Orijinalini görmek için tıklayınız : V. Manisa - Sivasspor Maçı Öncesi Sonrası Tüm Yorumlar

RüStü ElmaS
15.11.2004, 01:21
Arkadaslar TRT Maci canli gösterecek.
Tarih Pazar
21.11.2004

12:55 Türkiye 2.Lig Futbol Karşılaşması "V.Manisaspor-Sivasspor"
13:45 Devre Arası
14:00 Türkiye 2.Lig Futbol Karşılaşması "V.Manisaspor-Sivasspor"

Insaallah bu macida alip liderlikte devam edecegiz ve Süperlige büyük bir adim daha yaklasacagiz. :wink:

eker
15.11.2004, 14:42
Valla açıkçası Mersin maçındaki futbol pek tatmin etmedi beni. Defans çok güzel. Mersinin sadece bir pozisyonu var ama orta saha ve forvet biraz sıkıntılı. Çok zor maç olacak. Beraberlik çok güzel sonuç.

Mesut58
15.11.2004, 16:55
Insaallah Sivasspor bu Macida yener.
Biz burada Almanyada maci canli trt den seyredeyegimize cok seviniyoruz. :roll:

b1glord
15.11.2004, 18:08
icimde kotu bi his var ama dur bakalim nolacak o mac

wrongway
15.11.2004, 18:22
selamın aleykum ben arkadaşa katılıyorum gercekten defans çok guzel ama bakıyorsun orta sahaya dam gum topla oynuyorlar kanat oyuncularına bakıyoresun lambur lumnur orta kesıyor forvetımız zaten kısa oyunculardan kurulu yanı onemlı olan orta sahanın top yyapması bunuda ılerde gosteremezsek maçları zor alıtız tamam guzel gıbı gozukuyor ama orta saha yok bence bu takım sonlara dogru hırsını keser.. benım temennım ılk sırada degıl lıgı 2 3 bıtrımemız bunuda sanırım zorda olsa başarırız sanırım... byes byes

PATRON
15.11.2004, 20:10
neden umutsuzluga kapılıyorsunuzki.ligin ilk yarısı bitince yonetim yapacagı transferlerle gol sıkıntımızda giderilecektir.!!
benimde içimden geçen manisayı evinde yenmemiz.zaten manisayı yenersek elazıgsporun macı zor bi mac.bu hafta bizim için cok degerli.!!

Turgut-Reis
16.11.2004, 02:01
icimde kotu bi his var ama dur bakalim nolacak o mac
Merak etme dostum ben bizim futbolcularimiza güveniyorum.Evet zor mac olacak ama gülen taraf biz olacagiz.cünkü bir kere inanmisiz ve azimliyiz.Futbolcularimizda bu macin önemini biliyor,tabi sansinda bizden yana olmasi cin duaciyiz. Selamlar

KoraySancar
16.11.2004, 18:12
Bazı takımlar bazı takımlara ters gelir.Kötü olduğu zamanlarda bile ters geldiği takımdan puan alabilir.Sivassporumuz da Manisa'ya ters gelen bir takım.Benim hatırladığım kadarıyla son iki sezonda Manisayla Manisa'da iki kez karşı karşıya geldik,birinde berabere kaldık,diğerini yendik.Eğer bu iki maçlık istatistik bir gösterge olursa yine bu maçtan da puanla dönmemiz işten değil.Bir başka gösterge de Sivassporumuzun zor maçlarda daha iyi oynaması.Fakat,her haliyle üç ihtimalli bir maç,Allah yardımcımız olsun.

skywriter
16.11.2004, 19:03
Yenilsek de cok uzulmeyecegim cunku bu onemli ve zevkli maci Amerika'da Trt'den izleyebilmek bizim icin buyuk sans ve mutluluk..

KoraySancar
16.11.2004, 19:16
Bu arada arkadaşlar Allah kısmet ederse ben bu maçta olacağım.Her ne kadar maçı tv veriyorsa da Sivassporumuzun desteğe ihtiyacı olacağını düşünerek bu maça gideceğim.Zaten haftalar öncesinden nöbetimi de ona göre ayarlamıştım.Size el sallarım :wink:

RüStü ElmaS
16.11.2004, 21:25
Bu arada arkadaşlar Allah kısmet ederse ben bu maçta olacağım.Her ne kadar maçı tv veriyorsa da Sivassporumuzun desteğe ihtiyacı olacağını düşünerek bu maça gideceğim.Zaten haftalar öncesinden nöbetimi de ona göre ayarlamıştım.Size el sallarım :wink:

Koray ben maci burda maalesef (gerci bunada sükür) TRT den seyredecegim.
Macta el sallayan birini görürsem kesin bu bizim Koraysancar diyecegim :P :wink:

kangalllsss
18.11.2004, 10:18
beyler biz bu maçı alırız.çok zor olucak ama biz deplasmanda daha iyi oynuyoruz...gol atmada sıkıntı var ama bir gol atarsak kazanırız...vestel maçını izledim geçen hafta o kadar iyi takım değiller...caferi tutmamız lazım...

muzaffer58
18.11.2004, 18:46
hic korkmayin arkadaslar su aralar biraz sikintiliyz ama Allahin izniylebu maçi alip yolumuza devam edecegiz

SONMEZ
18.11.2004, 20:14
Arkadaşlar, Manisa maçı; kalan maçlar (ilkyarı) içinde en zor olanı! bu maçı kazanırsak (inşallah) tabiiki muhteşem olacak. Ancak beraberlik de küçümsenmemeli. Dilim varmıyor ama 3. ihtimal de herşeyin sonu değil. Sonraki maçlarda (Antalya, Altay, Sarıyer ve K.Gümrük) ise işimiz daha kolay olacak. Tahminime göre : ilkyarıyı 38 puanla bitirirsek'' hedefimizi yarıladık demektir. Tabiiki gönül 42'yi arzuluyor....

