Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı değerlendirelim...
http://resimzade.com/Show.html?i=43805&token=37194
Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında Bursaspor'a 1-0 mağlup olduğumuz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
otceken58 28.10.2015, 19:46 Maci değerlendirelim ATAMAYANA ATARLAR
mühendisburak58 28.10.2015, 19:46 Hiç bir şey değerlendirmeye gerek yok. Sivasspor bir 10 hafta daha maç kazanamaz. Hatta gol atması bile zor gözüküyor.
Poyrazcan 28.10.2015, 19:48 Bu kadar kötü bir Bursaspor'u yenemiyor, hatta puan bile alamıyorsan senin yerin PTT Birinci Lig'dir arkadaş!
Sivok ikinci sarıdan atılmalı mıydı? Evet!
Bu mağlubiyet hakem hatasına bağlanır mı? Kesinlikle hayır!!!
Özgüveni bitmiş bu oyuncular bu takımı Süperlig'de tutabilir mi? Hiç sanmıyorum:-(
Kanımca galip gelemeden küme düşen ilk takım olarak tarihe geçeceğiz
otceken58 28.10.2015, 19:48 Bursa'nın tek pozisyonu var oda gol...
Bizim ben sayamadim 3 tane kaleciyle karşı karşıya gol yok...
Futbolu sen oyna puani onlar alsın offf offff
Erenozdenn 28.10.2015, 19:51 Vizyonsuz yönetim dediğimiz Zaman ne kadar kızdılar bize. Düşen takımların yedeklerini toplarlarsa olacağı buydu. Çok yazık oluyor Sivasspor'a.
legolass 28.10.2015, 19:51 bu mücadeleye yazik oldu.takimda inanilmaz bir son vurus beceriksizligi var. 10 hafta oldu galibiyet yok.ilk yarinin bitmesine sadece 7 mac kaldi yani 21 puan..fenerbahce ve besiktasla henuz oynamadik. bu maclardan puan alamadigimzi varsaysrsak 15 puan kaliyor. en kotu ihtimalle evddki maclari kesinlikle kazanip geriye deplasmanlardan puan almaya bakmali. her hafta dahada baski oluyor takimda. devre arasina kadar dusme hattinda olacagimiz kesin. devre arasinda grosicki navratil gibi nokta transfrrler yapilmazsa malesef ptt gozukuyor.
Valla ne diyelim oyunculardaki vurdumduymazlık kendine güvensizlik had safhada devam ediyor. Şu vaziyetteki bursasporu yenmek büyük başarı değilken bir de yok yere yenilen golle maçı veriyoruz
Hocayı ilk maçta eleştirmek belki yanlış ancak golü yiyene kadar oyuna müdahale edemedi. Erkan veya abalo oyuna daha önce girmeliydi.
Eneramo çok yetersiz, burhan kötü, atıf kafasına göre oyuncu bulamıyor, yiğit ve ibrahim vasat altında. Takım 70. Dakikadan sonra bitik, hücum organizasyonu TAMAMEN bireysel gayrete bağlı, TAKIM ÇOK KIRILGAN, sistem yok vs vs...
Kötümser olmak istemem ama vaziyet berbat. " bir galibiyet alsak kendimize geliriz " yalanlarına da kimse inanmasın. Takımın bu halde olmasında birçok sorumlu, kafasını kuma gömen var
Herhalde lige çıktığımızdan bu yana en kötü sezonumuz. Nasıl toparlanır bilinmez. Yine ligde kalmayı başarı sayacağımız bir sene sanırım
Son söz : DARDA KALANLARA CAN SUYU OLMAYA TAM GAZ DEVAM
Bu bencillik le ne oynarsan oyna kaybetmeye mahkumsun aTıf in eneramoya atamadigi top burhanin vermediği son paslar vermezsen döner dolaşır mağlup olursun diğer mücadele edenleri sabote ettiler resmen yazık oluyor tek pozisyonu var bursanın oda gol oldu.
etlidöktürek 28.10.2015, 19:54 Bu kadar da bahtsizlik olmaz, en azindan 1/puan almaliydik..
Erenozdenn 28.10.2015, 19:57 Vizyonsuz yönetim dediğimiz Zaman ne kadar kızdılar bize. Düşen takımların yedeklerini toplarlarsa olacağı buydu. Çok yazık oluyor Sivasspor'a.
Arkadaşlar yorumlar hep umutsuz neden bende maçı baştan son seyrettim takım iyi oynuyor fena deyil son vuruşlarda biraz sıkıntı var oda düzelecegi kanaatindeyim karamsar olmaya gerek yok biz 5_6 senedir bu tip durumları yaşıyoruz bu dönemide allahın izniyle atlatırız merak etmeyin takımınıza güvenin kalın salıcakla
Macin özeti: 100% pozisyonda bile gol atamazsan hic bir maci kazanamazsin..
Sivasspor en kötü sezon baslangicini yapmis oldu..
05/06 21 puan
06/07 12 puan
07/08 22 puan
08/09 18 puan
09/10 7 puan
10/11 7 puan
11/12 14 puan
12/13 12 puan
13/14 19 puan
14/15 9 puan
15/16 6 puan
58megayigido 28.10.2015, 20:04 Maçın sorumlusu eneramodur sen kimsin kaleciyi geçmeye çalışıyorsun
Bütün takımlar transfer yapıyor herkezin kazandığı para bir kaç takım dışında aynı ama biz kalanları neden topluyoruz herzaman bu oyunculardan bizim laf takımdada vardır göz boyuyorlar bunlar artık
Macin özeti: %100'lük pozisyonda bile gol atamazsan hicbir maci kazanamazsin..
Sivasspor en kötü sezon baslangicini yapmis durumda...
05/06 21 puan
06/07 12 puan
07/08 22 puan
08/09 18 puan
09/10 7 puan
10/11 7 puan
11/12 14 puan
12/13 12 puan
13/14 19 puan
14/15 9 puan
15/16 6 puan
ihtiyar yiğido 28.10.2015, 20:08 Atamayana atarlar kuralı bir kez daha gerçek oldu, çok iyi, istekli, arzulu ve diri oynadığımız, sayısız pozisyonlar bulduğumuz maçta, hiç beklemediğimiz bir pozisyonda, kalecimiz Setkus'un topu iyi bloke edememesi, Yiğit ve Cicinho'nun Isaac'a gerekli müdahale de geç kalınca gelen gol morallerimizi alt üst etti. Ama oynanan istekli oyun, girdiğimi sayısız pozisyonlar teknik direktör değişikliğinin takıma öz güven getirdi.
Ben takımdan da. Okan Buruk hocadan da ümitliyim,oyuncu değişikliği yerli yerinde idi, en azından üzerimizden ölü toprağı gitmiş, takıma, istek, arzu, kazanma hırsı gelmiş. Bu da ileri ki maçlara daha olumlu bakmamıza neden oldu. ALLAH Yar ve yardımcımız olsun.
58Yiğidoo58 28.10.2015, 20:13 Burhan kadro dışı bırakılmalı takımı sabote ediyor bencillik sivassporun üstüne çıkmış. Atıfa uyarı verilmeli 2 maç dinlendirilmeli. Kaptan dediğimiz adam topu 4-5 yasında toptan korkan adam gibi oynuyor.
BİR DE ACİL SON VURUSU İYİ FORVET!!!
Ferhat06 28.10.2015, 20:23 Çok kötüyüm benden yorum falan beklemeyin.Futbol şansı diye birşey uydurmuş sıracalılar,işte ondan lazım.
erhan 10 28.10.2015, 20:30 Maç boyunca oyuncularımız bana göre iyi bir performans sergilediler. Benim tek söyleyeceğim şu : Bizim takım kanat değiştirmesin. Gol pozisyonuna bakın Cicinho çok güzel gördü sol kanadı ama ya arkadaş oraya atacaksan ben bunu atabilirim diyerek atacaksın. Top gideceği hedefin yarısında durduruluyor. Gelelim Adem'e ya arkadaş bu adam kesinlikle karakterli diye futbolcu olmuş.Şut çekmekten aciz.Titriyor ilerde top alınca.Hele dediğim gibi kanat değiştirme ÇABASI komik oluyor.
Bu takıma hiçbir şey değil, godummu oturtan golcü lazım... Birde egoist olmayan aatıf ( o zaten elde var)
O kadar kaçan pozisyona acıyorum, yanıyorum, üzülüyorum....
Yapacak bir şey yok. bu takım bir şaha kalksa kimse tutamaz ama ne zaman??
Sivassporu yenmeyeni artik dövüyorlar.
otceken58 28.10.2015, 20:39 Bence bu takımda Burhan ve ademin yerine kesinlikle başka oyuncular konulmalı Yigit ilk yarı cok düzensiz olmasına rağmen ikinci yarı güzel topları kesti ayrıca ısrarla ve ısrarla sol acık Cicinho olmaliki diyecem sonra düşünüyorum kaç tane gol pozisyonu var 3 u net pozisyon topu kaleye getirmek marifet degil diyorum o zaman bize gol atacak adam lazım sadece ... Bu kadar basit galiba çözüm
Kondüsyonumuz iyi.Bu gelecek için umut verici.Mücadelemiz iyi.Belli ki Okan pozitif enerji vermiş takıma.Kaleye bir top geldi.Gol oldu yapacak birşey yok.Maçta tek eleştirilecek taraf ;neden rakip 2. yarı ortasından sonra oyuncu değiştirirken biz seyrettik.Özellikle 70 den sonra fiziksel gücümüzü arrtırmak için bizde değişiklik yapsaydık sonuç bu olurmu idi bilmiyorum.Yiğit i özellikle tebrik etmek gerekiyor.Yürekle oynuyor.Ümit i affetmek gerekiyor.Yekta gelirse takım biraz daha organize olursa daha iyi olacak gibi ama maçlarımız zorlaşıyor.Transfer dönemi önemli.orta saha ve forvet takviyesi yaparsak umutlu olabiliriz.
Burhan burhan burhan beni verem etti bu adam bu takımda niye oynuyo hala anlamiyorum,eneramo çok etkisiz kilodan kosamiyo %100 lük gölü kaçiriyor,ziya desen 10 tane orta açiyor 9 u rakipten dönüyo,adem takımda oynuyormu oynamiyormu belli degil,okan buruk son 10 dk kala oyuncu degistiriyo mehti,hakan özmert,dani abalo,erkan kaş gibi futbolcular yedek kaliyo yönetim ise paraya kiyip golcü futbolcu almadi 2 senedir ucuz yırttık bakalım bu sene ne olucak
Dark Force 28.10.2015, 21:02 Okan ne yapsın takım ne yapsın en iyi halimiz bu işte forvet yok takımda iyi transferler yapılmadı.
arkadaş lar maç muç değerlendirmeye gerek yok görünen köy kılavuz istemez bu maçta genel olarak iyi bir sivasspot vardı.ama bu günde kaleci benim dilim varmıyor ona kaleci demeye bursanın tek pozizyonu gol oldu .arkadaş bu nasıl bi kaleci bursalının vurdugu kafa çok yumuşak bi vuruş onu bile tutamıyorsan sen niye kalecisin arkadaş takımın 80 dakikalık emeğını çöpe attı.kaleciyi,futboldan bi haber burhanı ,geri pastan başka başarısı olmayan ademi,10 dakika oynayıp bir sürü top kaptoıran ibrahim akını 18 dişna atacaksın yok sa bu takımın sonu kötü.şimdi herkes bana yok canım diyecek ama gerçek bu.bu sezon diğer sezonlara benzemiyor inanın buna.devra arası nokta transfer yapılmazsa yapılan ne kadar tutar o ayrı konu ama sonumuz iyi değil.sivas sporun bu duruma düşmesi kesinlikle yenilir yutulur şey değil,hayattan zevk almaz oldum çok yazık bu takıma.ikiinci yarıya kadar puan alacağımızı hiç sanmıyorum allahtan hayırlısı
MOS-BY-58 28.10.2015, 21:26 Istatistikler bizim, gol pozisyonlarimiz rakipten epeyce fazla...Eeee geriye eksik ne kaliyor? Gol atacak adam.
Bunu görmek icin dahi olmak grekmiyor herhalde.
SenSetik 28.10.2015, 21:29 Transfer döneminde taraftar bi tarafını yırtarken bedava golcü arayanlar çıkar gol atar bundan sonraki maçlarda..ne diyeyim herşeyimizi şu takıma odaklayarak mutlu oluyoruz...birileri para kazanıp rahat uyku çekerken kahır taraftara kalıyor...inşallah çilemiz biter yakında
Efe Sivasspor 28.10.2015, 21:32 Arkadaşlar geçen sezon ligin ilk yarısını 14 puanla kapattık daha 7 maç var ki 21 puan demek gaziantep maçı bizim artık tırmanma maçımız olacaktır inşallah
sebasteia 28.10.2015, 21:33 maçın özeti, sivasspor bu sene kesin düşer, mecnun başkan da göz göre göre takımı düşürdükten sonra bırakıp gider...
adam gibi bir forvet almayan yönetime yazıklar olsun! mecnun başkan kredisini tüketti artık.
şahsi görüşüm süper lig hikayesinin sona erdiği yıl bu yıl.
bye bye happiness, bye bye love!
onur0634 28.10.2015, 21:59 Okan ne yapsın takım ne yapsın en iyi halimiz bu işte forvet yok takımda iyi transferler yapılmadı.
Valla üstad kadro yetersiz o konuda hiç kimsenin farklı düşüncesi yokta.Okan hoca ne yapsın dersen bu konuda sana katılmam mümkün değil.İkinci yarı itibariyle baskı yemeye başlayan bir sivasspor vardı ertuğrul sağlam 3 oyuncu değişikliği yaparken okan hocanın kenarda sakin umarsız davranışları beni rahatsız etti doğrusu... Dk 75 olmuş rakip baskı kurup defansı ikinci planda bırakmışken senin o anda eneramoyu burhanı beykanı oyunda tutmanın ne mantığı vardı.O dakikada koysan erkan kaç ve ibrahim akını garanti gol bulur galip gelirsin bunları göremeyen kişiden hoca fln olmaz hiç kimse kusurada bakmasın...
onur0634 28.10.2015, 22:02 Trabzonspor maçının ikinci yarısı ve bu maçın ilk yarısını değerlendirecek olursak takım kötü oynamıyor.Ama herkes bilsin ki çok kötü yönetiliyor...
onur0634 28.10.2015, 22:05 Hiç kimsede bugün oynanan oyun için oyuncuları suçlamasın kesinlikle terlerinin son damlasına kadar mücadele ettiler.Sadece Okan Buruk sınıfta kaldı...Yılmaz Vuralın ne demek istediğini bu maç sonrası birçoğunuz anlamışınızdır zaten...
onur0634 28.10.2015, 22:08 Okan Buruk konusunda yönetim zararın neresinden dönerse kardır.Kesinlikle Okan Burukla bu iş olmaz.Yılmaz Vuraldan nefret etmeme rağmen onun gelmesi bile daha mantıklı olur...
