Orijinalini görmek için tıklayınız : Dualarda Buluşalım

kara
29.02.2016, 21:38
http://i.hizliresim.com/D2R5Ym.jpg (http://hizliresim.com/D2R5Ym)
Rabbimiz katından bize rahmet ver ve işimizi kolaylaştır,bizi rüşde(başarıya) eriştir. ALLAH'IM SEN SİVASSPORLU FUTBOLCULARA YARDIM ET ONLARI BAŞARIYA ULAŞTIR AMİN. Haydi yiğidolar bir duada sen et yiğitlerimize sezon başından buyana üzerimizdeki uğursuzluğu atalım herşey dualar üzerine kurulmuştur ALLAH utandırmasın...

kara
29.02.2016, 21:54
Haydi yiğidolar dua zamanı...

otceken58
29.02.2016, 21:57
AMİNNNNN İNŞALLAH BU SEZON BU SIKINTILARI ATACAĞIZ Rabbim İnsallah eski günlerimizde ki mutlu huzurlu ve bol taraftarlı bol gol atan günlerimize kavuştursun...

kara
29.02.2016, 21:58
AMİNNNNN İNŞALLAH BU SEZON BU SIKINTILARI ATACAĞIZ Rabbim İnsallah eski günlerimizde ki mutlu huzurlu ve bol taraftarlı bol gol atan günlerimize kavuştursun...

Amin inşallah...

sirseri58
29.02.2016, 21:59
Allahim sen sivasspora birdaha mağlubiyet yüzü gösterme.(AMİN)

Mehmet ATEŞ
29.02.2016, 21:59
Amin. İnşallah düşmeyeceğiz.

bulutbey27
29.02.2016, 22:52
Bizden dua takdir Allah'ın inşallah bu hafta üç puan alırız

TS58
29.02.2016, 22:53
Sivasspor,sahasında 20.000 , deplasmanda 5.000 Sivasspor taraftarı önünde oynarsa,kimse dokunamaz. Yoksa işler zorlaşır.

ihtiyar yiğido
01.03.2016, 03:53
Cenabi HAK Kuran da ''Her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır'' buyuruyor, İNŞALLAH bu zor ve sıkıntılı günlerin ardından kolaylık gelecek.
Biz bilemeyiz, belki bu duruma düşmemizde de bir hayır vardır, seneye yönetimin kaliteli transferler yapmasına neden olur, çünkü bir musibet bin nasihatten evladır derler.
ALLAH (c.c.) Yar ve yardımcımız olsun.

balmandol
01.03.2016, 11:43
Tek sevdamız,aşkımız,canımız..Şehr in eğlencesi,bacasız fabrikası olan SİVASSPOR'umuza sen yardım et Allahım. Seri galibiyetler alarak ligde tutunmayı nasip eyle yarabbi. AMİİİNNNNNNN

Külhan
01.03.2016, 20:45
Rabbimiz siz kuranda buyuruyorsunuzki dua edinde karsilik vereyim iste dua ediyoruz yarab bizi ve sivassporu utandirma biran önce bizim takimimizi bulundugu yerden kurtar ve yukarilara cikmamizi sagla yine kuranda buyuruyorsunuzki sizin duaniz olmasa benim yanimda hic kiymetiniz olmazdi diye ve iste biz hep sizden hacetlerimizin ve isteklerimizin yerine gelmesi icin yardim diliyoruz insallah bizlerden ve takimimizdan yardimlarini kesme yarabbi amin

ihtiyar yiğido
01.03.2016, 23:03
Rabbimiz siz kuranda buyuruyorsunuzki dua edinde karsilik vereyim iste dua ediyoruz yarab bizi ve sivassporu utandirma biran önce bizim takimimizi bulundugu yerden kurtar ve yukarilara cikmamizi sagla yine kuranda buyuruyorsunuzki sizin duaniz olmasa benim yanimda hic kiymetiniz olmazdi diye ve iste biz hep sizden hacetlerimizin ve isteklerimizin yerine gelmesi icin yardim diliyoruz insallah bizlerden ve takimimizdan yardimlarini kesme yarabbi amin

Güzel RABBİMİZ, Külhan rumuzlu kardeşimizin duasını kabul buyur, teşekküründe de biraz cömert olmasını nasip eyle. Amin.:)

migroArmis
02.03.2016, 00:29
Maneviyatın en büyüğü beni her zaman kabul etmiş asla istediğime olumsuz yanıt vermemiş olan rabbim İnşallah bundan sonra düşmemek için değilde şampiyon olabilmek için dua ettirsin bizlere........

Turan 59
02.03.2016, 11:22
Bakıyorum da;herkes hayal peşinde koşuyor.