Hasim
19.11.2004, 11:06
Tarzan nerede yaşardı
Sivaslı bunu görse şaşardı
Sivas yiğidin doğdu yer
Vesteli manisada çiğ çiğ yer
Oley Oley Sivas Oley Oley Sivas
Vesteli kapatmak için düğmeye bas kaleye bas topa bas
ama faul yapma :D

eker
21.11.2004, 11:51
Hadi Koççlarım yapın şu Manisa ****lerine. Of ya vakit geçmiyo. Kaldı bir saat. :twisted:

eker
21.11.2004, 13:09
Heyt be koçlarım Bastırın Sivas aşkına. Daha taze Biiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrr :lol:

eker
21.11.2004, 14:55
Offf ya. Başta beraberlik iyi sonuç dioduk ama insanoğlu doyumsuz. Haekmin ağır bir penaltı kararıyla berabere kaldık. Ama olsun, futbolda yenemiyosan yenilmeyeceksin!!!

RüStü ElmaS
21.11.2004, 15:20
Arkadaslar, berabere kaldik, hakemin yanlis bir karari sonucu.
Ama herseye ragmen lideriz.
Bu bizim icin halen büyük bir avantaj :wink:

cem
21.11.2004, 15:36
Hakem cuneyt ÇALAR macı MANISAYA HEDIYE ETTI,2PUANIMIZI CALAN CUNEYT ÇALAR,MUHAMMED ALIYEDE HAKSIZ YERE KIRMIZI KART GOSTERDİ BUNUNLA YETINMIYEN SAYIN(!)CUNEYT CALAR MACIN 81nci dakıkasında manısa lehıne hıcde alakası olmayan bır penaltı kararıyla nasıl bir calıcı oldugunu gosterdi,oyuncularımızı gosterdıklerı performanstan dolayı kutluyorum.HAKEMEDE YAZIKLAR OLSUN..

cem
21.11.2004, 15:41
MAÇI TV DE İZLERKEN KENDİ KENDİME MIRILDANMAYA BASLADIM,SONRA BİDE BAKTIMKİ TEZAHÜRAT YAPIYORUM,COK İLGİNÇTİ MEGER BESTE YAPMISTIM COKTA HOSUMA GİTTİ BU BESTE,,NASILMI,,, -BU HAKEMLER TAM Bİ FİYASKO FİYASKOO FİYASKOOOOO ,BİZİM İÇİN MANİSAYA KOY SİVAS KOY SİVAS KOOOOOOOOY

muzaffer58
21.11.2004, 15:45
arkadaslar maçi izlerken çok heyecanlandim.bu hakemle beraberlik bizim icin cok iyi bir sonuc.bir engeli daha astik insallah yolumuza bundan sonra kazasiz belasiz devam ederiz bunu korkumdan soylemiyorum.isteyenimizden cok istemeyenimiz var

cermik58
21.11.2004, 15:48
Bu hakemi siddetle kiniyorum. Böyle bir sey olamaz.
Bu hakemler Sivassporun büyük takimlarin basina bela olacagindan korkuyorlar.
Ama biz herseye ragmen Insaallah Süperlige cikacagiz.
Kimse bundan süphe etmesin.
EN BÜYÜK SIVASSPOR :lol:

b1glord
21.11.2004, 16:49
herseye ragmen(hersey=hakem+cafer) manisadan 1 puanla donmek sevindirici olmali.mantikli olmak gerekirse super lige cikmamiz icin her macimizi kazanicaz diye bir kaide yok..hersey iyi gidiyor..haftaya antalya macinda gorusmek uzere..

AyhanBayrak
21.11.2004, 17:28
Insaallah cikacagiz baska yolu yok.
Hakem degilya Krali gelsin, 1.Lig yolunda hic bir engel tanimiyoruz. :lol:

KoraySancar
21.11.2004, 17:51
Maceralı bir seferin ardından tekrar aranızdayım arkadaşlar.Allah'ın dağlısı, delisi tarzanların yine yiğidolara gücü yetmedi.Hem sahada hem saha dışında.Aslında son dakikalardaki penaltı olmasa hakkımız galibiyetti ama canımız sağolsun,sonuçta onların evinde bir puan aldık.İnşaallah şu önümüzdeki 4 maçın 3'ünü kazanırsak bize yetecek.Bağıra bağıra sesi de kaybettik ama neyse Sivas'ımıza feda olsun.

RüStü ElmaS
21.11.2004, 18:00
Koray Gardas,
dedigin gibi buna sükür, hakem engel olmak istese bile en azindan bir puan almayi basardik.
Insaallah basarili bir yola devam. :wink:

eker
21.11.2004, 18:28
Valla bu lig nasıl bitecek bilmiyom???

serhankaburcuk
22.11.2004, 11:47
Valla maçı izlerken bu sivassporun vesteli darmadağın edecegini düsünmüştüm ama daha sonra tribünde bülent arınçın varlığını hissetim ve bu fikrimden vazgeçtim.Bence orada bizim basbakan yardımcımızın da olması gerekmezmiydi onlar psikolojik baskı yapıyorsa bizimde yapmamamız gerekmezmi????Ama şunuda söyleyeyim sivasspor vestelden 2 gömlek daha üstün bir takım bu takıma güvenin güzel günler yakın.....bütün oyunlara ragmen cüneyt çakır serefsizine ragmen sivasspor şampiyonluk ipini göğüsleyecektir.... :evil: :evil: