Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı değerlendirelim...
SivasSpor.Com 14.03.2016, 21:06 http://resimzade.com/Show.html?i=46723&token=70051
Spor Toto Süper Lig 24. hafta maçında Kasımpaşayı 1-0 yendiğimiz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
3 olacak maçı 1-0 kazandık. Hiç rahat maç izletmiyecekler bize :D Kazanmak güzeldi. Maçı adama Yiğit ile Sivasspor taraftarıdır..
furkancfc 14.03.2016, 21:07 3 olacak maçı 1-0 kazandık. Hiç rahat maç izletmiyecekler bize :D Kazanmak güzeldi. Maçı adama Yiğit ile Sivasspor taraftarıdır..
subasi29 14.03.2016, 21:13 Yiğit ! Seni yürekten kutluyor ,başarılarının devamını diliyorum.. Texeria o gölü atsaydı maçın skoru 3 veya 4 olurdu...mükemmel oldu diriliş ateşini nihayet yaktık...bu oyun ve moral ile ts dende puanlar koparacağımız kanaatindeyim ..birde Ben, tanase ve Adem'i çok yetersiz buldum. Bilmem bana hak veren olurmu... Vallaha bugun rahat uyku uyuyacağım kesin :D
ihtiyar yiğido 14.03.2016, 21:14 Hayati öneme sahip olan Kasımpaşa maçını 1-0 kazanarak büyük bir moral kazandık. Sivasspor camiası olarak tehlike bölgesinden çıkabilmek için üç puana çok ihtiyacımız vardı, ALLAH'A hamd olsun üç puanı da aldık.
Tüm oyuncularımız performansının üzerinde bir efor sergilediler.
Seyircilerimiz muhteşemdi hele ki ''VATAN SANA CANIM FEDA'' tezehüratları bence galibiyetten de öte bir duygu. Yiğidom seninle bugün gurur duydum
Bu takım ALLAH'IN yardımı ile küme düşmeyecek, kimse merak etmesin.
legolass 14.03.2016, 21:15 Yigite cok kızdık transfer oldugunda ama gordukki en iyi transferimiz oldu.Haftalardir ayagimiza firsatlar geldi defalarca hemde. Ama bir turlu degerlendiremedik. 3-4 maclik seriyle ligde kaliriz
benozgurr 14.03.2016, 21:19 bugün iyi oynadık ancak maçı son dakikalara daha farklı getirmeliydik çok gol kaçırdık bugün kasmpaşa son dakikalarda bir gol atmış olsa farklı şeyler konuşacaktık. Tabi bu gol kaçırmaların nedeni biraz da stresten İnşallah trabzondan en az bir puan ile geliriz
Maçı kazanmak çok güzel ama hakem verdiği ve vermediği kararlarla art niyetliydi, maçı kazanmamızı engellemeye çalıştı yönettiği maç ile ama ciğeri yetmedi. Haftaya trabzonada vurursak umutlar yeşerir...
Turan 59 14.03.2016, 21:22 Sonuç iyi,maalesef futbol çok kötü.Kazandığımız için çok sevindim.
DoomsDay58 14.03.2016, 21:23 Çok kaçırdık ama Allahtan sıkıntı yaşamadık. Eğer kazanamasaydık ayağımıza gelen bu son fırsata da gelişine tekmeyi basmış olacaktık ama çok şükür kazandık. Bu maç inşallah moral olmuştur da haftaya Trabzondan da puanla döneriz.
Kalasnikof58 14.03.2016, 21:25 Sonunda ayağımıza kadar gelen fırsatı tepmedik 12 puanı cebimize indirdik bizi yeninde canavar gibi sevinen mersin ve eskisehir şuan altımızdalar hadlerini bilecekler bize İTAAT edecekler biz bu ligden DÜŞMEYECEĞİZ sırada hamsispor var o maça mutlaka burhan yetişmeli ve oynamalı tanaseyle olmaz bu iş anca son 15-20 dakika oyuna girmeli
Çok şükür. Zor oldu ama umut tazeledik, umudumuzu arttırdık. Ama işimiz halen zor. Üst üste galibiyetler almamız lazım. Trabzon deplasmanında olaylı maç hariç galip geldiğimizi hatırlamıyorum. Bjk maçından çıkacaklar. Bizim maçı çok önemli görebilirler ama bizim için olmazsa olmaz maçı.
