Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Eylül Belediyespor 2. Ligde

tavatir
28.05.2015, 19:59
Çok şükür bugünleri de gördük. 4 Eylül Belediyespor 2. ligde artık.
Sivasspor Avrupa kupalarına katılmaya hak kazansa bu kadar sevinmezdim.
Başta Turhan Tunahan başkana, Yusuf Tokuş hocama ve bütün futbolcularla tüm Sivas'a teşekkürler ve tebrikler. Çok şükür artık 2. ligde de bir takımımız var.

adres58
28.05.2015, 20:03
Çohhh sevinçliyiz, Çünkü futbol adına yükseliyoruz. Futbolumuzun taraftar bazında da yükselmesi dileği ile...

EMİR SİVASİ 58
28.05.2015, 20:04
ALLAHIM sana çok şükürler olsun Sivas Belediyesporumuz 2.ligde şimdi sırada ptt ligi var asıl o zaman bomba olur bekle bizi ptt biz geliyoruz !

tykinik58
Teşekkürler 4ler EYLÜL BELEDİYESPOR, teşekkürler Yusuf Hocam, teşekkürler futbolcu kardeşlerim, teşekkürler yönetim, teşekkürler teşekkürler herkese teşekkürler...

HOŞ GELDİN 2. LİGE...

Aynı başarıyı 2. Ligde de göstermen dileğiyle tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

tavatir
Sivas futbolu için bu sene çok güzel geçti diyebiliriz. Kötü giderken mutlu son oldu. Bu sene beni en çok heyecanlandıran 4 Eylül Belediyespor inşallah 2. ligde kalıcı olacaktır.

Kokomo
28.05.2015, 20:10
Bilen bilir, Yav 4 Eylülü devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım devrilip gitti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da ŞAMPİYON OLDU :)

Sonra ZARA'YI devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım 3 sene üst üste kaybetti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da o da ŞAMPİYON OLDU :)

UĞURSUZLUK BENDEYMİŞ ELLAHAM :)

Artık SİVASSPORU takip etmiyorum, haberiniz ola :)

ihtiyar yiğido
28.05.2015, 20:12
Zara Belediyespor'a 3. Ligde, 4 Eylül Belediye spor'a 2. Ligde, Sivasspor'un pilot takımı, Anadolu Üsküdar'a yine 2. Ligde, Sivasspor'a süper ligde başarılar diliyorum, hepsinin de yolu açık olsun, Sivas'ımız artık futbol şehri oluyor, haydi yiğidolar takımlarımıza sahip çıkalım.

tavatir
28.05.2015, 20:14
Bilen bilir, Yav 4 Eylülü devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım devrilip gitti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da ŞAMPİYON OLDU :)

Sonra ZARA'YI devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım 3 sene üst üste kaybetti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da o da ŞAMPİYON OLDU :)

Çok teşekkürler emeklerin için :) İkimizin de burada azcık emeği oldu gibi :)
Özellikle Yusuf Hocaya çok sevindim. İnşallah Spor Toto 2. ligde kalıcı olacak ve Sivas futboluna iyi bir hizmet gelecektir. Üsküdar Anadolu da çıktı.

Bu arada Sivasspor'u takibi bıraktıysan gelecek sene için birkaç yıllık Tivibu paketi düşünüyorum Şampiyonlar Ligi için :)

Bir sözüm daha var. 4 Eylül Belediyespor böyle bir final maçında 1-0'lık skoru koruma konusunda sanki Sivaspor'a göre daha başarılıydılar :)

DoomsDay58
28.05.2015, 20:17
İnşallah başarıları artarak devam eder onları PTT 1. Ligde de görmek isteriz.

ihtiyar yiğido
28.05.2015, 20:19

Sevgili yiğido kardeşim bunun uğurla uğursuzlukla alakası yok, demek ki Şampiyonlukları bu seneye kısmetmiş hepsinin de yolu açık olsun, sen takibe devam et İNŞALLAH Sivasspor'umuzun da Şampiyonluğuna şahit oluruz.

sivaslıadem
28.05.2015, 20:23
bu sezon 4te 4 yaptık çok şükür (sivassporun süper ligde kalmasını da sayarsak)

maçı izlerken Denizli'nin kanalının sunucusunun çok güzel bir maç anlatımı yaptığını da vurgulamak istiyorum, bu da bizim spor programcılarımızın kendini ne kadar geliştirmesi gerektiğini gösterdi

