Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Galatasaray maçına tam kadro çıksın
arkadaşlar ilk maç 4-1 bitti diye kupadan ümidimizi kesmek olmaz Galatasaray skor avantajıyla yedek ağırlıklı kadroyla çıkacak. Artık taraftar isteği olarak hocaya tweet mi atılır fecebook sayfasına mı yazılır? Bilmiyorum ama pes etmiş gibi yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmak bize yakışmaz. Sezonun kısmen başarılı sayılabilmesi için elimizde bir tek o maç kaldı. Tek atımlık barut yani. Tuttuğumuz takımın karakter fakiri hakemlerden yada skordan çekinerek yarı final maçını önemsememesini kabul edemem. Konuyla ilgili çalışmayı yapacak arkadaşlara, site yönetimi yada bunu vazife edinen birisi olur farketmez, şimdiden teşekkür ederim.
B.DUMANLI 14.05.2015, 14:33 Besiktas,Fenerbahce ve Galatasaray bizimle oynadiklari zaman nedense sahada adeta arslan kesiliyorlar.Dün Erciyes biraz sansi yaver gitseydi Fenerbahce diye birsey kalmazdi sahada.
Bize arslan kesilenler Edirne´den öteyede ciktilarmi Türk hakemleri arkalarina alamadiklari icin genellikle Avrupa defterini ilk turda kapatiyorlar.
Sayet Türkiye kupasinda nasibimiz varsa bunun önüne kimse gecemez.3-0 ile tur atliyoruz.Zaten 2-0 öne gecsek Galatasaray panikler.Herseyde corap sökügü gibi gelir.
Galatasaray Neuchatel Xamax´i bir zamanlar nasil yendiyse,bizde Galatasaray´i yener kupanin disina iteriz.Hayatda hersey mümkün yeterki davaya inanilsin...
68yasar58 14.05.2015, 14:40 Taraftar olarak bizler hiç bir zaman takımımızdan ümidi kesmedik. Kupa maçından sonra oynadığımız iki maçtada gördükki, Hoca dahil takım kendini salmış bunun önüne geçilmiyor. Bursaya 4, Eskişehire 3 atan takım gitmiş hiç korner atamayan, şut çekemeyen, orta yapamayan, topu ileri taşıyamayan, pres yapamayan, elde ettiği skoru dahi koruyamayan erken tatile çıkmış takım gelmiş.Bu haldeykende hala tur şansımız var Şöyle bir silkinseler musleranında gününde olmadığı bir anı yakalayarak becerikli ayaklarımızında gününde olduğunu varsayarak turu atlarız diye bekleriz.
ihtiyar yiğido 14.05.2015, 15:14 Biz taraftar olarak ümit kesmedik, ama son haftalardaki oyuncuların kafalarında ligi bitirmiş, ruhsuz oyununu görünce, açıkçası pekte ümit var olamıyorum ama asla Yaratandan ümidimi kesmiyorum, çıkmayan canda ümit var derler, biz taraftarların finale kalmayı arzuladığı gibi, futbolcular da arzu ve istekli olursa neden GS i elemeyelim.
ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
34MUAMMER58 14.05.2015, 21:19 Bu tip kupa maçları ,başka oynanır ,areneda farklı yenilmemizin tek nedeni ,sergen hocanın inat ve egosu ile hakemin ince ince sivassporu doğramasıyla olmuştur,2 golü sabri attırdıysa ,sabri reizi 35 yaşında yıldız yaptıksa,tıpkı volkan şen gibi pisliği milli takıma seçtirdiğimiz gibi,oğulcanı türkiyede meşhur ettiğimiz gibi,biçocuk fatihi ,rakiplerin 3 zebellahının karşısına tek başına diktiğimiz gibi :mad:can cıkmadan umut kesilmez,gsyi elememiz kagıt üstünde zor görünsede imkansız değil,biz bu takıma daha yetersiz kadroyla istanbulda azdaha 7 gol atıyorduk ,tamamen şanssızlık ,egoistlikle ,beceriksizlikle yenildik,sivasda 3-0 yenmemiz gerekiyor,öncelikle futbolcuların kasımpaşayı yenip tamamen kupaya konsantre olması gerekiyor,maça iyi konsantre olmuş bir sivasspor ,bu gs ye rahatlıkla 3 gol atar yeterki yemesin,ben şahsen umudumu kesmedim ,ancak sergen yine tek forvetle çıkarsa,fatihi ,sabrinin karşısına tek basına dikerse ,sağlam 5 lik oluruz ,bu maçı avrupada oynamak isteyen futbolcular biraz gayretle ,yardımlaşmayla ,takım oyunuyla 3-0 alırlar yeterki istesinler
muspol58 15.05.2015, 08:33 heçmi heç ümidim yok,inşallah ben yanılırımda gs yi eler finale kalırız,yıllardır bekliyok o kupa bir gün sivas'a gelecek
umitfidan 15.05.2015, 17:26 Tam kadro çıkmalı ve ölümüne top oynamalıyız bence, ilk maçta hakem sayesinde bizi harcayan o takım öyle yorulmalı ki hafta sonu maça çıkacak güçleri kalmamalı. Onlar bizi kupadan etti, bizde onları şampiyonluktan etmeliyiz ! Madem hakemler hep bizi cezalandırıyor, sivasspor da takım olarak böyle cezalandırmalı onları.
Ferhat06 15.05.2015, 22:12 Tam kadro çıkmalı ve ölümüne top oynamalıyız bence, ilk maçta hakem sayesinde bizi harcayan o takım öyle yorulmalı ki hafta sonu maça çıkacak güçleri kalmamalı. Onlar bizi kupadan etti, bizde onları şampiyonluktan etmeliyiz ! Madem hakemler hep bizi cezalandırıyor, sivasspor da takım olarak böyle cezalandırmalı onları.
Ligde oynadık GS ile şimdi kupada oynayacağız.
Ferhat06 15.05.2015, 22:18 G.Saray takımı 86 veya 87 yılında N.Xamax diye bir Belçika takımına ilk maçda deplasmanda 3-0 yenilmiş rövanşda 5-0 yenmiş elemişti acaba diyorum aynısını biz de yapsak,iyi olmaz mı?
Beyler sorması ayıp Kasımpaşa maçını çantada keklik mi görüyorsunuz? Yoksa önemsi bir maç mı? Kasımpaşa maçından en azından 1 puan almaya ihtiyacımız olduğunu kimse bilmiyor mu? O maçı başarıyla atlatırsak zaten herşeyimizle Gs maçına odaklanabiliriz.
ilk önce önceligimiz kasımpaşa maçı olmalı gs maçını sonra düşünmek lazım takım ligden düşme tehlikesi var millet halen kupa muhabeti yapıyor önce kasımpaşa maçı
Accaip058 16.05.2015, 13:21 Bu kadroyla besiktasi 3 0 yendik gecen sene Bursaya 4 attik Es es e 3 attik.Allahin izniyle alacaz.Taraftara cok is dusuyor.1. dakikadan itibaren Hic susmadan topluca destek verebilirsek takimimizi havaya sokariz.Malum gs nin Besiktas maci var tam kadro cikmayacaklar.Bu yuzden ilk yari bi 2 0 filan yaparsak paniklerler.Yeterki inanc olsun.4-1 yenildigimiz mactan sonra ki gun Mansetlerde Gs Finali garantiledi tarzi seyler okudum.Sali gunu neden bi tarih yazmiyalim...
çorluluyiğido 16.05.2015, 20:02 gs maçında hiç olmadı adamların bileklerine kayalım.4-5 kişiyi sakatlıyalım melo itine kadiri musleraya batuhan sabriye fatih selçuka mehdi snijdere de aatifi verelim işini halletsin şunların:D
|
|