Orijinalini görmek için tıklayınız : Zara'da Tarihi Gün...

Rallim58
05.04.2015, 18:31
http://i.hizliresim.com/P5941O.jpg (http://hizliresim.com/P5941O)

2011-2012 futbol sezonundan bugüne İlimizi BAL'da başarı ile temsil eden Zara Belediyespor 3. lig yolundaki son maçına çıkıyor. Her sezona, "hedef 3. lig" parolası ile başlayan temsilcimiz Zara Belediyespor, şampiyonluk karşılaşması için son haftaya kendi evinde giriyor.

BAL 6 grupta mücadele eden temsilcimiz Zara Belediyespor, rakiplerin puan kaybını beklemeksizin, kendi evinde yapacağı Aksaray Sanayi Gençlikspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmasının ardından resmen 3. lige çıkan takımımız olacak.

Sivasspor'un Balıkesirsporu konuk edeceği haftaya denk gelmesine rağmen, Zarasporun desteklenmesi ve tarihe güne tanıklık edilmesi için birçok futbolseverin yanısıra, ildışında yaşayan tüm Zara'lıların, Zara'ya gideceği tahmin ediliyor.

Sivasspor müsabakasının aynı gün saat 13.00 olması ile bu müsabakanın Yayıncı kuruluş canlı yayınından, Zara Belediyesporun müsabakasının ise saat 15.00'de başlaması ile taraftar kitlesinde artış olması bekleniyor.

Gün birlik, beraberlik, dayanışma günüdür.
4 Eylül Belediyespor 2. lige, Zara Belediyespor 3. lig'e, hep birlikte...

Rallim58
05.04.2015, 19:14
1955 yılında kurulan Zara Belediyespor, hafta sonu oynanacak karşılaşma ile tarihi bir gün yaşayacak... Alınacak galibiyet ile resmen 3. lige çıkan takımımız olacak.. Karşılaşma saat 15.00'de başlayacak

4 Eylül Belediyesporumuz ise, grup lideri Eyüpsporu evinde konuk edecek... Liderin 6 puan gerisinde play-off garantisinde olan temsilcimiz 4 Eylül Belediyesporumuzun müsabakası ise saat 14.30'da başlayacak...

Sivassporumuz ise aynı gün saat 13.00'de Süper ligde dibe vuran Balıkesirspor'u konuk edecek...

Taraftarların aynı günde hangi müsabakayı izleyeceği ise şimdiden düşünce konusu olmaya başladı...

Alternatif öneri :

1- Şampiyonluğa şahitlik, 60 yıllık tarihe tanıklık edip Zara'da bulunulursa saat 13.00'de TV'den Sivassporu izlemenin ardından Zara Korgeneral Ahmet Başyurt Stadyumunda olmak lazım.

2- Saat 13.00'de başlayan Sivasspor müsabakasını izleyen taraftar, Sivassporun ardından stadyumdan çıkarak, 4 Eylül Belediyespor karşılaşmasının 2. yarısının tamamında temsilcimize destek verebilir.

karamik
05.04.2015, 19:49
Ya bırakın Sivasspor maçını Zara daha önemli bu sene 3.ligte bir takımımız daha olacak gerçi bu 4 Eylül Belediye 3.ligte Kalıcı görünmüyor mutlaka bu sene onlarda bir üst lige çıkacaklar.

34MUAMMER58
05.04.2015, 20:18
BU fırsat daha kaçmaz ,zaraspor bundan daha önemli ,güçlü takımları yenmiş birtakım ,son maçı kazanacağına yürekten inanıyorum,3 maçında aynı güne verilmesinide kınıyorum,benim alternatifim şudur ,zaralılar ve etraf ilçelerdeki hemşerilerimiz o stadı hınca hınç doldursunlar,sivasspor balıkesiri hotlıya zıplıya yener zaten,sivasspor maçından çıkan yiğidolarda staddan çıktığı gibi muhsin yazıcıoğlu komlexsine gidip 4 eylülspora hiçdeğilse 2.yarı destek olunması gerekiyor,inşallh busezon sivasın ,sivassporun yılı olacak ,zara 3.lige çıkacak,4 eylül playoftan bile olsa 2.lige çıkacak,3.ligde mücadele eden pilot takımımız anadolu üsküdar 1908 de 2.lige çıkacak ,bu takımlarımıza üstün başarılar diliyorum

çorluluyiğido
05.04.2015, 20:24
haydi zara artık 3.lige çıkma vakti çoktan geldi de geçiyor 4 eylül de artık şu 2.lige çıkmalı iyi oynuyor takım hakediyoruz

Rallim58
05.04.2015, 21:23
Ben şahsen; Zara'ya gidip sabah dost kahvesi içip, öğlede Lig TV'den Sivassporu, ardından da tarihe tanıklık etmek üzere, Zara Korgeneral Ahmet Başyurt Stadyumunda olacağım (inşaallah)...

Sivassporumun maçını da Zara Belediyesporun maçını da izleme imkanım olacak. Zara Belediyesporu TV'den izleme imkanı olmadığı için, Sivassporu TV'den Zara belediyesporu da canlı izlemek üzere Zara'da olmayı planlıyorum...

hoğuz
05.04.2015, 21:28
Bence çıkmak istemiyor Zara ... berabere kalırsa şaşırmam !

B.DUMANLI
05.04.2015, 21:34
Zara´nin maci Cumartesi gününe alinabilinir.Sebep olarakta Sivasspor ve 4 Eylül gösterilenilinir.Sivasspor´un kümede kalmak icin mücadele ettigi,4 Eylül´ün ise 2. lig mücadelesi verdigi federasyona pekala bildirilebilinir.Hatta 4 Eylül´ün maci o gün icin 4 Eylül stadyumuna alinabilinir.Bizim mac bitiminden sonra 4 Eylül´ün maci baslayabilir.Bu isi yapmak Sivasli siyasilere düser.

3 mac ayni gün olurmu bunlardan biri Cumartesi oynamali.Baska türlü olmaz zaten.

Sivasli kac parcaya ayrilacakki?.3 macda cok önemli.Zara´yi Zara´daki taraftar destekler,ama olan 4 Eylül belediye´ye olacak,Eyüp´ü yenerse puan farki üce düsecek.Ama taraftar olmazsa 4 Eylül bunu nasil basaracak anliyamiyorum.

Bence Pazar günü oynanacak her iki macda 4 Eylül stadyumuna alinmali ve iki macin geliri 4 Eylül belediye´ye birakilmali.Federasyona müracat edilinebilinir bunun icin pekala.

tavatir
05.04.2015, 21:38
Bölgesel Amatör Lig'den 3.Lig'e çıkan takımlara TFF tarafından iki taksitle 750 Bin TL verileceğine dair bir haber okudum. Haber doğruysa güzel bir haber. Belki motivasyon açısından yeterli olmaz ama mevcut kadroyla bile 3. ligde bulunulursa mutlaka bir faydası olacaktır diye düşünüyorum. Çıkmaktan çekinilmesin. Şehrimizin sporda önü açılsın artık.

Rallim58
05.04.2015, 21:47
Zara´nin maci Cumartesi gününe alinabilinir.Sebep olarakta Sivasspor ve 4 Eylül gösterilenilinir.Sivasspor´un kümede kalmak icin mücadele ettigi,4 Eylül´ün ise 2. lig mücadelesi verdigi federasyona pekala bildirilebilinir.Hatta 4 Eylül´ün maci o gün icin 4 Eylül stadyumuna alinabilinir.Bizim mac bitiminden sonra 4 Eylül´ün maci baslayabilir.Bu isi yapmak Sivasli siyasilere düser.

3 mac ayni gün olurmu bunlardan biri Cumartesi oynamali.Baska türlü olmaz zaten.

Sivasli kac parcaya ayrilacakki?.3 macda cok önemli.Zara´yi Zara´daki taraftar destekler,ama olan 4 Eylül belediye´ye olacak,Eyüp´ü yenerse puan farki üce düsecek.Ama taraftar olmazsa 4 Eylül bunu nasil basaracak anliyamiyorum.

Bence Pazar günü oynanacak her iki macda 4 Eylül stadyumuna alinmali ve iki macin geliri 4 Eylül belediye´ye birakilmali.Federasyona müracat edilinebilinir bunun icin pekala.

Zara'nın Cumartesi gününe alınması zor gibi veya Altındağ karşılaşması da Cumartesi gününe alınmalıdır...

