Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydi Zara...! Kalk Ayağa...

Rallim58
26.03.2015, 23:48
http://resimzade.com/Show.html?i=45384&token=84971 (http://resimzade.com/Show.html?i=45384&token=84971)

BAL 6. grup temsilcimiz Zara Belediyespora şampiyonluk yolunda fırsat puanlar geldi. 22. haftada oynanan ve 0-0 berabere kaldığı Yeşil Kırşehirspor müsabakasında esame listesine yazılması gereken 16 yaş altı 2 futbolcu yazılmadığı tesbit edildi. TFF tarafından ortaya çıkarılan bu durum, Zara Belediyespor Yeşil Kırşehirspor karşısında 3-0 hükmen galip sayılarak puanını 48'e çıkarmış oldu. Temsilcimiz Zara Belediyespor 48 puanla, liderliği eline geçirmiş oldu.

Futbolcular, Şampiyonluğa inanıyorlar.

Zara Belediyesporlu futbolcuların tamamı, şampiyon olacaklarına inandıklarını belirterek, "Zara ve Sivaslı futbolseverler bizden desteklerini esirgemesinler. Onları yanımızda hissettiğimizde ve destek vermeleri halinde inşaallah sezon sonunda 54 puanla şampiyon kulüp Zara Belediyespor olacaktır" şeklinde konuştular.

Zara'lılar farkında olmalıdır.

BAL liginde başarılı sezonların ardından bir türlü gerçekleşemeyen şampiyonluğa ramak kala Zaralı işadamlarından halkına, sporseverlerinden bürokrasisine, kalan 2 karşılaşmadan alınacak galibiyetler ile şampiyonluk yolunda Zarasporun yanında olmalıdır.

Temsilcimiz hafta sonu Ankara Keçiören Bağlumspor deplasmanına giderken, diğer şampiyon adayı Yeni Altındağ Belediyespor ise ilkyarıda 3-0 yendiği Yimpaş Yozgatspor deplasmanına gidiyor.

Başarılı bir ekip olan Yimpaş Yozgatsporun, hafta sonunda yapacağı karşılaşmadan ilk yarının rövanşı alınacağı bilgileri geliyor.

Hafta sonu, Pazar günü saat 13.30'da Keçiören Bağlumspor ile yapılacak müsabakaya, Zara'dan, Sivas'tan, İstanbul ve Ankara bölgesinden çok sayıda Zara'lıların, destek için Ankara'da Keçiören Bağlum Belediye stadyumunda olmaları bekleniyor.

Zara Belediyespora başarılar diliyorum.

Rallim58
26.03.2015, 23:58
Zara Belediyespor, bu ekleme puanı fırsata çeviremezse, yazık olur. Futbolcuların inanmışlığı, sezon sonunu şampiyonlukla ve statü gereği direk 3. lige çıkılan bir sezonda hakkı olduğunu düşünüyorum...

Zara Belediyesporumuz 54 puanla şampiyon olacaktır...

N O T : Laf aramızda, Zara'nın Bağlumspor galibiyeti, Yeni Altındağ'ın Yozgat mağlubiyeti, bu haftadan itibaren, ŞAM Pİ YON diyebiliriz :)

58fatihcan
27.03.2015, 00:49
Bana zara da hedef 2.likmiş gibi geliyor. Öyleyse eğer 2.olurlar. Ama hedef 1.lik ise birinci de olurlar. O güç kuvvet var. Haydi zara kalk ayağa

Kokomo
27.03.2015, 08:50
Aldığım en güzel haberdi bu ! Teşekkürler.

Artık bu noktadan sonra ŞAMPİYON OLMALIYIZ !

Rallim58
27.03.2015, 10:15
Bana zara da hedef 2.likmiş gibi geliyor. Öyleyse eğer 2.olurlar. Ama hedef 1.lik ise birinci de olurlar. O güç kuvvet var. Haydi zara kalk ayağa

Fatih'im biliyorum Zaralı olmana rağmen buruk bir kırgınlığın var. Oysa açık açık ara şampiyon olması gereken Zara'mız bu durumda olmamalıydı diye düşünenlerdensin, aynı benim gibi:)

Nasip bugünlereymiş, ne yapalım:)

SivasLady
27.03.2015, 11:21
bu haber bizi cok ümitlendirdi, ins. bu sezon istedigimiz sonuca ulasiriz
takimda inaniyor ve bizlerin duasiyla ins. bu sezon sampiyon olurlar

lig ara vermisken taraftar ins. gereken destegi verir

serserilerin_prensi
27.03.2015, 12:13
Oyun sahada kazanilsaydi zara 3 sezon önce çıkmıştı 3 .lige inşallah bu sezon hüsranla bitmez başarılar zaraspor kalbimiz sizinle

SenSetik
27.03.2015, 13:32
şampiyonluk için herşey Zara'nın lehine giderken beceriksizce kaybedilen puanlara gerçekten çok üzülüyorum...