Kizilirmak58
02.03.2016, 11:24
aminnnnn inş........

balmandol
02.03.2016, 11:59

Niyeee..Hayal peşinde koşalım. Dua nedir biliyorsan eğer,sen de yap...!!! Duasız kul olmaz,Rabbim buyurur ki '' Bana dua edin,benden isteyin vereyim '' bizde dua ediyoruz. Sen bunu hayal olarak görüyorsan eğer..LÜTFEN PARAZİT YAPMA,YORUM DA YAPMA...!!!

kara
02.03.2016, 14:24

inançlı insanlardan dua bekliyoruz inancın yoksa ne diye yorum yaparsin.

yiğido şahin
02.03.2016, 19:33

Ağzından birkerede olumlu birşey çıksın be
ya Hayır konuş yada Sus lütfen

Turan 59
02.03.2016, 19:44
Ben çünkü doğruları söylüyorum,bu bazılarına dokunuyor.Söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım.

çorluluyiğido
02.03.2016, 20:06
...AMİN.....

(Rabbimiz, elbette haya ve kerem sahibidir. Kulları ellerini kaldırıp bir şey istedikleri zaman, onların ellerini boş çevirmekten haya eder.) [Ebu Davud]

ihtiyar yiğido
02.03.2016, 20:15
Kim ne derse desin, bizde dualarımızın arkasındayız. Ey Yüce RABBİMİZ, şüphesiz sen duaları işiten ve kabul edensin, bu samimi kullarını mahcup etme, biz aciz kulların sana inandık, sana sığındık, sana teslim olduk, sen bizleri ve tüm inanan kullarını koru, muhafaza eyle ve dualarımızı kabul buyur. Amin

34MUAMMER58
02.03.2016, 21:01
Kur’ân’da “De ki: Eğer duânız olmasa Rabbim katında ne ehemmiyetiniz var?” (Furkan Sûresi: 77) buyurulur. Yani, varoluşun sırrına işâret edilir.
Duânın önemi; kul ile Yaratıcı arasında bir irtibat vesilesi olmasından da gelir.

“İnsanların en âcizi, duâdan âciz olandır. En fazîletli ibâdet, duâdır. Allah katında duâdan daha değerli bir şey yoktur. Allah ısrarla duâ edenleri sever.” (Câmiü’s-Sağîr, Hadîs No:, 1145, 1129, 7602, 1876.)
Duâ o kadar önemli ki, bizi gazaptan kurtarır:

“Cenâb-ı Allah buyurmuştur ki: ‘Kim bana duâ etmezse ona gadab ederim.’” (İbn Mâce, Duâ, 1; İbn Hanbel, 3/477.)

Öyle ya, duâ ile ona sığınmamak ya gafletten, ya kibirden, ya nankörlükten veya O’nun azametini kavrayamamaktan kaynaklanır. Bunlar ise azaba sebeptir.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------sakın yanlış anlaşılmasın kimseyle polemik yaşamak ,yada hiçbir kimseye cevap niteliğinde yazmadım,isteyen olursa bilgilensin diye yazdım,ALLAH kim hayır için dua ediyorsa edenlerin dualarını kabul etsin,SİVASSPOR umuzun süperligde kalması için ,tüm taraftarlarımıza ülke sevgisi,şehir sevgisi,takım sevgisi nasip etsin ,tüm taraftarlarımıza sivassporumuza destek olmayı nasip etsin,futbolcularımızı hertürlü kazadan beladan korusun,güç kuvvet versin ,attıkları şutlar gol olsun,kalemizde gol görmemeyi nasip etsin,tüm dua edenlerin dualarını kabul etsin AMİİN.Duamızıda ettikten sonra 1 2 kelam daha etmek istiyorum,SİVASSPOR 1970 Lİ Yıllarda yanılmıyorsam ,yine böyle golcüsüz bir sezon yaşıyordu,bitürlü gol atamıyordu,edemediler 200 kusur yiğido,4.eylül stadında yağmur duasına çıkar gibi gol duasına çıkmışlardı,çarede olmadı ,golcüde alsak 3.lige düşmekten kurtulamamıştık ,yanlışlık varsa düzeltin lütven,sezon başında Hadi olmadı devre arasında iyi bir golcü alınsaydı böyle son çare olarak duaya sarılmazdık,hayırlısı neyse o olur inşallah.

Ferhat06
02.03.2016, 21:14
Fetih Suresi okudum bu akşam.İnşirah da okuyalım çoğumuzun ezberinde vardır.Allahım bizi bu dardan kurtarır inşallah.

Turan 59
02.03.2016, 21:22
[QUOTE=34MUAMMER58;969699][B]Kur’ân’da “De ki: Eğer duânız olmasa Rabbim katında ne ehemmiyetiniz var?” (Furkan Sûresi: 77) buyurulur. Yani, varoluşun sırrına işâret edilir.
Duânın önemi; kul ile Yaratıcı arasında bir irtibat vesilesi olmasından da gelir.

