Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Eylül Belediyespor - Eleme
3. ligi 2. sırada bitiren 4 Eylül Belediyesporumuz Gölcükspor ile eşleşti. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak. İlk maçımız deplasmanda olacak. İkinci maç Sivas'ta. Eğer avantajlı bir sonuçla gelirsek Sivas'ta inşallah finale yükselme başarısı gösteririz.
Finale kalmayı başaran takım Denizli Bşb. - Yeni Diyarbakır takımlarının mücadelesinden finale çıkan takımla oynayacak. Final maçı tek maç olacak. Tarafsız sahada oynanacak.
Eleme 1. Ayak 1. Maç
Gölcükspor - 4 Eylül Belediyespor : 14 Mayıs Perşembe 16.30
Eleme 1. Ayak 2. Maç
4 Eylül Belediyespor - Gölcükspor : 18 Mayıs Pazartesi 16.30
Henüz maç yayını ile ilgili bilgim yok. Ama diğer gruplardaki bazı maçları o şehirlerin yerel kanalları verecekmiş. Mesela Erzurum-Sakarya maçını Kardelen Tv verecekmiş.
NOT: Yabancı kelime olan Play-off yerine "eleme" tabirini bilerek kullandım.
..:: HAYDİ TEKRAR KENETLENELİM ::..
34MUAMMER58 12.05.2015, 21:51 yusuf hoca ve futbolcular artık playoflarda tecrübelendi,nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar,gölcük maçına gelecek olursak,gölcük dişli takım,tüm müteahhitler ,belediye ,valilik,kaymakamlık,emniyetmü dürü,tüm siyasi partiler,iktidar vekilleri,kocaeli taraftarı gölcüksporun arkasında,4 eylülde öyle bir kenetlenme göremedim,herşeye rağmen tüm baskılara rağmen fark yemeden ,1 FArklı mağlubiyet ,yada beraberlikle dönebilirse,sivasda iyibir seyirci desteğiyle gölcükü yener geçer,4 eylül bu grubun en güçlü takımı,lider bitiremediyse ligi,çankırı ve aksaray maçlarıyla ,istanbuldaki sancaktepe ve eyüp maçlarındaki şanssız maçların yüzündendir,eğer 1 kaliteli forvet ve ortasaha alınsaydı şimdi şampiyonluğu kutluyorduk,4 eylülün gölcüğü geçeceğini,rakibinde denizli beld olmasını umuyorum ,diyarbakır rakip olursa işimizin zor olacağına inanıyorum
sivaslıadem 13.05.2015, 01:23 İnşallah mutlu sona ulaşan taraf oluruz
takvimim uyuyor, bi aksilik olmazsa tribündeki yerimi alacagim
erhanerdag 13.05.2015, 09:24 Allah Yar ve Yardımcıları Olsun.
aozdemir 13.05.2015, 10:03 10 kişiyle lideri yenmiş takımız. inşallah çıkarız.
4eylül belediyespor rakiplerinden daha güçlü ve kaliteli bir kadroya sahip . Yarın gölcük deplasmanından galibiyetle dönüp ikinci maç için avantaj yakalayacağına inandığım 4eylül belediyespor ,finale adını yazdıracaktır.
68yasar58 13.05.2015, 14:45 4 eylülün bir kaç maçını izlemiştim çoğu ptt takımından daha diri takım oyunu oynuyor bu yıl şampiyon olur diyordum olmadı İnşallah bu elemelerde gerçekleşir. Başarılar diliyorum.
B.DUMANLI 13.05.2015, 17:48 4 Eylül icin gene sezon sonu ve gene Play-Off´lar.Bu sezon´la birlikte 4 Eylül 3.kez Play-Off müsabakalarina katilacak.
Birinci yil Aydin,Ikinci yil Ümraniye ve bu yilda Eyüp birinci sirada ligi bitirerek ikinci lige ciktilar.Ama her seferinde 4 Eylül nedense Play-Off´larda basari gösteremedi
Bu yil nasil olur bilemiyorum ama inanirsa oyuncular bu davaya basarirlar gibime geliyor.Önlerinde bir Karabük örnegi var.O zamanda buna kimse inanmamisti.O macla 4 Eylül Türkiye´de bayagi ses getirmisti.
Bu sitede bazi arkadaslar Diyarbakir´i siyasi sebeplerden daha sansli görüyorlarda,bende tam aksini savunuyorum.Bu hususa deginmeden Diyarbakir´in sansi olmadigini vurgulamak istiyorum.
