Orijinalini görmek için tıklayınız : Aatıf Chahechouhe : Kafam rahat
http://imgz.star.com.tr/imgsdisk/2015/06/14/140620151625043899555_2.jpg
Sivasspor her zaman kalbimde...
Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe, idman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sivasspor'un her zaman kalbinde olduğunu belirterek, "Ama futbol bu, ne olacağı belli olmaz, önümüzde kısa bir dönem var, göreceğiz" dedi.
Bir basın mensubunun, kafasına takılan soru işaretleri olup olmadığını sorması üzerine Chahechouhe, Medicana Sivasspor ile 2 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğunu anımsattı. Chahechouhe, "Başka bir kulüpten teklif gelirse kendim ve ailem için değerlendirmek zorundayım. Ama şimdilik Sivasspor'dayım. ''Kafam rahat" diye konuştu.
(AA)
hakan367 12.07.2015, 21:09 kalmasından yanayım ancak gidecekse biran önce gitmeli süre uzadıgı süre hem takım hemde atııf bundan zarar görür
A.Turan Korkmaz 12.07.2015, 21:20 Cumaları Mehdi Tauille beraber Kardeşler TOKİ camiine gelirdin. Sırf sizi görmek için mahallenin bütün çocukları da tabi. Aynı safta namaz kılması güzeldi. Vaktiyle Mehmet Yıldızla da Kazancılar camisinde saf olurduk. Koca Yürekli adam. Kalsan da Başımızın tacısın, gitsen de yolun bahtın açık olsun.
Oktayy58 12.07.2015, 22:07 Sivasspor ve sivasspora gönül veren herkes için yerin farklı bence.Bu sene de sana çok ihtiyacımız var.Ama gidersen de hakkında hayırlısı olsun.
sivaslıadem 12.07.2015, 22:19 Cumaları Mehdi Tauille beraber Kardeşler TOKİ camiine gelirdin. Sırf sizi görmek için mahallenin bütün çocukları da tabi. Aynı safta namaz kılması güzeldi. Vaktiyle Mehmet Yıldızla da Kazancılar camisinde saf olurduk. Koca Yürekli adam. Kalsan da Başımızın tacısın, gitsen de yolun bahtın açık olsun.
Mehmet Yıldız'ın çocuklarını da görmüşsündür sen o zaman
küçüğü fazla hatırlayamıyorum ama büyük de kendisi gibi fizikli idi
Kendisi ve klub menfaatleri doğrultusunda gitmesi taraftariydim ancak yapılan hayal kırıklığı transfer lerden sonra
Gitmesi ciddi sikintilar yaratabilir
A.Turan Korkmaz 12.07.2015, 22:50 Açık Konuşmak gerekirse, ne Kadir ne de Adem geçen iki yılda bence sahadaki gerçek kaptanlar değillerdi. Onların emeğini küçümsemiyorum ama bana göre kaptan, rakibe kafa tutan, direnen, yenen gol sonrası yeniden ayağa kaldırandır. Bu manada en büyük sorumluluğu önce Atıf, sonra Cicinho almıştır. Sonra Burhan, Costa ve Ümit gelir. Yani benim gözümde 'kaptan'dır Atıf. Zor durumlarda herkes Atıf'ın gözünün içine bakıyordu maçlarda. O, kendisine rakibin aldığı özel önlemlere rağmen hep çabaladı. Emeğine sağlık. Allah Razı olsun. Yönetimin transferi konusundaki dik duruşunu, 5 milyondan Aşağı olmamalı tavrını doğru buluyorum. Atıf'ın da sabrını ve şımarmamasını takdir etmeli. Hiç problem yapmadan topunu oynadı. Allah herşeyi gönlüne göre versin Yiğido.
