerini tc kimlik no ile karta yükleme yapacaklarını söylediler.Fakat oda nesi resmi sitede 20 agustos itibari ile yeni kombinelerin yükleneceği( yani eski kombine sahiplerine tanınan hakkın biteceği )açıklanmıştı. Ama görevli bugünde kombine satamadıklarını yarından itibaren yüklemelerin yapılabileceğini söyledi. Büyük tepkiler üzerine Erdal Sarıları arayan görevli Başkan vekilinin böyle bi açıklama yapmadığını söylediğini duyurdu. bizlerde cepten resmi sitede yazan açıklamayı gösterdik fakat onlarda bişey yapamayacağını söyledi.
Sözün kısası ilk maça 10 gün kalmış satılan pasolig card 2000 civarı. kombine ise 400 küsürlerde. Gişe zaten meydanda yok. Ta stadyumda oda 4 gişenin en fazla ikisi çalışır. Saat 10 da açılırsa ne ala. Yazık taraftara. Ptt lig takımları bile 1 aydır kombine satıyor internetten. İnternettende açılmadı satışlar.
Ne yapmalıyız? hergin sıraya girip bize kombine satışı açıldımı bugün diye saatlerce bekleyip ya sistemin gelmesini yada resmi sitenin gerçeği yansıtmayan açıklamalarını mı bekleyeceğiz??
AvRuPaNiNKrALi58 20.08.2014, 17:49 Yakismiyor bu amatörce davranislar bizim gibi kulübe!
Yönetimin artik uyanmasi lazim!!!!!!!!!
Zaten az buz taraftarimiz var onlar´da yakinda gelmeyecek uyduruk sacma uygulamalar sayesinde...
58 Amsterdam 58 20.08.2014, 17:53 Yigido gardasim bu basligin uzerine Passolig sinifta kaldi desen daha iyi yakisir. Yonetim naapsin ?
Bu Passoligin bilgisayar sistemi calismiyorsa ozaman baska takimlar da etkileniyordur herhalde, yani yonetimin disindaki bir olay.
Belki baski yapabilirler ona katilirim.
ddolphiner 20.08.2014, 17:55 Yigido gardasim bu basligin uzerine Passolig sinifta kaldi desen daha iyi yakisir. Yonetim naapsin ?
Bu Passoligin bilgisayar sistemi calismiyorsa ozaman baska takimlar da etkileniyordur herhalde, yani yonetimin disindaki bir olay.
Belki baski yapabilirler ona katilirim.
Üstad hadi kart basamıyoz gidin internetten başvurun tc kimlik no ile yükleriz kombinenizi dediler. 10 gün var maçlara daha kombineleri vermiyorlar. Budamı pasoligin hatası?
58 Amsterdam 58 20.08.2014, 17:58 Üstad hadi kart basamıyoz gidin internetten başvurun tc kimlik no ile yükleriz kombinenizi dediler. 10 gün var maçlara daha kombineleri vermiyorlar. Budamı pasoligin hatası?
Kombine passolig'e bagli degil mi ?
ddolphiner 20.08.2014, 18:00 Kombine passolig'e bagli degil mi ?
Hayır ayın 20 sine kadar eski kombine sahipleri dışında kimseye satış yoktu. Öncelik onlarındı. Fakat 20 si oldu hala yeni satış yok. Resmi sitede yazanlar gerçeği yansıtmıyor.Çok geç kalındı çok. 10 gün kalamı satışa cıkar kombine. Nasıl hedef 10 bin ?
serkan_ozcan58 20.08.2014, 18:13 Ben bu kadar iyi yonetildigini soyledigimiz yonetimimizin reklam pazarlama ve lisansli urunler konusumda bu kadar vurdumduymaz olmasini hazmedvmiyorum valla cok yazik uzuluyorum yonetimden biri ciksada bu konulari okusa bir fikir edinir en azindan
...
58 Amsterdam 58 20.08.2014, 18:15 Hayır ayın 20 sine kadar eski kombine sahipleri dışında kimseye satış yoktu. Öncelik onlarındı. Fakat 20 si oldu hala yeni satış yok. Resmi sitede yazanlar gerçeği yansıtmıyor.Çok geç kalındı çok. 10 gün kalamı satışa cıkar kombine. Nasıl hedef 10 bin ?
Kusura bakma ozaman ben yanlis anladim.
Aslinda yonetim de istekli cunku kombine fiyatina yariya indirmis diye okudum ama ne hikmetse bir tarafi herzaman yamuk kaliyor malesef.
Insallah yetisir gardas.
eurovision 20.08.2014, 18:15 bu tarz işleri düzgün yapsalar şaşarım :mad:
münihliyigido58 20.08.2014, 19:04 Passolig almayin. Kombine almayin. Protesto edin bu federasyonun fasist yeniligini.
150TL'yi Sivas Store'da formalara, atkilara yatirin. Böyle katki saglayin.
Takimlar bos stadyumlara oynamak zorunda kalirlarsa, bu uygulamayi kiran baski o ayni takimlardan gelir. Biraz devrimci gibi düsünün, biraz siyasi önemleri anlayin.
