Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük Konfeti Şov Hazırlığı (Galatasaray Maçı)
sivasfutbol 08.02.2015, 13:29 Biraz bu konuyu açmak için erken olsa da Sivas'ta olmadığım için uzun süredir maçlara gidemedim ve heyecanla Sivasspor'umuzun maçlarını bekliyorum, Galatasaray maçında tüm taraftarlarımızı Konfeti Şov yapmaya çağırıyoruz. Herkes imkanı doğrultusunda kağıt keserek ya da matbaada kestirerek Galatasaray maçında 58. dakikada muhteşem bir Konfeti Şovu yapalım. Sadece ben tek başıma 100 kişilik konfeti sözü veriyorum. 100 kişilik konfetiyi kendim hazırlayıp, poşetleyeceğim. Bize destek vermek isteyen herkes kaç kişilik konfeti hazırlayabileceğini belirtirse daha etklili bir çağrı olur diye düşünüyoruz. Sivasspor sevdalılarından ve Sivasspor'un her zaman desteği olmuş esnaflarımızdan desteklerini bekliyoruz.. Şimdiden muhteşem bir maç ve eğlenceli bir tribün olması dileğiyle, bizi destekleyecek olan herkese teşekkürler... :)
Erenozdenn 08.02.2015, 14:35 Arkadaşlar geçici görselliği bir kenara bırakıp, kalıcı tribün şovlarına odaklansak daha iyi olmaz mı? Mesela yeni tezahürat yarışması yapalım. Bunları tribün liderleriyle paylaşarak ve yavaş yavaş organize bir seyirciye kavuşsak. Malum yeni stadımız da gelecek sene açılacak. Bando eses gibi bir bando takımı oluşsa mesela. Sivasspor bence artık bunları hak ediyor. Maalesef şehir dışında olduğumuz için sadece Sivasspor ürünlerini alarak destek olabiliyoruz. Ama Sivas'ta yaşayan arkadaşlar biraz daha bu olaylara eğilim gösterebilir. Gerekirse biz Sivas'ta yaşamayan Sivassporlular olarak da bando takımına ya da tribünde yapılacak organizasyonlara elimizden geldiğince maddi destek olalım. Sonuçta Sivasspor hepimizin ve tribün dolu olduğunda hepimizin göğsü kabarıyor. Bursa'nın, Eskişehir'in tribünlerini görünce inanın kıskanıyoruz. Bu sene acemiliğimizi atarsak hem, seneye umarım hem yeni stadımız, hem de yeni tribün şovlarımızla belkide yeniden şampiyonluk için mücadele ettiğimiz günlere döneriz.
asinancetin583 08.02.2015, 14:46 Son derece isabetli bir konu acmisiniz tebrik eder ve gerceklesmesini temenni ederim zira Abdullah Yiğitin dedigi gibi Sivasspor taraftari degil Sivasspor seyircisi olarak kalmaya devam edeceğiz.
sivasfutbol 08.02.2015, 15:13 Arkadaşlar geçici görselliği bir kenara bırakıp, kalıcı tribün şovlarına odaklansak daha iyi olmaz mı? Mesela yeni tezahürat yarışması yapalım. Bunları tribün liderleriyle paylaşarak ve yavaş yavaş organize bir seyirciye kavuşsak. Malum yeni stadımız da gelecek sene açılacak. Bando eses gibi bir bando takımı oluşsa mesela. Sivasspor bence artık bunları hak ediyor. Maalesef şehir dışında olduğumuz için sadece Sivasspor ürünlerini alarak destek olabiliyoruz. Ama Sivas'ta yaşayan arkadaşlar biraz daha bu olaylara eğilim gösterebilir. Gerekirse biz Sivas'ta yaşamayan Sivassporlular olarak da bando takımına ya da tribünde yapılacak organizasyonlara elimizden geldiğince maddi destek olalım. Sonuçta Sivasspor hepimizin ve tribün dolu olduğunda hepimizin göğsü kabarıyor. Bursa'nın, Eskişehir'in tribünlerini görünce inanın kıskanıyoruz. Bu sene acemiliğimizi atarsak hem, seneye umarım hem yeni stadımız, hem de yeni tribün şovlarımızla belkide yeniden şampiyonluk için mücadele ettiğimiz günlere döneriz.
