Orijinalini görmek için tıklayınız : Zara’nın amacı nedir?…
Rallim58 01.02.2015, 12:07 Zara Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 6. grupta, bugüne kadar ilimizi başarıyla temsil eden takımımız olduğunu biliyor, takip ediyoruz. Her sezona şampiyonluk parolası ile giren temsilcimiz, sezon sonunu lider bitirmesinde statülere, statü değişikliği ile lider bitirenlerin direk 3. Lige çıkacağı belirtilen bu sezon ise evinde puanlar kaybederek kafalarda soru işareti oluşturmaya başladı.
Deplasman değil, evinde oynadığı Kırıkkale ve Hacılar Erciyesspor beraberliğinden, Yimpaş Yozgatspor mağlubiyetinden uçup giden 7 puan, şampiyonluğu hayale dönüştüren müsabakalar olmuştur. Deplasmanda yaşanan Sorgun faciasından bahsetmek bile istemiyorum. Çok değil 11. haftada Lider Zara Belediyespor ile Yeni Altındağ Belediyespor arasında puan farkı 7 iken şimdi 3 puan geriye düşülerek kaybolan 10 puanı sorgulamak lazım...
Çok yazık oluyor, Zara’ya, Zaralılara, Zara Belediyespora…
Nerede yanlışlık var ise gereği yapılmalıdır… Ya da bugün lider Altındağ Belediyespor ile oynayacağı ve şampiyonlukta ben de varım diyerek liderlik koltuğunu aynı puanla paylaşmasını bilmelidir. Aksi halde ise şampiyonluk bu senede hayal olacak diye düşünmeye başladık.
Sorulması gereken soru ise; Zara Belediyesporun amacı nedir?... Bizlerde bilelim ve her 15 günde bir de olsa 80 km yol almayalım…
BAL 6. grupta puan cetveli:
1- Yeni Altındağ Belediyespor 33
2- Zara Belediyespor 30
3- MKE Kırıkkalespor 24
Bugün saat 13.30'da Altındağ tesislerinde, grup lideri Yeni Altındağ Belediyespor-Zara Belediyespor karşılaşmasını Davut Dakul Çelik yönetecek. Temsilcimiz Zara Belediyespora başarılar diliyorum.
B.DUMANLI 01.02.2015, 13:15 Zara´nin amaci o guruptan lider olarak cikmamaktir.Baska bir izahimi var bu isin.
Altindag belediyesi hangi sinirlar icerisindedir onu dahi bilmek istemiyorum gerci,ama tek gercek böyle bir takima liderligi kaptiriyorsan sapkani önüne koyup ve ciddi bir sekilde düsünmek gerekli.
Zara belediyespor olarak acaba nerede yanlis yaptinizda bir anda liderlikten oldunuz.Acik ara götürdügünüz liderligi kaybettiniz.
Rallim58 01.02.2015, 16:01 Tebrikler Zara...
Tebrikler Mustafa Akkuş ve arkadaşları, tebrikler teknik heyet...
Zara Belediyespor, grup lideri Altındağ Belediyespor deplasmanından Mustafa Akkuş'un attığı 2 golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.
Liderlik koltuğuna aynı puanla ortak oldu.
Tebrikler Zara Belediyespor...
Gel de yanma Aksaray Sanayi, Sorgun, Erciyes maçlarına. O maçları kayıpsız atlatsaydık şimdiden başlardık şampiyonluk şarkılarına.
İkili averajda Altındağ altımızda kalır. Bundan sonra daha dikkatli maçlar çıkarmamız lazım.
SenSetik 01.02.2015, 16:53 Sene sonu ikili averajamı bakılıyor acaba? Şuan Altındağ lider gözüküyorda
sivaslıadem 01.02.2015, 17:02 Sene sonu ikili averajamı bakılıyor acaba? Şuan Altındağ lider gözüküyorda
Normalde sezon içinde puan durumu genel averaja göre belirleniyor
Ama sezon sonu ikili averaj önemli olur diye bekliyorum
Kırmızıııııııııı karaaaaaaaaaaaaa şampiyon zaraaaaaaa
Muhteşem bir galibiyet !
Şimdi umutlandık işte !
Umarım artık bu sene şampiyon oluruz !
Rallim58 02.02.2015, 00:17 Sene sonu ikili averajamı bakılıyor acaba? Şuan Altındağ lider gözüküyorda
Hocam, sanıyorum sezon sonunun böyle sonuçlanmaması için Federasyon yetkilileri şimdiden dua ediyordur. Çünkü statüde bu sonuçta şampiyonluğun hangi takımın hak ettiğinin maddesini bulamadım:)
http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/0000002015/Statuler/Bal-Statusu.pdf
aozdemir 02.02.2015, 10:19 tebrikler zara. sonunu getirir inşallah.
Zara Belediyespor bu sezon mutlu sona ulaşsada bizlerde mutlu olsak.
Zara Belediyespor bu sezon mutlu sona ulaşsada bizlerde mutlu olsak.
Valla Salim ağbi bu sene Zara'nın ne yaptığını, oynayan furtbolcularda bilmiyor. Kendi evinde 10-12 puan verdi gitti deplasmanda lideri devirdi.
Zara yönetimi çıkmak istemiyor diyorlar, inşallah yanlıştır.
Rallim58 04.02.2015, 13:04 Valla Salim ağbi bu sene Zara'nın ne yaptığını, oynayan furtbolcularda bilmiyor. Kendi evinde 10-12 puan verdi gitti deplasmanda lideri devirdi.
Zara yönetimi çıkmak istemiyor diyorlar, inşallah yanlıştır.
Çok doğru ve yerinde bir tesbit...
Zara Belediyespor'un 2 hafta üstüste evindeki karşılaşmalardan; 5. haftada MKE Kırıkkalesporla 3-3, Yimpaş Yozgatspora da 7. haftada 3-2 mağlup oldular...
O hafta sonu Zara'lı dostlarıma da söyledim bu maçları inşaallah aramazsınız dedim, daha sonra 14. haftada da Hacılar Erciyes'le berabere kalınca kayıp olan 7 puan Zara Belediyesporu zora soktu.
