Orijinalini görmek için tıklayınız : 2016-2017 PTT 1. Lig Transfer Dedikoduları
Arkadaşlar konuları biraz hızlı açıyoruz gibi gelebilir ama halen farkında olamayan arkadaşlarımız var. Ayağımız sağlam basmalı. Bandırma, Ümraniye gibi takımlarla mı oynayacağız diyorlar? Bunu hemen kabullenin arkadaşlar. Rehavet olursa ve hemen dapte olamazsak sıkıntı olur. Bu sene bile "Nasıl olsa biz düşmeyiz" diyen bir sürü taraftarımız vardı ve sonuç ortada.
Ve PTT takımları futbol camiaları. Güçlüler. Bandırma falan göreceğiz il potansiyelinde. Diğer bir zorluğumuz son yıllarda ilk 15'e girmek istiyorduk şimdi ise ilk 2'ye girmek için uğraşacağız. O nedenle işimizin zor olduğunu bilelim.
Kongremiz gerçekten 29 Mayıs'a kaldıysa benim için soru işareti. Çünkü gecikmemek lazım.
Bu başlıkta yeni ligimiz ile ilgili transfer dedikodularına yer verelim. Kim nasıl hamle yapıyor görelim. Göztepe, Gaziantep Belediye, Şanlıurfa üst lige çıkamazsa Alanya, Adana Demir ve Balıkesir ile zorluklarına rağmen Es-Es'i özel inceleyeceğim.
STATÜYLE İLGİLİ BİLGİ
PTT 1. Lig statüsünü bilmeyenler için birkaç bilgi vereyim öncelikle.
* Kadroda 10 yabancı bulundurulabilir ama kolay kolay hiçbir takım 5'den fazla bulundurmaz. Hatta 5 bile bulundurmaz. Kadrodaki her yabancı oyuncu için federasyona ayrıca para veriliyor. Üstelik yabancı sayısı arttıkça federasyona verilen para katlanarak artıyor. 1 futbolcu için 20.000 TL, 2 futbolcu için 40.000 TL, 3 futbolcu için 60.000 TL, 4 futbolcu için 150.000 TL, 5 futbolcu için 300.000 TL ödenmesi gerekiyor. Eğer daha fazla yabancı almak istersen 5 ve üzerinde her yabancı oyuncu için ilaveten 200.000 TL daha vereceksin galiba. Bu rakamları tam bilmediğimden şimdi gazete haberlerine bakarak verdim.
* Ayrıca birşey daha söyleyeyim gelecek sene oluşturulacak 25 kişilik A Takım kadrosunda en az "3" oyuncu 21 yaşından küçük olmalı ve 3 sezon veya 36 aydır Sivasspor'da tescilli olmalıdır. Bu kritere uyan 3 oyuncumuz vardır diye düşünüyorum. Veya belki de bu sayede genç bir oyuncu çıkartacağız.
* Bu arada vergi ,Sgk veya futbolcuya borçlu kulüplere yönelik ciddi yaptırımlar olabiliyor. Geçen sene Samsun ve Denizli'nin puanı silindi. Bu sene de kritik durumda takımlar var. Hatta transfer yasaklı takımlar da var şu anda. Mesela Samsun'un transfer yasağı var. Mersin'in durumu kritik. Belki Elazığ da üst lige çıkamazsa benzer sorun var. Denizli hakeza öyle. Eskişehir ne olur bilinmez.
Detaylı PTT 1. Lig statüsü Pdf formatında ; http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/00000016/Ligler/Statuler/2015-2016-Sezonu-PTT1Lig-Statusu.pdf
Bu mesajı da arşivlik olarak yazdım. Diğer başlıklarda soranlar oldukça merak edenler bu başlığa bakarak öğrenebilirler. Yabancı oyuncu durumu ve yerli oyuncu sayısı transferde çok önemli çünkü.
34MUAMMER58 22.05.2016, 12:58 Bu Ligde irdelenmesi gereken,dikkat edilmesi gereken takım ümraniyespordur,amatörden bal ligine,ordan 3.lig,ordan 2.lig klasman,ordan ptt lige soluk almadan çıktılar,belediye adeta bunu namus davası haline getirdi,ümraniyeyi süper lige çıkarıp kendilerine yandaş 1takım kazanmak isteyecek 3 büyütülmüşlerin yöneticilerinin maddi manevi destekleriyle busezon en büyük rakibimiz Ümraniyespor olacaktır,bi tarafta 300 bin nüfuslu kentin sivasspora hayrı olmayan belediye başkanı,bi tarafda 750 bin nüfuslu Ümraniye belediyesinin yoktan varettiği ümraniyespor ,hepsini geçtim,bu ligin finansal açıdan en rahat takımı ümraniyespor olacaktır bu kesin ,süper lige çıkıncada yavru ts filan olurlarsa şaşırmam ,çıkamazlarsa,adana ds,balıkesir,samsun Giresun,manisa diğer rakiplerimiz olur şampiyonluk yolunda.
tavatir demekki ptt 1 ligi senden ögrenecegiz bu lig hakkında bizlerden daha bilgili oldugunu düşünyorum tavatır heberler bekliyoruz.....:D:D:D
DeSalvo58 22.05.2016, 13:14 Buruk Göz-Göz'de
Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Göztepe, gelecek yıl için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar, son olarak Sivasspor’da çalışan Okan Buruk’la anlaştı
Yaptığı dev yatırımlara rağmen 2015-16 sezonunu hayal kırıklığıyla kapatan Göztepe, gelecek yıl için düğmeye bastı. Süper Lig hedefi için silbaştan yoluna devam etmeyi planlayan sarıkırmızılılar, teknik direktörlük görevi için Okan Buruk'la anlaşma sağladı. Süper Lig'de Elazığ, Gaziantep ve Sivas'ı çalıştıran 42 yaşındaki hocanın birkaç gün içinde imza atması bekleniyor. Oka n Buruk'un yardımcılığını ise bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray'da forma giyen Hırvat Stjepan Tomas yapacak.
Transfer harekatı başladı
Bu arada Göztepe, transerde de işi sıkı tutuyor. Ege ekibinin, Manisa'nın golcüsü Bahattin ile Samsunspor'un orta sahadaki önemli ismi Taha Yalçıner'le görüşmelere başladığı öğrenildi.
[Fotomaç]
Evet Göztepe'nin Okan Buruk ile büyük ölçüde anlaştığı söyleniyor. Hatta Boluspor'dan Jansen'i almak istiyorlarmış. Eğer Jansen'i alırlarsa iyi iş yapmış olurlar. Boluspor da çok önemli bir oyuncusunu kaybetmiş olur.
Samsunspor transfer yasaklısı bu sene. Ama en önemli oyuncularından birisi olan Ofoedu'nun Antalyaspor ile anlaştığı söyleniyor.
Süper Lig'e çıkan Adanaspor'da Mehmet Sedef ile yolların ayrıldığı söyleniyor. Bana göre Ptt Ligi için çok iyi isim defansta.
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz takımdan ayrıldı. Bana göre kısıtlı kadrosuna göre Yeni Malatya bu sene iyi iş yaptı.
Altınordu çok ilginç bir takım. Yıldız olma adayı genç oyuncusu Cengiz Ünder Başakşehir'e gitti. Defanstaki Milli takım adayı oyuncusu Çağlar Söyüncü ise Almanya'da Bundesliga'ya yükselen Freiburg yolunda. Altınordu bir yandan para kazanıyor.
Denizlispor'un 2 tane çok iyi oyuncusu var. Bu ligde çok iş yapacak Leandrinho ve Recep Niyaz. Recep Niyaz'ın sözleşme bitti. Bu iki oyuncunun talibinin çok olduğunu söylüyorlar.
Adana Demirspor'da da Attamah ve Burak Çalık için bir hayli talip varmış.
Karabük ile ve daha önce de birçok takımla Süper Lig'e çıkmayı başaran orta saha Murat Akın'ın ise Karabük'te kalabileceği söyleniyor.
Şimdilik aklıma glenler bunlar.
çorluluyiğido 22.05.2016, 14:04 kardeş pttde yabancı sayısında 5i bile aşmıyorlar demişşin de sen bandırmaspor musun??KOSKOCA SİVASSPORSUN.şampiyonluk hedefin var kalıcı değilsin bir zahmet bu paraları versin.milyon liralardan bahsetmiyoruz sonuçta.süper ligdede böyle kural vardı.hatta yabancı kalecide 2 katı para veriyosun.ayrıca çoğu takımda 7-8 yabancı var.erciyesin bile 8 tane yabancısı var.ptt ligindeki çoğu yerli kazmanın önde gideni.
Çorlulu biraz daha araştır :) Koskoca Sivassporsun diyorsun koskoca büyükşehirlerin takımları bile burada battı. Yazımın sonunu oku. Her ekstra yabancı almak için gerekli kriterleri gör. Futbol anlayışımız benzer değil kusura bakma:)
çorluluyiğido 22.05.2016, 14:33 Çorlulu biraz daha araştır :) Koskoca Sivassporsun diyorsun koskoca büyükşehirlerin takımları bile burada battı. Yazımın sonunu oku. Her ekstra yabancı almak için gerekli kriterleri gör. Futbol anlayışımız benzer değil kusura bakma:)
aç bir pttdeki takımların yabancı sayısına bak sonra bir daha konuşalım.;)
Pasolig süper lige özgü birşey mi yoksa ptt liginde de varmı. Eğer ptt de yoksa yeni stat sağlam dolar SİVASSPOR evindeki maçlara ter atmaya çıkar.
E hadi söyle bakalım Çorlulu bana o zaman 10 tane yabancı hakkını kullanan takımı :) Belki birkaç takım vardır 7-8 yabancıya ulaşan. Kiralıkları da dahil etsek 9-10 yabancı bulunduran takım ben hatırlamıyorum. Ekonomi süper olsa bile zaten 5 tane oynatılabildiği için 10 tane almak çok da mantıklı olmuyor :)
Antik58 Passolig sistemi PTT 1. Lig'de de geçerlidir.
34MUAMMER58 22.05.2016, 14:59 Pasolig süper lige özgü birşey mi yoksa ptt liginde de varmı. Eğer ptt de yoksa yeni stat sağlam dolar SİVASSPOR evindeki maçlara ter atmaya çıkar.
süperlig ve ptt lige özgü pasolig, bu haliyle 3 4 bin taraftar ortalamasıyla oynanır gibime geliyor,şampiyonluğa oynayacak takım kurulmazsa bu sayı dahada düşer o stad asla 20 bin kişiyi birarada görmez,bir türkiye kupası finali olmazsa fb,bjk,gs ts bursa arasında filan ,pasolig olmasa belki hermaç ortalaması enaz 15 bin kişi olurdu ,hem maddi gelir olur,hemde evsahibi avantajını sonuna kadar kullanmış olurduk,herkes düştüğümüz gibi çıkarız diyorda ben biraz düşününce o kannatte değilim,sivasspor süper lige çıkarken,sivas halkında büyük 1 özlem,ezilmişliğin verdiği pskolojiyle sivassporla varolma isteği,sivassporla yatırımların belki sivasada ulaşacağı beklentisi vardı,monoton bir hayat süren,sosyal yaşamın pekde renkli olmadığı 1 şehirde ,hiçdeğilse 15 günde 1 sosyal bir aktivite yapma özlemi vardı,belediye,işadamları,tüm siyasi partilerin bu konuda ortak hareketleri vardı,ozamanlar sivasın vekilleri birbirlerine düşman gözüyle bakmıyorlardı,belediye başkanı adeta belediyenin tüm imkanlarını seferber etmişti,sivasın otobüs firmaları deplasmanlara beleş otobüs kaldırıyordu ,sivasspor taraftarı alisamiyeni 25 bin kişiyle dolduruyor,dışarda 5 bin kişi kalıyordu,inönü stadını 3o BİN kişiyle dolduruyordu,olimpiyatı ,rüştü saracoğlunu 30 -40 bin kişiyle dolduruyordu,şimdi öyle 1 heyecan göremiyorum,bunedenle paso lig olsada olmasada bu stadın full dolacağını düşünmüyorum[/b]
çorluluyiğido 22.05.2016, 15:13 E hadi söyle bakalım Çorlulu bana o zaman 10 tane yabancı hakkını kullanan takımı :) Belki birkaç takım vardır 7-8 yabancıya ulaşan. Kiralıkları da dahil etsek 9-10 yabancı bulunduran takım ben hatırlamıyorum. Ekonomi süper olsa bile zaten 5 tane oynatılabildiği için 10 tane almak çok da mantıklı olmuyor :)
Antik58 Passolig sistemi PTT 1. Lig'de de geçerlidir.
hem diyosun 5i aşan yok hem de sonra gelmiş belki birkaç takım var vardır 7-8 yabancı hakkını kullanan diyosun.5in altında proje takımları olan 1461 ts ile altınordu haricinde sadece elazığspor(4)malatya(4)denizli (3) var.diğer hepsinde 5in üstünde yabancı var.gaziantep bssk transfermarkete göre 13 yabancıyla oynuyor.bu sana yeter sanırım konuyu zaten yeteri kadar boş yorumla doldurduk.:)
Hayır bak Türkçe'de bazı kelimeler vardır bunlar olasılık ifade eder. Mesela "Kolay kolay 5'den fazla bulundurmaz" denildiği zaman kesinlik olmayacağı anlatılır. Evet Gaziantep Bld iyi yatırım yapmasına rağmen onun bile 8 yabancısı olmuştur:) Galiba çift pasaportluları falan da saydın 13'e tamamladın ;) Bir de Karabük var zaten o şekilde:) Göztepe bile iyi para harcadı -Diaarra'yı da kiraladı hadi onu da saydığım halde 8 yabancı etmiyor.
Her neyse belki arkadaşlar bizim 2. lig A kategorisindeki, alt liglerdeki yıllarımızı hatırlamıyorlardır. Ben bile başarıların içinde olduğumuz halde bazı unuttuğum şeyler olmuş. o yıllardaki zorlukları tekrar gözden geçirmekte fayda var.
kagansenbas 23.05.2016, 00:12 Sağlam hoca sağlam transfer yapar. Bence ilk iş iyi bir hoca. Bu konuyla ilgili bir platform açılmalı herkes aklında ki hocayı yazsın.
çorluluyiğido 23.05.2016, 08:34 Gençlerden djalma campos ve pedriel suarez haberleri var inşallah doğrudur hadi bakalim.
