Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkan ve Yönetim

Ensar
22.12.2014, 15:11
Mac sonrasi azinlik bir gurup,dan yanlis sesler gelmesi Baskanin görevden gitmesi anlami vermiyor veremezde. Bu Baskani hayatlarinda göremezler .Biz ne Baskanlar gördük gecirdik. gelenlerin hepsi yanüstü yatdilar 3.Ligden yada 2. Ligden senelerdir uyutdular. bunu bilenler biliyor.Burdan Tarafatara sesleniyorum Malesef Hocamizda dursaydi Baskanin Bu Takimi yukari tasiyacagina kimsenin süpesi olmasin.Takima desdek vermediginiz gibi birde zarariniz oluyor buda rakiplerimizin isineyariyor onlara alkis tutacaginiza maca gelin bu ligde en az taraftari olan takim biziz buda ayibimiz birde sunu bunu elestiriyoruz istifaya davet ediyoruz ayip ayip Takima zarar verdiginizi bilerek daha fazla konusmayin
Baskana yönetime sonuna kadar güvenmeliyiz ve bunu sahada göstermeliyiz .
Saygilar.

58YIGIDO58
22.12.2014, 15:14
Baskan degilde yaninda calisan birkac görevli zatlar gönderilsin bence.
Onlarin yillardir Sivasspora bir gram faydasini görmedik.

Mecnun Baskana gelirsek, o adam gibi adamdir onsuz Takim ligde zor kalir.
Baskana laf yok.

PETKOVİC
22.12.2014, 15:21
Anlamadığınız nokta şu; bizim derdimiz Sivasspor için her türlü fedakarlıkları yapan başkanımızla değil Sivassporumuzdan geçinen para yiyen yönetimledir!!!

DoomsDay58
22.12.2014, 15:30
Başkanın vizyon sahibi olması sayesinde bu kulüp süper lige çıkmıştır ama ne yazık ki artık ileriye yönelik uzun vadeli bir vizyon yok ortada, hep günü kurtarmanın peşindeler buna başkan ve diğer yöneticiler de dahil. Biz kimsenin emeğine laf söylemiyoruz iyi ki bu takımın başına gelmiştir. Kendisi de daima dik duran delikanlı bir adamdır lakin artık o eski heyecanı göremiyorum, bir adım atılıyor 2. adım yok hep ardı arkası gelmeyen işler yapılıyor. Süper ligin son 10 yıldaki en iyi 5. takımı artık daha yukarıları hedeflemeli ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürmeli, ha bu Mecnun başkanla olur veya başka birisiyle ama artık bu düzen değişmeli yeni bir yapılanma şart mesela Sergen Yalçın'la iyi bir çıkış yakalarsak ona iyi imkanlar sunularak kulübün geleceği emanet edilebilir sonuçta genç, yerli ve teknik direktörlük yapmak isteyen bir hoca. İnşallah bu kısır döngü bir gün kırılacak ve daha güzel günler göreceğiz.

şehrisivas
22.12.2014, 15:35
Kardeş yaşın kaç bilmiyorum ama Mecnun başkana zaten laf yok, anladıkda şu yan gelip yatan başkanların ismini yazsanda tanısak biz köyden dün geldik,kusura bakma ama şu yan gelip yatanları hakikaten merak ettim.

adamınhası
22.12.2014, 15:49
Mecnun başkanı seviyoruz

halilxx58
22.12.2014, 15:50
Mecnun Odykamaz'in Sivasspora yaptigi katkilar tartisilmaz. Fakat bir yönetim sadece baskan'dan olusan bir grup degil.
Mecnun Baskanin en büyük hatasi o gereksiz yönetim kurulunu yillardir yaninda tutmasidir. Kulübün transfere, alt yapiya, magzaya, tesislere yatirmadigi paralari o kisiler catir catir yiyor.

Baskan yardimcilari ve Baskanvekilleri Erdal Sarilar, Mehmet Oflaz, Erkan Bozatli ne ise yariyor? Sivasspor icin ne yaptilar?

Iletisim sorumlusu Ömer Oguzhan Sepet Sivasspor yararina ne yapti?

Stadyum ve Halkla iliskiler Sorumlusu Faruk Tassetten ne yapti? Cimler dogru sulanamadigi icin bircok kez ceza verdik, niye uyarmiyor personelini niye denetlemiyor? Lafa geldigi zaman elestiren taraftari hain ilan etmekten kacinmiyor. Niye görevinin basinda degil?