Umarız bundan sonra, ayakları yere daha sağlam basan bir takım hüviyetine bürünürler...
ankastre 09.02.2015, 14:47 Ah Zara ah. evinde gaybettiği puanlarnan şimdiden 10 puan fark yapıyordu.bundan sonra işallah kaybetmez.sezon sonuna kadar lider tamamlarda şampiyon olurlar.
Yozgat'a bugün 3-1 mağlup olan Zaranın şampiyonluk şansı kalmadı !
34MUAMMER58 01.03.2015, 21:02 zaranın şampiyonluk şansı kalmadı demek için çok erken yanlış bilmiyorsam 7 hafta daha var,,maalesef geçen sezon şampiyonluğu sonuna kadar hakettiği halde tff playof eşleşmesi adı altında uyduruk bir statü geliştirdi,il takımlarını 3.lige çıkartmak için ,busezon yinedolu dizgin giden zaraspor çok pis puanlar kaybetti,sivassporun 3.ligde karadeniz takımlarının yaptığını burdada bazı takımlar yapıyor,herne olursa olsun zaraspor bu gruptan çıkacaktır,umutsuzluğa kapılmamak lazım .
B.DUMANLI 01.03.2015, 22:01 Zara´nin toplam 5 maci kaldi,ücü icerde, ikisi disarda.Tüm maclari kazanmasi lazim.Isi sansa birakmak istemiyorsa.
Altindag belediyesinin ise 7 maci var.Bunlardan biri Kirikkale deplasmani ve Kirikkale´nin son maci ise Yozgat´la deplasmanda.Futbolcular bu önlerindeki 5 maci hic bir baski altinda kalmadan oynar ve kazanirlarsa,3 lig icin sanslari olabilir.
Yalniz tek sorun Kirikkale´nin oynayacagi 5 macin biri Cumhuriyet Üniversitesi ile.Oradanda hükmen galip gelecekleri icin 4 maclari kalmis oluyor.
Zara her yil kacirdigi sampiyonlugu bu yil kacirmamali,gerekirse o iki deplasmana seyirci götürmeli ve gerek Sivasspor, gerekse Sivas belediyesi bu hususda bir jest yapip Zara´nin oyniyacagi iki deplasman macina otobüs kaldirmalidirlar.
5 macda 15 puan parolasiyla Zara bu ipi gögüsleyebilir.Ama bazilarinin tasin altina ellerini koymalari lazim.Yoksa liderlik ibresi tamamiyle Kirikkale´ye dönebilir...
kangalli58yasin 01.03.2015, 22:40 Zara yönetimi belkide bir üst lige cikmaya cekiniyor! Divrigi Demir Celik gibi bir kac sene 3.Ligde oynar sonra kaybolur gideriz korkusu var olabilir.
Düsünmeniz gereken nokta finansal konudur. Amatör'den 3.Lige cikmak bircok maliyeti ve finansal yükü yaninda getiriyor ve eger bunu kaldiracak gücte degilsen o zaman tabii ki bir üst lige cikmayi göze almazsin yönetim olarak.
Size bir örnek vereyim: Almanyada dogup büyüdügüm büyüksehirin takimi tarihi boyunca hic Bundesligada oynamamamis en büyük zaferleri ise ikinci Ligde 30 sene önce bir sezonluguna oynamalaridir. Simdi ise 5.Ligde top kosturuyorlar. Bir kac sene önce sampiyon olup 4.Lige cikmaya hak kazandilar ancak yönetim bir üst lige cikmayi red etti ve lisansi iptal ettirdi. Bunun tek ve en büüyk sebebi bu yükün altinda kalkamiyacaklarini ve 4.Lig icin henüz hazir olmadiklariydi. Bu sezon yine sampiyonluk icin oynuyorllar ve gecen hafta 4.Lig icin lisansi verdiler yani bir üst lige cikmayi kabul ediyorlar ama yinede hala cok büyük bir sinavdan geciceklerini belirtiyorlar.
Bilemem tabii ama Zara'nin her sezon böyle hüzünlü bir sezon sonu yasamasi gercekten garip ve düsündürücü...
Rallim58 02.03.2015, 00:00 Sezonun daha başında, 7. haftada Yimpaş Yozgatspora kendi evinde 3-2 mağlup olarak şampiyonluğu düşünmediğinin sinyallerini vermiş idi. Küme düşme potasındaki Aksaray Sanayi Gençlikspora dahi yenilen Zara Beldiyesporumuz tatlı bir heyecanın dışında bize birşey verememiştir.
Hayatının hatasını yapan Zara Belediyespora, ciddi ekonomik destek verilmez ise 3. lige çıkması hayaldir.
Sezonu Lider bitiren takımın direk 3. lige çıktığı bir sezonda, puanlar vermeleri kocaman bir soru işareti olarak karşımıza çıkmaktadır.
MKE Kırıkkalesporun şampiyonluğunu (Eski Valimiz Sn. Ali Kolat beyi ve Kırıkkalelileri) şimdiden kutlarım.:mad:
Soruyoruz?
Zara'nın amacı nedir?:confused:
34MUAMMER58 02.03.2015, 00:06 Zara yönetimi belkide bir üst lige cikmaya cekiniyor! Divrigi Demir Celik gibi bir kac sene 3.Ligde oynar sonra kaybolur gideriz korkusu var olabilir.
Düsünmeniz gereken nokta finansal konudur. Amatör'den 3.Lige cikmak bircok maliyeti ve finansal yükü yaninda getiriyor ve eger bunu kaldiracak gücte degilsen o zaman tabii ki bir üst lige cikmayi göze almazsin yönetim olarak.
Size bir örnek vereyim: Almanyada dogup büyüdügüm büyüksehirin takimi tarihi boyunca hic Bundesligada oynamamamis en büyük zaferleri ise ikinci Ligde 30 sene önce bir sezonluguna oynamalaridir. Simdi ise 5.Ligde top kosturuyorlar. Bir kac sene önce sampiyon olup 4.Lige cikmaya hak kazandilar ancak yönetim bir üst lige cikmayi red etti ve lisansi iptal ettirdi. Bunun tek ve en büüyk sebebi bu yükün altinda kalkamiyacaklarini ve 4.Lig icin henüz hazir olmadiklariydi. Bu sezon yine sampiyonluk icin oynuyorllar ve gecen hafta 4.Lig icin lisansi verdiler yani bir üst lige cikmayi kabul ediyorlar ama yinede hala cok büyük bir sinavdan geciceklerini belirtiyorlar.
