Orijinalini görmek için tıklayınız : Sergen Yalçın İstifa

Örükcülü
18.10.2015, 16:17
Sergen Yalçın göreve geldiğinde takım 15. sıradaydı, şuan puan cetveline bakın yine 15. sırada? O zamanlar küme düşmemeye oynuyorduk ve her maçta ölüp ölüp dirilerek maç izliyorduk, altımızda ki diğer takımların puan kaybetmesiyle zor bela ligde kaldık.

Bu sene de değişen birşey yok.. Yine küme düşmemek için yırtınıyoruz ve her maçı tribünler de, Tv karşısında ölüp ölüp dirilerek izliyoruz.

Sergen ne verdi takıma? Kocaman bir "Hiiiiç"...

8 maçta hiç galibiyet yok sadece 6 beraberlikle gelen 6 puan var, 18 puan kayıp var? Bu nasıl başarıdır? Bu nasıl Sergen'in demesiyle şanssızlıktır? Kardeşim bu şanssızlık değil takım antreman yapmıyor, takım da kondüsyon yok, takımda taktik yok..

Aatıf, top sadece benim der gibi oynuyor kulağını çeken yok..

Barrales, gol kralı diye geldi daha santrafor olduğunu ima edecek bir hareketi yok..

Eneramo iyileşti deniyor, takıma girdiği yok..

Burhan, dökülüyor uyaran yok..

Adem geçen seneki performansından çok uzakta, hizaya sokan yok..

Ümit oynadığı her maçta bizi yakıyor, yedeğe çeken yok..

Yiğit İncedemir adeta her pozisyonda hata yapıyor, takıma nasıl alınıyor?

Beykan Şİmşek süper bir oyuncu olma sinyalleri veriyor, yedeklikten kurtulamıyor.

Yahu hangi birini sayayım.. Bunları biz görüyoruz Sergen görmüyor mu?

Sergen, koca bir şehrin kaderiyle oynama.. Ya takıma sahip çık, ya da bugün istifa et.. Başkan Mecnun Odyakmaz'ı göreve çağırıyoruz "Büyük başkan yumruğunu patlat masaya" !..

Sergen istifa BÜLENT UYGUN GÖREVE ..

58YIGIDO58
18.10.2015, 16:29
Iste o kadar !!!!

eurovision
18.10.2015, 16:37
Bülent Uygun gelmez ve gelmesinide istemiyorum

58Yiğidoo58
18.10.2015, 17:05
Ben doğru bulmuyorum. Bu filmler artık arka planda sıkıntının skorlar yüzünden yalnız kalan takım sendromu olarak düşünüyorum. Taraftar iki haftada ayağa kaldırır diyorum.

Travis Bickle
18.10.2015, 17:16
bu aksam sergen hocanın gıdecegenı varsayarak konusuyorum fazla türk hoca aklıma gelmıyor mustafa denizli ile görüşülebilir ersun yanal bulent uygun benı pek memnun etmez açıkçası

yabancı hoca da olabılır ıyı arastırmak lazım cok ıyı teknık dırektörler var

Dua
18.10.2015, 17:20
Son 8 Mac degil gecen seneden beri kazanamiyoruz.
En son Galibiyetimiz Mayıs ayinda Erciyesi yendigimiz.
Yaklasik 6 Ay ve 13 Mactir Galibiyetimiz yok.

Morten58
18.10.2015, 17:24
Sergen iyi bir yorumcu olmasaydi, bukadar bahanesi olmazdi, ve 5.Haftada istifasini sunardi.

birdokuzaltiyed
18.10.2015, 17:32
Tahminimce bu akşam Sergen Hoca'ya teşekür ederek yollarımızı ayıracağız.Hayırlısı olsun artık olmuyor, zorla güzellik olmaz, Hoca'da mutsuz , biz de takım da, yeni bir tazelenme şart.

final
18.10.2015, 17:32
BÜLENT UYGUN GELİRSE TAKIMI SİVAS HALAYIYLA BİRBİRİNE KENETLER AİLE ORTAMI SAĞLANIRSA BAŞARILI OLUNUR

maximustafa
18.10.2015, 17:43
Bülent uygun gelirse başarılı olacağını düşünüyorum.

Rallim58
18.10.2015, 17:58
Önümüzde çok önemli bir iç saha müsabakası var...

Çok iyi düşünüp saglıklı karar vermeliyiz.

Sivasspor-Trabzon karşılaşması sonrası karar verilmesinden yanayım...

ihtiyar yiğido
18.10.2015, 18:28
Zararın neresinden dönersen kardır, oyuncularla problemi olan bir hocanın başarılı olması mümkün değil, biran evvel iyi bir hoca ile anlaşarak Sergen hoca ile yollar ayrılmalı. Yoksa çok geç olabilir.

menesakin
18.10.2015, 18:45
Sergen le olmayacağı yaz döneminden belliydi . Daha fazla vakit kaybetmemek lâzım. Bülent Uygun diyen arkadaşlara hayret ediyorum. Bülent bu takıma gelsin ben kombinemi kırar formamı da yakarım aha da burda söz veriyorum . Domingo lopez benim tek favorim

PETKOVİC
18.10.2015, 18:58
Herşeyi geçtim cicinhoyu çıkarıp hakan özmerti hangi akla hizmet aldın sen? Geçen hafta öndeyken daha ilk yarı bitmeden erkanı cıkarıp ağlatmıştın!! artık kendine gelmeli yoksa küme yolu çok uzak değil..

35gürün58
18.10.2015, 19:17
İster işçi olsun, isterse kamuda çalışan bir memur 30 yıl çalışıyor emekli oluyor ,yaşı biraz daha genç ise yaşını bekliyor emekliliği hak kazandığı zaman 30 yılın karşılı 40 bilemedin 50 bin lira,

Yönetim sen ise , sakat enaramoyu alıyorsun acaba bu paranın kaç mislini veriyorsun, takıma katkısı olmaya Batuhan'a bu paranın kaç mislini veriyorsun, Karabük'ü düşüren futbolcularda ne buldun da bu paranın kaç katını veriyorsun ve bunca parayı çok mu zenginsin de sokağa atıyorsun.

Hadi sana maç kazandıracak oyunculara verdiğin para karşılığında kulübün kasasına giren parayla hak ettiklerini verdik dersin .. peki bu isimlerin hangisi verdiğin parayı hak etti, yazık savurduğunuz paralara ... 6 kişiye verdiğin parayla hak edecek güçlü 3 futbolcu alsaydın taraftar da kahrolmazdı kendinizde ... tabii o duyguları taşıyorsanız.

mksivas
18.10.2015, 19:28
yazık kac haftadır neyı bekledıler ne oldu ıkı hafta once ıstıfa etseydı sımdı belkıde ılk onda olurduk sıvas sporda hoca sorunu var oyuncu degıl sergen takımı oynatamıyor yenı hoca ıle galıbıyetler gelecek mesut bakkal bulent uygun yılmaz vural gıbı hocalarla gorusulsun veya hakan kultu bostamı bosta ıse olabılır

atabey58
18.10.2015, 19:33
BÜLENT BAŞKAN bizim bu takım neler kazandırdı nelerde ama bizim Sivaslı 6 hafta sabredemedi adamı istifaya davet etti yazıklar olsun ne diyeyim. neden bu kadar başarısızlık varken başkan ve hocayı istifaya çağıramıyorsunuz.

baliliiiiii
18.10.2015, 19:36
Olmuyorsa zorlamanin anlamı yok umudumuz tükeniyor kaç oldu sayamadim ama onca Mactir galibiyetimis yok Allahini seven defansa gelsin...