İmkan olsa da; Cuma akşamı Sivasspor, Cumartesi 4 Eylül Belediyespor ve Pazar günü de Zara Belediyespor :) olsaaaaaaaa, tadından yenmez olur...

ahmet ali
05.04.2015, 21:54
Altın Fırsat...
2 yıldır final maçlarında kaybeden Zaraspor eline geçen bu buyuk fırsatı ne yapıp edip kullanmak zorunda..
Ben Zaraspor yönetici ve futbolcularının çıkmak istemediklerine inanmıyorum...
Onlarda en az biz Sivas aşığı taraftar gibi başarı istiyorlar ilçelerini,şehirlerini 3 ligde temsil etmek istiyorlar..
Son hafta maçında aksi bir neticeyi kabullenmek çok çok zor olur ve kötü bir netice belki de Zaraspor'un sonu olur...
Tek hedef galibiyet....
4 eylül Belediye ise Çankırı mağlubiyeti ile inanılmazı başardı...ve bence 2 lige çıkmayı fazla umursamadığını gösterdi....
4 eylulden ümitli değilim. Eyupspor'u yense bile 1. olma ihtimali yok....

Bu nedenle taraftar Zara maçına odaklanmalı ve bu maçta Zaraspor'a nasıl destek verebiliyorsa bu desteği esirgememeli...

B.DUMANLI
05.04.2015, 22:08
Zara'nın Cumartesi gününe alınması zor gibi veya Altındağ karşılaşması da Cumartesi gününe alınmalıdır...

İmkan olsa da; Cuma akşamı Sivasspor, Cumartesi 4 Eylül Belediyespor ve Pazar günü de Zara Belediyespor :) olsaaaaaaaa, tadından yenmez olur...

Benim bildigim aglamayan cocuga meme verilmezmis,biz federasyona bu durumu bildirdikmi? Sanmiyorum...

Kim bilebilirdiki Altindag´in kendi sahasinda K.Yolspor´la berabere kalacagini.Yarin federasyon nezdinde müracaat etmek o kadar zor olmasa gerek.

Bir sehrin 3 önemli macinin ayni güne verilmesi dogru degil.Yayinci kurulus tarafindan Sivasspor´un maci degistirilemez.Ama Zara ve 4 Eyül icin girisimde bulunulmasi sart.Bu is icinde Mecnun baskan´in federasyon nezdinde araci olmasi gerekli gibime geliyor...

B.DUMANLI
05.04.2015, 22:12
Bence çıkmak istemiyor Zara ... berabere kalırsa şaşırmam !

Berabere kalmasi o kadar önemli degil,Kirsehir´de Altindag ile berabere kalir,Zara genede 3. lige cikar.Söyle veya böyle Zara cikacak...:)

tavatir
05.04.2015, 22:27
Bölgesel Amatör Lig'den 3.Lig'e çıkan takımlara TFF tarafından iki taksitle 750 Bin TL verileceğine dair bir haber okudum. Haber doğruysa güzel bir haber. Belki motivasyon açısından yeterli olmaz ama mevcut kadroyla bile 3. ligde bulunulursa mutlaka bir faydası olacaktır diye düşünüyorum. Çıkmaktan çekinilmesin. Şehrimizin sporda önü açılsın artık.

Bu arada mesajıma bir ekleme daha yapayım. Zaraspor şampiyon olursa Sivas Amatör liginden Bölgesel Amatör Lige (AL) 2 takım mı çıkacak? Ben öyle hatırlıyorum. Yıldızeli ve Emniyetspor mu olur bu takımlar?

Rallim58
05.04.2015, 22:37
Bu arada mesajıma bir ekleme daha yapayım. Zaraspor şampiyon olursa Sivas Amatör liginden Bölgesel Amatör Lige (AL) 2 takım mı çıkacak? Ben öyle hatırlıyorum. Yıldızeli ve Emniyetspor mu olur bu takımlar?

Aynen...

Statüde belirtilen açıklama..
"2 takımdan biri Spor Toto 3.Lig’e yükselir diğer takım küme düşerse, o ilin yerel liginde birinci ve ikinci olan takımlar doğrudan BAL’a yükselir."

O nedenle; Yıldızeli ve Emniyetspor doğrudan, Sivas'ımızın BAL'daki yeni temsilcileri olacak...

Ö N E M L İ N O T : Ben kişisel olarak Zara'ya gideceğim ama Zara'dan tek endişem Zara'daki Kraathanelerdir. Tevafuk oluyor, Sivassporumun 24.11.2014 tarihinde yaptığı sezonun ilk yarısındaki Balıkesir deplasman müsabakası olduğu gün görevim gereği Zara'da idim, nereye gidip TV'den Sivasspor müsabakasını izlemek istiyorum dedimse hemen hepsinden aldığım cevap "İT maçı varken Sivasspor izlemezler beyefendi bizde mecburen onların dediği maçı açarız" oldu. Çok üzülmüştüm umarım bu kez aynı şeyi duymam..

B.DUMANLI
05.04.2015, 22:45
Aynen...

"2 takımdan biri Spor Toto 3.Lig’e yükselir diğer takım küme düşerse, o ilin yerel liginde birinci ve ikinci olan takımlar doğrudan BAL’a yükselir."

O nedenle; Yıldızeli ve Emniyetspor doğrudan, Sivas'ımızın BAL'daki yeni temsilcileri olacak...

Desenize size gelecek sezon bu zamanlar Yildizeli yolu gözüküyor:)

Nedenmi,cünki Yildizeli Kaymakami Yildizeli´nin 3. lige cikmasi icin herseye hazir olduklarini aciklamisti bir yerel televizyonda.Yani size önümüzdeki sezon oturmak yok,bavulunuz kapinin arkasinda dursunki maclara gidip gelmek kolay olsun:)Birde bakmissiniz iki sezon sonra Susehri bal liginde:):):)

Iste o gün tam tarihi gün olur...

Rallim58
05.04.2015, 22:50
Desenize size gelecek sezon bu zamanlar Yildizeli yolu gözüküyor:)

Nedenmi,cünki Yildizeli Kaymakami Yildizeli´nin 3. lige cikmasi icin herseye hazir olduklarini aciklamisti bir yerel televizyonda.Yani size önümüzdeki sezon oturmak yok,bavulunuz kapinin arkasinda dursunki maclara gidip gelmek kolay olsun:)Birde bakmissiniz iki sezon sonra Susehri bal liginde:):):)

Sivas'ım da gelişme adına, futbol veya sportif faaliyet adına başarı elde edilsin de, biz bir hafta orada bir hafta burada olalım önemli değil. :)

Önemli olan Sivas'ım için bu faaliyetlere destek verip onların yanında olabilmektir.

antik58
05.04.2015, 22:52
Bu hafta SİVAS'ımız için bütün güzelliklerin başladığı, kötü giden talihin sporla kırıldığı ve her alanda başarıların gelmeye başlayacağı bir haftaların yılların başlangıcı olsun İNŞALLAH..

badof58
06.04.2015, 00:00
Balıkesir maçı zaten bizim için kolay maç, artık lig formalite ne Uefa'yi ordan zorlarız ne de düşeriz gibi bitti bence lig işi bundan sonra kupaya Sivasspor için asılınır .. Oyüzden Sivas'ta olsam kesinlikle tercih edecegim mac Zara maçı ve 3. Lig maçları olurdu çok kritik maçlar oynuyoruz, bunlardan galip çıkarsak daha iyi bir spor kültürü ve gelir kapısı açılır, o yüzden el birliğiyle destek verelim ..

34MUAMMER58
06.04.2015, 00:27
Aynen...

Ö N E M L İ N O T : Ben kişisel olarak Zara'ya gideceğim ama Zara'dan tek endişem Zara'daki Kraathanelerdir. Tevafuk oluyor, Sivassporumun 24.11.2014 tarihinde yaptığı sezonun ilk yarısındaki Balıkesir deplasman müsabakası olduğu gün görevim gereği Zara'da idim, nereye gidip TV'den Sivasspor müsabakasını izlemek istiyorum dedimse hemen hepsinden aldığım cevap "İT maçı varken Sivasspor izlemezler beyefendi bizde mecburen onların dediği maçı açarız" oldu. Çok üzülmüştüm umarım bu kez aynı şeyi duymam..

