Orijinalini görmek için tıklayınız : TV'den Canlı Yayın...!

Rallim58
08.04.2015, 10:55
http://i.hizliresim.com/Gv8YQZ.jpg (http://hizliresim.com/Gv8YQZ)

Futbolda, BAL'da sezonun son haftasına, 3. ligde ise sezon sonuna yaklaşırken heyecan da ona paralel olarak artıyor.

BAL'da temsilcimiz Zara Belediyespor son haftayı kendi evinde Aksaray Sanayii Geçliksporu konuk ederek, şampiyonluk müsabakasına çıkacak. Müsabaka TV58 tarafından canlı olarak yayınlanacak.

BAL 6. grupta şampiyonun belirleneceği müsabakayı, canlı yayınla gurbetteki izleyiciye aktaracaklarını belirten TV58 spor müdürü Mustafa Ateş, "Zara Belediyesporumuz tarihinde ilk kez şampiyon olacaktır. Geçen senelerde statü farklılıkları, birtakım uygulamalara maruz kalıp şampiyon olamamıştı. Kısmet bugüneymiş, bizlerde TV58 olarak Zara'dan Zara Belediyespor-Aksaray Sanayi Gençlikspor müsabakası ile daha önce anlaşması yapılan 4 Eylül Belediyespor-Eyüpspor müsabakasını canlı yayında dönüşümlü olarak stadyumlardan evlere, işyerlerine yansıtmayı düşünüyoruz. Ümidimiz o ki, Zara Belediyespor BAL'dan 3. lige çıkan takımız, 4 Eylül Belediyesporumuz ise Eyüpsporu yenerek 2. lig yolunda ciddi bir yol alan takımız olurlar" dedi.

ihtiyar yiğido
08.04.2015, 13:30
Güzel bir haber bu İNŞALLAH Sivas takımlarımızın bu tarihi başarısına hep beraber izleyerek şahit oluruz

ankastre
08.04.2015, 13:38
valla helal olsun mustafa gardaşıma. nail gardaşımda yapardı ama niye yapmamışki neyse artık. biz gurbette olanlara bu hizmeti verenlerden Allah raız olsun. inanılmaz süper oluyor eline sağlık mustafa gardaş.

çorluluyiğido
08.04.2015, 16:08
kanal 58 in hd kalitesindeki(!)maçını izleyelim en son 4 eylül maçını izledim gözüm bozuluyordu ama yine de bunu yapmaları bile büyük bişey helal olsun..

58svs58
08.04.2015, 16:09
hayırlı bir iş yapmışlar. helal olsun. reklam vermek istiyorum nasıl ulaşırım

izecson_ea
08.04.2015, 16:20
Ben şuna inandım demekki bazı şeylerin üzerinde fazla durunca birşeyley oluyor ne kadar çok halk kulüplerimizin üzerinde fazla durursa yönetimde ona göre hareket ediyor oyuncuda bu psikolojiyle başarıyı getiriyor sorun iyi oyuncu alınıp alınmaması degil halkın oyuncu üzerinde baskı kurması başarıyı getiriyor

Poyrazcan
08.04.2015, 18:34
Tarih?
Hangi gün ve saat kaçta?

sefilix
08.04.2015, 19:36
Arkadaşlar bugün bir gazetede okudum teklif bana mantıklı geldi. zara maçı 4 eylülde oynansın.

B.DUMANLI
08.04.2015, 19:38
Sivas takimlari cogaldikca federasyondada sesimiz gür cikabilir diye düsünüyorum.Umarim Yildizeli´de önümüzdeki sezon 3.lige cikma basarisi gösterir.

Külhan
08.04.2015, 21:31
Zaraspora simdiden basarilar diliyorum insallah gelecek sezon ücüncüligde rahat bir ortam bulur sivasim sansin bol kaderin acik tuttugun kolay gelsin

Rallim58
08.04.2015, 22:05
Tarih?
Hangi gün ve saat kaçta?

Karşılaşmalar 12.04.2015 Pazar günü saat 15.00' de yapılacaktır.

Arkadaşlar bugün bir gazetede okudum teklif bana mantıklı geldi. zara maçı 4 eylülde oynansın.

