Orijinalini görmek için tıklayınız : ANTEP MACI İSTANBULA ALINSIN
arkadaslar bildiğimiz üzere sivastaki ilk macımızda cezalıyız malumunuz konya macı nedeniyle tarafsız sahada oynanacakmış.
işte tarafsız saha istanbulda oynanmalı mac...buna ne gibi bir mazeret bulacak tff?
nedersiniz?
Güzel olur ancak istanbul'a verileceğini sanmam... zaten önümüze taş koymak için ellerinden geleni yapıyorlar!!!:mad: :mad:
1967_DERNEK_10UR 21.12.2005, 18:38 istanbul çok uzak olur ama orda seyirci sıkıntımız olmaz..bana göre yakın şehirler daha iyi..
Bencede İstanbula alınsın ....Gideriz maça :D
samsununda seyircisi var...ama dedin gibi taş koymak para ile değil.
macı muğlaya almasın...bu tff den herşey beklenir.
2 yarı ilk maçımız Samsun değil
Gaziantep maçıdır..
Gaziantep maçını keşke İstanbul a alsalar..
ama almazlar çok seyircimiz olduğu için
yine bize zorluk çıkartırlar
ayrıca kulübümüzün cezanın bozulması için
tahkim kuruluna gitmesi çok iyi olur....
her ceza alan tahkim kuruluna gidiyor ve cezasını indirtiyor
federasyona niye tepki mailleri atmıyoruz ??????????????
alimuharrem58 21.12.2005, 18:43 abı ıstanbula almazlar ama mugla ya belkı
Evet maç Antep'le...
küçük hata hemen düzeltelim...
İnşallah İstanbul olur..Ama bunu Federasyon mu belirliyor ?Sİvasporumuz seçemiyor mu???
İnşallah İstanbul olur..Ama bunu Federasyon mu belirliyor ?Sİvasporumuz seçemiyor mu???
Ceza olduğundan dolayı federasyon belirliyor olsa gerek...:confused: :confused:
bari hakkariye almasalar macı :)
bari hakkariye almasalar macı :)
Yoh Canım sende!!!!:D
bellimi olur tff bu...her şey yapar...hakkari sivasa istanbuldan aykın muğladan iyidir :)
alimuharrem58 21.12.2005, 18:59 İSTANBUL OLSA IYI OLUR SİVASA GİDECEGIME İSTANBULDA IZLERIM BIRAZ BENCIL MI OLDUM
bellimi olur tff bu...her şey yapar...hakkari sivasa istanbuldan aykın muğladan iyidir :)
Muğlaya gittiğimizde Altay cezalıydı...:D
cemal58yiğido 21.12.2005, 19:02 BENCE ŞÖYLE DÜŞÜNÜRLER SİVASIN İSTANBULDADA ÇOK TARAFTARI VAR ORDA YAPARSAK ONLARA ÖDÜL OLUR O YÜZDE BAŞKA YERDE YAPALIM DERLER
______________________________ _______
HAVASI SERT İNSANI MERT SİVASIM
Muğlaya gittiğimizde Altay cezalıydı...:D
evet biliyorum ama bu tff sivasın elini kolunu bağlamak için elinden geleni yapar...halbuki muğldaki macta bile vardık...
almanyaya alsın macı nasıl fikir?
evet biliyorum ama bu tff sivasın elini kolunu bağlamak için elinden geleni yapar...halbuki muğldaki macta bile vardık...
almanyaya alsın macı nasıl fikir?
Bence ordada dolar...İsterse Maracana'da olsun kesin bi sivaslı olur maçta :D
alimuharrem58 21.12.2005, 19:12 TFF İŞİ BELLI OLMAZ NEREYE ALACAKLARI KONUSUNDA AMA SİVAS KENDİ SAHASINDA BUNUDA DUSUNMELEI LAZIM
TFF İŞİ BELLI OLMAZ NEREYE ALACAKLARI KONUSUNDA AMA SİVAS KENDİ SAHASINDA BUNUDA DUSUNMELEI LAZIM
Bence İstanbula alınır kafanızı yormayın..benim tahminim yani..tahminlerimde genelde tutuyor...
sivas nerde sivaslı olrda...dedin gibi sivası yanlız bırakmayız.
sivas nerde sivaslı olrda...dedin gibi sivası yanlız bırakmayız.