DoomsDay58 12.07.2015, 23:02 Biz de kralı seviyoruz ama iyi bir teklif gelirse satılmalı ve transferinden gelen parayla kayda değer bir transfer yapılmalı.
erhan 10 12.07.2015, 23:14 Satacaksak acele etmeli yöneticiler derhal adam almalılar.Thigadouni gibi bir adam alınmali.Son günlere kalırsa ne oyuncu alınır geç kaldı diye alınsa da faydası olmaz.
canimsivas58 13.07.2015, 01:16 Aatif kesinlikle GITMEMELI, ondan daha iyisini bulamazlar bu mümkün degil. öyle konusuyorsunuzki sanki bizim yönetim bunu satip, daha iyi veya ayni kalitedeki oyuncu alacak. iyi fiyata satsa bile ya o paraya dandik futbolcu getirecek yada o para kaybolacak. onun yerinede iste hakan arslan felan oynar.
bu yüzden kalmali, en kötü haliyle bile digerlerden daha iyidir.
ihtiyar yiğido 13.07.2015, 01:29 Aatıf gitse de, kalsa da, karakteri, tekniği, gol krallığı ve attığı goller sonrası yaptığı secdeleri ile kalbimizde ayrı yeri olan bir futbolcu.
Kalırsa, Sivasspor için hayırlı ve faydalı olsun, şayet giderse, Sivasspor'a iyi para kazandırarak gitsin, yolu ve bahtı açık olsun.
Rallim58 13.07.2015, 02:19 Aatıf gitse de, kalsa da, karakteri, tekniği, gol krallığı ve attığı goller sonrası yaptığı secdeleri ile kalbimizde ayrı yeri olan bir futbolcu..
Ölüler de, "diriler her gün helva yiyor" zannedermiş :)
Ama kafasının rahat olmadığını söyleyebilirim. Bu sezon inşallah hayal kırıklığı yaşatmaz.?
Satılıp kasaya para girmesini isteyenlerdenim...
asabibaba 13.07.2015, 11:58 Ölüler de, "diriler her gün helva yiyor" zannedermiş :)
Ama kafasının rahat olmadığını söyleyebilirim. Bu sezon inşallah hayal kırıklığı yaşatmaz.?
Satılıp kasaya para girmesini isteyenlerdenim...
Benim bildiğim; kendi kafası rahat olmayabilir ama yengenin kafası çok rahat ki İstanbulu da Rusyayı da istemeyen yenge imiş.Kadıncağız Sivas'ı çok seviyor gitmek istemiyor.Aynı Cicinho gibi...;):):rolleyes:
yerliturkuaz 13.07.2015, 12:33 Benim bildiğim; kendi kafası rahat olmayabilir ama yengenin kafası çok rahat ki İstanbulu da Rusyayı da istemeyen yenge imiş.Kadıncağız Sivas'ı çok seviyor gitmek istemiyor.Aynı Cicinho gibi...;):):rolleyes:
Ben her zaman demişimdir Sivas'ın köftesinde, etli ekmeğinde, katmerinde, çöreğinde, madımağında, hayat vardır diye yengemizde bunların tadını aldıktan sonra daha gitmek ister mi? :)
A.Turan Korkmaz 13.07.2015, 13:03 Atıf, birkaç gün önce iftarını komşusu arkadaşı bir yiğidonun evinde açmıştı. Cicinho, eski halde esnafın arasına karışıyor, alışveriş yapıyor. Costa, son maçta maraton tribününü tek tek gezip tezahürat yaptırıyor. Yani, taraftarla içiçe olabilen, kasılmayan, komşuluk, arkadaşlık kurabilen futbolcular saha içinde de dışında da huzurlu ve başarılı oluyorlar. Yeri gelmişken, Sergen Hocamızın antrenmanları tamamen taraftara kapatmasını sakıncalı buluyorum. Ilk 10 dakikalar veya haftanın belli bir günü açık olabilir. Muhabbet iyidir, sınırını bilirsen.
***Kesinlikle gonderilsin, kalırsa bencil oyunuyla takımın oyun düzenini bozar derimmmm.
|
|