Gölcük müsabakasina cikmadan önce futbolcularimizin birseyi bilmesini istiyorum.4 Eylül Türkiye kupasina katilmasaydi ve Cankiri daha önceden ligden cekilseydi,4 Eylül bugün ligi ilk sirada bitirecekti.Cankiri yenilgisiyle morallar bozuldu ve bir anda Eyüp liderligi eline gecirdi.Bu bakimdan 4 Eylül´ün gücü belli.Play-Off´larda hakemler resmen taraf tutuyorlar.Futbolcularimiz gayet sakin bir sekilde canlarini dislerine takarak,lig maclarindaki performanslarini ikiye katlayarak mutlu sona eriseceklerdir.
Sampiyonluk kupasi SIVAS´a gelmeli,cünki bu yil SIVASSPOR bizde ne sinir birakti nede birsey.Bu sevince ihtiyacimiz var.Gölcük´ten mutlu dön ve al bütün SIVAS´i arkana.Gölcük ic saha maci 4 Eylül stadyumuna alinmali bence.O macda seyirci patlamasi olabilir,cünki bu basariya tüm SIVASLILARIN ihtiyaci var...
Final inşallah Karabükte oynanırda giderik... :D
subasi29 14.05.2015, 14:42 4 Eylül belediyeye Yürekten başarılar diliyorum.
sefacoban58 14.05.2015, 14:49 Yayin yok herhalde
http://www.habervan.com/m/?id=3082
Dk. 75 Maç 0-0 devam ediyor.
Gölcük kırmızı kart gördü.
Trt Kürdi kanalı Diyarbakır- Denizli Bşb maçını gösteriyor.
B.DUMANLI 14.05.2015, 18:06 Bugün Play-Off´larda 6 karsilasma vardi,6 karsilasmada beraberlikle sonuclandi.Tesadüfünde böylesi....:)
Turan 59 14.05.2015, 19:41 Bu turu geçersek,rakibimiz Diyarbakır olmasın.
GokhanTurna 14.05.2015, 19:48 Büyük ihtimalle Diyarbakırsporu lige çıkarırlar.
34MUAMMER58 14.05.2015, 20:05 4 eylül takımına çok büyük taraftar desteği verilmeli ,gölcüğü eleyeceğimizi sanıyorum,final maçını denizliyle yaparsak şansımızın daha çok olduğuna inanıyorum,çünkü taraftar baskısı ,avantajı diyArbakırdan yana olur,elazığlısı,malatyalısı,ma rdinlisi ,tuncellişi ,siirtlisi ,bingöllüsü,batmanlısı ne var ne yok herkes stada akar ,bu baskıdan 4 eylül ve hakem nasibini fazlasıyla alır elenir ,oyüzden dua edelim rakibimiz denizli olsun,önce gölcüğü yenelimde bi
Denizli Bşb- Diyarbakır maçının ikinci yarısını seyrettim. Hele bir Gölcük maçını geçelim konuşuruz. Gölcük'ten gol yemememiz gerekir. Deplasmanda gol atsak çok iyi olacaktı. Her şartta galibiyet için oynamamız gerekir.
4 Eylul Belediyeyi her zaman takip ederim.Sivas icin bir yaprak kimildasa insan gurbette heycanlaniyor.Beraberlik hic yoktan iyidir,evimizde rahat oynariz.Bedenimizin erisemedigi yere yuregimizi koyariz.Basarmalarini cani gonulden istiyorum.
68yasar58 15.05.2015, 07:49 Deplasmanda yenemezsen yenilmeyecen de 4 Eylüle bu sonuç avantaj gölcük de gol bulmak zorunda olduğu için açılmak zorunda kalacak bunuda iyi değerlendireceklerini düşünüyor, Başarılar diliyorum.
kayayatakci 15.05.2015, 09:04 4 eylüle basarilar dilerim.insallah bu sene yüzümüzü güldürecekler .bu sene hak ediyorlar 2 nici ligte oynamayi
asinancetin583 15.05.2015, 13:15 Deplasmanda 0-0 bizim için son derece avantajlı bir skor. İnşAllah Sivas'ta bu işi bitireceğiz.
Zor da olsa kazandık. Son dakikalarda rakip takım kendi kalesine gol attı. Ama bakıyorum burada bile hareketlilik yok.
