Orijinalini görmek için tıklayınız : Zorunuza mı gitti ?

Rallim58
11.02.2015, 10:33
http://i.hizliresim.com/gk84qb.jpg (http://hizliresim.com/gk84qb)

http://i.hizliresim.com/RJkbao.jpg (http://hizliresim.com/RJkbao)

ZTK çeyrek finalist takımların belirleneceği karşılaşmaların ilki dün akşam Trabzon Avni Aker stadyumunda oynandı. Avni Aker Stadyumunu dolduran binlerce futbolseverden bir “futbol katili” ise geceye damga vurdu.

Sivassporun file bekçisi Ertuğrul Taşkıranın kafasına atılan cisim, genç file bekçisinin kafasının yarılmasına neden oldu…

Tribünlerde estirilen fanatiklik ve futbol terörünü anlamak mümkün değil, de ekranlarda estirilen gizli teröre ne demelidir? Bunu anlamak ise, hiç mümkün değil...

İhale ile alınan Özel TV’nin tamamen tarafsız bir yayın ilkesine sadık kalması gereken a haber ve onun “yanlı yorumcusu” sözüm ona futbolumuzun tecrübeli yorumcusu Ömer Üründül’ün yorumlarını anlamak mümkün değil.

Ömer Üründül, yıllarca TRT ve çeşitli özel kanallarda yorumları ile birçok taraftarların beğenisini kazanırken, dün akşam yaptığı taraflı yorumları ile yiğidoları çileden çıkarmıştır. Adeta Trabzonsporun finallere kalması gerekiyordu demeye getirecek kadar yanlı yorum yapan Ömer Üründül ve a haber spor spikerini şiddetle kınıyorum…

Ve soruyorum… Zorunuza mı gitti?

badof58
11.02.2015, 10:41
Arayın bu vicdansızları hadlerini bildirin. Sebateyist dönmeler, bu andavalın zaten futboldan ne kadar anladığını söylemeye bile gerek yok. Gerçi maçı Tvden izlemedim ama böyle bir şey varsa acımayın ..

Salim58
11.02.2015, 10:48
Ümer emmi maç sonu ne diyeceğini bilemez haldeydi yedek ağırlıklı yiğidoların trabzonu tirabzonda yenmesi zoruna gitmiş gibiydi :)

asinancetin583
11.02.2015, 10:49
Bu yanli kisilere cevabimizi dun verdik bence hatta sok etkisi yaratmis olsa gerek ki mactan sonraki halleri gercekten gorulmeye degerdi

Rallim58
11.02.2015, 10:51
Ümer emmi maç sonu ne diyeceğini bilemez haldeydi yedek ağırlıklı yiğidoların trabzonu tirabzonda yenmesi zoruna gitmiş gibiydi :)

Dayı fotoğraflayamadım... O son yorumlardaki yüz ifadelerini almak varmış:)

Biz alacağımızı alınca ona fazla vakit bulamadık:), birde tebrik telefonları sussaydı belki alırdık :)

onurcngr
11.02.2015, 10:51
Türkiye için PKK neyse futbolda rum tohumları aynıdır. İkiside kuduz köpek gibi, her ikiside kanla besleniyor

68yasar58
11.02.2015, 11:20
Yandaş medya acı varmı acıı
Yiğit sallanırkende sallar
Bu maç tüm yanlı davarananlara kapak olsun.

Turan 59
11.02.2015, 11:22
Eyyamcı Ömo.Sivasspor'un kazanması seni çok mu acıttı?

Kokomo
11.02.2015, 11:41
Ben bu taraflılığı PARAYA bağlıyorum !

ATV'nin tek derdi RAYTİNG !

Dolayısı ile Sivas yerine Trabzon'un çıkmasını istedi !

Alacağı reklam parasına bakar bu kapitalist zihniyet ...

triper58
11.02.2015, 11:45
http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2015/02/11/hakem-boyle-istedi

Utanmazlar sizin Allah bin belanızı versin.Siz kimsiniz şerefsizler?:mad:

triper58
11.02.2015, 11:49
Ben bu taraflılığı PARAYA bağlıyorum !