Bilemem tabii ama Zara'nin her sezon böyle hüzünlü bir sezon sonu yasamasi gercekten garip ve düsündürücü...
GÜZEL KARDEŞİM BU DÜŞÜNCEYE KATILMAK MÜMKÜN DEĞİL,ARTIK bu ligler eskisi gibi paralı başkanların idare ettiği ,külfeti çok olan ligler değil,yoksa bazı belediyelerin destek olduğu şehir takımları haricinde kolay kolay hiçbir takım 3.ligde oynamazdı,3.ligdeki takımların deplasman giderleri,uçak ve otel masrafları tff tarafından ödeniyor,beraberliğe bile35 milyar gibi rakamlar veriliyor,galibiyetlere 40-45 milyar veriliyor,kupadada oynarlarsa yine 1 2 galibiyet alsalar 120 bin dolar kasaya giriyor,sportoto ve iddaa gelirleride var,kabaca hesap yaparsak,1 takım 20 galibiyet alsa enaz 800 bin tl sırf galibiyet primi alıyor,iddadan sportotodanda pay alıyor burda basarılı ve taraftar potansiyeli çok olan takımlar daha fazla kazanıyor,yani bi halide edipadıvarsporla -çanakkale dardanel eşit para almıyor h.e.a.s 200 milyar alıyorsa, dardanal çanakkale 500 milyar alabiliyor,uzun lafın kısası basarılı bir kadro kuran 3.lig takımı yılda 1 trilyon parayı rahat kazanır ,takımların ortalama maliyetleride 500 -600 bin ero civarında , maddi destek bulan takımlar ,belediye desteği bulan takımlar bütçeyi 1-1,5 milyon eroya çıkartabiliyor,onedenle kimsenin külfetten kaçmak için 3.lige çıkmamazlık etmez diye düşünüyorum
Bence çok açık ve net : ŞAMPİYONLUK GİTTİ !
Altındağ takımının 2 maçı eksik.
Kırıkkale ise inanılmaz formda ve arkasında koca bir il var.
Üstelik 3 sene üst üste şampiyonlukları hediye etmiş bir ZARA !
Anlatabildim sanırım ?
Maçlar sahada kazanılır, futbolcu ne isterse o olur,
Küçük bir ilçe takımının futbolcusundan ne bekliyorsunuz.
Adamlar 3.lige çıkınca takımın sil baştan yeniden kurulacağını düşünüyorlar, haksız da sayılmazlar,
Ekmek elden su gölden, geçinip gidiyorlar... Zara 3. lige çıksa aynı şartlarda Bal ligi takımı bulamazlar. Onlar için bu düzen eyce :)
ankastre 02.03.2015, 12:03 daha giden bişey yok gardaşlar biraz gayret edelim şampiyon oluruz.Zaradan destek yokmu yoksa.takımlarına sıtkı candan sahip çıkmaları lazım yoksa işleri yaş.
Kırıkkale camia olarak bu yola öyle bir baş koymuş ki, benim tek favorimdir.
Rallim58 03.03.2015, 09:21 Kırıkkale camia olarak bu yola öyle bir baş koymuş ki, benim tek favorimdir.
BAL 6. grupta; İnanmışlığın göstergesidir MKE Kırıkkalespor...
İçeri, deplasman demeden taraftarıyla bir bütünlüğün adresidir MKE Kırıkkalespor...
Her ne kadar Yeni Altındağ Belediyespor daha avantajlı konumda ise de MKE Kırıkkalespor, işadamından, bürokratına, milletvekilinden siyasi parti temsilcilerine kenetlenmişlerdir.
Yeni Altındağ Belediyespora yedirmedikleri gibi, Zara Belediyespor'un da 3. lig gibi bir derdi olmadığı için benim de favorim MKE Kırıkkalespordur.
by_hunter 03.03.2015, 16:28 Ufak kazalar olabilir.
Eminim bu sene istediğimizi alacaz
BAL 6. grupta; İnanmışlığın göstergesidir MKE Kırıkkalespor...
İçeri, deplasman demeden taraftarıyla bir bütünlüğün adresidir MKE Kırıkkalespor...
Her ne kadar Yeni Altındağ Belediyespor daha avantajlı konumda ise de MKE Kırıkkalespor, işadamından, bürokratına, milletvekilinden siyasi parti temsilcilerine kenetlenmişlerdir.
Yeni Altındağ Belediyespora yedirmedikleri gibi, Zara Belediyespor'un da 3. lig gibi bir derdi olmadığı için benim de favorim MKE Kırıkkalespordur.
Adamların forumlarına girmiştim haftalar önce. Sanırım 7 puan gerilerdi.
Ama öyle bir inanç vardı ki hepsinde, herkes "Şampiyon olacağız" diyordu.
Olay budur işte ! İnanan kazanır ...
