Orijinalini görmek için tıklayınız : Suçlu Kim?!

cemal58yiğido
01.11.2014, 17:22
Son zamanlarda alınan sonuçlar ortada Bursaspor maçına kadar iyi oynuyoruz ama gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz diyerek avunsakta artık durumun daha vahim olduğu ortada peki biz taraftarların gözünde suçlu kim bunu bu başlık altında tartışmak taraftar forum sitesi olarak en doğrusu...

Aman borcumuz olmasın diyerek bonservissiz oyuncu peşinde koşan elini cebine atmayan yönetim mi?...

Oyuncu seçimi,taktik seçimi,takım disiplini,oyuncu değişiklikleri konusunda eleştiri alan Roberto Carlos mu?

Sahada hücum anlamında hiçbirşey üretemeyen gol yedikten sonra dağılan toparlanamayan futbolcular mı?

Yoksa kulübe maddi olarak çok az destek sağlayan(Store,Kombine vs) passolig bile almaya üşenip maça gitmeyen taraftarlar mı?

mühendisburak58
01.11.2014, 17:28
Yenilgiyi alışkanlık haline getirdik Allâh sonumuzu hayretsin.

KaanK
01.11.2014, 17:29
Elbette rakiplerin takviye yapıp kadrosunu güçlendirirken yerinde sayan ve her yıl olduğu gibi devre arasını bekleyen Yönetimdir kesinlikle

svsli585858
01.11.2014, 17:34
suçun büyüğü yönetimde gibi görünsede en az yönetim kadar futbolcularında suçu var.... Geçen sene aynı kadronun neler yaptığını biliyoruz....

DoomsDay58
01.11.2014, 17:35
Ciddi olarak bu soruyu hala soruyor musunuz?

Phöenix58
01.11.2014, 17:40
Başta yönetimin suçudur ve yaptığın işle gurur duyuyorsundur!!!
Cebinizde akrep var mübarek, adam akıllı transfer yapmadınız, nerde bedava, takımında yer bulamayan, problem çıkartan futbolcu varsa topladınız!
Artık anlayın transfer şart!!!
Kaliteli olması şartıyla, yoksa şimdiki gibi yapacaksanız bırakın yapmayın. Bari o zaman altyapıdan futbolculara şans tanıyın!

Roberto Carlos'un ufak tefek hatası elbette vardır ama elindeki malzeme ile yapabileceği pek fazla imkan yok!!!

Murad_Kelleci58
01.11.2014, 17:44
Ciddi olarak bu soruyu hala soruyor musunuz?

Tek seçenekli bir anket olmalıydı.. Yönetim...
Çok seçenekli olursada

A- yönetim
B- Yönetim
C- Yönetim
D- Hepsi

sivasfutbol
01.11.2014, 17:45
Yönetim baştan, ayağa değişmeli. Kulübün iyiliği için yapmaları gerek. Takımda heyecan yok.

mayhos
01.11.2014, 17:46
carlosta da suçç varr kardeşimm mademm transfer yaptıramıyonn bu .... restini çek gitt kendinede yazık etmee...

noname87
01.11.2014, 17:46
Yönetimin süresi dolmuştur.Devre arası kongre kararı alınmalı.

mayhos
01.11.2014, 17:47
bu takımın otrasa forvet sol kanat kaleci eksiklığını göremeyen hoca hoca değildir..zatenn yapmayanra söylediklerimi burada yazmam uygun olmaz..

mayhos
01.11.2014, 17:51
2 senedirr yaptığın hatalarr ayyuka çıktı.. şikeye bulaştırdın geçen sene sans eseri 5 nci olduk adam gibi devre arasında transfer yapılaydı şampiyonluğa gidebilirdi...bu sene paralarınn ustune yattınn 5 para harcamadın.. paralarr nerde acabaa..merekk ediyomm.2.ligden gelenler bilee dünya para harcankenn size ne oluyorr anlamıyomm artık mıadınızz doldu...zenginde olmuşsunuzdurr defolunn gidinn artık..

karamik
01.11.2014, 17:52
Ya kardeşim hemen suçlu arıyorsunuz ne vefasız adamlar olduk bize Düşen suç varsa kabahat varsa bunu örtmek olan oldu transfer sezonu bitti Karşılıksız destek olalım haftaya sahamızda maç var onu almamız lazım herkes tribüne

fedayi
01.11.2014, 17:54
Suçlu yönetimdir carlosun suçu yok doğru düzgün transfer yapmassan olacağı bu

FirtinaK
01.11.2014, 17:56
Roberto Carlos'un ufak tefek hatası elbette vardır ama elindeki malzeme ile yapabileceği pek fazla imkan yok!!!

Peki gecen sezon eldeki kadro Aydin disinda ayni degil miydi? Basari olunca Carlos´u havalara ucurmalar (sen yapiyorsun demiyorum, genel olarak böyle), basarisizlik olunca Carlos´un sucu yok. Böyle birsey olabilir mi? Futbolculuguna lafimiz yok elbette ama hocalik baska bir sey. Ben sadece Carlos suclu demiyorum ama hocayi sütten cikmis ak kasik gibi göstermek cok yanlis gibime geliyor.

Tabiki basarisizlikta en büyük pay sahibi cimrilik yapan yönetimdir. Ama hoca kaliteliyse kötü kadrodan maksimum basariyi söker alir bir sekilde.

DoomsDay58
01.11.2014, 17:57
Ya kardeşim hemen suçlu arıyorsunuz ne vefasız adamlar olduk bize Düşen suç varsa kabahat varsa bunu örtmek olan oldu transfer sezonu bitti Karşılıksız destek olalım haftaya sahamızda maç var onu almamız lazım herkes tribüne

Yöneticiler üstüne düşen görevi yapar herkes saygı duyar ama sezon başından beri herkes eksiklerin neler olduğunu gördü bir yönetim göremedi. Bunun artık vefayla falan ilgisi yok. Maç başlamadan önce ve bittikten sonra yönetim istifaya çağrılır onlar da biraz onurlu gururlu insanlarsa gereğini yaparlar. Maç oynanırken takıma destek yine verilir sonuçta burada tepki ne oyunculara ne de teknik direktöre..

hiko58
01.11.2014, 18:01
carlos napsın kardeşim çıkıp kendisimi oynayacak elindeki malzeme bu.bu malzemeden de ancak cacık olur

Abdullah DuMaN
01.11.2014, 18:06
Elimizi vicdanımıza koyalım bence sadece carlos'u suçlamak yanlış ben bu performansta en fazla suçu oyunculara buluyorum geçen sene dişi tırnağı ile oynayan oyuncular bu sezon kayıp klüp genelinde bir sıkıntı olmalı ki herkes en düşük perfonmansını gösteriyor yönetim dersek transfer konusunda yeteri kadar çaba göstermediler takımda rotasyon için henüz erken eskısehır maçı beklenmeli taraftar olarak ise ben taraftara suç bulamıyorum passolıg zımbırtısı, federasyonun içerdeki maçları gereksiz günlere alması ve bu sezonki kötü sonuclar taraftarı etkiledi ama bizim taraftarımız her zaman takıma destek olur.

onur0634
01.11.2014, 18:07
Şampiyonluğa oynadığımız sezonun ertesinde takımı küme düşme potasına sokanda bu yönetim anlayışı değilmiydi...Bırakın Allahınızı severseniz daha bunların neyini savunuyorsunuz...

Örükcülü
01.11.2014, 18:08
Herkesin suçu var bu işte. Biz taraftar olarak, takımın yanında olalım, yeni stadımızda bir maç dahi seyretmeden takımı küme düşürmeyelim yeter..