Finali Denizli Bşb. ile oynayacağız. Futbolda herşey olabiliyor. Diyarbakır-Denizli Bşb maçını seyrettim ve Diyarbakır daha iyiydi. Denizli son dakikada penaltıdan golü atınca saha karıştı. Maç bu sonuçla bitse de tamamlanamadıysa da finaldeki rakibimiz Denizli Bşb oluyor. Ankara gibi bir yerde yapılabilir final maçı. İnşallah bu sene çıkarız üst lige.
4eylul58 18.05.2015, 17:58 Tebrikler 4eylul zorda olsa turladik.
tv58 de teşekkür. diyarbakirin gelmedigi iyi oldu onlara gol atmak sikintiydi. denizli tam disimize gore rakip...
ihtiyar yiğido 18.05.2015, 18:03 Play off 2. maçında, 4 Eylül Belediyespor - Gölcükspor 2-1 yenerek finale yükselen takım oldu, finalde rakibimiz Denizlispor oldu. Final maçında, 4 Eylül Belediyespor'a başarılar diliyorum, inşallah finalde kazanarak 2. lige çıkan biz oluruz.
34MUAMMER58 18.05.2015, 18:16 Öncelikle 4 eylülsporu yarıfinale çıktıklarından ötürü kutluyorum,aslında bu tip maçlarda 2.golü bulamazsan sıkıntı oluyor,ve 2.golü bulamayınca, gölcük baskı kurdu aradığı golüde buldu,ilk yarının ilk 30 dakkasında aslında 4eylül garantileyebilirdi,penaltı ve enaz 2 tane net kurtarış yapan serkan demirkola ayrıca teşekkür ederim ,giden turu aldı resmen,futbolcular belki heyecandan ,bu maçın ağırlığını kaldıramadı final maçı önceside bana güven vermedi,rakimizin denizli olmasına sevindim,nedenide şudur,2 takımıda denizli ve diyarbaKIRI hem canlı ,hemde tvden izledim diyarbakırın gıcık bir oyun anlayışı var,gol atmak bayağı zor ,zaten ligdede bu şekilde en az yenilen takım,ayrıca finaldede diğer şehirli insanlarında ,sivas düşmanı şehirin insanlarıda destek olabileceği için,final maçını yönetecek hakemde diyarbakır yenilir elenirse ,olay çıkmasın diye ne edip edip diyarbakırı 2.lige çıkartabilirdi,ayrıca emirin büyük yerdende gelme ihtimali fazla olduğu için ,4 eylül takımının şansını az görürdüm,denizlinin rakibimiz olmasına sevindim,tarafsız sahada oynananacak,büyük ihtimalle ankara olabilir ,şimdi iş
futbolcularda ,belediye,valilik ve tüm stk lar bu maç için otobüs desteği vermeli,ben finali 4 eylülün kazanacağına ,2.lige çıkacağına inanıyorum başarılar diliyorum.
4 eylül belediye finale cıktı ama şehir halkı hiç umursamıyor
34MUAMMER58 18.05.2015, 19:08 YAZMAYI unuttum,maç sonu kaybetmenin acısıyla ,futbolcularımıza saldıran,seyircimize elkol işareti yapıp tahrik eden,seyirciye taş fırlatan terbiyesiz ,saygısız ,futbolcu müsfettelerini kınıyorum,ulu önderİN dediği gibi sporcunun zeki,çevik,ve ahlaklı sporcular olmalarını tavsiye ediyorum,maçtır yenersin ,yenilirsin,sonucu kabullenip evine dönersin ,umarım gelecek sezon amatöre düşersiniz pislik herifler
demircilikli58 18.05.2015, 19:42 Ne zaman onemli bir maca ciksa bizim takimlar heyecanlaniyor .Fazla seyirci olmadigi daha iyi .Herkes kendi oyununu stressis oynar.Zaten oyle kazanirlar.Ustune ustun seyircide kahrolmaz.Rahat bir mac olur Belediye 3-0 alir Denizliden maci
ankara yada konyada oynanır final. (tek maç olacaksa)
B.DUMANLI 18.05.2015, 22:12 4 Eylül belediyenin 2. lige cikmasi icin sans ibresi bugün Diyarbakir´da yasandi.Yillardan beri Play-Off´larda boynu bükük dönen 4 Eylül´e sans macin 89. dakikasinda Denizli´nin attigi penalti vurusuyla bir anda geri geldi.