Rallim58
27.03.2015, 22:01
şampiyonluk için herşey Zara'nın lehine giderken beceriksizce kaybedilen puanlara gerçekten çok üzülüyorum...

Hocam bundan sonra kalan 2 maçtan 6 puan aldığımızda, rakibimizinde 3 karşılaşmadan sadece birisine berabere kalması dahi Zara Belediyespor şampiyon olacaktır.

Belki de o takılma haberi bu hafta sonu Yozgat'tan gelecektir. Kimbilir?.. :)

savaş2
28.03.2015, 10:55
***Ankara da bir final maçımız daha ,pazar günü bağlumspor -zara spor macın dayım.

Kokomo
28.03.2015, 12:54
***Ankara da bir final maçımız daha ,pazar günü bağlumspor -zara spor macın dayım.

En önemli maç !

B.DUMANLI
28.03.2015, 18:55
Su anda Kirsehir macindan ötürü alinan 3 puandan sonra,Zara´nin elde etmis oldugu avantaja ragmen bu sezon bitiminde sayet 3. lige cikamazsa söyliyecek baska bir laf bulamiyorum.

Ayagina kadar gelen bu firsati Zara bence tepmemeli.Gecen yil kaybettigi sansi bu yil kacirmamali.Seyirci destegi ile Zara bu isin üstesinden gelecektir.Altindag yarin Yozgat´a yenilirse.kalan iki macdan birinde nasilsa puan kaybina ugrayacaktir.

Zara yarin mutlaka yenip,Yozgat´dan gelecek sonucu beklemek zorunda.

Ellez
28.03.2015, 21:39
keşke son biraz daha geç verselerdi bu haberi de Zaraspor'un bilerek puan kaybetme şansı olmasaydı.

B.DUMANLI
29.03.2015, 10:25
Bu hafta milli mac nedeniyle liglere ara verilmesinden ötürü.Sivasspor sevgimi bugün 4 Eylül ve Zaraspor´un maclarina odakliyarak gidermeye calisacagim.

Her ikisi icin hic birsey bitmis degil, aksine isleri yolunda giderse her ikiside bir üst lige cikabilirler.

Iki mac kala ,bir kac oyuncunun Zaraspor´u terketmesi hic hos olmasada ,bunda yönetiminde verdigi sözleri yerine getirmedigini hatirlatmak istiyorum.Futbolculara galibiyet piriminin sözünü verirde geri cekilirsen buda pek saglikli olmaz ve futbolcunun yönetime güveni sarsilir.

Herseye ragmen Zaraspor´da geride kalan futbolcularin onur mücadelesi verip her iki maci kazanarak Altindag´in oynayacagi 3 maci beklemekten baska yapacaklari birsey olmadigini saniyorum.

4 Eylül belediyesinin bir üst lige cikabilmesi icin Eyüp´ün puan kaybetmesi gerekiyor.Buda olmiyacak birsey degil.Cünki oyniyacagi maclardan biri zaten bizimle Sivas´da oynanacak.Futbol her türlü 3 sonuca aciktir deyip iki Sivas temsilcimizede bir üst lige cikmalarinda basarilar diliyorum.

4 Eylül dogrudan cikamazsa play off´da gene sansi var.Ama Zara bu yil cikamazsa son yillardan beri kacirdigi sampiyonluk sansinia ,bu yilki kadar yakin olabilirmi bilemiyorum....

58fatihcan
29.03.2015, 14:29
Fatih'im biliyorum Zaralı olmana rağmen buruk bir kırgınlığın var. Oysa açık açık ara şampiyon olması gereken Zara'mız bu durumda olmamalıydı diye düşünenlerdensin, aynı benim gibi:)

Nasip bugünlereymiş, ne yapalım:)

Saygıdeğer büyüğüm. Ellerinizden öpüyorum. Dediğiniz gibi kırgınlık vardı. Taa ki yozgat altındağa golü atana kadar. Ama zaranın isteği(!) üzerine yediğimiz gol kırgınlığa sebep verdi tekrar

Kokomo
29.03.2015, 14:46
Yozgat :1 Altındağ:0

Bağlum:1 Zaraspor :0

İlk yarı sonuçları.