Tam destek zamanı şimdi.

Soyözen
01.11.2014, 18:08
Yönetim. Tabii ki de yönetim.

Carlos geldiğinden sonraki iki transfer döneminde elle tutulur gözle görülür tek bir futbolcu almadık. Burada isim yazıp insanları rencide etmek istemiyorum ama Allah aşkına transfermarkta girin de hatırlayın yaptığımız anlamsız, gerçekten hiçbir faydası olmayan transferleri. Elin takımlarına bakıyorum, dakika 70'de öyle bir yedek oyuncular giriyor ki şaşıp kalırsınız. Bizde olsa 11'de banko oynar. Millet nasıl alıyor arkadaş bunları? Bu seneye de bu kadar hazırlıksız girince olacağı bu oldu.

Bazı arkadaşlar geçen seneden ne farkı var takımın diyor ama, birincisi geçen sene Aydın vardı. Aydın hem Aatıf'ı hem de Ziya'yı oynatıyordu. Şimdi bizim sol açığımız kim? Aatıf değil, Utaka değil. Sol kanat yok takımda. İşe yarama ihtimali olan bir tek Serdar Özkan gelmişti ne olduysa o da gitti. İkincisi Kamil vardı. Kamil kendisi bir işe yaramıyordu ama Burhan'ı oynatıyordu. Ne alaka diyeceksiniz, Burhan biliyordu ki oynamazsa hemen yerine Kamil 11'e girer. Şimdi yedek sağ açık kim? Musa Sinan Yılmazer. Çocuk var mı yok mu belli değil, henüz yüzünü göremedik. Takımda hiçbir konuda rekabet yok, kimsenin yerini alabilecek yedek oyuncu yok.

Şu yazdığımı bir yere not edin lütfen hatırlayın, Carlos şu an efendiliğinden konuşmuyor. İstifa edip gidince (ki heralde yakında gerçekleşir) yönetimden memnun olmadığını, istediği oyuncuların alınmadığını açıklayacaktır.

Sinirimden daha fazla yazmak istemiyorum. Düşeceksek bile efendi gibi düşelim, böyle millete madara olmak nedir ya?

izmirliyigido
01.11.2014, 18:09
Suçlu kim mi? Güldürmeyin yahu ..

- Futbolculara futbolculuğunu hatırlatmayan (tribünlerde olmayan) TARAFTAR,
- Futbolculara gol atmayı öğretmeyen ROBERTO CARLOS,
- Topla çok oynayıp, topu öldüren FUTBOLCULAR,
- Bütün bunlara seyirci kalan ve doğru dürüst transfer yapmayan YÖNETİM !..

Başka da suçlu aramayın kardeşim..

.

onur0634
01.11.2014, 18:10
Roberto Carlosun maç esnasındaki vücut dilini görünce yeminle söylüyorum çok üzüldüm...Hoca bişeyler yapmak istiyor bişeyleri değiştirmeye çalışıyor ama onunda yapabileceği pek bişey olduğunu düşünmüyorum elindeki oyuncu kalitesi belli çünkü bu kadronun şapkadan tavşan çıkarmasını beklemekte aptallık olur bence...

06batu58
01.11.2014, 18:13
arkadaş carlosun ismi var ismi işimize yarıyomu yarıyor cicinhoyu filan getirdi eyvallah tamamda teknik direktörlüğü gelince tırt geçen seneden bir aydın yok takımda ilk 11 için o kadar.Carlos bence gitmeli lopez teknik direktör olarak takıma geri gelmeli eğer yönetim kalacaksa.....!Eğer mecnun başkan çaresine bakmıyorsa bakamayacaksa eferdiliğyle bıraksın o koltuğu.:mad::mad::mad:

izmirliyigido
01.11.2014, 18:14
İstifalar gelmeye başladı..

Antrenör Domingo Lopez istifa ettiğini açıkladı. Roberto Carlos ve yönetim izin verecek mi bakalım? Verirlerse arkası gelir.

.

06batu58
01.11.2014, 18:15
Abilerim tamam taraftarın ilgisi yok ama ortada izlenecek takım yok ben ankaradayım burdaki maçlarda ttübünleri dolduruyozda noluyo

06batu58
01.11.2014, 18:18
[QUOTE=izmirliyigido;923146]İstifalar gelmeye başladı..

Antrenör Domingo Lopez istifa ettiğini açıkladı. Roberto Carlos ve yönetim izin verecek mi bakalım? Verirlerse arkası gelir.

abi lopez daha önce ayrılmadımı eminmisin

35gürün58
01.11.2014, 18:23
Peki gecen sezon eldeki kadro Aydin disinda ayni degil miydi? Basari olunca Carlos´u havalara ucurmalar (sen yapiyorsun demiyorum, genel olarak böyle), basarisizlik olunca Carlos´un sucu yok. Böyle birsey olabilir mi? Futbolculuguna lafimiz yok elbette ama hocalik baska bir sey. Ben sadece Carlos suclu demiyorum ama hocayi sütten cikmis ak kasik gibi göstermek cok yanlis gibime geliyor.

Tabiki basarisizlikta en büyük pay sahibi cimrilik yapan yönetimdir. Ama hoca kaliteliyse kötü kadrodan maksimum basariyi söker alir bir sekilde.

Değerli kardeşim kadro geçen seneki kadroyla aynı sayılır da , rakiplerin kadroları aynı değil onlar eksikliklerini görüp iyi transferler yapınca senin kadron geride kaldı..

anadolu5858
01.11.2014, 18:24
ah ulan yönetim hepsi yapacağınız 2 oyuncu be 1 ortaya 1 forvete. maskara olduk millete bu nedir Allah aşkına 3,4 yıldır nedir bizim çilemiz bitmedi gitti arkadaş.düşeceksek düşelim sinir hastası oldum canınız cehenneme.

tanyil
01.11.2014, 18:28
galibiyetin 1 milyon beraberliğin 500 bin tl civarı olduğu bir zamanda suçlu kim acaba?

yigit 2013
01.11.2014, 18:29
Suçlu ben suçluyum deyip te ortaya cikmazda suçun cezasini çeken yigidolar

ready
01.11.2014, 18:38
suç transfer konusunda beceriksiz davranan yönetim neymiş efendim borcu olmayan tek kulüp sivasspormuş sürekli yeenilgilere kılf arayan yok hakem yok tff bakalım bursaspor hezimetinin faturasını kime kesecek yönetim kendi becerisizliklerini örtbas etmek yerine yine suçu hakemlere mi atacaklar.. sivasspor kulübünde artık asalak yöneticileri görmek istemiyoruz

fatihada58
01.11.2014, 18:40
Ben suçluyum...

babapiton
01.11.2014, 18:42
HERKES SUÇLU

Sene başında sol kanada takviyeye ihtiyaç olduğunu düşünüp Serdar Özkan'ı alan,ardından Serdar'ı gönderip,aslında sola bir adam almamız lazımdı ama bu kadarıda yeter diye televizyona demeç veren YÖNETİM,

İç saha maçlarında futbolcuların birbiriyle konuşmaları duyulacak kadar sessiz ve boş stadda tek kale oynamamıza rağmen taraftarının itici gücünü eksik kalmasıyla ligin en kötü takımlarına yenilmemize sebep olan TARAFTAR,

Her maçta en az bir kere pozisyonun gereği olan boş takım arkadaşına topu vermeyip kendi gol atmaya çalışan bencil FUTBOLCULAR,

Bu kadar etkenin içinde belkide en masum olan kişi olsada oyuncu değişikliklerinde ve oyunu okumada eksiklikleri ayrıca ilk 11'deki futbolculara verdiği nasıl olsa ilk 11 deyim hissi bununla birlikte her ne kadar kalitesizde olsalar yedek futbolcuları yeteri kadar maça hazırlamayan CARLOS.

anadolu5858
01.11.2014, 18:44
Suçlu kim mi? Güldürmeyin yahu ..