Diyarbakir seyircisinin atilan penalti atisindan sonra türbündeki tüm seyircilerin bir anda sahaya girmesi bir skandaldi.Bunlar adam olmiyacak.Yillar önce küme düsürüldüler hala akillanmamislar...
Diyarbakir ile eslesseydik seyirci avantaji onlarda olurdu.Gerci seyirci bir noktaya kadar cünki,bugün Zonguldak´da oynanan macda türbünler TIKA BASA dolu olmasina ragmen,tur atlayan taraf Istanbulspor oldu.
Tüm guruplardan tur atliyacak takimlar sahsi görüsüme göre ;
1.Guruptan Istanbulspor
2.Guruptan 4 Eylül Belediye
3.Guruptan Sakaryaspor gelecek sezon 2.lig vizesini alirlar gibime geliyor.
4 Eylül Belediyespor sakiniyetini bozmadan bugünden final macina konsantre olmasi gerekiyor.Macin 90 dakika oldugunu asla unutmamalilar.Buna en güzel örnek bugünki Diyarbakir-Denizli macidir.
Son olarak futbolcu kardeslerime bir sezon verilen emegin heba olmamasi icin,gayet sakin bir sekilde ve panige kapilmadan karsilasmaya cikacaklarini umuyorum.Unutmasinlarki bu bir final maci bulduklari firsatlari iyi degerlendirmeleri,90 dakikada esitlik bozulmazsa uzatmalara gidilecegini ve oradada sonuc degismezse penalti atislari sonunda tur atlayacak takimin belli olacagi bir karsilasma.O yüzden 4 Eylül 3 yildan beri Play-Off´larda tecrübesi olan bir takimdir, bu sefer tecrübesini konusturacaktir.
Sivasspor´un kümede kalmayi basardigi,
Zaraspor´un 3.lige ciktigi,Yildizelispor ve Emniyetspor´un bal ligine terfi ettigi ayrica pilot takimimiz Anadolu Üsküdar´in 2.lige ciktigi bir sezonda sira simdi 4 Eylül´de diyelim ve sampiyonluk kupasini Sivas´a getirerek,Sivas´in bir futbol sehri olmasina katkida bulunacaklarina son derece eminim.
4 Eylül bu kez basaracaktir...O kupa Sivas´a gelecektir.Yaz kis demeden verilen mücadeleyi taclandirmak icin önlerinde sadece son bir 90 dakika kalmistir.Emeklerinin ellerinin arasindan ucup gitmemesi icin 4 Eylül Belediyespor sahada herseyini ortaya koyacaktir.
Sansiniz bol olsun...Dualarimiz sizinle...
asinancetin583 19.05.2015, 07:47 Evet kazandik ve finaldeyiz. Lakin golcuk macinda bize yakisan oyun bu degildi adamlar resmen evimizde deplasmandaymisiz gibi oynatti bizi. Oyunun hakimi neredeyse hep onlardi. Yani diyecegim o ki sanki takimin uzerinde bir olu topragi vardi. İnsAllah finalde her zamanki oyunumuzla 2. Lige cikan takim biz olacagiz. Denizlinin nasil oynadigi onemli degil bence biz kendi oyunumuzu iyi oynasak yeter.
B.DUMANLI 19.05.2015, 18:31 Spor Toto 3. Lig'de grupların Play-Off finallerine ev sahipliği yapacak stadyumlar ve final tarihleri belirlendi.
Spor Toto 3. Lig 1. Grup Play Off Finali 26 Mayıs Salı günü Fethiye İlçe Stadyumu'nda oynanacak. Spor Toto 3. Lig 2. Grup Play Off Finali'ne 28 Mayıs Perşembe günü Sakarya Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak. Spor Toto 3. Lig 3. Grup Play Off Finali ise 27 Mayıs Çarşamba günü İzmir Atatürk Stadyumu'nda yapılacak.
Spor Toto 3. Lig 1. Grup Play Off Finali / 26 Mayıs Salı / Fethiye İlçe Stadı
Spor Toto 3. Lig 2. Grup Play Off Finali / 28 Mayıs Perşembe / Sakarya Atatürk Stadı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup Play Off Finali /27 Mayıs Çarşamba / İzmir Atatürk Stadı
aozdemir 19.05.2015, 22:57 inşallah çıkarız
28 inde İstanbulun Sakarya ya akması hatta yıkması lazım...