Ya Zara, şu maçı al artık YETER !

karamik
29.03.2015, 15:40
Bir Sivaslı olarak inan kahrolmuş durumdayım hele bide Zaralı olsam kanser olurdum ya bu maçı da artık alacaksın bunu almayacaksın da hangi maçı alacaksın eline altın tepside verilmiş 3.ligi geri çevirdin Zara artık yapacak pek bişe kalmadı seneye bal liginde bal yapmayan arı misali oynamaya devam

B.DUMANLI
29.03.2015, 15:52
Olmadi Zara olmadi,Keciören Baglum´a yenilmiyecektin.El Altindag´in fisini cekiyor ama sen yeniliyorsun.Zara´nin hala sansi var.Haftaya Altindag iki kirmizi kart gören oyunculari olmiyacak.Varsayalim Altindag ve Zara gelecek haftayi 3 puanla kapatirlarsa,son hafta Altindag Kirsehir´de berabere kalirsa o vakit ikili averajdan Zara 3.lige cikar,yok Altindag yenilirse zaten Zara 3. ligde.Yok Altindag ,Kirsekir´i deplasmanda yenerse o vakit yapacak bir sey yok.

Sitres altinda olan bir takimin Kirsehir deplasmanindan 3 puan alacagini sanmiyorum.Ama kapali kapilar arkasinda Altindag bu isi hallederse yapacak birseyde yok.

Ben Zara´nin 3.lige cikacagini tahmin ediyorum...Altindag son hafta herseyi eline yüzüne bulastiracaktir.Bu bir puan farki Zara´yi 3. lige tasiyacaktir.

savaş2
29.03.2015, 19:47
***macı trübünden izledim,sonuc yine aynı büyük fırsatı bir kez daha teptiler. daha önce 3 kez oynadığımız final maclarında farkı yoktu ,zarasporlu oyuncular yine fren yaptılar yani 3 liğ e cıkmak istemediler. rakip üstün oynayıp hakkettikleri puanları aldılar.

B.DUMANLI
29.03.2015, 21:05
Zara bu yil sayet cikamazsa Yildizeli Bölgesel ligden seneye ilk yilinda 3. lige cikar,cünki Kaymakam ve Belediye baskani Yildizelispor´a müthis destek veriyorlar.Bir ilcede futbol sosyal hayatin bir parcasidir.Zara halki bunu önemsememis olacakki takima destek olsalardi,Zara cok daha önceden sampiyonlugunu ilan etrmis olurdu.Zara kendi kendine Altindag diye bir takim yaratti.

Zara´nin sampiyon olmasi son macdaki Kirsehir macinda alacagi sonuca bagli.Beraberlik ve Altindag´in yenilmesi Zara´yi 3.lige cikarir.Altindag deplasmanda Kirsehir´i yenerse Altindag sampiyon olur.

4eylul58
29.03.2015, 21:50
bu hic olmadı.hep zaranin eline geliyor maclar ama nedense zara hep firsat tepiyor.umarim son gulen biz oluruz..

Cley
29.03.2015, 22:46
Y.Altındağ takımının son iki maçında puan kaybedeceğini düşünmüyorum . Geçmiş olsun Zara. Kısmet değilmiş sana 3.lig. Bir defa lider bitirdik onda da statü kurbanı olduk.

Zaraspor
30.03.2015, 11:42
Değerli görüşleriniz için teşekkür ediyoruz. Bazen olmayınca olmuyor. Neredeyse %90 oranında garantiliyorduk ama bizim kötü oyunumuzla Bağlumun aşırı istekli oyunu ile maçı kaybettik. Maç başından sonuna kadar Şampiyon Altındağ tezahüratları arasında oynandı maç.

Şuna asla inanmayın "yönetim 3. lige çıkılmasını istemiyor" istiyor ama bunun için ne yapması gerektiğini bilecek tecrübede yönetim yok.

Sezon başında o kadar sıkıntılı durum vardıki Tuncay hoca başa gleince "Ben şampiyonluk sözü vermiyorum" dedi. Ona rağmen yine de kafaya oynadık.

Ne söylersek söyleyelim yaptığımız aptallıkları hiçbiri örtmez. Az da olsa umudumuz sürüyor. Tüm Yiğidoları 12 Nisan Pazar Günü Zara'ya Aksaray maçına bekliyoruz. Olası bir Kırşehir - Altındağ beraberliği bizi şampiyon yapacaktır.

Sezonun ilk maçında Altındağ - Kırşehir maçında Kırşehirliere çok kötü davranılmıştı umarız bunun bilincinde olarak oynarlar Altındağ maçını.

Rallim58
30.03.2015, 12:01
BAL 3. grupta Dersimspor, 4. grupta Kozan Belediyespor, 5. grupta Kastamonuspor 1966, 7. grupta Bodrum Belediye Bodrumspor ve 8. grupta Manisa BŞ. Belediyespor 3.lige göz kırpan takımlar olurken;

Ayağına gelen tüm fırsatları geri tepen Zara Belediyespor'umuz ise, şampiyonluğunu (Kırşehirden gelecek habere göre) son karşılaşmaya bıraktı diye düşünüyorum.