- Futbolculara futbolculuğunu hatırlatmayan (tribünlerde olmayan) TARAFTAR,
- Futbolculara gol atmayı öğretmeyen ROBERTO CARLOS,
- Topla çok oynayıp, topu öldüren FUTBOLCULAR,
- Bütün bunlara seyirci kalan ve doğru dürüst transfer yapmayan YÖNETİM !..

Başka da suçlu aramayın kardeşim..

.

tespitleriniz doğru ancak sıralamanıza katılmıyorum yönetimin başta olması gerekmezmi adam akıllı 2 oyuncu alınmadı

FirtinaK
01.11.2014, 18:50
Değerli kardeşim kadro geçen seneki kadroyla aynı sayılır da , rakiplerin kadroları aynı değil onlar eksikliklerini görüp iyi transferler yapınca senin kadron geride kaldı..

Degerli yigido kardesim eyvallah haklisin rakiplerin kadrolari ayni degil ama Süperlig´deki takimlarin gücleri her sezon üc asagi bes yukari ayni sadece oyuncular takim degistirir. Bir takim her sene transferler yapacak diye bir kaide yokki. Gönül isterdiki üst düzey transferler yapalim ama yönetim yapmadi sende hoca olarak eger burada hemen hemene herkesin dedigi gibi cok iyi bir hacaysan en kalitesiz kadroyu bile küme düsürmezsin. Yoksa takimlar herhangi birini takimin basina hoca olarak dikebilirler öyle degil mi?

Carlos istifa etsin falanda demiyorum sadece futbolculugu kadar henüz hocaligi iyi degil diyorum.

Saygilar.

karşıyakalı
01.11.2014, 18:54
Beyler kimse üzülmesin nasilsa borcumuz yok.bursa bizi rezil etti de nolldu onlarin borcu var.

poolat58
01.11.2014, 18:55
Bir sayfamda yazmış olduğum yazıdır!

Ne kadar ekmek, o kadar köfte!

Eeee geçen hafta yönetimi, Carlos'u futbolcuları
eleştirdik diye bize demediğni bırakmayanlar vardı.
Nerde onlar, biz boş konuşmadık şimdiye kadar
konuşmayız da. Perşembe'nin geleceği
Çarşamba'dan bellidir. Bunu görmek için müneccim
olmaya gerek yok. Devre arasına kadar alabildiğimiz kadar puan toplamalıyız. Devre arası gelince pintilik
yapıp 3 liraya alınmayan adamları, 10 lira verip takımı
kurtaracaklardır. Tıpkı Grosicki, Navratil, Eneramo'yu
aldığımız sene gibi. Takımın küme düşeceğini
anlayıınca transfer yapılıyor merak etmeyin. Küme
düşmeyelim problem yok, borcumuz da yok oh mis. Artan paralar da cebe. Sesini çıkaran olursa da
sindiririz, tamamdır. Bizim politika tam olarak bu.
Son olarak, bana geçen sezona göre şu adamı aldık
bak faydasını gördük diyebileceğimiz bir adam
gösterin ben de adminliği bırakıp sayfayı kapatayım
hadi şakşakcılar bekliyorum...

58MySouL
01.11.2014, 18:57
Ya arkadaşlar her sene her sene kandırılmıyormuyuz.Borcumuz yok borcumuz yok.Olsun artık şu borcumuz da gerekli transferler yapılsın.Borçsuz kim ne işini halletmiş.Küme düşünce paramı verecekler bize.Aliştik artık borcumuz yok borcumuz yok.

58MySouL
01.11.2014, 18:58
Ama yemin ederim size eğer suçlu aranıyorsa vallahi de billahi de suçlu taraftar değil.Bunu herkez iyi bilsin.

58MySouL
01.11.2014, 18:59
Bir sayfamda yazmış olduğum yazıdır!

Ne kadar ekmek, o kadar köfte!

Eeee geçen hafta yönetimi, Carlos'u futbolcuları
eleştirdik diye bize demediğni bırakmayanlar vardı.
Nerde onlar, biz boş konuşmadık şimdiye kadar
konuşmayız da. Perşembe'nin geleceği
Çarşamba'dan bellidir. Bunu görmek için müneccim
olmaya gerek yok. Devre arasına kadar alabildiğimiz kadar puan toplamalıyız. Devre arası gelince pintilik
yapıp 3 liraya alınmayan adamları, 10 lira verip takımı
kurtaracaklardır. Tıpkı Grosicki, Navratil, Eneramo'yu
aldığımız sene gibi. Takımın küme düşeceğini
anlayıınca transfer yapılıyor merak etmeyin. Küme
düşmeyelim problem yok, borcumuz da yok oh mis. Artan paralar da cebe. Sesini çıkaran olursa da
sindiririz, tamamdır. Bizim politika tam olarak bu.
Son olarak, bana geçen sezona göre şu adamı aldık
bak faydasını gördük diyebileceğimiz bir adam
gösterin ben de adminliği bırakıp sayfayı kapatayım
hadi şakşakcılar bekliyorum...Gardaş ne desen sonuna kadar haklısın.Tam yerinde konussmussun.

B.DUMANLI
01.11.2014, 19:00
Önemli olan sucllularin kendilerini bilmeleridir.Nitekim biz ne yaptik dediklerini duyar gibiyim. Bu takimda ise yaramayan futbolcular okadar fazlaki, daha sekiz macda topa vuramayan Sivasspor bünyesinde futbolcular var bunlar ne ise yarar ve takim bünyesinde neden tutulmaya calisiliyor anlamak mümkün degil.

Sivasspor´un gidisatina üzülmemiz onu cok sevdigimizdendir.Bu kara günümüzde bir kez daha gördükki herzamanki gibi düsenin dostu olmadigidir.

Gecen yildan yorgun ve yaslanmis kadroya Batuhan´lari I.Toraman´lari alirsan bu takim nasil taze kanla beslenecekti.Yönetim bunu yapamadi.

Tek suclu kadronun yas oranini göz önüne almayan ve yapilan transferlerin eski kadroya destek olacagi yere köstek olduklaridir.

Ara transferlere SICAK bakmayan Mecnun baskan merak ediyorum simdi ne yapacak onu anlayan Türk teknik direktörde yok karsisinda.Bu sefer isi cok daha zor olacak.

Türkce´de bir söz varya;"AGLARSA ANAM AGLAR GERISI YALAN AGLAR DIYE"....

Sadece "TÜRK TÜRKÜ ANLAYABILIR" bosuna dememisler.Carlos belkide bir kac mac sonra benden buraya kadar deyip gidebilir...

Sayin Mecnun baskan bu gidisatdan o günlerde transferi durdurdugunuz icin siz suclusunuz baskasi degil.Batuhan´a güveniyordunuz ne oldu eski tas eski hamam.

