Orijinalini görmek için tıklayınız : SivasSpor-BursaSpor

PATRON
11.10.2004, 19:14
BursaSpor macini TRT veriyomus.ama tvden gurbetteki yigidolar izlesin.tum sivaslilari stada bekliyoruz..İnsallah bu macida alacagiz..!!

texas1963
12.10.2004, 14:46
alayına isyan ölümüne bursam bu maçı staddan seyredicez inşaalah sivas maçıyla serimiz başlıyacak sizin maçta adımız yetercek

www-sivasliyiz-com
12.10.2004, 14:56
bu maci alacaz,baska yolu yok..sivas neye ugradigini sasircak.ölümüne bursam

fLaSh
13.10.2004, 11:01
yurt disinda oldugum icin maci mecbur trt den izleyecegiz.Ama Texas Hic Belli Olmaz Kimin Yenecegi :wink: Sonra sinirlenip kufur felan etme.Cunku Fair play Olsun Dostca Bir Mac Olsun.Biz Burda birbirimizi yersek futbolcular sahada ne yapar?
Neyse umarim SS - 2 Bursa - 0 Bir SOnucla biter Tabii Dostluk cercevesinde 8)

texas1963
13.10.2004, 19:51
ss:1-3:bursaspor

dostluk isteriz bizde ama kaf kafa karşı hiçte öle davranmamış sizin futbolcular kafkafla aramız iyideğil sevindik bizde onlara karşı davranışınızdan dolayı ama sanırım ilk malubiyetiniz olacak bu :)

SivasspoR58
13.10.2004, 22:53
Bursada kimmis bee Sivas dort eylulde yenilmezzzzz...

2-0 Yenerik

8)

akinci58
14.10.2004, 14:05
bursa macında son haftalardakı futbolumuzun yarısını oynasak yarım duzıne gol atarız bursanın kadrosu fena değil adamlar takım olamamıslar daha

akinci58
14.10.2004, 14:07
bursalı arkadas kendını çok kaptırmıs yazık olacak :lol:

14.10.2004, 20:38
Bursalı kardeşler, stadda buluşuruz. Biz de deplasman tribününün yanında olacağız orda görüşürüz. Cntilmen ve dostça bir maç olması dileğiyle

admin
14.10.2004, 20:55
MERHABA GARDASLAR,
BIZLER SIZLER GIBI SANSLI DEGILIZ (YANI SIVASTA).
O YÜZDEN TRT DEN BAKACAGIZ. NEYSEKI TRT GÖSTERIYOR.
ARTIK BU KADARINA SÜKREDIYORUZ.
:)

eker
14.10.2004, 23:05
Güzel, zevkli ve dostça bir maç olur inşallah. Bursalı arkadaşları da bekliyoruz. Umarım elele süper lige çıkarız.

PATRON
14.10.2004, 23:10
Bursalı arkadaslar gercekten sivaslılar olarak sizleri seviyoruz.insallah her 2 takımda super lige cıkar butun temennimiz bu..

AMA ONCE SİVASSPOR.!!

akinci58
15.10.2004, 13:23
beyler bızım bursayla problemımız yok ama adamlar oyle dusunmuyo karsıyaka macındakı olaylar ıçın çirkeflık falan yaptığımızı dusunuyolar bence bunlar basarımızı çekemiyo

texas1963
15.10.2004, 14:13
karşıyaka maçında istanbul basınını takip edememiş arkadaşımız dışarıdan bakıldığında siz haksızsınız gösteriyolar sitenizde bunu açıklıyacak bir topiç açın ben sivasta değilim maçıda izlemedim daha öncede size söyledim kafkafa bişey yapmamışsınız diyosunuz eğer yaptıysanız ayakta alkışlarım çünkü kafkafla 10 sene önceden kalma hesabımız var o zaman i benzettik onları ama doymadık arkası bu sene devam edecek

bakın arkadaşlar şuanda herkes sivassporlu futbolcuların taraftara hareket yaptığını ve taraftarı tahrik ettiğini yazıyo doğruysa bu bir çirkefliktir böyle tanımlanır ama yanlışsa bu resmi sitede açıklanır sitenizde bulunan arkadaşlar bunu protesto ederk gerekli mercilere mail çekerek takımı yalnız olmadığını kahpe bizansa gösterir.