34MUAMMER58 04.03.2015, 09:44 dünyada ve türkiyede kural şudur ,herzeman güçlü olan kazanır,bu doğanın bir kanunudur,sivas kadar vekili olan,valisiyle tüm devlet protokolüyle,taraftarıyla ,futbolcusuyla bu işe başkoymuş takım varken ,sahipsiz zarasporumu 3.lige çıkaracaklar,zaranın bu haliyle buralarda olması bile büyük başarıdır ,henüz herşey bitmişde değil,zara çoktan 3. lige çıkmayı haketmişti,kimi zaman sivas takımlarının kalleşliği yüzünden ,imizamanda tff nin bal liglerindeki il takımlarını çıkartmak için bitaraflarından uydurduğu saçma sapan playof sistemi yüzünden çıkamadılar,geçen sezon bu takım şampiyon olmuşmu olmuş,adı üstünde bölgesel amatör bal ligi,kendi bölgesinin şampiyonunu ,nediye zonguldakla eşleştirirlerki anlamak mümkün değil,süperligde kimin şampiyon olacağını ve düşeceğini,ptt liginde kimin şampiyon olacağını ve düşeceğini çok büyük ölçüde tff ve emrindeki mhk belirliyor,bal ligindede bu böyledir,ne yapalım bizi çıkartmıyorlar diye boşvermişlik yapmadan ,3.lig şansını sonunakadar kovalamalılar bakalım ne olacak ,ben zaranın bu takımların hepsinden çok iyi olduğuna inanıyorum
Rallim58 04.03.2015, 09:50 Zara Belediyespor Teknik Direktörü Tuncay Doğan sitemli konuştu. Doğan yaptığı açıklamada biz sezon sonunda şampiyon olacağız kimsenin endişesi olmasın dedi.
Tuncay, "futbolcularımıza sahip çıkılması gerekirken "adam gibi oynayın" söylemleri bizleri incitmiştir. Futbolcularımız sahada adam gibi duruşu, adam gibi oynayışı nedeniyle takdir toplamıştır, oyunu çirkinleştirmemiştir. Bizi yenen takımların futbolcusu, hıocası haftanın adamı seçiliyorsa bu da Zara Belediyesporun gücündendir. Zara Belediyesporun son haftalarda aldığı mağlubiyetlere de vurgu yapan Tuncay Doğan, "mağlubiyetlerin sorumluluğu tamamen bana aittir. Kimse unutmasın ve endişeye kapılmasın ki Zara Belediysepor sezon sonunda şampiyon olacaktır" dedi.
Bizler de inşaallah diyelim...
Ama ümidimin de zayıf olduğunu belirtmek isterim...
Çünkü evinde kaybetmeyecektiniz...
Bugünleri düşünerek oynayacaktınız...
Zara'da ki maçlara ilgi nasıl ? Stad tam doluyor mu ?
ankastre 05.03.2015, 09:40 2 sene önceydi heralde giresunda refahiyeynen final maçı için sivastan yiğenlerimnen gitmiştim.
valal zara akıllanmadıysa ne bilim artık yazık ya.3. lig gibi varmı.milletin il takımları 3. ligde zara devletini depiyor.
HababamHa 05.03.2015, 11:07 zara başlarda iyi gidiyor sonraları işin ciddiyetinden uzaklaşıyor bu sezonda şampiyon olamazlarsa dahada olamazlar
ankastre 05.03.2015, 22:37 zara başlarda iyi gidiyor sonraları işin ciddiyetinden uzaklaşıyor bu sezonda şampiyon olamazlarsa dahada olamazlar
Zara yüzüp yüzüp kuyruğuna getiriyor nedense bi türlü koparamıyor:)
Zarasporu seviyorum, lakin bu söylediklerim sakın yanlış anlaşılmasın. Özellikle Bölgesel Amatör liginde Vilayet takımı iseniz ve birazda siyaset varsa işin içinde ilçe mahalle veya kurumsal takımlara 3. ligi yedirmezler bir şekilde... Bunu 2-3 senedir biliyor görüyor duyuyoruz. Zonguldak bu senede Kırıkkale... Maalesef şekil ve görüntü bu şekilde. Siz ya kötü olacak yenileceksiniz. Yada iyi olacak hakemler yenecek.
ankastre 05.03.2015, 23:17 Zarasporu seviyorum, lakin bu söylediklerim sakın yanlış anlaşılmasın. Özellikle Bölgesel Amatör liginde Vilayet takımı iseniz ve birazda siyaset varsa işin içinde ilçe mahalle veya kurumsal takımlara 3. ligi yedirmezler bir şekilde... Bunu 2-3 senedir biliyor görüyor duyuyoruz. Zonguldak bu senede Kırıkkale... Maalesef şekil ve görüntü bu şekilde. Siz ya kötü olacak yenileceksiniz. Yada iyi olacak hakemler yenecek.
gardaş sen evinde yenilmeseydin bugün 10 puan fark atıyorduk.rahat olacaktık, bir ara kalecinin dandik hatalarıynan orta sahadan goller yemişiz yoksa şimdiden şampiyon türküleri söyleniyordu zarada.
Rallim58 06.03.2015, 08:36 Bence çok açık ve net : ŞAMPİYONLUK GİTTİ !
Altındağ takımının 2 maçı eksik.
Kırıkkale ise inanılmaz formda ve arkasında koca bir il var.
......................
Tabii yorumunuz sitemle söylenilen bir söz..
Aslında; "Kaybedilen birşey yok" diye yapılan açıklamanın özünde haftaya yapılacak, MKE Kırıkkalespor - Yeni Altındağ Belediyespor müsabakası yatıyor. O karşılaşma berabere sonuçlanması ile aynı hafta Zara'mızın Yeni Kırşehir deplasmanından alacağı 3 puan, o haftayı 5 puanla tamamlamış konumuna getirir ki bu da Zara'ya farklı bir hava estirir diye düşünüyorum...
