Orijinalini görmek için tıklayınız : Yekta Yiğidoları Çıldırttı

ddolphiner
17.01.2016, 23:43
http://img7.mynet.com/spr/article//2016/01/17/yektaa-640.jpg

Sivassporlu Yekta Kurtuluş'un twitter profilindeki Galatasaraylı fotoğrafını değiştirmemesi Yiğidolar'ın tepkisini çekti.
Sivasspor’da eski Galatasaraylı Yekta Kurtuluş’a büyük tepki var. Twitter hesabındaki Galatasaray formalı profil fotoğrafını değiştirmediği görülen tecrübeli orta sahaya Sivassporlular rest çekti.
Yiğidolar’ın Facebook hesabından Yekta Kurtuluş’a tepki olarak şu mesaj yayınlandı:
“G.Saray’dan dışlandın. Talih kuşu başına kondu 3 yıllığına 2,5 milyon Euro’ya Sivasspor’a imza attın. 5 ay geçti.. Sürekli müzmin sakatlıklarla ilk yarıyı kapattın. Bunları da geçelim. Sivasspor forması yerine sosyal medyada üzerindeki G.Saray formanı çıkaramadın. Yekta bu sevdadan ya vazgeçersin ya da Sivasspor senden.

kaynak :
http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/01/17/yekta-kurtulus-sivassporlulari-cildirtti-464472/

yerliturkuaz
17.01.2016, 23:51
Yeni bir olay değil maalesef adam rahat çünkü adamı rahatsız edecek bir taraftar anlayışımız yok çünkü. Aynı durumu Bursaspor'da yapısında göreyim adama linç kampanyası başlatırlar. Ekmeğini yediği yere ihanet ediyor bana göre zaten bi katkısı da yok. 3 seneliğine 2,5 milyon euro yada dolar kazanacak. İyi yere tezgah kurmuş valla.

İstemiyorum ben bu adamı şahsen. Bırakın tesislere sokmayı adam Sivas'dan kovarım ben...

yigido yakup
17.01.2016, 23:52
Belki ise yarar

bu sayede bizden kopar bizde 2.5 milyonluk yükten kurtuluruz.

furky.b
17.01.2016, 23:56
Yollansin, istiyen varsa verilsin.. ;) bir gram katkisini görmedik zaten..

Dark Force
18.01.2016, 00:06
İnanın ptt 1.ligde hiçbir takımın 11 ine giremez ama biz bu adamda umut arıyoruz onun yerinde olmak isteyen onlarca futbolcu var .galatasarayı artık rüyasında görürde Elinde bulunan bu değerli sivasspor formasınıda kaybetmek üzere

34MUAMMER58
18.01.2016, 00:11
Kimse kusura bakmasın ,sayın başkanın sivasspora attığı kazıklardan biridir yekta,tıpkı batuhan kazığı gibi,nedemeye alındı anlamış değilim,insanda biraz utanma olur,sıkılma olur,aldığı parayı haketmek için çaba sarfeder ,iyi oynayamaz belki ,ancak kötü mücadelede edemezya,çalışır çırpınır biraz,takımın bulunduğu konum belli,bizler yektanın tecrübesinden ,yeteneklerinden faydalanmak isterken ,beyefendi halaa gs yörüngesinden çıkamamış,hani bilaf var[ eli işte, gözü oynaşta ], bunununkide aynı hesap ,bidaha bu kardeşimiz gs nin antrenman sahasına bile giremez,onedenle efendi efendi ,adam gibi oynayacaksa oynamalı,yoksa delikanlı gibi anlaşıp ,gerekiyorsa ayrılmalı, sivasspor zarar görmez,yazık şu takımın paralarına yaw,yönetimin yanlışları takımı göz göre göre ptt lige düşürüyor, kimse tehlikenin farkında değil.

Kokomo
18.01.2016, 09:34
Bu tip "Büyük takım hayranı" oyuncuların alınması hatadır zaten !

Diğer yandan takımda 1 yetkili bile yok mudur bu adamı uyaracak ?

Neden iş sosyal medya ve taraftara düşsün ki ?

İdari Menajer veya Futbol Şube sorumlusunun işi değil midir bu ?

etzel1967
18.01.2016, 11:31
yektanın en baştan beri, oynadığı maçlar dahil, kafasında sivasspor diye bir derdinin olmadığı aşikardı...bu tavrıyla da bunu ispatladı...geldiğinden beri üç kuruş katkı sağlamadı...bu adamın sivassporda oluşu bir azap gibi...kırmızı beyaz forma hiç yakışmıyor...kendisine yakışan(!) formayı giymiş zaten...

Ferhat06
18.01.2016, 11:49
Adam profesyonel.Oynayıp evde tencere kaynatacak.Bana hangi takımı tutarsa tutsun.Mustafa Denizli beşiktaşlıdır ama galatasarayda efsanedir.Kimsenin kalbini yarıp kimi sevdiğini araştıramayız.

pover58
18.01.2016, 11:58
bu adamın bir işe yaradıgı yok kimi tuttugu bizi sallamaz ama genede ahlaklı olması lazım etik degil gönderin gitsin yanına i akınıda bonus olarak verin.