Külhan
18.10.2015, 20:28
Cok acil kandegisimine ihtiyac var artik sabrin kirisleri kopmak üzere daha bundan ders cikaramayan hocaya ne demek lazim eline sopa alip kovalamak olmazki yapamadigin bir ise talip olma olursan pisman olursun sergen hoca degilki yorumcu yorumculuk baska hocalik baska hic tarihcile matamatikci hoca bir olurmu iste bizim halimiz buna benziyor sergenin yapacagi bu kadar yönetim uyuma hemen kollari siva bizi ayaga kaldiracak hoca bul.

Abdullah DuMaN
18.10.2015, 20:45
Okan buruk gelsede değişen birşey olmaz hiç gelmesin daha iyi mustafa denizlinin geleceğini sanmıyorum gelirse yabancı yoksa şuan yerliler iyi değil yinede trabzon maçı beklenmelidir

34MUAMMER58
18.10.2015, 20:47
ŞAHSİ düşüncem, yönetimin zaman kazanmak için enaz 1 hafta daha sergen hocayla devam edeceğidir,bu arada özellikle mecnun başkanın futbolcularla biraraya gelip aradaki soğukluğun ,güvensizliğin,isteksizliğin giderilmesi sağlanmaya çalışacaktır,b planıda bu arada masada olacaktır,trabzon maçı kesin olarak sergen hocanın kaderini belirleyecektir,alınacak 1 galibiyet ,sergen hoca ve tüm futbolcularla verilecek birlik beraberlik pozları takıma heyecan verebilir,biraz kafamda oluşturduğum senaryo gibi olduda ben böyle düşünüyorum,olaki yanıldım ,sergen hoca istifa etti,yönetimin yanlışın üstüne yanlış yapmaması gerekiyor,bu satten sonra gelecek yabancı hocanın sivasspora katkısı olmaz ,bu geretsde olsa ,daumda olsa,zikoda olsa,aynı düşüncedeyim ,yerli kim olur bilememde,yabancı hocanın kesinlikle sivassporu hem borca sokacağına, hemde ligi ve takımı tanıyıncaya kadar ligi bitireceğine inanıyorum,elbette benimde kafamda bazı yerli hoca adayları var ,onuda sergen hoca istifa ederse açıklarım,sergen hocanın önünde 2 seçenek kaldı ,1]ya efendi efendi istifasını verecek ,2]yok kalacaksa futbolcularla arasındaki soğukluğu giderip doğru kadroyla çıkıp ,ts maçını alıp devam edecek ,ben 2. ihtimali zayıf görüyorum.

adres58
18.10.2015, 20:52
Sergen Hocanın yanına şu anda ülkesinde olan ve kulüpsüz durumdaki Cesar Domingo Mendiondo Lopez hocamızın antrenör olarak gelmesi gerekiyor.... İş onda...

Ahanda yazıyorum buraya...

sivaslıadem
18.10.2015, 21:03
Evet benim de görmek istediğim hoca cesar domingo lopez dir.
Yerli lerden ise Ersun Yanal olabilir,ancak nedense Milli takım günlerinden ona karşı soğuğum
Zamanında Hakan Şükür ile yaşadıklarından dolayı bizde de kadrodan kesmek isteyeceği taraftar sevgilisi konumundaki oyuncular olabilir
Diğer adı gecen isimler (surpriz isimler de çıkabilir, yönetimin stratejik hamleleri olabilir) bizi uzun vadeli başarılara ulastiramaz

cılgınsivas58
18.10.2015, 21:49
sergen yalçın önceden misyonunu doldurmuştu
yönetimin sergenin istifasını kabul etmesi şart
bülent uygun katarı bırakıp gelmez
yerine gelecek isim muhtemelen mesut bakkal ya da okan buruk olur

badof58
18.10.2015, 21:55
Yılmaz Vuralda olabilir, bizimkileri döve döve adam eder güzel fikir .

berk5858
18.10.2015, 22:00
Ersun Yanal, Yılmaz VURAL Giray Bulak veya Ertuğrul Sağlam da olabilir. Eğer bursa ertuğrulun yerine ersun yanal ile anlaşırsa ertuğrul bize gelebilir.

berk5858
18.10.2015, 22:01
kesinlikle yabancı olmamalı. eğer öyle bir şey yaparlarsa kesin düşeriz....

izmirliyigido
18.10.2015, 22:02
Ertuğrul Sağlam yolda !..