“İnsanların en âcizi, duâdan âciz olandır. En fazîletli ibâdet, duâdır. Allah katında duâdan daha değerli bir şey yoktur. Allah ısrarla duâ edenleri sever.” (Câmiü’s-Sağîr, Hadîs No:, 1145, 1129, 7602, 1876.)

“Cenâb-ı Allah buyurmuştur ki: ‘Kim bana duâ etmezse ona gadab ederim.’” (İbn Mâce, Duâ, 1; İbn Hanbel, 3/477.)

Öyle ya, duâ ile ona sığınmamak ya gafletten, ya kibirden, ya nankörlükten veya O’nun azametini kavrayamamaktan kaynaklanır. Bunlar ise azaba sebeptir.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------SİVASSPOR 1970 Lİ Yıllarda yanılmıyorsam ,yine böyle golcüsüz bir sezon yaşıyordu,bitürlü gol atamıyordu,edemediler 200 kusur yiğido,4.eylül stadında yağmur duasına çıkar gibi gol duasına çıkmışlardı,çarede olmadı ,golcüde alsak 3.lige düşmekten kurtulamamıştık ,yanlışlık varsa düzeltin lütven,sezon başında Hadi olmadı devre arasında iyi bir golcü alınsaydı böyle son çare olarak duaya sarılmazdık,hayırlısı neyse o olur inşallah

-Her şey bu yukarıdaki paragrafta gizli.Önemli olan bunu okuyup anlamak..Benim anlatmak istediğimi çok iyi özetlemişiniz değerli yiğido kardeşim.

ihtiyar yiğido
02.03.2016, 21:30
Dua müminin silahıdır, Dua çaresizin çaresidir, Dua Rahmet kapılarının anahtarıdır, Dua kimsesizin kimsesidir, Dua kulun acziyetini bilmesi, güç ve kuvvetin, sonsuz kudret sahibi ALLAH (c.c.) olduğunun tasdikidir, Dua, kulu ALLAH'A yaklaştıran en büyük ibadettir.
Ey eşi ve ortağı olmayan, dengi ve benzeri bulunmayan, doğmamış ve doğrulmamış olan, evveli ve ahiri olmayan, sonsuz güç kuvvet, kudret sahibi olan Yüceler Yücesi RABBİMİZ, biz aciz kullarını sana dua ve ibadet etmekten mahrum eyleme. Amin. Amin. Amin.

balmandol
02.03.2016, 23:37
Ben çünkü doğruları söylüyorum,bu bazılarına dokunuyor.Söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım.

'' YA HAYIR SÖYLE,yada sus '' lütfen..Uzatmaya gerek yok..

migroArmis
03.03.2016, 01:14
[QUOTE=34MUAMMER58;969699][B]Kur’ân’da “De ki: Eğer duânız olmasa Rabbim katında ne ehemmiyetiniz var?” (Furkan Sûresi: 77) buyurulur. Yani, varoluşun sırrına işâret edilir.

Öyle ya, duâ ile ona sığınmamak ya gafletten, ya kibirden, ya nankörlükten veya O’nun azametini kavrayamamaktan kaynaklanır. Bunlar ise azaba sebeptir.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------SİVASSPOR 1970 Lİ Yıllarda yanılmıyorsam ,yine böyle golcüsüz bir sezon yaşıyordu,bitürlü gol atamıyordu,edemediler 200 kusur yiğido,4.eylül stadında yağmur duasına çıkar gibi gol duasına çıkmışlardı,çarede olmadı ,golcüde alsak 3.lige düşmekten kurtulamamıştık ,yanlışlık varsa düzeltin lütven,sezon başında Hadi olmadı devre arasında iyi bir golcü alınsaydı böyle son çare olarak duaya sarılmazdık,hayırlısı neyse o olur inşallah

-Her şey bu yukarıdaki paragrafta gizli.Önemli olan bunu okuyup anlamak..Benim anlatmak istediğimi çok iyi özetlemişiniz değerli yiğido kardeşim.
Son paragrafınızdan anladığım şey şudur golcü olursa iyi işler yapılırsa bu iş olur yok olmaz da işimiz ALLAHA kaldıysa öncesinden bi örnek var olmamıştı yine olmaz ....Eğer söylediğiniz bu ise size katılmıyorum ..İçinde ALLAH (CC)olmadığı yakarışın olmadığı maneviyatın olmadığı hiç bir oluşumun altına imzamı atmam...Yanılıyorsa düzeltin ama ALLAHı yok sayıyor iseniz ALLAH islah etsin demekten başka cümlem olmaz olamaz...

kagansenbas
03.03.2016, 02:51
Arkadaşlar dua sonrası fatihamızı okuyup özellikle sakallı kardeşlerim amin derken sakallarını avuçlamayı unutmasın peygamber efendimizin (SAV) sünnetidir;) aminnnn inşallah takımımız bu sıkıntılı günlerin üstesinden gelecek:)

kagansenbas
03.03.2016, 03:00
Tek sevdamız,aşkımız,canımız..Şehr in eğlencesi,bacasız fabrikası olan SİVASSPOR'umuza sen yardım et Allahım. Seri galibiyetler alarak ligde tutunmayı nasip eyle yarabbi. AMİİİNNNNNNN

Aminnnn kardeşim ağzına sağlık :)

sebasteia
03.03.2016, 07:46
Rabbimiz katından bize rahmet ver ve işimizi kolaylaştır,bizi rüşde(başarıya) eriştir. ALLAH'IM SEN SİVASSPORLU FUTBOLCULARA YARDIM ET ONLARI BAŞARIYA ULAŞTIR

AMİN.