Beni korkutan; Zara Belediyesporumuzun BAY olduğu bu hafta, Yeni Altındağ Belediyespor'un evinde yapacağı Kayseri Yolspor karşısından alacağı muhtemel 3 puan ile 2 puan fark öne geçecek olması, bunun da psikolojik olarak futbolcularımızı etkilemesidir. Yeni Altındağ Belediyespor son hafta Yeşil Kırşehirspor karşısında her türlü puan kaybı Zarasporumuzu 51 puanla şampiyon yapacaktır.

Zara Belediyesporumuz'un son hafta karşılamasında, Aksaray Sanayii Gençlikspor galibiyeti ve beraberinde gelecek şampiyonluğa şahit olmak için, 12 Nisan 2014 Pazar günü Zara'da görüşmek üzere..

SenSetik
30.03.2015, 14:26
Zara Belediyesporumuz'un son hafta karşılamasında, Aksaray Sanayii Gençlikspor galibiyeti ve beraberinde gelecek şampiyonluğa şahit olmak için, 12 Nisan 2014 Pazar günü Zara'da görüşmek üzere..

Abi malesef ben senin gibi düşünmüyorum..senin de yazdığın gibi ayağına gelen onca fırsatı teptikten sonra Altındağ son 2 maçını da alır ve şampiyon olur...maalesef çok önemli bir avantajı bu hafta altın tepsiyle rakibine sundu :(

Rallim58
30.03.2015, 15:22
Abi malesef ben senin gibi düşünmüyorum..senin de yazdığın gibi ayağına gelen onca fırsatı teptikten sonra Altındağ son 2 maçını da alır ve şampiyon olur...maalesef çok önemli bir avantajı bu hafta altın tepsiyle rakibine sundu :(

Hocam, Zara kendi isteği ile olmasa da, TFF puanlar ekleyip şampiyon edecek gibi:)

34MUAMMER58
30.03.2015, 21:15
evet durum zaRASporun aleyhine görünüyor,bu hafta yenilmesi hiç iyi olmadı,herşeye rağmen umutsuz olmamak lazım,futbol hertürlü süprize açık bir oyun,,hatırlayın antalyaspor küme düşüyordu,samsun ligde kaldı derken sivassporun samsunu yenmesiyle samsun düştü,böyle örnekler çok var,[sivassporun tarihinde yaptığı enbüyük hatadır samsunu düşürmek]kırşehir bence zor deplesman, altındağı pekala yenebilirler,önemli olan zaranın galip gelip diğer sonuca bakması ,zara işini başka takımların insafına bıraktı maalesef ,bu hafta yenseydi belkide şampiyonluğunu kutlayacaktı,herşeye rağmen okadar il takımları arasında başarıyla mücadele etmesi bile başlı başına büyük başarıdır

gogohan
30.03.2015, 21:31
Zaraspor yazık ediyor, inanın bu fırsat bidaha ele geçmez.
Zara 3 lige çıkması lazım. Zaraya bile ciddi etkisi olacak.

savaş2
31.03.2015, 21:28
***bağlumspor macını Kırşehirspor amigosu olduğunu söyleyen kişi ile izledim. .Kırşehir sporun hükmen mağlubiyet sebebini ve Altındağı kırsehirde puansız göndereceklerini konuştu.

Rallim58
01.04.2015, 08:20
***bağlumspor macını Kırşehirspor amigosu olduğunu söyleyen kişi ile izledim. .Kırşehir sporun hükmen mağlubiyet sebebini ve Altındağı kırsehirde puansız göndereceklerini konuştu.

Üstadım sen kendine bakacaksın...

Onların, Altındağ'ı puansız göndermesi senin puan almanı sağlamaz... Biz elimizdeki fırsatları değerlendirseydik bugün, 7. grupta liderliği 60 puanla ve 3. lige çıkması kesinleşen Bodrumspor gibi rahat karşılaşmalara çıkar, keyfimize bakardık...

Zara Belediyesporumuz maalesef ayağına gelen birçok fırsatı tepti. Ama inanıyor ve güveniyorum ki, Zara Belediyesporumuz 51 puanla şampiyon olacaktır. Yeterki bu hafta sonu Altındağ'ın muhtemel puanının 50 olması ile futbolcularımız psikolojik olarak bir çöküntüye uğramasınlar...

Kırmızı gara, şampiyon Zara sloganımızı bu sene gerçekleştireceğiz. Bir siyasetcimizin dediği gibi ;

"Zara Belediyespor, ya şampiyon, ya da ŞAMPİYON"...

SivasLady
01.04.2015, 09:32
Almanlarin ata sözü var " En son umutlar ölür"
hala bir cok kisi umut ediyor, hayirlisi olsun, ins. bu sezon zorda görünse Zara sampiyon olur
bu sene malesef kendim ettim kendim buldum oldu

eurovision
02.04.2015, 01:25
Zara öyle takımlara yenilerek kaçırıyor ya 3.ligi sinir oluyorum :mad: 5 yıldır bu böyle