Bir tarafta kötü gidisat,diger tarafta yeni yapilan stadyum insan yeni stadyuma sevinemiyorda basarinin olmadigi yerde hic birseyin önemi yok artik...

yiğido58sinan
01.11.2014, 19:00
yönetime neden suç buluyoruzki. Gayet başarılı bi şekilde hedefledikleri yere getirdiler takımı bir yıl gecikmeli olsa da.

poolat58
01.11.2014, 19:03
Borcumuz yok lafı masaldan ibaret! Bir kuruluş, şirket, klüp, vakıf farketmez ya kar ediyordur, artan paraları cebe indiriyordur, ya yatırım yaparak büyür yada borçludur. İktisat okuduk bunu bana yediremezsin, herkes yer ama ben yemem. Borcumuz yok diye birşey olamaz, zaten bir şirketin borcununun olmaması da iyi bir şey değildir, atıl kapasite ile çalışır. Millet bu masalları yemiyor artık ye-mi-yor!

Murad_Kelleci58
Yönetim paraya kutup adamakıllı transferler yasaydı da, öyle başarısız olsaydık gam yemezdim.. O zaman deseydik ki, yönetim elinden geleni yaptı, başarı içîn tüm şartları hazırladı.. Roberto Carlos gibi bir isimi alıp, onun eline alternatifsiz bir kadro vermek, Lüx bir araca kabak lastikleri takmak anlamına geliyor.. Futbolda dün yoktur, bugün vardır.. Dünle yaşansaydı Pele'yi bile hala sahalarda görürdük.. Ünal aysal'a ne oldu iki sene başarılı bir takım, üçüncü sene takım kötü, şimdi ünal aysal nerede.. Bırakın bu vefa ayaklarını.. Geçinîz beyler geçiniz

Has Sivas`li
Duruma söyle bakmak lazim,
> ilk 5 icinde degilsek soclu yönetimdir, transfer yapmayarak.
> 17. sirada olmamizdaki en büyük pay CARLOS efendinindir!!!

cengo64
01.11.2014, 19:06
Bu takımdan idari olarak kim sorumlu.Carlos.Yönetim paraları tıkır tıkır yatırıyor.Liglerde ne kadar bonservisi bedava adam varsa topluyor daha ne yapsın.Yani diyeceğim sanki hiç suçlu yokmuş gibi ama kimse işin ucundan gercekten tutmuyor.

DoomsDay58
01.11.2014, 19:08
Eskiler çok güzel söylemiş "korkanın çocuğu olmaz" sen borç altına girmekten korkup her yıl yerinde sayarsan gün olur tepetaklak gidersin. Kaldı ki gelirin belli ödeyebileceğin borç belli bunu finanse edebilmek için ekonomi profesörü olmaya gerek yok ha yapamam diyorsan kulübüne işi bilen bir finans müdürü alırsın o seni yönlendirir. Ama belli ki niyet bu değil. O yüzden borçsuz kulüp safsatalarını dillendirmenin lüzumu yok. Çünkü artık taraftar da yutmuyor bunu.

58YIGIDO58
01.11.2014, 19:09
Suclu kim gercekten ??

sivaslıadem
01.11.2014, 19:11
Herkes suçlu ancak sucunu fark eden de taraftardan başkası değil maalesef:mad:

Herkes suçlu ancak fatura kesilecek kişi Carlostan başkası değil maalesef:mad:

herkes suçlu ancak bu futbolculara da mecburuz maalesef:mad:

Herkes suçlu ancak kılını kipirdatmayan, borcumuz yok diye ovunen, işin altına elini sokmayan da Yönetim den başkası değil maalesef:mad:

soner"58"
01.11.2014, 19:13
sivasspor aile sirketi gibi yonetiliyor bu hic hos birsey degil menejerinden guvenligine kadar vasifsiz insanlar hepside(kucumseme acisindan degil elbet)bilenler anlar ne demek istedigimi isim vermeye gerek yoktur:confused:

rsimsek
01.11.2014, 19:16
yönetim suçludur..paraya kıyıp adam gibi 2 tane futbolcu alsalardı bu duruma düşmezdik...neymiş borcumuz yokmuş bırakın artık bu ayakları

poolat58
01.11.2014, 19:16
sivasspor aile sirketi gibi yonetiliyor bu hic hos birsey degil menejerinden guvenligine kadar vasifsiz insanlar hepside(kucumseme acisindan degil elbet)bilenler anlar ne demek istedigimi isim vermeye gerek yoktur:confused:

Bilmem mi canlı şahit oldum!

sıvaslıgenç
01.11.2014, 19:17
Kongre şart oldu yeni heyecan yeni ruh lazım bize.

dibba58
01.11.2014, 19:19
Bence de Carlos tur zira bu takıma forvet diye getirilen şahsiyetin gol atmaya değil yürümeye mecali yok.Orta sahada dikine oynayacak bir oyuncumuz yok. Adem ile ver yana al ver öbür yana olmuyor. Bu kadronun eksilerini göremiyorsan yada görüyor da belirtmiyorsan suçlusundur.Ben yönetime takıldım demek istersen o zamanda şerefinle istifa gerekçeni belirtir gidersin.

yıkın tabuları
01.11.2014, 19:20
Yönetim oyuncu almayarak suçlu carlos alınan oyuncuları yedek bekleterek suçlu oyuncular kafalarına göre oynayarak suçlu ama butun suç taraftar gelimiyorya o yüzden
taraftar suçlu

Kızılırmakspor
01.11.2014, 20:29
Sen aşçıya istediği malzemeyi vermezsen yaptığı yemeğin kalitesini de sorgulayamazsin. Mesela Batuhan kazmasini bizzat başkan aldı. Carlostan once uyuruk isimleri ona dayatan yönetim suçludur. Allah korusun bir kac hafta daha böyle giderse yine hocanın başı yanar ama asil düşünmesi gidenler yine koltuklarıni saglamlastirarak oturmaya devam ederler. Taraftar olarak sucumuz varsa yönetime soz geçirecek kadar güçlü olamamamizdir.

Birileri artik öğrenmeli burası kimsenin babasının ciftligi değil. Kimse cebinden bişey harcamiyor ve kulübün parasi ile yönetiyor. O yüzden de taraftara karşı cok fedakarlik yapmis gibi konusmasinlar.

Herkes bilir ki bal tutan parmağıni yalar.