ABİ yolun açık olsun ,umarım hem sivassporu izlersiniz,hemde zarasporu desteklersiniz,zaralı değerli hemşerilerimi incitmek üzmek istememde,zarada sivasspor yerine diğer it takımlarının maçlarının izlenmesi ,koca ilçede sivasspor maçını açacak delikanlı bir kıraathane ,cafe yoksa ,bu şehir için utanç verici,burda hepimiz ,kimimiz avrupadan ,kimimiz ankara ,istanbuldan,ve diğer şehirlerden,belki ömrümüzde zarayı hiç görmediğimiz halde, zarasporun 3.lige çıkması için adeta kendimizi paralıyoruz da ,zaralılar her platformda ,zarayı sivasdan üstün tutuyor,bir günde gecede ,zaraspor forması 100 milyara alıcı bulurken,sivasspor forması yerlerde sürünürken bu sivassporu kuran , hüseyin yıldırım sahip çıkıyor,sivas-fb maçında fb liler arasına zaraspor atkısıyla ,formasıyla girip sivasa küfrediyor 3 5 athırsızını tüm zaraya maletmesekde ,bunu diğer ilçelerimizde yapıyor belki,geçmişte divriğispor deneyimi oldu,pisipisine düştüler sivasspor yönetiminin maddi manevi destek tekliflerini bu ilçenin sözde sahipliğini yapan bölücü derneklerin baskısıyla geri çevirdiler,şimdi boşuboşuna sivas amatör ligini işgal ediyor,belki divriğide sivassporun rengini bilmeyen ,ömründe sivasspor maçına gitmemiş binlerce insan var:mad:,ben zarasporun gelecek hafta 3.lige çıkacağına yürekten inanıyorum,eğer bu zaralılarda ,divriğililer gibi davranacaksa,zaraspor 3.lige çıktığında sivassporu 2.plana atacaklarsa,hatta onları hiç ilgilendirmeyecekse,sivasspora alt yapı gibi değilde ,sivasspora rakip olmak için çabalıyacaksa ,varsın çıkmasın 3.lige ,bu tereddütlerimi belirttikten sonra gelecek hafta 3.lige çıkmalaRINI ve zarada hiçdeğilse sivasspor maçlarını yayınlıyacak 1 cafe olmasını bekliyor ve umuyorum ,bu yoğun maç trafiğindede size kolay gelsin diliyorum

sefilix
06.04.2015, 00:39
Sivaslı yöneticilerin son yaşanan olaylardan sonra güvenlik gerekçesiyle maçların saatlerinin değiştirilmesi uygun olur diye düşünüyorum. Ama bugün süper lig ertelenebilir diye bir haber dolaşıyor. 3 takımımıznda maçlarının aynı gün olması ne kötü oldu :(

Rallim58
06.04.2015, 08:47
Zara Belediye Başkanı Sn. Ahmet Pala'ya açık mektup....

Sn. Pala...

Bir şehrin futbolunun profesyonel olması ile birlikte, o bölgede yaşanan canlılık ve hareketlilikte ona paralel olarak artar... Buna DÇ.Divriğispordan şahit olanlardanız. Hafta sonu yapılacak ve şampiyonluk tamamen Zara Belediyesporun, cefakar fedakar futbolcularının gayretleri ile olacağı bilinmektedir... Futbolcuların bu gayretlerinin ve 4 yılı aşkın süren bu serüvenin mutlu sona ermesi, şampiyonluk gibi onurlu bir başarının sizin belediye başkanlığı döneminize denk gelmesi de ayrıca bir şanstır...

Bu şansı iyi değerlendirmenizi, hafta içerisinde Zara'nın her bir sokağının, "Gırmızı Gara" renkli bayraklarla donatılmasını, kulüpte futbolcuları ziyaret ederek, şampiyonluk priminizi (Yönetimin dışında ekstra prim olarak) açıklamanızı, Sivas'ta ikamet eden herkes için Futbol sevdalılarına ücretsiz taşımacılık yaparak (ben şahsen aracımla geleceğim) Zara Belediyespora taraftar desteğinin taşınmasına yardımcı olmanızı bekler, diler ve isteriz...

Zara Belediyesporun şampiyonluk tablosunda isminizde resminizde yer alacaktır. Tarihi günün dolu dolu yaşanması adına istenilen bu masum taleplerin yerine getirileceğini ümit ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum...

Rallim58
06.04.2015, 11:51
Haydi Zara Kalk Ayağa...!

Zara'da düğün dernek kurulmalı, davul zurna çalınmalı...

Sokaklar bayraklarla donatılmalıdır...

Herkes Zara'da Zara Belediyesporun yanında olmalı, tarihi güne tanıklık etmelidir...

60 yıl sonra gelen bu tarihi günde Zara'dayız...

http://i.hizliresim.com/lklvRl.jpg (http://hizliresim.com/lklvRl)

Rallim58
06.04.2015, 16:54
Süper Lig karşılaşmalarındaki 1 hafta erteleme, Zara yolcusunda artışı getirecek gibi...

Cley
06.04.2015, 17:31
Bu sene çık artık şu 3. Lige. Zara'da tribünden düşmemin bir anlamı olsun.

karamik
06.04.2015, 18:33
Yüz üstü çok süründün ayağa kalk zaraaa

eyupk
06.04.2015, 19:01
canlı yayınlanıcak mı bu maç? yayınlanıcaksa hangi kanalda?

gogohan
06.04.2015, 21:24
canlı yayınlanıcak mı bu maç? yayınlanıcaksa hangi kanalda?

TV58 verecekmiş diye duydum ama doğrumu bilmem.

Zaraspor
06.04.2015, 23:17

Tv58 maçı verebilir ama daha önceden planladıkları 4 eylül - eyüp maçı var onu verekleri için zannetmiyorum. Kulübe kim teklif gönderirse yayını o yapar

Rallim58
06.04.2015, 23:34
Tv58 maçı verebilir ama daha önceden planladıkları 4 eylül - eyüp maçı var onu verekleri için zannetmiyorum. Kulübe kim teklif gönderirse yayını o yapar

Tv'den değil nereden verilirse verilsin, biz orada olmadıktan sonra o tarihe tanıklık etmedikten sonra ne anlamı var.

Bekle bizi Zara, Şampiyon Zara,

Gırmızı Gara, Şampiyon Zara...

Zaraspor
06.04.2015, 23:37
ABİ yolun açık olsun ,umarım hem sivassporu izlersiniz,hemde zarasporu desteklersiniz,zaralı değerli hemşerilerimi incitmek üzmek istememde,zarada sivasspor yerine diğer it takımlarının maçlarının izlenmesi ,koca ilçede sivasspor maçını açacak delikanlı bir kıraathane ,cafe yoksa ,bu şehir için utanç verici,burda hepimiz ,kimimiz avrupadan ,kimimiz ankara ,istanbuldan,ve diğer şehirlerden,belki ömrümüzde zarayı hiç görmediğimiz halde, zarasporun 3.lige çıkması için adeta kendimizi paralıyoruz da ,zaralılar her platformda ,zarayı sivasdan üstün tutuyor,bir günde gecede ,zaraspor forması 100 milyara alıcı bulurken,sivasspor forması yerlerde sürünürken bu sivassporu kuran , hüseyin yıldırım sahip çıkıyor,sivas-fb maçında fb liler arasına zaraspor atkısıyla ,formasıyla girip sivasa küfrediyor 3 5 athırsızını tüm zaraya maletmesekde ,bunu diğer ilçelerimizde yapıyor belki,geçmişte divriğispor deneyimi oldu,pisipisine düştüler sivasspor yönetiminin maddi manevi destek tekliflerini bu ilçenin sözde sahipliğini yapan bölücü derneklerin baskısıyla geri çevirdiler,şimdi boşuboşuna sivas amatör ligini işgal ediyor,belki divriğide sivassporun rengini bilmeyen ,ömründe sivasspor maçına gitmemiş binlerce insan var:mad:,ben zarasporun gelecek hafta 3.lige çıkacağına yürekten inanıyorum,eğer bu zaralılarda ,divriğililer gibi davranacaksa,zaraspor 3.lige çıktığında sivassporu 2.plana atacaklarsa,hatta onları hiç ilgilendirmeyecekse,sivasspora alt yapı gibi değilde ,sivasspora rakip olmak için çabalıyacaksa ,varsın çıkmasın 3.lige ,bu tereddütlerimi belirttikten sonra gelecek hafta 3.lige çıkmalaRINI ve zarada hiçdeğilse sivasspor maçlarını yayınlıyacak 1 cafe olmasını bekliyor ve umuyorum ,bu yoğun maç trafiğindede size kolay gelsin diliyorum

Her sene bu saçma muhabbetlerin dönmesi şartmıdır bilinmez ama Zara'daki Zaralıları pek kaale almayın(Bir kaç yiğido hariç). Çoğu fener ve gs yalakası olmuş.

Kimse şundan korkmasın Zaraspor üst liglere çıkarsa Sivasspor'dan yüksek görürler diye. Yok öyle bişey herkes haddini bilir. Şaka olsun diye diye söylenen Zara cumhuriyeti lafını ciddiye alanlar bunu da alırsa o da onların hatası.