Rallim58 06.03.2015, 09:13 Kalan karşılaşmalar :
1. MKE Kırıkkalespor (39 puanla)
Hacılar Erciyesspor (D)
Yeni Altındağ Belediyespor
Kazan Belediyespor (D)
24. Hafta (B A Y)
C.Ü (3-0 Hükmen)
Yimpaş Yozgatspor (D)
2. Zara Belediyesporumuz (39 puanla)
Kayseri Yolspor
Yeşil Kırşehirspor (D)
Sincan Belediyespor
Keçiören Bağlumspor (D)
25. Hafta (B A Y)
Aksaray Sanayii Gençlikspor
3. Yeni Altındağ Belediyespor (37 puanla, bir müsabakası eksik)
Kazan Belediyespor
MKE Kırıkkale (D)
C.Ü (Hükmen 3-0)
Yimpaş Yozgatspor (D)
Kayseri Yolspor
Yeşil Kırşehirspor (D)
34MUAMMER58 06.03.2015, 10:57 zaraspor bu iş bitti diyene kadar ,3.lig şansımız devam ediyor,zaranın oynayacağı takımlar ,zaranın yenemiyeceği takımlar değil,zara 5 te 5 yaparsa hakettiği 3.lige çıkar,1 hafta zaten bay,şurda kazanacağı 4 maç ,zara ağlıyacaksa c.üniversitesi gibi kazzık takımın bu gruba düşmesine,vede kendi evinde bedavadan verdiği olmıyacak puanlara ağlasın.fixtürü kırıkkale ve altındağa göre daha iyi gözüküyor,puan avantajını eline geçirirse,son 3 4 haftada taraftarlar içsahada büyük destek olursa neden olmasın,bu işler 50 kişilik çoluk çocukla destek vermekle olmuyor,rakiplerinin taraftarı 15 bin kişi,valisi ,kaymakamı,emniyet amiri ,j.kumandanı,vekili ,bakanı takımının arkasında ,zarada ALLAH bilir kaymakamın bile maçlardan haberi yoktur,yinede ben çok umutluyum,zaraspor 3 yıldır 3.ligi hakediyor,altındağ-kırıkkale maçı berabere biterse ,zayıf rakibi k .yolsporu zara kolay geçer,son haftalara doğru hakemler vasıtasıyla şike yapılma ihtimali çok güçlü ,dikatli olmakta fayda var.
ankastre 06.03.2015, 21:15 gardaş eline sağlık ne güzel fistür avantajıda bizdeymiş.işallah altındağnan kırıkkale berabere kalırda zara şampiyon olur.
Kalan karşılaşmalar :
1. MKE Kırıkkalespor (39 puanla)
Hacılar Erciyesspor (D)
Yeni Altındağ Belediyespor
Kazan Belediyespor (D)
24. Hafta (B A Y)
C.Ü (3-0 Hükmen)
Yimpaş Yozgatspor (D)
2. Zara Belediyesporumuz (39 puanla)
Kayseri Yolspor
Yeşil Kırşehirspor (D)
Sincan Belediyespor
Keçiören Bağlumspor (D)
25. Hafta (B A Y)
Aksaray Sanayii Gençlikspor
3. Yeni Altındağ Belediyespor (37 puanla, bir müsabakası eksik)
Kazan Belediyespor
MKE Kırıkkale (D)
C.Ü (Hükmen 3-0)
Yimpaş Yozgatspor (D)
Kayseri Yolspor
Yeşil Kırşehirspor (D)
Yanlışlık var. Y.Altındağ Bld. takımının şu an 40 Puanı var ve 1 maçı eksik. TFF resmi sitesinden de kontrol edebilirsiniz.
Rallim58 07.03.2015, 12:48 Zara Belediyespor kendi evinde 1-1 berabere kaldığı Hacılar Erciyessporu deplasmanda 2-0 yenen Yeni Altındağ Belediyespor grupta 40 puanla yeni lider olurken, Zara Belediyesporumuz grubunda 3. oldu...
Bize bizden oluyor diyerek, C. Üniversitespora gelde kızma....
Ama kendi evinde kaybedilenleri görünce de diyecek söz bulamıyorum... Ah Tuncay hoca ah...
B.DUMANLI 07.03.2015, 20:37 Zara´nin antrenörü biz sampiyon olacagiz demis.Bu kaybedilen onca puanlardan sonra cok zor.Sampiyonlugun favorisi Altindag´i yendigi taktirde Kirikkale olur bence.Yalniz onlarin bir Yozgat deplasman maci var.
Yozgat bu maci Kirikkale´ye SATARSA,Kirikkale sampiyon olur.Zara karsisinda Arslan kesilen komsumuz YOZGAT,bakalim o macda kaleyimi acacaklar KIRIKKALE gol atsin, sampiyon olsun diye ,yoksa sahada dürüstce mücadelemi verecekler.Bir kac hafta sonra görecegiz.
Zara´ya direnen,Kirikkaleye direnmez gibi geliyor bana....
Rallim58 07.03.2015, 23:57 Zara´nin antrenörü biz sampiyon olacagiz demis.Bu kaybedilen onca puanlardan sonra cok zor.Sampiyonlugun favorisi Altindag´i yendigi taktirde Kirikkale olur bence.Yalniz onlarin bir Yozgat deplasman maci var.
Yozgat bu maci Kirikkale´ye SATARSA,Kirikkale sampiyon olur.Zara karsisinda Arslan kesilen komsumuz YOZGAT,bakalim o macda kaleyimi acacaklar KIRIKKALE gol atsin, sampiyon olsun diye ,yoksa sahada dürüstce mücadelemi verecekler.Bir kac hafta sonra görecegiz.
Zara´ya direnen,Kirikkaleye direnmez gibi geliyor bana....
Üstadım kendi kaderini kendin tayin edecektin. Ona buna muhtaç konuma gelmeyecektin. Bugün evinde kaybedilen On kadar puan var. Muhtemel rakibine evinde puan veriyorsan sezon sonunda ahlar vahlar fayda vermez. Bugünleri öngörerek, tedbirinizi zamanında alacaktınız...
eyuphulagu 08.03.2015, 00:05 Herşeyde bir hayır vardır derler..Zara geçmişte kesin şampiyon olacak denilen bir kaç sezonda şampiyon olamadı;bu yıl neler olacağını hep beraber göreceğiz...
Y.Altındağ Bld. 90 + 6. dk'da attığı golle KAzan'ı 2-1 yendi.
Allah da istemiyor Zara'nın şampiyon olmasını ...
Bu hafta 3. lige çıkacak takım üç aşağı beş yukarı belli olur.
Bu üç takımın kalan maçları şu şekilde
ALTINDAĞ
MKE Kırıkkale - Y.Altındağ Bld.
Y.Altındağ Bld.-Sivas Cumh.Ünv.
Yozgatspor A.Ş.-Y.Altındağ Bld.
Y.Altındağ Bld.-Kayseri Yolspor
Yeşil Kırşehir-Y.Altındağ Bld.
ZARA BELEDİYE
Yeşil Kırşehir-Zara Bld.
Zara Bld.-Sincan Bld.