34MUAMMER58 28.10.2015, 22:10 Maçın değerlendirilecek tarafı yok,sezon başından beri iyi oynayıp yeniliyor yada berabere kalıyoruz,eskiden iyi kötü 1 2 tane gol atıp yeniliyorduk,şimdi sivassporun herhangi bir takıma gol atması ,sanki uzaya gitmek kadar zor birolay,sezon başında transfer mevsimindeki yorumların çoğunda bu takıma adam akıllı forvet lazım ,adam akıllı sol açık lazım,adam akıllı stoper lazım,adam akıllı kaleci lazım,adam akıllı 10 numara lazım diye bitarafımızı yırttık ,yöneticilerin ..ki bile duymadı,aldığın kaleci ehişte,eldeki stoperi sattın ,yerine sarısı& kırmızısı cebinde boyeyi aldınız,forvet diye ,güreşçimi boxsörmü,golcümü ,havaya sıçramaktan başka marifeti olmayan bArolesi aldın oda sakat,arıza ,sporcu ahlakından yoksun ,kafasında futbolu bitirmiş batuhanı adam etmeye aldın,kafasında futbolu bitirmiş, koğuş arkaşım diye i.akını takımda tuttunuz,karabüğü küme düşüren oyuncuları sivasspora doldurdunuz,elde iyikötü oynayan ümitide haksız yere ,hocanın yanlış kadro kurması yüzünden küstürüp postaladınız ,gs den kovulmuş ,futbolu unutmuş yektayı dünyanın parasına sivasspora aldınız ,eee alınan sonuçlar , tüm bu yanlışlara rağmen normal ,ligde tek galibiyetini sivasa karşı alan eskişehiri bile yenemeyen ,gol bile atamayan takım bu ligde zor kalır,kayseri galip gelseydi alt taraf kopmuş olurdu ,uzun lafın kısası eğer ilkyarıda 4 galibiyet alınmazsa 17 puan tutturulamazsa ,sivasspor ptt lige paraşütsüz iniş yapar ,isterse barcelona gibi oynasın,ayrıca ,atıf ,adem ,burhan adam gibi ikaz edilmeli ,kalan maçlara bakınca umudum kırılıyor,fb ve bjkden zor puan alırız,akhisar ve başakşehir belalılarımız ve ligin en formda ekipleri,antep ve gençlere şansımız tutmuyor,gayseri kalıyor ,onlarda bizden daha kaliteli ,ne yapacaz bilmiyorum.
Geçen sene ligden düşen takımlar adeta kendi ayaklarına sıktılar.bizi kümede bırakmak için yarıştılar.Biz ise ders almadık.Aklımız başımıza gelmedi.Adm gibi transfer yapmazsan böyle acısını çekersin.Şimdi debelen dur.Sergen gibi bir adamın yapılan transferlerde sesini çıkartmamış olması sivasspora atılan en büyük kazıktır.Akıllı hoca ayagına sıkmaz.Sag açık yok.Göbekte oyuncu yok.santraforunun tıkı yok.Ziya kötü.yedekler vasat.Bu kadar sorun nasıl düze çıkacagız.Yeni stadda 1. lig maçları izleyemeyeck miyiz? budüşünce beynimi kemiriyor.Canım sıkılıyor.
sivasfutbol 28.10.2015, 22:20 sergen hocanın okan versiyonu ile karşı karşıyayız malesef yeni hocamızda oyuna müdahele edemiyor oyuncu değişiklğini zamanında yapamadı bu maçtan sonra sivassporun ptt ye gideceğine iyice inanmaya başladım düşen takımlardan oyuncu getirerek ucuz beleş yaşlı topcu getirerek takımı bu hale getiren başkan ve yönetim suçludur sivasa ve sivasspora yazık oluyor gelen oyuncular ORHAN HAKAN BARELLES ABALO YİĞİT ENERAMO BATUHAN ERKAN BEYKAN BARELLES YEKTA bunların içinde elle tutulur oyuncu yok bence hepsi ptt liğ oyuncusu bir tek KONE ve JONH BOYE iyi çlktı başkan taraftarı oyalıyor sivasspora yazık ettiler .
anadolu5858 28.10.2015, 22:21 Bursada seyirci baskısına ragmen on numara top oynadık. Takımda tek eksik forvet. Akıllı oynarsak bu takım antepe patlar demedi demeyin.
cılgınsivas58 28.10.2015, 22:23 değerlindermeye gerek yok göz göre göre düşüyoruz...
cılgınsivas58 28.10.2015, 22:23 burhanla ademle bu iş olmaz düşen takımlardan vasat oyuncular toplanarak ligde kalınmaz bunu uçan kuş anladı bizimkiler anlamadı
Murad_Kelleci58 28.10.2015, 22:29 Dani Abalo'yu tek forvet oynamayı denemeli Okan Hoca..
B.DUMANLI 28.10.2015, 22:37 Sorunu hocada görüp hocaya yol veren ve Okan Buruk´u kurtarici gözüyle görenler bu takimi sadece ucuruma dogru giderken seyredenlerdir.Bu takim küme düserse tek sorumlusu YÖNETIMDIR.
Forveti olmayan bir takimla süperligde mücadele eden ve Eneramo´yu kurtarici gözüyle görenler,kullanma tarihi gecmis futbolcularla bu ligde kalacagini sanip cevresine zarar verenlerdir.Sivasspor´un eldeki mevcut kadro ile bu ligde kalmasi cok zor görülüyor.
Bu takimin bu ligde kalabilmesi cok genis kapsamli transferlere baglidir,yönetim bunu hangi oranda basarir bilemem ama tek gercek Sivasspor´un hazirlik maclari dahil olmak üzere tek galibiyetinin olmayisidir.Yani ortada bir takim var fakat basari yok ve o basariyi sahaya yansitacak ayaklar yok.Yani kisacasi futbol becerisi ve kabiliyeti olmayan kisilerle kurulan bir takimla buraya kadar....
Sivasspor kan kaybetmeye devam ediyor ve bu sezon digerlerinden cok farkli cünki her mevkide oyuncuya ihtiyacimiz var sadece eksik forvet degilki.Da Costa´nin gidisi defans anlayisimizi cok etkiledi...
3 puan alında tek çok kötü oynayın şimdi okanda 3 5 hafta takıma alisayim der yarı biter gönderilir arkasına başka biri gelir 5 6 haftada öyle geçer bir bakmissin 28. Hafta düşmeyi garantilemissin ne anladım bu işten. Gelen boş giden boş. Şanssızlık illaki var takım çok çok kötü değil ama 10 haftada bir kez galip gelemiyorsan gayet açık. Yöneticiler bu başarısızlığı yada bunca sabrı neye dayandırıyor...
8 9 tane boş transfer yaptınız Nerede çürük adam var getirdiniz. Tecrübelerinden faydalanacaksin ama gardaşım gelenler çalıştığı takımı dusurenler bunlardan faydalanacaksan helal olsun adamlar geldikleri takımda ne yaptıysa bütün tecrübelerini sergiliyorlar bak bizde düşüyoruz yönetim! !!