Bu arada Rize falan da potaya girerse ihtimalimiz biraz daha yükselebilir. Şu anda yüzde 20 falan bence.
Yarın Sivas Belediye'nin çok önemli bir maçı var. Takıma destek verelim. Ayrıca Umut Bulut'un babasına rahmet diliyorum, kendisine başsağlığı diliyorum. Yarın Kayseri'de defnedilecekmiş merhum. Bizim kulübü temsilen birileri giderse iyi olur diye düşünüyorum.
Böyle zor günlerde Sivasspor bizim için bir teselli kaynağı. İnşallah devam ettirir bunu. Terörün kökünün kazındığını ve ülkemizin yüzde yüz huzura ulaştığını inşallah Cenab-ı Hak bizlere nasip eder.
sedohan58 14.03.2016, 21:27 İyi oynadık yine goller kaçırdık. Kasımpaşa sağolsun sahada yoktu ; rıza hoca yerinden bile kalkmadı.Saygilarimla
Çok şükür. Zor oldu ama umut tazeledik, umudumuzu arttırdık. Ama işimiz halen zor. Üst üste galibiyetler almamız lazım. Trabzon deplasmanında olaylı maç hariç galip geldiğimizi hatırlamıyorum. Bjk maçından çıkacaklar. Bizim maçı çok önemli görebilirler ama bizim için olmazsa olmaz maçı.
Bu arada Rize falan da potaya girerse ihtimalimiz biraz daha yükselebilir. Şu anda yüzde 20 falan bence.
Yarın Sivas Belediye'nin çok önemli bir maçı var. Takıma destek verelim. Ayrıca Umut Bulut'un babasına rahmet diliyorum, kendisine başsağlığı diliyorum. Yarın Kayseri'de defnedilecekmiş merhum. Bizim kulübü temsilen birileri giderse iyi olur diye düşünüyorum.
Böyle zor günlerde Sivasspor bizim için bir teselli kaynağı. İnşallah devam ettirir bunu. Terörün kökünün kazındığını ve ülkemizin yüzde yüz huzura ulaştığını inşallah Cenab-ı Hak bizlere nasip eder.
Bu maçı zar-zor aldık ama daha önemli maçlar bizi bekliyor. Yılmadan, usanmadan sonuna kadar mücadele etmeliyiz. Özellikle atıf çok şahsi oynuyor. Tanase yetersiz.Güçsüz ve depar atamıyor. Kanat adamı öyle oynamamalı. Beykan'a birileri buranın dalga geçecek bir takım olmadığını anlatmalı. Çok laubali ve mücadele etmiyor. Adem de iyi değil. Acilen hüsseyin ve burhan takıma monte edilmeli.Mücadele gücümüz çok zayıf. Kayseri takımı on kişi fenere kök söktürdü dün gördük. Bulduğumuz pozisyonları atmamız lazım. Yoksa işimiz zor.İnşallah her şey istediğimiz gibi olur.:)
:)
Macla ilgili tahminimde yanilmadim. Ama unutmamali ki her takim Kasimpasa degil ve her takimin hocasi Riza Calimbay degil...
Keske bu mac kaybedilse de Mersin maci kazanilsaydi..
Neyse olan oldu artik. Bu macin anlam kazanmasi icin Trabzon macinin da kazanilmasi ya da en kötü berabere bitmesi lazim.
yigido yakup 14.03.2016, 21:29 Yigit ce mucadele ve sonucta mukafati 3 puan.
biz yigido olarak mucadele istiyoruz i.Akin gibi adamlarla bu is olmayacak bunu anladin sukur hoca
John Boy.Yigit .David bu atesi fazlasiyla yakiyorlar digerleride az bi uyum gosterdimmi kimse bizi tutamaz.
butun sehri tebrik ediyorum darisi ins. Ileriki maclara.
fatihcan58 14.03.2016, 21:30 Maçın Değerlendirmesi;
Korcan; ilk yarı kaleye hiç top gelmediğinden yorum yapmak imkansız ama kalede Korcan ismini duymak bile sevindirdi.
Boye; inanılmaz mücadele ediyor, sert ve yerinde müdahalelerle takımını ateşleyip rahatlatıyor.
Oumari; 3 kaçtır inanılmaz oynuyor. İlk maçlardaki o inanılmaz top kayıplarını atlattı, hızlı ve seri olması defans adına çok iyi.