Bağlumspor-Zara Bld.
Zara Bld.-Aksaray Sanayi
MKE KIRIKKALE
MKE Kırıkkale-Y.Altındağ Bld.
Kazan Bld.-MKE Kırıkkale
MKE Kırıkkale-Sivas Cumh.Ünv.
Yozgatspor A.Ş.-MKE Kırıkkale
Yeni Altındağ Kırıkkale deplasmanına gidiyor. Biz ise Kırşehire... Çok dikkatliolmalı Zaraspor yönetimi. Çünkü aşağıda dönen dolap çok olur ve kimsenin ruhu bile duymaz. Yaklaşan seçim öncesi bir takım şaibeler ve peşkeşler dönebilir. Kırıkkalenin Altındağı yenmesi durumunda Zaranın puan kaybı tabloyu çok karışık hale sokar. Kırıkkale ve Zaranın bir maç fazlalığı ve buna mukabilde Altındağında zor deplasmanları var. (Yozgat ve Kırşehir) Burda en dikkat edilmesi gereken şaibelerin önüne geçi,lmesi. Nihayetinde tecrübelerindik bu hususta. Geçen seneki Zonguldak faciasından sonra çok dikkat edilmeli... Zaranın bütün maçlarını alması gerekiyor. Burada kilit takım Yozgat A.Ş. her ikisi ile oynayacak ve bu maçlardan azami bir beraberlik alırsa Zarasporun tüm maçları alması halinde ipi göğüslemesi olacak. Her seferinde de tekrarlamak istiyorum. Şaibeler ve komplo teorilerine dikkat edilmeli. Biz bunu yapacak güçteyiz. Ama pis kokular şimdiden başladı bile. Son maçta 6 gol atmışsın ve son dakikalarda 3 asist yapan adamına kırmızı kart gösteriyorsun. Olacak iş değil.
Çok dikkat edilmeli bunu 4-5 hafta boyunca yazacağım. Mümkünatı varsa devamlı dillendirelim bu konuyu. Gündemden düşürmeyelim. Bizim bizden başka dostumuz yok (futbol)... İstemeyenimiz ise çooook....
Rallim58 08.03.2015, 22:53 Y. Altındağ Bld. 90 + 6. dk'da attığı golle Kazan'ı 2-1 yendi.
Allah da istemiyor Zara'nın şampiyon olmasını ...
Zara Belediyespor kalan karşılaşmalardan 12 puan daha alıp elde edeceği 54 puan kendisini şampiyon yapar mı yapmaz mı? Bekleyip göreceğiz. Y. ALtındağ bir adım daha önde (avantajlı) çünkü BAY haftasını geride bıraktı. Oysa Kırıkkale ve Zara'mızın BAY olduğu hafta ileriki haftalarda olacak.
Haftaya yapılacak MKE Kırıkkale-Y. Altındağ Belediyespor karşılaşmasını izlemek isterdim.
Bugün Kayseri Yolspor karşısında alınan 6-1 gibi farklı galibiyetinden dolayı temsilcimizi tebrik ederim. Golleri Mustafa Akkuş (3) 19, 62 ve 83 dk, Metin Kurt(2) 13 ve 26 dk, ve Salih Bölükbaşı (34. dk) kaydettiler. Misafir takımın tek golü ise 73. dk. penaltıdan gelirken bu dakikada rakibine yaptığı faulle 2. sarı karttan Yavuz Aslan oyundan atıldı.
Zara Belediyespor kalan karşılaşmalardan 12 puan daha alıp elde edeceği 54 puan kendisini şampiyon yapar mı yapmaz mı? Bekleyip göreceğiz. Y. ALtındağ bir adım daha önde (avantajlı) çünkü BAY haftasını geride bıraktı. Oysa Kırıkkale ve Zara'mızın BAY olduğu hafta ileriki haftalarda olacak.
Haftaya yapılacak MKE Kırıkkale-Y. Altındağ Belediyespor karşılaşmasını izlemek isterdim.
Bugün Kayseri Yolspor karşısında alınan 6-1 gibi farklı galibiyetinden dolayı temsilcimizi tebrik ederim. Golleri Mustafa Akkuş (3) 19, 62 ve 83 dk, Metin Kurt(2) 13 ve 26 dk, ve Salih Bölükbaşı (34. dk) kaydettiler. Misafir takımın tek golü ise 73. dk. penaltıdan gelirken bu dakikada rakibine yaptığı faulle 2. sarı karttan Yavuz Aslan oyundan atıldı.
Ben camia olarak inanmış olan Kırıkkale'nin şampiyon olacağını düşünüyorum.
Kırıkkale :1 Y.altındağ:1
Y.Kırşehir:0 Zara :0
ZARA Yine ayağına gelen fırsatı tepti !
Çok net söylüyorum Zara HA-KET-Mİ-YOR !!! 3. fırsatı da kaçırdılar daha ne olacak acaba ...
58fatihcan 17.03.2015, 18:32 Bende bu konuyu arıyordum. Kokomo adlı üyemize teşekkürler. Zaranın 3.lig gibi bi derdi yok. BALdan da çekilsin bari hedefi olan sivas takımlarının yerini işgal etmesin. Bir zaralı olarak üzülerek söylüyorum bunları
Bende bu konuyu arıyordum. Kokomo adlı üyemize teşekkürler. Zaranın 3.lig gibi bi derdi yok. BALdan da çekilsin bari hedefi olan sivas takımlarının yerini işgal etmesin. Bir zaralı olarak üzülerek söylüyorum bunları
İşin acı tarafı ZARA dışında başka Sivas Merkez veya ilçe takımı da yok başa oynayacak ...
Zaranın bir üst lige çıkmak gibi bir düşüncesi yok bana göre Zaranın amacı bal liginde yoluna devam etmek.
Artık Zaraspor'dan da iyi haberler bekliyoruz.
Rallim58 22.03.2015, 01:45 Grup lideri Yeni Altındağ Belediyespora bu hafta 3 puan C.Üniversitemizden...
Zara evindeki Sincan Belediyespor karşısında 3 puan alması bekleniyor... Puan kaybına tahammül kalmadı..