Eğer sizin Zaralıların ne kadar fedakar olduğuna fazla inancınız yoksa aşağıdaki resimlere ve o listedeki 7-8 zaralının yaptığı bağışa bakabilirsiniz.
http://www.sivasspor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9029&Itemid=1

Hala bu sizi tatmin etmiyorsa bu resimler yeterli olur umarım. Mecnun başkanın yakın arkadaşı, Sivaslı iş adamları derneği üyesi, Sivas platformu üyesi Zaraspor Başkanı Avukat Erhan Ekici

http://resimzade.com/Show.html?i=45419&token=53685 (http://resimzade.com/Show.html?i=45419&token=53685)

http://resimzade.com/Show.html?i=45420&token=74158 (http://resimzade.com/Show.html?i=45420&token=74158)

http://resimzade.com/Show.html?i=45421&token=71844 (http://resimzade.com/Show.html?i=45421&token=71844)

Tekrar bize her zaman desteğini esirgemeyen SivaSSpor.Com sitesine teşekkür ederiz.

Rallim58
06.04.2015, 23:56
Her sene bu saçma muhabbetlerin dönmesi şartmıdır bilinmez ama Zara'daki Zaralıları pek kaale almayın(Bir kaç yiğido hariç). Çoğu fener ve gs yalakası olmuş.

Kimse şundan korkmasın Zaraspor üst liglere çıkarsa Sivasspor'dan yüksek görürler diye. Yok öyle bişey herkes haddini bilir. Şaka olsun diye diye söylenen Zara cumhuriyeti lafını ciddiye alanlar bunu da alırsa o da onların hatası.

Eğer sizin Zaralıların ne kadar fedakar olduğuna fazla inancınız yoksa aşağıdaki resimlere ve o listedeki 7-8 zaralının yaptığı bağışa bakabilirsiniz.
http://www.sivasspor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9029&Itemid=1

Hala bu sizi tatmin etmiyorsa bu resimler yeterli olur umarım. Mecnun başkanın yakın arkadaşı, Sivaslı iş adamları derneği üyesi, Sivas platformu üyesi Zaraspor Başkanı Avukat Erhan Ekici

http://resimzade.com/Show.html?i=45419&token=53685 (http://resimzade.com/Show.html?i=45419&token=53685)

http://resimzade.com/Show.html?i=45420&token=74158 (http://resimzade.com/Show.html?i=45420&token=74158)

http://resimzade.com/Show.html?i=45421&token=71844 (http://resimzade.com/Show.html?i=45421&token=71844)

Tekrar bize her zaman desteğini esirgemeyen SivaSSpor.Com sitesine teşekkür ederiz.

Üstad boşuna yorulmayın, 34Muammer58 kardeşimin bahsettiği olayı bizatihi yaşadığımdan dolayı üzüntümü ifade etmiştim. Onun üzerine yaptığı yorumdur. Bu tür olaylar her bölgede yaşanıyor. Bunu bir anda yok edemezsiniz. Herşey zamanladır, zaman herşeyin ilacıdır. Sivassporun Süper Lig takımı olmasına rağmen, Sivas'ta bile halen İT peşinde koşanlar mevcut ise bunu Zara'ya çok görmemek lazım.

Kısaca, Zara Belediyesporumuz bu hafta şampiyon olsun başka isteğimiz dileğimiz yoktur. Maça odaklanalım, ihtiyaç duyulursa eleştirileri daha sonra müsbet olarak yaparız.

SivasLady
07.04.2015, 09:57
her sezon ayni geciyor, diken üstünde oturmaktan yorulduk
ins. bu sezon sonu gülen taraf biz oluruz

lig ertelenmisken herkes Zara`ya akin etsin, simdi takima destek zamani

Cley
07.04.2015, 13:03
Çok aşırı kalabalık da olmasın. Zara'nın stadyumu ve tribünleri fazla kalabalığı kaldıracak kapasitede ve sağlamlıkta değil. Zara halkı gereken desteği verecektir. Sivas halkı daha çok 4 Eylül belediye takımına yönelmeli.

Rallim58
07.04.2015, 13:12
Çok aşırı kalabalık da olmasın. Zara'nın stadyumu ve tribünleri fazla kalabalığı kaldıracak kapasitede ve sağlamlıkta değil. .......

Önemli bir ayrıntı ama umarız, Kulüp yönetimi bu konuda tebdir alır. Az kaldı ayağımızı kırıyorduk. Özellikle ahşapların çürümüş olduğunu kimse unutmasın, basamaklara tedbirli basılsın.

Misafir takım taraftaralarının yer aldığı tribünün de açılması gerektiğini düşünüyorum. Sanırım orayı da kullanıma açarlar. Gelen bilgiler olumlu ve sevindirici yönde.

Zara Belediyespor tarihinde görmediği bir taraftar topluluğu önünde şampiyonluğu kutlayacak.

Gelen şampiyonluğun, bu serüvenin altyapısında Ahad Kömürlüoğlu gibi, yüreği altın bir insan unutulmamalıdır. Alihan Çiçek ve ekibi unutulmamalıdır. Takım bugün şampiyon oluyor ise onların attığı temellerin sağlamlığındandır diye düşünüyorum...

Rallim58
07.04.2015, 15:22
Zara Belediye Başkan Vekili şu anda stadyumun tribünlerinde değişimi elzem olan ahşap platformların değişiminin yapılması konusunda ilgilileri görevlendirdiği bilgisi geldi.

Bu gelişme için stadyumda taraftarı sağlıklı olarak müsabaka izleme konumuna getiren Zara belediye Başkan vekili ve görevlileri tebrik ederiz.

adres58
07.04.2015, 21:32
Çok ciddi takip ederim hem Sivasımızın alt liglerini hemde yaşamakta olduğum yerlerin takımlarını.. Bu sene Kastamonu çıkmayı garantiledi. Siyasi ve halk desteği ile müthiş bir ivme yakaladılar.

Biz ise 3 senedir al gülüm ver gülüm şansıdı statüydü, Hızıridu Yunusidu derken buralara kadar gelindi... O kadar kötü maçlar oynandı o kadar fena yenilgiler alındı ki yenmeyeni döverler denen takımlara pis puanlar kaybetmeseydik, Ne Kırıkkale ne de Altındağ bizim yanımıza bile yanaşamazdı. Geçen hafta canlı seyrettiğim kadarı ile Kayseri Yolspor takımı o kadar güzel bir sonuç aldı ki eee artık ben yiyemiyorum al sen ye dedi... Şimdi ben dahil bir çok arkadaşımız hem fikstür hemde maç fazlamızdan dolayı üstüne üstlük kaybettiğimiz onca gıcık maçlarıda görünce umutsuzluğa kapıldık... Haksızda değildik. Ama yukarda da dediğim gibi bir altın tepsi konuldu, bunu değerlendirmek lazım. Yok ben değerlendirmek istemiyorum desen bile seninle yarışan rakibinin mağlubiyeti (muhtemelen yenilecekler Kırşehire) esnasında yine çıkacaksın...

Biz Sivas halkının özellikle Sivassporumuzun maçının olmadığı şu haftada kapasitesi çerçevesinde bu takımın yanında olması gerekmektedir. Zaten bunu başta Rallim58 abimiz olmak üzere herkes biliyor. Ona da buradan kamuoyu yaptığı ve bu maçın önemini ön plana çıkardığı için teşekkür ediyorum. Duyarlılık budur, memleket sevdası ve futbol aşkı budur...

Hadi bakalım çene zamanı değil Sivastakiler destek zamanı.

Gırmızı Gara Şampiyon Zara....

Kokomo
08.04.2015, 08:58
Çok ciddi takip ederim hem Sivasımızın alt liglerini hemde yaşamakta olduğum yerlerin takımlarını.. Bu sene Kastamonu çıkmayı garantiledi. Siyasi ve halk desteği ile müthiş bir ivme yakaladılar.

Biz ise 3 senedir al gülüm ver gülüm şansıdı statüydü, Hızıridu Yunusidu derken buralara kadar gelindi... O kadar kötü maçlar oynandı o kadar fena yenilgiler alındı ki yenmeyeni döverler denen takımlara pis puanlar kaybetmeseydik, Ne Kırıkkale ne de Altındağ bizim yanımıza bile yanaşamazdı. Geçen hafta canlı seyrettiğim kadarı ile Kayseri Yolspor takımı o kadar güzel bir sonuç aldı ki eee artık ben yiyemiyorum al sen ye dedi... Şimdi ben dahil bir çok arkadaşımız hem fikstür hemde maç fazlamızdan dolayı üstüne üstlük kaybettiğimiz onca gıcık maçlarıda görünce umutsuzluğa kapıldık... Haksızda değildik. Ama yukarda da dediğim gibi bir altın tepsi konuldu, bunu değerlendirmek lazım. Yok ben değerlendirmek istemiyorum desen bile seninle yarışan rakibinin mağlubiyeti (muhtemelen yenilecekler Kırşehire) esnasında yine çıkacaksın...