Lisansli ürünler sorumlusu Erdal Yilmaz varmis birde. 5 yilda bir 10 yeni parca geliyor magzaya, online magza desen evlere senlik. Bu adamin ne isi var yönetim kurulunda, niye Sivasspor üzerinden para kazaniyor? Görevi bana verin, yaptigim isin yaninda karsilik beklemeden daha verimli olurum

Alt yapi sorumlumuz Mehmet Boyraz niye ilgilenmiyor alt yapiyla. Sivasspor paf takimi herzaman gayet basarili bir takim, ama oyuncular a takima kazandirilamiyor. Niye böyle, niye alt yapidan oyuncu cikmiyor diye sorulmuyor bu kisiye??

Bizim yönetimimiz, Mecnun baskan haric hepsi para icin bu mevkilerde. Allah korusun ptt'ye düselim hepsi birakir gider gelir düstügü icin. En zor günlerimizde, mecnun baskan hapisteykene niye hicbiri yoktu ortalikta. Dönemin teknik direktörü Riza Calimbay hem baskanlik, hem yöneticilik hemde hocalik yapti bu takima.

ISTE BU YÜZDEN BENDE YÖNETIM KURULU ISTIFA DIYORUM. Mecnun Baskan yeni bir yönetim kurulu kurarsa amenna basimizin üstünde yeri var, fakat bu yönetimi burada tuttugu sürece onada saygim git gide azaliyor.

yiğido58sinan
22.12.2014, 16:29
Mecnun başkana kimsenin bişey dediği yok zaten onun gibisi gelmez dediğiniz gibi. Ama o yanındakiler varya özellikle bir kaçı, Mecnun başkanın tırnağı kadar olsaydılar bu takım neler neler yapacaktı. Baksanıza iyi bir halt yemiş gibi çıkmış 1 gitti 8 geldi diyor adam galiba maçlardan da haberi yok. Bu adamın başkan olduğunu düşünsenize Allah korusun. Anlamadığım noktaysa, Mecnun başkan gibi bir başkan bu yanındakilere nasıl oluyor da tahammül ediyor?

34MUAMMER58
22.12.2014, 16:47
KULÜBÜN tüm yükünü mecnun başkana yüklemek insafsızlık olur ,yanındakileri saymıyorum zaten,bu şehrin belediye başkanı ve ticaret erbablarıda destek olmalı ,adamlar elele verip sivasın rantını paylaşacaklarına birazda sivasspora destek olsunlar,kayseri belediye başkanı olmasa kayserispor ve erciyes filan olmaz adam 2 kulübüde destekliyor,vali desen zaten ömrü azalmış yaşlı adamları vali yapıyorlar ,onlarında hayrı yok,sivasın suyunu içip ekmeğini yiyip bu takıma zerre kadar hayrı olmayanlardan para almak için su faturalarına 5 tl eklesin bak sivasspor noluyor, yok öyle beleşe bu şehirde yaşamak,yönetim kurulunun daha güçlü insanlardan oluşması gerekiyor,sivassporun geliri sadece galibiyet primlerinden oluşmamalı ,devletten ihale alınacak işlere girilmeli ,bu şekilde tüm iyi niyetlerine rağmen bu kulüp hersezon sıkıntı yaşarlar,bu kulüp kur yükseldi erodan zarar ettik diye dememeli ,finans işlerine sinekten yağ çıkartan biri getirilmeli

stain
22.12.2014, 17:37
ya arkadaşlar bırakın onu bunuda azıcık bizde takımımızın yanında olalım mışı mişi bırakın şu kötü bu iyi bırakın bir zamanlar fikret ünsal vardı adama yapmadığımızı bırakmıyorduk şimdi bir fikret ünsalı bile arar olduk bakın yıllardır bir basın sözcümüz yoktur elimizdeki kadro bu ne yapalım :D

karamik
22.12.2014, 17:44
Sivasspordan aylık 1.5 milyon Avro kazanmadan gecesi gündüzü çoluğu çocuğu demeden takımının başında olan Futbol aşkı uğruna hapislerde yatan şüphesiz Sivasın yaşayan en delikalı ve en iyi yürekli adamına gereken saygıyı yaşarken mutlaka vermeliyiz.Nasıl ki Muhsin Yazıcıoğlu hayattayken yüzüne bakmayan kimselerin öldükten sonra koyu Muhsin Yazıcıoğlu seveni olduğu gibi bu adamda şuan hala hayattayken büyük saygıya sevgiye layık olduğunu düşünüyorum.Doğanşarlı yiğit Mecnun