Bu konuda size katılıyoruz daha önce bahsettiğiniz şekilde çalışmalarımızda oldu kimi zaman destek gördük kimi zaman göz ardı edildik, seyircilerimiz bence taraftar olma yolunda büyük mesafe kat etmeye başladı geçen yıldan beri, bu sene kopukluk oldu arada passolig belasından dolayı eğer gün gelir tüm tribünlerimiz eskisi gibi dolmaya başlarsa biz büyük organizasyonlarla takımımızı desteklemeye devam edeceğiz. Bahsettiğiniz konu güzel ancak şu an taraftar grupları hala bölünmüş durumda keşke diyorum hala birleşebilseler, işte o zaman sesimizi duyurmak, takımımızı desteklemek daha kolay olacaktır. Daha güzel tezahuratlar üretilmesini bende temenni ediyorum öyle bir yeteneğimiz olsa ben ve arkadaşlarımız yapardık ancak başarısız oluyoruz umarız bu konuda başarılı olan taraftarlarımız yeni tezahuratları konular açarak beğeniye sunarlar diye temenni ediyoruz.
Bizim böyle geçici görselliklerle asıl amacımız maça gelen Minik Yiğido kardeşlerimizin ilgisi çekmek ve gelecekte de sadece Sivasspor kavramını akıllarına kazımak aynı zamanda bu yolla taraftarlarımıza heyecan katarak tribünlerimizi neşelendirmek... Uzun lafın kısası biz Sivasspor için elimizden geleni yapmaya hazırız, yapılan her çağrıya da imkanımız olduğunca kulak vermeye çalışıyoruz.. Tribünlerimizi coşturan, takımımızı destekleyen herkese teşekkürler. :)
Erenozdenn 08.02.2015, 15:19 Bu konuda size katılıyoruz daha önce bahsettiğiniz şekilde çalışmalarımızda oldu kimi zaman destek gördük kimi zaman göz ardı edildik, seyircilerimiz bence taraftar olma yolunda büyük mesafe kat etmeye başladı geçen yıldan beri, bu sene kopukluk oldu arada passolig belasından dolayı eğer gün gelir tüm tribünlerimiz eskisi gibi dolmaya başlarsa biz büyük organizasyonlarla takımımızı desteklemeye devam edeceğiz. Bahsettiğiniz konu güzel ancak şu an taraftar grupları hala bölünmüş durumda keşke diyorum hala birleşebilseler, işte o zaman sesimizi duyurmak, takımımızı desteklemek daha kolay olacaktır. Daha güzel tezahuratlar üretilmesini bende temenni ediyorum öyle bir yeteneğimiz olsa ben ve arkadaşlarımız yapardık ancak başarısız oluyoruz umarız bu konuda başarılı olan taraftarlarımız yeni tezahuratları konular açarak beğeniye sunarlar diye temenni ediyoruz.
Bizim böyle geçici görselliklerle asıl amacımız maça gelen Minik Yiğido kardeşlerimizin ilgisi çekmek ve gelecekte de sadece Sivasspor kavramını akıllarına kazımak aynı zamanda bu yolla taraftarlarımıza heyecan katarak tribünlerimizi neşelendirmek... Uzun lafın kısası biz Sivasspor için elimizden geleni yapmaya hazırız, yapılan her çağrıya da imkanımız olduğunca kulak vermeye çalışıyoruz.. Tribünlerimizi coşturan, takımımızı destekleyen herkese teşekkürler. :)
Yanlış anlaşılmasın, geçici görselliği bırakalım derken, kalıcı olarak şovlar hazırlayalım demek istemiştim. yoksa tabiki önce yapılması gereken şey, tribüne seyirci çekmek ki, buna da biryerlerden başlamak lazım.
sivasfutbol 08.02.2015, 20:10 Yanlış anlaşılmasın, geçici görselliği bırakalım derken, kalıcı olarak şovlar hazırlayalım demek istemiştim. yoksa tabiki önce yapılması gereken şey, tribüne seyirci çekmek ki, buna da biryerlerden başlamak lazım.