.

sivaslıadem
18.10.2015, 22:09
Ertuğrul Sağlam yolda !..

.

Yalçın abi heyecandan goturecen bizi :D
Aslında en başta görmek istediğim isim,tabii önce Bursa dan ayrılması lazım

izmirliyigido
18.10.2015, 22:16
Yalçın abi heyecandan goturecen bizi :D
Aslında en başta görmek istediğim isim,tabii önce Bursa dan ayrılması lazım

Sadece temenni'm !..

.

atrium58
18.10.2015, 22:17
Sivasspor'a tarihinde en büyük başarıları yaşatmış hocayı göreve bekliyorum..

izmirliyigido
18.10.2015, 22:27
Ben temenni'm Ertuğrul Sağlam olsa da,

Takımın başında görmek istediğim tek isim BÜLENT UYGUN'dur !..

Yarım bıraktığı işi tamamlamalı. Şampiyon yapacaktı bizi, olmadı. Ama olacak. O gelirse olacak gibi bir his var içimde.

.

etlidöktürek
18.10.2015, 22:37
Carlos, riza calimbay ve sergen... Ayriliklar bazen iyidir yapcak cok isimiz var..ins ertugrul hoca istifa eder de o gelir, ya da bulent basqan:rolleyes:

babapiton
18.10.2015, 22:41
Bülent Başkan camiayı heyecanlandıracak tek isim.Onla birlikte eski ruhu geri kazanabiliriz.Önceki mevzuları unutup önümüze bakmak lazım.Eminim ülkesini özlemiştir.Hatta geldiği ilk maçtan 3 puanla ayrılacağına %100 eminim.

Morten58
18.10.2015, 22:48
Bülent Başkan camiayı heyecanlandıracak tek isim.Onla birlikte eski ruhu geri kazanabiliriz.Önceki mevzuları unutup önümüze bakmak lazım.Eminim ülkesini özlemiştir.Hatta geldiği ilk maçtan 3 puanla ayrılacağına %100 eminim.

Sergen gidince ilk golümüzü atmis oluyoruz, diger gollerde macta Bülent Hocamizla olur. Ben Bülent Uygun'nun cok ideal ve Sivasspor'u en iyi bilen bir Adam oldugunu ve eski basarilar onunla tekrar gelecegini senin gibi tahmin ediyor ve onun gelmesini cok isitiyorum.

Insallah Bülent Uygun gelir.

Bu arada Sergen Yalcin' görüsme yapmis mi , Sonuc ne oldu?

izmirliyigido
18.10.2015, 22:50
Sergen Yalçın yarın akşam Lig Tv'de Maraton programına konuk olacak. Bakalım neler yumurtlayacak ?

Ha, bu arada başkan ile görüşme henüz gerçekleşmemiş !

.

Yigido5897
18.10.2015, 22:50
Sergen başkan ile daha görüşmedi istifa yok şimdilik

KaanK
18.10.2015, 22:56
Bu takımdan gerekirse Sergen gider kadronun gerekirse hepsi gider ama CICINHO kalır.
Sergen gittikten sonra hatta kendisine ibret-i alem için kaptanlık verilmelidir

Sergenin cicinho yu kesmesi kesinlikle iyi niyetli bir tutum değildir, birilerine göndermede bulunmuştur. Kimse bunu taktiksel vs. olarak açıklayamaz
Sivasspor taraftarı tarafını seçmelidir

KaanK
18.10.2015, 23:00
Ayrıca yalnızca bülent uygun ile eski yarım kalmış hedeflere ulaşılabileceğini düşünüyorum
Geçmişi bir kenara bırakıp yeni bir başlangıç ve jenerasyonla kendisinde o potansiyel var

beko35
18.10.2015, 23:11
La bitsin gari hadi bitsin ne toplantıymış sanarsın ülke kuracaklar

sivaslıadem
18.10.2015, 23:34
Bugün toplantı yapılmış olsa bile istifa kararı çıkmaz hemen
Yarınki canlı yayına istifa etmiş bir teknik adam olarak katilmayacaktir,kim olsa böyle yapar
Çünkü sorular hep o yönde sorulur