Şampiyonluk için bekleyip göreceğiz ama; zor dostum zor...
B.DUMANLI 22.03.2015, 11:01 Altindag belediyesi´nin su anda 3 maci var.Bunlardan biri Yozgat´in sahasinda.Yozgat´in tutumu Altindag´a karsi nasil olur bilemem ama ,Zara´nin ipi gögüsleyip sampiyon olmasi icin 3 maci kazanip,Altindag´in Yozgat´a kaybedip,kalan iki macindan birini beraberlikle bitirirse Zara sampiyon olur. Aksi taktirde sansi yok.
Zara otursun Cankiri gibi bir takima sahasinda nasil yenildigine üzülsün.Sadece Cankiri´mi ?.Sahasinda kaybettigi maclar olmasaydi,Zara bir kac hafta kala acik ara Sampiyon´du.
Kisacasi Zara´nin sampiyon olmasi kendi elinde degil artik.Altindag kalan 3 macdan 4 puan alirda ,Zara 9 puan alirsa Zara sampiyon olur.
Zara´nin isi bir hayli zor.Ama beklemekte yarar var.Yozgat´a ve Kirsehir´e takilacakmis gibi bir his var icimde:).
Rallim58 22.03.2015, 11:35 Bugün planımda, (hasta olmama rağmen) Zara Korgeneral Ahmet Başyurt stadyumunda olmak vardı. Futbolsever olarak bizlerin, taraftar olarak, Zara Meydan grubu ve Zaralıların gayreti, azmi; futbolu yönetenler ve yön verenlerde olmayınca inanın değil gitmek, takip etmek bile üzüyor insanı...
O kadar basit ve bariz hatalar yapıldı ki saç-baş yolmamak elde değil...
Kısaca yazık oldu Zara'ya demekten başka elimizden brişey gelmiyor...
B.DUMANLI 22.03.2015, 11:56 Bugün planımda, (hasta olmama rağmen) Zara Korgeneral Ahmet Başyurt stadyumunda olmak vardı. Futbolsever olarak bizlerin, taraftar olarak, Zara Meydan grubu ve Zaralıların gayreti, azmi; futbolu yönetenler ve yön verenlerde olmayınca inanın değil gitmek, takip etmek bile üzüyor insanı...
O kadar basit ve bariz hatalar yapıldı ki saç-baş yolmamak elde değil...
Kısaca yazık oldu Zara'ya demekten başka elimizden brişey gelmiyor...
Öncelikle gecmis olsun dileklerimi sunar,acil sifalar dilerim...
Zara´nin her ne kadar sansi kagit üzerinde az görünsede,Yozgat ve Kirsehir sonuclarini beklemek zorundayiz.Ayrica Zara´nin bu üc maci kazanmasida gerekiyor.
Ben yakinda 56 olacagim gerek Türkiye´de,gerekse Avrupa´da cok futbol mucizeleriyle karsilastim.Belkide Zara´da bu mucize sonucu 3. lige cikabilir.
Yozgat ve Kirsehir´in niyetleri kötü ise bizimde Sivasli olarak yapabilecegimiz birsey olamaz.Gecmisteki yasadiklarim ve duyduklarim dogrultusunda Yozgatlilarin,Sivaslilardan hoslanmadigi gerceginide kulak arkasi edemeyiz....
Rallim58 22.03.2015, 12:13 ......................Gecmiste ki yasadiklarim ve duyduklarim dogrultusunda Yozgatlilarin,Sivaslilardan hoslanmadigi gerceginide kulak arkasi edemeyiz....
Sağlık adına dileğiniz için teşekkür ederim...
Üstadım, Yozgat ve Sorgun için ortada olan 12 puandan sadece ilk karşılaşmada Sorgun karşısında Zara'da alınan 3-1'lik skordan dolayı alınan 3 puan var. Diğer tüm puanlar, yani 9 puan Yozgat'a gitti. Kendi evinde yine muhtemel rakibi olacağı belli olan MKE Kırıkkale ile 3-3 berabere kalıp 2 puan bıraktı... Yine kendi evinde Hacılar Erciyes ile 1-1 berabere kalmasını aklıma getirdikçe de çıldırıyorum...
Kısaca Zara Belediyespor yöneticileri (suizan'da bulunmak istemem ama) şampiyonluğu is-te-mi-yor gibi...
34MUAMMER58 22.03.2015, 15:55 ZARAnın en büyük dezavantajı ve şanssızlığı,c.üniversitesi spor denilen,aslında sivasla ,sivaslılıkla uzaktan yakından alakası olmayan ,kansız ,karaktersiz,cibiliyetsiz ,suratsız,beceriksiz,mal gibi futbolcu bozuntularından kurulmuş birtakımla aynı gruba düşmesidir,üniversite takımı kurmak için paraya pula gerek yoktu,üniversite bünyesindeki öğrencilerden takım kurulsa ,yine yeterliydi ,yazık oldu bunca emeğe ,geçen sezon playof vardı busezon yok galiba hiçdeğilse playoftan 3.lige yükselirdi,keşke ahad hocayla devam edilseydi ,çok gereksiz kaybedildi,:mad:
Rallim58 22.03.2015, 18:17 MKE Kırıkkalespor deplasmanda Kazan Belediyespor'dan ağır darbe alarak, şampiyonluk hesaplarından uzaklaştı, 3-1...
Herşey Zara leyhinde devam ediyor...
Zara'mızın şampiyonluğu, Yeni Altındağ Belediyesporun yapacağı 3 karşılaşmadan en az 4 puan kaybetmesine bağlıdır. Bu arada temsilcimizin ise kalan Keçiören ve Aksaray Sanayi müsabakasından 6 puan çıkarmasına bağlıdır.
Puanların 52 olması halinde Zara'mız şampiyon olacaktır...
Bugünkü Sonuçlar :
Zara :2 Sincan :0
KAzan:3 Kırıkkale :1
Puan Durumu :
1.Altındağ 21 maç 47 Puan
2.Zara 22 maç 46 Puan
3.Kırıkkale 22 maç 41 Puan
Kırıkkale kesin kaybetti. Altındağ çok avantajlı.