Ferhat06
18.01.2016, 12:01
İlhami Başköy Sivassporda efsanedir ve has Sivaslıdır.Gel zaman git zaman profesyonel topçu adam Yozgatsporda oynuyor.O zamanki Yozgatspor iyi takım Şaban falan iyi topçular var.Sivası Sivasta 3-2 yenmişlerdi ve 1 golü de İlhami atmıştı.Hani bizim zorumuza gider Sivaslı bir adam bize nasıl gol atar diye ama ordan ekmek yiyorsan atacaksın.

Külhan
18.01.2016, 12:07
Beyler bu yekta asla bizim aradigimiz futbolcu degil transfer bitmeden anlasarak yollari ayralim ve yerine baska oyuncu alalim yönetimin bu konuda dikkatini cekmeliyiz yeter artik bizden yemlenipde baska follara yumurtlamak yok böyle oyuncu istemiyoruz ilk isyan bayragini ben aciyorum YEKTA ISTIFA BU TAKIMDA SANA VE SENIN GIBILERE YER YOK TEZ ZAMANDA SIVASI TERK ET SONUN DOGAYA DÖNECEK

balmandol
18.01.2016, 12:18
Utanmamak,ar damarı çatlak olmak,ayıp nedir bilmemek böyle bir şey demek ki. Ekmek yediğin yere ihanettir bu aslında..!!!

sivasfutbol
18.01.2016, 12:32
Bu adamın suçu yok bunu topcu diye alıp getiren yönetimin suçu istanbul takımlarının artıklarının sivasspora faydası olmamıski bunun olsun terbiyesiz yalandan bile olsa sivassporluyum de ekmegini yiyorsun haketmeden aldıgın para haram olsun emi.

erhan 10
18.01.2016, 14:27
Biz yine az söylüyoruz bu Yektaya geldiğinden beri bir istek göstermedi aptal aptal şeyler yaptı. Zaten adam Twitter hesabına Sivasspor yazmamis benimsememis takımı olacağı bu. Defolsun gitsin haramcı. Şu kulübün kıymetini kimse bilemedi.

Murad_Kelleci58
18.01.2016, 14:47
Peki arkadaşlar, Sivas'ta yaşayan, Sivas'ta ekmek parasını kazanan, öz be öz Sivaslıların başka takımları tuttuğu bir ortamda, hasbelkader Sivasspor formasını giymekte olan bir kişinin bu hareketini neden abesle karşılarsınız anlamakta zorluk çekiyorum..

Sözüm yürekten Sivasspor sevdası ile yanıp tutuşan gerçek yiğidolara değil.. Hani bir söz var ya "Bir saniyesine bile hükmedemediğin bir hayat için, fırıldak olamaya gerek yoktur..

Boşverin adam taraftarı olduğu takımı ifşa etsin, siyasi görüşünü dağa taşa haykırsın.. Önemli olan giydiğinde ıslattığı o kutsal formanın hakkını veriyor mu vermiyor mu ona bakalım bizler..

Eleştireceksek adamın yaptığı işi eleştirelim..

adres58
18.01.2016, 15:06
İlhami Başköy Sivassporda efsanedir ve has Sivaslıdır.Gel zaman git zaman profesyonel topçu adam Yozgatsporda oynuyor.O zamanki Yozgatspor iyi takım Şaban falan iyi topçular var.Sivası Sivasta 3-2 yenmişlerdi ve 1 golü de İlhami atmıştı.Hani bizim zorumuza gider Sivaslı bir adam bize nasıl gol atar diye ama ordan ekmek yiyorsan atacaksın.

Abi o Şaban galiba Çorumda da oynadı, yoksa benim bildiğim yanlışmı. Ben Turhalsporda oynarken beni perişan etmişti kel oğlan :D :D

Ferhat06
18.01.2016, 16:08
Abi o Şaban galiba Çorumda da oynadı, yoksa benim bildiğim yanlışmı. Ben Turhalsporda oynarken beni perişan etmişti kel oğlan :D :D

Aynen o Şaban, kafa cıbış.

adres58
18.01.2016, 16:11
Aynen o Şaban, kafa cıbış.

Ah doktorum ah ben ne çektim bu cıbışdan.... Ömrü uzun olsun...

Turan 59
18.01.2016, 18:15
Neden alındı bilen var mı?

cengo64
18.01.2016, 19:24
Yekta ne yapsın.Adamı aldılar oynatmıyorlar.2 maç üstüste oynatın sonra eleştirin bence.Yekta mı Adem mi.1 milyon dolarlık soru bu bence

keremm58
18.01.2016, 19:38
yektanın uyarılması gerek yoksa 1 şubata kadar kendine kulup bulsun zararın neresinden dönersen kardır.
o parayı ben alsam evimden araba giydim çorabıma kadar Kırmızı-Beyaz yaparım.

güneşyurdu
18.01.2016, 19:59
arkadaşlar ALLAH aşkına şu futbolcularla uğraşmayın bırakın..şuan mesele falan filan ne yapıyor meselesi değil Sivas şehri ve onun vitrin markası SİVASSPOR...şimdi sırası mı ayrımcılık yapmanın moral bozmanın...ADMİNLER BU TİP KONU BAŞLIK VE YORUMLARINI SİLİN...takıma zarar vermekten başka bir şeye yaramaz.