[QUOTE=tavatir;976233]STATÜYLE İLGİLİ BİLGİ
PTT 1. Lig statüsünü bilmeyenler için birkaç bilgi vereyim öncelikle.
* Kadroda 10 yabancı bulundurulabilir ama kolay kolay hiçbir takım 5'den fazla bulundurmaz. Hatta 5 bile bulundurmaz. Kadrodaki her yabancı oyuncu için federasyona ayrıca para veriliyor. Üstelik yabancı sayısı arttıkça federasyona verilen para katlanarak artıyor. 1 futbolcu için 20.000 TL, 2 futbolcu için 40.000 TL, 3 futbolcu için 60.000 TL, 4 futbolcu için 150.000 TL, 5 futbolcu için 300.000 TL ödenmesi gerekiyor. Eğer daha fazla yabancı almak istersen 5 ve üzerinde her yabancı oyuncu için ilaveten 200.000 TL daha vereceksin galiba. Bu rakamları tam bilmediğimden şimdi gazete haberlerine bakarak verdim.
* Ayrıca birşey daha söyleyeyim gelecek sene oluşturulacak 25 kişilik A Takım kadrosunda en az "3" oyuncu 21 yaşından küçük olmalı ve 3 sezon veya 36 aydır Sivasspor'da tescilli olmalıdır. Bu kritere uyan 3 oyuncumuz vardır diye düşünüyorum. Veya belki de bu sayede genç bir oyuncu çıkartacağız.
* Bu arada vergi ,Sgk veya futbolcuya borçlu kulüplere yönelik ciddi yaptırımlar olabiliyor. Geçen sene Samsun ve Denizli'nin puanı silindi. Bu sene de kritik durumda takımlar var. Hatta transfer yasaklı takımlar da var şu anda. Mesela Samsun'un transfer yasağı var. Mersin'in durumu kritik. Belki Elazığ da üst lige çıkamazsa benzer sorun var. Denizli hakeza öyle. Eskişehir ne olur bilinmez.
Detaylı PTT 1. Lig statüsü Pdf formatında ; http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/00000016/Ligler/Statuler/2015-2016-Sezonu-PTT1Lig-Statusu.pdf
Bu mesajı da arşivlik olarak yazdım. Diğer başlıklarda soranlar oldukça merak edenler bu başlığa bakarak öğrenebilirler. Yabancı oyuncu durumu ve yerli oyuncu sayısı transferde çok önemli
Yabancı oyuncular için ödenecek olan ekstra ücretler le ilgili kural kaldırıldı. Geçen sene başında böyle bir kural vardı ama kulüplerin itirazı ile bu kural kaldırıldı.
Yabancı oyuncularla ilgili ödenecek olan ücretler kaldırıldı. Geçen sene başında böyle bir kural vardı ama uygulanmayan kaldırıldı .
asabibaba 23.05.2016, 11:42 Gençlerden djalma campos ve pedriel suarez haberleri var inşallah doğrudur hadi bakalim.
Fanatik haberi ise geççççç.Yok eğer Çorluluyiğido haberi ise dur o zaman derim ..ne dersin bu haber Çorluluyiğido haberi mi?
DeSalvo58 23.05.2016, 17:17 Altınordu'dan Kerim'e kanca
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun, Balıkesirspor'da kadro dışı bırakılan eski futbolcusu Kerim Avcı ile temasda olduğu öğrenildi. Geride bıraktığımız sezon forvet arkası mevkiinde verim alamadığı Yener'le yollarını ayıran kırmızı lacivertlilerin, Kerim'i yuvaya döndürerek bu boşluğu doldurmayı planladığı ifade edildi. Karşıyaka maçından sonra takım arkadaşı Tadic'e yumruk attığı için kadro dışı bırakılmıştı.
Altınordu, 2014-15'te devre arasında Kayseri Erciyesspor'dan kiraladığı Kerim Avcı'yı bu sezon başında da almak istemiş ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Altınordu'da o dönemde 5 gol kaydeden 26 yaşındaki Kerim Avcı, Balıkesirspor'da ise 8 kez rakip fileleri sarstı.
Göztepe'nin de peşinde olduğu Kerim'in, sözleşmesi 2018'de sona erecek. 10 numara transferinde bu kez hata yapmak istemeyen Altınordulu yönetim, yeteneklerini iyi bildikleri futbolcuyu ikna etmek için çaba harcıyor.
Yabancı oyuncularla ilgili ödenecek olan ücretler kaldırıldı. Geçen sene başında böyle bir kural vardı ama uygulanmayan kaldırıldı .
Kaldırıldığına dair bir haber göremedim ama olabilir böyle bir durum. Yukarıda da ifade ettiğim gibi bu kısım statü içinde değil gazete haberlerinde geçiyordu. Kaldırıldığını net olarak öğrenirsek silelim oradan.
Ben Kerim Avcı ile Göztepe'nin ilgilendiğini duymuştum ama bakalım ne olacak. Okan Buruk ile Göztepe'nin anlaştığı kesinleşti. Göztepe'nin yeni hocası oldu. Hatta İbrahim Akın'ın da Göztepe'ye gideceği söyleniyor. Ama pek ihtimal vermiyorum.
DeSalvo58 23.05.2016, 20:27 Göztepe Gençlerbirliği'nin kalecisi Ferhat Kaplan ile anlaşmak üzereymiş...
Geçen sezon olduğu gibi transfere hızlı başladılar. Tabi haberler doğruysa..
sehrisivas 23.05.2016, 20:37 Abi Bandırma maçında onlar Bandırma Bandırma diye bağırır. Bizde Bandırcaz Bandırcaz diye bağırırız. :)
sivaslıadem 23.05.2016, 21:03 Ben Kerim Avcı ile Göztepe'nin ilgilendiğini duymuştum ama bakalım ne olacak. Okan Buruk ile Göztepe'nin anlaştığı kesinleşti. Göztepe'nin yeni hocası oldu. Hatta İbrahim Akın'ın da Göztepe'ye gideceği söyleniyor. Ama pek ihtimal vermiyorum.
alsın ibrahimi tepe tepe kullansın
gerekirse üstüne para veririz diyecem ama artık ptt ligindeyiz :(
poyrazer5858 23.05.2016, 21:43 atabey çiçek adında bir forvet var. aslen sivaslı, 20 yaşında geleceği parlak bir futbolcu. yöneticilere duyurulur.
onur0634 23.05.2016, 23:03 Vay babam vay daha düne kadar fenerle galatasarayla beşiktaşla oynarken şimdi sen gel bandırmaspor ümraniyespor gibi takımlarla oyna ne kadar zor geliyor insana...Bu saatten sonra başkan ve yönetiminin bırakıp kaçacağını sivassporunda bi daha süper lige çıkamayacağını çıkacak olsada bizim göremeyeceğimizi varsayarsak en iyisi bu futbol sevdasından vazgeçip başka şeylere yönelmek gerekiyor...
onur0634 23.05.2016, 23:15 Sağlam hoca sağlam transfer yapar. Bence ilk iş iyi bir hoca. Bu konuyla ilgili bir platform açılmalı herkes aklında ki hocayı yazsın.
Sivasspor için Bülent Uygun sayfası ve dosyası kapandığına göre aklıma gelen en mantıklı isim kesinlikle Osman Özköylü olmalıdır...
Her şerde vardır bir hayır... Biz şimdi o hayrın peşinden gitmeli ve belki 2-3 sene sonra süper lig şampiyonu olacak Sivasspor un kemik kadrosunu kurmalıyız.
Sivasspor süper ligin köklü takımı olma yolunda ilerlerken bu sezon küme düştü, ben bu sezonun eğer değerlendirile bilinirse gençleşme ve yeniden yapılanma adına bir fırsat olarak görüyorum...
Şimdi krizi fırsata çevirmenin tam zamanı.
# Yenilenmiş zengin bir yönetim. Mecnun başkan bırakmaz ancak yanındakiler değişirse yönetimsel körlük ortadan kalkar.
# Bülent Uygun Osman Özköylü Samet Aybaba gibi takım kurabilen gençlerle oynamayı seven teknik direktörlerle çalışma ve uzun vadeli planlar yapma zamanı. (Bülent ve Samet uzun süre sabredilebilecek hocalar).
Cicinho yeni teknik kadroda mutlaka ama mutlaka yer almalı böylesine sağlam karakterli bir dünya yıldızı Sivasspor için bir şans.
# Muhsin Ertuğral ile kontak kurup afrikadan en az 3-4 tane genç gelecek vaad eden isim bulunmalı.
# Orhan Kaynak ve Erdal Keser (hemşerimiz olur kendisi, Galatasaraya avrupada oyuncu bakıyor diye biliyorum) ile kontak kurulmalı avrupadan 3-4 tane gurbetçi gençler takıma kazandırılmalı.
# Şuan takımda olan Atıf Burhan Ziya Tanase H.Arslan(K.paşa ya kiralık gitti diye biliyorum onuda k.paşa isterse ki rıza hoca hakan la oynamayı seviyor onu satmalıyız) takıma maddi kaynak sağlamak için bu isimler iyi paraya satılmalıdır. Tabi bu oyuncuların takım küme düşerse serbest kalır maddesi yok ise.
Şu yukarıda saydığım isimler en kötü kulübe 15-20 milyon maddi kaynak sağlayabilir. Atıf tek başına 10 milyon eder.
Yazacak çizecek okadar çok şey var ki amma gel gör ki sadece burda yazdığımız la kalıyoruz, yinede belli olmaz bakarsın yazdıklarımız birilerinin kulağına gider ve hoşuna da gider se bundan en çok bizler mutlu oluruz.
Herşey büyük SİVASSPOR un menfaati için...
DeSalvo58 24.05.2016, 15:10 Malatya’da gündem Ünal Karaman
Ligin tamamlanmasının ardından İrfan Buz ile yollarını karşılıklı olarak ayıran Alima Yeni Malatyaspor’da, teknik direktör arayışları sürüyor.
Yaz dönemi kamp çalışmaları öncesinde teknik direktör sorununu çözmek isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın gündeminde birçok isim bulunuyor.
Listesinde yer alan birçok teknik direktör ile temas kuran yönetim, öncelikle Malatyaspor’un efsane ismi Ünal Karaman’ı gündemine aldı.
Bu isim dışında Osman Özköylü ve Ümit Özat da listede.
tanju_58 24.05.2016, 16:20 Her şerde vardır bir hayır... Biz şimdi o hayrın peşinden gitmeli ve belki 2-3 sene sonra süper lig şampiyonu olacak Sivasspor un kemik kadrosunu kurmalıyız.
Sivasspor süper ligin köklü takımı olma yolunda ilerlerken bu sezon küme düştü, ben bu sezonun eğer değerlendirile bilinirse gençleşme ve yeniden yapılanma adına bir fırsat olarak görüyorum...
Şimdi krizi fırsata çevirmenin tam zamanı.
# Yenilenmiş zengin bir yönetim. Mecnun başkan bırakmaz ancak yanındakiler değişirse yönetimsel körlük ortadan kalkar.
# Bülent Uygun Osman Özköylü Samet Aybaba gibi takım kurabilen gençlerle oynamayı seven teknik direktörlerle çalışma ve uzun vadeli planlar yapma zamanı. (Bülent ve Samet uzun süre sabredilebilecek hocalar).
Cicinho yeni teknik kadroda mutlaka ama mutlaka yer almalı böylesine sağlam karakterli bir dünya yıldızı Sivasspor için bir şans.
# Muhsin Ertuğral ile kontak kurup afrikadan en az 3-4 tane genç gelecek vaad eden isim bulunmalı.
# Orhan Kaynak ve Erdal Keser (hemşerimiz olur kendisi, Galatasaraya avrupada oyuncu bakıyor diye biliyorum) ile kontak kurulmalı avrupadan 3-4 tane gurbetçi gençler takıma kazandırılmalı.
# Şuan takımda olan Atıf Burhan Ziya Tanase H.Arslan(K.paşa ya kiralık gitti diye biliyorum onuda k.paşa isterse ki rıza hoca hakan la oynamayı seviyor onu satmalıyız) takıma maddi kaynak sağlamak için bu isimler iyi paraya satılmalıdır. Tabi bu oyuncuların takım küme düşerse serbest kalır maddesi yok ise.
Şu yukarıda saydığım isimler en kötü kulübe 15-20 milyon maddi kaynak sağlayabilir. Atıf tek başına 10 milyon eder.
Yazacak çizecek okadar çok şey var ki amma gel gör ki sadece burda yazdığımız la kalıyoruz, yinede belli olmaz bakarsın yazdıklarımız birilerinin kulağına gider ve hoşuna da gider se bundan en çok bizler mutlu oluruz.
Herşey büyük SİVASSPOR un menfaati için...
Bütün bunlardan önce vizyon sahibi bir başkan ve yönetim gerekli.baştan savma transfer politikasından vazgeçip kulüp kendi scout ekibini kurmalıdır.muhsin ertuğral ve erdal keser gibi futbolcular hakkında bilgi ve tavsiye alabileceğimiz önemli bir kişi daha var.o da arjantin federasyonunda görevli sivaslı Noray Nakış.elimizde böyle değerler varken bu zamana kadar bu kişilerlerden faydalanamamak bir yönetim acizliğidir.
çorluluyiğido 24.05.2016, 18:05 göztepe samsunsporda dikkatleri üstüne çeken 21 yaşındaki forvet famussa koneyi istiyor.bonservisi bastia takımı.samsunda bu sezon kiralık olarak oynadı.
-genç oyuncu 29 maçta 11 gol 4 asistle oynadı.
-ayrıca göztepe ibrahim akınla ilgilenmediklerini açıkladı.
-adanasporun bu sezon 10 gol atan forveti 29 yaşındaki ergine keleşde boşa çıktı.
Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Şavluk yaptığı açıklamada, "Alacağını ödeyip krizi çözdük. Leandrinho, 1 yıl daha Denizlispor'un futbolcusudur. Talibi varsa değerlendirilir, iyi bir teklif gelirse gerekirse satılır" yorumunu yaptı.
çorluluyiğido 24.05.2016, 18:37 Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Şavluk yaptığı açıklamada, "Alacağını ödeyip krizi çözdük. Leandrinho, 1 yıl daha Denizlispor'un futbolcusudur. Talibi varsa değerlendirilir, iyi bir teklif gelirse gerekirse satılır" yorumunu yaptı.
iyi topçu lakin çok egoist.atıfa dayanamayan taraftar buna hiç dayanamaz..
