BROTHERS58
05.12.2005, 04:59
KAYSERİDEKİ MAÇ SİNİR HARBİNE DÖNDÜ HAKEM MÜFTÜOĞLU BİZE BOL BOL KIZARDI SARARDI KAYSERİYE KART KALMADI GALİBA!DOKSAN DAKİKA KUDDUSİ MÜFTÜOGLUYLA BİTMEZ OLDU.DEGERLİ YİĞİDOLAR BU MAÇIN ARDINDAN SİVASI SEVMEYENLER DAHA NET KONUSURLAR BALİLİ VE LORANTIN TEPKİSİ ONLAR İÇİN FIRSAT OLDU.BİZDE ELEŞTİRİLERE HAZIRLIKLI OLUP TEPKİMİZİ GÖSTERELİM.ÖRNEK FANATİK GAZETESİ PAZARTESİ BASKISINI NETTEN OKUDUM LORANTIN RESMİVAR ALTINI DOLDURMUSLAR ABUR CUBURLA SİVASI TÜRKİYE KAMUOYUNA BU SEKİLDE SUNUYORLAR DİLERİM BASIMIZ AGRIMAZ.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM!!!
ozbas_ozbas
05.12.2005, 07:10
hakemde yönetemedi maçı...düzgünce
BENCE HAKEM İYİYDİ.........
ElbeyLi58
05.12.2005, 08:04
Petkova kirmizi kart ve penalti yanisdi
hemide SivasSporumuza cok geriksiz
sari kartler verdi
sivaslim58
05.12.2005, 08:24
hakem çok iyi yönetti.penaltı kararı ve petkoviçi atması yüzde yüz doğru.adam tekme atıyor zannediyorki kimse görmez.ayrıca balili 5 dakika daha sahada kalsa kesin atılırdı.hakkı penaltı atışından sonra hakeme el kol hareketi yapıyor.bunlar nasıl profosyonel oyuncu.hakemle uğraşacağına işine bak fener maçında yine aynı hata bu maçta yine aynı hatta yeter hakkı kaptan kendine gel.böyle basit defans hataları yapılmazki.
Etem-Murat
05.12.2005, 09:03
BU MACTA HANĞİ HAKEM OLSA DAHA İYİ OLURDU BENCE BU HAKEM DAHA İYİYDİ NİYE SARI KARTLAR HATALI OLABİLİR .KALECİNİN YAPTIĞI COK YANLIŞTI KARAR TAM NET DOĞRU HELE İKİNCİ YARI SON DAKİKALARDA KALLANIN YAPTIĞI CEZASAHASINDA TAM PENALTI İDİ HAKEM VERMEDİ HATALARI SEVAPLARIYLA BİR MAC GERİDE KALDI HAYIRLISI
MAÇTAN ÖNCEKİ YORUMLARIMDADA BU HAKEMİN FORMSUZ OLDUĞUNU VE KESİNLİKLE HATALI KARARLAR VERECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİM AMA NEYSEKİ GENELDE LEHİMİZE OLDU BU HATALAR.ÖZELLİKLE KALLANIN YAPTIĞI HAREKET KESİN PENALTIYDI.ŞARTLAR İTİBARİYLE KAYSERİDEN 1 PUAN ÇIKARMAK BAŞARIDIR AMA HER HAFTA BU TAKIM GERİYE GİDİYOR SANKİ
arkadaslar ne olursa olsun dogru konusmak lazim bence petkovicin yaptigi haraket rakip oyuncuyu sakatlar nitelikteydi bence hakem iyi bi mac yönetmis,kallayla yordanov un pozisyonunda kayseriye penalti vermemis olayi abartmayin hakem bize karsi o kadar kötü degilmis