maç konusunda sivaslılar sivas yenicek der biz de bursa yenicek deriz bunda yanlış bişey varsa söyleyin.

yukarıdaki açıklamaları yanlış anlamayın arkadaşlar hepsi sizin iyiliğiniz için basın bizim üzerimizde bayağı oyun oynadı sizin başarınız ilerledikçe başarınızı hazmedemeyenler sizin üzerinizdede aynı oyunu oynuyacak buna siz tepki göstererek karşılık vereceksiniz.

sglr

texas1963
15.10.2004, 14:20
ayrıca bursadan taraftar maça gelicek bu maçta olay felan olmaz temennimiz ama bizimkiler bu maçta yenilirse maç sonrası bizim futbolcuları dövecekler o yüzden oradaki olaylarıo şahsınıza alınmayın çünkü aynı olay sakaryada başımıza geldi

bu arada bizim siteyede bekleriz sizi böylelikle arada bir muhabbetin varlığı olduğu ortaya çıkar **********

bunu reklam olarak alsılamayın sadece bu ligde dosttan çok düşmanımız var neden dostumuz olmasın sitede küfürlü bişey yazmadıkça bu muhabbet dahada ilerler saygılar....

P.S: Site ve forumumuzda başka site asreslerine yer veremiyoruz.

eker
15.10.2004, 14:37
Öncelikle Karşıyaka maçında çıkan olaylardan başlayalım. Bizim futbolcular, golü attıktan sonra hep birlikte tribünde oturan klüp başkanına doğru gitmiş ve onu selamlamıştır. Olaylar basında aksettirildiği gibi karşıyakalı seyircilere karşı yapılmış bir hareket değildir. Olayları doğuran centilmenlik dışı harekete gelince. Karşıyakalı bir futbolcu sakatlanıp yerde yatarken, Karşıyaka takımı bizim kaleye doğru atak geliştirmekteler. Hatta verilen pas iyi değerlendirilebilse kaleci ile karşı karşıya kalacaktı Karşıyakalı futbolcu, ki bu arada hala Karşıyakalı futbolcu yerde yatıyordu Daha sonra top KSK kalecisine geldi ve topu bizim yarı alanımızdan taca attı. Yok efendim biz tacı onlara vermeliymişiz. Bütün tartışma konusu bu. Daha sonra taç atıldıktan sonra Hakkı topu uzun bi şekilde ileri doğru vuruyor. Bütün KSK futbolcuları oyunun içinde. Topu almaya çalışıyorlar fakat başaramıyorlar ve sonuç gol oluyor. Olay bu arkadaşım.
Sizin futbolcuları dövme konusuna gelince:
Öncelikle bunun size birşey kazandırıp kazandırmayacağını içinizde tartışmanız lazım. Eğer burdan olumlu bir sonuç çıkarsa ben bir daha ne futbol seyredeceğim ne de konuşacağım. Böyle bir mantık olmaması lazım. onları şiddetle değil, sevgiyle utandırmanız lazım. Yoksa futbolcu dövmek kolaydır. Bence sizlere yakışacak bir hareket değil bu.

texas1963
15.10.2004, 21:09
olayı açıklama gereği duymadınız şimdiye kadar herkes sizi basında anlatıldığı gibi biliyo

futbolcu muhabbeti en doğru karar bundan şüpemiz yok sizin içiniz rahat olsun sevgi dedin aklıma geldi bizim kafdar takımını seven başka taraftar yoktur deplasmanlara 3000 5000 kişi gideriz ama bizimkilerde tık yok geçen sene sakaryaya 15000 kişi gidildi sakarya stadı aynı bursa atatürk stadı gibiydi ayrıca bursada oynadıkları bütün maçları 20000 kişiden az kişi izlemez bu sevgi değilde nedir artık sevgi bitti bizim inşaalah daha güzel olacak bundan sonra.