34MUAMMER58
03.03.2016, 08:41
[QUOTE=Turan 59;969702]
Son paragrafınızdan anladığım şey şudur golcü olursa iyi işler yapılırsa bu iş olur yok olmaz da işimiz ALLAHA kaldıysa öncesinden bi örnek var olmamıştı yine olmaz ....Eğer söylediğiniz bu ise size katılmıyorum ..İçinde ALLAH (CC)olmadığı yakarışın olmadığı maneviyatın olmadığı hiç bir oluşumun altına imzamı atmam...Yanılıyorsa düzeltin ama ALLAHı yok sayıyor iseniz ALLAH islah etsin demekten başka cümlem olmaz olamaz...

O kadar yazıdan ALLAH yoktur ,hangi duamız tuttuki ,boşyere dua etmenin anlamıda yoktur diye bir anlam çıkardıysanız pess,sence ALLAH ı yoksayan duanın önemini anlatan hadis örnekleri verirmi?o paragraftan anlaman yada anlamanız gereken şudur,35-40 yıl öncede böyle basiretsiz yöneticilerin yüzünden golcü alınmaması yüzünden millet kanser olmuş,elinden biçare gelmediği için ,son çare olarak duaya sarılmıştı , bugün geldiğimiz noktadada aynı tip yöneticilerin yüzünden taraftarın elinden destek olmaktan başka duadan başka bir şey gelmiyor,o zaman dua tutmadı diye ,şimdide tutmayacak diye bir şey yokki,sizi burdaki birçok kişiden daha çok futboldan anlıyan ,yada zeka kapasitesi Q nosu burdaki birçok kişiden daha iyi biri olarak biliyordum,yanılmışım ,sivasspora olan desteğiniz için yinede teşekkür ederim,sıkıntı sizdede değil aslında, genel olarak tüm halkın önemli bölümünün insanlara görüş açısında ,bugün yanlış olan birşeyi gündeme getirsen ,ya vatan haini ,ya bilmem Yahudi dölü,ya bilmem kafir ,bozguncu,çapulcu ...vs vs gibi iftiralarla karşılaşıyorum ,onedenle sanada okadar kırılmadım,çünkü burdaki birçok kişi beni sivas düşmanı ,sivasspor düşmanı,kafir,vatan haini,devlet düşmanı,sivassporun düşmesini isteyen ,içimizdeki İrlandalı gibi iftiralara mazur kaldım varsın sizde ALLH ıyoksaydığımı idda edin sıkıntı yok ,ben beni bild,kten sonra başkası ne düşünürse düşünsün önemlide değil,sizden ricam bundan sonra ben sizin fikirleriniz üstünden yorum yapmıyacağım,alıntı yapmayacağım,sizde benden alıntı filan yapmayın sakın ,bunu sizden özellikle rica ediyorum ,çünkü anlaşamıyoruz kardeş .

vexol58
03.03.2016, 08:53
Cenabi HAK Kuran da ''Her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır'' buyuruyor, İNŞALLAH bu zor ve sıkıntılı günlerin ardından kolaylık gelecek.
Biz bilemeyiz, belki bu duruma düşmemizde de bir hayır vardır, seneye yönetimin kaliteli transferler yapmasına neden olur, çünkü bir musibet bin nasihatten evladır derler.
ALLAH (c.c.) Yar ve yardımcımız olsun.

Amiinnn.....Bu sezon ki tüm dertler ve sıkıntılar hayırlara vesile olsun inşallah..

kara
03.03.2016, 14:46
Yapılan duaların etkisini göreceksiniz elbet dua edenler içinde bir kardesimizin duası kabul olur

migroArmis
03.03.2016, 18:37
[QUOTE=migroArmis;969725]