Bütün bunlardan önce vizyon sahibi bir başkan ve yönetim gerekli.baştan savma transfer politikasından vazgeçip kulüp kendi scout ekibini kurmalıdır.muhsin ertuğral ve erdal keser gibi futbolcular hakkında bilgi ve tavsiye alabileceğimiz önemli bir kişi daha var.o da arjantin federasyonunda görevli sivaslı Noray Nakış.elimizde böyle değerler varken bu zamana kadar bu kişilerlerden faydalanamamak bir yönetim acizliğidir.
Haklısın kardeş adamın Facebook profiline baktım Sivasspor a ilgisiz değil paylaşım falan yapmış temasa geçilse arjantin den iyi topçular kazandıra bilir Sivasspor a. Mecnun başkanın yönetimsel körlük dediği olay inşallah bu seçimde hallolur var olan değerlere sahip çıkılarak büyük SİVASSPOR un temelleri atılır inşallah bu sezon...
34MUAMMER58 25.05.2016, 01:26 Süper ligin döküntülerini toplayan takımlardan bişey olmaz,bu ligde zirveye yada şampiyonluğa oynayacak takımlar,90 dak boyunca yorulmuyacak genç ve kaliteli oyuncuları toplamalı,şuanda sivasspor hazır bir takım,diğer takımlar büyük ölçüde kadroda revizyona gidecekler,hocalarını değişecekler filan uyum sorunları olacaktır muhakkak,onedenle sivassporu diğer takımlara nazaran çokdaha avantajlı görüyorum,sol açığı ,forveti,sağaçığı ,ortasahayı hallettikmi ,bu takım en kötü 2.olur süper lige döner bunu çok net söylüyorum
balmandol 25.05.2016, 12:11 Kadro yapısını çok iyi yapmak lazım. Karşıyaka,Göztepe,Şanlıurfa gibi hataya düşmemek gerekiyor. Takım genç,dinamik ve gelecek vaadeden oyunculardan kurulmalı. İçine 2-3 tane ağabeylik yapacak kaliteli ve ahlaklı adamlar takviye edilmeli. Daha doğrusu öncelikle hoca konusu acilen halledilmeli. Daha sonra takımda revizyon ve yeni transferler gündeme acilen alınmalıdır.
çorluluyiğido 25.05.2016, 15:26 sivassporumuz:
adem koçak
cicinho
hasan kabze
mehdi taouil
aatif şeşu
cristian tanase
ibrahim akın
ibrahim öztürk ile yollarını ayırdı.gelecek sezon bunlar takımda olmayacak.
çorluluyiğido 25.05.2016, 15:39 sivassporumuz:
adem koçak
cicinho
hasan kabze
mehdi taouil
aatif şeşu
cristian tanase
ibrahim akın
giden oyuncuların yaş ortalaması 32.8....:D
SenSetik 25.05.2016, 15:49 sivassporumuz:
adem koçak
cicinho
hasan kabze
mehdi taouil
aatif şeşu
cristian tanase
ibrahim akın
Bu bilgi için kaynağınız neresi?
çorluluyiğido 25.05.2016, 15:51 Bu bilgi için kaynağınız neresi?
......mustafa ateş...
Aatıf ile yollar ayrıldı derken sanırım başka bir takıma gönderilecek anlamındadır. Diğerlerinden sözleşmesi bitenler var. Sözleşmesi devam eden bir iki isim ise fesih bedeli olmadan mı feshedilmiştir bunu öğrenmek lazım.
Sözleşmesi devam eden bir iki isim ise fesih bedeli olmadan mı feshedilmiştir bunu öğrenmek lazım.
* ya kendine kulüp bul anlamindadir
* ya da alacaklarina karsilik + bir miktar para karsiliginda sözlesme fesihi olmustur/olacaktir.
fesih olursa tff sitesinden bunu görebiliriz.
Tabi onu görene kadar baya beklemek lazım. Sonuçta başka takıma da gitse biz buradaki sözleşmesini fesih olarak göreceğiz. İnşallah çok fazla maliyet çıkmaz bu sözleşme konularında.
Travis Bickle 25.05.2016, 17:40 aatıf la tanase dısındakıler doğru ısımler fakat aatıfla tanase den de ıyı para gelır dıye dusunuyorum
Kadroda bulunan 4 futbolcu iki sene üst üste STSL'den düsmüs oldular.
Devre arasi Orhan Gülle ve Hakan Özmert gönderilmemis olsaydi bu rakam 6 olacakti.
Erkan Kas
John Boye
Yigit Incedemir
Emre Öztürk
aatıf la tanase dısındakıler doğru ısımler fakat aatıfla tanase den de ıyı para gelır dıye dusunuyorum
Tanase'ye kim ne parasi verecek?
Adam ne oynadi ki nereye transfer olsun.
Gidecegi yer ülkesi olur. Alacaklarina karsilik yollar ayrilir diye düsünüyorum.
Belkide sözlesmesine küme düsme maddesi koydurmustur ve kendisi ayrilmak istiyordur !!!
- Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk geçen sezon Samsunspor’da kiralık olarak oynayan Bastia’nın Malili golcüsü Famoussa Kone ve Denizlispor’un genç orta saha oyuncu Recep Niyaz’ı yeni sezonda takımında görmek istediğini söylemiş.
- PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un formasını giyen defans oyuncusu Sadık Çiftpınar'ı Bursaspor'un düşündüğü iddia ediliyor.
- Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörlük için Feyyaz Uçar ile görüştüğü iddiaları var.
- Denizlispor'un Başkanı transfer için 6 milyon TL ve toplamda 10 milyon TL bütçe ayırmalarının yeterli olabileceğini söylemiş.
- Altınordu'nun, Karşıyaka'da fazla forma şansı bulamayan kaleci Ersin Aydın'ı transfer etmek için girişimlere başladığı söyleniyor.
- Elazığspor'da Sedat Karataş başkanlığında güçlü bir yönetim oluşturuldu.
- Balıkesirspor, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Giresunspor gibi takımlarda kongre süreci yaşanıyor.
- Bandırmaspor hocası İsmail Ertekin memleketi Bursaspor'dan bazı genç oyuncuları istediği söyleniyor.
yigido yakup 27.05.2016, 00:05 sivassporumuz:
adem koçak
cicinho
hasan kabze
mehdi taouil
aatif şeşu
cristian tanase
ibrahim akın
Demekki bu sene hersey iyi planlanacak.
teyfikyasir 27.05.2016, 10:58 Beykan ile superligden iki takimin ilgilendigini biraz once flarcone mini sohbette yazmis ordan ogrendim. Ama insAllah bu cocuk bizde kalir. Elazigdaki halilden cok daha iyi bi oyuncu. Hatta bonservisini de alabilsek. Hergecen gun gelirtiriyor kendini. Duzgun bi hocanin elinde parlar. Atif da biraz zorlansa takimda kalir gibime geliyo. Sivasi cok seviyo. Kayseri ptt ye dustugunde elinde tuttu bicok kaliteli oyuncusunu. Bisesvar dahil. Bizim takimdan gonderecegimiz oyuncular sirtimizda kambur olan hicbi halta yaramayan oyuncular olmali. Zaten elimizde bikac tane oyuncu var. Bunlarida uc bes kurus para icin satarsak insAllah seneye superlige ciktigimizda atif gibi beykan gibi burhan gibi boye gibi adamlara milyon eurolar vermek zorunda kalacagiz. Bence bu iskelet kadro korunsun bikac takviyeyle cikalim tekrar yerimizi alalim.
DeSalvo58 27.05.2016, 15:36 DÜSSELDORF'UN 2 TAKIMINDAN
Almanya Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Fortuna Düsseldorf 2 takımında forma giyen 22 yaşındaki Nazım'ın bir süre önce İzmir'e gelerek Altınordu'nun tesislerini gezdiği, teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da Nazım'ı Almanya'da canlı izlediği öğrenildi. Babası Gineli, annesi ise Türk olan genç oyuncunun önümüzdeki günlerde sözleşme imzalaması bekleniyor. Nazım santrfor olarak da görev alıyor.
Kadrosunda yabancı oyuncu bulundurmayan Altınordu'nun Başkanı Seyit Mehmet Özkan, futbolcunun ya annesinin ya da babasının Türk olması şartıyla transfere onay verebileceğini dile getirmişti. Güçlü fiziği ve süratiyle dikkat çeken 1.82 boyundaki Nazım Sangare'nin Süper Lig'de forma giyme hedefine ulaşmak için Altınordu'ya gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Alemannia Aachen ve Borussia Mönchengladbach'da görev alan Nazım, bu sezon 50 maçta 11 gol, 10 asistle oynadı.
-Transfermarkt
Göztepe'nin Murat Akın ile nlaşmak istediği söyleniyor. Tabi Murat hem iyi oyuncu olmasının yanı sıra hem de birçok takımla Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdiği için sembol olmuş durumda. O nedenle hedefi Süper Lig'e çıkmak olan takımların listesinde oluyor.
Adanaspor ile şampiyonluk sevinci yaşayan Ergin Keleş'in de Giresunspor yolunda olduğu söyleniyor.
FUS Rabat takiminin 25 yasindaki forveti Mourad Badna'yi isteyenler arasinda Sivasspor'da varmis..
Link (http://messaggeroveneto.gelocal.it/sport/2016/05/29/news/sempre-galatasaray-vuole-avere-el-arabi-e-ha-puntato-batna-1.13561818)
FUS Rabat takiminin 25 yasindaki forveti Mourad Badna'yi isteyenler arasinda Sivasspor'da varmis..
Link (http://messaggeroveneto.gelocal.it/sport/2016/05/29/news/sempre-galatasaray-vuole-avere-el-arabi-e-ha-puntato-batna-1.13561818)
Dün Sabah Gazetesi miydi hangisiydi Galatasaray'a yazmışlardı o ismi:)
Dün Sabah Gazetesi miydi hangisiydi Galatasaray'a yazmışlardı o ismi:)
dogrudur, isteyen takimlar arasinda Gs de var.
Lorient, Anderlecht, Sivasspor, Galatasaray ve Udinese
Torku Konyaspor, Boluspor'un yetenekli oyuncusu Emre Kılınç'ı istiyormuş. Ayrıca Altınordu kaleci Tolgahan Acar ve orta saha oyuncusu Timur Temeltaş ile yollarını ayırdıklarını açıklamış. Timur'u Ümraniye ve Bandırma istiyormuş.
Boluspor'da yapılan kongre sonucu başkan seçilen eski başkanlardan Necip Çarıkçı, 13-15 transfer yapabileceklerini söylemiş.
Balıkesirspor'da ise bugün yapılan kongrede Feyyaz Çiftçi yeniden başkanlığa seçildi. Feyyaz Çiftçi "Transfer hovardalığı yapmayacağız. Birliktelik içinde Süper Lig’i zorlayacağız” dedi. Bal-Kes'te, sözleşmesi bitecek Yago Rodrigus Soarez, Ragıp Başdağ, Berat Tosun ile kadro dışı kalan Kerim Avcı, Yiğit Gökoğlan ve Josip Tadic'in gözden çıkarıldığı ifade ediliyor.
Kenara yazalım ; Boluspor ve Elazığspor yapılan kongrelerle güçlü yönetim kurdular. Balıkesir de hedefi Süper Lig olarak gösteriyor.
Şu ana kadar görülen bu sene çok çetin bir lig bizi bekliyor.
her sezon olduğu gibi gelecek sezonda 18 yaşlarında bir genç kardeşime 1 sezonluk V.İ.P. kombine hediye edeceğim. malum sivasta ikamet edemediğimden beni temsilen maçlara gitsin. kombine satışları başlayınca bana mesajla ulaşan ilk kişiye alabilirim
Ptt 1.lig takımlarından Sivasspor,Osmanlı spor kalecisi Ahmet Şahin ile prensipte anlaştı.
kaynak: sporhaber33.com
ADS'li Attamah Başakşehir'e transfer oldu. Bence önemli bir oyuncularını kaybettiler.
Denizlispor'dan Leandrinho'nun Trabzon'a gideceği söylentisi ciddi kaynaklara dayanmıyor. Ama isteyen kulüpler var.
Gaziantep BB takımında Bülent Bölükbaşı'nın devam edeceği ve yardımcılığına Kürşat Daloğlu ile Kemal Aslan'ın getirileceği söyleniyor.
ADS'li Attamah Başakşehir'e transfer oldu. Bence önemli bir oyuncularını kaybettiler.
Denizlispor'dan Leandrinho'nun Trabzon'a gideceği söylentisi ciddi kaynaklara dayanmıyor. Ama isteyen kulüpler var.
Gaziantep BB takımında Bülent Bölükbaşı'nın devam edeceği ve yardımcılığına Kürşat Daloğlu ile Kemal Aslan'ın getirileceği söyleniyor.
Leandrinho ile anlaşma imazalandığını Aspor açıkladı, Ayrıca 2 futbolcu karşılığında Rodellagayıda istemişler lakin 2 futbolcu Akhisara gitmeyi kabul etmemiş... Özetle Denizli ve ADS kan kaybetti....
ASpor açıklamış olsa da ben ek ihtimal vermiyorum. ASpor geçenlerde Aatıf Trabzon'da demişti sitede de bu başlıkla konu açılmıştı ama gördükki halen netleşen birşey yok.
Leandrinho ile ilgili Denizli'den birisiyle görüştüm. Çin'e bile gitme durumu olabilir. Bakalım zaman ne gösterecek.
Bu arada Mustafa Ateş twitter'da Her Ptt takımına lazım oyuncu olarak Muhammet Reis'i göstermiş. Ben şahsen bu sene futbolunun düşüşe geçtiğini düşünüyorum.
Burak çalık,Tayfur Bingöl ve Halil Akbunar iyi topçular bonservis de vermeyiz.Bunlari alalım
Burak çalık,Tayfur Bingöl ve Halil Akbunar iyi topçular bonservis de vermeyiz.Bunlari alalım
Üstad nasıl bonservis vermiyorsun onlara. Üçünün de bonservisi devam ediyor ve kulüpleri de bunların değerli olduğunu biliyor.
Bu arada Alanyaspor kalecisi Zülküf Özer ile Şanlıurfaspor'un ilgilendiği söyleniyor.
