Orijinalini görmek için tıklayınız : AH BİR SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLSAYDI......
CAGLAYAN 12.03.2005, 10:20 Bizler kitle olarak batil inanclara cok meyillidiriz Inkar etmeyelim! Bazende derizki ah bir SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLSAYDI söyle yapardim böyle yapardim diye....
Eger Sihirli Degneginiz olsaydi neler yapardiniz?
Bizler kitle olarak batil inanclara cok meyillidiriz Inkar etmeyelim! Bazende derizki ah bir SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLSAYDI söyle yapardim böyle yapardim diye....
Eger Sihirli Degnegi olsaydi neler yapardiniz?
abi böyle bir topic acacaktım ama..milleti hayale daldırmammak için açmadım...
ama benim elimde olsa çok şeyler yaparım en önemlisi...türkiyeye osmanlı rejimini geri getirirdim......
http://bilim.ficicilar.name.tr/sayfa/Tolga_Yarman-Bor_Gizilimiz.html
gardaslar bakın acı bir gercek :( uyuyoz hale...
türkçerap_yakup 12.03.2005, 10:42 osmanlı rejimi ne ki??bence böle çok ii gidio..tek sorun türban??
türkçerap_yakup 12.03.2005, 10:43 olsa bi değnek önce sivasa ronaldinho yu getiririm .. :D :D
tahakerem 12.03.2005, 12:14 sihirli değneğim olsa bana çatanları yok ederdim
olsa bi değnek önce sivasa ronaldinho yu getiririm .. :D :D
yakup tek kelimeyle supersınn
______________________________ _____________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
CAGLAYAN 12.03.2005, 17:27 sihirli değneğim olsa SIVAS a Ekonomi acidan büyük katkilarda bulunur
is imkani saglar SIVASSPOR a Süper futbolcular getirir SAMPIYON lar liginde Sampiyon yapardim ....aaah .... aahh Keske öyle bir degnegim olsa........
ForzaSivas 12.03.2005, 17:44 Sivasa hayatının yatırımını yaparım.Ondan sonra 5000 kişilik bir tribün Teşkilatı her deplasmana sağlam 10 otobüs imkanı sağlardım
SİVASSPORU real madridten daha fiyakalı ve tanınmıs yapardım :)
yeniceri_emre 12.03.2005, 18:50 SİVASSPORU ŞAMPİYOLAR LİGİ FİNALİNDE REAL MADRİDİ 5-0 YENEREK ŞAMPİYON OLMASINI VE AYNI SENE (2006)SİVASSPORUN TÜM TOPCULARI MİİLİ FUTBOLCU YAPAR BREZİLYAYI FİNALDE YENMESİNİ VEDE DUNYADA TEK 8 YILDIZLI OTELİ SİVASA YAPILMASINI YANİ KISACASI SİVASI EN SEKILDE TANITIRDIM
1967_DERNEK_10UR 12.03.2005, 18:54 ŞİMDİ REJİMİ FALAN BOŞ VERİN AMA SİHİRLİ SİHİRLİ BİE DEYNEĞİM OLLSAYDI SİVAS'I TÜRKİYENİN EN GELİŞMİŞ HAYAT STANDARTLARI ÜST SEVİYEDE OLAN BİR ŞEHİR YAPARDIM.TAKIMI İSE DÜNYANIN GIPTA İLE BAKTIĞI BİR TAKIM HALİNE GETİRİRDİM.STADI İSE AYNI ŞEKİL BİR 7 .HARİKA OLARAK TASARLARDIM.BİRAZ SIKTIM AMA HAYAK KURDUK İŞTE...
onur sen bi dahisinnn :lol: :lol:
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
eyupsabri 21.03.2005, 19:39 ŞİMDİ ELİMDE BİR DEYNEK OLSAYDI İLK ÖNCE SİVAS A LİMAN YAPTIRIR DIM(TABİ GEMİ LİMANI)...SONRA ŞÖÖÖLE SİVAS A TATİL KÖYÜ YAPTIRIRDIM;EFENDİİİİİİİM SONA GEL GELELİM TAKIMA TAKIMA DA ŞÖÖÖÖLEE Bİ 55 60 BİNLİK BİR STAD YAPTIRIP STADIN ÇİMLERİNİ SİVAS SPOR RENKLERİNE BOYATIRDIM:::
EEEE ARTIK YETER DEYNEK BUGUN YORULDU AKLIMA GELİNCE DEVAM EDERİM.........