ATV'nin tek derdi RAYTİNG !

Dolayısı ile Sivas yerine Trabzon'un çıkmasını istedi !

Alacağı reklam parasına bakar bu kapitalist zihniyet ...

Kapitalist zihniyet olduğuna katılıyorum ama asıl sorun başka bu takım birileri tarafından finanse ediliyor kim takar Trabzonsporu kaç seyircisi var bunların İstanbul takımlarının seyircisi ile mukayese edileceğini zannetmiyorum.Anketlerde %1-2 arası çıkıyor.O da kazandıkları şampiyonluklar sayesinde.Bir şampiyonluk kazansak şunları taraftar sayısında geçeriz.

58fatihcan
11.02.2015, 12:10
Çok sevdiğim,saygıdeğer Rallim58 abimiz ne güzel demiş. Bunların yaptığı "gizli terör". Büyük(!)futbol yorumcusu maç sonrasında eşekten düşmüşe benziyordu. Hee bir de hayatını yanlı yayına adıyan bir kanaldan tarafsız olmasını bekleyemeyiz

shang
11.02.2015, 12:16
ömer efendinin tansiyonu düştü maç sonrası zaten beti benzi bembeyaz olmuştu
acile gitmiştir maçtan sonra sadece mecburiyetten dolayı a spor a haber izliyoruz yayıncılık adına rezilsiniz

58svs58
11.02.2015, 12:20
sivası kim istiyorki. filmde bile demedimi sivasın nufusu 645 bin istanbulda 3 milyon sivaslı var. biz sivasta durmuyoruz, turist neden gelsin diye. biz sivassporu tutmazken el alem neden bizi desteklesin

34MUAMMER58
11.02.2015, 12:35
ÖNCE likle atv ve ekürisi olan kanallar bunlara bağlı gazeteler kimdir kime aittir?,görevi ve amacı nedir?bunları gördükten sonra yapılan tekyanlı ve yalan yanlış yorumları daha iyi açıklıyabiliriz,bu kanallar ve yandaş gazetelere tmsf aracılığıyla zorla el konulmuş,bu ülkedeki hırsızlıkları ,hortumları,gizlemek ,saklamak,aklamak paKlamak ,milleti layloylomla avutmak, kendi atgözlüklerinden gördüğü gibi gerçekleri milletten saklamak için önce çalık grubuna ,sonrada hani şu milletin ..NA Koyacağız diyen hortumcuya resmen peşkeş çekilmiş sözde medyadır,yazarları ,spor müdürleri tamamen trabzon ve rize kökenli yada yandaşı kişilerdir,ana yayın kitlesi namusu şerefi 2 torba kömürlük ,2paket makarnalık kendini müslüman sanan cahil cibara kesimdir ,bu türkiye ziraat kupasıda bu kanala peşkeş yoluyla ihale edilmiştir,tıpkı pasoligin çalığın bankasına peşkeş çekildiği gibi:mad:fotomaç ve sabah gazetesinde ,takvim gazetesinde sivasla sivassporla olumlu hiçbir haber bulamazsınız ,bunları hatırlattıktan sonra ,gelelim maç anlatımına ,başta spiker ve yorumculuk yaptığını zanneden ömer üründül denen zavallı zat ,ne kadar futbol cahili olduklarını ,nekadar ts yalakası olduklarını tüm dünyaya göstermiştir,utanmasalar sahaya girip kendileri gol atacaklar,maçbitiminde adamların yüzünden düşen 1000 parça ,gören görmiyende bunlara ormanda birileri tecavüz etmiş sanacak ,okadar perişan ve üzgün poz vermenin anlamı nedir arkadaş ?gelelim stüdyodaki yalama gazeteci müsfettelerine olcay çakırı biliyoruz, fotomaçta ts yalamalığı yapan sözde gazeteci ,maçın önüne hakemin geçtiğini ,olayların müsebbihinin hakem olduğunu,ts yi sivassporun değil hakemin yendiğini ,hatta kendi kendine yenildiğini söyleyecek kadar utanmaz ,sıkılmaz ,arlanmaz futbol cahili birisi,olmuyorki söyleyesin,son 5 6 yıldır ts -sivas maçlarında hakemlerle maç kazanırkende böyle dürüst olmasını beklerdim,hani cezasahasında smaç yapıldığı halde penaltı verilmeyen,volkan şenin hakemin önünde tekme attığı halde kırmızı gösterilmeyen ,faul yaparak ts nin gol attığındada böyle konuşmasını beklerdim de kime diyeceksin ?kış kışlığını...yapar.son olarak o malum hortumcu kanalının yöneticilerine şunu söylemek istiyorum ,sivas bu ülkenin üvey evladı yada piçi değildir,hiçbir büyütülmüş takımın ve buligin oyuncağı yada piyonuda değildir,adam gibi tarafsız yayın yapacaksanız böyle organizasyonlara talip olun ,önce adam olun ,insan olun,sonra yedek takımla sivassporun 100 milyon tl lik takımı elemesine alkış tutun ,tebrik edin ,ts kendi kendini yenmemiştir ,işi hertürlü çirkefliğe götürerek maç kazanılmaz,bu takımın daha pazargünü nasıl rezil kepaze olduğunu herkes gördü ,ts ye fayda sağlıyacaksanız hakemi onu bunu suçlamayı bırakıp nerde hata yaptılar onu aRştırın, bigün saltanatınız yıkıldığında zaten sizlerde olmayacaksınız ,zorunuza gitsede goller sizede gelsin :mad:

Rallim58
11.02.2015, 12:47
Sevgili 34MUAMMER58 kardeşim...

yaptığınız tüm yorumlarınızı ilgi ile okuyup takip ediyorum. O güzelim yorumlarının arasına biraz dokunaklı siyasi görüşe yer vermeseniz inan tadından yenmez bir yorumlarınız olacak:)

Hatta bu Muammer kardeşim bir gün Sivas'a gelir de bir bardak çay içer miyiz? diye de düşünmüşlüğüm olmuştur.:)

sıracalı
11.02.2015, 12:48
horoza sormuşlar tavukmu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan diye .horoz ben koyar geçerim polemiğe gimem demiş !!!

Bizimkide o hesap.. Hiic takmamak lazim bu s...zleri

Rallim58
11.02.2015, 12:53
http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2015/02/11/hakem-boyle-istedi

Utanmazlar sizin Allah bin belanızı versin.Siz kimsiniz şerefsizler?:mad:

Sevgili kardeşim herkes görevini yapıyor. Onlara verilen talimat o yönde onlarda gereğini yapıyor...

Taraflı tarafsız tüm Sivas'lıyım diyen hemen herkes (İT peşinden koşanlar dahil) dün akşam müsabakayı izlediler...

İT'ciler Sivasspor taraftarı olmadığı müddetçe senin, benim o medyaya söyleyecek sözümüz olamaz...

Bizim bizden başka dostumuz yok, olduğunu bir gün anlayacaklar ama o zaman kendini musallada bulacaklar. Musalladan da o malum İT (İstanbul Takımı) yöneticileri ve taraftarları cenazeni kaldırırlar...

Erenozdenn
11.02.2015, 12:56
Aspor maç sonrası yayını izleyen arkadaşlar görmüşlerdir Olcay ÇAKIR'ı. Ömer Üründül onun yanın da melek gibi yorumlar yaptı. Resmen TS taraftarını yorumcu diye çıkarmışlar. Tam komediydi dün akşam. Ama Haldun Domaç'a helal olsun. Yakında kovarlar onu kanaldan, adam gördüğünü söyledi.

falcon58
11.02.2015, 12:57
Editörün Notu : Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir.