Kesinlikle öyle.. Herkesin bu konuda bize destek olmasını bekliyoruz. Umarız muhteşem görüntülere şahit oluruz. :)
babapiton 08.02.2015, 20:47 Güzel fikir Medicana'nın da bu maçla ilgili bir sürprizi varmış.Belki bayrak dağıtılır.
Taraftarımız rakibin iyi oyuncularını oyundan düşürme ve hakemi baskı altına alma konusunda gittikçe uzmanlaşmaya başladı.Birde tezahurat yapmayı öğrenirsek tam olacak.
sivasfutbol 08.02.2015, 20:51 Güzel fikir Medicana'nın da bu maçla ilgili bir sürprizi varmış.Belki bayrak dağıtılır.
Taraftarımız rakibin iyi oyuncularını oyundan düşürme ve hakemi baskı altına alma konusunda gittikçe uzmanlaşmaya başladı.Birde tezahurat yapmayı öğrenirsek tam olacak.
Evet taraftarımız geçen yıldan beri baya yol katetti bu anlamda, tezahurat bütünlüğünü yakaladığımızda takımımızı artık kusursuz destekleyeceğiz. Diğer bir çağrımızda Maraton ile Kapalı tribün arasında ki bütünlüğü yakalamaktı, dünkü maçta Postacı ve Yiğido Gençlik grubu buna destek verdi, zamanla güzel sonuçlar alınacaktır elbette. Sivasspor taraftarı takımını gerçekten seviyor.. :)
asabibaba 08.02.2015, 21:03 Yazarkasa rulosu unutulmamalı .... 10 lu paketi 6 -7-8 TL ye kadar olanları var... herkes bir paket alsa heryer konfeti ve açılır rulo kağıt olacak süper görüntü.
sivasfutbol 08.02.2015, 21:11 Yazarkasa rulosu unutulmamalı .... 10 lu paketi 6 -7-8 TL ye kadar olanları var... herkes bir paket alsa heryer konfeti ve açılır rulo kağıt olacak süper görüntü.
O konuyu düşündüm ancak stada sokma konusunda sorun çıkabiliyor, kesilmiş kağıt götürürsek stada sokmak kolay olur ama yinede stada sokma konusunda sorun yaşamayacak olanlar varsa yine getirmeleri güzel olur. Kötü bir niyeti olmayan; kimseye maddi, manevi zarar vermek istemeyen bir taraftar topluluğuna sahiptir Sivasspor. Biz bu organizasyonlarla tribünlerimize hareket katma amacı taşıyoruz.. Yeniden dediğiniz gibi konfeti de getirilirse çeşitlilik olur hoş görüntüler veririz. :)
akyuvalı 09.02.2015, 07:40 Bir Afyon'lu olarak Sivassporun tüm maçlarına gidiyorum ve her maça giderken 1 çuvala yakın konfeti yaparak gidiyorum. Sadece Galatasaray maçına değil tüm maçlara gelirken herkes en azından bir kaç kullanılmayan eski dergi ve kitaplardan keserek gelirse muhteşem bir görsel şov yapmış oluruz. Yalnız rulo kağıtları içeri almıyorlar. Son Akhisar maçında konfetilerimizide içeri almadılar. Bizde maçın federasyon yetkilisi ile görüşerek konfetilerimizi kurtardık. Kapıdaki görevliler çok zorluk çıkarıyorlar. Herkesi konfeti yapmaya davet ediyorum.