otceken58 28.10.2015, 22:46 Takımdan biranevvel gitmesi gereken oyuncular BURHAN ADEM BARALLES ENARAMO BATUHAN KARABUKTEN GELENLERİN HEPSİ
kesinlikle alınması gereken oyuncular ise adam gibi bir forvet ve 10 numarada görev yapabilecek adam gibi bir futbolcu bunlar artık su götürmez biliniyor ancak ilk yarı bitene kadar özellikle ve özellikle söylüyorum Burhan kesinlikle kadroya girmemeli kadroda görünce eyvah diyorum artık ama teknik direktörler ısrarla oynatmaya devam ediyor bunu anlamıyorum
sabanaydn 28.10.2015, 22:59 Takımı değerlendiren bursayı değerlendirdi nizmi? Adamların taraftarı sivas daha iyi oynadığını ertuğrul sağlamda sivasin hiç yerini hak etmediğini söylüyor .siz futboldan mi anlıyorsunuz.bugün her zamankinden iyiydik takımda değişiklik var bursa kaleyi bir kere tutturdu oda gol oldu.benim zoruma giden böyle boş takımlara yenilmek .enaramo gölü atsa yada hakem bekir ve sivoka çift sarıdan kirmizi verme cesaretinden olsa bugün bunlar konusulmayacakti.hakemler hata yapmada şimdi 12-13 puanimiz vardı maç işlemeden burda yorum yapmayın.hersene böyle burda boş yorum yapmaya devam edin.milli takımın fra Fransaya gitme ihtimali yokken ve hiç kimse inanmiyorken birde en iyi üçüncüolup direk gittik futbolda bitti demeden bitmez önümüzde 72 puan var boş konusup milletin canını sikmayin.çok örnekleri var mesela ilk yarıyı 6 puanla bitiren kocaeli 42 puanla ligde kaldı .inşaallah herşey yoluna gidecek ve siz fareler kaçacak yer arayacaksiniz
sabanaydn 28.10.2015, 23:08 Birde burhan dusmanliginiz var sivastamisin burhan atıf ve mehdiden başka adam eksilten başka futbolcu özürlüler sizin anlamadığınız bu...herkes diyor cicinyo diyor gölü nasıl yedik sicicinin ters topu rakibe gitti ve gol oldu ve adam vururken cici durdurmaya bilirdi bir adım yoktu boş konuşmayın biri kürt biri yabancı degilmi ona laf yok bu nasıltaraftarlik .50 .dak sivok burhani karşı karşıya kalacak çekip düşürdü hakem kırmızı veremedi keşke orda faul olmasaydı o gölü size atsa çok sevinirim ama nasip değilmiş antepe atacak insallah
yigido_furkan 28.10.2015, 23:17 Ligteki durumumuz kotu istedigimiz olmuyor kabul ama futbol sansi hic bir macta yanimizda olmuyor. Gs maci ts maci bursa maci mersin maci biz okadar gol kacirdik rakipler geldigini atti 10 puana yakin puan alacagimiza 2 puan alabildikten bu maclarda . 1 mac kazansak hayata donecez her hafta bu hafta diyoruz olmuyor hakkimizda hayirlisi . ilk yari bitmesine 7 hafta var en kotu 14 puan cikarmamiz lazim
atrium58 28.10.2015, 23:24 Yolculuk dolayısıyla bugünkü maçı izleyemedim.. Fakat yorumları okuyunca içim karardı. Yav Allah aşkına bir sağduyulu olalım. Asıp kesmediğimiz topçu hoca yönetici kalmamış. Kimsenin savunulacak bir tarafı yok kabul fakat Sivasspor düşmanlarını da sevindirmeyelim. Gün birlik günü, akıllı olma günüdür. Haftaya sahaya çıkacak topçular yine bu adamlar, zaten mal olmuşlar iyice mallaştırmayalım. Bu platformda futbolcuların özgüvenini azaltacak yorum yapmayalım. Taraftar olarak statta yerimizi alıp maçtan önce futbolcularımızı tribüne çağıralım. Hata yapsalar bile homurdanıp yuhalayıp morallerini bozmayalım. Alem yiğidonun şanını bir görsün. Yönetim ve takımın ağabeyleri toplantılar, yemek organizasyonlarıyla takımdaşlık ve motivasyon adına arızaları gidersin. Bugün yapılması gerekenleri yapalım inşallah sezon sonunda eleştirilerimizi daha yüksek bir şekilde yaparız.. Vesselam..
eyuphulagu 28.10.2015, 23:28 Sivasspor Trabzonspor maçının 2. yarısında nasıl oynadıysa bu maçta da benzer şekilde oynadı..Bir şanssızlıktır gidiyor..Bizim bu maçta iyi gözükmemizin baş sebeblerinin başında bilhassa ilk yarı orta sahayı kontrole almamızdı..Bunda rakibin orta sahadaki 2 önemli oyuncusu Portekizli 10 numara ile ismini hatırlamadığım diğer G.Amerikalı oyuncularının oynamamasındandır...Malesef biz bu avantajı değerlendirip gol veya goller atamadık..Yenilen golü kime yazdılar bilmem ama golü Cicinho kendi kalesine attı diye düşünüyorum...Eski Enaramo olsaydı kaçırdığı pozisyonda kaleciyi geçmez topu direkt olarak kaleye gönderip golü atardı..Malesef gönderdiği topu çizgiden çıkardılar..Bunun dışında Eneramo sahada fazla varlık gösteremedi...Rakibin ilk pozisyonu golü yediğimiz pozisyon olması çok ilginçti..Beykan ı ilk oynatan Sergen'di;kimse hakkının yemesin..Sergen Beykan ı takıma yavaş yavaş ısındırdı ama kaymağını başkası yiyecek..Beykan oynadığı her maç daha da iyi olacak....Burhan ilk yarı iyiydi ama 2. yarı 60 lardan sonra oyundan düştü;hoca onu 80 lerden sonra çıkardı..Kaleci golü yediği pozisyonda %100 hatalıydı;T.Necip çok hızlı da vurmamıştı ama elinden kaçırdığı topa bence Cicinho dokundu ve o topta gol oldu....Sivassporda Enramo ne zaman eski Enaramo ya yakın oynar belirsiz..Atamadığı pozisyonun dışında sahada ne yaptığı anlaşılmadı;maç eksiği de var ama eski gücü malesef yok;rakibi fazla zorlayamıyor..Kone oldukça iyiydi;Adem bence sivassporun en kötüsüydü...Okan hoca sanki son değişiklikte biraz geç kaldı ;çünkü Burhan 2. yarı iyi değildi..Hakeme gelince maçın en kötülerindendi..İlk yarı erken gösterdiği kartlardan sonra malesef 2. kartları çıkarmayı düşünmedi..ilk yarı rakiple birlikte biz de 10 kişi kalabilirdik..2.yarı Sivok un hareketine kart vermeyen hakem bence iyi bir hakem değil..Rakip o dak. da 10 kişi kalabilirdi..Sivasspor takımı bu hafta 3 puanı haketmişti;umarım haftaya G.Antep maçıyla 3 puanla tanışırız...Gerçek olan sivassporun gol atıp maç kazanamadığı,umarım bu uzun sürmez..Okan Hoca iyi sinyaller verdi..Ben takımı çok beğendim..
58Yiğidoo58 28.10.2015, 23:55 Sorunu hocada görüp hocaya yol veren ve Okan Buruk´u kurtarici gözüyle görenler bu takimi sadece ucuruma dogru giderken seyredenlerdir.Bu takim küme düserse tek sorumlusu YÖNETIMDIR.
Forveti olmayan bir takimla süperligde mücadele eden ve Eneramo´yu kurtarici gözüyle görenler,kullanma tarihi gecmis futbolcularla bu ligde kalacagini sanip cevresine zarar verenlerdir.Sivasspor´un eldeki mevcut kadro ile bu ligde kalmasi cok zor görülüyor.
Bu takimin bu ligde kalabilmesi cok genis kapsamli transferlere baglidir,yönetim bunu hangi oranda basarir bilemem ama tek gercek Sivasspor´un hazirlik maclari dahil olmak üzere tek galibiyetinin olmayisidir.Yani ortada bir takim var fakat basari yok ve o basariyi sahaya yansitacak ayaklar yok.Yani kisacasi futbol becerisi ve kabiliyeti olmayan kisilerle kurulan bir takimla buraya kadar....
Sivasspor kan kaybetmeye devam ediyor ve bu sezon digerlerinden cok farkli cünki her mevkide oyuncuya ihtiyacimiz var sadece eksik forvet degilki.Da Costa´nin gidisi defans anlayisimizi cok etkiledi...
YONETIMI SEZON SONUNA KADAR BASA ALIYORUM 1. 5 SENELIK BELES KALITE ISI BITTI. KARAKTERLI GERCEK FUTBOLU SEVEN ADAM LAZIM.
Forvetsiz filmi carlos oynatabiliyordu domunguezle ama bugün şans iyi futbol karşılığında S ivasa 3 puan vermiyor. Kader artık başkana iyi bir forvet almayı hatta 2 forvet almayı sivassporun gözüne şoka şoka aldırıyor. Yönetim şimdiden harekete geçmiştir umarım. Kadere fazla oyun oynama yonetim
kolukisa 29.10.2015, 00:20 Ne diyelim SIVASSPORUMUZUN bu sene isi cok zor,eger böyle devam ederse ne yazik ki daha ilk yarida düsecek üc takimda biri olma ünvanini ilan edecek,
umarim biran önce bizileri bu kabustan kurtarirlar.
Maçı değerlendirecek bir şey yok,her şey ortada.Gerçek anlamda bir forvet,bir sol açık alamayan yönetim suçludur.PTT liginde bile Enoramo'dan çok daha kaliteli forvetler var.Sol açık için konuşmaya gerek yok o zaten hiç yok.