İstifa ederse de hafta içi çıkacaktır bu karar
Bekleyip göreceğiz
Sansasyonel heberler yapanlara da resmi açıklama yapılmadan inanmayın(şu anda mini sohbette bu minvalde yorumlar yazılıp çiziliyor,hemen gaza gelmeyelim)

eyuphulagu
19.10.2015, 00:00
Bu takımdan gerekirse Sergen gider kadronun gerekirse hepsi gider ama CICINHO kalır.
Sergen gittikten sonra hatta kendisine ibret-i alem için kaptanlık verilmelidir

Sergenin cicinho yu kesmesi kesinlikle iyi niyetli bir tutum değildir, birilerine göndermede bulunmuştur. Kimse bunu taktiksel vs. olarak açıklayamaz
Sivasspor taraftarı tarafını seçmelidir
......Fikirlerine saygı duyuyorum ama sana hiç katılmıyorum;Cicinho bu yıl eski durumunada hiç değil......Sivassporun yediği gollerde ve rakibin girdiği pozisyonlara iyi bak,hep Cicinho nun kanadından ......Dün de ilk yarı rakip soldan değilde özelllikle Ccinho nun kanadından oynadı;hep buradan ataklar yaptı,pozisyonlara girdi.....Sergen bu bölgede bilhassa deplasmanda Boye yi oynatmakla bence %100 haklı....Cicinho iç sahada ilk 11 de düşünülebilir ama deplasmanda artık John Boye oynar diye düşünüyorum.....Dünkü maçta Cicinho nun kanadından sivasspor çok fazla pozisyon yedi.....Gerçekci olmak lazım;Cicinho gittikçe yaşlanıyor.....Bundan sonra iyi maçlarda çıkaracaktır ama 2. yarılara oynatılrsa bence daha iyi olur.....Hangi hoca olursa olsun sağ kanattan bu kadar pozisyon yedikten sonra o oyuncunun o bölgede sürekli oynaması çok zor..Ne demek istediğimi ilerde daha iyi anlaşılacak....Şunu da demeden geçemeyeceğim,Cicinho nun kanadının sürekli açık vermesinde önünde oynayan Burhan ın ona yardım etmemesinin de büyük payı var......Cicinho nun kalitesini kimse inkar edemez ama futbulun gerçekleri ve sivassporun menfaatleri de herşeyin üstündedir..

mustafa_kavak58
19.10.2015, 00:43
Şansal Büyüka "Sergen Yalçın'ın Mecnun Başkanla görüştüğünü ve sorun olmadığını söyleyelim.Sergen görevinin başında.."

bassguitar
19.10.2015, 00:46
Sergen 'e 10 hafta vermiştim.Sergen iyi bir hoca olamaz peki ya yönetim ?Tek çare Ersun Yanal..yönetimin son sezonu olmalı

eurovision
19.10.2015, 01:38
Bülent Uygun gelsin diyenleri anlamıyorum asla gelmesini istemiyorum

avare
19.10.2015, 02:02
alman ligini taniyan ara sezonda bize almanyadan oyuncu kazandiracak bir hocanin gelmesini isterim,alman ikinci liginde gelecek vadeden cok guzel oyuncular var inanin karabukun dokuntulerinden cok daha iyi top oynarlar

karasarlıyiğido
19.10.2015, 09:34
sergenin bu işin içinden çıkacağına inanmıyorum çünkü egosu yüksek bir insan ve futbolcularla mesafe aralğı çok fazla bence bu takımı bülent uygun uçurur kim ne derse desin diyorlarki futbolcu satıyormuş da falan filan ama adamın döneminde sivasa gelen her takımın ayağı titriyordu kimi soğuğu kimi uzaklığı bahane ediyordu içerde dışarda herkese vuruyordu benim için önemli olan o kimi satarsa satsın ben sivasıma başarısına bakarım

ankastre
19.10.2015, 13:44
sergeni trabzon maçına göre kesin gönderirler
yoksa stad yönetimede istifa diye tezarat yapar.