Ziya ; Uzun zaman sonra eleştirmeyeceğim, defansta gayet başarılıydı, hücuma destek vermemesi defansta açıklar vermemizi engelledi.
Cicinho; inanılmaz mücadele etti . 3 puanı almamızda büyük payı var attığı paslar ortalar hele son saniyelerde ceza sahasında ardı ardına attığ çalımlar eski cicinho geliyor dedirtti.
Yiğit ; Maçın yıldızı, takımın omurgası, verdıi büyük mücadele takdire şayandı. Allah başımızdan eksik etmesin.
Adem; Maçın son dakikasında attığı şutun dışında ismini duymadım ama orta sahadaki üstünlüğümüz galibiyeti almamızı sağladı.
Aatif; Bu takımın hücum gücü, bütün ataklarda o vardı. Bencilliğini üzerinden atmış ama öz güven kaybı var. Öz güvenini kazanırsa bu takımı ligde tutar.
Beykan; ilk yarı sahanın yıldızıydı. Bütün pozisyonlarda vardı. Topla driping yapması direk ceza sahasına girmeyi düşünmesi Kasımpaşa defansı rahatsız etti ve öne çıkmalarını engelledi.
Tanase; Koşuyor mücadele ediyor ama beklentilerin çok uzağında kalıyor. Bu takımda forma giymek formayı kaptırmamak istiyorsa biraz daha sorumluluk almalı.
Texeria; Önceki maçlara göre etkisizdi, kaleciyi geçip atamadığı pozisyon sonrası oyundan biraz düştü ama mücadele etmesi defansı rahatsız etmesi gayet yerindeydi.
Mesut Bakkal; Maç içindeki hareketleri sahaya sürdüğü 11 galibiyeti istediğini belirtti.
Maçın analizi; Önde pres yapıp Kasımpaşa defansını hücuma çıkartmamız defans hattını sürekli rahatsız etmemiz neredeyse pozisyon vermeyip 4 veya 5-0 galip geleceğimiz maçı 1-0 almamız Nasıl oynadığımızın kanıtıydı. 1-0 olsun bizim olsun önemli olan 3 puan
Taraftar; Sayı olarak 5 bin kişi olsak ta takımı ateşlemesi verdiği destek yerindeydi. Haftaya Trabzon'dan alınacak bir 3 puan daha sonraki haftalara umutla bakmamızı sağlar.
Macla ilgili tahminimde yanilmadim. Ama unutmamali ki her takim Kasimpasa degil ve her takimin hocasi Riza Calimbay degil...
Keske bu mac kaybedilse de Mersin maci kazanilsaydi..
Neyse olan oldu artik. Bu macin anlam kazanmasi icin Trabzon macinin da kazanilmasi ya da en kötü berabere bitmesi lazim.
fatihcan58 14.03.2016, 21:31 Maçın Değerlendirmesi;
Korcan; ilk yarı kaleye hiç top gelmediğinden yorum yapmak imkansız ama kalede Korcan ismini duymak bile sevindirdi.
Boye; inanılmaz mücadele ediyor, sert ve yerinde müdahalelerle takımını ateşleyip rahatlatıyor.
Oumari; 3 kaçtır inanılmaz oynuyor. İlk maçlardaki o inanılmaz top kayıplarını atlattı, hızlı ve seri olması defans adına çok iyi.
Ziya ; Uzun zaman sonra eleştirmeyeceğim, defansta gayet başarılıydı, hücuma destek vermemesi defansta açıklar vermemizi engelledi.
Cicinho; inanılmaz mücadele etti . 3 puanı almamızda büyük payı var attığı paslar ortalar hele son saniyelerde ceza sahasında ardı ardına attığ çalımlar eski cicinho geliyor dedirtti.
Yiğit ; Maçın yıldızı, takımın omurgası, verdıi büyük mücadele takdire şayandı. Allah başımızdan eksik etmesin.
Adem; Maçın son dakikasında attığı şutun dışında ismini duymadım ama orta sahadaki üstünlüğümüz galibiyeti almamızı sağladı.
Aatif; Bu takımın hücum gücü, bütün ataklarda o vardı. Bencilliğini üzerinden atmış ama öz güven kaybı var. Öz güvenini kazanırsa bu takımı ligde tutar.