Ve de en önemlisi bir final maçı olmasına rağmen çok centilmence bir maç oldu,hem oyuncu bazında hem sunucular bazında ve de taraftar bazında

iki takıma da teşekkür ediyorum bize bu güzel finali izlettirdikleri için

Takımlarımıza çiktıkları üst liglerde kalıcı olmalarını diliyorum

çorluluyiğido
28.05.2015, 20:33
darısı süper lige.inşallah uzun yıllar süper ligde beraber oynarız.bundan sonra daha çok oyuncu alımı satımı olur 4 eylül sivas arasında.en azından pttye çıksın bizim 1-2 oyuncuyu kiralayalım.

xir
28.05.2015, 20:39
4 Eylül belediye sporumuzu tebrik ediyoruz.sonunda hedeflerine ulaştılar,teknik heyete futbolculara,yönetime,taraftar a,medyaya,(kanal 58) Tüm Sivaslılara teşekkür ediyoruz.Hayırlı olsun 2.lig,yeni liglerinde de başarılar diliyoruz.4 eylül ile 4 takım profesyonel liglerde,Sivas için büyük kazanım..gerçekten kolay işler değil..keşke her alanda Sivasımız böyle başarılara imza atabilse.

sebasteia
28.05.2015, 20:43

sitemizden bir yıl uzak durmanızı rica edeceğim!.. :D

seneye şampiyon olalım, tekrardan gelirsin. :)

şaka tabi. emeğin çok üstad, 4 eylül belediyeyi senin açtığın forum başlıklarından takip ettik. emeğine sağlık.

4 eylül takımımızı tebrik ederiz. sivas'ta futbol altyapısının gelişmesi, iyi futbolcuların yetişip sivassporumuza katkıda bulunması için çok güzel bir fırsat.

teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederim.

tykinik58
28.05.2015, 21:00
Zara Belediyespor'a 3. Ligde, 4 Eylül Belediye spor'a 2. Ligde, Sivasspor'un pilot takımı, Anadolu Üsküdar'a yine 2. Ligde, Sivasspor'a süper ligde başarılar diliyorum, hepsinin de yolu açık olsun, Sivas'ımız artık futbol şehri oluyor, haydi yiğidolar takımlarımıza sahip çıkalım.

Sivas'ımız futbol şehri oluyor belki ama ben öyle düşünemiyorum, şuna baksana 4 Eylül Belediyespor'umuz bunca senedir ne zorluklar çekiyor, ne direklerden dönerek şampiyonluklar kaçırıyor bu sene de gidiyor gurbet ellerde tur atlayıp 2. Lige çıkıyor ŞAMPİYON oluyor SİVAS caddeleri yıkılması lazım ALLAH'ın bir kulu yok, Şampiyonluğu kutlayan kimseler yok. Şu anda eve yeni girdim kimseleri görmedim. Sinir oldum eve döndüm. Şu anda turlar atılmalıydı. İçimizdeki İrlandalılar neredesiniz??? O gün G:Saray şampiyon oldu diye caddelere döküldünüz, bugün kendi şehrinizin takımı 4 Eylül Belediye Şampiyon oluyor tur atlıyor ortada kimse yok. Belediyenin takımı diye mi çıkmadınız. O zaman belediyede çalışan sözde taraftarlar nerede? Sözde Sivas'lılar nerede?? Yazık vallahi yazık... Üzerimize ölü toprağı serpilmiş sanki. Ama şu an İT takımları değil şampiyon olmak bir kupa maçında da olsa tur atlamış olsaydı caddeler yıkılırdı.

Ben her zaman diyorum bu SİVASSPOR bu halka bu seyirciye (taraftar demiyorum) fazla ikinci bir takımın çok zoru başarmış 2. Lige çıkmış hani nerede bu seyirci bu taraftar??? Hep sözde kalıyor seyirciliğimiz, taraftarlığımız...Öncelikle seyircimiz taraftarımız 2. Lige Süper Lige bir çıkabilse o zaman her şey daha güzel olur, futbol daha zevk verir, o zaman futbol şehri olduğumuz anlaşılır.

izmirliyigido
28.05.2015, 21:55
bu sezon 4te 4 yaptık çok şükür (sivassporun süper ligde kalmasını da sayarsak)

maçı izlerken Denizli'nin kanalının sunucusunun çok güzel bir maç anlatımı yaptığını da vurgulamak istiyorum, bu da bizim spor programcılarımızın kendini ne kadar geliştirmesi gerektiğini gösterdi

Ve de en önemlisi bir final maçı olmasına rağmen çok centilmence bir maç oldu,hem oyuncu bazında hem sunucular bazında ve de taraftar bazında

iki takıma da teşekkür ediyorum bize bu güzel finali izlettirdikleri için

Takımlarımıza çiktıkları üst liglerde kalıcı olmalarını diliyorum

Çok haklısın kardeşim.. Pamukkale Tv'nin spikerine bayıldım, bayıldım.. Altı üstü yerel tv ama anlatış üslubu, diksiyonu, kelimeleri ve cümleleri seçerek ve düzgün kullanması adeta ulusal kanal spikerlerine taş çıkarttı.