Bana göre ligin iyi kalecilerinden birisi olan Fevzi Elmas'ın Adana Demirspor'dan ayrılacağını söyleyenler var.
Son olarak Adanademir'de Yılmaz Vural'ın yerine Ümit Özat'ın gündeme geldiği iddiasını da bildirelim.
asabibaba 02.06.2016, 18:45 Mustafa ATEŞ @mustafaates58 6 sa.6 saat önce
Transferde adı Sivassporla anılan Kaleci Ahmet Şahin ile görüşme olmadı.Kaleci E.Setkus ile görüşülecek.#sporaktif
asabibaba 02.06.2016, 18:49 Göztepe, Adana Demirsporlu kaleci Fevzi Elmas ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun takımı ile sözleşmesini sonlandırılması bekleniyor. (Yeni Asır)
Göztepe, Adana Demirsporlu kaleci Fevzi Elmas ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun takımı ile sözleşmesini sonlandırılması bekleniyor. (Yeni Asır)
O şekilde söylentileri yukarıda ben de yazmıştım ama son habere göre Fevzi Elmas takımdan ayrılmayı düşünmediğini ifade etmiş.
Üstad nasıl bonservis vermiyorsun onlara. Üçünün de bonservisi devam ediyor ve kulüpleri de bunların değerli olduğunu biliyor.
Bu arada Alanyaspor kalecisi Zülküf Özer ile Şanlıurfaspor'un ilgilendiği söyleniyor.
Bana göre ligin iyi kalecilerinden birisi olan Fevzi Elmas'ın Adana Demirspor'dan ayrılacağını söyleyenler var.
Son olarak Adanademir'de Yılmaz Vural'ın yerine Ümit Özat'ın gündeme geldiği iddiasını da bildirelim.
Bu ay içinde sözleşmeleri bitiyor
Bu ay içinde sözleşmeleri bitiyor
Burak Çalık - AdanaDemirSpor 2017
Tayfur Bingöl - Gençlerbirliği 2017
Halil Akbunar - Göztepe 2018
Adanademirspor teknik direktör olarak Erkan Sözeri ile görüşüyor iddiaları var. Ofansif bilinen Adanademirspor bu sene sağlam adım atmak istiyor. Çünkü Erkan Sözeri mücadeleci ve disiplinli kurguyla defansif düzene önem veriyor. Daha önce Orduspor ile şampiyonluğu son anda kaçırdı. Geçen sene Balıkesir ile başlayıp Giresun ile de son anda Play-Off'u kaçırdı.
Adana Demirspor Erkan Sözeri ile prensipte anlaştı
çorluluyiğido 05.06.2016, 17:43 göztepe osmanlıdan görkem görk ve umut nayır ile ilgileniyor.
çorluluyiğido 05.06.2016, 17:57 rıza efendioğlu-göztepe
ahmet şahin-karabük
göztepe osmanlıdan görkem görk ve umut nayır ile ilgileniyor.
Benim duyduğum kadarıyla Osmanlıspor'dan Ahmet Kesim'i düşünüyorlar. Ama Ahmet Görkem Görk de stoper. Zaten Görkem ayrıldı Osmanlı'dan. Belki hatırlayanlar olur aramızda Görkem eski oyuncumuzdu bizim, ama çok oynamamıştı bizde. Göztepe stoperi sağlama almak istiyor.
Ayrıca Umut Nayır'ı alırlarsa hücumda çok iyi alternatifli bir iş yapmış olacaklar. Bu sene sanılanın aksine işimiz kolay değil. İnşallah lig başlamadan önce ligler 20 takıma çıkacak diye karar alırlar da 4 veya 5 takım Süper Lig'e çıkar bu sene.
Benim duyduğum kadarıyla Osmanlıspor'dan Ahmet Kesim'i düşünüyorlar. Ama Ahmet Görkem Görk de stoper. Zaten Görkem ayrıldı Osmanlı'dan. Belki hatırlayanlar olur aramızda Görkem eski oyuncumuzdu bizim, ama çok oynamamıştı bizde. Göztepe stoperi sağlama almak istiyor.
Ayrıca Umut Nayır'ı alırlarsa hücumda çok iyi alternatifli bir iş yapmış olacaklar. Bu sene sanılanın aksine işimiz kolay değil. İnşallah lig başlamadan önce ligler 20 takıma çıkacak diye karar alırlar da 4 veya 5 takım Süper Lig'e çıkar bu sene.
O kararı bizde bekliyoruz. Avrupa Şampiyonasından sonra belli olacak... Süper Ligi ve PTT ligi İngiltere modeline çevirmek için gizli bir çalışmanın olduğu duyumlarını bundan bir ay önce duymuştuk...
DoomsDay58 05.06.2016, 21:26 O kararı bizde bekliyoruz. Avrupa Şampiyonasından sonra belli olacak... Süper Ligi ve PTT ligi İngiltere modeline çevirmek için gizli bir çalışmanın olduğu duyumlarını bundan bir ay önce duymuştuk...
Ligler tescil edildi küme düşen takımlar nasıl geri alınacak ? Eğer böyle bir şey olursa gelecek sezon için uygulanır düşen takım, yükselen takım sayısı da ona göre belirlenir diye tahmin ediyorum. Tescilli ligi değiştirmek mantıklı gelmedi açıkçası.
Ligler tescil edildi küme düşen takımlar nasıl geri alınacak ? Eğer böyle bir şey olursa gelecek sezon için uygulanır düşen takım, yükselen takım sayısı da ona göre belirlenir diye tahmin ediyorum. Tescilli ligi değiştirmek mantıklı gelmedi açıkçası.
Aynen, takimin küme düsme ihtimali varken yerel tvlerde uydurulan bir yalan.
Eger takim sayisi artilacaksa, bu sezon baslamadan, bir sonraki sezondan gecerli olmak üzere aciklanir. Ben sayinin artacagini düsünmüyorum.
Aynen, takimin küme düsme ihtimali varken yerel tvlerde uydurulan bir yalan.
Eger takim sayisi artilacaksa, bu sezon baslamadan, bir sonraki sezondan gecerli olmak üzere aciklanir. Ben sayinin artacagini düsünmüyorum. Artacaksa da sezon baslamadan aciklanir 2017/2018 sezonunda uygulanir.
Ben zaten yukarıdaki mesajımda gelecek sene için sezon başlamadan böyle bir karar alınsa keşke diye isteğimi belirttim:) Açık olmayan bir anlatım yoktu açıkçası. Ama şunu da belirteyim böyle bir karar alınması pek ihtimal dahilinde değil.
Murad_Kelleci58 05.06.2016, 22:24 18 ay askerlik yaptım.. Hergün askerlik düşüyordu.. Ne oldu evet benim askerlik döneminde askerlik düşmedi ama düştü sonunda..
Bugün ise ligden düşme olmasın diyenler, düşmenin kaldırılması adına, düşmeyi bu sezonluk rafa kalkması için duacılar.. Ne olacak peki, evet mutkaka Hem süper lig hem de ptt ligden bir sezonluk ta olsa düşme kalkacak..
Sonuç, düşmez kalkmaz bir ALLAH.. Sadece ALLAH 'a inanın, inanın gerisi inanılacak gibi değil..
sanirim 4 gün sonra transfer dönemi resmen basliyacak.
asabibaba 05.06.2016, 22:47 Benim duyduğum Demirören topu Kulüpler Birliğine attı .Onlarda bu hafta içinde toplanıp karar alacaklar şeklinde idi.Umut fakirin ekmeği olura ya ya tutarsa ...
sirseri58 05.06.2016, 22:50 Benim duyduğum Demirören topu Kulüpler Birliğine attı .Onlarda bu hafta içinde toplanıp karar alacaklar şeklinde idi.Umut fakirin ekmeği olura ya ya tutarsa ...
öle bışıy olsa bıle bu bır dahaki sezon ıçin gecerlı olur ve bu bızım ıçın hıç ıı olmaz
Yani ben de onu diyorum işte hayal de mi kurmayağğğ :)
Neyse cümleten Hayırlı Ramazanlar dilerim herkese. İnşallah bu mübarek ay arınmamıza vesile olur.
Sivasspor ile de adı anılan tecrübeli kaleci Ahmet Şahin Süper Lig'in yeni ekibi Kardemir Karabükspor ile sözleşme imzaladı.
düşme konusu sezon öncesine açıklanamaz, şampiyonluğa oynayan takımların, avrupaya gitme mücadelesi veren takımların fikstüre göre avantajı, dezavantajı olur, düşme korsuku olmayan her takım rahatlıkla mağlup olabilir. bu yüzden sezon bitiminde bir karara varılabilir. o da ya önümüzdeki günlerde ya da birdahaki sezonun bitiminde gerçekleşebilir...
DeSalvo58 06.06.2016, 15:53 Altınordu ~~> Furkan Soyalp
Balıkesir ~~> Muhammet Reis
PTT 1. Lig'de geçen sezon yaşadığı hayal kırıklığını telafi etmek isteyen Göztepe, teknik direktörlüğe Okan Buruk'u getirdikten sonra transfer harekatına başladı. İzmir ekibi, K.Karabük'le Süper Lig sevinci yaşayan ve kontratı biten 33 yaşındaki stoper Rıza Efendioğlu'yla prensipte anlaştı. Sarıkırmızılılar'ın bir başka gözdesi de yine aynı takımdan İlhan Depe. 24 yaşındaki orta sahayla görüşmelerin olumlu sürdüğü öğrenildi. Depe geçen sezon Karabük'te 26 lig, 4 kupa maçında 1 gol attı. Dış transferde atağa kalkan Göz Göz içeride de operasyona devam ediyor. Sezon başında Fransa'nın Orleans takımından transfer edilen Robert Maah'la yollar ayrılırken, diğer yabancılar Leroy George, Björn Vleminckx ve Nahir Besara'nın da gönderileceği belirtildi. Öte yandan yönetimin genç kaleci Göktuğ Bakırbaş'ın da sözleşmesini 2 yıl daha uzatacağı açıklandı. Göztepe ile 2018'e kadar kontratı olan 20 yaşındaki file bekçisi, 2020'ye kadar takımda kalmayı kabul etti..
Eskişehir kalecisi Ali Şaşal Vural takımda ayrıldı. Süper Lig takımlarına gidebilir.
asabibaba 07.06.2016, 17:44 Sivasspor Fas liginden Fus Rabatdan Mourad Batna ve ptt 1 ligden Edinhoya talip oldu.
Edinho gelirse faydalı olur gekas tipi bi oyuncu ver topu atsin
çorluluyiğido 07.06.2016, 18:00 Eskişehir kalecisi Ali Şaşal Vural takımda ayrıldı. Süper Lig takımlarına gidebilir.
beşiktaşla anlaşmak üzereymiş----ERTAN SÜZGÜN
DeSalvo58 07.06.2016, 18:22 Sivasspor Fas liginden Fus Rabatdan Mourad Batna ve ptt 1 ligden Edinhoya talip oldu.
Eğer ki Mourad Batna doğruysa Burhan Eşer'e yol göründü gibi. Ptt 1. Ligde paraya ihtiyacı olan yönetim de Burhan'ı bonservissiz bir şekilde göndermez diye düşünüyorum. Videolarına bakınca da ayaklarına sahip bir oyuncu. Frikik kullanma, adam geçme gibi özellikleri de var. Yaşı da uygun. Tek eksiği istatistiklerine bakınca asist özelliğinin çok olmayışı. Bu oyuncuyu alırsak kanatta iyi iş başarabileceğimizi düşünüyorum.
Edinho transferine gelince. Bu sezon kendisini pek fazla takip edemedim. Son vuruşları iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. İkili forvet sisteminde kullanılabilir. 33 yaşında olması da bizim için dezavantaj. Takımı gençleştirmemiz lazım derken Edinho ismi ön plana çıkıyor. Yine ilginç bir transfer politikası izliyoruz sanırım. Bu arada hatırlatmakta fayda var takımdan ayrılan Hasan Kabze'de 35 yaşındaydı..
çorluluyiğido 07.06.2016, 18:33 Sivasspor Fas liginden Fus Rabatdan Mourad Batna ve ptt 1 ligden Edinhoya talip oldu.
mourad batnanın talipleri:
anderletch
galatasaray
udinese
lorient
antalyaspor
batna isimini geçen sene de sivasspor için duymuştum.nemce alamadğımız andy polo bu sene bize gelse döktürür..
asabibaba 08.06.2016, 21:26 Sivasspor, Akhisar'dan ayrılan Ahmet Cebe ile anlaştı. Yarın açıklanır. Hayırlı olsun.
Sivasspor, Akhisar'dan ayrılan Ahmet Cebe ile anlaştı. Yarın açıklanır. Hayırlı olsun.
Benim listeyi ne ara okumuşlar burdan acaba :) Şaka bir yana bence Serkan Balcı daha öncelikli olurdu. Ben iyi bir hamle olarak düşünüyorum. Tabi yaşı konusunda yorumlar yapılabilir. İnşallah genç oyuncu hamleleri de gelir.
asabibaba 08.06.2016, 21:34 Benim listeyi ne ara okumuşlar burdan acaba :) Şaka bir yana bence Serkan Balcı daha öncelikli olurdu. Ben iyi bir hamle olarak düşünüyorum. Tabi yaşı konusunda yorumlar yapılabilir. İnşallah genç oyuncu hamleleri de gelir.
Listen nerede idi hatırlayamadım..
Listen nerede idi hatırlayamadım..
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39974
Şurada yazdığım oyunculardan birisiydi.
Elazığspor'da yıldızı parlayan Prince Segbefia Göztepe'ye transfer oldu. Göztepe transferi duyurdu.
http://www.goztepe.org.tr/default3.asp?id=4905
Bana göre çok büyük bir hamle yaptı Göztepe. Çok başarılı bir transfer. İyi bir oyuncu aldılar. Geçen yıl düştükleri hataya düşmüyorlar gibi.
Ayrıca Elazığ'ın geçen sene yabancıları çok iyiydi. Segbefia da bunlardan birisiydi. Bu yabancıları sene başında kim aldıysa o kişiyle görüşmek lazım :) Belki de Bayram Bektaş'ın payı olmuştur sene başında alınan bu isimlerde.
Elazığspor'da yıldızı parlayan Prince Segbefia Göztepe'ye transfer oldu. Göztepe transferi duyurdu.
http://www.goztepe.org.tr/default3.asp?id=4905
Bana göre çok büyük bir hamle yaptı Göztepe. Çok başarılı bir transfer. İyi bir oyuncu aldılar. Geçen yıl düştükleri hataya düşmüyorlar gibi.