O kadar yazıdan ALLAH yoktur ,hangi duamız tuttuki ,boşyere dua etmenin anlamıda yoktur diye bir anlam çıkardıysanız pess,sence ALLAH ı yoksayan duanın önemini anlatan hadis örnekleri verirmi?o paragraftan anlaman yada anlamanız gereken şudur,35-40 yıl öncede böyle basiretsiz yöneticilerin yüzünden golcü alınmaması yüzünden millet kanser olmuş,elinden biçare gelmediği için ,son çare olarak duaya sarılmıştı , bugün geldiğimiz noktadada aynı tip yöneticilerin yüzünden taraftarın elinden destek olmaktan başka duadan başka bir şey gelmiyor,o zaman dua tutmadı diye ,şimdide tutmayacak diye bir şey yokki,sizi burdaki birçok kişiden daha çok futboldan anlıyan ,yada zeka kapasitesi Q nosu burdaki birçok kişiden daha iyi biri olarak biliyordum,yanılmışım ,sivasspora olan desteğiniz için yinede teşekkür ederim,sıkıntı sizdede değil aslında, genel olarak tüm halkın önemli bölümünün insanlara görüş açısında ,bugün yanlış olan birşeyi gündeme getirsen ,ya vatan haini ,ya bilmem Yahudi dölü,ya bilmem kafir ,bozguncu,çapulcu ...vs vs gibi iftiralarla karşılaşıyorum ,onedenle sanada okadar kırılmadım,çünkü burdaki birçok kişi beni sivas düşmanı ,sivasspor düşmanı,kafir,vatan haini,devlet düşmanı,sivassporun düşmesini isteyen ,içimizdeki İrlandalı gibi iftiralara mazur kaldım varsın sizde ALLH ıyoksaydığımı idda edin sıkıntı yok ,ben beni bild,kten sonra başkası ne düşünürse düşünsün önemlide değil,sizden ricam bundan sonra ben sizin fikirleriniz üstünden yorum yapmıyacağım,alıntı yapmayacağım,sizde benden alıntı filan yapmayın sakın ,bunu sizden özellikle rica ediyorum ,çünkü anlaşamıyoruz kardeş .
Sanırım yaptığınız yanlışı farkettiğinizde ki bu satırları okumayı bitirdiğinizde bunu farketmiş olacaksınız büyük bir ihtimalle......Özür dilemeyi düşüneceksiniz ben olsam onu yapardım..Kaldıki sizden özür beklemiyorum...Kasıtsız herşeyden önemlisi dikkatsizce yorumumu okuyamadağınızdan böyle bir şey yazmışssınız...''SİZE YAZMA(DIĞIM) bir yorum için benim IQ dan girmişsiniz futbol bilgime kadar uzanıp bir daha muhattab olma gibi söylemleriniz var...Başım gözüm üstüne dediğinizi yaparım yapmasınada...Siz tekrar geriye dönüp yaptığım yoruma bakar iseniz sizden alıntı yaparak değilde ''TURAN 59'' nickli arkadaşın yorumunu alıntı yaparak ona cevap yazdığımı göreceksiniz..Benim yorumum sizin vermiş olduğunuz cevaba değil TURAN 59 un size verdiği cevaba cevaptır....Ben sizden alıntı yapmadım sizede cevap vermedim...Lütfen tekrar kontrol ediniz.........

migroArmis
03.03.2016, 18:40
''' 34MUAMMER58 size verilmiş cevabım aşağıdadır ''
O kadar yazıdan ALLAH yoktur ,hangi duamız tuttuki ,boşyere dua etmenin anlamıda yoktur diye bir anlam çıkardıysanız pess,sence ALLAH ı yoksayan duanın önemini anlatan hadis örnekleri verirmi?o paragraftan anlaman yada anlamanız gereken şudur,35-40 yıl öncede böyle basiretsiz yöneticilerin yüzünden golcü alınmaması yüzünden millet kanser olmuş,elinden biçare gelmediği için ,son çare olarak duaya sarılmıştı , bugün geldiğimiz noktadada aynı tip yöneticilerin yüzünden taraftarın elinden destek olmaktan başka duadan başka bir şey gelmiyor,o zaman dua tutmadı diye ,şimdide tutmayacak diye bir şey yokki,sizi burdaki birçok kişiden daha çok futboldan anlıyan ,yada zeka kapasitesi Q nosu burdaki birçok kişiden daha iyi biri olarak biliyordum,yanılmışım ,sivasspora olan desteğiniz için yinede teşekkür ederim,sıkıntı sizdede değil aslında, genel olarak tüm halkın önemli bölümünün insanlara görüş açısında ,bugün yanlış olan birşeyi gündeme getirsen ,ya vatan haini ,ya bilmem Yahudi dölü,ya bilmem kafir ,bozguncu,çapulcu ...vs vs gibi iftiralarla karşılaşıyorum ,onedenle sanada okadar kırılmadım,çünkü burdaki birçok kişi beni sivas düşmanı ,sivasspor düşmanı,kafir,vatan haini,devlet düşmanı,sivassporun düşmesini isteyen ,içimizdeki İrlandalı gibi iftiralara mazur kaldım varsın sizde ALLH ıyoksaydığımı idda edin sıkıntı yok ,ben beni bild,kten sonra başkası ne düşünürse düşünsün önemlide değil,sizden ricam bundan sonra ben sizin fikirleriniz üstünden yorum yapmıyacağım,alıntı yapmayacağım,sizde benden alıntı filan yapmayın sakın ,bunu sizden özellikle rica ediyorum ,çünkü anlaşamıyoruz kardeş .[/QUOTE]