Lütfen küçük harfler kullanınız...

badof58
11.02.2015, 14:50

yaptığınız tüm yorumlarınızı ilgi ile okuyup takip ediyorum. O güzelim yorumlarının arasına biraz dokunaklı siyasi görüşe yer vermeseniz inan tadından yenmez bir yorumlarınız olacak:)

Hatta bu Muammer kardeşim bir gün Sivas'a gelir de bir bardak çay içer miyiz? diye de düşünmüşlüğüm olmuştur.:)

Yalan mı abi yalan mı .. SAnki Sivasspor kafirin takımı, bizi hala dinsiz imansız olarak görüyorlar. Ama en son seçimde en yüksek oyu alan şahsın en büyük destekçisi seçimlerde Sivas oldu .. Bu kadar desteğe bakan çıkarmamıza rağmen bu deyyeslar hala aleyhimize yazıyorsa ben Sivaslı olsam o şahsa oy versem üzülürüm, ağlarım. Açık konuşalım .. Aynı şeyi yap bakalım Fenere Gs ye Bjk ye heyyy yavrumm adamı öttürürler öttürür ..

DoomsDay58
11.02.2015, 15:00
Turkuvaz medyanın yanlı olmayan herhangi bir yayını var mı ki bu da olsun? Ben hiç şaşırmadım açıkçası kendilerinden bekleneni yaptılar.

PETKOVİC
11.02.2015, 15:18
ömer üründül burger king in türkiyedeki patronudur. spor yorumculuğundan para almıyor diye çıkarıyorlar beyin fakirini

nefhret_58
11.02.2015, 15:32
Takımımızın galibiyetini gölgelemek için ellerinden geleni yaptılar. Dün bu kendini bilmezlerle beraber maç sonrası yayını izleyen var mı bilemem. sanki Sivasspor takımı bu oyunu oynamadı. ben sivasspor a gönül vermiş bir kişi olarak tavrımızı ve sivaspor galbiyetinin sosyal medyada yer aldırtmamız gerektiğini düşünüyorum. fanatik günden bile yapmamış. fotomaçta satır bile yok. amk da sivasspor haberlerine girmeden göremezsiniz. sabah ın gazete manşeti belli. ntvspor gs ve fener maçlarıya meşgul. kaç oyuncumuza bu maç içinde kaç darbe vurdular. veren bir Allah kulu yok. herkes bence bir hafta boyunca facebook, tweeter, instagram v.b. sosyal medya unsurlarında bu galibiyeti yazmalı ki tepkimizi görsünler.

Del Piero
11.02.2015, 16:53
Bu turkuaz grubunun sahipleri trabzonlular ondan böyle eyyam yapıyorlar beyler acilari vahim..

Bu arada zoruna gidenin .... Girsin

etlidöktürek
11.02.2015, 18:44
Bu yayın gurubu ts lidir..fazla sövmeye gerek yok bu kaburgasızlara, Ït ürür kervan yürür...

MOS-BY-58
11.02.2015, 19:04
Tipik bir Ömür Üründül yorumu şöyle olabilirdi: Trabzonspor uzatmada üçüncü golü yemeseydi turu geçme şansı olabilirdi....

ELLİSEKİZ
11.02.2015, 19:04
Sırtına vurulmuş altından semer
Boş boşa kişniyor Üründül Ömer
Rakibin Sivas'tır ayağın denk al
Kafaya koyduysa affetmez gömer..

ELLİSEKİZ...

Şairin yorumu dörtlükle olmalı :)

badof58
11.02.2015, 19:29
Sırtına vurulmuş altından semer
Boş boşa kişniyor Üründül Ömer
Rakibin Sivas'tır ayağın denk al
Kafaya koyduysa affetmez gömer..

ELLİSEKİZ...

Şairin yorumu dörtlükle olmalı :)

Sizin olsun Ömer Üründül

Bize gerek hatır gönül

Bildikleri tek şey O.Ç Fenevbahçe

İnsanlıktan namını almamış bir avuç düldül ..