Külhan
22.12.2014, 20:14
Mecnun baskan bizim icin yani sivasspor icin yapmadigi fedakerlik kalmadi ama yanindaki o yönetim malisef baskanin calisma hayatina uyum saglamaktan cok uzaklar iste hata burada aranmali bir yönetim ileriye dönük calisma sistemine katki yapamiyorsa artik orada degisim zamani gelmistir tez zamanda bu gerceklesmesi lazim burada sunuda unutmamaklazim acaba yönetimdekiler baskana karsi bir lobi faaliyetimi yürütüyorlar ki baskanin bunlara karsi hic sikayet vari bir mesajini duymadik bu konuda hepden suphedeyiz bu konuyu bilen arkadaslarimiz varsa bizi aydinlatirlarsa kendilerine simdiden tesekkür ederiz

pover58
22.12.2014, 20:54
başkan ve yönetime sonuna kadar destek vermeye devam edecegiz hoca konusuna gelince bir kan degişimi şart olmuştu carlos tam bir beyefendi ama futbolda acımasız olmak lazım.çok fazla sabırda gereksiz,burhana ümite hakana utaka ya çok fazla sabretti onlarda sagolsun hocanın ayagını kaydırdılar inşallah sergen aynı hataya düşmez oynamıyanı hemen oyundan alır.

pover58
22.12.2014, 21:00
Sivasspordan aylık 1.5 milyon Avro kazanmadan gecesi gündüzü çoluğu çocuğu demeden takımının başında olan Futbol aşkı uğruna hapislerde yatan şüphesiz Sivasın yaşayan en delikalı ve en iyi yürekli adamına gereken saygıyı yaşarken mutlaka vermeliyiz.Nasıl ki Muhsin Yazıcıoğlu hayattayken yüzüne bakmayan kimselerin öldükten sonra koyu Muhsin Yazıcıoğlu seveni olduğu gibi bu adamda şuan hala hayattayken büyük saygıya sevgiye layık olduğunu düşünüyorum.Doğanşarlı yiğit Mecnun

kardeşim sonuna kadar sana katılıyor ve diyorumki :sivasın iki sevdası vardı birisi m yazıcıoglu digeri sivasspor .muhsinimizi elimizden aldılar ama sivassporumuz emin ellerde başkanımıza sonuna kadar destek olmalı onu hep yüceltmeliyiz.başkanımızın ismini bi şekilde yaşatmalıyız bunu sagken yapabilirsek çok şık olur belediye başkanı güzel bi yere ismini vermeli başkanımızın.

DoomsDay58
22.12.2014, 21:31
Tabi Mecnun Otyakmazı övüyoruz falan ama Aziz Yıldırım ve Sedat Peker ile olan yakınlığı da son 11 yılda kulübe büyük zarar vermiştir bu yadsınamaz bir gerçek. Şike süreci olsun onun öncesi olsun her Fenerbahçe maçına insanlar şaibeli gözüyle baktılar ve bakmaya devam ediyorlar, süper lige yükseldiğimiz sene Fenerbahçeden aldığımız destek de bunun cabası tabi, hocayı bile Fenerbahçeden almıştık keşke böyle şeyler olmadan süper lige çıkıp yolumuza devam etseydik ama oldu bir kere...

cılgınsivas58
22.12.2014, 23:31
zaten başkana laf atan yok kızmamızda ki amaç bazı yöneticilerin takımla ilgilenmemesi örnek mehmet oflaz ve diğer bazı yöneticiler böyle olmaz taraftar buna tepki gösteriyor

canimsivas58
22.12.2014, 23:40
Mecnun Odykamaz'in Sivasspora yaptigi katkilar tartisilmaz. Fakat bir yönetim sadece baskan'dan olusan bir grup degil.
Mecnun Baskanin en büyük hatasi o gereksiz yönetim kurulunu yillardir yaninda tutmasidir. Kulübün transfere, alt yapiya, magzaya, tesislere yatirmadigi paralari o kisiler catir catir yiyor.