BROTHERS58 21.03.2005, 19:44 BEN SİVASA DÖNER VE 5YILDIZLI BİR OTEL AÇARDIM SİVASI TÜM DÜNYAYA TANITIRDIM.(DİKİLİDAŞIN ORUYA) :lol:
VEE SENEYE SEZON AÇILIŞINDA TARKANIN VE JENNIFER LOPEZIN KONSERİNDEN SONRA REAL MADRİDLE AÇILIŞ MAÇI OYNATIRDIM :wink:
Elimde bir sihirli değnek olsa:Sivas'ı dünyanın en iyi kulübü yapar,stadını bu kadar çok taraftarın sığması için 100 bin kişilik yaparım. :P
Yigido58_NL 21.03.2005, 19:56 AH AH SIHIRLI BIR DEYNEGIM OLSAYDI ONCE SU GAVUR ELLERINDE CALISAN TUM GURBETCILERE TURKIYEDE DAHA GUZEL IS VE YASAM IMKANI SAGLARDIM AMA CANIM SEHRIM SIVAS TA.SONRA SIVAS I DUNYANIN GELISMIS ULKELERI ARASINA SOKMAK ICIN BUTUN SIVASI SON MODEL BINALARLA PARKLARLA DONATIRDIM.HERYER PIRIL PIRIL SOKAKLAR TERTEMIZ INSANLAR SEVGI KARDESLIK ICINDE OLACAK BIR SEHIR MEYDANA GETIRMEK ISTERDIM.SONRASI NZATEN OTOMATIK OLARAK GELIR SIVASSPOR HERZAMAN EN USTTE OLUR.HAKLIMIYIM HAKSIZMIYIM YIGIDOLAR?????
eyupsabri 21.03.2005, 20:13 BROTHER BEN DE ONDAN SONRA SİVASLI NE KADAR SANATÇI VARSA HEPSİNİZ TANITIRDIM..
bu da guselllllllll
BUILT FOR THE DESTROY
S&S
eyupsabri 22.03.2005, 19:08 güzel olan herşeyin altına bak muhakkak bbir sivaslı vardır .....
AAAAAAAAAAAAAAAH AH...!!!
ARKADAŞLAR BENİM DE BÖYLE BİR
SİHİRLİ DEYNEEM OLSAYDI;
CÜZDANIMI VE CEP TELEFONUMU ÇALAN HIRSIZI
BULURDUM VE BULUR BULMAZ DA MEMLEKETİNİ
SORARDIM... MEMLEKETİNİ ÖĞRENDİKTEN SONRA DA
O'NU VEYSEL'E (FORZASİVAS) EMANET EDERDİM...!!!
NOT:
1- 17 MART PERŞEMBE GÜNÜ HALI SAHA MAÇIMIZ SIRASINDA
SOYUNMA ODASINDAN CÜZDANIMI VE CEP TELEFONUMU
ÇALMIŞLAR ......(KREDİ KARTIMDAN DA ALIŞVERİŞ YAPMIŞLAR)
2- SAKIN HA ANASINA SÖVMEYİN;
YOKSA BÖYLELERİNİN SAYISI ARTAR...!!! :wink:
SÖNMEZ ABİ HIRSIZ YENİÇERİYE TESLİM ET GERİSİNE KARIŞMA....KÖKTEN ÇÖZÜM :lol: :lol:
______________________________ _________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
ForzaSivas 23.03.2005, 14:03 SÖNMEZ ABİ HIRSIZ YENİÇERİYE TESLİM ET GERİSİNE KARIŞMA....KÖKTEN ÇÖZÜM :lol: :lol:
______________________________ _________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S Allah meyfaza elimize düşseydi ona verirdik emaneti verirdik emaneti
PUHAHAHAAAAAAAAAAA :lol: :lol: :lol:
______________________________ __________________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
futbolcu58 23.03.2005, 14:56 bir sihirli değneyim olsa tuttuğum takımları şampiyon edip digitürk'ten de izlerdim.