:)
hafta sonu boşta olan davul ve zurnacılardan poşa senfoni orkestrası kurulsa onlarda tribünleri coştursa onlarada oradakiler yevmiyelerini verse nasıl olur. hem herkes sivas havalarını ezberler hemde tanıtımımıza katkısı olur
sivasfutbol 09.02.2015, 09:22 Bir Afyon'lu olarak Sivassporun tüm maçlarına gidiyorum ve her maça giderken 1 çuvala yakın konfeti yaparak gidiyorum. Sadece Galatasaray maçına değil tüm maçlara gelirken herkes en azından bir kaç kullanılmayan eski dergi ve kitaplardan keserek gelirse muhteşem bir görsel şov yapmış oluruz. Yalnız rulo kağıtları içeri almıyorlar. Son Akhisar maçında konfetilerimizide içeri almadılar. Bizde maçın federasyon yetkilisi ile görüşerek konfetilerimizi kurtardık. Kapıdaki görevliler çok zorluk çıkarıyorlar. Herkesi konfeti yapmaya davet ediyorum.
Emeğinize sağlık, gerçekten çok eğlenceli bir şey bu. Tribünlerimize neşe katan görüntülere sahne oluyor. :) Bende imkanım oldukça kesip getirmeye çalışıyorum, Galatasaray maçında toplu bir şov olursa ortaya çok güzel görüntüler çıkacaktır diye umut ediyorum. :)
ankastre 09.02.2015, 13:33 istanbul yalakalarının dolduraca maç olacak.sonrada ben sivaslıyım diye gezen sözü ona yalakalara diyecek söz bulamıyom.
sivasfutbol 09.02.2015, 15:00 istanbul yalakalarının dolduraca maç olacak.sonrada ben sivaslıyım diye gezen sözü ona yalakalara diyecek söz bulamıyom.
İstanbul yalakalarına inat bizde takımımıza nasıl sahip çıktığımızı göstermek için elimizden geleni yapalım. :)
Taraftar olarak her yeni fikre açığız. Birlik içinde yapılacak her konuda omuz omuza Sivassporumuzu desteklemeliyiz.12. adam olmak için birlik şart.
sivasfutbol 09.02.2015, 19:12 Taraftar olarak her yeni fikre açığız. Birlik içinde yapılacak her konuda omuz omuza Sivassporumuzu desteklemeliyiz.12. adam olmak için birlik şart.
Sivasspor taraftarının en güzel yanlarından birisi de bu.. Seviyoruz yeni organizasyonları eğer bu konuda ısrarcı olursak destek göreceğine inanıyoruz.
sivasfutbol 11.02.2015, 12:31 Trabzonspor maçında şehrimizi gururlandıran takımımızı, Galatasaray maçında hakkıyla 90. dakika boyunca desteklemek için tüm taraftarlarımızı maça davet ediyoruz..
DOGU_BEY 11.02.2015, 18:47 Bir Afyon'lu olarak Sivassporun tüm maçlarına gidiyorum ve her maça giderken 1 çuvala yakın konfeti yaparak gidiyorum. Sadece Galatasaray maçına değil tüm maçlara gelirken herkes en azından bir kaç kullanılmayan eski dergi ve kitaplardan keserek gelirse muhteşem bir görsel şov yapmış oluruz. Yalnız rulo kağıtları içeri almıyorlar. Son Akhisar maçında konfetilerimizide içeri almadılar. Bizde maçın federasyon yetkilisi ile görüşerek konfetilerimizi kurtardık. Kapıdaki görevliler çok zorluk çıkarıyorlar. Herkesi konfeti yapmaya davet ediyorum.
sana helal olsun diyorum yiğido gardaşım senin şu yaptığının yarısını Sivasspor taraftarıyım diye gezenler yapsa senin yarın kadar duyarlı olsalar her maçımız mükemmel seyircili atmosferde geçer....tekrardan teşekkür ediyorum ve bu duyarlılığının devam etmesini örnek olmasını diliyorum...
sivasfutbol 11.02.2015, 18:56 sana helal olsun diyorum yiğido gardaşım senin şu yaptığının yarısını Sivasspor taraftarıyım diye gezenler yapsa senin yarın kadar duyarlı olsalar her maçımız mükemmel seyircili atmosferde geçer....tekrardan teşekkür ediyorum ve bu duyarlılığının devam etmesini örnek olmasını diliyorum...