Bir kaç çapulcunun yüzünden böyle oldu..Şimdi ödesinler bakalım bedelini....
1967_DERNEK_10UR 21.12.2005, 19:18 sivasspor nerde biz ordayız..
böyle ceza mı olur yahu! İstanbul'a maçı almak ceza değil ödül olur.Biz başkalarına diyoruz, başkalarını eleştiriyoruz.Mesela G.Saray'a saha kapatma cezası verilmişti, gittiler maçı Diyarbakır'da oynadılar. Hem de Ali Sami Yen'den daha fazla seyirciyle oynadılar.Böyle ceza mı olur? Biz onları eleştiriyoruz, bari biz de cezamıza razı olaım.
böyle ceza mı olur yahu! İstanbul'a maçı almak ceza değil ödül olur.Biz başkalarına diyoruz, başkalarını eleştiriyoruz.Mesela G.Saray'a saha kapatma cezası verilmişti, gittiler maçı Diyarbakır'da oynadılar. Hem de Ali Sami Yen'den daha fazla seyirciyle oynadılar.Böyle ceza mı olur? Biz onları eleştiriyoruz, bari biz de cezamıza razı olaım.
ortada bir suc olsa cezamıza razıyız ama sucumuz ne? biliyorsan bizi bilgilendirimisin.
Suçsuz hiç kimseye ceza verilmez.Ben çok iyi bilmiyorum olayları ama televizyondan gördüğüm kadarıyla taraftarlarımız da yapmış bir şeyler. Ama şu bir gerçek ki suçumuz olmasaydı bu ceza verilmezdi.Bu tamamen benim fikrim.İster kızın ister sövün.Ama biraz da kendimize kızalım, kendimizi eleştirelim.
Suçsuz hiç kimseye ceza verilmez.Ben çok iyi bilmiyorum olayları ama televizyondan gördüğüm kadarıyla taraftarlarımız da yapmış bir şeyler. Ama şu bir gerçek ki suçumuz olmasaydı bu ceza verilmezdi.Bu tamamen benim fikrim.İster kızın ister sövün.Ama biraz da kendimize kızalım, kendimizi eleştirelim.
Gardaş haklısın ..Kale arkasındaki üç-beş kolpacı yaptı bunu..şimdi ödesinler bedelini...
Ha şöyle.Bir mantıklı yiğido çıktı.Biraz da kendimizi eleştirelim, kendi hatalarımızı da ortaya dökelim.Hiçbir şeyi örtbas etmeyelim.Neyse cezamız da çekeriz, başka yolu yok.Suçluyuz ki ceza verildi.
Ha şöyle.Bir mantıklı yiğido çıktı.Biraz da kendimizi eleştirelim, kendi hatalarımızı da ortaya dökelim.Hiçbir şeyi örtbas etmeyelim.Neyse cezamız da çekeriz, başka yolu yok.Suçluyuz ki ceza verildi.
Tabi ama yönetiminde bişeyler yapması lazım....Eğer bu gurplar olay çıkarıyosa ki çıkarıyo ..Alasın stata veya gerekli önlemler alınsın yoksa biz her maçımızı dışarda mı oynayacazğız???
hancer58 21.12.2005, 19:45 ya sımdı ben kufur etsem bunlara sılınecek burdan ben ne soleyım bunlara ya
dua edelımde tff macı antepe almasın!!!!!!!!!!!!!!!!!
ya sımdı ben kufur etsem bunlara sılınecek burdan ben ne soleyım bunlara ya
dua edelımde tff macı antepe almasın!!!!!!!!!!!!!!!!!
evet ya bu tff yaparmı yapar zaten ilk macı adanada oynamıştık...bence bu macı ankaraya alırlar.
evet ya bu tff yaparmı yapar zaten ilk macı adanada oynamıştık...bence bu macı ankaraya alırlar.