size örnek vereyim 5 yada 6 sene önce selim trabzonsporla yöneticilerden izinsiz görüşüyodu defans oyuncusu bizden bir abi uyarmaya gitti trübünden artistlik yaptı abimize isim vermicem yasak ya ? neyse abide haklı yere çıkarttı emaneti salladı selimin ayağına o vakitten sonra hiçbir futbolcu izinsiz iş yapmadı belli bi süre anlatmak istediğim belli bir yerden sonra şart yakında sizde anlıyacksımnız

sglr

texas1963
16.10.2004, 13:30
arkadaşlar kusura bakmayın sözüm size değil her yerden böle çıkyo sizide anlıyorum ama çoluk çocukta sitenin havasını bozar haberiniz olsun

ayrıca 30 yaş muhabbeti demiş diğer topiçte arkadaş çok komik ya 30 yaşın üzerini taraftardan saymıyomu o kişiiii

fLaSh
16.10.2004, 15:42
ehhe 30 yas ustunu performans alti olarak goruyor herhalde b1glord :).

texas1963
16.10.2004, 15:57
flash benim yazımı siliyon arkadaşınkinide sil ayıp ediyosunuz

fLaSh
16.10.2004, 16:02
texas yazilari ben silmiyorum.Ayrica bundan sonra umuyorum ki site formuna takilan diqer adminlerde biraz anlayisli olabileceklerdir.hersey editlenmezki allah allah.

texas1963
16.10.2004, 16:06
abi ben kü
für yazmadım bişey yapmadım arkadaş beni küçük düşürmüş ona cevap verdim adamın yazısı duruyo benimki silinmiş ya hepsi silinir yada heğpsi durur yerinde tartışma devam eder o yazan çocuk dünkü çocuk daha

fLaSh
16.10.2004, 16:09
tamam bakin iste boyle kucuk birsey den olay buyuyor buyuyor sahaya yansiyor vs. vs.
iLk basta sana hak veriyorum .
Simdi msj ida sildim.Eqer Bir sikayetinizde olursa Lutfen Sorunlariniz Bolumune Acip Ordan Yardim Isteyin.Forumu Biraz Temiz Tutalim.
Umarim Konuyuda Bir Acikliga Kavusturmusturuz.

texas1963
16.10.2004, 16:13
aga ben bişey demedim herif olayı büyütmüş zaten bu tür olaylara karşı duyarlı olmak lazım ama olmuyo kardeş neyse saol yinede

b1glord
16.10.2004, 17:05
allahim yarabbim..forumdan msjimi nie siliyosunuz..adam dio cekmis emaneti sallamis bacagina sahanin ortasinda..ne salliosun sen?tribun muhabbetlerini bilmedigimizi sanip ona gore salliosun heralde..o ona hak veriomus o ona veriomus..taraftar forumu burasi..bursayla macimiz var..bursalinin biri gelmis forumda kafasina gore yazi yazio..ve ben her hafta sivasspor icin bi taraflarimi yirtarken msj silinio..anlam veremiorum.dunya yerinden oynar siz bir gun sahaya inip futbolcunun bacagina doner sallasaniz..30 yas muhabbetine gelince..stada gelenler bilir.adamlar battaniyeyle geliolar 4 eylul stadina.en az yarim kilo cekirdek alip geliolar..kirmizi ya beyaz diye bagirmaktan acizler..bilip bilmeden yuroum yapmayin..30 yas ustu taraftar olamaz sivasta..ancak seyirci olur..texas uza git sinyalcilik yapma..sinyaliclik yapacaksanda gelirsin sivas deplasmanina yapabiliosan yaparsin o zaman..neyse yarin gorucez..sahadan eliniz bos donucekseniz..hic yirtinmadigim kadarda yirtinacam ben.MSJIMIDA silmeyin bi zahmet..silinirse daha bosa msj yazmama gerek yok heralde..nasilsa silinio :)

fLaSh
16.10.2004, 17:10
hayirda simdi bizim burdaki gorevimiz insana insan oldugu icin deqer vermek o yuzden forumda herkes esit haklara sahiptir [yoneticiler haric]. o yuzden bir konuda 2 taraf tartisiyor ve birinin mesaji siliniyorsa ayrim vardir o yuzden sildim bosa kopurmene gerek yok.Neyse benimde tek dilegim yenmemiz.Umarim yeneriz de .
Bu konuda burda kapanmistir.Yeni konu acin mac hakkinda konusmak istiyorsaniz.

b1glord
16.10.2004, 17:22
deger felan yok abicim..foruma bu hafta oynuycagimiz takimin taraftari geliosa ezip gondereceksin..

