Orijinalini görmek için tıklayınız : Reyting Finali

GokhanTurna
01.05.2015, 16:21
http://www.teknikportal.com/image-uploads/ziraat-turkiye-kupasi-0.jpg

2014 – 2015 sezonu Ziraat Türkiye kupası her ilden takımların katılımıyla başladı. Bir çok maç oynandı ve bir çok sürpriz sonuçlar gördük. Tabi sonuçların hepsi belli bir yere kadardı. Önlerine Türkiye’nin iki büyük kulübü çıkana kadar sürdü küçük takımların başarısı! Evet küçük takım diyorum, bu iki kulüp dışında kalan takımlara. Çünkü medyanın istediği bu ve böyle olmak zorunda. Futbol federasyonunda hakemlerle desteklediği bir durum çünkü bu.

Grup maçlarından itibaren ayrı iki koldan yürütülen bu iki takımın, birbirlerine rakip olmamaları için her şey planlanmıştı aslında. Biz anadolu kulüp takımlarına ise bu senaryo içinde figüranlık rolü verilmişti. Marka değeri olmayan kupanın marka değerini yükseltme çalışmaları için ve reyting kazancı sağlamak için bu iki takımın final oynaması lazım.

Bu iki takım artık finale çıkmak için son aşamadalar. Futboluyla kazanamadıklarında nasıl olsa hakem oyunlarıyla kazanıyorlar. Dünkü maçta bunun açık bir göstergesi.

Sonu belli olan reyting finaline bir adım kaldı artık. Bakalım bir sürpriz olacak mı? Anadolu takımları ikinci maçta bu takımları eleyecek mi? Boşuna düşünmeyelim bunları öylesine sorulmuş sorular çünkü ben imkan bile vermiyorum finalin adının değişeceğine. Marka değeri önemli sonuçta!

https://gokhanturna.wordpress.com/2015/05/01/reyting-finali/

34MUAMMER58
01.05.2015, 17:34
Kupayı şu yönden önemsiyorum,hem maçlardan para kazanılıyor,hemde avrupaya gitmenin en kestirme yolu olduğu için avrupaya gideen takımın transferde diğer takımlara nazaran daha avantajlı olmasından ,yalnız eskiden beri süregelen ,bu kupayı 4 büyütülmüş takım haricinde başka takımlara yedirmeme geleneği son sürat devam ediyor,hernekadar bikaç anadolu takımı bu geleneği bozsada ,adaletsizlik aynen devam ediyor,eşleşmelerin kuradan günler öncesinden belli olduğu ,basında çıkan eşleşmelerin kuradada aynen çıkması ,olasılık hesabına ,istatitistik bilimine aykırıdır,burdaki herkesde zaten gs-fb finali olacağını biliyordu,bir umut acaba ?belki ?diye umutlandıkda,hem sergen hocanın yanlıştaktik ve yanlış kadro seçimi ,hem hakemin akılalmaz maçın sonucuna tesir eden kritik hatası,hemde bırakın bu ligin oyuncusu olmayı ptt ligde oynıyamıyacak adamların sivasda oynaması yüzünden kupadan elendik sayılır,olmayan penaltı verilmese,melo atılsa,olmayan faulden gol yenmese ,topumuz direkten dönmese bambaşka maçolurdu,elbetteki oynanmamış 1 90 dak .daha var,sivassporun kaybedecek birşeyi yok,bu gs takımına gol yemeden 3 gol atılabilirmi ?evet ancak öyleki sivasspor 4-0 önde bile olsa uzatmaları 15 dak verip gol attırırlar,olmadı uyduruk penaltı verirler,sıkıntı şurda sivasspor çok efendi oynuyor,çıkıp kasap oyunu oynasınlar bak bakalım gs de kim topu ayağına almak ister,nekadar gazzık oyuncu varsa sivasspor meşhur ediyor,volkandan sonra sabride milli takıma gider artık

asinancetin583
01.05.2015, 17:42
Bizim adimiz Yiğido, Allah'in izniyle biz bitti demeden bitmez. Biz bu oyunu bozariz evelAllah !

çorluluyiğido
01.05.2015, 18:59
SERGEN HOCA adamın dibisin sonuna kadar arkandayız sergen hocaya sevgimizi heryerde gösterelim yiğidolar
unutmayın biz YİĞİDOLARIZ yıkılmayız düşmeyiz bunu herkes kafasına soksun

cılgınsivas58
01.05.2015, 23:21
anadolu takımlarının üzerinizde bedduaları var unutma tff !!

adres58
02.05.2015, 00:19
Ben bu tezimi 26.02.2015, 17:57 tarihinde yazmıştım...

Hikaye eşleşme (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?p=938180#post93 8180)

Bu eşleşmeler hikaye... Kura çekimi senaryo.. Kaldı ki bu son Çeyrek final kura çekimi ise hile dolu... Bunu Ahmet Çakar ve Erman toroğlu programlarında ayan beyan göstermişlerdi... Figüran olarak biz seçildik oynadık kaybettik. Tatar Ramazan gibi ben bu oyunu bozarım diyemedik. Sebebi ise seyirciden oldukça fazla etkilenen eyyamcı bir hakemin yüzünden...

Olan oldu artık, ligde bu hafta alınan sonuçlar doğrultusunda düşen takımlar şekillenebilir. Yoksa bu hafta bir senaryo daha yazılırsa (heyecan olsun senaryo yazılsın babında) bizim açımızdan zor haftalar başlayabilir. Deplasmandan deplasmana gidecek takımımızın bu haftaki maçına odaklanmalı ve mutlaka puan yada puanlarla dönmeliyiz... Yoksa bir senaryonun daha kurbanı olabiliriz... Konuşacak bir tane adamımız vardı onuda disipline sevk etmişler korkuyorum ki bu senaryo tekrar gerçekleşecek. Sergen hocada çok acil bir kararla ceza alıp konuşamayacak... Dikkatli olmalıyız bu maçı acil!!!!!! unutmalıyız....

sebasteia
03.05.2015, 09:27
sergen sivasspor a2 takımını çıkartsın sivas'taki maça.

.oktan sistemin reyting oyununa malzeme etmeyelim kendimizi