Beykan; ilk yarı sahanın yıldızıydı. Bütün pozisyonlarda vardı. Topla driping yapması direk ceza sahasına girmeyi düşünmesi Kasımpaşa defansı rahatsız etti ve öne çıkmalarını engelledi.
Tanase; Koşuyor mücadele ediyor ama beklentilerin çok uzağında kalıyor. Bu takımda forma giymek formayı kaptırmamak istiyorsa biraz daha sorumluluk almalı.
Texeria; Önceki maçlara göre etkisizdi, kaleciyi geçip atamadığı pozisyon sonrası oyundan biraz düştü ama mücadele etmesi defansı rahatsız etmesi gayet yerindeydi.
Mesut Bakkal; Maç içindeki hareketleri sahaya sürdüğü 11 galibiyeti istediğini belirtti.
Maçın analizi; Önde pres yapıp Kasımpaşa defansını hücuma çıkartmamız defans hattını sürekli rahatsız etmemiz neredeyse pozisyon vermeyip 4 veya 5-0 galip geleceğimiz maçı 1-0 almamız Nasıl oynadığımızın kanıtıydı. 1-0 olsun bizim olsun önemli olan 3 puan
Taraftar; Sayı olarak 5 bin kişi olsak ta takımı ateşlemesi verdiği destek yerindeydi. Haftaya Trabzon'dan alınacak bir 3 puan daha sonraki haftalara umutla bakmamızı sağlar.
Server kafayi mi yedi? yazdigim mesajlar gitmiyor............
emrecan17 14.03.2016, 21:31 Söylenecek söz yok biz susar 3 puanimiz konuşur. Bu galibiyetin anlami seriye bağlamakla anlam kazanır.Yigit,boye,oumari,aati f,ziya kısacası herkes iyiydi futbol anlamında diğer maçlara nazaran etkili olamamamizi strese kacirdiklarimiza bağlıyorum.. İnşallah şaha kalkariz çıkışımız olur bu galibiyet.
Terkmeye kafa sokan yiğit'i kutluyorum.Bencil oyunundan dolayı atıf'ı kınıyorum. Beykan ve Tanase'yi bu takıma alanlarıda futboldan anlamadıklarını vurguluyorum.BVu maçı kazandık ama daha çok önemli maçlarımız var.:)
YİĞİT şehrin YİĞİT taraftarına selamlar olsun...
Bu maçın ana kahramanlarından birisi hiç şüphe yoktur ki YİĞİT İNCEDEMİR'dir.. Ruhun sahaya yansımasının bir göstergesi olarak, bu ruhun diğer futbolculara nasıl sirayet ettiğinin bir belgesidir. Öyle kritik noktalarda öyle müdahaleleri varki eğer şu takım kümede kalsın yüzde 50 si Yiğitin hanesine yazılmalıdır. Kahraman ilan etmek için çok erken ama bu adam çok yürekli oynuyor.
Bir o kadar da Aatıfı özellikle Beykanı eleştirmekte haklıyız. Beykanın ağırlığı Aatıfın bencilliği ile birleşince dayanılmaz bir çile yaşatıyor bizlere. David Texeria futbol hayatında herhalde ilk defa kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Bu kadar topu ayağından açması ise diğer bir kızgınlık bahanesine malzeme verdi bizlere.
Neyseki 3 puan aldık ve şeytanın bacağını kırdık. Bu 3 puanın değeri çok büyük. Hem 1-2 maçlık avans aldık küme potasında hemde özgüven. İnşallah gireceğimiz şu zor dönemeçde bizlere ilaç gibi gelir bu galibiyet...
Bugünki sevincimiz tüm sivassevdalilara emanet olsun ve ayni zamanda Ankaradaki vahim olaydan dolayi tüm milletimizin basi sagolsun ölen kardeslerimize Allah rahmet etsin yaralilara da Rabbim acil sifalar versin bugün sevincliyiz ama malisef icimiz buruk keske böyle olmasaidi insallah bu son olur Vaatanimiz ve milletimiz de rahat bir nefes alir
otceken58 14.03.2016, 21:49 Binlerce şükür bu maci kazandık, Trabzon macından da galibiyet alırsak ligde düşmeme adına çok is yapmış oluruz, ancak ayamıza gelen gol Fırsatlarını bu kadar kolay harcarsak daha cooook diken üstünde maç seyrederiz!!!