Elbeyliliyiz 29.10.2015, 08:40 Almamız gereken maçtı ama maalesef bir Şanssızlık var Takımın üstünde, süperligde Kötü Takım yok, Haftaya Şeytanın Bacağını kırma vakti. Hocayla ilk Galibiyet iyi olurdu. Burhanin arkasinda Aydin Karabulut Tipinde bir oyuncuya ihtiyac var bunu Yönetim nasil göremedi hayret.
35gürün58 29.10.2015, 09:17 Yönetime müjdem var, PTT 1. ligde artık daha ucuz transferler yapacaksınız.
Ne mutlu size....
34MUAMMER58 29.10.2015, 09:43 Sivasspor bitti demeden buiş bitmez,sivasspor küme düşmeyi hakedecek kadar kötü oynamıyor,r.carlos dönemindede,rıza hoca dönemindede,sergen hoca dönemindede,ilk maçı olmasına rağmen okan hoca dönemindede kötü oynamıyor,futbolun adaleti yok,iyi oynayana değil ,golü atıp galip gelene puan veriyorlar,şu an öyle bi durumdayızki 10 kişi defans yapıp hiçdeğilse hermaçtan beraberlik almaya razıyım,sivassporun sorunu çözülmeyecek değil,takımın özgüvene ,birlik beraberliğe,takım oyunu oynamaya ihtiyacı var,en önemliside 1 galibiyete ihtiyacı var,üst üste alacağımız 2 galibiyet sivassporu kendine getirir bizim için lig yeni başlar,devre arasında yönetim yaptığı hataların bedelini ,bu takımı düşürerek ödememek için ,kaliteli 3 4 oyuncu alır ,almak zorunda,henüz kopmadık üst taraftan ,elele verip bu zor dönemi atlatmamız gerekiyor,ben bulunduğumuz yeri haketmediğimizi düşünüyorum,ts gibi takımı yerle 1 et ,bursa gibi takımı evinde rezil et,gs gibi takımı sivasda madara et ,sonrada galip geleme enteresan işler ,iyi bir sol açığımızın,forvetimizin ,ortasahanın olmamasının ,transfer yanlışlarının ceremesini çekiyoruz,oynadığımız futboldan korkmuyorumda ,10 maçta 1 galibiyet almamız beni korkutuyor,bu istatistiği sezon sonuna kadar korursak 20 puanı zor toplarız ,2.yarı işimizin kolay olması için enaz 12 puan daha toplamamız gerekiyor ,sivassporun bunu yapacak gücü var
Trabzon maçında 2 istatistik yaptık. Bursa maçında da hakeza öyle oldu... Şanssızlığımız şurada:
Topu çeviriyoruz...
Topu on sekize kadar getiriyoruz.
Topu çerçeveye dürtemiyoruz...
Olay bu kadar basit... Bir tane sağlam forvetimiz yok. İlk onbirde düşünmediğimiz emniyet sübabı olsun diye kadroya kattığımız fazla kiloları ile dikkat çeken bir Eneramoya kaldık maalesef. Bu nereye kadar gider bilinmez ama; Alternatif bir mevkiiden devşirme bir golcüde çıkaramazsak devre arasına kadar işimiz maalesef çok zor. Bu birinci seçenek, ikinci seçenek ise arkadan gelen bir oyuncu golü atacak üstüne yatılacak ve 3 puan alınacak... Bu da zor, çünkü oynadığımız maçlarda 1-0 veya 2-0 öne geçtiğimiz maçlarda skorun üzerine yatamadık. Ne zaman geri çekildik fiyasko olduk. Bunun için devşirme bir golcüye ihtiyaç var. Bu Ademmi olur Kone mi olur yada başka birimi bilemiyorum ama birilerini oraya monte etmemiz lazım. Puan cetveline devre arasına kadar 10 puan daha eklemezsek devre arası transferinde bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Nihayetinde üstümüzdekilerle puan farkı açılır ve boşa debelenmiş oluruz. Bize acil bir seri lazım yoksa işimiz yaş.
noname87 29.10.2015, 10:03 Okan Buruk iyi tercih olmuş.Ama bu tek tercih bizi ligde tutmaya yeter mi bilmiyorum.Devre arasına kadar maksimum puanı alıp kadrodaki fazlalıkları temizledikten sonra 3 nokta transfer yapmamız lazım.
Efe Sivasspor 29.10.2015, 10:27 Gaziaentepteki muhammet demir bizde olsaydı şu anda 15-20 puanımız vardı golcümüzün olmayışı diğer futbolcularında emeklerini yok ediyor inancını kırıyor bu takımda iyi bir golcumüz olsaydı gol krallığına bile oynardı 35 lik gekas bile bizde şov yapardı adama eskişehirde top aktaran yok kaç hafta barralesten felan gol bekledik bi halt edemedi üstüne birde sakatlandı
Murat ARICI 29.10.2015, 10:33 Bu sivas bu forvet hattıyla oynadığı maçlarda sabaha kadar oynasa yine GOL ATAMAZ..
Neden ?
Golcüsü yok..
fatihcan58 29.10.2015, 10:54 Futbolcular Değerlendirelim,
1-) Setkus = Çizgi kalecisi olmaktan öteye gidemiyor. Topu tutmayı bilmeyen bir kaleci. Yenilen golde bariz hatası var dışarı tokatlıyacağı golü içeriye tokatlıyarak gol yememize neden oldu. Daha ceza sahası içinde top aldığını görmek nasip olmadı kornerlerde dahil adam çizgiden ayrılmıyor.
2-) Cicinho = Tam bir maestro nerde durmasını gerektiğini bilen bir oyuncu . Burhan eserin formsuzluğu onuda çok etkliyor. Hucuma çıktığı zaman geri dönmesi zor oluyor.
3-) İbrahim Öztürk = Tam bir profosyonel. Kademelere zamanında giriyor. Yanındaki oyuncular sürekli değiştiği için iyi bir ikili oluşturamadı.
4-) Yiğit İncedemir = Ligimizin en çok kart gören oyuncularından. Çok mücadele ediyor. Takımı için herşeyi yapıyor. Dün bir çok mücadelede ayakta kaldı. Kademe anlayışı çok iyi. İyi bir yedek olabilir.
5-) Ziya Erdal = Teknik yönü çok düşük. Defansta da zayıf kalıyor. Erkan kaş onun yerine değerlendirilmeli. Erkan oyundan düştüğü zaman 2nci yarıda oyuna girmeli. Çünkü herkes Ziyanın oyun stilini çözdü. Kendini geliştiremedi. Hep aynı çalımlar.
6-) Adem Koçak = Bir orta saha oyuncusu olmasına rağmen takıma mücadeleden başka bir şeyini veremiyor bütün kapasitesi bu. Koneyle iyi bir ikili oluşturamadı. Konenin mehdiyle onyaması takımın hücum gücünü yükseltebilir.
7-) Kone = Tam bir savaşcı, mücadele hırs, azim herşey var hücum günü çok zayıf. Yanında takımı atağa kaldıracak hücumu gücü yüksek bir oyuncu olursa takımı için daha faydalı olur. Takım gol atamayınca hücuma destek vermeye çalışıyor, bu arada onun mevkisinde boşalan alanı rakipler iyi kullanıyor.
8-) Burhan Eşer = Bu sene formundan çok uzak bir türli form tutamadı. Bir süre yedek kalması gerekiyor. Gerekirse onun kanatında İbrahim Akın denenebilir.
9-) Chahechouhe = Bu takımın beyni, bütün toplar onda toplanıyor. Topu ayağında çok tutuyor, bazen inanılmaz top kayıpları yaparak takımın direncini düşürüyor. Atif varken diğer oyuncalar risk alıp ileriye gitmiyorlar buda gol yollarında sıkıntı çekmemize neden oluyor.