Ayrıca Elazığ'ın geçen sene yabancıları çok iyiydi. Segbefia da bunlardan birisiydi. Bu yabancıları sene başında kim aldıysa o kişiyle görüşmek lazım :) Belki de Bayram Bektaş'ın payı olmuştur sene başında alınan bu isimlerde.
Elazığspor sayfası
Segbefia, Elazığspor'un Yan Sanayisi Göztepe'de...
Daha önce Elazığsporumuz'dan Serdar Özbayraktar ve Cleyton'u transfer eden Göztepe, şimdide Segbefia'yı renklerine bağladı. Ama biliyoruz ki, Segbefia'nın da sonu aynı Serdar ve Cleyton gibi olacak.
Unutmayalım ki, herşey para değil. Futbol YÜREK işi. İşte o da, bizim takımda fazlasıyla var...
58Yiğidoo58 09.06.2016, 17:58 Arkadaşlar Ahmet Cebe ve Hasan Hatipoğlu ile anlaşma tamam diyor Tribündergi yazarı. Alternatifleri veya iyileri bulana dek bunlar cepte herhalde.
Ahmet Şahin, Fatih Atik ve Hakan Aslantaş<<<<<< Karabük
Yeni Malatyaspor teknik direktörlüğe Bayram Bektaş'ı getirdi. Genç bir hoca. Hocalığı için birşey diyemem. Elazığ ve Gaziantep BB'de zaman zaman iyi örnekler sundu. ğer Elazığ'ın geçen sene aldığı yabancıların alınmasını kendisi sağladıysa transferde büyük başarı sağladığını söyleyebilirim.
Boluspor teknik direktörlüğe Fuat Çapa'yı getirdi.
Eski oyuncumuz Murat Akça'nın Göztepe yolunda olduğu iddia ediliyor. Sakatlık sonrası tekrar dönüşü nasıl olur bilmiyorum ama Ptt 1. Lig'de işe yarar bir stoper olabilir bence.
Bir diğer konu da transfer yasağı bulunan Samsunspor'da Paf takım ağırlıklı kadronun seon hazırlıklarına başlamış olması. Tahminim buradan bazı oyuncuları A takımda değerlendirecekler. Samsunspor'un transfer yasağı devre arasında sona erecek.
DeSalvo58 14.06.2016, 22:18 Adana Demirspor'un Andre Santos ile ilgilendiği haberler var. Nickini hatırlayamadığım bir yiğido da menajerinin Andre Santos'un Sivas'a önerildiğini söylemişti. Andre Santos Türkiye'ye dönmeye kararlı sanırım :)
teyfikyasir 14.06.2016, 23:19 Andre Santos un menejer tarafından adana demir spora önerildiğini bende gördüm twitter daki bazı spor sayfalarından. Oda 33 yaşına geldi ama önümüzde bi Cicinho performansı var. Artık bu tarz profesyonel oyuncuların yaşlarına takilmiyorum. Mesela İtalya milli takımı çıktı 32 yaş ortalamasıyla canavar gibi Belçikalı 2-0 yendi. Ama tabi demiyorum takım otuz yaş ustu doldursunlar. Sonuçta o milli takım biz klüp takımımız. Gelecek vaad eden oyuncular olması lazım.
Mersin İdman Yurdu'nda kongre sonuçsuz kaldı yeni başkanları seçilmedi henüz. Mersin İdman Yurdu zor günlere gidebilir. Halen yanıyorum 2-0'dan 2-2'ye gelen Mersin maçına. Sezonun ilk yarısında belki de çıkış yapmamızı engelledi.
Şanlıurfa'da da başkanlık koltuğu değişecek gibi. Transfer yasağı söylentileri var ama bakalım zaman gösterecek.
Bu sene ne yapıp edip mücadele etmeliyiz. Ve ilk 6'yı değil şampiyonluğu hedeflemeliyiz.
Yeni Malatyaspor'un sol kanat oyuncusu Ramazan Kahya, Gaziantep Büyükşehir Belediye'ye gitti. Yeni Malatya, Bayram Bektaş'ı hocalığa getirdi ama henüz hareketlilik yok. Oyuncuları Azubike'nin istendiği söyleniyor. Belki de onu satıp kaynak oluşturarak transfer yapacaklar.
Denizlispor'da da hareketlilik yok. Üstelik önemli oyuncularını kaybediyorlar. Zaten transfer yasakları var diye biliyorum ama bakmak lazım.
Gelelim son değerlendireceğimiz takıma ; Samsunspor. Samsunspor orta sahanın önemli ismi Taha Yalçıner'i Süper Lig ekibi Alanyaspor'a kaptırdı. Transfer yasağı var. CAS'tan yarın haber bekliyorlar. Eğer cezaları kaldırılmazsa zor bir süreç onları bekliyor.
DeSalvo58 15.06.2016, 22:22 Eski teknik direktörümüz Bülent Uygun Eskişehirspor'da yeniden başkan olan Halil Ünal'ın düzenlediği iftar yemeğine katılmış. Yeniden takımın başına mı geçiyorsunuz sorularına da bu her an olabilir diye olumlu bir cevap vermiş.
Eğer ki bu gerçekleşirse Sivasspor camiasına ayıp ettiğini düşünürüm. Osman Hoca ile anlaşılmadan önce Bülent Uygun ile kesinlikle görüşüldüğünü düşünüyorum. Hatırlarsanız başkan Mecnun Odyakmaz düzenlediği basın toplantısında Bülent Uygun Sivasspor'a bir gün dönecektir benzeri bir söylemi olmuştu..
yigido yakup 15.06.2016, 23:50 Eski teknik direktörümüz Bülent Uygun Eskişehirspor'da yeniden başkan olan Halil Ünal'ın düzenlediği iftar yemeğine katılmış. Yeniden takımın başına mı geçiyorsunuz sorularına da bu her an olabilir diye olumlu bir cevap vermiş.
Eğer ki bu gerçekleşirse Sivasspor camiasına ayıp ettiğini düşünürüm. Osman Hoca ile anlaşılmadan önce Bülent Uygun ile kesinlikle görüşüldüğünü düşünüyorum. Hatırlarsanız başkan Mecnun Odyakmaz düzenlediği basın toplantısında Bülent Uygun Sivasspor'a bir gün dönecektir benzeri bir söylemi olmuştu..
Eskisehir degik Bülent Uygun Morinho gelse sampiyonluga oynayamaz Halil Ünal ilk dönemde batiramadigi takimi tam batirmak icin kollari sivamistir.
Manisaspor teknik direktörlüğe Mehmet Altıparmak'ı getirdi.
Manisaspor ayrıca Denizlispor'dan ayrılan Bulgar stoperi Daniel Dimov ile sözleşme imzaladı.
yıldız58im 16.06.2016, 19:04 Bulent yeminmi etmis sivasa dakha gelmem diye acaba
Göztepe yabancı stoper olarak Léo Schwechlen'i kadrosuna katmış.
DeSalvo58 17.06.2016, 20:42 Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk: Famoussa Kone ile prensipte anlaştık. Bir aksilik olmazsa yeni sezonda formamızı giyecek.
DeSalvo58 18.06.2016, 19:02 Altınordu, Yeni Malatyaspor'dan orta saha oyuncusu İrfan Başaran'la anlaştı, 1 yıllık sözleşme imzalanacak.
-Twitter (Transfer Merkezi)
PTT 1'inci Lig takımlarından Balıkesirspor'da yabancı oyuncu arayışı sürerken yönetimin Eskişehirspor'la yollarını ayıran Goran Causic'le prensip anlaşmasına vardığı bildirdi.
24 yaşındaki orta saha oyuncu Causic'in sözleşmesini imzalamak için önümüzdeki günlerde Balıkesir'e geleceği öğrenildi. Balıkesirspor'un Akaminko'dan sonra Causic'le de ilgilenmesi, yerel medyada, "Bal-Kes eski Es-Es'lerin peşinde" başlığıyla duyuruldu. 2013'te Eskişehirspor'a gelen Causic, bir dönem Manisaspor'da da kiralık olarak forma giydi. PTT 1'inci Ligi'nde 17, Süper Lig'de 63, Türkiye Kupası'nda 18 maça çıkan Sırp futbolcu 8 gol attı.
çorluluyiğido 21.06.2016, 12:41 Manisaspor, Melbourne City'nin golcü oyuncusu Harry Novilla ile prensip anlaşmasına vardı.sol kanat olmasına rağmen 20 maç 9 gol 1 asistle oynamış.
Manisaspor, Melbourne City'nin golcü oyuncusu Harry Novilla ile prensip anlaşmasına vardı.sol kanat olmasına rağmen 20 maç 9 gol 1 asistle oynamış.
Bu gelişmeyi 10 gün kadar önce çok sağlam bir kaynaktan duymuştum. Dün ortada kesin birşey yokken Mini Sohbette de yazdım. Manisaspor'un bir takım sorunları var. Mesela bizden tanıdığımız Berk Neziroğulları da öyle. Olaylı kongre süreçleri oldu. Bazı oyuncular ödeme alamamış. Ama bu oyuncuyla büyük iş yaptıkları söyleniyor. Ligde ses getirebilecek bir oyuncu.
- Eskişehirspor Teknik Direktörlüğe Alpay Özalan'ı getirmek üzere. Hatta Fenerbahçe'den kiralık olarak Ramazan Civelek ve Uygar Mert Zeybek'i istedikleri söyleniyor. Bu bize de sekte vurabilir.
- Muhammed Reis ve Caner Arıcı ile Yeni Malatya ilgileniyormuş.
- Adana Demirsporlu Mehmet Ozan Tahtaişleyen ve Yeni Malatyasporlu İrfan Başaran'la anlaşarak transfere hızlı giriş yapan Altınordu, Kayseri Erciyessporlu Üstün Bilgi'den haber bekliyormuş.
- Gelelim en önemli haberlere. Göztepe bu sezonun en ciddi rakiplerinden. Geçen seneki hatalara düşmeyecekler gibi. Nokta transferler yapmaya çalışıyorlar. Üstelik Barış Başdaş, Maah gibi oyuncularını vererek iyi iş yaptılar. Peki önemli dediğim haber ney? Göztepe PTT 1. Lig'in yıldızlarından Tayfur Bingöl ile ilgileniyor ve kadrosuna katmak üzereymiş. Bence çok önemli haber. Ayrıca eski oyuncumuz Murat Akça'yı da stopere alabilirler. Geçen seneki hatalara düşmeyecekler gibi ve bu sene favorilerden olacaklar.
çorluluyiğido 22.06.2016, 11:23 eskişehirspor batuhan karadeniz sezer öztürk ve doğa kaya ile prensipte anlaştı.
çorluluyiğido 22.06.2016, 15:13 Manisaspor, Atletico Madrid B takımından forvet Sekou Keita Souza ve Dinamo Bükreş'ten Kamerunlu forvet Marcel Essomba ile prensipte anlaştı
çorluluyiğido 22.06.2016, 16:01 almanyada oynayan gurbetçi solkanat 26 yaşındaki sercan saraer serbest kaldı.bundesliga 2de 24 maçta 3 gol 8 assistle oynadı bu sezon.şampiyonluk iddiası olan her ptt takımı için müthiş bir oyuncu.bu kalitede yerli topçular pttde çok az.
teyfikyasir 22.06.2016, 17:05 almanyada oynayan gurbetçi solkanat 26 yaşındaki sercan saraer serbest kaldı.bundesliga 2de 24 maçta 3 gol 8 assistle oynadı bu sezon.şampiyonluk iddiası olan her ptt takımı için müthiş bir oyuncu.bu kalitede yerli topçular pttde çok az.
Sercan kesinlikle cok kaliteli bir oyuncu. Degerlendirilmesi gerek. Ya su sitede yonetimle bu tarz isimleri direk onerebilecek kimse yokmu. Hic biseyden haberleri yok. Gidip nerden buluyolarsa mirkan falan buluyolar. Menejer kazigi yiyip duruyoruz.
Çünkü mecnun ODYAKMAZ DA basiretsizleşen bir yöneticinin hezeyanı var. Acaba başkanın kafatası beynine baskımı yapıyorda bu kadar yanlışa imza atıyor.
DeSalvo58 22.06.2016, 17:44 eskişehirspor batuhan karadeniz sezer öztürk ve doğa kaya ile prensipte anlaştı.
Eskişehir borcun içinde ve hala para saçıyorlar. Akla mantığa uyacak işler değil hiç..
34MUAMMER58 23.06.2016, 03:21 [b]ANladığım kadarıyla sivasspor kadroyu büyük ölçüde korudu,benimde enbüyük arzum bu yöndeydi,bu kadro takviye edilirse ,iyi oyuncularla tabi,bu ligde rahat şampiyon olur,hakanın,musanın,kerimin ,baralesin,setcusun,omarinin,t exseranın ,beykanın,burhanın bu ligde iyi işler yapacağını düşünüyorum,mevcut sol kanat oyuncuları bile yeter bu lige,bu takım şampiyon olacaktır,diğer takımlarıda artık takip ediyorum,manisa borcuna rağmen iyi transferler yapıyor,göztepe zira yine öyle,eskişehir bu kadar borca rağmen iyi oyuncular peşinde,adanademirspor yine öyle güçlü ,ancak playofda izlediğim adanademirsporu sivasspor duman eder,süperlig için çok umutluyum
[b]
59yigido58 24.06.2016, 11:58 bizim oturmuş bir kadromuz var herkesten bir tık öndeyiz tüm iç saha maçlarını kazanırsak 51 puan cepte deplasmandada üst düzey puanlar toplarsak bu ligi zirvede bitiririz
59yigido58 24.06.2016, 11:59 önemli olan lige istikrarlı başlamak ve gevşemeden emin adımlarla gitmektir
DeSalvo58 24.06.2016, 12:42 Boluspor, Hollanda'nın Roda takımından 1987 doğumlu forvet oyuncusu Rydell Poepon’u transfer etti.
Evet Boluspor Andre Dos Santos ile 2+1, Rydell Poepon ile de 2 yıllık sözleşme imzalamış.
Bu sene sandığımızdan zor bence. En sıkıntılı durumdaki Eskişehir'de bir toparlanma oldu. Mersin, Urfa ve Samsun'un borçlarıyla ilgili de çalışma yapılıyormuş. Kısacası PTT 1. Lig geçen seneye göre daha zorlu diyebiliriz.