sedohan58 14.03.2016, 21:57 Çok gol kaçırdık. Sağolsun Kasımpaşa da sahada yoktu. Rıza hocam maç boyunca ayağa bile kalkmadı. Özetle ilk yarısı zevkli ikinci yarısı keyifsiz bir maçtı ama galip gelmek bizim için önemli olandi bunuda başardık. Saygılarımla
kolukisa 14.03.2016, 22:00 Tebrikler,umarim böyle edam ederiz.
kaplanlı 14.03.2016, 22:01 öncelikle ankara da hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah tan rahmet diliyorum.ailelerine peygamber sabrı nasip eylesin.4-5 olacak maçı 1-0 kazandık.bizler ekran başında stat
da olanlar orada 9 doğurduk.her maçı böyle bitirmek zor.gol yollarına çok çalışmamız lazım.
kaplanlı 14.03.2016, 22:02 öncelikle ankara da hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah tan rahmet diliyorum.ailelerine peygamber sabrı nasip eylesin.4-5 olacak maçı 1-0 kazandık.bizler ekran başında stat
da olanlar orada 9 doğurduk.her maçı böyle bitirmek zor.gol yollarına çok çalışmamız lazım.
onur0634 14.03.2016, 22:17 Futbol tabiriyle "kurtuluş mücadelesi"başlattık inşallah sonunu iyi bitiririz...
cılgınsivas58 14.03.2016, 22:20 3ve 4 olacak maçı 1-0 ile yetindik allahtan kaçırılan pozısyonları aramadık
cılgınsivas58 14.03.2016, 22:21 uzun bir aradan sonra rahat ve umutlu şekilde uyku uyuyacagımız için teşekkürler yiğidolar..
migroArmis 14.03.2016, 22:30 Maçımı değerlendirelim değerlendirmeye bile gerek yok 3 puanı aldıkmı Kasımpaşa gibi bir ekipten gerisiyle ilgilenmiyorum...Çok yakın bir yorumumda fikstürü inceledim Kayseri ve diğerlerininde fikstürleri çok iyi değil hatta bizden kötü demiştim...Şimdi bizim zerre puan kaybetme lüksümüz yok iken BİZ KAYSERİYİ YEDİĞİMİZ VAKİT yanlış bilmiyorsam Kayseriyle maçımız var dikkat ediniz '' Kayserinin geriye kalan haftalarda kaybedeceği kadar puan kaybetme lüksümüz doğacak...Ben hiç bir zaman umudumu yitirmedim..Sivassporun düşmesi aklımada mantığımada yüreğimede ters geldiği için sanırım...Ama bu 3 puan öyle lezzetli olduki anlatamam...BU TAKIM DÜŞMEYECEK...Bekleyenler beklemesin....
izmirliyigido 14.03.2016, 22:46 Oyun güzel fakat skor tatmin edici değil. Takım ne zaman şöyle şıkır şıkır oynayıpta bol gol atacak merak ediyorum. Oyna oyna, kale önüne gelince bilerek dağlara taşlara !..
Olmaz böyle. Endişelendiriyor beni. İnşallah bundan sonra 5 maç daha kazanırız da küme de kalmakta önemli bir yol alırız. Geçen hafta kaybettiğimiz maçın önemi şimdi daha net anlaşılıyor değil mi?
Bu maçta göze batan ve hoş gelen futbolu bence BEYKAN ŞİMŞEK oynadı. Bravo genç adam. Aatıf, yine bildiğimiz Aatıf'tı. Hep çalım, hem bencil. Arada pas atsa da öldürücü paslar değildi, aksine arkadaşlarını zor durumda bırakan paslar oldu.
Cicinho ise tam bir profesyonel. Bu sene son senesi olması kötü. İnşallah takımı ligde tutupta gider.
Yiğit İncedemir'de her zamankinden çok farklıydı. İlk defa bu kadar faydalı ve başarılı oynadığını gördüm.
Yalnız bu futbolu haftaya Trabzonspor'a karşı oynarsak hiç şansımız yok, hezimet olur.
.
Dark Force 14.03.2016, 22:49 İyi oynadık çok şükür kazandık bu mücadeleyi her maçta sergilersek puan ve puanlar alırız orta sahada iyi mücadele ettik .