Bizim spikerlerimiz ve program yapımcılarımız (!) inşallah örnek almışlardır.

Sivas'ımız futbol şehri oluyor belki ama ben öyle düşünemiyorum, şuna baksana 4 Eylül Belediyespor'umuz bunca senedir ne zorluklar çekiyor, ne direklerden dönerek şampiyonluklar kaçırıyor bu sene de gidiyor gurbet ellerde tur atlayıp 2. Lige çıkıyor ŞAMPİYON oluyor SİVAS caddeleri yıkılması lazım ALLAH'ın bir kulu yok, Şampiyonluğu kutlayan kimseler yok. Şu anda eve yeni girdim kimseleri görmedim. Sinir oldum eve döndüm. Şu anda turlar atılmalıydı. İçimizdeki İrlandalılar neredesiniz??? O gün G:Saray şampiyon oldu diye caddelere döküldünüz, bugün kendi şehrinizin takımı 4 Eylül Belediye Şampiyon oluyor tur atlıyor ortada kimse yok. Belediyenin takımı diye mi çıkmadınız. O zaman belediyede çalışan sözde taraftarlar nerede? Sözde Sivas'lılar nerede?? Yazık vallahi yazık... Üzerimize ölü toprağı serpilmiş sanki. Ama şu an İT takımları değil şampiyon olmak bir kupa maçında da olsa tur atlamış olsaydı caddeler yıkılırdı.

Ben her zaman diyorum bu SİVASSPOR bu halka bu seyirciye (taraftar demiyorum) fazla ikinci bir takımın çok zoru başarmış 2. Lige çıkmış hani nerede bu seyirci bu taraftar??? Hep sözde kalıyor seyirciliğimiz, taraftarlığımız...Öncelikle seyircimiz taraftarımız 2. Lige Süper Lige bir çıkabilse o zaman her şey daha güzel olur, futbol daha zevk verir, o zaman futbol şehri olduğumuz anlaşılır.

Çok haklısın. Bu taraftar ancak İT takımlarının şampiyonluğunu kutlar. Trabzon veya Bursa şehirlerinin bir takımı 2. Lige çıksaydı ortalığı yıkarlardı. Yazık, gerçekten çok yazık.

.

tavatir
28.05.2015, 22:03
Böyle bir başarı gelmiş sitede bile beklediğim hareketlilik yok.

PETKOVİC
28.05.2015, 22:11
Ben maçı unuttum diyorum aklımda bişey var hele ne biçim sivaslıyım anlamadım ki arkadaş :D

Kokomo
28.05.2015, 22:16
Çok teşekkürler emeklerin için :) İkimizin de burada azcık emeği oldu gibi :)
Özellikle Yusuf Hocaya çok sevindim. İnşallah Spor Toto 2. ligde kalıcı olacak ve Sivas futboluna iyi bir hizmet gelecektir. Üsküdar Anadolu da çıktı.

Bu arada Sivasspor'u takibi bıraktıysan gelecek sene için birkaç yıllık Tivibu paketi düşünüyorum Şampiyonlar Ligi için :)

Bir sözüm daha var. 4 Eylül Belediyespor böyle bir final maçında 1-0'lık skoru koruma konusunda sanki Sivaspor'a göre daha başarılıydılar :)

Ben de emekleriniz için teşekkür ederim size ...

Ama şaka değil, çok istediğim her konuda ancak ilgilenmediğim zaman o istediğim oluyor !

O yüzden seneye Sivasspor'u fazla takip etmeyeceğim, TV paketini alabilirsiniz :)

EMİR SİVASİ 58
28.05.2015, 22:18
Bu başarıyla belkide şehrimiz BÜYÜKŞEHİR olacak sami aydın başkan gerekli müracatları umarım yapar

Kokomo
28.05.2015, 22:19
sitemizden bir yıl uzak durmanızı rica edeceğim!.. :D

seneye şampiyon olalım, tekrardan gelirsin. :)

şaka tabi. emeğin çok üstad, 4 eylül belediyeyi senin açtığın forum başlıklarından takip ettik. emeğine sağlık.

4 eylül takımımızı tebrik ederiz. sivas'ta futbol altyapısının gelişmesi, iyi futbolcuların yetişip sivassporumuza katkıda bulunması için çok güzel bir fırsat.

teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederim.

Elimden geleni yapmaya çalıştım, ben de emek veren herkese ve sizlere teşekkür ederim !