BROTHERS58 23.03.2005, 18:07 bir sihirli değneyim olsa tuttuğum takımları şampiyon edip digitürk'ten de izlerdim.
SEN GALİBA TAKIM DEMEK İSTEDİN YANİ TEK TAKIM SİVASSPORDA O YÜZDEN 8)
bir sihirli değneyim olsa tuttuğum takımları şampiyon edip digitürk'ten de izlerdim. abi kac takım tutuyorsun :lol: :lol: :lol:
sonmez abi benımde aksam mac var aklıma takıldı sımdı bızımkıde gıdermı :?: ama alan gerı getırı heralde zaten kartlardada lımıt yok :lol: :lol: :lol:
eyupsabri 26.03.2005, 14:59 walla herhalde başımıza böle bişiy geldiği zamn bunların hep anasına sövüyozya ondan mıdır nedir bunların sayısı gün geçtikçe artıyo....peki neresine küfür edelim yahu .....
tabi tabiiii en güzel cevap onları yeniçerilere emanet etmek olacak en güzel dersi sanırım onlar veriyor.....
FatihSoner58 26.03.2005, 15:10 Sivasi tum dunyaya tanitirdim. Ve Sivassporu hep yukseklerde tutardim..
Yildizeli 26.03.2005, 15:26 herseyden once bu vatana o bayraga eli kakanin elini kirardim kizginn atesde yakardim birde osmanli imparatorlugu kurardim tabiki sivasida sivas yapardim
CAGLAYAN 26.03.2005, 22:13 herseyden once bu vatana o bayraga eli kakanin elini kirardim kizginn atesde yakardim birde osmanli imparatorlugu kurardim tabiki sivasida sivas yapardim
Bayraga eli kalkanin elini kirarizda Osmanli Imparatorlugu biraz zor :roll: Haydi kolay gelsin
ADANASPORU SÜPER LİGE CIKARIRDIM MANİSAYIDA AMATÖRE İNDİRİRDİM :lol: :lol: :lol:
türkçerap_yakup 27.03.2005, 00:17 öss yi kaldırırdım...daha mantıklı bişiler bulmaya çalışırdım....
CAGLAYAN 27.03.2005, 21:31 ISMAIL KARTALA verirdim .............................. .
.............................. ......
.............................. .......................
CAGLAYAN 07.04.2005, 20:44 AAAAAAAAAAAAAAAH AH...!!!
ARKADAŞLAR BENİM DE BÖYLE BİR
SİHİRLİ DEYNEEM OLSAYDI;
CÜZDANIMI VE CEP TELEFONUMU ÇALAN HIRSIZI
BULURDUM VE BULUR BULMAZ DA MEMLEKETİNİ
SORARDIM... MEMLEKETİNİ ÖĞRENDİKTEN SONRA DA
O'NU VEYSEL'E (FORZASİVAS) EMANET EDERDİM...!!!
NOT:
1- 17 MART PERŞEMBE GÜNÜ HALI SAHA MAÇIMIZ SIRASINDA
SOYUNMA ODASINDAN CÜZDANIMI VE CEP TELEFONUMU
ÇALMIŞLAR ......(KREDİ KARTIMDAN DA ALIŞVERİŞ YAPMIŞLAR)
2- SAKIN HA ANASINA SÖVMEYİN;
YOKSA BÖYLELERİNİN SAYISI ARTAR...!!! :wink:
Ne Oldu Gardas bari Bulabildinmi?
:P :P :lol: :oops: :oops: :oops:
GÖRÜNEN O Kİ BULAMAMIŞ....
karli-58 07.04.2005, 21:39 [quote="Yildizeli"]herseyden once bu vatana o bayraga eli kakanin elini kirardim kizginn atesde yakardim birde osmanli imparatorlugu kurardim tabiki sivasida sivas yapardim[/quot
Öncelikle bayrak konusunda görüsüne aynen katiliyorum,bayragimiza saygisizlik yapanlara lanet olsun.Ama Osmanli imparatorluguna gelince seninle ayni görüste degilim.Az cok tarihimizi bende okudum.Osmanli "ya karsi bir kötü düsüncem yoktur,ancak biz artik ulu önder Atatürk"ün kurdugu bu genc Cumhuriyetin cocuklariyiz.Bu bayrakta zaten bu Cumhuriyetin bayragidir,Osmanli imparatorlugunun degil.Ne mutlu Türküm diyene.Saygilar gardasim.