Mehmet ATEŞ 14.03.2016, 22:49 Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yoktu çok şükür kazandık inşallah ts maçından da galibiyetle dönersek bizi kimse tutamaz saygilar
Dark Force 14.03.2016, 22:53 İyi oynadık kazandık çok şükür orta sahada rakibe iyi baskı kurduk mücadele güzeldi.
A.Turan Korkmaz 14.03.2016, 22:54 -Staddaydım. Tarihi günlerimizden birini yaşadık. Umarım puanlar almayı sürdürürüz de bu galibiyet anlam ifade eder.
-Bütün oyuncular Yürekten oynadılar. Taraftar, kaliteliydi, ne yapması gerektiğinin farkındaydı.
-Hakemler, takdir haklarını daha çok rakipten yana kullandılar gibime geldi ama tribünden gereken baskıyı hem onlara hem de rakibe hissettirdik.
-Terör belasından dolayı buruk bir sevinç oldu . Allah , Sivassporumuza ve milletimize zeval vermesin.
A.Turan Korkmaz 14.03.2016, 22:55 -Staddaydım. Tarihi günlerimizden birini yaşadık. Umarım puanlar almayı sürdürürüz de bu galibiyet anlam ifade eder.
-Bütün oyuncular Yürekten oynadılar. Taraftar, kaliteliydi, ne yapması gerektiğinin farkındaydı.
-Hakemler, takdir haklarını daha çok rakipten yana kullandılar gibime geldi ama tribünden gereken baskıyı hem onlara hem de rakibe hissettirdik.
-Terör belasından dolayı buruk bir sevinç oldu . Allah , Sivassporumuza ve milletimize zeval vermesin.
altin degerinde üc puan, ligde kolay-zor rakip ayrimi yok, her mac zor ve her rakip disli. Maci daha cok ihtiyaci olan takim kazandi.
Defansimiz her an hata yapacak, her an pozisyon verecek izlenimi veriyor, nitekim bol bol da pozisyon veriyor, bugün kasimpasa cok üstümüze gel(e)medi. Ama uzun atilan toplarda bile zaman zaman sacma sekilde top sektiriliyor.
Ortada yigit mücadeleci fakat kapasitesi belli, adem ise son demlerini yasiyor. Atif umursamaz bir tavirda, kaliteli fakat verimsiz bir dönemden geciyor. Texeira caliskan, cok kosuyor fakat olmasi gereken yerde degil cogu zaman.
Tanase hala fizik olarak hazir degil, kaliteli fakat paslanmis bir görüntü ciziyor.
otceken58 15.03.2016, 01:05 Yorumun çıkmadı ama olsun bugünün en güzel yorumu SİVASSPORDU Oda 1-0 tabelasıydı özet bu kadar basit.
35gürün58 15.03.2016, 03:38 Maçın en faydasız oyuncusu Tanase idi, ilk 11 i boşuna işgal etti bence Hoca Tanase de ısrar etmemeli..
RüStü ElmaS 15.03.2016, 06:06 Tek kelimeyle Yiğidolarımızı tebrik etmek istiyorum.
Sonuç bizler için yeterli oldu :)
Dark Force 15.03.2016, 07:17 Çok iyi oynadık galip geldik çok şükür orta alanda rakibi oynatmadık mücadele güzeldi.
sebasteia 15.03.2016, 07:45 düşme ihtimali %90 olan bir takımın taraftarı, bir galibiyetle havaya giriyor ve kayseri kümeye diye bağırıyor. ben böyle dingillik görmedim.
"evin camsa başkasının evini taşlama" demişler, insan biraz kendine bakar, sonra konuşur.
B.Demirci 15.03.2016, 07:51 Aylardır attıklarımızı değil kaçırdıklarımızı hesaplıyoruz, birzamanlar lig'de gol kralı çıkardık şimdi aynı kişi gol kaçırma kralı oluyor. Ligte bizim kadar kaleciyle karşı karşıya kalıp gol atamayan başka bir takım varmıdır bilmiyorum. Şu kaçırdıklarımızın yarısını atsaydık şu anda 40 puanlarda olacaktık. Takımın kendine güveni kaybolmuş acilen buna bir çözüm bulunmalı yoksa tren kaçacak yazık olacak memlekete futbolcular kendilerine başka takım bulur da bir tane Sivasspor var biz ne yaparız bilmiyorum. Ama şu son maçta gol kaçırma hastalığı dışında iyi bir mücadele ve yardımlaşma gördük. İnşallah daha iyi olacağız.