B.DUMANLI 22.03.2015, 18:51 MKE Kırıkkalespor deplasmanda Kazan Belediyespor'dan ağır darbe alarak, şampiyonluk hesaplarından uzaklaştı, 3-1...
Herşey Zara leyhinde devam ediyor...
Zara'mızın şampiyonluğu, Yeni Altındağ Belediyesporun yapacağı 3 karşılaşmadan en az 4 puan kaybetmesine bağlıdır. Bu arada temsilcimizin ise kalan Keçiören ve Aksaray Sanayi müsabakasından 6 puan çıkarmasına bağlıdır.
Puanların 52 olması halinde Zara'mız şampiyon olacaktır...
Aslinda bizim elimizde öyle bir avantaj varki bunu lehimize kullanabiliriz.Yozgat sayet Altindag´a maci verirse biz zaten sampiyon olamiyoruz.Ama bu arada DIGER Yozgat takimi olan Sorgun´un fisini cekmekte bizim elimizde.Son macda Akhisar´a yenilirsek, Sorgun´da küme düser.
Biz sayet önümüzdeki hafta deplasman macini kazanir,Yozgat´da Altindag´i yenerse önce biz liderligi elimize gecirecegiz ve Altindag sitrese girecek.Ben resmen Altindag´in bu sitresi kaldiracagini sanmiyorum kalan iki macindan birinde mutlaka fire verecektir.
Hersey Yozgat´a bagli,Altindag´i yenemezse bizde kendi sahamizda Aksaray´a yenilirizki Sorgun küme düssün diye hersey bu kadar basit.Yozgat düsünsün artik bir tarafta Altindag,bir tarafta hemsehrisi Sorgun...
Yani bizim sampiyonlugumuza karsi,Sorgun´un kümede kalmasina Yozgatspor karar verecek.
Rallim58 22.03.2015, 22:19 ...............
...........................Sor gun´un kümede kalmasina Yozgatspor karar verecek.
Yozgat değil, statü kararını verdi bile :) Sorgun'un düştüğü kesin...
B.DUMANLI 22.03.2015, 22:43 Yozgat değil, statü kararını verdi bile :) Sorgun'un düştüğü kesin...
Aksaray´in maclari dahada zor,son Zara macini diger maclardan ayri tutmama ragmen.Sorgun statü geregi düsmüs olsaydi 89 dakikada Kayseri Yolspor 3-1 öndeydi, son dakikada Sorgun iki gol atarak oyunu 3-3 berabere getirdi.
Aksaray´in maclari dahada zor,son Zara macini diger maclardan ayri tutmama ragmen.Sorgun statü geregi düsmüs olsaydi 89 dakikada Kayseri Yolspor 3-1 öndeydi, son dakikada Sorgun iki gol atarak oyunu 3-3 berabere getirdi.
Ağbi statüde bende öyle biliyom düşüyor heralde Sorgun. hatta yozgatda süper amatör şampiyonuyla karşılaşacak yani oda seneye süper amatör grup şampiyonunu yenerse bal ligine gelecek diye biliyom.
B.DUMANLI 22.03.2015, 23:03 Ağbi statüde bende öyle biliyom düşüyor heralde Sorgun. hatta yozgatda süper amatör şampiyonuyla karşılaşacak yani oda seneye süper amatör grup şampiyonunu yenerse bal ligine gelecek diye biliyom.
Bu takim statü geregi düstüyse hangi gaye icin maclarini oynuyor, Zara sampiyon olmasin diyemi:)
58fatihcan 23.03.2015, 00:08 Kimse kusura bakmasın. Bir zaralı olarak söylüyorum:zaranın amacı 2.olmak. Bakıyor kazanırsa lider olacak puan kaybediyor. Baktı zaten lider olamayacak kendi oyununu oynayıp kazanıyor. 2.lik hedefi ise resmen bir sus payı! Biz çalıştık ama olmadı 2.olduk diyecekler
Yozgat ilinin bal liginde 1 takımla temsil hakkı var. Eğer alt ligden küme düşerek geldiyse, bal liginde 2 takım varsa sıralamada alt sırada yer alan takım kesin küme düşer. ( yozgat 3. Sorgun 4. olsa dahi)
Bu bağlamda üstteki takım ise ilinden gelen 1. Amatör yada Süper amatör takım ile tek maç eleme usulü ile baraj maçı oynar. Yenen takım Bal liginde ili temsil eder. Bu usül Yozgat ilinin bal liginde kaç takımla katıldığına da bağlıdır.
Zaramızın çok büyük dezavantajı var. Hem maç fazlası hemde puan olarak geride... ihtimal ise bana göre çok zayıf... Elalem bizim gibi değil, fırsat her zaman değerlendirilmek için vardır. Değerlendirememesi için ya ahmak olmak lazım yada beceriksiz.
Göreceğiz neler olacak...
sefacoban58 26.03.2015, 18:43 Zara kirsehir macini 3-0 hukmen kazanmis. Tff demin acikladi. 1 puan fark ile lideriz. Sadece korkum, kirsehirin son hadta bilerek yenilebilir altindag a karsi bu olayin yuzunden
Zara kirsehir macini 3-0 hukmen kazanmis. Tff demin acikladi. 1 puan fark ile lideriz. Sadece korkum, kirsehirin son hadta bilerek yenilebilir altindag a karsi bu olayin yuzunden
Müthiş güzel bir haber :)
Altındağ 1 maç bile berabere kalırsa ŞAMPİYONUZ !
*Tabii bizimkiler yine bir aptallık yapmazsa ...
Mehmet ATEŞ 27.03.2015, 09:27 [QUOTE=Kokomo;940953]Müthiş güzel bir haber :)
Altındağ 1 maç bile berabere kalırsa ŞAMPİYONUZ !
*Tabii bizimkiler yine bir aptallık yapmazsa ...[/QU
altındağ yozgatı geçemez yeterki biz iki maçımızı alalım altındağın üç maçı var
zaranın 2 maçı kaldı altındağın 3 maçı zara 1 puan önde avantaj bence altındağda
|
|