Biz Sivas halkının özellikle Sivassporumuzun maçının olmadığı şu haftada kapasitesi çerçevesinde bu takımın yanında olması gerekmektedir. Zaten bunu başta Rallim58 abimiz olmak üzere herkes biliyor. Ona da buradan kamuoyu yaptığı ve bu maçın önemini ön plana çıkardığı için teşekkür ediyorum. Duyarlılık budur, memleket sevdası ve futbol aşkı budur...

Hadi bakalım çene zamanı değil Sivastakiler destek zamanı.

Gırmızı Gara Şampiyon Zara....

Yine de çok güvenmemek lazım Kırşehir'e !

Altındağ eğer güçlü ise, Aksaray'a teşvik de verecek olabilir !

Dolayısı ile Zara'nın çok ama çok ciddiye alması lazım maçı ...

Rallim58
08.04.2015, 09:26

Üstadım kusura bakma ama eğer Zara Belediyespor bu karşılaşmadan galip ayrılmayacaksa, ayrılmazsa, değil 3. lige çıkması amatör karşılaşmalara dahi çıkmasın derim...

Zara'nın bugünki puanı ve bu şekli ile de şampiyon olma ihtimali var. Çünkü Altındağ Kırşehir'e yenilince, Zara da evinde yenilse dahi şampiyon olacak. Ama öyle şampiyonluğu hiç bir Allah'ın kulu ne kabul eder ne de sempati ile bakar...

Zara Belediyesporumuz alnının akı ile galibiyetle ve puanını 51'e çıkararak, rakibi Yeni Altındağ Belediyespora en az 2 puan fark atarak (Altındağ en fazla beraberlik çıkarır hatta Kırşehir'e yenilir bile) şampiyon olacaktır. Bizlerde buna canlı şahit olanlardan olacağız inşaallah...

Rallim58
08.04.2015, 10:50
ZARA MEYDAN GRUBUNUN DİKKATİNE

Sosyal ortamlarda Zara Belediyesporun stadyumu, Aksaray'a cehennem olmalı, edilmeli şeklinde çok ama çok yanlış ve tehlikeli bir paylaşımın içerisinde olunduğu bilgisi geldi.

Gençler...

Zara Belediyesporumuz, son 90 dakika ile şampiyon olacaktır. 60 yıllık tarihinin ilkini gerçekleştirecektir. Buna şahit olmak hem de kendi evinde iken yaşamak bir başka tevafuktur ve herkese nasip olmaz. Herkesin yaş itibariyle hayatında görebileceği ender günlerden, tarihi günlerden birini yaşayacağız.

Bu güne dikkat edelim, gençlerimizi otokontrolümüz altına alalım, provokatörlere dikkat edelim. Allah korusun içimize sızan bir dengesizin yapacağı yanlış bir tavır şampiyonluğumuza mal olabilir.

Lütfen dikkatli olalım...

Takımımızı destekleyip, şampiyonluğun keyfini çıkaralım. Unutmayalım ki (Allah korusun) yenilsek dahi, Kırşehir'den gelecek Kırşehirin galibiyeti bizi yine şampiyon yapacaktır. İtidalli olup, tedbiri ve oto kontrolü elden bırakmayalım, geleceğimiz ve Zara Belediyesporumuzun herşeyi olan gençlerimizin taşkınlık veya kötü tezahürat ve davranışlarında uyaralım...

Kırmızı Gara...
Hafta sonu Şampiyon Zara...

ankastre
08.04.2015, 14:37
zaralı gardaşlarımın hepsi stadı doldurmalı. İmkan olsada bizde gurbetten destek vermeye gelsek.ne güzel sivassporunda maçı yok herkes zaraya gitmeli

Kokomo
08.04.2015, 16:03
Üstadım kusura bakma ama eğer Zara Belediyespor bu karşılaşmadan galip ayrılmayacaksa, ayrılmazsa, değil 3. lige çıkması amatör karşılaşmalara dahi çıkmasın derim...

Zara'nın bugünki puanı ve bu şekli ile de şampiyon olma ihtimali var. Çünkü Altındağ Kırşehir'e yenilince, Zara da evinde yenilse dahi şampiyon olacak. Ama öyle şampiyonluğu hiç bir Allah'ın kulu ne kabul eder ne de sempati ile bakar...

Zara Belediyesporumuz alnının akı ile galibiyetle ve puanını 51'e çıkararak, rakibi Yeni Altındağ Belediyespora en az 2 puan fark atarak (Altındağ en fazla beraberlik çıkarır hatta Kırşehir'e yenilir bile) şampiyon olacaktır. Bizlerde buna canlı şahit olanlardan olacağız inşaallah...

Zara beni son 3 senedir öyle hayal kırıklığına uğrattı ki, o yüzden her ihtimali düşünüyorum.

4.sü olmasın artık !

O yüzden şu Aksarayı yenelim ve başka hiçbir maça da bakmayalım artık ...

sefilix
08.04.2015, 20:37
Arkadaşlar bugün bir gazetede okudum. Teklif bana mantıklı geldi bu önemli maçı 4 eylülde oynasın zara. dolsun stad.

Rallim58
08.04.2015, 23:15
Arkadaşlar bugün bir gazetede okudum. Teklif bana mantıklı geldi bu önemli maçı 4 eylülde oynasın zara. dolsun stad.

Olma ihtimali çok zor bir teklif...
Şampiyonluk turunu, kendi mahallerinde atmayı isterler...

Mehmet ATEŞ
08.04.2015, 23:46
Olma ihtimali çok zor bir teklif...
Şampiyonluk turunu, kendi mahallerinde atmayı isterler...

kendi mahalleleri dediğimiz yer sivas zara ilçesi 4 eylülde sivas merkez her iki yerde sivas sınırları içinde lütfen kendi mahalleleri diye ayrım yapmayalım biz bir bütünüz ben istanbulda yaşayan bir sivaslı olarak 4eylülde yapılmasından memnuniyet duyarım maçtan 30 dakika sonrada zarada şampiyonluk turu atılır. 3 lig 2 grupta takip ettiğim sivassporumuz aklıma geldi şu anda 4 eylül belediye ve zara ile beraber inşallah profesyonel ligde mücadele eden 3 takımız olacak umarım diğer ilçelerimizle bu sayı daha da fazla artar

Rallim58
09.04.2015, 00:28
kendi mahalleleri dediğimiz yer sivas zara ilçesi 4 eylülde sivas merkez her iki yerde sivas sınırları içinde lütfen kendi mahalleleri diye ayrım yapmayalım biz bir bütünüz ben istanbulda yaşayan bir sivaslı olarak 4eylülde yapılmasından memnuniyet duyarım maçtan 30 dakika sonrada zarada şampiyonluk turu atılır. 3 lig 2 grupta takip ettiğim sivassporumuz aklıma geldi şu anda 4 eylül belediye ve zara ile beraber inşallah profesyonel ligde mücadele eden 3 takımız olacak umarım diğer ilçelerimizle bu sayı daha da fazla artar

Üstad kendi sahalarında son maçlarını oynamaları kadar doğal birşey yok. Haklılar da... Bunun ayrımcılıkla ilgisi yok...

Ben de Sivas'ta olsun isterim ama bu teklifin kabul görüleceğini asla düşünmüyorum ama keşke görülse diye de eklemek isterim...

68yasar58
09.04.2015, 14:20
Zarasporun Aksaray sanayi sporu çok rahat geçeceğini biliyorum. İlk maçtada aksarayda kendi beceriksizliklerinden yenildiler. sanayi spor kümede kalmayı garantiledi çalıştırıcıları üniversiteden çok yakın arkadaşım değerli bir hocamız, Sevgili hemşerilerimden bir ricam var Adımıza yakışır şekilde takımımızı destekleyerek şampiyonluğumuzu kutlayalım. Başarılar diliyorum.

Rallim58
09.04.2015, 14:29
Zarasporun Aksaray sanayi sporu çok rahat geçeceğini biliyorum. İlk maçtada aksarayda kendi beceriksizliklerinden yenildiler. sanayi spor kümede kalmayı garantiledi çalıştırıcıları üniversiteden çok yakın arkadaşım değerli bir hocamız, Sevgili hemşerilerimden bir ricam var Adımıza yakışır şekilde takımımızı destekleyerek şampiyonluğumuzu kutlayalım. Başarılar diliyorum.

Aksi davranış veya bir hareket Allah Korusun, şampiyonluğumuza gölge düşürür (veya şampiyonluktan eder). Dikkatli olup sadece takımımıza destek verip motive etmeliyiz.