Yigido58_NL 07.04.2005, 21:44 [quote=Yildizeli]herseyden once bu vatana o bayraga eli kakanin elini kirardim kizginn atesde yakardim birde osmanli imparatorlugu kurardim tabiki sivasida sivas yapardim[/quot
Öncelikle bayrak konusunda görüsüne aynen katiliyorum,bayragimiza saygisizlik yapanlara lanet olsun.Ama Osmanli imparatorluguna gelince seninle ayni görüste degilim.Az cok tarihimizi bende okudum.Osmanli "ya karsi bir kötü düsüncem yoktur,ancak biz artik ulu önder Atatürk"ün kurdugu bu genc Cumhuriyetin cocuklariyiz.Bu bayrakta zaten bu Cumhuriyetin bayragidir,Osmanli imparatorlugunun degil.Ne mutlu Türküm diyene.Saygilar gardasim.
IYI DE GARDAS BUGUNLERE OSMANLI SAYESINDE GELMEDIKMI,OSMANLI OLMASAYDI ATATURK NEREYI TURKIYE CUMHURIYETI YAPACAKTI?
karli-58 08.04.2005, 00:16 [quote=Yildizeli]herseyden once bu vatana o bayraga eli kakanin elini kirardim kizginn atesde yakardim birde osmanli imparatorlugu kurardim tabiki sivasida sivas yapardim[/quot
IYI DE GARDAS BUGUNLERE OSMANLI SAYESINDE GELMEDIKMI,OSMANLI OLMASAYDI ATATURK NEREYI TURKIYE CUMHURIYETI YAPACAKTI?
Bu konu hassas bir konu,senin düsüncelerine saygi duyuyorum.Saygilar gardasim.
AYHAN ABİYİ ZAYIFLATIP AEROBİK SALONLARINDAN KURTARIRDIM... AMA DEYNEGİN BUTUN KAPASİTESİ DOLMUS OLUR :lol: :lol: :lol:
Eyüp Bayrak 08.04.2005, 02:13 Sihirli degnegim olsaydi otutur aglardim ,baska bisey yapmazdim :D :D :D :D
eyupsabri 09.04.2005, 16:57 SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLSAYDI HAFTA SONU GİRDİĞİM BÜTÜ İMTİHANLARDA HOCALARA BİZE YARDIM ETMELERİ İÇİN KULLANIRDIM...
AYHAN ABİYİ ZAYIFLATIP AEROBİK SALONLARINDAN KURTARIRDIM... AMA DEYNEGİN BUTUN KAPASİTESİ DOLMUS OLUR :lol: :lol: :lol:
AYHAN ABİ NERDESİN ŞU GUNAYIN HADDİNİ BİLDİR BAK SENİN İÇİN NELER YAZIORRRRRR :lol: :lol:
sihirli değneye ihtiyacım yok benim victoryim var :)
CAGLAYAN 10.04.2005, 18:18 Ah Bir Sihirli degnegim olsaydi da Sponsor VESTEL Mardinlilere ne kadar ödeme yapacaklar bir ögrenseydim :roll: Sonrada O densizleri yeryüzünden ihrac etseydim .
1967_DERNEK_10UR 10.04.2005, 18:30 ÇIKIP MARDİN MAÇINI TEK BAŞIMA OYNAR FUTBOLCU NASIL OLUR GÖSTERİRDİM...AMA BİZ SİVAS SEVDALISIYIZ.BİZİM DAMARLARIMIZ DAKİ KAN SİVASLI KANI ASİL KAN...
ONUR ALEM ADAMSIN VESSELAM :lol:
mardin ve vestel lavuklarına harcamaya degmez ama yinede dünya temizliği adına onları evrenin karadeliğine göndermek isterdim :lol: :lol: :lol:
BROTHERS58 13.04.2005, 13:43 O DEGNEKLE MARDİN VE VESTELLİLERİN ASKINI ORTAYA CIKARIRDIM!
