Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkandan Açıklama

ddolphiner
26.09.2014, 21:50
http://www.sporxtv.com/flv/2014/05/12/55d11cff5f0c85b8ba2266e2c4a63a 46_1.jpg

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Roberto Carlos'un son durumu ile ilgili konuştu.

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Galatsaray karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Başkan, ligde henüz galibiyet alamayan takımının başındaki Roberto Carlos'tan memnun olduklarını ve bir süre sonra yeni sözleşme önereceklerini kaydetti.

İŞTE O SÖZLER...

"4 haftada 2 puan almamız üzüntü verici. Ligde henüz çok iyi olan alıp giden bir takım yok. Her takım şu an birbirine denk. Hocamızla sözleşmemiz devam ediyor. Biraz daha zaman geçsin kendisiyle daha uzun bir süre için konuşacağız. Hakemlerimizin performanslarını beğenmiyorum. Bugünki penaltı pozisyonunda da hata yaptığını düşünüyorum. E-bilet'i taraftarlara sanırım doğru anlatamadık. Taraftar fişlendiğini düşünüyor ama böyle bir şey yok. Taraftarsız futbol gördüğünüz gibi güzel değil"

Kaynak: www.sporx.com

SİVAS EMİRİ
26.09.2014, 21:58
pardonda ayrılacakta nereye gidecek parasını tıkır tıkır alıyor kimse hesapta sormuyor istediğni yapıyor gider mi hiç abuk sabuk kurdugu kadrolar yüzünden hep geri düşüyoruz sonra maçı çevirmeye calısıyoruz

lan artık vazgeç su kadir sevdandan adamı istemiyoruz oynatma sunu

ofozturk
26.09.2014, 21:59
inş kabul eder o sivas için büyük bir hocam

existence
26.09.2014, 22:03
Önümüzdeki en büyük tehlike 16. haftaya kadar pazar günü maçımız yok. bayramın 1. günü saat 16 da maç olur mu? Noel tatilini düşünen Federasyon Dini Bayramları neden hiçe sayıyor. Neden maçlar pazar günü değil. Herkes devlet memuru mu ki cumartesi maça gidebilsin.
Başkanım bişeyler yapsak.

34MUAMMER58
26.09.2014, 22:26
başkanın açıklamalarından r.carlosun ayrılacağı izlenimi görmedim,hem niye ayrılsın,bence r.carlos bu sezon formsuz,yanındaki domindo lopez gidince kendisine yardımcılık eden yok,bide sezon başında ispanyadan ciddi teklifler aldı ,sivassporun bırakmaması moralini bozdu,avrupaya gitmeyi hakedip gidememekte r.carlosun moralini bozdu,buna transferleri istediği gibi yapamamakda hocayı etkiledi ,buna sezon başı sakatlıklarıda eklendi ,tüm bu olumsuzluklar r.carlosun geçen sezonki formundan uzaklaşmasının nedenidir bu benim düşüncem ,r.carlos gelecek yıl için sivasda kalmıyacaktır diye düşünüyorum

DoomsDay58
26.09.2014, 22:41
Ben kalacağına pek ihtimal vermiyorum zira yönetimin transfer politikası ortada. Yeni sözleşmeyi kabul etmezse kimse neden böyle oldu demeyecek buna yüzde yüz eminim.

eyuphulagu
27.09.2014, 00:15
Arkadaşlar sizin başka işiniz gücünüz yok mu?R.Carlos un ayrılacağını nereden çıkarıyorsunuz?Sivasspor lige iyi başlama dı ama sürekli böyle gidecek de değil...Bir takımın en büyük başarısı hoca istikrarıdır...Hocaya sahip çıkarsak ona güvenirsek inşallah bir kaç maç sonra işler yoluna gider....Takım çok kötü de oynamıyor en büyük sorun gol atamama sorunu...Bilhassa iç sahada maç kazanmaya başlarsak sorun kendinden çözülür...Sivassporun istikrara ihtiyacı var...