10-) Beykan Şimşek = Çok genç bir oyuncu, mücadelen hiç bir zaman kaçmıyor. 2nci yarılarda oyuna girerse daha fazla takıma katkısı olabilir.
11-) Eneramo = Elimizdeki tek forvet bitirici bir forvet değil. İleride top tutup saklayacak bir oyuncu Kaçırdığı goldede belli oluyor. Kaleci yatmış üzerinde aşırtma bir şutla golu yapacakken kaleci çalımlaya kalkarak defansın topu çizgi üzerinden çıkarmasını sağladı.
12-) İbrahim Akın = Burhan eserin yerine oyuna girdiğinde ondan daha verimli olduğu trabzon maçında da belli oldu. Bir süre Burhan Eser kesilip onun yerine oynatılmalı.
KIZILCAN 29.10.2015, 10:58 Eğer bu takım ptt ligine düşerse bir daha çıkamaz. O yüzden yönetimin şapkasını çıkarıp masaya koyması lazım. Sezonun ilk yarısı bitene kadar puan toplamaya çalışıp ara transferin iyi değerlendirilmesi lazım.
ezelşener 29.10.2015, 11:13 Ya bu Adem Koçak kadar korkak beceriksiz ve de yetersiz bir orta saha daha görmedim.Bunu beden oynatırlar hani yetenegi için.aldığı bütün topları geri verip Defansı perişan ediyor.ADEM KOÇAK seni bu takımda istemiyoruzzzzz
Ya bu Adem Koçak kadar korkak beceriksiz ve de yetersiz bir orta saha daha görmedim.Bunu beden oynatırlar hani yetenegi için.aldığı bütün topları geri verip Defansı perişan ediyor.ADEM KOÇAK seni bu takımda istemiyoruzzzzz
Hocam - 3 yıldır bunu söylüyorum ben de ...
Sivasspor'u görünmeden katleden, en verimsiz ve en etkisiz oyuncu bu ...
Her maç 10 kişi çıkıyoruz sahaya zaten ...
Dark Force 29.10.2015, 12:10 Bursanın pozisyonu yok gol cicinho nun ayağına çarpıp ağlara gidiyor kendi kalemize attığımız bir gol iyi oynadık gol atamadık iyi bir golcü şart
valla ben dün akşam ki mücadeleyi ve oyunu beğendim. Herkesin belirttiği gibi sağlam ayaklı bir forvet ihtiyacımız var. İnşaallah şeytanın bacağını kırarız ;)
35gürün58 29.10.2015, 16:17 Futbolcular Değerlendirelim,
1-) Setkus = Çizgi kalecisi olmaktan öteye gidemiyor. Topu tutmayı bilmeyen bir kaleci. Yenilen golde bariz hatası var dışarı tokatlıyacağı golü içeriye tokatlıyarak gol yememize neden oldu. Daha ceza sahası içinde top aldığını görmek nasip olmadı kornerlerde dahil adam çizgiden ayrılmıyor.
2-) Cicinho = Tam bir maestro nerde durmasını gerektiğini bilen bir oyuncu . Burhan eserin formsuzluğu onuda çok etkliyor. Hucuma çıktığı zaman geri dönmesi zor oluyor.
3-) İbrahim Öztürk = Tam bir profosyonel. Kademelere zamanında giriyor. Yanındaki oyuncular sürekli değiştiği için iyi bir ikili oluşturamadı.
4-) Yiğit İncedemir = Ligimizin en çok kart gören oyuncularından. Çok mücadele ediyor. Takımı için herşeyi yapıyor. Dün bir çok mücadelede ayakta kaldı. Kademe anlayışı çok iyi. İyi bir yedek olabilir.
5-) Ziya Erdal = Teknik yönü çok düşük. Defansta da zayıf kalıyor. Erkan kaş onun yerine değerlendirilmeli. Erkan oyundan düştüğü zaman 2nci yarıda oyuna girmeli. Çünkü herkes Ziyanın oyun stilini çözdü. Kendini geliştiremedi. Hep aynı çalımlar.
6-) Adem Koçak = Bir orta saha oyuncusu olmasına rağmen takıma mücadeleden başka bir şeyini veremiyor bütün kapasitesi bu. Koneyle iyi bir ikili oluşturamadı. Konenin mehdiyle onyaması takımın hücum gücünü yükseltebilir.
7-) Kone = Tam bir savaşcı, mücadele hırs, azim herşey var hücum günü çok zayıf. Yanında takımı atağa kaldıracak hücumu gücü yüksek bir oyuncu olursa takımı için daha faydalı olur. Takım gol atamayınca hücuma destek vermeye çalışıyor, bu arada onun mevkisinde boşalan alanı rakipler iyi kullanıyor.
8-) Burhan Eşer = Bu sene formundan çok uzak bir türli form tutamadı. Bir süre yedek kalması gerekiyor. Gerekirse onun kanatında İbrahim Akın denenebilir.
9-) Chahechouhe = Bu takımın beyni, bütün toplar onda toplanıyor. Topu ayağında çok tutuyor, bazen inanılmaz top kayıpları yaparak takımın direncini düşürüyor. Atif varken diğer oyuncalar risk alıp ileriye gitmiyorlar buda gol yollarında sıkıntı çekmemize neden oluyor.
10-) Beykan Şimşek = Çok genç bir oyuncu, mücadelen hiç bir zaman kaçmıyor. 2nci yarılarda oyuna girerse daha fazla takıma katkısı olabilir.
11-) Eneramo = Elimizdeki tek forvet bitirici bir forvet değil. İleride top tutup saklayacak bir oyuncu Kaçırdığı goldede belli oluyor. Kaleci yatmış üzerinde aşırtma bir şutla golu yapacakken kaleci çalımlaya kalkarak defansın topu çizgi üzerinden çıkarmasını sağladı.
12-) İbrahim Akın = Burhan eserin yerine oyuna girdiğinde ondan daha verimli olduğu trabzon maçında da belli oldu. Bir süre Burhan Eser kesilip onun yerine oynatılmalı.
Değerlendirmenizin çoğuna katılmakla birlikte Golü yememizin en büyük sorumlusu maalesef hepimizin sevdiği ve takdir ettiği Cicinho , sağ kanattan sol kanata pas verdi lakin pasını rakip keserek kaleye yöneldi, bu kez müdafa ya yardım için koştu hatta golü atan futbolcudan bizim kaleciye yarım adım daha yakın olmasına rağmen dönen topa müdahale edemedi, gerçi cicinho nun her zaman için hata yapmaya kredisi var, benim yaptığım bir tespit.
hakangulac 29.10.2015, 17:04 Dogru durust pozisyon vermeden hakkaten macı 2-3 farklı hak eden bi oyun oynayıp puansız ayrılmak cidden cok moral bozucu am direnmeye devam etmek gerek.
Bu arada macın kader anı hakemin Bekir i ve sonrasında Sivok u ikinci sarı karttan atmadıgı anlardır yoksa Bursa 9 kişi kalacaktı ki sonuca nasıl etki ettiğini gorduk bu durumun. Ha sonrasında Cicinho da iki el pozisyonunda kırmızı gorebilirdi ama gene biz 1 kişi fazla oynayacak ve muhtemelen 3 puanı alacaktık. Hakemler bu ligin kaderine cok fazla mudahil oluyorlar...
migroArmis 29.10.2015, 18:56 Hocam - 3 yıldır bunu söylüyorum ben de ...
Sivasspor'u görünmeden katleden, en verimsiz ve en etkisiz oyuncu bu ...
Her maç 10 kişi çıkıyoruz sahaya zaten ...
Ben Bursaspordan geldiği gün söylemiştim...Üstüne koyarsa oynar koymazsa Sivasspora zerre faydası olmaz diye
migroArmis 29.10.2015, 19:12 Sevgili Sivaslı Kardeşlerim
işlerimin yoğunluğu sebebi ile uzun bir süredir istisnalar hariç fırsat bulup uğrayamıyorum...Sivassporumuzd anda Sivaslı kardeşlerimizdende vazgeçmişlik hissi uyandırmak istemem...Çünkü ben sizleri ve Takımınızı gerçekten kalpten seviyorum...