aDANADA DA ANTEPİN CEZASI YÜZÜNDEN OYNAMIŞTIK....:D
serhankaburcuk 21.12.2005, 19:56 Valla İstanbula alınacaksa bile Olimpiyat stadına alınmamalı...Çünkü orada 3 maç oynadık seyirci bulamıyorduk yani...Eğer alınırsa bile Diğer 3 büyük stattan birisi olmalı...
serhankaburcuk 21.12.2005, 19:58 Ben bu federasyonun yaptığı hiçbirşeye güvenmiyorum valla maçı Muğlayada alabilir yani...:):)
Ben bu federasyonun yaptığı hiçbirşeye güvenmiyorum valla maçı Muğlayada alabilir yani...:):)
mUĞLADA OLMAZDA YAKIN Bİ YERDE VEYA İSTANBULDA OLUR!!!!
serhankaburcuk 21.12.2005, 20:02 mUĞLADA OLMAZDA YAKIN Bİ YERDE VEYA İSTANBULDA OLUR!!!!
Valla seyirci potansiyeli açısından iyi bir yer olsunda farketmez....
Valla seyirci potansiyeli açısından iyi bir yer olsunda farketmez....
Biz heryerdeyiz çünkü...........
serhankaburcuk 21.12.2005, 20:07 Biz heryerdeyiz çünkü...........
Evet 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ İLK YARI OLDUGU GİBİ İKİNCİ YARIDA HERYERDE OLACAK...
sivaslıyı sivasspor nerede biz ordayız
catli_58 22.12.2005, 00:04 Bence ANTEP MAÇI tOKAT yOZGAT VEYA ANKARA DAN BİRİNDE OLACAK GİBİ GELİYOR.
yusuf_07 22.12.2005, 00:08 bence kayseri ankara veya malatyaya alırlar maçıııı.
Arif Coşkun 22.12.2005, 00:11 Malatya olacakmış gibi bir his var içimde.
sivasli_tufan 22.12.2005, 01:28 ankaraya verirler bence.
BROTHERS58 22.12.2005, 01:28 İSTANBUL OLABİLİR NEDEN OLMASIN AMA ANTALYADA OLSA İYİ OLURDU HANİ:)
BROTHERS58 22.12.2005, 01:30 BAK TOKAT AKLIMA GELMEDİ VALLA TEK DOSTUMUZ TOKAT HERALDE JEST OLSUN TOKATTA OLSUN.
YatodaSin 22.12.2005, 01:52 Istanbul olsa iyi olur.Seyircimizde cok olur ve takimimiz sahayi iyi biliyor.
Aliskinik Olimpiyatta oynama.Insallah Istanbul olue
gercek58li 22.12.2005, 01:56 Nerde olursa olsun,Sivasspor icin her yer aynidir!
Baslangicta o kadar puani evindemi aldi?
bu mac yozgatta olabilir benimde içimden yozgat geçiyor.
Arif Coşkun 22.12.2005, 20:51 İstanbul olursa inşallah, Ali Sami Yen yada Beşiktaş İnönü olur.Olimpiyat kış günü çok zor seyirci fazla gitmez.
antalyali_yigido 22.12.2005, 21:14 maç antalyada olur inşallah
Arif Coşkun 22.12.2005, 21:17 maç antalyada olur inşallah
herkes kendi bölgesine alıyo valla maçı:)
antalyali_yigido 22.12.2005, 21:20 herkes kendi bölgesine alıyo valla maçı:)
valla gardaş özledik takımımızı alsınlar antalyaya şu maçı
Arif Coşkun 22.12.2005, 21:24 [QUOTE=antalyali_yigido]valla gardaş özledik takımımızı alsınlar antalyaya şu maçı[/QUOTE
Bu böyle olmayacak.Yazı tura atcaz:D
antalyali_yigido 22.12.2005, 21:27 yok yok antalya sıcak üşümez futbolcular... :)
Arif Coşkun 22.12.2005, 21:54 yok yok antalya sıcak üşümez futbolcular... :)
Bir son dakika gelişmesi: Maç istanbula alındı:D
öncelikle inşallah bu saçma sapan ceza kalkar;
ceza kalkmazsa federasyonun belirleyeceği yerde maç oynanır
çünkü cezayı federasyon verdiği için federasyonun pardon
fenerasyonun belirlediği yerde oynanır..