Sizi mac izlemek icin, kredi karti sahibi yapip, borc batakligina sürüklüyorlar. DÜNYADA GÖRÜLMEMIS birsey.
sıvaslıgenç 20.08.2014, 19:20 Passolig almayin. Kombine almayin. Protesto edin bu federasyonun fasist yeniligini.
150TL'yi Sivas Store'da formalara, atkilara yatirin. Böyle katki saglayin.
Takimlar bos stadyumlara oynamak zorunda kalirlarsa, bu uygulamayi kiran baski o ayni takimlardan gelir. Biraz devrimci gibi düsünün, biraz siyasi önemleri anlayin.
Sizi mac izlemek icin, kredi karti sahibi yapip, borc batakligina sürüklüyorlar. DÜNYADA GÖRÜLMEMIS birsey.
Son paragrafın kesinlikle doğru millet zaten kredi kartından borç batağında birde millete bunu dayattilar Yandık artık. Almamak en baştan protesto etmek en mantıklısı ama artık reklamlarda işin içine girdi milletin beyni iyice yıkandı.
poolat58 20.08.2014, 19:26 bu kadarı da fazla.Bu klübü yönetmeye niyetiniz yoksa
bırakın, kimse sizi zorla tutmuyor. PTT takımlarına
bakın da kurumsallaşma taraftarla bütünleşme nasıl
olur , öğrenin biraz! Yazıklar olsun be. Bu kadar güdümsüz öylesine yönetilen başka bir klüp var mıdır merak ediyorum doğrusu. Adamlar her işi ''aman yeter işte nolacak'' parolasıyla yapıyor!
58YIGIDO58 20.08.2014, 19:34 Ben zaten dedim bu passolig sayesinde taraftar sayisi azalacak diye !!!!!:mad:
DOGU_BEY 20.08.2014, 20:37 Arkadaşlar passoligi ben de çıkarttım bekledim ve hepimiz gibi işlemlerin çok yavaşlığı beni de bunlattı..fakat burada açıklanması gerekn önemli bir nokta var: passoligin alt yapısından tut oradaki gişeler,elemanlar ve sistemin herşeyinin işleyişi tamamen fedrasyona ait yani Sivasspor yönetiminin ordaki durumla en ufak ilgisi yok...kombine satışlarında da sorumlu olan passolig elemanları çünkü oradaki ortak havuzdan satılan kombinelerin anında girilmesi ve alan kişi adına ortak havuzda kapatılması gerekiyor...hatta kombine konusunda passolig görevlisine ytardımcı olsun diye büfedeki görevli bayanı da oraya vermişler...yani özetle passolig ve kombine satış işlemleri tamamen fedarasyon yetkililerine ait, bizim yönetim sadece fiaytları belirleyip ordaki elemanlara iletmiş..burada eleştirilecekse yönetim değil passolg denen belayı başımıza salan ve alt yapısını elemanlarını ikide bir donan sistemini iyi kuramayan fedarasyondur...
işin aslını özünü araştırıp öyle tartışalım....
kursad1981 20.08.2014, 20:50 sorunların kaynağı bu çapta büyük işe girip doğru durust alt yapısı olmayan passo lig şirketidir.
Eski kombine sahipleri için kombine yüklemesinin basladıgı günden bu yana satış noktasına gıdenler hergun yenı bir sorunla karşılaşıyor.
Kendi basıma gelen olayı anlatayım.13 ağustos gunu kombine yüklemesi için gıttıgimde sordum. eski kombine sahıpleri harıc kombine yüklemesi yapılıyormu diye sorduğumda hayır cevabını verdiler.bazı arkadaşlarımın aldığını duydum 14 ağustos ta yıne gittim bu sefer satış yapılıyor dendi.Israrım sayesınde 2. günde kombineyı aldım.
ddolphiner 20.08.2014, 21:43 işin aslını özünü araştırıp öyle tartışalım....
Doğu Bey peki 10 gün kalmasına rağmen halen kombineleri vermeyen federasyonmu passoligmi yönetimmi? Umarım bunları okuyan bi tane yönetici çıkar.
Sivasspor.org.tr sitesinden aynen alıyorum gerisi size kalmış.
http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber-455-hedef-10-bin-kombine-kart.html
20 Ağustos’ta internetten de satılacağını dile getiren Sarılar, internetten satışı gecikmeli geldiği için önermediklerini söyleyerek şunları dile getirdi, "7 gün boyunca bu maraton, kale arkası, VIP kırmızı koltukta eski kombineleri olan kombine kartlarıyla, kimlikleri ile başvurup 7 gün boyunca kesinlikle eski yerleri olan sahiplerine satılacak. 1 hafta bunları sattıktan sonra genel satışa geçeceğiz buda 20 Ağustos’ta. Genel satış dediğimiz yerleri satışa başlayacağız. 20 Ağustos’tan sonra bir daha incelik var. İnternetten de alabiliyor taraftar. İnternetten kart gelmesi biraz gecikmeli oluyor. O yüzden interneti biz önermiyoruz. 10 günü buluyor internetten gelmesi. Zaten 31’inde maçlarımız başlıyor. Gelmesi sorun olur" dedi.
Bugün ayın kaçı? 20 si. ve yönetim kombineleri halen sürmedi piyasaya.
|