Baskan yardimcilari ve Baskanvekilleri Erdal Sarilar, Mehmet Oflaz, Erkan Bozatli ne ise yariyor? Sivasspor icin ne yaptilar?

Iletisim sorumlusu Ömer Oguzhan Sepet Sivasspor yararina ne yapti?

Stadyum ve Halkla iliskiler Sorumlusu Faruk Tassetten ne yapti? Cimler dogru sulanamadigi icin bircok kez ceza verdik, niye uyarmiyor personelini niye denetlemiyor? Lafa geldigi zaman elestiren taraftari hain ilan etmekten kacinmiyor. Niye görevinin basinda degil?

Lisansli ürünler sorumlusu Erdal Yilmaz varmis birde. 5 yilda bir 10 yeni parca geliyor magzaya, online magza desen evlere senlik. Bu adamin ne isi var yönetim kurulunda, niye Sivasspor üzerinden para kazaniyor? Görevi bana verin, yaptigim isin yaninda karsilik beklemeden daha verimli olurum

Alt yapi sorumlumuz Mehmet Boyraz niye ilgilenmiyor alt yapiyla. Sivasspor paf takimi herzaman gayet basarili bir takim, ama oyuncular a takima kazandirilamiyor. Niye böyle, niye alt yapidan oyuncu cikmiyor diye sorulmuyor bu kisiye??

Bizim yönetimimiz, Mecnun baskan haric hepsi para icin bu mevkilerde. Allah korusun ptt'ye düselim hepsi birakir gider gelir düstügü icin. En zor günlerimizde, mecnun baskan hapisteykene niye hicbiri yoktu ortalikta. Dönemin teknik direktörü Riza Calimbay hem baskanlik, hem yöneticilik hemde hocalik yapti bu takima.

ISTE BU YÜZDEN BENDE YÖNETIM KURULU ISTIFA DIYORUM. Mecnun Baskan yeni bir yönetim kurulu kurarsa amenna basimizin üstünde yeri var, fakat bu yönetimi burada tuttugu sürece onada saygim git gide azaliyor.

________

sonuna kadar katiliyorum, millet okumadan gecmesin diye alinti yaptim

ready
23.12.2014, 19:47
istifa etmesi gereken başkan degil yönetim kurulundaki beceriksiz adamların istifa etmesi lazım erdal sarılar faruktaşseten erdal yılmaz mehmet poyraz bu adamlar sivasspora zarardan başka ne vermişlerdir işi gücü taraftarla ugraşmak olan bir zihniyet lisanslı ürünleri elini yüzüne bulaştıran bir zihniyet alt yapdan adam gibi bir futbolcu çıkaramayan bir insan sivassporan çok ticareti düşünen bir ikinci başkan

Djamoka
23.12.2014, 20:58
Anlamadığınız nokta şu; bizim derdimiz Sivasspor için her türlü fedakarlıkları yapan başkanımızla değil Sivassporumuzdan geçinen para yiyen yönetimledir!!!

Hocam onu anlayacak kapasite nerdeki bunlarda?

Süleyman Hurma yı birçok kişi tanır veya adını bilirdi. Bi yabancı da bir tane Sivasspor yöneticisinin adını söylesinler...

ready
23.12.2014, 21:49
Tabi Mecnun Otyakmazı övüyoruz falan ama Aziz Yıldırım ve Sedat Peker ile olan yakınlığı da son 11 yılda kulübe büyük zarar vermiştir bu yadsınamaz bir gerçek. Şike süreci olsun onun öncesi olsun her Fenerbahçe maçına insanlar şaibeli gözüyle baktılar ve bakmaya devam ediyorlar, süper lige yükseldiğimiz sene Fenerbahçeden aldığımız destek de bunun cabası tabi, hocayı bile Fenerbahçeden almıştık keşke böyle şeyler olmadan süper lige çıkıp yolumuza devam etseydik ama oldu bir kere...

adımız çıkmış dokuza inmez sekize bi kere fenerbahçenin arka bahçesi damgası yemişiz

DoomsDay58
23.12.2014, 22:12
adımız çıkmış dokuza inmez sekize bi kere fenerbahçenin arka bahçesi damgası yemişiz

Şu da acı bir gerçek ki Mecnun Otyakmaz gitmediği sürece bu böyle devam edecek, bakalım daha ne kadar yaşayacağız bununla.