İstanbulda seyircimiz çok olduğu için cezayı hafif bulurlar..
keşke İstanbulda oynanasa da gidebilsek...
Arif Coşkun 22.12.2005, 22:47 öncelikle inşallah bu saçma sapan ceza kalkar;
ceza kalkmazsa federasyonun belirleyeceği yerde maç oynanır
çünkü cezayı federasyon verdiği için federasyonun pardon
fenerasyonun belirlediği yerde oynanır..
İstanbulda seyircimiz çok olduğu için cezayı hafif bulurlar..
keşke İstanbulda oynanasa da gidebilsek...
Keşkee gardaş bizde duacıyız öyle karar alsalar diye
son dakka gelişmesi mac hakkaride oynanacakmış :)
gercek58li 23.12.2005, 01:50 son dakka gelişmesi mac hakkaride oynanacakmış :)
Gardas,benim duyumum sizinkinden saglam
MAC KÖLN DE OYNANACAK!!!:D
Ali sami yende olsada 5 dakikada gitsem :D :D
bencede en tarafsız saha istanbulda, federasyon bir iyilik yapsın antepe :))
ANTEP MAÇI İSTAMBULA ALINIRSA COOOOOOOOK GUZEL OLUR
ANTEP MAÇI İSTAMBULA ALINIRSA COOOOOOOOK GUZEL OLUR
HAKLISIN SALİİH ABİİ COK İYİ OLUR EN AZINDAN SENDE GELİRSİN MACA
Ali sami yende olsada 5 dakikada gitsem :D :D
neler düşünyon :) banada uyar... yer mekan farketmez sivas bu heryerdeyiz..
HAKLISIN SALİİH ABİİ COK İYİ OLUR EN AZINDAN SENDE GELİRSİN MACA
VALLAHI COOOK İYİ OLUR
aslında macı almanyaya alsalar ne olur gurbettekiler için? ama tff bunuda becermezki?
alimuharrem58 23.12.2005, 23:58 İNSALLAH İSTANBULA ALIRLARDA IZLERIZ HEP BERABER
insallah bu mac olimpiyatta oynanir. tabi tff antep ve diger rakiplerimizin baskilarina boyun eymezse.bu konuda sivasli milet vekilerimizden destek bekliyoruz.cunku istanbulda oynanacak bu mac sivasspor icin yeni bir baslangic olacagina inaniyorum .selamlar
extrasivas 24.12.2005, 20:54 bu fenerasyon bu maci antepin sahasina bile koyabilir
alimuharrem58 24.12.2005, 20:58 bu fenerasyon bu maci antepin sahasina bile koyabilir
ANTEPE VERIRLERSE HIC SASIRMAM BUNLARDAN HERSEY BEKLENIR
MAVİ_BERE 24.12.2005, 22:50 EEE KOSKACA FEDERASYON KAFA MI TUTACAN?
HAYIRLISI OLSUN...
1967_DERNEK_10UR 25.12.2005, 10:43 BU MEVSİMDE İSTANBUL BİZE ÇOK UZAK.MALUM YOL VE HAVA ŞARTLARI..YOZGAT OLABİLİR..EN KÖTÜ YOZGTA STADINI DOLDURURUZ..