:ASD:AS ..

ELLİSEKİZ
11.02.2015, 19:32
Sizin olsun Ömer Üründül

Bize gerek hatır gönül

Bildikleri tek şey O.Ç Fenevbahçe

İnsanlıktan namını almamış bir avuç düldül ..

:ASD:AS ..

Yüreğine sağlık Badof58...

DOGU_BEY
11.02.2015, 19:38
zorlarına gider tabi neden mi? çünkü kendi sahalarında yedeklerimizle son dakikada müthiş döşedik kendi kanalllarında(!) kendi spiker ve yorumcuları önünde harika geçirdik.. eeee zorlarına mı yoksa bi yerlerine mi giderdi orasına yorum yok :))

etlidöktürek
11.02.2015, 20:44
Arkadaslar bunl ar her sene böyle., sosyal ortamda ve diger platformlarda her turlu tepkimizi gosterelim..fotomac alma aldirma!!! A haber ve a spor izleme izlettirme!! Ümit aktan ve sabri ugan dan sonra birde ömer üründül cikti:) ya sabıır:rolleyes:

karamik
11.02.2015, 20:54
Dünki maçta aslında hiç yapmadıkları bir şey Yaptılar has Trabzonlu bir yorumcu koymak yerine Ömer Üründül getirildi iyi ve olumlu bir iş olarak baktım ama sonra Ömer Üründül de maç spikerinin gazı ve g.t korkusu Yüzünden trabzona ibresi kaydı bişey diyemiyorum iyi bir insandır kendisi maç sonu tekrar izlerse yaptığını görür.

34MUAMMER58
12.02.2015, 00:04

DEGERLİ rallim abim benim siyasetim önce türkiye sonrada sivasın menfaaitidir,konu dışında hiçbirşey yok ,yalan yada yanlış, iftira olan hiçbirşeyde yok,gerçekler maalesef hep acıdır,konu neyse ,yazılanlar konuyla alakalıolan işlerdir,bu maçların birileri yayın hakkını alıyorsa ,maç yorumları tek taraflı ve sivasa düşmanca yorumlanıyorsa ,bunlara birileri o gücü ve yetkiyi veriyorsa ,o gücede maalesef bu şehirde önemli destek veriyorsa ,sivriltiğimiz kazık bize batıyorsa ,arada hatırlatmak istedim,tersini düşünün ,malum kanalın yorumcuları sivaslı olsun ve ts aleyhinde yorumlar yapsın ,inan trabzonda atv adına ne bir canlı yayın aracı ne bir muhabir nede kamera gezdirmezler,fotomaç diye ,sabah ,takvimdiye gazete satılmazdı buna inanın 40 yılım bunların içinde geçti ne olduklarını burdaki herkesden çok iyibilirim, SİVASA pek gelemiyorum 3 5 Yılda kısmet olursa ancak gidiyorum ,sizle çay içmeyi bende isterdim ,sizin yolunuz istanbula düşerse seve seve misafir ederim :D:)

oNuR
12.02.2015, 01:13
Maçı yayınlayan kanal yaptığı bi uygulama ile yayıncılıkta çığır açtılar.Eski bir hakem,spikerin cep telefonuna trabzonsporlu futbolcuya gösterilen kartın ağır olduğunu belirten mesaj attı.

Vatsaptan gönder gardaş sms'in gitmesin

mcevahir
12.02.2015, 01:25
Siz nasıl bir gazetesiniz? Bu nasıl manşet? Eğer futbol dışı manşet oluşturacaksanız tribünden atılan madde hakkında atın. Sivasspor da bu ülkenin bir takımı.. Bundan sonra Sabah gazetesi ve bu grubun yayınlarını kesinlikle izlemiyor ve almıyorum...Tabi yiğitseniz yayınlayın.

sabah gazetesine yazdığım yorum....

