Orijinalini görmek için tıklayınız : İyi Bayramlar

DisiKartal_58
12.11.2004, 10:09
Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, düğünler, eğlence ve tatlı süprizler olsun...
Tatlılar olsun tiramisu, profiterol, elmalı kekler, şekerli kahveler.
Buluşmak için telefonlaşmalar olsun..
Buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun..
Kayıplar, depremler, afetler olmasın. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın.
"biz" olsun; "ben" olmasın...mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın..
Kellerin saçı çıksın..
Göbek, göbek atmak için olsun.
Kolesterol olmasın.
Bir kere söylensin ve yeter olsun.
En önemlisi sevgi olsun...
Aşkolsun...
Daha n'olsun..

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...

serhankaburcuk
12.11.2004, 10:17
Senin o güzel dileklerine katılmamak mümkün Değil buradan bütün müslümanların,tüm Sivaslı hemşehrilerimin ve tüm yiğidoların mübarek Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum.Bu bayram İnşallah bize ve tüm Sivasspor Camiasına Hayırlara Vesile olur Ve takımızı Diğer Ramazan Bayramında Süper Lig takımı olarak görürüz.....HAYIRLI BAYRAMLAR YİĞİDOLARIM.... :) :) :)

fLaSh
12.11.2004, 12:34
Mübarek Ramazan Ayini Yaklasik 2 Gün Sonra bitiriyoruz.Bayrami Hak ettik.Ve Kutlama Zamani Geliyor.Küsler Küstükleriyle , Darginlar Darildiklariyla Barismali , Yüzler Gülmelidir.

Hepinizin Ramazan Bayrami Mübarek Olsun , Hayirlara Vesile Olmasi dilegiyle.

KoraySancar
12.11.2004, 18:50
Bütün yiğidoların Ramazan Bayramı'nı kutluyor,herkese sağlık,esenlik,refah,huzur diliyorum.Bu bayrama tesadüf eden Mersin maçını da alarak çifte bayram yapmamızı da Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

admin
12.11.2004, 20:08
Herkesin Ramazan Bayramini kutlar, daha nice böyle bayramlar gecirmemizi cenabi Allah`tan dilerim.
Bu Bayramdan itibaren Insaallah Sivassporumuz icinde bir dönüm noktasi olurde Süperlige cikmayi basaririz. :wink:

b1glord
12.11.2004, 20:13
Herkesin Ramazan Bayramini kutlar, daha nice böyle bayramlar gecirmemizi cenabi Allah`tan dilerim.
Bu Bayramdan itibaren Insaallah Sivassporumuz icinde bir dönüm noktasi olurde Süperlige cikmayi basaririz. :wink:

tesekkurler saolun gerek yok bunlara..utandiriosunuz beni :lol:

Turk
12.11.2004, 20:43
tüm islam alemine iyi bayramlar