34MUAMMER58
01.11.2014, 20:34
SUÇ lu kim ?bence herkes suçlu yönetim,r.carlos,futbolcular,t araftarlar,herkesinde suçu var,YÖNETİM=Arkalarında kenDİlerini zorlayacak alternatif mualif kişiler olmadığı için istedikleri gibi hareket ediyor,taraftarın beklentilerine kulak asmıyor,ikazlarını dikkate almıyor,sıkışınca suçu taraftara atmaktan geri kalmıyor,kulübün basın sözcüsü yok,sezon başından beri bu takıma iyi bir sol açık ve çok kaliteli golcü lazım hatta önlibero lazım dedik oralı olmadılar sol açık diye musayı ,önlibero diye i.toramanı,forfet diye batuhanı ve crintusu alıp yeterli dediler ,yanıldılar:mad: R.CARLOS=Geçen sezon sıkıntılı mevkilere istedikleri oyuncuları aldıramadığı için,oyunculara gereğinden fazla iyi davrandığı için,takımda formayı adaletli dağıtmadığı ve yedek futbolcuları hazır tutmadığı için,oyuncu değişikliklerini zamanında yapmadığı için,rakipleri iyi analiz etmediği için,oyunculara gereğinden fazla izin verip ,antrenmanlarda ortada sıçandan başka bir numara yaptırmadığı için,geçen sezon bu takımın herşeyi lopez yanında olmayınca r.carlosunda foyası döküldü:mad:TARAFTAR=Geçen sezonlarda iyikötü 7 9 bin kişiye oynadığımız ve birçok maçı seyirci desteğiyle kazandığımız biliniyor,busezon hem pasolig saçmalığı yüzünden,şike dalgası yüzünden insanların futboldan soğuması,stadtaki giriş çıkışların sorunlu olması ,adeta terörist muamelesi görmesi yüzünden ,belki takımı heyecanladıracak yıldız oyuncu olmaması yüzünden stad boş kalıyor futbolcular motive olamıyoır ,rakip oyuncuları ve hakemi baskı altına alamıyoruz:mad: FUTBOLCULAR=Maalesef takımın yaş ortalaması çok, ligin en yaşlı takımı olması fizik kondisyon açısından zayıf olmamız ,şutları gerektiği kadar sert ve isabetli vuramamaları,gol yollarında bencil ve egoist olmaları ,boş kaleyede topu tutturamıyorlarsa suçu sadece yönetime ve hocaya kesmeninde anlamı yok,bursa maçına kadar ligin eniyi oyununu oynuyoruz diye kendi kendimize moral veriyorduk,bursa maçı boyamızı döktü,cicinyo olmadan 1 tane isabetli orta yapamadık ,özellikle burhan ,atıf,ziya ,utaka formda değiller,i toramanın faydası olmuyor,ilerde top tutacak forvet yok,defansın arkasına sarkacak hızlı forvet yok,topu oyuna sokacak önlibero yok,tecrübeli dediğimiz oyuncular katkı yapamıyorlar ,geride kalan haftalarda egoist olunmasa ,antep,akhisar,konya,rize maçlarından enaz 9 puan alırdık,14 puanla bugün zirvede olur bunları konuşmazdık,sonuç olarak ben herşeye rağmen bu takımın ortasıralara yükseleceğine inanıyorum, 2.devreye kadar yeterli, puanları alırsak 2.yarıda yapılacak takviyelerle ligi ortasıralarda bitireceğimize inanıyorum:mad:

falcon58
01.11.2014, 20:44
hakemmmmmmmmmmmmmmmmm......

kkemal58
01.11.2014, 21:13
Bence mecnun başkan yorulmuştur ve eski gayretini ve azmini kaybetmiştir. Haklı da olabilir, yıllardır bu işi götürüyor. Bence Sivas'ta ikamet eden, takıma sahip çıkabilecek ve sorunlarını yakından takip edecek, otoritesi olan birisi başkan olmalı diyeceğim de kim olur açıkçası benim de aklıma kimse gelmiyor...

Yiğido Elif
01.11.2014, 21:17
1- Suçlu Yönetim, (iyi bir forvet, orta saha ve kaleci almadı Ertuğrul kalede pek güven vermiyor). 2-Suçlu seyirciler (paso lige gerekli ilgiyi göstermediler. Sivassporumuz seyirci ile daha bir coşkulu oynuyor). 3- Geçen yılki (2013-2014 Sezonu) kanat ataklarımız artık yok. Aydın KARABULUT gitmesine rağmen geri dönerim dedi alınmalıydı (yeri Dolmadı).4- Daha her şey bitmedi futbolcular daha bir hırsla mücadeleci ve yürekten formanın hakkını vererek oynarlarsa bu şanssızlık kırılacak inşallah. Ben Sivassporumuza güveniyorum, düzlüğe çıkacağız bu yüzden erkenden umutsuzluğa kapılmayalım.(unutmayalımki geçen sezonun ilk 7-8 maçındada iyi sonuçlar alamamıştık ama sonra seri galibiyetlerle 4. sıraya kadar yerleştik) yinede takım bizim takımımız her zaman, her durumda kenetlenmeliyiz ve ona sırt çevirmemeliyiz.

Yiğido Elif
01.11.2014, 21:24
Bu haftaki Eskişehir maçıyla çıkışa geçeriz inşallah.

50sekiz
01.11.2014, 21:27
Suclu Ertugrul :D
Kiralik gittigi her takimi küme düsürüyor (Samsun, Kayseri) :rolleyes:
Espiri olarak yazdim, ciddiye almayin ama istatistik olarak gercekten Ertugrul'da bir sanssizlik var.

4eylül
01.11.2014, 21:27
tabiki transfer yapmayan yönetim

B.DUMANLI
01.11.2014, 22:05
Suclu kimmi?

Suclu gecen yil Bursa ve Eskisehir takimlari kupada mücadele ederken, güclerinin bu ligi kaldiramadiklarindan sans eseri bizim bu ligi besinci olarak bitirmemiz yönetimi adeta aldatmistir.

Yönetim transferde herzamanki gibi SINIFTA kalmistir.Transferlerin hepsi bir fiyasko.Bu kadro bu ligi kaldiramaz.Yetersiz oyuncular topluluguyla bu isler bu kadar.Sanssizlik pesimizi birakmiyor kelimesine katilmiyorum.Bizde sanssizlik degil beceriksizlik var.Cicinho ve Da Costa disinda elle tutulur oyuncu yok bizde.Cicinho kadar takimda kimse sahada mücadele vermiyor.Buda bugün ortaya cikmis oldu.

Bizim takimimiz yasli bir kadroya sahip,bu kadroya yeni bir kan gerekliydi alinacak bir kac genc ve yetenekli oyuncuyu bu takima katabilseydik simdi baska yerlerde olacaktik.

Kadir ,Aatif ,Adem ve Burhan kim ne derse desin 90 dakika oynayacak kapasitede oyuncu degillerdir.Aatif bal yapmayan ariya benziyor.Bugün kaleci ile karsi karsiya kaldigi pozisyonda herkes gördü beceriksizligini.Aydin´in sayesinde Aatif gol krali oldu bunu herkes biliyor.

Gecen yil R.Carlos´un yardimciligini yapan kisi, bir televizyon konusmasinda Carlos´un yanlis oynatdigini söylemisti.Ondan sonrada Sivas´i terketti zaten.O gitti Sivasspor sudan cikmis baliga döndü.

Tek suclu yönetimdir hem transfer konusunda,hemde stadyumdaki taraftarlarin azligi hususunda (taraftarlara yaklasimlari dostca degil galiba)....

Hal böyle oluncada su andaki tabeladaki yerimizde dogaldir.

avare
01.11.2014, 22:19
Yonetimi istifaya cagiran arkadaslara soruyorum acaba bu yonetim gitse sivasspora sahip cikacak biri varmidir kim bu ise talip olur acikcasi ben birakmasinlar diye dua ediyorum

58YIGIDO58
01.11.2014, 22:46
Ben basda hocanin biraz daha suclu oldugunu düsünüyorum.
Neden mi ?

Cünkü sezon baslamadan önce Carlos Yönetime transfer listesi sunmus ve istedigi futbolcular alinmamis Yönetim tarafindan.
Iste burda Carlosun sesi cikmazi lazimdi ve itiraz etmeliydi istedigi oyuncular alinmiyor diye ve eger istedigim oyuncular alinmaz ise bende giderim gibisinden konusabilirdi ama sessiz kaldi ve kabullendi.
Bence bu son derece yanlis bir tavirdi.
Örnegin Halilodzic gibi sesini cikarsaydi suan istedigimiz transferler olmustu ve bu konumda olmayacaktik.

Artik hersey bitmis degil daha önümüzde 26 hafta var ve herseyi düzeltmek icin yeterince zaman var.
Devre arasi mutlaka 4-5 kaliteli oyuncu kadroya dahil edilmeli yoksa isimiz gercekten zor bu sene.