:oops: :oops: :oops: İLGİNC OLUR :lol: :lol: :lol:
KALAN 6 MACIDA KAZANDİRARAK ABİRCANDAN BUYUK MAC BİLETİ ALIR ONUDA SİVASLI OLMAYAN BİR ARKADASIMA VEREREK ONUDA SİVASSPORLU YAPARDIM :lol: :lol: :lol:
1967_DERNEK_10UR 13.04.2005, 13:51 SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLSAYDI SİVAS'TA YENİ BR NESİL YARATIRDIM.
GEREK YOK GARDAS GELİYOR YENİ NESİL YANİ BİZ VE BİR ALT JENERASYON... ONLAR DAHA BİLİNCLİ VE SADIK... :!: :!: :!:
şu an bi sihirli değneğim olsaydı saaati 17 saat sonraya alırdım yani şuanda saat çarşamba 20 00 değil perşembe 13 00 olurdu çok da güzel olurdu
nıckkk söylememmmmm hayalgücüne bırakıyorum düşün bulursun
walla bir cok sey geliyor aklıma sonucta tahmin olarakta derdimki yarın saat 11de sinanla bulacaksın :lol: :lol: :lol:
hayır saat 13 te buluşucam yukarıdada yazdığım gibi
ok zaman hatası :oops: bu arada ozel msjına bak nemesis :roll: :roll:
Bİ SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLSA GUNAYIN KAFASINA ATARDIM!!!
alla alla gene ne yaptım yaw :?: :?: :?:
leventk58 13.04.2005, 22:13 demir çelik fabrikasını Türkiyenin en büyüğü yapardım,
markası sivas olan dünyanın en sağlam otosunu üreten fabrika yapardım.
İşsizliği hallettim.Sırada SİVASSPOR.
Kaleci:toldo
Defansa:roberto carlos
Orta saha:becham,figo
forvet:ronaldo
Hocamız:İsmail KARTAL
Bu kadroyla 1.ligde ilk sene şampiyon.2.sene şampiyonlar ligi finali.3.sene dünyadaki tüm kupalar.
gardas azından bal akıyor walla :D ben kendi deynegimide sana vereyim walla sen daha iyi kullanıyosun :lol:
alla alla gene ne yaptım yaw :?: :?: :?:
DAHA NE YAPTIĞINI BİLMİOR UTANMAZ :roll:
of of of of of of of of of of bilsem zaten yapmazdım :? :? :? :?
ŞAKA YAPIOZ BEAAAAA :lol: :lol: :lol:
aşkım valaa çocuk kafayı yedi sayende şaka şaka derken kalpden gidicek çocuk korkusundan
en şakacı victory
en şaka anlayamayan günay
hele bir gecsin benim eskisehir ziyaretim siz goreceksiniz :twisted: :twisted: :twisted:
olum bizim mekenımıza gelion kolla bi tarafını..
hahahahaa çok komiksin asıl sen göreceksin gelince dünyanın paralel ve meridyenlerini 4 ümüz beraber yolculuk yapıcam tarih öncesi çağlara mitolojiyi yaşıycaz
gunay bence sen kaç :lol: :lol:
yok yok gelsin hataa yarın planlamayı yapalım geldiğinde neler olacağına dairr
BENCE SEN ESKİŞEHİRE GELİNCE KAÇ :lol:
alaa alaaa ürkütme adamı hayatım yaaa kaççak gelmiycek sonra
o değnek bende olsaydı hala saati 13 15 e alırdım
bir sihirli değneyim olsa idi ZORLU grubunu satın alır veysel manisalıları aç bırakırdım çok kötüyüm galiba ama olsun bunları hak ediyolar
YAZIK ADAMLARA YA..AÇ KALMASINLAR AMA AMATÖRE DÜŞSÜNLER :lol:
Kaptan-58 14.04.2005, 12:26 BİR SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLSA. ÖNCE VATANIMI DÜŞÜNÜR VE VATAN HAYİNLERİNİ YER YÜZÜNDEN TEMİZLER BU KUTSAL VATANIMIZI LAYIK OLDUĞU ÜST MERTEBELERE ULAŞMASINI SAĞLARDIM.....
ÖNCE VATAN.......
sivasli_tufan 08.07.2005, 00:02 BİR SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLSA. ÖNCE VATANIMI DÜŞÜNÜR VE VATAN HAYİNLERİNİ YER YÜZÜNDEN TEMİZLER BU KUTSAL VATANIMIZI LAYIK OLDUĞU ÜST MERTEBELERE ULAŞMASINI SAĞLARDIM.....