migroArmis
03.03.2016, 18:41
[QUOTE=34MUAMMER58;969734]
Sanırım yaptığınız yanlışı farkettiğinizde ki bu satırları okumayı bitirdiğinizde bunu farketmiş olacaksınız büyük bir ihtimalle......Özür dilemeyi düşüneceksiniz ben olsam onu yapardım..Kaldıki sizden özür beklemiyorum...Kasıtsız herşeyden önemlisi dikkatsizce yorumumu okuyamadağınızdan böyle bir şey yazmışssınız...''SİZE YAZMA(DIĞIM) bir yorum için benim IQ dan girmişsiniz futbol bilgime kadar uzanıp bir daha muhattab olma gibi söylemleriniz var...Başım gözüm üstüne dediğinizi yaparım yapmasınada...Siz tekrar geriye dönüp yaptığım yoruma bakar iseniz sizden alıntı yaparak değilde ''TURAN 59'' nickli arkadaşın yorumunu alıntı yaparak ona cevap yazdığımı göreceksiniz..Benim yorumum sizin vermiş olduğunuz cevaba değil TURAN 59 un size verdiği cevaba cevaptır....Ben sizden alıntı yapmadım sizede cevap vermedim...Lütfen tekrar kontrol ediniz.........
Bu alıntı olayları epey bir karıştı bir üstteki yorum bana ait değildir
'' 34MUAMMER58 size cevabımı umarım anlamışınızdır ''

migroArmis
03.03.2016, 21:19
34MUAMMER58 Olayı görmemiş olabilirsiniz konular temizlenmiş diye tekrar copy paste yapıyorum

citothehan58
03.03.2016, 21:28
Allah senden razi olsun migroArmis gardas. Seninle gurur duydum Sivasda Istanbul takimlarinin pesinde kosanlar keske senden örnek alip yerin dibine girse..

migroArmis
04.03.2016, 00:26
34MUAMMER58
Alıntı yaptığığım kişiye bakınız siz değilsiniz TURAN 59 nickli kişidir..Cewabımda ona size değildir..
Bu kişi alıntı yapmayı becerememişse bunun suçlusu ben değilim ...Sizin yanlış değerlendirmenizin sonucunda Sivasspor ailesi konusunda negatif bir pozisyona düşüyoruz....En kısa sürede bunu düzeltmenizi rica ediyorum....Genelde elli satırlık yorumlar yapıyorsunuz yaptığığınız hatayı iki satırda düzltemiyorsunuz...
Sizden tek ricam yanlışınızı düzeltmenizdir..

migroArmis
04.03.2016, 00:30
Bu yanlışınızı düzeltmezseniz burada sizin adınıza tekzip düzenleyeceğim ...Bizim burada bir duruşumuz bir adımız bir karakterimiz var..
Hiç kimsenin buna zarar wermesine asla müsade edemem !!!
Lütfen gereğini yapın rica ediyorum .......

Turan 59
04.03.2016, 10:45
Admin,lütfen bu konuyu kapatırmısınız.Kimse kimseyi sorgulayamaz.Herkesin eğrisi de-doğrusu da kendisini bağlar.Her şey dualarla çözümlenseydi ne kimse çalışırdı sırtı üstüne yatar yaşamını sürdürürdü.Başkalarına dünya dar geldi,başka yerlerde koloni kurmaya çalışıyorlar biz neyi tartışıyoruz,aramızdaki fark işte bu önemli olan bunu anlayabilmek.Anlamak için insanın kendisini geliştirmesiyle yani okumakla olur.Bilmem anlatabildim mi ?

yiğido şahin
04.03.2016, 11:23
Turan 59 bakıyorum da yorum yaptığın her konu farklı alana gidiyor bir diğer konuda hocanın hakem değerlendirmesi var sen konuyu aykut isid mevzusu yaptın
Ayrıca sadece okumakla olmaz kendini geliştirmek Mehmet Akif'in dediği gibi "bırak efendim tahsili git önce Edep Hayâ öğren"

kara
04.03.2016, 14:23
migroArmis seni bilen biliyor nasıl düzgün bir insan olduğunu yorumlar karışmış boşver.

kara
04.03.2016, 14:26
Admin,lütfen bu konuyu kapatırmısınız.Kimse kimseyi sorgulayamaz.Herkesin eğrisi de-doğrusu da kendisini bağlar.Her şey dualarla çözümlenseydi ne kimse çalışırdı sırtı üstüne yatar yaşamını sürdürürdü.Başkalarına dünya dar geldi,başka yerlerde koloni kurmaya çalışıyorlar biz neyi tartışıyoruz,aramızdaki fark işte bu önemli olan bunu anlayabilmek.Anlamak için insanın kendisini geliştirmesiyle yani okumakla olur.Bilmem anlatabildim mi ?