Süleyman Koc....SC Paderbornda sözlesmesi bitti...Sag kanada bir alternstif...
Ceyhun gülselam veya Kenan Karaman ikiside Hannoverden....faydalari olur .
Ibrahim Balde...suan boşta....27 yaşında....hatriladigim kadariyla bir ara gündemdeydi???
çorluluyiğido 24.06.2016, 14:04 göztepe bolu ve diğer takımların transferlerini görünce açıkcası biraz korktum.bizim kadroda yüzde 70 süper lig seviyesinde oyuncular olsa da hala ilk 11 için oyuncu alındığını düşünmüyorum.stoperdeki bu eksiklik sezon sonu çok can yakar.hadi forvette barrales texeira ergin iyi de texeiranın gitmesi durumda mutlaka forvet alınmalı ayrıca ptt takımlarının bile leroy george,rydell,tiago gibi kaliteli kanat oyuncuları var.bizim de kanatlara grosickiden sonra sağlam bir kanat oyuncusu gelmedi.sadece 3-4 kaliteli transfer yapılırsa yönetim görevini yerine getirmiş olur.
DeSalvo58 24.06.2016, 14:07 Süleyman Koc....SC Paderbornda sözlesmesi bitti...Sag kanada bir alternstif...
Dün Süleyman Koç benim de dikkatimi çekti. Burhan'ın formsuz olduğu zaman rotasyon olarak kullanılabilir. Tabi orada bu sene kiralıktan gelecek Musa Sinan'da var. Yönetim düşünür mü bilmiyorum..
Bruno Mezenga, Deniz Kadah, Gökay Iravul hepisi bosta....degerlendirmek gerek bence....en azindan Deniz Kadah....
Dün Süleyman Koç benim de dikkatimi çekti. Burhan'ın formsuz olduğu zaman rotasyon olarak kullanılabilir. Tabi orada bu sene kiralıktan gelecek Musa Sinan'da var. Yönetim düşünür mü bilmiyorum..
Evet. Aslinda Iyi olur...en azindan sag kanada alternatif bulundurmus oluruz. Açıkcası ben Musadan istedigimiz verimi alamicaz gibi geliyor....
Hangi takım kimi alırsa alsın hiç önemli değil.Hiç bir takımın bizdeki uyumu yakalayabileceğini düşünmüyorum.Kemik kadromuzun durması,yanına yapılan uyumlu transferler ve taraftarın desteği ile tekrar hak ettiğimiz yerde olacağız.
Kamil Grosicki 24.06.2016, 16:27 PTT 1'nci Lig takımlarından Boluspor, Fenerbahçe'de 2009-2011 arasında forma giyen 33 yaşındaki Brezilyalı Andre Santos'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.
yazılmış sanırım görmemişim kusura bakmayın.
Eski oyuncumuz Abdülkadir Özgen, Balıkesirspor'a gitmiş.
Yeni Malatyaspor eski Galatasaraylı Johan Elmander ile ilgileniyormuş.
çorluluyiğido 25.06.2016, 12:06 boluspor gençlerden berat tosun ve yusuf gültekin ile anlaştı.forma sponsorluğunda da nike ile anlaştı.
DeSalvo58 25.06.2016, 14:07 Eskişehirspor'un prensip anlaşmasına vardığı Batuhan Karadeniz, Sezer Öztürk ve Koray Arslan yeni teknik direktör Alpay Özalan'dan veto yedi
Adanademirspor'un Galip Güzel ve Volkan Okumak transferinde mesafe katettiği söyleniyor. Çok iyi iki hamle olur bence. Volkan rahatlıkla Burhan'ın alternatifi olabilirdi ayrıca forvet de oynuyor.
Göztepe, kanata Tayfur Bingöl takviyesinden sonra sağ bek olarak Bjk'nin eski oyuncusu Tanju Kayhan'ı aldı. Maçlarını yapacakları stadın zeminini halletmişler. Ayrıca Romanya'nın sağ beki Sapuranu ile ilgileniyorlarmış.
Gençlerbirliği'nden Berat Tosun ve Yusuf Emre Gültekin'in Boluspor'a kiralanma durumu söz konusuymuş. Ayrıca gurbetçi kanat oyuncusu İsmail Yıldırım da Bolusporlu olabilir.
Ege takımlarıyla ilgili bilgileri bazen Yeni Asır'dan takip ediyorum. Malum ligimizde birçok Ege takımı var. Altınordu, Göztepe, Manisa, Denizli hatta Balıkesir'i bile dahil edebiliriz haberler çıkmasıyla ilgili olarak. Adres ; http://www.yeniasir.com.tr/spor
Giresunspor'un ilk resmi transferi de Pazarspor'dan Aykut Civelek oldu. Balıkesirspor da benzer şekilde alt liglerden Erzurum'dan sol bek Doğa İseri'yi almıştı.
sedohan58 26.06.2016, 00:15 Şu yabancıların durumu artık belli olması lazım. Zaman kaybetmeden transfer bitmeli her sene geç kalıyoruz.
çorluluyiğido 26.06.2016, 13:13 boluspor bjkden mustafa pektemeki istiyor.fikret ormanla arası iyi olan bolu başkanı bonservis sorunun çözdü.oyuncunun cevabı bekleniyor.
adana demir galip güzel ile büyük oranda anlaştı.
#bu sene çok zor geçecek.şuanki kadroyla şampiyonluk zor
34yigido34 26.06.2016, 13:27 Bu sene bolu ve Göztepe güzel transfer yapıyorlar en ciddi rakiplerimiz
Alınan oyuncuları gözümüzde çok büyütüyoruz takım hala hücum hattında iyi bir forvet gibi forveti yok mevcut kadroyu yeterli bulmak yerine yurt dışından da olsa iyi forvet can demektir ve aatif yerine alınacak bir oyun kurucu lazım
Efe Sivasspor 26.06.2016, 17:00 Arkadaşlar biraz kanaatkar olalım aatıf dışında süper lig kadromuz duruyor buna şükretmemiz lazım barrales talihsiz bi sakatlık geçirdi geçen sezon en önemli golcumüz olacaktır ergin keleşte iyi forvet kısacası süper ligden düşüp darmadağın olan takımlar var ayaklarımızın üzerinde duruyor takım Allaha şükür ve oyuncular birbirini tanıyor diğer takımlar takım olayım diyene kadar bayağı bi mesafe katederiz olumsuz bakılacak karamsar bir tablo yok hatta daha da güçlüyüz
Manisaspor, Atletico Madrid'den Sekou Keita Souza'yı istiyormuş.
SenSetik 26.06.2016, 18:48 Bence ligin açık ara favorisi biziz..endişe etmeyin..antremana çıkan as oyuncularimizdan giden olmazsa tabi..tabi 1-2 tanede transfer yapılacaktır elbet
35gürün58 26.06.2016, 19:29 ESKİŞEHİRSPOR A TRANSFER CB TAYYİP ERDOĞAN'IN YEĞENİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni İzzet Erdoğan, Eskişehirspor'da sportif direktör olarak göreve başladı.
Önceki gün Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Alpay Özalan ile birlikte Eskişehir'e gelen İzzet Erdoğan, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine katıldı. Alpay Özalan Eskişehirspor'la 3 yıllık sözleşmeye imza atarken, Kulüp Başkanı Halil Ünal'ın yanında oturan İzzet Erdoğan da sportif direktör olarak sözleşmeyi imzaladı.
Rize doğumlu olan 45 yaşındaki İzzet Erdoğan, 2013 yılında Gaziantepspor'da kaleci antrenör, geçen sezon da Antalyaspor'da yönetim danışmanı olarak görev yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ağabeyinin oğlu olan İzzet Erdoğan, Eskişehirspor'da sportif direktör olarak 23 Haziran'da göreve başladı.
çorluluyiğido 27.06.2016, 11:13 adana demir raspopovic,galip güzel ve abuda ile anlaştı.
çorluluyiğido 27.06.2016, 11:59 yeni malatya nijeryalı 23 yaşındaki forvet austin amudu ile anlaştı.oyuncuyu 2012de arsenal takip ediyordu
34yigido34 27.06.2016, 13:37 ESKİŞEHİRSPOR A TRANSFER CB TAYYİP ERDOĞAN'IN YEĞENİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni İzzet Erdoğan, Eskişehirspor'da sportif direktör olarak göreve başladı.
Önceki gün Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Alpay Özalan ile birlikte Eskişehir'e gelen İzzet Erdoğan, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine katıldı. Alpay Özalan Eskişehirspor'la 3 yıllık sözleşmeye imza atarken, Kulüp Başkanı Halil Ünal'ın yanında oturan İzzet Erdoğan da sportif direktör olarak sözleşmeyi imzaladı.
Rize doğumlu olan 45 yaşındaki İzzet Erdoğan, 2013 yılında Gaziantepspor'da kaleci antrenör, geçen sezon da Antalyaspor'da yönetim danışmanı olarak görev yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ağabeyinin oğlu olan İzzet Erdoğan, Eskişehirspor'da sportif direktör olarak 23 Haziran'da göreve başladı.
Anlaşıldı süper lige çıkan ilk takım belli oldu Eskişehirspor !
DeSalvo58 27.06.2016, 15:17 -Göztepe Romanya Milli Takımı'ndan Sapunaru, İrlanda Milli Takımı'ndan Brady, Reims'ten David N'Gog ile ilgileniyor.
-Balıkesirspor Menemen Belediye'den Veli Çetin ve Mazlum Demir ile görüşüyor..
-Manisaspor Ömercan Sokullu, Berkay Samancı ve kaleci Tolgahan Acar ile ilgileniyor.
-Altınordu İsveç 2. liginde oynayan eski Galatasaray başkanı Duygun Yarsuvat'ın akrabası Richards Yarsuvat'ı izlemeye aldı. Richards bu sezon İsveç 2. liginde 21 maçta 12 gol 7 asist yaptı.
-Gaziantep Büyükşehir Belediye Onur Alkan ile yollarını ayırdı.
-Adanaspor, Sivasspor'dan Burhan Eşer ile ilgileniyor.
-Göztepe Giray Kaçar ile yollarını ayırdığını açıkladı.
sedohan58 27.06.2016, 15:49 Anlaşıldı süper lige çıkan ilk takım belli oldu Eskişehirspor !
Böyle isimlere takılmamak lazım keza şike her zaman var ve maalesef varolmaya da decam edecek. Bu beyefendi geçen sene yoktu lakin biz şike ile düşürüldük tabi teknik sebeplerde yok değil..
ADS, İsmail Dinler ile ilgileniyormuş. Sol bek açısından fena seçim değil bu lig için. Ama Gökhan Süzen bizde kalsaydı en iyi sol bek-kanat bizde olurdu bence.
münihli_58 28.06.2016, 01:54 Dün Süleyman Koç benim de dikkatimi çekti. Burhan'ın formsuz olduğu zaman rotasyon olarak kullanılabilir. Tabi orada bu sene kiralıktan gelecek Musa Sinan'da var. Yönetim düşünür mü bilmiyorum..
Bundesliga 2 maclarini takip ediyorum hatta bu sezon Süleymani lig macinda stadyumda izleme firsatim oldu topla cok hareketli Paderborn'da Stoppelkamp ve Süleymandan baska fark yaratacak oyuncu yok.
Aydin Karabulut tarzi bir oyuncu driblingleri olsun hizi olsun ama sikintili bir gecmisi var hapis falan yatti kendini futbola ne kadar verir, Sivasa ne kadar uyum saglar orasi belli olmaz
Alma ihtimalimiz olabilirse eger cok saglam kanat oyuncusu Beykani kesebilecek yetenekte ama futbolda isler sadece yetenekle olmuyor karakterde önemli
Osman hocanin yaratmak istedigi savasan pes etmeyen bir takim icin yetenegiyle agresifligiyle GS zamaninda Engin Baytari andiran bir oyuncu Süleyman Koc. Ofans oyuncularimizi gözden gecirirsek rakip defansi isiracak bir oyuncu gerekli o acigi onunla kapatabiliriz
midfielder7 30.06.2016, 11:51 eskişehirden transfer haberleri
Uygar Zeybek, Hakan Çinemre,Osman Çelik,Ofoedu ve el kabir ile anlaştığı yönünde haberler var
çorluluyiğido 30.06.2016, 12:27 GÖZTEPE:
leo schwehlen
famussa kone
tayfur bingöl
emre can coşkun
segfegbia
tanju kayhan
ESKİŞEHİRSPOR
hakan çinemre
uygar mert
ofoedu
el kabir
osman çelik
necati ateş ve erkan zenginle her an anlaşma sağlanabilirmiş.ayrıca oyuncuların çoğu takımda kalıcak
BOLUSPOR
ismail yıldırım
andre santos
ryden poepol
ayrıca fikret ormala arası iyi olan bolu başkanın mustafa pektemekle de anlaşma sağlandığı son pürüzlerin giderileceği söyleniyor.
59yigido58 30.06.2016, 12:28 bu sene favori 3 takım var süperlig için sivas,eskişehir ve göztepe
AvRuPaNiNKrALi58 01.07.2016, 14:10 Göz-Göz’de tempo arttı
Beşiktaşlı genç kaleci Günay ile anlaşan Göztepe, Azeri Cihan Özkara ve gurbetçi Aygün Yıldırım’ı gündeme aldı. Umut Nayir ile ilgili sorun da çözülmeye çalışılıyor
GÖRKEM TÜRKYILMAZ
Göztepe, transferde yoğun günler yaşıyor. Beşiktaş'ın genç kalecisi Günay ile anlaşan sarı-kırmızılılar, daha önce Sivasspor ve Kayseri Erciyes formaları giyen Azeri asıllı Cihan Özkara, gurbetçi Aygün Yıldırım ve Bucaspor ile yollarını ayıran Burak Can Kunt'u listesine aldı.
Erciyesspor'da şampiyonluk yaşayan Cihan Özkara geçen sezon Preuben Münster'te forma giydi.
Sağ kanat ve forvet hattında görev yapıyor. Orta sahada Almanya'nın Ahlen takımında forma giyen 21 yaşındaki Aygün Yıldırım geçen sezon 33 maçta 6 gol attı.
Umut Nayir'in tercihi
Buca ile yollarını ayıran 24 yaşındaki Burak Can Kunt'un da teknik patron Okan Buruk'a önerildiği bildirildi.