DOST959
01.11.2014, 23:15
Editörün Notu : Yorumlarınızı küçük harflerle yazınız...

Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir...

sebasteia
01.11.2014, 23:18
icam-i ümmet ile karar belli, kabahatin büyük kısmı bir tane adam akıllı forvet almayan yönetimdedir.

ROMANTİK KATİL
01.11.2014, 23:24
Farukla Erdal gibi capulcu yöneticin olursa transferde olmaz sonuclarda iyi olmaz. Bu adamlara yönetici demek içimden gelmiyor artık...

DoomsDay58
01.11.2014, 23:35
Yonetimi istifaya cagiran arkadaslara soruyorum acaba bu yonetim gitse sivasspora sahip cikacak biri varmidir kim bu ise talip olur acikcasi ben birakmasinlar diye dua ediyorum

Durum bu kadar kötü yani? Türkiye'nin en çok nüfusa sahip illerinden birinin SÜPER LİGDEKİ KULÜBÜNÜ yönetecek adam yok yeryüzünde öyle mi? Eğer durum gerçekten böyleyse vay halimize ama yıllardır Mecnun başkan bırakmadığı için başka adaylar çıkmıyorsa orası ayrı. Ben durumun bu kadar vahim olduğuna inanmıyorum, inanmakta istemiyorum. Mecnun Odyakmaz bu takımın ebedi başkanı olmadığına göre illaki başka başkanlar ve yöneticiler de bulunur. Bu konuyu çok abartıyorsunuz.

DOGU_BEY
02.11.2014, 00:18
Atıf, Burhan ve Ümit Kurtun da içinde olduğu birçok oyuncuya para cezası ve gerekli sert uyarıların yapılması lazım..burası kimsenin şov arenası değil, önce takıma oynayın bencil bencil kendinize oynamayı transfer taklaları atmayı bırakın...ayrıca takıma zerre faydası olmayan toroman ve batuhan efendilerin bileti derhal kesilmeli...

Rallim58
02.11.2014, 00:42
Yapılan anketin oylanmasına bakılırsa, 5 tercihlik bir ankette %75 oranında "YÖNETİM" çıkıyorsa;

Taraftar; Futbolu kafasında bitirenleri, takımlarında kadro dışı bırakılan futbolcuları, bedava transfer politikası izleyen yönetime, ciddi şekilde tepkili olduğunun mesajını veriyor...

Her ne kadar ankette %75 olarak yönetime tepki gösterilse de zaman takıma sahip çıkma zamanı olduğu unutulmamalıdır. Desteğimizi hissettirme zamanıdır. Antrenmanlara gidilmeli, stadyum doldurulmalıdır diye düşünüyorum..

cemal58yiğido
02.11.2014, 01:08
Bu anketi yapmaya karar verdiğimde aslında verilmesini istediğim mesaj tam olarak buydu.Bu taraftarın takımını,teknik direktörünü,başkanını nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz.Bize bu takımla unutulmaz başarıları getiren her zaman büyük başkanımız olacak Mecnun Başkanımızı canımız gibi sever sayarız uzun sayılabilecek bir zamandır süper ligdeyiz ve aslında elde ettiğimiz başarılara bakarsak gurur duymalıyız.Bu takım şampiyonlar ligine adını yazdırdı.Anadolu takımlarına şampiyon olunabileceğini bu takım gösterdi.Biz kıl payıyla kaçırsakta Bursaspor şampiyon olarak istanbul takımlarının yenilmez olmadığını gösterdi.Bütün takımlar Sivasa korkarak geliyor bu başarıları unutamayız.Eğer bu ankette yönetim %75 gibi çok çok ciddi bi oy aldıysa artık birşeylerin değişme vakti gelmiş demektir.Mecnun başkana benim şahsi olarak saygımda sevgimde sonsuz daha uzun yıllar bu takımın başkanı olarak kalmasını hep istedim hala istiyorum ama taraftarlar artık futbolu bilmeyen taraftarı dışlayan adamları bu takımın bünyesinde görmek istemiyor bu sitede Erdal ve Faruk Beyin isimleri defalarca zikredildi bu isimler takımı ciddi anlamda yönetememekte Başkanımızın bu konuyla ilgili en azında bir açıklama yapması lazım bu %75 lik oy bence istifa istemek değil yönetim içinde bazı değişikliklerin transfer politikasında değişikliklerin istenmesi sonucunda ortaya çıkmıştır.Burda yazılanların bi şekilde başkanımıza iletilmesi gerek.Umarım bu başlığı açmakla Sivassporumuza zarar değil katkı sağlamışımdır sonuçta biz bir aileyiz buda bir istişare olarak görülmeli.

yiğido58sinan
02.11.2014, 01:48
Madem Carlosu getiriyorsun başarı istiyorsun neden ona göre transfer yapmıyorsun. Yok madem düşmeyelim yeter diyorsun neden Carlosu getiriyorsun. Bu ne biçim paradoks...

Abdullah DuMaN
02.11.2014, 08:08
Bu taraftar antepte şampiyonluk kaybedildiğinde de alkışladı takımını evımızde gs dan 5 gol yediğinde de yeterki takımda bir çaba bir ciddiyet olsun

Elbeyliliyiz
02.11.2014, 08:24
Grosicki gibi Aydin Karabulut gibi oyuncular giderse üstüne Kadirin form düsüklügü orta sahada calisanda yok, Aydin Ziya SÜPERDI ama, Aydinsiz Ziya cok yoruluyor. Üstüne Atifin Bencilligi Burhanin form düsüklügü, Korcanin yaptigi hatalar say da say.

AtmaCa
02.11.2014, 08:44
tek suçlu düzgün transfer yapmayan pinti yönetimdir

59yigido58
02.11.2014, 11:09
tek suçlu yönetim ve ona sesini çıkaramayan roberto karlostur nede olsa sivas onun için staj yeri stajını doldurup tecrübe kazanıp gidecek ya yönetim ne iş yapar nerde döküntü emekliliği yaklaşmış adam varsa transfer eder bir örnek batuhan ne için alındı merak ederim serdar özkan alındı oynamadan gitti geriye kim kaldı ya göya transfer yaptık seozon başı bir forvet alında takımda yok bırakın gidin kardeşim bu işi siz bilmiyorsunuz liğin ilk yarısının ortası olmuş rezalet diz boyu ilhan cavcav kadar olamıyorsunuz adam baktı balık baştan kokacak ilk işi teknik direktörü gönderdi dediki gerekirse ben çıkarırım takımı bak nasıl düzeldi bizde habire dibe vuralım neymiş efendim gol atamıyormuşuz atamazsın tabi bol keseden atıyorsun varsın gol atamasın ayıp ya gerçekten ayıp ya adam gibi bişeyler yapın yada pılınızı pırtınızı toplayın gidin sonrada diyorlarki taraftar maça gelmiyor neden gelsinki emekli futbolcu seyredecek para verecekse evde emekli anne ve babsıyla oturur parasıda cebinde kalır bakın bu takımı bu futbolcularla kurtarıp yukarıya taşıyacak tek kişi var oda yılmaz vuraldır bence bir saniye bile beklemeyin derhal takımın başına getirin.

mustafa_kavak58
02.11.2014, 11:25
Herkesde Suc var siraliyacam :
1.Yönetim
2.Taraftar
3.Futbolcular
4.Roberto Carlos

2.Taraftara deyinmek istiyorum herkes maca gelse stadi FULLLL doldursa bak bakalim ozaman evimizde mac veriyozmu
Bu ne yaa Passolig cikti kimse yok stadda bukadar zormu bitane kart almasi hayret bisey ya.
Stadi dolduralim ondan sonra yine isler kotu giderse bu sefer gelir istifalar zaten

karşıyakalı
02.11.2014, 12:45
cebinde akrep olanlarda suç.beleş topçu aradıgınız kadar kaliteli adam arasanız eminimki bu ligin en kailteli adamlarını bulurdunuz

karşıyakalı
02.11.2014, 12:49
bence suçlu sucu muhammed bide arkadaşı sefa ve kuzeni melih

B.DUMANLI
02.11.2014, 21:29
Erman Toroglu biraz önce yaptigi yorumda;Bir takimda bir oyuncu kendisini zorla attirmak icin kasti faul yapiyorsa bu oyuncunun mutlaka teknik kadroyla sorunu vardir ve bu hareket insanin teknik direktörünü resmen satmasi demektir diye yorumladi.