68yasar58 15.03.2016, 07:55 Akşamdan beri içim içime sığmıyor, bu sevinci bizlere yaşatanlara başarının devamını dilemekten başka teşekkür edilir.
hayati bir galibiyet aldık moraller biraz düzeldi iyi mücadele ettik neredeyse her maç olduğu gibi evimizde pek pozisyon vermedik 4 olacak maç 1-0 bitti aslında diğer maçlarda böyle bir tane atsak 3 puanla rahat ayrılacağımız maçlardı bu kadar gol kaçırmamamız lazım
Mehmet ATEŞ 15.03.2016, 08:18 düşme ihtimali %90 olan bir takımın taraftarı, bir galibiyetle havaya giriyor ve kayseri kümeye diye bağırıyor. ben böyle dingillik görmedim.
"evin camsa başkasının evini taşlama" demişler, insan biraz kendine bakar, sonra konuşur.
valalhi çok doğru yazmışssın biz bir kendimizi kurtaralımda kim düşerse düşsün bizi ilgilendirmez.taraftarın havaya girmesi normal girsinde biz küme düşmemeyi garantiledikten sonra bir başka takım için kümeye diye bağırsınlar.
34MUAMMER58 15.03.2016, 08:24 Öncelikle galibiyet için mücadele eden herkese teşekkür ederim,sivassporun ligde kalma umudu devam ediyor,klasik sivasspor içsaha maçı oldu,bazıları Kasımpaşa kıyak geçti filan diyorda,ben buna katılmıyorum,milletimiz kurgu senaryolarına bayılıyor,eğer rıza hocamız yerinden kalkmadıysa ,adam olduğundandır,yanındaki Bülent albayrakda sivasspor eski hocasıdır ,oda adamgibi adamdır,kasımpaşalı oyuncular elinden geldiği kadar mücadele etmiştir,bu takım gs yede,ts,yede,deplasmanda bjk yede,evinde,başakşehirede,eski şehirede,mersinede,rizeyede,an tepede,osmanlıyada,antalyayada böyle oynayıp kaybetmiş yada berabere kalmıştır bunu futbol cahili,sivasspor düşmanlarına hatırlatalımda,MAÇA gelince ,yine laubalilikmi?bencillikmi?özgüv ensizlikmi?şanssızlıkmı?adına ne dersek diyelim ,sivassporda değişen bir şey yok,atıf aynı atıf,beykan aynı beykan,tanesede ışık görünmüyor,yine enaz 5 net pozisyonu harcadık,son 20 dak geçmek bilmedi,böyle maç seyretmek insanı kanser ediyor yaw,futbolcularımızdan özellikle yiğit,cicinyo ,omari,j.boye,maçta yüreklerini ortaya koyuyorlar,diğer oyuncularımızda elinden geleni yapıyor,ademin,beykanın,tanese nin biraz daha oyunda olması gerekiyor,bu galibiyet sadece sivasspora nefes aldırdı,hakem genç ,tecrübesiz olmasına rağmen iyi yönetti,bazı kararları hatalı olsada maça etki etmedi,taraftarlarımızada ayrıca teşekkür ederim,muhteşemdiler .
Mehmet ATEŞ 15.03.2016, 08:24 kasımpaşa maçı geçmişte kaldi iyi oynadığımız bir maçı galibiyetle kapattık. şimdi bu maçtan daha önemli bir maç (bizim için artık tek tek her maç çok önemli) ts maçınında inşallah kazanıp hem bu sezon ligte iki maç üst üste kazanmış oluruz hemde olası bir kayseri eskişehir beraberliğinde kayserisporu yakalamış oluruz.
***Son 9 maç içinde 2 kez antalya ve kasımpaşa ile mac kalmadı. kalan maclar birer final gercek bir takım olmalıyız .yoksa gec kalırız,takım da ciddiyet ve disiplin yok bencil,bencil beykan 2 seso olma yolunda.Mesut hoca inşlh masadaki tozu kaldırır bunları kısa sürede çözer.Yoksa bulent uygun gibi kafasını camlara carpıp gider,takımda ptt. Ben arada yiğit ve kaleciyi tebrik ediyorum,bu takım eksik olsun ama adem olmasın derimm takımı resmen eksik bırakıyor.başka oyuncumu yok takımda.