Üstad, her müsabaka olabilir ama final ve şampiyonluk maçının bölge dışında olması o bölge insanına haksızlık olur diye düşünüyorum. Yoksa bizim için daha rahat bir takip olacak.

sefilix
09.04.2015, 00:34
Karşılaşmalar 12.04.2015 Pazar günü saat 15.00' de yapılacaktır.

Üstad, her müsabaka olabilir ama final ve şampiyonluk maçının bölge dışında olması o bölge insanına haksızlık olur diye düşünüyorum. Yoksa bizim için daha rahat bir takip olacak.

sivasta yaşayan zaralı zarada ki sivaslıdan daha çoktur bence ama tabi maça gidecek zaralılarda zarada olduğuna göre zarada oynanır

Kokomo
09.04.2015, 07:58
Bravo TV 58 !

Sivas için önemli bir gün olacak Pazar günü ...

şampiyon71
09.04.2015, 08:11
daha önce bir çok kez Zara beld.spor ve Dört Eylül Belediyespor karşılaşmalarını naklen yayınlayan kanal58 televizyonunu başta yöneticileri olmak üzere çok sevdiğim,birlikte uzun süre futbol oynadığım çok değerli arkadaşım Mustafa ATEŞ'i ayrıca kutluyorum. dün akşam televizyonu aradım.Dönüşümlü bir naklen yayını olacağı söyleniyor.Kanal58 bu işi galiba anladığım kadarıyla ilk defa yapacak.Bravo doğrusu... Cesaret ve sevda işi bu olsa gerek.İzlediğim kadarıyla her gün yeni bir çalışmayla farklarını ortaya koyuyorlar.sanayi odası başkanı osman yıldırımında bu tür çalışmalarda katkı verdiğini akşam kanal58in facebok sayfasında öğrendim.ne diyelim. Şampiyonluk maçında Zarasporumuza ve 4 Eylül Belediyesporumuza başarılar dilerim.Kanal58 teknik ekibinide kutlarım.elimizdeki yerel değerlere sahip çıkalım.geçen hafta çanakkalede yerel tv'nin görüntüsünü izleyince Sivasımızın en önemli markası olan kanal58 HD kalitesiyle 10 numara geliyor.Teşekkürler ..kanal58.. KIRMIZI-KARA ....ŞAMPİYON ZARA.... başarılar 4 EYLÜL...

SivasLady
09.04.2015, 10:02
bu önemli günü herkese canli yayinlamak isteyen Kanal 58 tebrik ederim
canli izleme imkani olmayanlar icin güzel olacak
herkesde Kanal58 yok malesef :) ins. o gün internet üzeri canli izlenimde sorun olmaz

Rallim58
10.04.2015, 08:16
bu önemli günü herkese canli yayinlamak isteyen Kanal 58 tebrik ederim
canli izleme imkani olmayanlar icin güzel olacak
herkesde Kanal58 yok malesef :) ins. o gün internet üzeri canli izlenimde sorun olmaz

Son dakika olarak aldığım bilgiye göre, Zara yönetiminden farklı görüşler (şiddetle karşı çıkanlar da yayınlansın diyenlerde) var...

Her an sürprize hazır olun...

Zara Belediyespor müsabakası yayınlanamayabilir...?

Kişisel kanaatime göre de; mutlaka yayınlanır. Bu yayının, gerçekleşmesinin birçok nedeni var.

Rallim58
10.04.2015, 21:54
.

.S O N D A K İ K A

Zara Belediyespor - Aksaray Sanayii Gençlikspor karşılaşmasının naklen yayınlanmayacağı bilgisi geldi...

Çekimlerin 90 dakika olarak kayıta alınıp daha sonra paket program olacağı tahmin ediliyor...

gogohan
10.04.2015, 22:09
.

.S O N D A K İ K A

Zara Belediyespor - Aksaray Sanayii Gençlikspor karşılaşmasının naklen yayınlanmayacağı bilgisi geldi...

Çekimlerin 90 dakika olarak kayıta alınıp daha sonra paket program olacağı tahmin ediliyor...

Abi bugün duyduğum en kötü haber.niye yayınlamıyorlarki.

Rallim58
10.04.2015, 22:28
Abi bugün duyduğum en kötü haber.niye yayınlamıyorlarki.

Doğru değildir inşallah diye duacıyım. İl dışında, yurt dışında olan Sivaslılar, Zaralıların takip etme hakkını ellerinden almak bana göre haksızlıktır. Ama takdir, Zara Belediyespor yöneticilerinindir.