1. ALLAH benden isteyin diyor dünya dualar üzerine kuruludur. Yer yüzünde hiçbir dua asılı kalmaz er veya geç kabul olurmuş.
2. Okumak lazım diyorsun daha doğru dürüst yazmayı bilmiyorsun çok okuduğunu buradan anlayabiliyorum senin.

Turan 59
04.03.2016, 20:23
ALLAH benden isteyin diyor dünya dualar üzerine kuruludur. Yer yüzünde hiçbir dua asılı kalmaz er veya geç kabul olurmuş.
2. Okumak lazım diyorsun daha doğru dürüst yazmayı bilmiyorsun çok okuduğunu buradan anlayabiliyorum senin.

-Ben doğru dürüst yazmayı bilmiyorsam,nerede hata yaptığımı söylermisin? 58Fil efendi.

Turan 59
04.03.2016, 22:36
Beni eleştirenlerden,tek tek özür bekliyorum.

migroArmis
04.03.2016, 22:45
Beni elestirenlerden,tek tek özür bekliyorum.

Eleştri yapan insanın özür dilemesi gerekmez...Haksızlık yapan insan özür diler...Kaldıki bu platformda sizde bir başakasıda her türlü görüşünü paylaşabilir...Buna katılır isek onaylarız katılmaz isek karşı görüşümüzü yazarız...Bu kadar basittir bu olay....Kişi sizin görüşünüze katılmaz ise sizden özür dilemek zorunda değildir..Aynı şekilde düşünceler için sizinde bir başkasından özür dilemenize gerek yoktur...Tabii bu söylediklerim edep sınırları ve manevi bütünlük (insanların genel inançları )sınırlarını aşmadığı müddetçedir...Madem bu kadar hassas düşünüyorsunuz sizin ''alıntı yapmayı başaramadığınız için'' buradaki yıllardır hoş sohbette bulunduğumuz kişi bizi yanlış anladı...Özür bu durumlar içindir...Fakat bizim ne sizden nede bir başkasından böyle bir beklentimiz yok...Mevlamı sevin maneviyatı sevin devamında Sivassporumuzu sevin ..Yeter artar bile........

Turan 59
04.03.2016, 22:50
Eleştri yapan insanın özür dilemesi gerekmez...Haksızlık yapan insan özür diler...Kaldıki bu platformda sizde bir başakasıda her türlü görüşünü paylaşabilir...Buna katılır isek onaylarız katılmaz isek karşı görüşümüzü yazarız...Bu kadar basittir bu olay....Kişi sizin görüşünüze katılmaz ise sizden özür dilemek zorunda değildir..Aynı şekilde düşünceler için sizinde bir başkasından özür dilemenize gerek yoktur...Tabii bu söylediklerim edep sınırları ve manevi bütünlük (insanların genel inançları )sınırlarını aşmadığı müddetçedir...Madem bu kadar hassas düşünüyorsunuz sizin ''alıntı yapmayı başaramadığınız için'' buradaki yıllardır hoş sohbette bulunduğumuz kişi bizi yanlış anladı...Özür bu durumlar içindir...Fakat bizim ne sizden nede bir başkasından böyle bir beklentimiz yok...Mevlamı sevin maneviyatı sevin devamında Sivassporumuzu sevin ..Yeter artar bile........

-Ben sizi yakından tanımam istiyorum.Yanılmıyorsam;sizin profil fotoğrafınız yeşil-beyaz dı yanılıyormuyum acaba?

migroArmis
04.03.2016, 22:59
-Ben sizi yakından tanımam istiyorum.Yanılmıyorsam;sizin profil fotoğrafınız yeşil-beyaz dı yanılıyormuyum acaba?

Evet doğru...Ben Bursalız aynı zamanda Bursasporluyuz...Sivassporumuz uda Bursam kadar sever başarılarını kovalamak için buradayız...

Turan 59
04.03.2016, 23:07
Siz,egitimli birine benziyorsunuz.Emek olmadan basari olmayacagini sanirim biliyorsunuzdur.

kara
04.03.2016, 23:08

Bu nasıl pişkinliktir arkadaş ya senin inancın olmadığı için senden özür mu dileyecegiz ALLAH senin gibilerinin eline düşürmesin Sivasspor düşmedi daha erken sevinme.

Turan 59
04.03.2016, 23:16
58 fil benim inancim olmadigini nereden biliyorsun piskin sensin uslubunu bozma

kara
04.03.2016, 23:20

58 fil benim inancim olmadigini nereden biliyorsun piskin sensin uslubunu bozma

Sivasspor yenilsede iki laf söylesem diye foruma zor yetismissin insanların üzüntüsü yetmez gibi kendini haklı çıkarmaya calisiyorsun

migroArmis
04.03.2016, 23:25
Siz,egitimli birine benziyorsunuz.Emek olmadan basari olmayacagini sanirim biliyorsunuzdur.