Öte yandan Kayseri ile görüşen ancak anlaşma sağlayamayan kaleci Günay Güvenç'in Göztepe ile el sıkıştığı öğrenildi. Güvenç'in Beşiktaş'tan satın alma opsiyonlu kiralanacağı bildirildi. Ayrıca Göztepe'nin istediği Umut Nayir'in kulübü Osmanlı ile her konuda anlaşıldı. Ancak genç oyuncunu sarı-kırmızılı ekipte fazla forma şansı bulamayacağını düşündüğü için İzmir'e gelmeye sıcak bakmadığı, Malatya'ya gitmek istediğini açıkladığı öğrenildi.
İmzalar bekleniyor
Sarı-kırmızılı ekibin transfer listesinde olan Cihan Özkara, Aygün Yıldırım ve Burak Can'ın durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Beşiktaş'tan kaleci Günay'ın ise en kısa zamanda resmi imzayı atması bekleniyor.
çorluluyiğido 01.07.2016, 16:20 göztepe emre can coşun için 50bin euro vermiş.21 yaşında gerçekten çok iyi kumaşı var.bu paraya çok iyi bir transfer.gs elinden çıkarmaya çalıştığı oyuncuları ucuza kapmak var aslında.umut gündoğan, oğuzhan kayar vs.
59yigido58 03.07.2016, 12:02 acıl bir forvetttt çok geç kalınmadan ne çektikse zaten son vuruşlardan birde dagınık defansımızdan çektik
Bandırmaspor'un aldığı iki Brezilyalı baya iş yapacak gibi görünüyor şimdiden yazalım. Marino Da Silva orta sahada, Brinner Henrique defansta bu sene ses getirecekler gibi düşünüyorum eğer duyduklarım ve görüntüler beni yanıltmıyorsa.
Bandırmaspor yine bildiğim kadarıyla aslen Sivaslı olan Atabey Çiçek'i aldılar. Parlayabilir potansiyeli var. Ayrıca Gs'den tanıdığımız Yiğit Gökoğlan'ı almışlar. Tamam bazen hızlı ama ben çok iyi bulmuyorum Yiğit'i. Antalya'dan aldıkları sağ bek Ömer Kandemir'i de övüyorlar.
Bandırmaspor ayrıca Bursaspor'dan bazı genç oyuncuları kirayalacak gibi. Bunlardan birisi de Furkan Soyalp olabilir. Güzel hamleler yapıyorlar.
Şanlıurfaspor'da da yönetim belirsizliği hallolduktan sonra sorunları çözmeye başladılar. Ünal Karaman ile anlaştılar. Eski oyuncumuz Şaban ve Ahmet Aras orada devam edecek. Hatta Sivaslı sağ bek İzzet Yıldırım da oraya gidebilir. Giresun'dan aldıkları Abdülaziz zaman zaman çok farklı şeyler yapabiliyor. Uzaktan güzel golleri var. Ama yine Giresun'dan aldıkları Fevzi Özkan çok büyük beklenti oluşturmaz. Bence standart Ptt 1. Lig oyuncusu. Defansa düşündükleri Ahmet Kesim ise beğendiğim bir stoper.
Son olarak Giresun'dan bahsedeyim. Mustafa Kaplan teknik direktör oldu. Benim çok üzerinde durduğum Volkan Okumak ile ilgilendikleri söyleniyor. Alırlarsa büyük iş yaparlar.
Ptt 1. Lig son transfer durumları gerçeğe en yakın haliyle şurada listelenmiş durumda ; http://www.futbolarti.com/ptt-1-lig/ptt-1-lig-de-transfer-borsasi-h25581.html
58Yiğidoo58 04.07.2016, 16:25 Süper Lig'den gelen giden sizi korkutmasın. Muhammet Reis gibi Ptt'nin yerleri sizi korkutsun. Bu adam ne zaman Gaziantep BB'ye transfer oldu.Keşke alsaydık?
çorluluyiğido 04.07.2016, 16:33 ortasahada orhan mehdi kone gibi oyuncuların gitmesiye bir eksiklik oluştu.hakan adem etzaz yiğit var.bu 4 oyuncu defansıfın önünü oluşturan 2li göbek için kaliteli ama yetersiz sayıda.hele de yiğit gibi çok kart gören bir oyuncu varken onun gibi defansif özellikli bir ortasaha eksikliği var.en azından orhan ptt ligi için iyi bir yedek olabilirdi.ben ön libero için osmanlıdaki genç oyuncu tugay kaçarın iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum.
34yigido34 08.07.2016, 10:15 Eskişehirspor erkan zengin ve uğur incemanla anlaştı
Millet çatır çatır transfer yapıyor bizimkilerden ses yok sonumuz iyi gözükmüyor bu transfer politikasiyla süper lige zor cikariz
34MUAMMER58 08.07.2016, 11:17 Pasolig süper lige özgü birşey mi yoksa ptt liginde de varmı. Eğer ptt de yoksa yeni stat sağlam dolar SİVASSPOR evindeki maçlara ter atmaya çıkar.
PASO LİG hem süper lig ,hemde ptt 1 .lig de geçerlidir
izecson_ea 11.07.2016, 10:01 Balıkesirspor Slavia Sofyadan ayrılan sol kanat Daudet N'Dongala ile 3 yıllığına anlaştı.
Şanlıurfaspor, Karagümrükten Aybars Garhan ve Ümraniyespordan Artun Akçakın ile anlaşma sağladı.
Gençlerbirliğinde El kebir kadro dışı kalmış
Eskişehir bu aralar 2 3 tane genç yabancı oyuncu denemeye alıyor.
Balkes pendik stoperi oguz yılmazla anlaşmış
Tarık Çamdal EsEs e kiralanıyormuş 1 yıllığına
Giresun Konyadan Recep aydın ı kiralamış
Ayrıca eskişehir trabzontan iki oyuncuyla daha görüşüyormuş ersun yanalın raporunu bekliyorlarmış anlaşılan eskişehir deneyimli oyuncuları tekrar kadrosuna katıyor süperligdeki kadrosundan daha iyi olacak gibi..
Murad_Kelleci58 11.07.2016, 10:52 G.Birliğinden Nemenja Tomiç'te Giresunspor ile anlaştı..
59yigido58 11.07.2016, 12:21 millet alıyor bizde elimizdekileri veriyoruz bakalım bu işin sonu nereye varacak bize taransferden anlayan bir ekip gerek bizim yönetim bu işten anlamıyor anlayacagada benzemiyor zaten bu sene çıktık çıktık yoksa uzun yıllar alt liglerde debelenir dururuz tıpkı kacaeli sakarya ankaragücü örneklerinde oldugu gibi
izecson_ea 11.07.2016, 13:16 Gençlerbirliğinde kadro dışı kalan El Kebir inden Esesle anlaştıgı söyleniyor adamlara kayyum gelecek Türkiyede en cok transferi onlar yapıyor anlamadım ne iş
Transferler hoşuma gitmedi...
Gidenler, oynamak istemeyenler gitti..
Bizim yönetim yine aynı kafada acaba hangi oyuncu Sivas şehrini beğenmeyip gelmiyor teranelerini uyduracak/uydurtulacak bilemiyorum ama kafa aynı...
Oğlum seninki kalaycılık değil g*t oynatmak demiş kalaycı ustası... Bizim yönetimimiz aynı zihniyetle devam ediyor. Hani başkan en avantajlı biz düşüyoruz demişti de inanmıştım. Eskişehir düştüğünde bir dünya borcu olacaktı, transferleri dudak uçuklatıyor.
Demekki neymiş lafla olmuyormuş...
Murad_Kelleci58 11.07.2016, 16:43 Kulüp Mecnun Otyakmaz ve saz arkadaşlarının çiftliği olmuş (!).. Atları da var tamda cuk diye oturuyor ya bu duruma vesselam..
8 gitti, 1 gelirse; 3 tane daha aldık mı, daldık şampiyonluk hülyalarına.. Sonra 4 gider, 6 sonra gelir.. 2 gelir gibi yapar hiç biri gelmez ama 7 seven çıkar belki bizi onlarda maaşlarından feragat eder işimize gelmedi gidiyoruz bye bye der..
Bonservis'e ne gerek var ki; Ustalık Belgesi ile göndeririz gider ne de olsa babamızın çiftliği..
Kaz gelecek yerden kaz gelmese de olur, biz verelim gitsin tavukları..
Yolunacak kazları nereden bulacağız ah bir bilebilsem.. Hep sonradan gelir aklım başıma, hep sonradan sonradan..
Haa unutmuşum, hala yönetimdeki arkadaşlarımız değişmedi değil mi himmet ağa..
Sivassporda cok gordugumuz bir yonetim aliskanligi yaklasik 3-4 yildir hep ayni iyi veya kotu bir cok futbolcu gonderiliyor biz taraftarlar yerlerine surpriz ve daha iyilerini alacaklar herhalde diye beklenti icine giriyoruz ama her defasinda gidenleri bize aratacak dokuntuleri bulup getiryorlar.Bu nedenle takimda az veya cok begendigim bir futbolcu gonderildiginde mutlaka daha kotusu gelecek uzuntusu aliskanligim olmaya basladi yonetim transfer politikasi sayesinde.
59yigido58 13.07.2016, 12:18 bizde transferden anlayan hiç kimse yok o yüzden bu durumlardayız oysa digerleri sezon başından itibaren oyuncu izleyip sezon sonunda da alıyorlar akhisar,gençlerbirliği gibi bu işi çok iyi yapan takımlar var
sedohan58 13.07.2016, 21:22 A.d.s lu tiago büyük ihtimalle sivasta
TheLabarna 13.07.2016, 23:41 A.d.s lu tiago büyük ihtimalle sivasta
Kaynak nedir acaba?
Çok iyi transfer olur fakat forvet bölgesi için alınacaksa yine bir forvetsiz sezona daha hazırlanmamız gerekecek gibi görünüyor.
58Yiğidoo58 21.07.2016, 13:32 1.Hafta
ŞANLIURFASPOR - ÜMRANİYESPOR
DENİZLİSPOR - BANDIRMASPOR
ALTINORDU A.Ş. - GİRESUNSPOR
MANİSASPOR - ELAZIĞSPOR
MERSİN İDMANYURDU - YENİ MALATYASPOR
BALIKESİRSPOR - ESKİŞEHİRSPOR
BOLUSPOR - SİVASSPOR
SAMSUNSPOR - ADANA DEMİRSPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - GÖZTEPE A.Ş.
2.Hafta
GÖZTEPE A.Ş. - ALTINORDU A.Ş.
GİRESUNSPOR - BALIKESİRSPOR
ÜMRANİYESPOR - MANİSASPOR
ADANA DEMİRSPOR - DENİZLİSPOR
BANDIRMASPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
ESKİŞEHİRSPOR - ŞANLIURFASPOR
ELAZIĞSPOR - BOLUSPOR
SİVASSPOR - MERSİN İDMANYURDU
YENİ MALATYASPOR - SAMSUNSPOR
3.Hafta
ELAZIĞSPOR - ÜMRANİYESPOR
ŞANLIURFASPOR - GİRESUNSPOR
MANİSASPOR - ESKİŞEHİRSPOR
ALTINORDU A.Ş. - BANDIRMASPOR
DENİZLİSPOR - YENİ MALATYASPOR
BALIKESİRSPOR - GÖZTEPE A.Ş.
BOLUSPOR - MERSİN İDMANYURDU
SAMSUNSPOR - SİVASSPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - ADANA DEMİRSPOR
4.Hafta
GÖZTEPE A.Ş. - ŞANLIURFASPOR
ÜMRANİYESPOR - BOLUSPOR
GİRESUNSPOR - MANİSASPOR
ADANA DEMİRSPOR - ALTINORDU A.Ş.
BANDIRMASPOR - BALIKESİRSPOR
MERSİN İDMANYURDU - SAMSUNSPOR
ESKİŞEHİRSPOR - ELAZIĞSPOR
SİVASSPOR - DENİZLİSPOR
YENİ MALATYASPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
5.Hafta
ELAZIĞSPOR - GİRESUNSPOR
ŞANLIURFASPOR - BANDIRMASPOR
MANİSASPOR - GÖZTEPE A.Ş.
DENİZLİSPOR - MERSİN İDMANYURDU
ALTINORDU A.Ş. - YENİ MALATYASPOR
BALIKESİRSPOR - ADANA DEMİRSPOR
BOLUSPOR - SAMSUNSPOR
ÜMRANİYESPOR - ESKİŞEHİRSPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - SİVASSPOR
6.Hafta
GÖZTEPE A.Ş. - ELAZIĞSPOR
GİRESUNSPOR - ÜMRANİYESPOR
SAMSUNSPOR - DENİZLİSPOR
ADANA DEMİRSPOR - ŞANLIURFASPOR
BANDIRMASPOR - MANİSASPOR
MERSİN İDMANYURDU - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
ESKİŞEHİRSPOR - BOLUSPOR
SİVASSPOR - ALTINORDU A.Ş.
YENİ MALATYASPOR - BALIKESİRSPOR
7.Hafta
ELAZIĞSPOR - BANDIRMASPOR
ESKİŞEHİRSPOR - GİRESUNSPOR
ŞANLIURFASPOR - YENİ MALATYASPOR
MANİSASPOR - ADANA DEMİRSPOR
ALTINORDU A.Ş. - MERSİN İDMANYURDU
BALIKESİRSPOR - SİVASSPOR
BOLUSPOR - DENİZLİSPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - SAMSUNSPOR
ÜMRANİYESPOR - GÖZTEPE A.Ş.
8.Hafta
GÖZTEPE A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR
GİRESUNSPOR - BOLUSPOR
BANDIRMASPOR - ÜMRANİYESPOR
ADANA DEMİRSPOR - ELAZIĞSPOR
SAMSUNSPOR - ALTINORDU A.Ş.
DENİZLİSPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
MERSİN İDMANYURDU - BALIKESİRSPOR
SİVASSPOR - ŞANLIURFASPOR
YENİ MALATYASPOR - MANİSASPOR
9.Hafta
ELAZIĞSPOR - YENİ MALATYASPOR
ŞANLIURFASPOR - MERSİN İDMANYURDU
ESKİŞEHİRSPOR - BANDIRMASPOR
ALTINORDU A.Ş. - DENİZLİSPOR
MANİSASPOR - SİVASSPOR
BOLUSPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
BALIKESİRSPOR - SAMSUNSPOR
GİRESUNSPOR - GÖZTEPE A.Ş.