Külhan
19.10.2015, 16:08
Bizim artilarimiz bülent uygundan yana sivasi ve sivassporu taniyan sampionluga oynatan hoca bir dönem daha denemek lazim biz inaniyoruzki sivassporu ayaga kaldiracak kapasitede bir hoca herkes kendi düsüncesine göre hoca ariyor ama bundan daha iyisini ve kalitelisini bulacagimizi sanmiyoruz bir defa daha denenmesinde fayda var.

50sekiz
19.10.2015, 22:55
Lig-Tv de konusmasini dinledim..
Bu adam istifa etmez...
Kendi agzi ile söyle, beni kovsunlar daha iyi, ben istifa etmem dedi.
Istifa edersem, kacip gitti gibi kendimi hissederim dedi...
Bunun anlami: Sezonluk parami verin gideyim !!!

Morten58
19.10.2015, 23:25
Sergen Yalçın'ın konuk olduğu Maraton programından : Sergen'nin aciklamalari ...

Sergen Yalçın "Başarısız olduğumuz bir gerçek.. Futbol birazda şans oyunu..Teknik direktör olarak işimiz bahane üretmek değil çözüm sağlamak ama çözüm üretemiyoruz."

Sergen Yalçın "Geçen yıl birlik havası yakalayıp düzlüğe çıktık.Şu an takımda oyuncu performansları minimum düzeyde.Takım ve taraftar olarak birlik sağlamalıyız."

Sergen Yalçın "Barrales in çapraz bağı koptu uzun süre yararlanamayacağız."

Sergen Yalçın " 7-8 tane bireysel hatada gol yedik.Bunun önlemini alamıyoruz.Bireysel hataya çözüm bulamayız.Bunun futbolda bir çalışması yok."

Sergen Yalçın "Benim karakterim istifa etmeye müsait değil,beni göndersinler daha iyi.İstifa edince bırakıp kaçmış gibi oluyorum"

Sergen Yalçın "Sivasspor Türkiye'de çalışılabilecek ender kulüplerden biri.İnanılmaz dürüst bir yönetim var.Futbolcu alacakları günü gününe ödeniyor.Harika bir kulüp işleyişi var."

Sergen Yalçın " Teknik direktörün işi sadece antreman yaptırmak değildir.Kriz yönetmek daha önemlidir.Camia olarak sabırlı olmalıyız.Aramıza geç katılan oyuncular oldu.Zamanla takım daha iyi olacak"

Sergen Yalçın "Hakemler bu sezon aleyhimize inanılmaz hatalar yaptı .Benim santraforum çift sarıdan kırmızı yedi.Türkiye liginde böyle birşey daha önce olmadı.Hakem hatasıyla hiç puan kazanmadık"

Sergen Yalçın "Ligde ilk 10 a girebilirsek bizim gibi mütevazi kulüpler için başarıdır."

Sergen Yalçın " Sivasspor ile aramızda gönül bağı var.Geçen sezon Mecnun abiyle para konuşmadan takımın başına geçtim"

Sergen Yalçın "Cicinho hücumda iyi defansta hatalar yaptığı için bazen oynatmıyoruz.Bu yüzden tepki alıyoruz.Cicinho 36 yaşında kariyerinin sonunda, defansif olarak hata yapar iyi sonuçlarda alamazsak ofansta ne yaparsa yapsın göze batar."