Bizim maç vesilesi ile iki satır yazmak istedim her Sivas Bursa maçından sonra aynı şeyi söylerim Benim için mağlubu olmayan maçtır diye...Yine öyle oldu olmasınada 3-5 sezondur bizim Bursa daha iyi konumlarda olduğu için hep Sivasın galip gelmesini istiyordum bu maçta böyleydi açıkçası....Ama bir kardeş çok doğru yazmış Bu kadar kötü bir Bursayı yenemeyen Sivasspor ileriki günler için iyi sinyaller vermiyor...Sergen konusunda bence hatalı bir hamle yapıldı ...herneyse her şeyin hayırlısı....Tüm Sivaslı kardeşlerime selam olsun ...Saygılar..
Bizim takimda bir iletisim sizlik var buna bir care bulmak lazim her topu kapan benden sana pas yok dergibi topu ayaginda uzun zaman oyaliyor dara düstümmüde pas vermeye kalkisiyor is isten geciyor bu cok yanlis bir oyun sistemi dileriz yeni hocamiz buna bir care bulur ikincisi aatifin yaptigi hatalar bizi hermacda enaz iki üc gol pozisyonundan ediyor bunu aatifa macin özetini gösterip hatalarinin neler oldugunu acikca göstermeli hoca macin ilk yarisi iyi ama ikinci yari kimin hangi mevkide oynadigi belirsiz sonuna dogru dökülmeye basliyoruz bunun acik görünüs sebebi rakibe cok top kaptirmamiz topu kurtaranakadar ne kadar oyuncu varsa kale önüne yigiliyor ondan sonra karampoldan gol geliyorum diyoryanlisim varsa acin özetlerini söyle bir gözden gecirin cogunluk gol hep böyle yorgunluga gelince rakibi orta sahada durduramama bunlari hocamiz herhalde görüp tedbirini alacaktir.
triper58 29.10.2015, 21:34 Rakiplere bakıyorum özellikle 10.sıradan sonrakilere öyle ahım şahım bir fark yok ortada.Bir iki maç kazabilsek topçuların güveni gelecek.
Takimimizda bir hoca degisikligi oldu ama hoca daha takimi tanima firsatini yakaliyamadi geldiginden iki gün sonra maca cikti hocamiza hic bir sorunumuz yok kendisni sonuna kadar destekliyoruz basarili olacagina inancimiz sonsuz velakin yariya kadar hocamizinda yapacagi pek birsey yok ikitane oyuncu gönderilmis sakatlar var dogru dürüst forvet yok dolaysile ikinci yari transfer mefsimi acilincaya kadar sikintimiz hep devam edecek insallah ikinci yarida bunlari yasamayiz suan elestirimizin dozu biraz düsmeli elbette kim istemez suan yukarilarda olmayi fakat her sikintinin bir de iyi zamani olacak biraz daha sabredelim.
Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
Bu takimin basina Umit Ozat in gelmesi gerek. Umit hircin yapisiyla futbolcular uzerinde tam bir otorite kurabilir disiplini saglayabilir.
Yav arkadaslar sivasspor ölmediki hemen ilan veriyorsunuz bu hastalik herkesin basina gele biliyor insanin yasayan bir varlik oldugu gibi sporunda inisli cikisli zamanlari oluyor bunun icin cok calisip basarili olmakta var oturup aglamak yok biz inaniyoruzki sivasspor bu haddeyide atlatacak gücde zamana ihtiyac var insallah yeni hocamiz okan bey gayretli bir calismaile bu sorunlari giderecek gücde yeterki biz kendisine gereken destegi esirgemeyelim artik elestirimizi birkenara atalim ve var gücümüzle detek olalim gerisi cok cabuk gelecek ve düzelecek biz buna yürekten inaniyoruz sivas gibi bir sehirin takimi küme düsmeyecektir
Mecnur başkan itiraf gibi açıklamalar yapmış.Adeta takımı bu duruma ben getirdim demediği kalmış.Batuhan ı 1. santrofor olarak planlamışlar.O yüzden son güne kadar santrofor almamışlar.Son günde sakatlığını bile bile almışlar Baralesi.Batuhan 60 dakika oynayamıyormuş.Hiç 60 dakika oynayamadı ki Batuhan.Futboldan anlayan herkes biliyordu bunu ,siz onu pavyonlardan alıp takımın 1. santroforu olarak düşünüp belki de büyük sevap işlediğinizi zannettiniz.Geçen senenin geliri sırf yayın gelirleri 45 milyon liraya yakındı.Son gün transferleri olmasa transfere 45 lira harcamadınız.Onu bırakın Da Costa yı sattığınız gün yüzünüzde gülücüklerle dolaştınız sağda solda.Kovmadan 2 gün önce Sergen le buluşup devam kararı alırken kimsenin futboldan anlamadığını bir sizin bu işten anladığınızı deklare edip 2 gün sonra kovdunuz adamı.Sivasspor bugün bu halde ise Başkan ve yönetimin yüzünden bu halde.Yeni teknik direktörü bile mevcutlar içinden en ucuzu diye seçtiniz.Allah bilir devre arası uygun fiata Atıf ıda satarsınız.Şimdi tek güvencimiz futbolcular.Bir onur mücadelesi verip çıkmaları gerekiyor bu girdaptan.Ümit i niye kadro dışı bırakıyorsunuz kardeşim.Ara transferde para eder diye böyle yaptığınızı düşünüyoruz artık.Yönetim olarak pamuk ellerinizi cebinize atacaksınız ve en az 2 orta saha ve 1 forvet alacaksınız.Primleri 2 katına çıkartacaksınız ve Sivasspor u bu zor durumdan kurtaracaksınız.Sonra da şerefinizle bırakırsınız görevi.Ya da kendi eserinizi aldığınız yere bırakır çeker gidersiniz
Ferhat06 31.10.2015, 10:41 Mecnur başkan itiraf gibi açıklamalar yapmış.Adeta takımı bu duruma ben getirdim demediği kalmış.Batuhan ı 1. santrofor olarak planlamışlar.O yüzden son güne kadar santrofor almamışlar.Son günde sakatlığını bile bile almışlar Baralesi.Batuhan 60 dakika oynayamıyormuş.Hiç 60 dakika oynayamadı ki Batuhan.Futboldan anlayan herkes biliyordu bunu ,siz onu pavyonlardan alıp takımın 1. santroforu olarak düşünüp belki de büyük sevap işlediğinizi zannettiniz.Geçen senenin geliri sırf yayın gelirleri 45 milyon liraya yakındı.Son gün transferleri olmasa transfere 45 lira harcamadınız.Onu bırakın Da Costa yı sattığınız gün yüzünüzde gülücüklerle dolaştınız sağda solda.Kovmadan 2 gün önce Sergen le buluşup devam kararı alırken kimsenin futboldan anlamadığını bir sizin bu işten anladığınızı deklare edip 2 gün sonra kovdunuz adamı.Sivasspor bugün bu halde ise Başkan ve yönetimin yüzünden bu halde.Yeni teknik direktörü bile mevcutlar içinden en ucuzu diye seçtiniz.Allah bilir devre arası uygun fiata Atıf ıda satarsınız.Şimdi tek güvencimiz futbolcular.Bir onur mücadelesi verip çıkmaları gerekiyor bu girdaptan.Ümit i niye kadro dışı bırakıyorsunuz kardeşim.Ara transferde para eder diye böyle yaptığınızı düşünüyoruz artık.Yönetim olarak pamuk ellerinizi cebinize atacaksınız ve en az 2 orta saha ve 1 forvet alacaksınız.Primleri 2 katına çıkartacaksınız ve Sivasspor u bu zor durumdan kurtaracaksınız.Sonra da şerefinizle bırakırsınız görevi.Ya da kendi eserinizi aldığınız yere bırakır çeker gidersiniz
Mecnur değil bi' kere adamın adını daha düzgün yazmıyorsun,ahkam kesiyorsun;Mecnun.Türkiye denilen coğrafyada Sivassporu düşürme kredisi sadece Mecnun Otyakmaz'ın.Bize bu büyük onuru yaşattığı için her zaman minnettarız.Düşersek geri çıkarız biz hep buradayız Allah ömür verdikçe.