4 Eylül Belediyespor - Denizli BŞB
28 Mayıs Perşembe
Saat : 19:00
Yer: Sakarya
ihtiyar yiğido 23.05.2015, 23:30 4 Eylül Belediyespor - Denizli BŞB
28 Mayıs Perşembe
Saat : 19:00
Yer: Sakarya
Maç Saati henuz açıklanmadı biliyorum 19:00 doğrumudur.
asinancetin583 24.05.2015, 15:35 Sivasspor'un bir sey yapacagi yok bari sen guldur yuzumuzu 4 Eylul
ihtiyar yiğido 24.05.2015, 15:57 28 inde İstanbulun Sakarya ya akması hatta yıkması lazım...
Sevgili yiğido kardeşim aslında güzel bir organizasyonla büyük bir taraftar kitlesini Sakarya'ya taşıyabiliriz, yeter ki yiğido kardeşlerimiz biraz duyarlı olsun ben hazırım.
34MUAMMER58 24.05.2015, 16:06 İktidarın belediyesi artık istanbuldanda otobüs kaldırır heralde,3 tane belediye var istanbulda,nerdeyse tüm ilçe belediyelerinde ille sivaslı başkan yardımcısı var ,parayı harcıyacak yer arıyolar,okadar sivaslı işadamı var,artık bir kıyak yaparlar ,öyle bişey olursa ,sakaryada enaz 5000 bin yiğido olurki denizlinin hiç sansı kalmaz,özel arçları minübüsleri olanlar ankaradan ,istanbuldan bu maça gelseler ,inanıyorumki sakaryayı cehenneme çeviririz,sivasdan otobüs kaldıran belediye hiç değilse 1 2 otobüsde istanbuldan kaldırtdır bekliyoruz ,öyle bişey olmasada ben şahsi çabamla gitmeye çalışacağım,4 eylül BU SENE 2 lige çıkacak eminim.
34MUAMMER58 24.05.2015, 16:50 [b]Sakarya'ya 4 Eylül Belediye Sporu 2.Lige Çıkma Final Maçı İçin Desteklemeye Gidiyoruz.
Harekat 28.05.2015 Perşembe Saat 14:00 da Dernekten araç kalkacaktır Araçlar Ücretsiz Olup,
Araç sayısında sıkıntı yoktur. Tarih :28.05.2015
Saat: 19:00
Satad: SAKARYA ATATÜRK
SİVAS DÖRT EYLÜL BELEDİYESPOR- DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
[b]
:D
beklediğim haber buydu ,istanbul sivasspor taraftarlar derneğinden otobüs kaldırılacak,istanbuldaki sivas sevdalısı yiğidolara duyurmuş olayım
yeni başlık altında organize olmalıyız
34MUAMMER58 25.05.2015, 21:24 MAÇ GÜNÜ sancaktepe belediye başkanı sayın ismail erdemin katkısıyla sancaktepe kültür merkezi önünden otobüs kaldırılacakmış bilginize sunulur.
34MUAMMER58 25.05.2015, 21:25 MAÇ GÜNÜ akşam 16 da sancaktepe belediye başkanı sayın ismail erdemin katkısıyla sancaktepe kültür merkezi önünden otobüs kaldırılacakmış bilginize sunulur.
Countach 26.05.2015, 20:29 BUGÜN TFF KARAR VERİCEK DİYARBAKIRSPOR DENİZLİ MAÇI TEKRARLANIRSA FİNAL MAÇI İLERİ Bİ TARİHE ERTELENİCEK..
EMİR SİVASİ 58 26.05.2015, 21:26 haydi bakalım yiğidolar şehrimizi gururlandırın 2.lige çıkmak SİVAS şehri için çok büyük bi kazanç olacaktır
Saatler kaldı maça. Maç yayını konusunda Kanal58 tarafından verileceği söyleniyor.
ihtiyar yiğido 28.05.2015, 20:03 4 Eylül Belediye spor 2. Ligde play-off maçını 1-0 kazandı 2. Ligde yolları açık olsun
4eylul58 28.05.2015, 20:19 tebrikler 4eylul en sonunda hak ettigimiz yerdeyiz.
kac senedir play offlarda bi turlu sonuca gidemiyorduk.nasip bu seneyeymis.
Tebrikler tesekkurler emegi gecen herkese.
2.ligde yolumuz acik olsun.
|
|