DEMİRBEYOĞLU
12.02.2015, 01:58
Sivaslı serttir haaaa
Az yavaş lllAan
Türk'ün ayranını kabartmayın
Sanki biz yabancı takımız
Bizim takıma bAkın !,....
Nasıl fen değil dimi Bayağı sert çıktı 120 dakika
Yani 2saat dimdik ayakta
Ööoöoöüürün göl hharika yahu gol döl MÜ
Ha uşaklar size uşaklık bize yiğitlik kaldı maç sönün da

58YIGIDO58
12.02.2015, 02:01
Bunlarin hepsi serefsiz Sivas düsmanlari benim icin.
Inadina Sivasspor !!!

Rallim58
12.02.2015, 11:08
DEGERLİ rallim abim benim siyasetim önce türkiye sonrada sivasın menfaaitidir,konu dışında hiçbirşey yok ,yalan yada yanlış, iftira olan hiçbirşeyde yok,gerçekler maalesef hep acıdır,konu neyse ,yazılanlar konuyla alakalıolan işlerdir,bu maçların birileri yayın hakkını alıyorsa ,maç yorumları tek taraflı ve sivasa düşmanca yorumlanıyorsa ,bunlara birileri o gücü ve yetkiyi veriyorsa ,o gücede maalesef bu şehirde önemli destek veriyorsa ,sivriltiğimiz kazık bize batıyorsa ,arada hatırlatmak istedim,tersini düşünün ,malum kanalın yorumcuları sivaslı olsun ve ts aleyhinde yorumlar yapsın ,inan trabzonda atv adına ne bir canlı yayın aracı ne bir muhabir nede kamera gezdirmezler,fotomaç diye ,sabah ,takvimdiye gazete satılmazdı buna inanın 40 yılım bunların içinde geçti ne olduklarını burdaki herkesden çok iyibilirim, SİVASA pek gelemiyorum 3 5 Yılda kısmet olursa ancak gidiyorum ,sizle çay içmeyi bende isterdim ,sizin yolunuz istanbula düşerse seve seve misafir ederim :D:)

Patronu Ahmet ÇALIK olan Turkuvaz Medya Grubuna; ATV, a Haber ve a Spor TV'ler ile Sabah, Takvim, Yeni Asır, Pas ve FotoMaç gibi gazeteler aynı gruba aittir. Dolayısıyla neşriyatlarına bu grubun yayın politikasını izlemekle görevlendirilmişlerdir. Radyo Turkuvaz ve Radyo Romantik de aynı grubundur.

Yiğidoya düşen görev ise; bu gruba ait, hiçbir görsel, yazılı yayınlarını takip etmeyerek tepkisini ortaya koymaktır.

Davetiniz için de, nasip diyelim ve teşekkür ederim. Ama Sivas'a geldiğinizde görüşürüz inşaallah.

balmandol
12.02.2015, 12:39
Sabunluk olmuş o Ömer..İyi köpürür ... İyi puro sabunu çıkar ondan. :)

AYDIN1985
12.02.2015, 14:34
Belliki gitmis, Aspor´un internet sayfasinda macin özetini eklemislermi diye baktim, yok eklememisler, bugün tekrar baktim, birde ne göreyim bütün maclarin özetini eklemisler ve en son da bizim macin özetini eklemisler, mac oynanali kac gün gecmis, adamlar daha yeni eklemisler,

demekki öyle böyle degil bayagi bir zorlarina gitmis

http://www.aspor.com.tr/turkiye-kupasi/kupatv

HELAL OLSUN YIGIDOLAR,

AYDIN1985
12.02.2015, 14:46
daha yeni izledim özeti, koyduklari sadece iki dakikalik birsey, oda sadece 5 golün ve kirmizi kart pozisyonunun görüntüleri, adinida özet koymuslar.

yigit 2013
12.02.2015, 16:11
Kendini futbol yorumcusu sana ömer urundul Burak artuk su yanli tutumlarini ....