Gecen hafta Gökhan Töre bugünde Olcay Sahan´in atilmasi ile bizde gecen hafta Cicinho ve bu haftada Burhan´in atilmasi olaylarinin benzerligi cok dikkatimi cekti.Cicinho´nun arkadan yaptigi faulün kirmizi kart olacagi belli degilmiydi.Burhan´in yaptigi faulde arkadandi oda kasti idi.

Acaba Erman Toroglu´nun Besiktas icin yaptigi yorumun bizimle benzerligi yokmu?.Belkide takim icerisinde Carlos´u istemeyen veya gitmesini isteyen futbolcular var.
Bunun kokusu yakinda cikar gidisat onu gösteriyor...

okan58
02.11.2014, 22:12
önceki sezonda bu oyuncularla topladık puanları. Bana göre suçlu futbolcular... Nerde Ziya, nerde Burhan, nerde Utaka....v.s.

karamik
02.11.2014, 22:26
Ya sanırsın herkes Kapıya dizilmiş Sivasspor Başkanı olmak için birbirini yiyor yöneyim istifa diye. Arkadaşlar size çok gülüyorum bir futbol kulübü başkanı olmak akıl işi değil ve Sivasspor'a talip çıkmıyor bu adamlara destek olalım kaçırmayalım Mecnun Başkan gibi futbol aşığı sivasspor aşığı bir daha yetişmez ayrıca bende transfer politikasını eleştiriyorum ama bedava topçu almasında mahsur yok Gekasta Akhisar'a bedava gitti alıyosan böyle bedava al.

58YIGIDO58
02.11.2014, 22:29
Ya sanırsın herkes Kapıya dizilmiş Sivasspor Başkanı olmak için birbirini yiyor yöneyim istifa diye. Arkadaşlar size çok gülüyorum bir futbol kulübü başkanı olmak akıl işi değil ve Sivasspor'a talip çıkmıyor bu adamlara destek olalım kaçırmayalım Mecnun Başkan gibi futbol aşığı sivasspor aşığı bir daha yetişmez ayrıca bende transfer politikasını eleştiriyorum ama bedava topçu almasında mahsur yok Gekasta Akhisar'a bedava gitti alıyosan böyle bedava al.

Yigido profil resminde muhsin ertugralin resmi var. :)
Sence Yönetim transfer icin Muhsin ertugraldan yardim istese nasil olur ?
Afrikada bedava kaliteli oyuncular mutlaka vardir.

A.Turan Korkmaz
03.11.2014, 00:19
Bu tartışma bence bizi güçlendirmez, aksine zayıflatır. Ligin devre arasına kadar daha sakin ve sabırlı düşünmelidir. Bu haftadan itibaren puan kaybı bizi dibe daha çok batıracak. O nedenle aklımızı ve gücümüzü devre arasına kadar takıma destek olma yönünde kullanalım. Devre arası gele, hayrola.

kadirakin58
03.11.2014, 00:34
Suçlu yönetim ama alternatif gözükmüyor. Bu yönetim giderse kimse takıma sahip çıkmaz. Eğer kendisine alternatif çıksa bence o kişiyi Mecnun başkan kendisi koltuğa oturttururdu.

Kokomo
03.11.2014, 08:48
Sadece "Yönetim" diyenlere sorarım ;

1) %100 pozisyonları atamayan Utaka, Aatıf, Burhan hiç mi suçlu değil ?

2) Yenmeyecek golleri yiyen Korcan ve defans hiç mi suçlu değil ?

3) Maçları bizim gibi izleyen ve hiç bir zaman doğru müdahale yapamayan R.Carlos hiç mi suçlu değil ?

4) Takımı hem Sivas'ta hem de İstanbul'da yalnız bırakan bu taraftar hiç mi suçlu değil ?

Kendimizi kandırmayalım.

SUÇLU HERKESTİR !

xir
03.11.2014, 09:47
Ne Kimseye Muhtaç Olduk , Ne de Kimseye Minnet Ettik . Anamızın Duasıyla Geldik , Hocanın Okuduğu Selayla Gideriz . . !

ReFRaCToRY
03.11.2014, 10:26
Tabi ki asıl suçlu yönetimdir ki aman paramız gitmesin diye transfer dönemi boyunca bekleyip bekleyip sonra transfer yapmadılar demesinler diye gidip Utaka Chrisantus gibi çamaşır makinalarını alıp takıma getiriyorlar. E peki az maliyete alıp da yararlanamadığımız zaman o para boşa gitmiş olmuyor mu ? Yazık!!

alboran
03.11.2014, 15:58
suçlu en başta yönetimdir eğer istenilen oyuncular alınmıyorsa.ancak carlos da o kadar suçludur çünkü istifa hakkın var eğer senin görüşlerine saygı duyulmuyorsa takımı yönetmek zorunda değilsin.gerekirse istifa edersin.artık transfer dönemi de bittiğine göre ben sahadaki oyuna bakarım.takım kendine hiç de uygun olmayan bir oyun oynatılmaya çalışılıyorsa suçlu carlostur.çünkü sol kanat oyuncusu olmayan takım inatla kanatlardan oynatılmaya çalışılırsa, ofansif ağırlıklı takımın ortasahası stoper kökenli oyuncularla doldurulursa bu teknik direktör tercihi ve dolayısıyla da hatasıdır.yönetim ibrahim toraman'ı illa da ortasahada oynat demiyor emin olun.bu tercihler takımın gol atmasını neredeyse imkansız hale getiriyor.risk alsa da yenilsek kimse bişey demez bursa maçından sonra 3-0'lık skora.gel gelelim bu hafta da carlos inatla takıma yapısına aykırı bir oyun oynatır da allah korusun ters bir sonuç çıkarsa stadda istifa sloganlarına hazır olun.ve taraftar bu slogan da haklıdır da.çünkü kabul edelim sivasspor lige çıktığı sezondan beri bu kadar kötü top oynamadı.

58megayigido
03.11.2014, 16:15
Sorun futbolcularda kim ne derse desin 2. Haftadan beri yaziyorum herkez bencil oynuyor kendine oynuyor takimi dusunen topcu yok sonunda kazanamiyoruz oynadigimiz.maclarda kilit dakikalarda yakalanan pozisyonlari bencillik yapmasalar macin gidisati degisecek ama burhan atif ve utaka. Bu kotu sonuclarin bas mimaridir sorumlusudur cezasini teknik heyet veremiyorsa onlarda sucludur

Murad_Kelleci58
03.11.2014, 17:42
Suçlu kim sorusuna herkes kendi penceresinden yanıtlar vermiş, haklı olunan yönler de var olmayan yönlerde... Fakat sonuçta tüm suç oklarının yönetimi gösterdiği ise o kadar aleni ki, görmemek için ya kör yada sağır olmak gerekli..