çorluluyiğido
11.04.2015, 11:07
.

.S O N D A K İ K A

al işte ne anlamı kalacak ki biz o maçın heyecanını yaşamak için izleyecektik maçtab sonra izlemenin ne anlamı var:mad:

B.DUMANLI
11.04.2015, 20:54
.

.S O N D A K İ K A

Cokta iyi yapmislar,böyle bir günde televizyon maci nasil olsa veriyor diye maca gitmeyen sivri zekalilari önlemek amaciyla alinmis bir karardir.Saygi duymak lazim.Olanda bize olacak.Sivas disinda ve Avrupa´da yasayanlara yani....

Rallim58
11.04.2015, 23:19
Cokta iyi yapmislar,böyle bir günde televizyon maci nasil olsa veriyor diye maca gitmeyen sivri zekalilari önlemek amaciyla alinmis bir karardir.Saygi duymak lazim.Olanda bize olacak.Sivas disinda ve Avrupa´da yasayanlara yani....

Sn. Dumanlı düşündüğün gibi bir kararın iptali değil... Çok farklı ve ürkek bir tavrın kararıdır...

Bakanımızdan Vekillere, Vekil Adaylardan bürokratlara kadar Sivas'ta hemen herkes Zara Belediyespor müsabakası için Zara'da olacak...

Çok sayıda Emniyet gücü takviyesi ile ciddi tedbirler alınıyor...

İnşallah yer bulabiliriz... Saat 12.00 gibi Sivas'tan çıkış planımız olmasına rağmen yer bulamamanın endişesini taşıyorum... Stadyum çevresine ve arka arkaya duracak kamyon kasaları yan kanatlarının da açılarak portatif tribün :) oluşturmaları lazım:D Aksi halde izdihamlara neden olabilir...

Rabbim bize şampiyonluğu nasip etsin de biz Zara'ya gittiğimiz halde izlemeden gelinen gün olarak tarihe not düşelim, önemli değil :)

34MUAMMER58
11.04.2015, 23:54
ZARASPORUN şampiyon olacağına yürekten inanıyorum,tv yayınına itiraz etmelerinede kızmıyorum,asıl önemli olan şey ,3.lige çıkınca zaraya yakışan adam gibi bir stadyum yapılmalıdır,divrii sporun soyunma odası bile yoktu,zarasporun böyle sorunlar yaşamaması için yarın şampiyonluğunu ilan ettikten sonra biran evvel ,önce stadyum konusu,güçlü yönetim oluşturulması,yeni sezon ligde kalıp hatta şampiyonluk kovalıyacak takım kurulması ,gündeme alınmalıdır ,tv versede vermesede zara şampiyon olur ,aksaraydan daha güçlü takımları yenmiş takım, aksarayıda yenecektir

Rallim58
12.04.2015, 00:23
ZARASPORUN şampiyon olacağına yürekten inanıyorum,tv yayınına itiraz etmelerinede kızmıyorum,asıl önemli olan şey ,3.lige çıkınca zaraya yakışan adam gibi bir stadyum yapılmalıdır,divrii sporun soyunma odası bile yoktu,zarasporun böyle sorunlar yaşamaması için yarın şampiyonluğunu ilan ettikten sonra biran evvel ,önce stadyum konusu,güçlü yönetim oluşturulması,yeni sezon ligde kalıp hatta şampiyonluk kovalıyacak takım kurulması ,gündeme alınmalıdır ,tv versede vermesede zara şampiyon olur ,aksaraydan daha güçlü takımları yenmiş takım, aksarayıda yenecektir

Şampiyonluk kutlamaları programında, 3. lig hazırlıkları ve yeni stadyumun yapımı için mevcut stadyum çevresinin ve tribünün yıkım işi de olmalıdır...

kaplanlı
12.04.2015, 11:01
zara bugün 3.lige çıkacaktır.şimdiden 3.ligde başarılar dilerim.

ihtiyar yiğido
12.04.2015, 12:20
ALLAH .C.C Tüm takımlarımızın yardımcısı olsun, gün destek zamanı, Sivas'taki kardeşlerimiz, stadyumları doldurarak, uzaktaki kardeşlerimizde Duaları ile destek olmalıdır, ALLAH'ım bizleri utandırma.