ÖNCE VATAN....... aynen sonra sivasa buyuk bir is alanlari butun gurbetcileri tekrar sivasa getirirdim sonra ............cok
Gardaslar madem sihirli degnek elimde, hic gerek yok real madride falan.Sivasa yaptir 5 10 agir sanayi fabrikasi, sivasdaki kisi basina dusen milli geliri cikart aylik € 5000 Dunyanin tum super futbolculari sivas a gelmek, sivas sporda oynamak icin can atsin.
Tum dunya basini hergun sivasspordan bahsetsin, anlayacaginiz ekonomi gardaslar. ELBET BIRGUN OLACAK, TORUNLARIM GELIP MEZARIMDA BAGIRACAKLAR, DEDEEEE ARTIK SIVASSPOR DUNYA DEVLERINI YENIYOR DIYE.....INSALLLAAAH
serhankaburcuk 08.07.2005, 14:24 Gardaslar madem sihirli degnek elimde, hic gerek yok real madride falan.Sivasa yaptir 5 10 agir sanayi fabrikasi, sivasdaki kisi basina dusen milli geliri cikart aylik € 5000 Dunyanin tum super futbolculari sivas a gelmek, sivas sporda oynamak icin can atsin.
Tum dunya basini hergun sivasspordan bahsetsin, anlayacaginiz ekonomi gardaslar. ELBET BIRGUN OLACAK, TORUNLARIM GELIP MEZARIMDA BAGIRACAKLAR, DEDEEEE ARTIK SIVASSPOR DUNYA DEVLERINI YENIYOR DIYE.....INSALLLAAAH
Kardeşim şüphen olmasın zaten yakında bahsedecekler...Ama fikirlerin gerçekten çok isabetli Sivasta işsizlik almış başını gitmiş..Şöyle 4-5 tane fabrika olsa Sivas bir Madrid,bir Liverpoll veya bir Mancester olur...
Elimde bir sihirli değnek olsa:Sivas'ı dünyanın en iyi kulübü yapar,stadını bu kadar çok taraftarın sığması için 100 bin kişilik yapardim.
kangalli58yasin 17.07.2005, 14:27 BEN OLSAYDIM BÜTÜN TÜRKIYEYI EN MODERIN STANDATLARNAN KURARIM :lol: :lol: :lol: :lol:
VE EN TANIDIK ÜLKE YAPARIM
SİVASSPORU real madridten daha fiyakalı ve tanınmıs yapardım :)
BIZIM GOZUMUZDE ZATEN SIVASSPOR REAL MADRIDDEN DAHA FIYAKALI BI TAKIM ZATI.
TOPUNUN KOKUNE KIBRIT SUYU.
OLUMUNE SIVAS
Serkan-58 17.07.2005, 16:19 SİHİRLİ DEĞNEK İLE ÜLKEMİZDEKİ CEHALETİ YOK ETMEK İÇİN KULLANIRDIM
+ IMZA
gercek58li 17.07.2005, 18:00 SIHIRLI DEYNEGIM OLSAYDI TÜM SIVASLILARIN SIVASSPORU LAFLA DEGIL HER ZAMAN KALPTEN, MADDI VE MANEVI DESTEKLEMESINI VE DE STADLARI DOLDURMASINI SAGLARDIM :!: :!: :!:
EGERKI O DEYNEK BENDE OLSAYDI SIVASI DUNYANIN MERKEZI YAPAR SİVASSPORU,DA BUTUN DUNYANIN ÖRNEK ALACAGI BIR TAKIM YAPARDIM KENDIM İCİN HIC BIR ŞEY İSTEMEZDIM. :lol: :lol: :lol:
EGERKI O DEYNEK BENDE OLSAYDI SIVASI DUNYANIN MERKEZI YAPAR SİVASSPORU,DA BUTUN DUNYANIN ÖRNEK ALACAGI BIR TAKIM YAPARDIM KENDIM İCİN HIC BIR ŞEY İSTEMEZDIM. :lol: :lol: :lol:
abi merak etme o değnek elimizde birlik olursa oda olacak inşallah.
|