Seneye Sivasspor çok başarılı olacak, buna inanın ve bakın göreceksiniz :)

tavatir
28.05.2015, 23:05
Yönetim kurulumuz Turhan Tunahan başkanlığında toplanarak aşağıdaki belirtilen gündemle 03/06/2015 Tarihin’de Sivas Belediyesi Meclis Salonunda saat : 17:00′de yapılmak üzere olağan üstü genel kurul kararı alınmıştır.

Çarşamba günü yeni yönetim kurulu oluşturulacak galiba.

58YIGIDO58
28.05.2015, 23:13
Arkadaslar simdi 4 eylül tam olarak 2 lig kirmizi gruba mi yukseldi ?

tavatir
28.05.2015, 23:33
Arkadaslar simdi 4 eylül tam olarak 2 lig kirmizi gruba mi yukseldi ?

Kırmızı veya Beyaz grup. Gruplar sonra belli olacak.

aozdemir
29.05.2015, 08:03
sivas artık bir futbol şehri oldu. inşallah çıtayı her gün biraz daha yükseltiriz.

58svs58
29.05.2015, 08:17
yeteneki sivaslı topçular var hepsi heba olup gidiyor. bunu en iyi yusuf hoca bilir kendi jenerasyonunda lise maçlarında ticaret lisesinin yaptıkları hala unutulmadı, ama o kadrodan futboldan ekmek yiyen çıkmadı. ya asker oldular ya polis. o nedenle sivasın 4 profesyonel takımı varsa artık sivaslının bu işten ekmek yeme zamanı geldi. körü körüne taraftarlık istenmesin.

58svs58
29.05.2015, 08:19
Birde 4 eylül belediye için mevcut stadın tribün kapasitesinin artırılması ve Zaraspor için ivedi stad lazım. vakit geç olmadan

shang
29.05.2015, 09:25
zara belediyenin 3.lige çıkması ve 4eylül belediyenin 2.lige çıkması bizim için bir hayli başarılı bir sezon oldu.İnş bir an önce takımlarımız dahada yukarılara çıkarlar inş aynı başarı devam eder seyirci olarakta desteğimizi artırmalıyız

sebasteia
29.05.2015, 10:13
bu başarı üzerine sivasspor özellikle genç/yerli futbolcularla 4 eylül'ü beslemeli. 4 eylül'de parlayan ve kendini ispat eden gençler de sivasspor'a kazandırılmalı.

4 eylül büyük şans.

sivasspor ve 4 eylül için kazan-kazan sistemi kurulmalı.

eurovision
29.05.2015, 11:17
sonunda be :D Zara ile 4 Eylül şeytanın bacağını kırdılar bu sene :) Sivasspor'da kırardı ama bazı emek hırsızları malum :mad:

şampiyon71
29.05.2015, 12:36
tebrikler 4 eylülspor .tebrikler sami aydın...tebrikler sivasın gözbebeği biz gurbetçilere bu anı yaşatan kanal58 ve spor müdürü mustafa ateş...hepinizi çok seviyoruz.Bu şampiyonlukta televizyonunuz kanal58'in emeği çok büyük...

asinancetin583
29.05.2015, 13:14

Ne güldüm ağabey yaaa :) Aman uzak dur Sivasspor'dan :)

58Yiğidoo58
29.05.2015, 13:26
Bu senenin en güzel haberi Sivaslılar! Her tarafı 4 Eylül Bayraklarıyla donatmak gerek!

subasi29
29.05.2015, 18:30
Yükselme başarısı övgüye değer. Bu kadro 2.ligin ağırlığını kaldirmaz ! Bence Oyuncuları Zara ya versinler a2 Takımı'ndan 4 Eylül'e kaydırma neden olmasın ;)

triper58
29.05.2015, 23:14
Öncelikle tebrikler haketmişlerdi artık çıkmayı.Benim gördüğüm kadarıyla kadroda baya Sivasspor a2 ve 4 eylülün altyapısından oyuncular var.Bu oranı bozmasınlar bu gençlerle devam etsinler düşerler çıkarlar bence çok önemli değil şurdan bir adam belki Sivasspor forması giyse bile başarıdır.Aynı şekilde Zara da diğer Bal takımları da bu yolda devam etmeli.

u2sivasspor
30.05.2015, 13:04
Sivasspor un genç oyuncuları yedek kalmak yerine 4 eylüle kiralanır hem oyuncu hemde + eylül için iyi olacaktır

adres58
30.05.2015, 14:11
Sivasspor un genç oyuncuları yedek kalmak yerine 4 eylüle kiralanır hem oyuncu hemde + eylül için iyi olacaktır

Zara ve 4 Eylül Belediyemiz tamam da gözden kaçan bir ayrıntımızı da unutmayalım. O da pilot takımımız Üsküdar anadolu takımımız da 2 Ligde... Çok oyuncu lazım çoook :D