Bakınız;
Konuya asil olarak girmemiştim lakin belirtmiş olduğunuz fikre istinaden kendi görüşümü belirteyim...
Dua koşulsuz ALLAH (CC) bağlanmak ondan istemek ona yakarmaktır..Devamında yüce Mevlam '' benden iste koşulsuz vereyim der ''Bu cümleye nasıl bakarsanız öyle anlarsınız...Sizin görüşünüz elbetteki yanlış değil...Lakin fikrinizi eksik beyan etmişsiniz...Yüce mevlam sırt üstü yatıpta bana dua et demez....
Çalış çalış diren bunun için bir şeyler yap hatta yapabileceklerinin hepsini yap ondan sonra ''BANA DUA ET ''
Dua çabalamadan hiç bir şey yapmadan yapıldığı zaman hiç bir anlam taşımaz Yinede gerisi ALLAH ın takdiridir..
Kişisel görüşüm konu ile alakalı çalışıp didinip onunla birlikte dua etmektir...
Çalışılmadan edilecek dua buradaki her kardeşim takdir edecektir ki dibi delinmiş bir bidona benzer...

Turan 59
04.03.2016, 23:33
58fil alttaki siyah yaziyi bana hitaben yaziyorsan,ayni yaziyi sana misliyle iade ediyorum.Cakalligin alemi yok.Cagin gerisinde kalmis *****.

kara
04.03.2016, 23:37
58fil alttaki siyah yaziyi bana hitaben yaziyorsan,ayni yaziyi sana misliyle iade ediyorum.Cakalligin alemi yok.Cagin gerisinde kalmis *****.

Komiksin o yazı imza oluyor 2007 den beri yazıyor her mesajımin altında ben sana simdiye kadar hakaret etmedim dikkat et laflarina aydın insan

ihtiyar yiğido
05.03.2016, 01:36

Sayın Turan bey, biz seni takım kötü dediğin için eleştirmedik, biz seni dini inançlarımıza bakışınız açısından eleştirdik. İnanmaya bilirsin saygı duyarım, ama inançları sorgulayıp, inançlı futbolcuyu karakterinden dolayı değilde, sünneti seniyye olan sakallarından dolayı ışıtçı diye eleştirdiğin için sana tepki gösterdik, büyük bir ibadet olan duayı hafife aldığın için tepki gösterdik.
Özüre gelince, asıl özür dilemesi gereken sensin, çünkü bizden özür beklemekle, bakın dua bir işe yaramıyormuş, ben size söyledim mi anlamı çıkıyor.
ALLAH dua edin, yan gelip yatın demiyor, çalışın gayret edin, dua ederek de benden yardım isteyin diyor.
Sivasspor'un durumuna gelince o güzel atalarımız, ''çikmayan canda umut var'' demişler. Ben matematiksel olarak düşmemiz kesinleşene kadar o güzel yaratandan ümidimi kesmem, saygılar.

Turan 59
05.03.2016, 10:37
Sayın Turan bey, biz seni takım kötü dediğin için eleştirmedik, biz seni dini inançlarımıza bakışınız açısından eleştirdik. İnanmaya bilirsin saygı duyarım, ama inançları sorgulayıp, inançlı futbolcuyu karakterinden dolayı değilde, sünneti seniyye olan sakallarından dolayı ışıtçı diye eleştirdiğin için sana tepki gösterdik, büyük bir ibadet olan duayı hafife aldığın için tepki gösterdik.
Özüre gelince, asıl özür dilemesi gereken sensin, çünkü bizden özür beklemekle, bakın dua bir işe yaramıyormuş, ben size söyledim mi anlamı çıkıyor.
ALLAH dua edin, yan gelip yatın demiyor, çalışın gayret edin, dua ederek de benden yardım isteyin diyor.
Sivasspor'un durumuna gelince o güzel atalarımız, ''çikmayan canda umut var'' demişler. Ben matematiksel olarak düşmemiz kesinleşene kadar o güzel yaratandan ümidimi kesmem, saygılar.
-Herkesin inancı kendisine.Ben hiç bir zaman duayı hafife almadım.Böyle olumlu yaklaşımın için teşekkürler,saygı bizden.

Caner POLAT
05.03.2016, 11:33
Bu işler dua ile olsaydı Hz. Peygamberde savaşmazdı öyle değil mi? Sahada umut bağladığın futbolcu kafasında bitirmiş işi.Dualarda buluşalım hadi

Kalasnikof58
05.03.2016, 17:05
Eğer sen Rabbine el açmazsan ondan istemezsen ona yalvarmazsan istedigin kadar çalış,çabala,bi taraflarını yırt yinede başarıyı bulamazsın Allaha tevekkül etmek diye bi şey var bunu anlayamayan kendilerini üniversite okuyunca profesör sanan arkadaslar yanlış yoldasınız yanlış Allaha dua etmeden asla doğruyu bulamazsınız