Murad_Kelleci58
27.09.2014, 05:45
Delinin biri, kuyuya bir taş atıyor, kırk akıllının bir kısmı atılan taş mı değil mi onu bilmiyor, bir kısmı hangi kuyuya atıldı bu taş diyor, bir kısmı inip çıkaralım şu kuyudan taşı diyor, bir kısmı o kadar derin kuyudan o taş nasıl çıkar diyor, bir kısmı ise çokta umursamaz bir tavırda çıksa ne olur kalsa ne olur derken, o taşı atan da bu halimize bakıp bakıpta dört köşe olmuş durumda.. Anlayan anladı, bilmem anlatabildim mi..?

shang
27.09.2014, 07:24
bence de bu sezon kalsa bile gelecek sezon için sivasta kalacağını düşünmüyorum kalırsa bizim için çok iyi olur

czacı
27.09.2014, 07:45
r.carlos mütevazi biri olabilir sivasa çok şey katmış biri olabilir.para için sivas da durduğunu hiç sanmıyorum.başarı istiyor ve bu başarıyı daha büyük başarılar kazanabileceği kulüplere gidebilmek için istiyor. takım iyi umudumuzu kesmeyelim.ancak başarıdan sonra carlosun gitmesini de kimse yadırgamamalı.

calipso
27.09.2014, 09:14
Öyle veya böyle Carlos sivas da kalmaz seneye. Transfer yok takımda yönetimde heyecan yok. siz hoca olsanız kalırmisiniz

yigidozara
27.09.2014, 09:33
Sivassporun ilk 3 maçta kadro derinliği iyi olmadığı için ve sakatlıklar olduğu için maçları kaybettik. Sakatlıklar bitti takım 11 ine kavuştu ve Galatasaray karşısındada En iyi oynunu oynadı Carlosu ayrı tebrik etmek gerekir.
Yönetimin Carlosa birşey diyememesinin nedini de transfer politikasıdır. Carlosu iyi degerlendirmek istiyorsan kesenin ağızını açıçaksın risk alıcaksın... borç yaparız falan bunlar korkak yönetimin arkasına sıgındıgı basit bahanelerdir.
Teşekkürler Roberto Carlos Teşekkürler Sivasspor...

Yusuf Çevik
27.09.2014, 12:50
Başkanımız zaten Carlos`a sonuna kadar sahip çıkacağını gösteriyor,İNŞALLAH bir an önce toparlanırız da Carlos`u kaybetmek zorunda kalmayız.

karasarlıyiğido
27.09.2014, 13:09
Arkadaşlar daha ligin başı iyi bir transfer politikası izlenmedigi doğru ama ben oynanan futboldan hocadan memnunum şimdi bu takıma sallayan arkadaşları sezon sonunda ilk beşte olduğumuz zaman yorumlarını çok merak ediyorum bize düşen daima destek dün gs yi kaleye hapsettik daha bir taraftar ne ister. Lütfen biraz emeğe saygı duyalım

yigit 2013
27.09.2014, 14:10
pardonda ayrılacakta nereye gidecek parasını tık. tıkır alıyor kimse hesapta sormuyor istediğni yapıyor gider mi hiç abuk sabuk kurdugu kadrolar yüzünden hep geri düşüyoruz sonra maçı çevirmeye calısıyoruz

lan artık vazgeç su kadir sevdandan adamı istemiyoruz oynatma sunu

Çok güzel yazmisssin helal olsun Carlos un geçen sene yaptiklarina bakarak gecen 4 haftada aldigi 2 puani elestirmek cokta dogru olmaz kadir yedek bile birakmaman lazim gonder gitsin hic bir faydasi yok takima....

50sekiz
27.09.2014, 14:21
Ben Roberto Carlos'un sözlesmesini uzatacagini düsünmüyorum.
En iyi ihtimalle sezon sonuna kadar kalir.
Ama bir kac hafta daha kötü sonuclar devam ederse yollarin daha da erken ayrilabilecegini düsünüyorum.
Sonucta berabere kalana ve maci kazanana puan veriyorlar, iyi oynayana, bol gol kacirana degil. Bkz. dün gece

Ben Roberto Carlos'un bir sonraki duraginin FB olacagini düsünüyorum.
Bu, sezon sonu mu olur yoksa sezon icinde mi olur onu bekleyip görecegiz.
(yazdiklarim benim düsüncemdir ve bir tahmindir)