Orijinalini görmek için tıklayınız : Burak yılmaz ????
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/karabukte_sahtekar_burak_sesle ri_1.jpg
Bu şahsiyet maç sonunda şöyle bir demeç vermiş:
- sivas tribünlerinden sana tepki vardı
+ bir gol bir asist yapan futbolcuya tepki vermeleri gayet doğal ama herkes kendine baksın
Şimdi sahtekarlıkla işini gören bu arkadaşın Sivasspor taraftarına şikeci imasına camiamız sessiz mi kalacak ?? Sen kimsin ?? Bu taraftarın ve kulübü bırak itham etmeyi adını ağzına almak senin ne haddine ??
Yönetim bu konuda çok acil bir tepki vermelidir
sebasteia 21.02.2015, 22:51 burak yılmaz tam da şöyle bir adam:
https://www.youtube.com/watch?v=vN2bmKtDc4o
bu videoyu izlerse emek hırsızlığını ve taraftarın neden kendisini islıkladığını anlayabilir.
şu videoda da erman ve sergen burak konusunda burak'a ayar vermiş:
https://www.youtube.com/watch?v=FEgrRFPQRyg
PETKOVİC 21.02.2015, 22:56 kendi geçmişine demedi sadece kendine baksın dedi
asinancetin583 22.02.2015, 00:52 Kansizlik nedir nasil olur sorusunun cevabi burak yilmazdir. Ayrica futbol sahasinda toptan daha cok yuvarlanan seyin adi da burak yilmazdir
Ona birileri ima ettiklerini birgün yutturur.Haddini bilsin sadece topunu oynasın.Camiamıza takımımıza laf atmasın.
Çok güzel bir konu....
İddaa ediyorum türk sporunun gelmiş geçmiş en sahtekar saha içi karakteri bozuk oyuncusu Burak Yılmazdır. Hayatı eyyamla hakem kandırmakla sahte işlerle dolu. Ayrıca ona sahtekar diye güzel tezahürat yapan tribünler sadece biz değiliz. Karabükte duydum, Rizede duymuştum, Kayseride de bu dillendirildi bizde hakeza. Demekki sahtekarsın kardeşim..
Oğlum demiş adam olmuşsun ama ADAM olamamışsın. Sen milli takım oyuncususun ama.....
Ayrıca bu şike mike işleri sadece Trabzon ve GeSelilerin ağzında geveleniyor. Boş verin bir yerinizle gülün geçin. Çünkü gerçek spor düşünürleri kimlerin kimlerle şike yaptığını ve şikenin babalarının kim olduğunu çok iyi biliyor. Yarın adalet belli olduğunda, gizli güçler zayıflayıp itiraflar başlayınca neyin ne olduğu çıkacaktır.
yigit 2013 22.02.2015, 11:31 ** Burak sakatlan ömrün boyunca top oynayama insaallah
Adama bakarım adam mı diye lafa bakarım laf mı diye
Herkes senin ne mal olduğunu biliyor burak yılmaz
Ufak bir düzeltme yapayım.videoyu izledim. Herkes geçmişine baksın şeklinde değil imalı bir şekilde ' herkes kendisine ' baksın demiş. Ancak vücut dili ve ifade edişi tamamen itham eder şekilde.
burak efendi tüm Türkiye senin karakterini biliyor. Sözlerinin zerre Önemi yok kendi çapında laf çarpıtabilirsin.
etzel1967 22.02.2015, 13:13 spor ahlakından nasibini almamış, kulübü ile müsemma zerzevat...
çorluluyiğido 22.02.2015, 13:24 türk futbolunun yüz karası itici insan bunu milli takımda oynatmaları bile hata
Mide bulandırıyor hareketleri konuşması görüntüsü oynadığı çirkef futbolu ve ronaldoya benzemek için yaptıkları, sevilmiyorsun yavru aslan hiçbir zamanda sevilmeyeceksin gsden başka seni ciddiye alan yok oynadığı her rakip takım taraftarı aleyhine tezahürat yapıyor sen meyve veren ağaç taslanir diyorsun hey ALLAHIM ne günlere kaldık...
Böyle AHLAKSIZ & ŞEREFSİZ kişiler için lütfen sayfamızda konu açılmasın.
Site Yönetiminden rica bu konunun silinmesidir.
Ya da başlığının "Türk Futbolundaki Ahlaksız Oyuncular" olarak değiştirilmesidir.
34MUAMMER58 22.02.2015, 16:54 ŞÖYLE ulusal medyada gs yorumu yapanları okudumda ,nekadar çirkef olduklarını birkezdaha görmüş oldum,yok efendim gs sadece sivassporu değil hakemleride yenmiş ,yokyaa ,bu sahtekar oyuncu müsfettesinin artistik hareketlerle takla atıp bedava penaltı kazandıklarında,itiraz eden oyuncularımızı tek tek oyundan attıklarında nerdeydiniz sahtekar ,2 yüzlü,bukelemun yazar müsfetteleri?bu burak denen emek hırsızının haksızca kazandırdığı maçlarda sesiniz niye çıkmıyordu?millet burağa sahtekar diye bağırmışsa sahtekaRki bağırmış,sokağa çkıp rastgele burağı nasıl bilirsiniz diye sorun alacağınız cevapların nerdeyse tamamı sahtekar olacaktır ,anlıyan anladı
bahbaba58 22.02.2015, 16:59 Ulan sen ne karaktersiz ne şerefsiz bir adamsın yazıklar olsun seni o a milli takımına alan inşallah ayağın kırılır hiç bir futbolcu için istemedim ama senin için tek dileğim bu kanı bozuk emek hırsızı
Travis Bickle 22.02.2015, 19:14 burak yılmaz haddını bılsın ne bızı nede baska bır camıayı hedef gosterıp karsısına almak burak yılmaz'ın haddıne değildir ;)
Murad_Kelleci58 22.02.2015, 20:12 Kimse için beddua edilmez, etmem de.. Ama o kişi cebimdeki paraya, gözdikmiş ise onun için her maçından önce derim ki; inşallah yeşil sahalarda ki bu son günün olur derim.. Ve sahtekar burak bu bedduayı onlarca kez hakettiğini düşünüyorum..
astaravisa 23.02.2015, 10:38 sen önce ayakta durmayı öğren burak. her fırsatta kendini yere atmayı bırak.
ayrıca bize şike lekesini sürenlerede ne desem az.
sıvaslıgenç 23.02.2015, 11:48 Bir insan ancak bu kadar itici antipatik olabilir.
Kendi taraftarının dahi küfür ettiği insansın olum sen kendini bir halt sanma.
58sinan58 23.02.2015, 12:34 bu mikrobu burada haber yapıp siteyi kirletmeye değmez emek hırsızı meymenetsiz cibilliyetsiz yaratık bırak sıfatını adını duymaya bile tahammül edemiyorum
mehmetyildiz58 23.02.2015, 14:44 Önce kendi camiasına baksın.1993 Yılında ilk şikeyi yapan takım galatasaraydır.Galatasaray 8 Ankaragücü 0 araştırın bakın
|