68yasar58
09.04.2015, 14:38
Bedenimiz orda olmasada, Her anımızda Sivasımız vardır, sevinçleriyle sevinir, hüzünleriyle hüzünleniriz. Sivassporumuz son haftalarda sevindirdi şimdi zarasporumuz şampiyonluğuyla sevindirecek ilerki haftalardada 4 Elülümüzün şapiyonluğuyla sevineceğiz İnşallah.

adres58
09.04.2015, 22:13

Youtubeden bazı bal ligi maçlarını zamanım elverdiği müddetçe takip etmeye çalışırım.Emin olun Şu Altındağ takımı ligler yeniden başlasa ilk 5 e zor girer. Ama dediğn gibi bazı şeylere güvenmemek lazım. En son maçlarını hemen hemen 80 dakika takip ettim hiçbir numara yok. Ayrıca geçen hafta değil ondan önceki hafta direk kırmızı gören ve 2 hafta ceza olan oyuncuları ve son hafta (Kayseri Yol) kırmızı kart gören orta saha oyuncularıda oynamayacak. Eğer Zara ben çıkmak istemiyorum dese bile benim şahsi kanaatime Kırşehir bu maçı alabilecek durumda, öyle bile olsa Zara yine çıkacak. Ayrıca teşvik dönse bile tek taraflı dönmez. Zaramızın bir avantajı daha var, bu maça 12 kişi başlayacaklar. Bunu da unutmamak lazım. Sivassporumuzun maçının olmayışı oraya yönlenecek bir kitlenin çok büyük desteğini arkasına alarak bu finali bizlere armağan edeceğinin bilincini taşımaktadır...
Her zaman işi ciddiye almak lazım doğrudur. O zaman alacaklar...

Rallim58
10.04.2015, 14:54
Youtubeden bazı bal ligi maçlarını zamanım elverdiği müddetçe takip etmeye çalışırım.Emin olun Şu Altındağ takımı ligler yeniden başlasa ilk 5 e zor girer. Ama dediğn gibi bazı şeylere güvenmemek lazım. En son maçlarını hemen hemen 80 dakika takip ettim hiçbir numara yok. Ayrıca geçen hafta değil ondan önceki hafta direk kırmızı gören ve 2 hafta ceza olan oyuncuları ve son hafta (Kayseri Yol) kırmızı kart gören orta saha oyuncularıda oynamayacak. Eğer Zara ben çıkmak istemiyorum dese bile benim şahsi kanaatime Kırşehir bu maçı alabilecek durumda, öyle bile olsa Zara yine çıkacak. Ayrıca teşvik dönse bile tek taraflı dönmez. Zaramızın bir avantajı daha var, bu maça 12 kişi başlayacaklar. Bunu da unutmamak lazım. Sivassporumuzun maçının olmayışı oraya yönlenecek bir kitlenin çok büyük desteğini arkasına alarak bu finali bizlere armağan edeceğinin bilincini taşımaktadır...
Her zaman işi ciddiye almak lazım doğrudur. O zaman alacaklar...

Zara'da hemen herkes şartlandı...

Zara dışında yaşayan Zaralılar şartlandı...

Zara dışında yaşayan futbol sevdalıları şartlandı (zara'ya gitmek için)...

Son doksan dakika öncesi herkes; tek yumruk, tek yürek, tek ses

GIRMIZI GARAAAAAAA
ŞAMPİYON ZARAAAAAA...

N O T : Bizler kendi imkanlarımız ve araçlarımızla Zara'ya gidebiliriz ama bu tarihi güne şahitlik etmeyi arzu eden Futbolsever Yiğidolar için, Gençlerimiz için Zara Kooperatif Minibüslerini devreye sokmayan, sokamayan, organize etmeyenlere söyleyecek söz bulamıyorum.

59yigido58
10.04.2015, 16:08
4 eylül stadyumunda oynansa tüm stad dolsa şampiyonluğun anlamı maddi olacağı kadar manevide süper olur düşünün 16 bin taraftar önünde muhteşem bir gala olur artık bu sene allahın izniyle hasret bitiyor 3ligde başarılar dilerim zaram

Cley
10.04.2015, 16:38
Sivassporun Avrupa maçlarında bile dolmayan 4 Eylül, Zara maçında mı dolacak. Fazla hayal kurmaya gerek yok. Zara'nın kendi stadı dolsun yeter.

gogohan
10.04.2015, 23:07

Canlı yayının iptal edildiği söyleniyor.Keşke yayınlansaydı.

Rallim58
11.04.2015, 00:55
Havaların soğuyacağı düşünülerek, Zara'ya kışlık ve kalın giysilerle gidilmesi önerilir...

Zara ve Altındağ müsabakalarına Ulusal hakem verildi. Zara karşılaşmasını Batman'lı Yavuz Çetin yönetirken, Altındağ müsabakasını ise Trabzon'lu hakem H. İbrahim Yıldırım yönetecek...

B.DUMANLI
11.04.2015, 18:56
Tüm Sivaslilar olarak Zara´nin 3. lige cikmasini istiyor ve arzu ediyor olsakta ya sonrasi?.

Bir kac hafta önce yerel televizyonlardan birinde futbolcularin vaad edilen pirimleri alamadiklari icin Zara´yi terkettiklerini bildirmisti.Yani diyecegim sadece 3 lige cikmak yetmiyor,parasal yöndende güclü olmak gerekiyor.Yeni oyuncular almak ve böylece 3 ligde tutunabilmekte önemli.4 Eylül 3 lige ciktiginda yeni stadyuma kavustu,3 ligi kaldirabilecek oyuncular takima katildi.Bunu Zara yapabilecekmi?.Cikmak önemli degil, o ligde kalmak ve icabinda baska bir üst ligleri zorlamak önemli.

Rallim58
12.04.2015, 01:10
http://resimzade.com/Show.html?i=45433&token=34934 (http://resimzade.com/Show.html?i=45433&token=34934)

http://resimzade.com/Show.html?i=45434&token=36966 (http://resimzade.com/Show.html?i=45434&token=36966)

http://i.hizliresim.com/6Z33Pv.jpg (http://hizliresim.com/6Z33Pv)

http://resimzade.com/Show.html?i=45430&token=49944 (http://resimzade.com/Show.html?i=45430&token=49944)

http://resimzade.com/Show.html?i=45436&token=16685 (http://resimzade.com/Show.html?i=45436&token=16685)

http://resimzade.com/Show.html?i=45437&token=57618 (http://resimzade.com/Show.html?i=45437&token=57618)

Zara'da kutlamalar erken başladı...

Taraftarlar ilçenin caddelerini kırmızı siyah bayraklarla donatılmasının ardından, tesislerde futbolcuları ziyaret edip tezahüratlar ve sevgi gösterilerinde bulundular...

Havai fişeklerin ve meşalelerin yakıldığı ilçede hemen herkesin ağzında şampiyonluk türküleri mırıldanıyor..

En meşhur slogan ise

GIRMIZI GARA ŞAMPİYON ZARA.....

http://resimzade.com/Show.html?i=45438&token=75812 (http://resimzade.com/Show.html?i=45438&token=75812)
http://resimzade.com/Show.html?i=45439&token=59244 (http://resimzade.com/Show.html?i=45439&token=59244)

Zara dışında yaşayan birçok gurbetçi Zara'lıların ise "an itibariyle" yollarda olduğu bilgisi geldi... Rabbim yolunuzu açık etsin, gülerek gelip kupa ile dönmeniz dileklerimle...

Rallim58
12.04.2015, 10:27
http://i.hizliresim.com/kjVVGq.jpg (http://hizliresim.com/kjVVGq)

60 yıllık tarihe şampiyonluk yakışır...

http://i.hizliresim.com/Dlnnno.jpg (http://hizliresim.com/Dlnnno)

Korgeneral Ahmet Başyurt Stadyumu, stadyum olalı;
Böyle bir günü ilk kez yaşayacak...
Müsabaka şampiyonlukla son bulacak...

Stadyum süslenmeye başladı....

Rallim58
12.04.2015, 11:16
1. Abulkerim Özden
2. Burhan Koç
3. Serdar Mert
4. Muhammed Yörük
5. Furkan Coşkun
6. Cüneyt Kasap
7. Ferhat Hasdemir
8. Salih Bölükbaşı
9. Mustafa Akkuş
10. Metin Kurt
11. Mikail Baydır

12. Mehmet Akif Özkan
13. Erhan Seymen
14. Mustafa Yüksektepe
15. Bilal Polat
16. Turan Bora
vee
Teknik Sorumlu
Tuncay Doğan

Görünmez kahraman Zara Belediyespor yönetimi...
Av. Erhan Ekici Başkanlığında, Mustafa Karaoğlu, Şerafettin Yıldırım, Ömer Karakuş, Mustafa Tepe, Ahmet Atıf Bağce, ÖmerEfendi Kurt ve Semih Selman Bozkurt

http://i.hizliresim.com/M6qq3Q.jpg (http://hizliresim.com/M6qq3Q)

Şampiyonluk bizim kupa bizim...