Transferde yapılan hatalar her takımın başına gelir.Bundan çok daha kötü takımlarla ligde kalmayı başardık inşallah bu sene de bu sıkıntıyı aşarız.
legolass 31.10.2015, 12:02 mecnun otyakmazin sivas kanallarinin ortak yayininda yaptigi su aciklamayi hic unutamiyorum.''bedava oyuncu alıyorsunuz elestirisine evet bundan sonrada bedava oyuncu alacagiz demisti'' helal olsun sözünde duruyor!!!!
ezelşener 31.10.2015, 17:52 Sivasspor Trabzonspor maçının 2. yarısında nasıl oynadıysa bu maçta da benzer şekilde oynadı..Bir şanssızlıktır gidiyor..Bizim bu maçta iyi gözükmemizin baş sebeblerinin başında bilhassa ilk yarı orta sahayı kontrole almamızdı..Bunda rakibin orta sahadaki 2 önemli oyuncusu Portekizli 10 numara ile ismini hatırlamadığım diğer G.Amerikalı oyuncularının oynamamasındandır...Malesef biz bu avantajı değerlendirip gol veya goller atamadık..Yenilen golü kime yazdılar bilmem ama golü Cicinho kendi kalesine attı diye düşünüyorum...Eski Enaramo olsaydı kaçırdığı pozisyonda kaleciyi geçmez topu direkt olarak kaleye gönderip golü atardı..Malesef gönderdiği topu çizgiden çıkardılar..Bunun dışında Eneramo sahada fazla varlık gösteremedi...Rakibin ilk pozisyonu golü yediğimiz pozisyon olması çok ilginçti..Beykan ı ilk oynatan Sergen'di;kimse hakkının yemesin..Sergen Beykan ı takıma yavaş yavaş ısındırdı ama kaymağını başkası yiyecek..Beykan oynadığı her maç daha da iyi olacak....Burhan ilk yarı iyiydi ama 2. yarı 60 lardan sonra oyundan düştü;hoca onu 80 lerden sonra çıkardı..Kaleci golü yediği pozisyonda %100 hatalıydı;T.Necip çok hızlı da vurmamıştı ama elinden kaçırdığı topa bence Cicinho dokundu ve o topta gol oldu....Sivassporda Enramo ne zaman eski Enaramo ya yakın oynar belirsiz..Atamadığı pozisyonun dışında sahada ne yaptığı anlaşılmadı;maç eksiği de var ama eski gücü malesef yok;rakibi fazla zorlayamıyor..Kone oldukça iyiydi;Adem bence sivassporun en kötüsüydü...Okan hoca sanki son değişiklikte biraz geç kaldı ;çünkü Burhan 2. yarı iyi değildi..Hakeme gelince maçın en kötülerindendi..İlk yarı erken gösterdiği kartlardan sonra malesef 2. kartları çıkarmayı düşünmedi..ilk yarı rakiple birlikte biz de 10 kişi kalabilirdik..2.yarı Sivok un hareketine kart vermeyen hakem bence iyi bir hakem değil..Rakip o dak. da 10 kişi kalabilirdi..Sivasspor takımı bu hafta 3 puanı haketmişti;umarım haftaya G.Antep maçıyla 3 puanla tanışırız...Gerçek olan sivassporun gol atıp maç kazanamadığı,umarım bu uzun sürmez..Okan Hoca iyi sinyaller verdi..Ben takımı çok beğendim..
Adem bence sivassporun en kötüsüydü...Bu ADEM KOÇAK'ın Haftalardır takımın en kötüsü olduğunu taraftar görüyorsa maalesef hocalar görmüyor.Artık Ademe Koçak'a taraftarında sabrı kalmadı.Kesinlikle antep maçında mehdi oynamalı.Her aldığı topu geriye oynamaktan seyirciyi bıktırdı kendi ne gelişti nede bıktı.yeter artık.
migroArmis 31.10.2015, 23:50 Adem bence sivassporun en kötüsüydü...Bu ADEM KOÇAK'ın Haftalardır takımın en kötüsü olduğunu taraftar görüyorsa maalesef hocalar görmüyor.Artık Ademe Koçak'a taraftarında sabrı kalmadı.Kesinlikle antep maçında mehdi oynamalı.Her aldığı topu geriye oynamaktan seyirciyi bıktırdı kendi ne gelişti nede bıktı.yeter artık.
Adem Koçakı ukalalık olması müsadenizle herkezden iyi ben tanırım ....Geldiği günden beri Bursasporda ne yaptığını nasıl bir futbolcu olduğunu eski bir futbolcu olarak Bursa Atatürk Stadında çok izledim...Adem sahayı boyuna deği enlemesine oynarVer topu ayağına sabahtan akşama kadar orta çizgide maratonla kapalı arasında gidip gelir...Ama öyle bir futbolcudur ki kilit açılmazken arada bir boşluk bulup o kilidi açar...Demiştim üstüne koyarsa çok hizmet eder ama koyamazsa mahalle topçusundan farkı yok Sivasspora zerre faydası olmaz...
Ferhat06 02.11.2015, 11:13 Mustafa Denizli TRT Sporda Atıf için mecbur kalmayınca kesinlikle pas vermiyor dedi.Takımına zarar verdiğini söyledi.İyi bir dünürü çıkarsa vermek lazım.Gocadı.:D
migroArmis 05.11.2015, 21:33 Mustafa Denizli TRT Sporda Atıf için mecbur kalmayınca kesinlikle pas vermiyor dedi.Takımına zarar verdiğini söyledi.İyi bir dünürü çıkarsa vermek lazım.Gocadı.:D
Hazır bizimkiler istiyordu verin gitsin diyeceğim ama yinede bu futbolcunun zaman içerisinde Sivasspora faydalı olan ender futbolculardan biri olduğunu duydum ara arada izledim...Hani diyoruz ya bir futbolcuyu kazanmak lazım...Öyle her futbolcu için geçerli değildir bu söylem...Ama Aatıf kazanılabilecek bir futbolcudur en azından bu sezon kazanma çabasına girilmeli sabredilmeli satılmamalı ...
migroArmis 05.11.2015, 21:36 Şunuda eklemek lazım sanırım bu futbolcunun sözleşmesinde serbest kalma ücreti 3,500,000 euro....Kolay kolay birinin bu parayı verip transfer edeceğini sanmıyorum..
Ferhat06 06.11.2015, 12:50 Hazır bizimkiler istiyordu verin gitsin diyeceğim ama yinede bu futbolcunun zaman içerisinde Sivasspora faydalı olan ender futbolculardan biri olduğunu duydum ara arada izledim...Hani diyoruz ya bir futbolcuyu kazanmak lazım...Öyle her futbolcu için geçerli değildir bu söylem...Ama Aatıf kazanılabilecek bir futbolcudur en azından bu sezon kazanma çabasına girilmeli sabredilmeli satılmamalı ...
Atıf'ın kazanılmasını tabiiki biz de çok isteriz ama Fransızca bilen bir hoca bulmak lazım ki ona yardımlaşmayı izah etsin.
migroArmis 07.11.2015, 21:36 Atıf'ın kazanılmasını tabiiki biz de çok isteriz ama Fransızca bilen bir hoca bulmak lazım ki ona yardımlaşmayı izah etsin.
İlahi üstadım dil sorunu hocanın sorunu değildirki ...Tercumanlar ne iş yapar...Koskoca Sivasta Fransızca bilenmi yok ..Eminim çok sayıda vardır..
Ferhat06 07.11.2015, 21:42 İlahi üstadım dil sorunu hocanın sorunu değildirki ...Tercumanlar ne iş yapar...Koskoca Sivasta Fransızca bilenmi yok ..Eminim çok sayıda vardır..
ironi yaptım sevgili dost.
|