Futbolcular suçlu diyen arkadaşlara soruyorum; Yönetim adamakıllı transfer yapıp, geçen senein 11'ine girecek, hadi ondan geçtik 11!'i zorlayacak kaç isim takıma katıldı.. Cevap veriyorum Sadece Ertuğrul..

Roberto Carlos diyen arkadaşlara soruyorum; Yönetim eline bol alternatifli bir kadro sundu da Carlos yok"istememüzem" mi dedi..

Taraftar 1-2 yıldız futbolcu geldi de Tribünleri mi terk etti..

Kısacası tüm kabahat; Yönetim'dedir..

NOKTA..

34MUAMMER58
03.11.2014, 21:37
SUÇU sadece yönetime bağlamakda doğru değil ,evet istenilen mevkilere kaliteli takviyeler yapılmadıda ,bursa maçını saymamak lazım,ilk 6 haftadaki puan kaybettiğimiz maçları tekrar seyredin derim,farklı kazanacağımız bir antep maçını,gs maçını,konya maçını ,rize maçını,akhisar maçını hatta bjk maçını tekrar izlediğimizde çok büyük şanssızlıkların yanında ,beceriksizlik ve bencilliği görebiliriz şu maçlardan 9 puan almak içten bile değildi ,ozaman 14 puanımız olur suçlu filan aramazdık ,şu bursa maçında bile sezonun en berbat maçını oynadığımız halde burhan ve atıf az dikkatli olsa kötü oynayarak puanla dönebilirdik ,sadece bursanın kadro dışı bıraktığı aydın olsa bugün belki lider olurduk ,r.carlos burda enaz suçludur ,agırlıklı olarak yönetim ve egoist futbolculardır,taraftarın gelmemesi yıldızla mıldızla alakalı değil ,tamamen paso lig denilen saçma uygulamadır

cengo64
03.11.2014, 21:38
Suçlu kim diye bir hashtagi taraftar açıyorsa,yönetiminde belki bu sayfalardan ne yapılmalı diye bi hashtag açması lazım acilen

stain
03.11.2014, 21:44
Suçlu kim sorusuna herkes kendi penceresinden yanıtlar vermiş, haklı olunan yönler de var olmayan yönlerde... Fakat sonuçta tüm suç oklarının yönetimi gösterdiği ise o kadar aleni ki, görmemek için ya kör yada sağır olmak gerekli..

Futbolcular suçlu diyen arkadaşlara soruyorum; Yönetim adamakıllı transfer yapıp, geçen senein 11'ine girecek, hadi ondan geçtik 11!'i zorlayacak kaç isim takıma katıldı.. Cevap veriyorum Sadece Ertuğrul..

Roberto Carlos diyen arkadaşlara soruyorum; Yönetim eline bol alternatifli bir kadro sundu da Carlos yok"istememüzem" mi dedi..

Taraftar 1-2 yıldız futbolcu geldi de Tribünleri mi terk etti..

Kısacası tüm kabahat; Yönetim'dedir..

NOKTA..

yönetim 10 yıldır bu takımın başında transfere çok para harcamayabilir ama sivassporuda sivasspor yapan bu değilmiydi zaten minimum transfer ücretleriyle oyuncu takviyesi yapar vasat oyuncuların üstün performanslarıylada avrupa kapısını döverdi

bugün aynı yönetim iş başında geçen sezon işler iyiyken ağam paşam şimdi tü kaka olmaz.

bu takım her sene iskeletini korurdu üste takviyeler 1-2 yapardı devam ederdi. bu sistemi çoğu tekniktrektörle yaptık .

ama r.carlosla pek yapamadık ilk sezon geldi rıza hocanın iskeletini kurduğu takımın üstüne tecrübeli cicinho utaka dacosta burhan aydınla bir başarı yakaladı .

ancak r.carlos bu takımın iskeletine uzun vaadede fayda verecek elemanları ekleyemedi son iki transfer dönemine baktığınız zaman bunu yapılan transferlerdeki fiyaskolarda rahatlıkla görebiliriz .

mesela rıza çalımbay her transfer döneminde bu takıma 1-2 kişi monte ederek iskeleti oluşturuyor hemde ufaktan kadroda revizyon yapıyordu.carlos başgan bu revizyonu malesef yapamdığı için bugün sıkıntı yaşıyoruz. işte carlos bize futbol oynatıyo diyen arkadaşlarada rıza çalımbayda oynatıyodu hatta rıza çalımbay döneminde her maç gol atan tek avrupa takımydık

suçlu kim sorusu çok basit bir soru hiç kimse çıkıpta suçu kendisinde bulmaz ama bence

1-takımı 2 yıldır hep aynı 11 oyuncuyla oynatan carlos
2-pasolig olayının fişleme olduğunu düşünen taraftar (ben sorunlu bir tip değilsem yaram yoksa niye devlet durduk yere beni takip etsin )
3-bizden transfer istemede ne istersen iste anlayışındaki amatör ruhlu yönetici dayılar
4-türkiyede başka hiç bi kulüpte bulamayacakları rahatlığın içinde yaşayan ruhsuz oyuncularımız

kısacası herkes sorumlulukları nispetinde suçlu ...

kiNgSiZe58
04.11.2014, 00:09
Iyi gün taraftari sizi.

58 Amsterdam 58
04.11.2014, 13:07
Herkes suclu yani yonetim, Roberto Carlos ve taraftar

Ama tabiki basta bizim yonetim cunku iyi bir forvet almadilar ve Aydin'in yerini doldurmadilar. Yani bu kadar ise yaramaz oyuncu alana kadar sadece 3 veya 4 oyuncu alip ilk onbirde oynasalar tabiki daha faydali olacakti.

Roberto Carlos cok iyi niyetli ve motivasyon acisindan iyi bir antrenor ama bence oyunu okumakta gec kaliyor. Bazi seyleri onceden sizabilse daha once hamle yapabilir ama fazla da ustune gitmek istemiyorum cunku elindeki yedek oyuncular super degil.
Tek buyuk elestirim var o da hic bir B plani veya C plani yok malesef ve bu her antrenorun olmasi lazim.

Taraftar olarak sahaya az da gitsek sadece oturup izliyoruz ve herhangi bir bagirma destek gibi birseyler goremiyorum.

yiğido58sinan
04.11.2014, 18:02
anketteki yüzdeleri topladım 143,11 çıktı hile var :D

Burack
04.11.2014, 23:55
Bende tersten cevaplayim, en masum kiside Roberto Carlostur birakip gidecekti madem istedigi transferler yapilmiyo, aydini en iyi super lig kadrosuna dahil etmis biz kiziyorduk ama demekki aydin carlosun gozun de bu takimdaki en onemli isimlerdenmis, yerini dolduramayan para kiyamayan yonetimde en sucludur.

cengo64
05.11.2014, 17:57
Carlos dan sonra soyadı Yeşilova olan biri getirilecekmiş.Bonservissiz futbolcuya alıştık da bu bonservissiz teknik direktörlük nedir ya.Bunu da mı internetten bulmuş bay başkan.Öyleyse bile söylemesin sakın komik duruma düşürmesin Sivas ı.Hiç hoca bulamıyorsa gitsin bence.Hayrettin e gecici teknik direktörlük lisansı alıp onu getirsinler daha iyi.Burnu sürtülmüş Bülent Uygun bile bu neüdüğü belirsiz Yeşilova dan iyi olur.Amman ha diyorum.