Turan 59
12.04.2015, 11:54
Zara Belediyespor'a bu tarihi gününde gönülden başarılar diliyorum.İşim gereği maçı izleyemeyeceğim ama radyo yayını varsa lütfen frekansını yazarsanız sevinirim.

34MUAMMER58
12.04.2015, 12:05
BUGÜN zara ,tarihinde önemli yer tutacak tarihi günlerinden birini yaşayacaktır,gurbetten gelen yiğidolardan birçoğuyla istanbuldaki maçların hemen hemen hepsinde karşılaşmışlığımız görmüşlüğümüz slmlaştığımız konuşmuşluğum vardır ,resimdeki sakallı abimiz ve arkasındaki değerli abimizi ,istanbul ve tümdeplasmanlarda görmek mümkün ,yolları açık olsun ,zarasporlu oyuncular inşallah strese giripte bize hayal kırıklığı yaşatmazlar ben şampiyonluğu düşünmüyorum,şampiyon olduktan sonra ligde tutunmak ,4 eylül gibi şampiyonluğa oynamak önemli,bugün zaraya başarılar diliyorum .

Salim58
12.04.2015, 14:16
Bu önemli maçta Zara Korgeneral Ahmet Başyurt stadyumunun çoğunluğunu yine Zara dışından gelenler doldurmuş, an itibarı ile tribünlerde büyük boşluklar göze çarpıyor. Zaradaki Zaralılarda maç başlamadan tribündeki yerlerini alır takıma destek verirlerse bu tarihi güne tanıklık etmiş olurlar gelmez destek olmazlarsa kendileri bilir...

34MUAMMER58
12.04.2015, 16:19
3. lige hoş geldin zaraspor ,darısı 2.lige olsun

ihtiyar yiğido
12.04.2015, 16:47
Biz yiğidolara bu tarihi başarıyı yaşatan teknik heyete, futbolculara, tribünleri dolduran sevğili yiğidolara teşekkür ediyor, bu başarıyı bize nasip eden Yüce YARATICIMIZA sonsuz şükrediyorum.

Rallim58
12.04.2015, 19:18
Bu önemli maçta Zara Korgeneral Ahmet Başyurt stadyumunun çoğunluğunu yine Zara dışından gelenler doldurmuş, an itibarı ile tribünlerde büyük boşluklar göze çarpıyor. Zaradaki Zaralılarda maç başlamadan tribündeki yerlerini alır takıma destek verirlerse bu tarihi güne tanıklık etmiş olurlar gelmez destek olmazlarsa kendileri bilir...

Biz yiğidolara bu tarihi başarıyı yaşatan teknik heyete, futbolculara, tribünleri dolduran sevğili yiğidolara teşekkür ediyor, bu başarıyı bize nasip eden Yüce YARATICIMIZA sonsuz şükrediyorum.

Gurbetçi Zara'lılar ile bizim gibi Sivas'lı futbolseverlerin dışında Zara halkı ancak "Zara Şampiyon" olduktan sonra farkına vardılar...

Zara halkının beklenen yoğun ilgi olmaması inan üzüntü verici... Zara halkı halen olayın farkında değil...

B.DUMANLI
12.04.2015, 19:34
Gurbetçi Zara'lılar ile bizim gibi Sivas'lı futbolseverlerin dışında Zara halkı ancak "Zara Şampiyon" olduktan sonra farkına vardılar...

Zara halkının beklenen yoğun ilgi olmaması inan üzüntü verici... Zara halkı halen olayın farkında değil...

Böyle bir günde Milli Savunma Bakani,Sivas Valisi,Sivasspor kulübü baskani ve Sivas Sanayi ve Ticaret Odasi Baskanida Zara´da türbünlerde yerini aliyor ve Zara´li bu olaylarin farkinda degilse yapilacak birsey yok.

Umarim seneye 3. ligde takimlarina sahip cikarlar ve Divrigi´nin düstügü duruma düsmezler...

Bu arada Zaraspor´da bir kac tane kaliteli futbolcununda oldugununda altini cizmek isterim.

aozdemir
12.04.2015, 19:49
hoşgeldin zara. inşallah kalıcı olur.

Rallim58
12.04.2015, 20:55
http://i.hizliresim.com/pRdBva.jpg (http://hizliresim.com/pRdBva)
Beklenilen bri bayrak donanımı olmasa da, alt yol olarak bilinen M.Akif Ersoy İlköğretim okulu caddesinde bayrakları gördük..

http://i.hizliresim.com/DlQ4Eo.jpg (http://hizliresim.com/DlQ4Eo)
Zara Belediyesporun şampiyonluk kokusunu alan ilk işportacı tezgahını kurmuştu.

http://i.hizliresim.com/AA95AB.jpg (http://hizliresim.com/AA95AB)
Bir de baktık, diğer alanlara da işportacılar tezgah açıp alışverişten pay kapma sevdasında...

http://i.hizliresim.com/mGQ1z4.jpg (http://hizliresim.com/mGQ1z4)
Çaycısı da,

http://i.hizliresim.com/LpB1gV.jpg (http://hizliresim.com/LpB1gV)
Simitcisi de tatlıcısı da hep fırsat kollayan tezgahlar olarak dikkat çekti. Herşeyin fiyatı Zara profesyonel lige çıkmadan onlar, fiyatlarını "profesyonelce" 1 ila 1.5 lira olarak belirlemişti.

http://i.hizliresim.com/ZL87kg.jpg (http://hizliresim.com/ZL87kg)
Karşılaşmaya 2 saat kala futbolcular tesislerden merakla ve heyecanla pencereden taraftarın yoğunluğunu takibe alıyor.

Rallim58
12.04.2015, 21:28
http://i.hizliresim.com/nAXg1B.jpg (http://hizliresim.com/nAXg1B)
Zara denilince akla gelen ilk şey cümbüş ile darbükadır. Taraftar maç başlamadan ısınma turlarını önce çiftetellilerle attı...

http://i.hizliresim.com/aoVD47.jpg (http://hizliresim.com/aoVD47)
Ardından sahneyi alan Davul-Zurna ekibi halayları kurdurdu...

http://i.hizliresim.com/M6OW92.jpg (http://hizliresim.com/M6OW92)
http://i.hizliresim.com/vgORoD.jpg (http://hizliresim.com/vgORoD)
Günün anısına yorumcu Tarık Biçer, moderatörü Nail Sertakan'ın önce resmini çekiyor ardından selfi yapıyor:)

http://i.hizliresim.com/gk7yW5.jpg (http://hizliresim.com/gk7yW5)
Dondurucu soğuğa rağmen taraftar tribünde yerini aldı...

http://i.hizliresim.com/ZL8J93.jpg (http://hizliresim.com/ZL8J93)
Futbolcular da sahada...

Rallim58
12.04.2015, 22:11
http://i.hizliresim.com/aoV0ZO.jpg (http://hizliresim.com/aoV0ZO)
Kendinden emin tavırlarda olan Teknik Patron Tuncay Doğan, müsabakayı kazanacağına inanmış konumda adımlar atıyordu...

http://i.hizliresim.com/QR6YWr.jpg (http://hizliresim.com/QR6YWr)
Görsel basın soğuk havada kendilerini koruyacak alanlara atsa da onlar da soğuktan nasiplerini aldıklarını biliyorum :)

http://i.hizliresim.com/XBaqRj.jpg (http://hizliresim.com/XBaqRj)
Yeryüzünde yer bulamayanlar ise hayati tehlikeyi göze alarak, kepçe kovasında yer bulabildiler.. (Tehlikenin boyutu, yetkilileri tedirgin etmiş olacak ki derhal kepçe yere indirtildi)

http://i.hizliresim.com/vgO8p6.jpg (http://hizliresim.com/vgO8p6)
Artık nefesler tutuldu maç başladı...

Temsilcimiz Zara Belediyesporumuz, Mustafa Akkuş (2), Metin Kurt ve Pire gibi çocuk olan kıvrak futbolu ile gelecek vaad eden taraftarın mikisi Mikail Baydır'ın golleri ile rakibi Aksaray Sanayi Gençlikspor'u 4-0 gibi farklı skorla yenerek, BAL 6. grupta Şampiyon olmuştur.

http://i.hizliresim.com/YvYkm2.jpg (http://hizliresim.com/YvYkm2)
Veee Zarasporun 60 yıllık tarihine "şampiyon" adını yazdırarak, takımı 3. lige çıkaran kahramanların fotoğrafıdır.