ÜMRANİYESPOR - ADANA DEMİRSPOR
10.Hafta
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - ALTINORDU A.Ş.
BANDIRMASPOR - GİRESUNSPOR
SAMSUNSPOR - ŞANLIURFASPOR
ADANA DEMİRSPOR - ESKİŞEHİRSPOR
DENİZLİSPOR - BALIKESİRSPOR
MERSİN İDMANYURDU - MANİSASPOR
SİVASSPOR - ELAZIĞSPOR
GÖZTEPE A.Ş. - BOLUSPOR
YENİ MALATYASPOR - ÜMRANİYESPOR
11.Hafta
GÖZTEPE A.Ş. - BANDIRMASPOR
ELAZIĞSPOR - MERSİN İDMANYURDU
ESKİŞEHİRSPOR - YENİ MALATYASPOR
ŞANLIURFASPOR - DENİZLİSPOR
MANİSASPOR - SAMSUNSPOR
BOLUSPOR - ALTINORDU A.Ş.
BALIKESİRSPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
ÜMRANİYESPOR - SİVASSPOR
GİRESUNSPOR - ADANA DEMİRSPOR
12.Hafta
ADANA DEMİRSPOR - GÖZTEPE A.Ş.
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - ŞANLIURFASPOR
MERSİN İDMANYURDU - ÜMRANİYESPOR
BANDIRMASPOR - BOLUSPOR
SAMSUNSPOR - ELAZIĞSPOR
DENİZLİSPOR - MANİSASPOR
ALTINORDU A.Ş. - BALIKESİRSPOR
SİVASSPOR - ESKİŞEHİRSPOR
YENİ MALATYASPOR - GİRESUNSPOR
13.Hafta
GÖZTEPE A.Ş. - YENİ MALATYASPOR
ELAZIĞSPOR - DENİZLİSPOR
ŞANLIURFASPOR - ALTINORDU A.Ş.
ESKİŞEHİRSPOR - MERSİN İDMANYURDU
MANİSASPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
BOLUSPOR - BALIKESİRSPOR
BANDIRMASPOR - ADANA DEMİRSPOR
ÜMRANİYESPOR - SAMSUNSPOR
GİRESUNSPOR - SİVASSPOR
14.Hafta
ADANA DEMİRSPOR - BOLUSPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - ELAZIĞSPOR
BALIKESİRSPOR - ŞANLIURFASPOR
SAMSUNSPOR - ESKİŞEHİRSPOR
MERSİN İDMANYURDU - GİRESUNSPOR
ALTINORDU A.Ş. - MANİSASPOR
DENİZLİSPOR - ÜMRANİYESPOR
SİVASSPOR - GÖZTEPE A.Ş.
YENİ MALATYASPOR - BANDIRMASPOR
15.Hafta
YENİ MALATYASPOR - ADANA DEMİRSPOR
ELAZIĞSPOR - ALTINORDU A.Ş.
ESKİŞEHİRSPOR - DENİZLİSPOR
ŞANLIURFASPOR - BOLUSPOR
BANDIRMASPOR - SİVASSPOR
MANİSASPOR - BALIKESİRSPOR
ÜMRANİYESPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
GÖZTEPE A.Ş. - MERSİN İDMANYURDU
GİRESUNSPOR - SAMSUNSPOR
16.Hafta
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - ESKİŞEHİRSPOR
SAMSUNSPOR - GÖZTEPE A.Ş.
BOLUSPOR - YENİ MALATYASPOR
BALIKESİRSPOR - ELAZIĞSPOR
MERSİN İDMANYURDU - BANDIRMASPOR
DENİZLİSPOR - GİRESUNSPOR
ALTINORDU A.Ş. - ÜMRANİYESPOR
ŞANLIURFASPOR - MANİSASPOR
SİVASSPOR - ADANA DEMİRSPOR
17.Hafta
ELAZIĞSPOR - ŞANLIURFASPOR
ESKİŞEHİRSPOR - ALTINORDU A.Ş.
MANİSASPOR - BOLUSPOR
BANDIRMASPOR - SAMSUNSPOR
ÜMRANİYESPOR - BALIKESİRSPOR
GÖZTEPE A.Ş. - DENİZLİSPOR
GİRESUNSPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
ADANA DEMİRSPOR - MERSİN İDMANYURDU
YENİ MALATYASPOR - SİVASSPOR
18.Hafta
YENİ MALATYASPOR - MERSİN İDMANYURDU
GÖZTEPE A.Ş. - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
ADANA DEMİRSPOR - SAMSUNSPOR
GİRESUNSPOR - ALTINORDU A.Ş.
ÜMRANİYESPOR - ŞANLIURFASPOR
BANDIRMASPOR - DENİZLİSPOR
ESKİŞEHİRSPOR - BALIKESİRSPOR
SİVASSPOR - BOLUSPOR
ELAZIĞSPOR - MANİSASPOR
19.Hafta
ŞANLIURFASPOR - ESKİŞEHİRSPOR
MANİSASPOR - ÜMRANİYESPOR
MERSİN İDMANYURDU - SİVASSPOR
ALTINORDU A.Ş. - GÖZTEPE A.Ş.
DENİZLİSPOR - ADANA DEMİRSPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - BANDIRMASPOR
BOLUSPOR - ELAZIĞSPOR
BALIKESİRSPOR - GİRESUNSPOR
SAMSUNSPOR - YENİ MALATYASPOR
20.Hafta
ÜMRANİYESPOR - ELAZIĞSPOR
ADANA DEMİRSPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
GİRESUNSPOR - ŞANLIURFASPOR
BANDIRMASPOR - ALTINORDU A.Ş.
MERSİN İDMANYURDU - BOLUSPOR
ESKİŞEHİRSPOR - MANİSASPOR
SİVASSPOR - SAMSUNSPOR
GÖZTEPE A.Ş. - BALIKESİRSPOR
YENİ MALATYASPOR - DENİZLİSPOR
21.Hafta
ELAZIĞSPOR - ESKİŞEHİRSPOR
ŞANLIURFASPOR - GÖZTEPE A.Ş.
MANİSASPOR - GİRESUNSPOR
DENİZLİSPOR - SİVASSPOR
ALTINORDU A.Ş. - ADANA DEMİRSPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - YENİ MALATYASPOR
SAMSUNSPOR - MERSİN İDMANYURDU
BOLUSPOR - ÜMRANİYESPOR
BALIKESİRSPOR - BANDIRMASPOR
22.Hafta
SAMSUNSPOR - BOLUSPOR
GÖZTEPE A.Ş. - MANİSASPOR
GİRESUNSPOR - ELAZIĞSPOR
ADANA DEMİRSPOR - BALIKESİRSPOR
MERSİN İDMANYURDU - DENİZLİSPOR
BANDIRMASPOR - ŞANLIURFASPOR
ESKİŞEHİRSPOR - ÜMRANİYESPOR
SİVASSPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
YENİ MALATYASPOR - ALTINORDU A.Ş.
23.Hafta
ELAZIĞSPOR - GÖZTEPE A.Ş.
ŞANLIURFASPOR - ADANA DEMİRSPOR
MANİSASPOR - BANDIRMASPOR
ALTINORDU A.Ş. - SİVASSPOR
DENİZLİSPOR - SAMSUNSPOR
ÜMRANİYESPOR - GİRESUNSPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - MERSİN İDMANYURDU
BALIKESİRSPOR - YENİ MALATYASPOR
BOLUSPOR - ESKİŞEHİRSPOR
24.Hafta
SAMSUNSPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
ADANA DEMİRSPOR - MANİSASPOR
GİRESUNSPOR - ESKİŞEHİRSPOR
DENİZLİSPOR - BOLUSPOR
MERSİN İDMANYURDU - ALTINORDU A.Ş.
BANDIRMASPOR - ELAZIĞSPOR
SİVASSPOR - BALIKESİRSPOR
YENİ MALATYASPOR - ŞANLIURFASPOR
GÖZTEPE A.Ş. - ÜMRANİYESPOR
25.Hafta
ELAZIĞSPOR - ADANA DEMİRSPOR
ESKİŞEHİRSPOR - GÖZTEPE A.Ş.
ŞANLIURFASPOR - SİVASSPOR
MANİSASPOR - YENİ MALATYASPOR
ALTINORDU A.Ş. - SAMSUNSPOR
ÜMRANİYESPOR - BANDIRMASPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - DENİZLİSPOR
BOLUSPOR - GİRESUNSPOR
BALIKESİRSPOR - MERSİN İDMANYURDU
26.Hafta
SAMSUNSPOR - BALIKESİRSPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - BOLUSPOR
ADANA DEMİRSPOR - ÜMRANİYESPOR
DENİZLİSPOR - ALTINORDU A.Ş.
MERSİN İDMANYURDU - ŞANLIURFASPOR
BANDIRMASPOR - ESKİŞEHİRSPOR
SİVASSPOR - MANİSASPOR
GÖZTEPE A.Ş. - GİRESUNSPOR
YENİ MALATYASPOR - ELAZIĞSPOR
27.Hafta
ESKİŞEHİRSPOR - ADANA DEMİRSPOR
ŞANLIURFASPOR - SAMSUNSPOR
ELAZIĞSPOR - SİVASSPOR
MANİSASPOR - MERSİN İDMANYURDU
ALTINORDU A.Ş. - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
GİRESUNSPOR - BANDIRMASPOR
ÜMRANİYESPOR - YENİ MALATYASPOR
BOLUSPOR - GÖZTEPE A.Ş.
BALIKESİRSPOR - DENİZLİSPOR
28.Hafta
BANDIRMASPOR - GÖZTEPE A.Ş.
SAMSUNSPOR - MANİSASPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - BALIKESİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR - GİRESUNSPOR
ALTINORDU A.Ş. - BOLUSPOR
MERSİN İDMANYURDU - ELAZIĞSPOR
SİVASSPOR - ÜMRANİYESPOR
DENİZLİSPOR - ŞANLIURFASPOR
YENİ MALATYASPOR - ESKİŞEHİRSPOR
29.Hafta
GÖZTEPE A.Ş. - ADANA DEMİRSPOR
ELAZIĞSPOR - SAMSUNSPOR
ŞANLIURFASPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
ESKİŞEHİRSPOR - SİVASSPOR
MANİSASPOR - DENİZLİSPOR
GİRESUNSPOR - YENİ MALATYASPOR
ÜMRANİYESPOR - MERSİN İDMANYURDU
BOLUSPOR - BANDIRMASPOR
BALIKESİRSPOR - ALTINORDU A.Ş.
30.Hafta
BALIKESİRSPOR - BOLUSPOR
SAMSUNSPOR - ÜMRANİYESPOR
ADANA DEMİRSPOR - BANDIRMASPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - MANİSASPOR
ALTINORDU A.Ş. - ŞANLIURFASPOR
MERSİN İDMANYURDU - ESKİŞEHİRSPOR
DENİZLİSPOR - ELAZIĞSPOR
SİVASSPOR - GİRESUNSPOR
YENİ MALATYASPOR - GÖZTEPE A.Ş.
31.Hafta
ELAZIĞSPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
ESKİŞEHİRSPOR - SAMSUNSPOR
ŞANLIURFASPOR - BALIKESİRSPOR
MANİSASPOR - ALTINORDU A.Ş.
GÖZTEPE A.Ş. - SİVASSPOR
GİRESUNSPOR - MERSİN İDMANYURDU
ÜMRANİYESPOR - DENİZLİSPOR
BOLUSPOR - ADANA DEMİRSPOR
BANDIRMASPOR - YENİ MALATYASPOR
32.Hafta
BALIKESİRSPOR - MANİSASPOR
BOLUSPOR - ŞANLIURFASPOR
SAMSUNSPOR - GİRESUNSPOR
ADANA DEMİRSPOR - YENİ MALATYASPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - ÜMRANİYESPOR
ALTINORDU A.Ş. - ELAZIĞSPOR
MERSİN İDMANYURDU - GÖZTEPE A.Ş.
SİVASSPOR - BANDIRMASPOR
DENİZLİSPOR - ESKİŞEHİRSPOR
33.Hafta
ELAZIĞSPOR - BALIKESİRSPOR
ESKİŞEHİRSPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
MANİSASPOR - ŞANLIURFASPOR
GİRESUNSPOR - DENİZLİSPOR
ÜMRANİYESPOR - ALTINORDU A.Ş.
ADANA DEMİRSPOR - SİVASSPOR
BANDIRMASPOR - MERSİN İDMANYURDU
YENİ MALATYASPOR - BOLUSPOR
GÖZTEPE A.Ş. - SAMSUNSPOR
34.Hafta
BALIKESİRSPOR - ÜMRANİYESPOR
BOLUSPOR - MANİSASPOR
SAMSUNSPOR - BANDIRMASPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - GİRESUNSPOR
MERSİN İDMANYURDU - ADANA DEMİRSPOR
ALTINORDU A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR
DENİZLİSPOR - GÖZTEPE A.Ş.
ŞANLIURFASPOR - ELAZIĞSPOR
SİVASSPOR - YENİ MALATYASPOR
58_SEMİH_58 21.07.2016, 13:47 Transfer başlığına fikstürü koyduk konu dağılmasına neden olabilir.Yöneticilerin uygun görülen başlığa taşıması daha iyi olur.
BOLUSPOR - SİVASSPOR
SİVASSPOR - MERSİN İDMANYURDU
SAMSUNSPOR - SİVASSPOR
SİVASSPOR - DENİZLİSPOR
GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR - SİVASSPOR
SİVASSPOR - ALTINORDU A.Ş.
BALIKESİRSPOR - SİVASSPOR
SİVASSPOR - ŞANLIURFASPOR
MANİSASPOR - SİVASSPOR
SİVASSPOR - ELAZIĞSPOR
ÜMRANİYESPOR - SİVASSPOR
SİVASSPOR - ESKİŞEHİRSPOR
GİRESUNSPOR - SİVASSPOR
SİVASSPOR - GÖZTEPE A.Ş.
BANDIRMASPOR - SİVASSPOR
SİVASSPOR - ADANA DEMİRSPOR
YENİ MALATYASPOR - SİVASSPOR
ivancrayz 21.07.2016, 16:00 Ernestas Setkus Hollanda ekibi ADO Den Haag ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
|