Salim58
12.04.2015, 12:36
Zara Belediyespor - Aksaray Sanayii Gençlikspor maçı Zara Belediyespor yönetimince futbolcular heyecanlanır düşüncesi ile canlı yayına müsade edilmemiş canlı yayından vazgeçilmiş.

Zara Belediyespor yönetimi canlı yayına müsade etmediyse bende Zaraya farklı yollandan bağlanır bu önemli maçı yinede takip ederim :)

sirseri58
12.04.2015, 12:41
Zara Belediyespor - Aksaray Sanayii Gençlikspor maçı Zara Belediyespor yönetimince futbolcular heyecanlanır düşüncesi ile canlı yayına müsade edilmemiş canlı yayından vazgeçilmiş.

Zara Belediyespor yönetimi canlı yayına müsade etmediyse bende Zaraya farklı yollandan bağlanır bu önemli maçı yinede takip ederim :)

Nasıl yapıcaz pekı

ihtiyar yiğido
12.04.2015, 15:27
Zara belediyespor'a 3. Lig de başarılar diliyorum ve yolunuz açık olsun diyorum. Stadyumda ve ekran başında bu tarihi başarıyı seyreden, başarı için Dua eden tüm yiğido kardeşlerime teşekkür ediyorum, İNŞALLAH Sivasspor'umuz da kupayı alarak bir tarihi başarıya daha şahit oluruz.

ihtiyar yiğido
12.04.2015, 15:36
4 Eylül belediyespor'u da tebrik ediyorum 37. dakikada 10 kişi kalmalarına rağmen büyük bir mücalele örneği göstererek lideri 1-0 yenme başarısını gösterdiler puan farkı 3 e düştü şampıyonluk neden olmasın diyor 4 Eylül de İNŞALLAH 2.LİG diyorum.

şampiyon71
13.04.2015, 15:49
kanal582i bir kez daha tebrik ediyorum.yayıncılık gereği iki karşılaşmayı dönüşümlü olarak ekranlara getirdiler.Bizlerde önce yayın olmayacağını düşündük.sonra iptal oldu dediler.Rallim58'den öğrendik neden yayın olmayacağını ancak tv başına geçtiğimizde yayını görünce çok sevindik.maç yayınından çok maç sonrası görüntüler çok güzeldi.kanal58 yönetimini ve spor müdürü mustafa ateş kardeşimi yürekten tebrik ediyorum.SİVAS VE ZARA'DA Kİ SOĞUK HAVADA İÇİMİZİ ISITTILAR...TEŞEKKÜRLER Kanal58..Tesekkürler SPORAKTİF...

Cley
13.04.2015, 16:34
İlk başta kanal58 in böyle bir yayını gerçekleştirebileceğini düşünmüyordum
Ama yanıldım . Güzel bir yayın oldu. Tebrik ederim Kanal58 çalışanlarını. Yorumcunun biraz daha kendini geliştirmesi lazım. Spiker de nasıl faul diyorsa her defasında gol diye anladım :-)

sivaslıadem
13.04.2015, 23:56
İnşallah yer bulabiliriz... Saat 12.00 gibi Sivas'tan çıkış planımız olmasına rağmen yer bulamamanın endişesini taşıyorum... Stadyum çevresine ve arka arkaya duracak kamyon kasaları yan kanatlarının da açılarak portatif tribün :) oluşturmaları lazım:D Aksi halde izdihamlara neden olabilir...
]

Abi portatif tribunler harikaydi
kepcelerden yapilan VIP tribunler sosyal medyayi sallamis gercekten

şampiyon71
15.04.2015, 08:14
Zaraspor'u 4-5 yıl içinde kulüpler arasında adeta marka yapan kanal58 tv yönetimini osman yıldırım abimizi ve çalışanlarını tebrik ediyorum. iki maçı naklen yapacağız dedi yaptılar.şimdide Diyarbakırspor- Dört eylülSPOR maçı için çalışıyorlarmış.naklen yayınla ilgili.helal olsun..Tebrikler...

Rallim58
15.04.2015, 11:48
...................

şimdide Diyarbakırspor- Dört eylülSPOR maçı için çalışıyorlarmış.naklen yayınla ilgili.helal olsun..

Tebrikler...

Desenize, Sivasspor-Balıkesirspor maçına erken gidip, hiç değilse ilk yarım saati stadyum yanındaki çay ocağında izleyeceğiz...