PATRON
16.10.2004, 17:27
arkadaslar konumuz sivasspor-bursaspor macıdır.lutfen konu dısına cıkmayalım.saygılar..

KoraySancar
16.10.2004, 22:24
Bursa her haliyle güçlü bir rakip ama inşaallah yarınki maç bizim olacak.Ben şuan İzmirdeyim Sivastaki arkadaşlardan rica ediyorum maçı evde tv'den seyretme rahatlığını tecih etmesinler.Ben Sivastayken tv'den verilsin,verilmesin bütün maçlara gidiyordum.Önemli olan maç seyretmek değil,taraftar desteği.Geçen hafta burda inanın 30-40 kişi kıçımızı yırtarak Sivassporumuza maçı aldırdık.Yakında Sivas'a gelecem,onu bile Sivassporumuzun evde maç oynayacağı haftaya denk getirecem.Gidenler gitmeyenleri,bağıranlar bağırmayanları güzel bir dille ikna etsinler.

Reco
17.10.2004, 15:58
2-0 hayırlı olsun

fLaSh
17.10.2004, 16:06
eh iyi oynadik kazandik :).
Taraftarlarimizada Macda Yigidolari Yalniz Birakmadiklari Icin Cok Tesekkurlerimi Sunuyorum :).

texas1963
17.10.2004, 16:50
olum ne sayıklıyon lan sen bak arkadaşım sivas deplasmanı sorun değil gelinir ama bu deplasmana gelemedim ama o kadar delikanlıysa 2. dönem bursaya gel nerde istersen karşılarım seni

bu arada sivasa diğer maçlarında başarılar

bilb........ neysen adamı ayar etme lan

b1glord
17.10.2004, 17:34
AHAHAH AZUHAHAHA MUHAHAHAHAHHAA

OOoOOOoOOO disi kovboylarrr

ZUHAHAA

ayar oldunuz olm zaten daha ne ayar edecez sizi.. kumede kalmaniz lazim ama turk fotbolunun size ihtiyaci var heheheh

PATRON
17.10.2004, 18:52
arkadaslar bu macida sag saglim aldik.guzel bir oyun sergiledik.ama ben taraftardan pek memnun degildim bu hafta.herhalde birazda orucun etkisi vardı.daha iyi olabilirdi.bu arada bende mactaydım. :lol: haftaya istanbulspor macında gorusmek uzere

eker
17.10.2004, 21:29
ABi nası memnun değildin yaf :twisted: Bizim gırtlağımız patladı ve çok eğlendik. Kaç yıldır Sivas maçıana giderim Bi Konya deplasmanı bi de bumaç. 1 otobüs BUrsalı gelmişti, baya eğlendik valla. :P + Eylül de belki de ilk defa bi maçta 90 dk bağırıldı.

Robin80
18.10.2004, 00:06
Maci interneten seyretim cok iyi oynadi Sivasimiz...
vede 2-0 aldik maci helal olsun, ama cok gol pozusuyonu vardi onlari degerlindire bilseydik 4-0 kazanirdik ama Allaha sukur pugan daha önemli...
Bende Sivastan uzaktayim Isvecte kaliyorum...
Sivasa bol Sans...

SivasspoR58
18.10.2004, 14:37
Merak etme yakinda gelirizzzz aliriz giderizz...sen kafani yorma rahat uyu... 8)

Admin: Arkadas burda Reklam Signaturu kullanma

reis
18.10.2004, 19:04
Guzel bir sonuc aldik nerdeyse tek kale oynadik,cok guzel gecti zevli olduinsallah diger maclarimizda iyi gecer,Bursaspor,a ve taraftarlarinada basarilar,bu futboldur hersey olabilir,onemli olan bittikten sonra dost olunmasidir,sagolun.