Sergen Yalçın "Benim mukavelem tek sezonluk, mukavelemde tazminat maddesi yok.Başarılı olacağımızın garantiside yok.Sivasspor'un menfaati ne gerektiriyorsa onu yaparım.Takım başarısızsa sorumlu benim"

onur0634
20.10.2015, 00:21
Keşke bu klüp eş başkanlık sistemiyle yönetilse...

onur0634
20.10.2015, 00:24
Mütavazi bir klübün parası ancak bu denli çar çur edilir.Yazık gerçekten çok yazık alınan oyunculara verilen paralara bakınca içim acıyor.Ama başkan ve yöneticilerin umrunda mı..?Kaç kuruş çıkıyor ceplerinden tak aksine birde takviye yapıyorlar bütçelerini uyan eyyy sivas taraftarı sahip çık takımına bunları başkana düşmanlık beslediğim için yazıyorsam allah belamı versin...Son 3-4 sezona dönüp bakacak olursanız ne demek istediğimi anlarsınız zaten...

Morten58
20.10.2015, 00:34
Bence Sergen Yalcin istifa etmesin , yemin ediyorum Maraton'daki samimi aciklamalar ile bende sempatisini tekrar kazandi. Bence Sergen Yalcin , Basin Sözcüsü olsun , hem taraftarlar ile arasi daha iyi olur hemde istedigi kadar konusur.

34MUAMMER58
20.10.2015, 00:59
Sergen yalçın hocalık deneyiminde çokyeni ,öğreneceği,yaşayıcağı çok şey var,antepte basarılı sezonda yasadı ,öyle yada böyle sivassporu ligde tuttuda ,sivassporun oynadığı oyunun ne olduğunu anlayan varsa yazsında bende öğrenim ,aslında sergenden önce eleştirilmesi gereken yönetimdeki bazı cimri kişilerdir,ceplerine ellerini sokmadıkları gibi,kulübün helal parasını ,oldoni,rengifo,barales yekta,batuhan,hakan iyiğit ,orhan ,abola gibi ptt ligde daha iyisini daha ucuza alabileceğimiz oyunculara veren zihniyeti eleştirmek lazım,futbol nekadar güzel oynansada meyvesi goldür,r.carlos sivassporu çok kötü oynattığı için gitmedi,takımda forvet ve sol açık olmadığı için sonuca gidemediğimiz için ,yönetim günah keçisi olarak yolladı ,maalesef sergende bu yüzden gidecek,koskoca sivasspor umudunu barolase dikmiş oda sezonu kapatmış yan gel yat, al 1.5 milyon € negüzel sivasbee :mad:batuhan piyasada yok,eneramo sağmı ölümü,i akın diye futbolcumuz kadrodamı bilmiyoruz ,neticede sivasspor forvetsiz tek süper lig takımı ,sol açığı olmayan ,sağ açığı eskişehirin kovup, oh bee sivasspora kakaladık dedikleri burhan,sol açığı ,karabüklülerin beddua ettikleri ,defolup gitsin diye küfrettikleri i.kaş,ortasahamız karabüğü gol manyağı yaptırarak düşüren hakan ve orhan +yiğit ,böyle takımın başında morinho olsa nolurki,neticede rıza hoca ve bülent uygun haricinde elini taşın altına sokup kafasındaki oyuncuları getiren hocamız olmadı,sergen gün olurda giderse bence en büyük sorumlu yönetim olacaktır

halilxx58
20.10.2015, 08:11
Sergen Yalçın'ın konuk olduğu Maraton programından : Sergen'nin aciklamalari ...

Sergen Yalçın "Cicinho hücumda iyi defansta hatalar yaptığı için bazen oynatmıyoruz.Bu yüzden tepki alıyoruz.Cicinho 36 yaşında kariyerinin sonunda, defansif olarak hata yapar iyi sonuçlarda alamazsak ofansta ne yaparsa yapsın göze batar."

[/B]

Tövbe bismillah ligin en kariyerli en basarili sag bekini de ancak Sergen gibi birisi begenmez. Cicinho bu takimin beyni.
Defansta kötüyse bile cek ileri orta sahada oynat. Sanki Burhan cok iyi oynuyor. Ligin asist krali böyle harcanmazki.