Site yönetiminin desteği gerekiyor, paylaşılan haberler gibi yapılacak organizasyonlar için duyurular yayınlanmasını talep ediyorum. Eğer böyle yapılırsa daha fazla ilgi görecektir organizasyonlar..
sivasfutbol 15.02.2015, 15:28 Sergen Yalçın'ın maçtan sonra yaptığı açıklama şu şekilde:
Bu takımın sizleri tribüne getirmesi için daha ne yapması lazım?
Sivasspor taraftarına sesleniyorum. Bu takımın sizleri tribüne getirmesi için daha ne yapması lazım? Lütfen destek olun bize.Bu galibiyetle rahat nefes aldık. Ligin bitimine 14 maç var, yerimizi garantilemek için 5-6 maç daha kazanmamız lazım. Maçtan önce de zor bir maç olacağını söylemiştim. Rakibi çok iyi analiz ettik ve çok az pozisyon verdik.
Şimdi ben de bir kardeşiniz olarak herkesten rica ediyorum şu takıma destek verin artık hak etmiyorlar mı sizce ? Gördünüz Konya taraftarını. 15.000 kişilik stadı dolduramıyorsak orda burda Sivaslıyız her yerdeyiz demeyelim. Maç seçmeden kalan maçlarda stadı dolduralım bu takım ve hoca fazlasını hakediyor.
sawyer5892'den alıntıdır.
sivasfutbol 15.02.2015, 15:32 Organizasyon destek görüyor, bir çok taraftardan konfeti sözü aldık ancak daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Stadımıza gelecek herkesten birer avuç dahi olsa kağıt kesip getirmesini talep ediyoruz...
kangalli58yasin 15.02.2015, 16:47 LÜTFEN AMA LÜTFEN DESTEK VERIN !!!
GS'ye haftaya 4 eylül coskuyla nasil inleyecegini gösterelim insAllah!
Ben eger Avrupada kalmasam elimden gelen neyse yapardim cünkü bu takima asik olan bir taraftar elinden gelenini yapmali!!
Ya TV'de taraftarlarimizi duyabilsem o coskuya görebilsem o kadar sevinirim ki anlatilmayacak kadar!! Zaten tüm stad birlik olup bagirmaya basladiginda tüylerim diken diken oluyor hep :)
Bu ve benzeri fikirleri cikartan herkezden allah razi olsun! Cekirdekci seyirci kalmamali herkes omuz omuza destek vermeli 90 dakika boyunca! Futbolun güzelliklerini tatmak Sivassporlularinda hakkidir!
Şöyle 90 dk olmasada en azından 20 dk güzel tezahürat yaptığımız bir maç izleyebilecekmiyiz acaba maç başlarken tribunlerin konfetiden bembeyaz olduğunu yapılan tezahürat lardan oyuncuların hakemin düdüğünü duymadığı maçları...
Abdullah DuMaN 16.02.2015, 09:30 maç başı ve 58. dk için ayrı ayrı konfeti yapılsın
Abdullah DuMaN 16.02.2015, 09:31 Yazarkasa rulosu unutulmamalı .... 10 lu paketi 6 -7-8 TL ye kadar olanları var... herkes bir paket alsa heryer konfeti ve açılır rulo kağıt olacak süper görüntü.
rulolar ağır olduğundan izin verilmiyor en iyisi parça kağıt matbada kolayca kestirebilirsiniz
sivasfutbol 16.02.2015, 13:04 rulolar ağır olduğundan izin verilmiyor en iyisi parça kağıt matbada kolayca kestirebilirsiniz
Forum yöneticisisiniz size de iletiyorum, böyle duyurularda daha etkili, daha hızlı sonuçlar alabilmek için sitenin haber bölümüne böyle duyuları aktarmanızı ya da bizzat kendinizin böyle organizasyonlar düzenleyerek taraftarımıza çağrılardan bulunmanızı rica ediyoruz. Forum kısmıyla ilgilenmeyen sadece haberlere bakıp çıkan taraftarlarımız var bu konuda desteğe ihtiyacımız var..
|