Rallim58
12.04.2015, 22:51
Bu Tarihi Günde, objektife yansıyanlar...

http://i.hizliresim.com/zm6r0B.jpg (http://hizliresim.com/zm6r0B)

http://i.hizliresim.com/oAbrX2.jpg (http://hizliresim.com/oAbrX2)

http://i.hizliresim.com/M6OkE2.jpg (http://hizliresim.com/M6OkE2)
http://i.hizliresim.com/LpB1vG.jpg (http://hizliresim.com/LpB1vG)

http://i.hizliresim.com/7olMQW.jpg (http://hizliresim.com/7olMQW)

http://i.hizliresim.com/q45PN5.jpg (http://hizliresim.com/q45PN5)

http://i.hizliresim.com/YvYrp6.jpg (http://hizliresim.com/YvYrp6)

http://i.hizliresim.com/M6OLbg.jpg (http://hizliresim.com/M6OLbg)

http://i.hizliresim.com/P5yPVO.jpg (http://hizliresim.com/P5yPVO)

http://i.hizliresim.com/j49VOL.jpg (http://hizliresim.com/j49VOL)

http://i.hizliresim.com/Vlkv1B.jpg (http://hizliresim.com/Vlkv1B)

http://i.hizliresim.com/kjqn59.jpg (http://hizliresim.com/kjqn59)

http://i.hizliresim.com/YvYbMa.jpg (http://hizliresim.com/YvYbMa)

Rallim58
12.04.2015, 23:08
Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden 11 grupta şampiyonlar belli oldu...

Cizrespor, Yomraspor, Dersimspor, Kozan Belediyespor, Kastamonuspor 1966, Zara Belediyespor, Bodrum Belediye Bodrumspor, Manisa BŞ Belediyespor, Sultanbeyli Belediyespor, Düzcespor ve Tekirdağspor gruplarında şampiyon olup 3.lige adını yazdıran takımlar oldu...

34MUAMMER58
13.04.2015, 02:50
ASIL iş yeni başlıyor ,şampiyonluktan emindik zatende,tesis ve stad konusu haledilmeli,maddi ,manevi ,yönden güçlü bir yönetim kurulu oluşturulmalı, cumhuriyet üniversitesi oyuncuları gibi paramızı alamıyoz maçlarada çıkmıyoz diyecek karaktersiz oyuncular ve beceriksiz yöneticilerden uzak durulmalı ,divriğinin yaptığı gibi sivaslı oyunculardan uzak durup sırf karadeniz kökenli oyuncularla yola çıkılmamalı,bu takım, bal ligi takımı diye takım ve teknik yönetim dağıtılmamalı,aynı takımla devam edilse bile zara yine ortalarda olur ,bal liginin çok üstünde kaliteli takım çünkü,özellikle kaleci ,defans,ortasaha ,forvet mevkilerine çok kaliteli oyuncular takviye edilmeli,hedef olarakda ligde kalmak değil ,2.lige çıkma hedefi koyulmalı,sivasspor ve 2.lige çıkacağına inandığım 4 eylül spor zaraspora koltuk çıkmalı, zaraspor ,4 eylül,üsküdar anadolu 1908 gibi takımlar sivasa hiçdeğilse senede 1 er futbolcu verebilmeli

Kokomo
13.04.2015, 09:09
Öncelikle şampiyonluk tüm Zara ve Sivas halkına kutlu olsun.

Ama Zara ilçesinin bu büyük başarıya olan ilgisizliği inanılmaz üzdü beni !

Bu ne ilgisizlik ? İlçe ekonomisine ve tanıtımına gelecek olan yararın farkında değiller mi acaba hala ?

Eğer bu ilgisizlik devam ederse seneye bu zaman tekrar BAL ligine düşen bir takımdan bahsediyor oluruz, benden demesi ...

Rallim58
13.04.2015, 10:00
.............................. ..

Ama Zara ilçesinin bu büyük başarıya olan ilgisizliği inanılmaz üzdü beni !

Bu ne ilgisizlik ? İlçe ekonomisine ve tanıtımına gelecek olan yararın farkında değiller mi acaba hala ?
.............................. ................

Demek ki sadece benim dikkatimi çekmemiş... Bazen değerler, kaybedilince anlaşılıyor...

Aynı duyguyu Divriği esnafı-halkı yaşamıştı...

"DÇ. Divriğisporumuz 3. lige çıkıyor, takıma destek verin" diye ziyaretlerde bulunduğumuz ilçenin esnafları, "Ağaam bana ne faydası olacakki, banane Divrikspordan" diye cevap verirken aynı esnafın, ilk genel kurulda listeye girebilmek için neler yaptığına şahit olduk...

Şimdi aynı havayı ben bu kez Zara esnafında ve halkında görüyorum...

Umarım bu ilgisizlik geçici olur, farkına varılır da gereği yapılır... Aksi halde Allah Korusun BAL'a tekrar dönerlerse ardından mahalli ligi bulurlar karşısında...

58svs58
13.04.2015, 11:25
Almanyada yeğenim var iyi topçu 24 yaşında aylık 3 bin tlye on numara top oynar. 3 dil biliyor. hemde memleket aşkıyla mücadele eder.

58svs58
13.04.2015, 11:30
istanbuldaki maçlarına inşallah çocuklarımla gideceğim

şampiyon71
13.04.2015, 16:51
maçlar kanal58'de izlenir.

Rallim58
14.04.2015, 10:47
http://i.hizliresim.com/JYr4Oq.jpg (http://hizliresim.com/JYr4Oq)

Zara tarihine adını altın harflerle yazdıran bu futbolcular ile birlikte; (Dün de yazmıştım) bugüne kadar ciddi emek verenlerin bir arada olduğu bir yemekli toplantı yapılmalıdır...

Bu toplantıda, emeklerinden dolayı da "Tarihi gün, şampiyonluk anısına" üzerine yukarıda yer alan fotoğrafın olduğu, altında da futbolcuların isimlerinin yazıldığı birer plaketle ödüllendirilmesi vefalıkdır diye düşünüyorum...

Habip Soluk başta olmak üzere, ZASİAD (Eğer duyumum doğru olup küstürülmedi iseler), Hüsamettin Gürsoy, Dr.Alihan Çiçek, Yusuf Ziya Kurt, Yüzbaşı Kurt, Mustafa Kocabey, Ahad Kömürlüoğlu vs. vs. isimlerin yeraldığı çok özel bir yemekli toplantı ile biraraya gelinmelidir...

AtmaCa
14.04.2015, 13:47
yıllardır olmayan bu yıl nihayet oldu ve zara 3 lige yükseldi tebrikler zara

Rallim58
15.04.2015, 08:30
Tarihi günün hatırası...

"Şiddetli boğaz ağrısı, yutkunmakta zorlanma"...

Ey stadyum görevlileri, hiç mi aklınıza gelmedi... Açık olan tribünlerin arka kısımlarından esen sert rüzgara engel olmak için branda gerdirerek veya reklam panoları astırarak cereyan olayını kestirseydiniz, benim gibi nice insanlar cereyanda kalıp hasta olmazlardı...

Cley
15.04.2015, 10:06
Zara'da tarihi günde tarihi soğuk vardı. Geçmiş olsun tüm hastalara.

34MUAMMER58
15.04.2015, 12:13
Bazı siyasi gazetelerinin spor sayfalarında zarasporun lige başlarken yaşadığı sıkıntılardan bahsedilmiş,kulüp binasında 2 top ,6 eşofman 8 antrenman tişörtü,600 bin tl borç ,haciz memurları kapıda nöbette bekliyor neyi haczederiz diye,teknik direktör yardımcılarıyla birlikte 2 top getirip ,takımı ligde bırakma sözü verip, şampiyon olmasından bahsediliyor,bu şartlar altında kazanılan şampiyonluk benim için diğer şampiyon takımların şampiyonluğundan daha kıymetlidir,daha önceki düşüncelerimdede belirttim,bu şartlarda zaraspor 3.ligde çok kalıcı olamaz,ilk yıl belki tesisleşme ,stad yapımı,ligi tanıyan ,yada kapasitesi bu lig için yeterli kaliteli oyuncularla ortasıralar hedeflenebilir,gerekli şartlar sağlandığında şampiyonluk hedeflenebilir,öncelikle zarasporun maddi problemi olmayan ,güçlü yönetim oluşturması gerekir,zarada yaşayan herkesin ,efendice ,centilmence ,takımlarını desteklemesi gerekir,sivasdan kopuk,sivasspora rakip bir bir yapılanmadan kesinlikle uzak durulmalıdır,sivasspor ve 4 eylül takımları zarasporu mümkün mertebe desteklemelidir,sivassporun malzeme sponsoru zarayada sponsor olmalıdır,vakit geçirilmeden tesis ve stadyum konusu yeni sezonun enazından 2.yarısına kadar yetiştirilmelidir,zarasporun bu liglerde kalıcı olması için bu kaygıları dile getirmeye devam edeceğim ,umarım zara yönetimide gerekli tedbirleri alır.