***Son 9 maç içinde 2 kez antalya ve kasımpaşa ile mac kalmadı. kalan maclar birer final gercek bir takım olmalıyız .yoksa gec kalırız,takım da ciddiyet ve disiplin yok bencil,bencil beykan 2 seso olma yolunda.Mesut hoca inşlh masadaki tozu kaldırır bunları kısa sürede çözer.Yoksa bulent uygun gibi kafasını camlara carpıp gider,takımda ptt. Ben arada yiğit ve kaleciyi tebrik ediyorum,bu takım eksik olsun ama adem olmasın derimm takımı resmen eksik bırakıyor.başka oyuncumu yok takımda.
Öncelikle Taraftara HELAL OLSUN!! böyle görüntüler böyle ses OLMASI GEREKIYO :)
aynen kardesim sana katiliyorum ama Beykan hayatta SESO olmaz!! Dünki Maci gercekten cok güzel oynadi Insallah devamini gelir. Beykani sevmiyen kisi dünki maci YUH OLSUN!!
Ulan SESO MESO seni Sahada görünce morelim acayip bozuliyo nedense Beykan sana NET BIR PASS verdi ve bunu atamadin neyne Mac aldik ve Insallah devamini gelir yoksaaaaaaaaaaa........ :rolleyes:
NOT: Burdaki SETKUS BEGENMEYENLER sesleniyorum.....
ilk yari Özetini birdaha baksinlar ve görsünler Setkus Korcan bin kat daha iyi
Maçı kazanmak çok güzel ama hakem verdiği ve vermediği kararlarla art niyetliydi, maçı kazanmamızı engellemeye çalıştı yönettiği maç ile ama ciğeri yetmedi. Haftaya trabzonada vurursak umutlar yeşerir...
:confused::confused:
Siz dün hangi Maci baktin acaba??
Hakem ne yalnis yapti ki?? eger Kötü hakem olsaydi dünki Maci Kasimpasaya 2 Tane NET Penalti verebilirdi!!
kadirakin58 15.03.2016, 12:42 Hocam bizim takım gol atmayı bilmiyor, takıma gol pozisyonu çalıştır. Bizde ortasaha-ve-kanatlar ile forvet arasında bir kopukluk var. Biz atağa çıkınca kim nereye koşacağını bilmiyor, ileri oyuncular topla istemedikleri yerde buluşuyorlar ve bu sebeple gol atmakta zorlanıyorlar. İleri uçta, her pasta, top ayaktan çıkmadan bütün oyuncular topun nereye gideceğini bilmeli. Bu bilme işi sonsuz dizilim varyasyonuna göre olduğundan sadece çok çalışmakla olur, stratejiyi ezberlemekle olur. Bu yetenek kısa sürede gelmez ama uzun vadede kazanırız.
zafer58emir 15.03.2016, 14:06 Maçın adamı yiğit.birde şu gol yollarında başarılı olsak da rahatça maç seyretsek.inş gol patlamasını trabzona yaparız:)
ezelşener 15.03.2016, 15:37 İşte böyle oynasınlar bu takımın yenemeyecegi kimse yoktur.Maçta en vasat Adem Koçaktı.Yine 4 kritik top kaybetti Allahtan ki Omeru yetişti de topu geri aldı.Bütün takımı tebrik ediyorum.Ama YİĞİT İNCEDEMİR Yiğitce ve canla başla savaşmasından dolayı Ayrıca tebrik ediyorum.Jone Boye,Omeru.Cici ve Ziyayıda olağanüstü gayretleri için tebrik ediyorum.Bu takım aynı oyunu Trabzonda oynasın kesinlikle kaybetmez.
kaplanlı 15.03.2016, 20:42 zorda olsa kazandık.ts maçınıda kazanmamız lazım.
karasarlıyiğido 16.03.2016, 12:39 yiğit on numara top oynadı takım halinde baskılı ve istekli idiler ama ademi yetersiz ve sorumluluktan uzak gördüm birde dikkatimi çeken atıf artık şut atmıyor tepkilerden sonra pas deniyor oda başarısız oluyor maç sonundada takım tirübune geldi atıf direk soyunma odasına gitti bence bu büyük bir zarar inşallah aradaki soğukluk biran önce giderilir
|