Etem-Murat 25.12.2005, 11:40 GÖNÜL İSTERDİKİ İZMİRDE OYNANSIN BURDADA COK TARAFTARIMIZ VAR
MACLARI DÖRT GÖZLE BEKLERLER NASİP SİVASA YAKIN YER OLSUN
KİMSE PERİŞAN OLMASIN
ercan_dpinar 25.12.2005, 12:13 bencede izmir alsancak stadyumunda oynansın ordada çok sivaslı var onlarada sivassporu canlı görmek nasip olsun inanıyorumki stadı tıka basa doldururlar:)
Etem-Murat 25.12.2005, 12:15 bencede izmir alsancak stadyumunda oynansın ordada çok sivaslı var onlarada sivassporu canlı görmek nasip olsun inanıyorumki stadı tıka basa doldururlar:)
TEŞEKKÜRLER YİGİDO GÖNLÜME SU SERPTİN
Bence antep maçını en yakın il olarak Tokatta oynasak çok güzel olur hem yakın hemde müthiş seyirci gider sivastan.İstanbulda da ali samiyende olsa oda güzel olur ama bu federasyon orasını sivasa vermez olimpiyatı gösterir oda biraz uzak oldugu için fazla taraftar gelmez bu durum da sivasspor için hem maddi hemdi manevi yönden çıkarlarını düşünmek lazım diye düşünüyorum...
1967_DERNEK_10UR 26.12.2005, 12:17 WALLA SİVASSPOR'UN MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA İYİ BİR SEÇİM YAPILMASI DAHA İYİ OLUR AMA BENCE YOZGAT VEYA TOKAT DAHA İYİ OLUR..
^ramazan^ 26.12.2005, 12:22 yönetimin bu işinde üstesinden geleceğine inanıyorum inşallah istanbul olurda hangi stad olacağı önemli deil biz orayı federasyona inad doldururuz ama genede her şeyin hayırlısı
Etem-Murat 26.12.2005, 13:21 WALLA SİVASSPOR'UN MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA İYİ BİR SEÇİM YAPILMASI DAHA İYİ OLUR AMA BENCE YOZGAT VEYA TOKAT DAHA İYİ OLUR..
TABİKİ ÖNCE SİVASIN MENFATI DAHA ÖNEMLİ
serhankaburcuk 26.12.2005, 13:46 Sivasspor maddi ve manevi açıdan maçın ya Kayseride yada Onurun da dediği gibi Yozgatta oynanması gerekir...Seyirci olarakda Yozgatda veya Kayseride enaz 10000 taraftara oynarız...
cihanakkus 26.12.2005, 14:11 BEN BİR İSTANBULLU YİGİDO OLARAK MACIN İSTANBULDA OLMASINI İSTERİM..İNŞALLAH İSTANBULA ALIRLAR...
serhankaburcuk 26.12.2005, 14:31 BEN BİR İSTANBULLU YİGİDO OLARAK MACIN İSTANBULDA OLMASINI İSTERİM..İNŞALLAH İSTANBULA ALIRLAR...
Valla gardaş sezon başında Sivasspor Cumhuriyet kupası dahil toplam 5 maç oynadı ama seyirci katkısı hiç yoktu...Bu sebebten İstanbulda oynanmasını istemiyorum...İnşallah Sivasa yakın olan ya Kayseri Yada Yozgatta oynanır...
CAGLAYAN 26.12.2005, 14:40 ARKADASLAR DURUN BIR BAKALIM HEMEN TELASLANMAYALIM HENÜZ KARAR SONUCLANMADI.
YÖNETIM TFF´e ITIRAZ DILEKCESI VERDI. BUGÜN YARIN CEVABINI ALIRIZ.
SAHANIN KAPATILMA KARARININ FESH EDILIP CÜZI BIR PARA CEZASINA DÖNÜSTÜRÜLECEGI KANISINDAYIM.
alimuharrem58 26.12.2005, 18:41 TAHKIM KURULU INSALLAH KARARI CEZAYI KALDIRMAK OLURDA RAHAT OLURUZ
Sivasspor’a verilen saha kapama cezasına yapılan itirazın bugün sonuçlanması bekleniyor. Ligin 16. haftasında 4 Eylül Stadı’nda oynanan Sivasspor-Konyaspor maçı sonrasında, Konya taraftarının bulunduğu tribünlerde olay çıkmış,ancak PFDK çıkan olaylarda her iki takım taraftarınıda suçlu bularak kulüplere birer maç saha kapama cezası vermişti. Geçtiğimiz hafta içerisinde cezaya itiraz edip tahkime giden Konyaspor’un bu cezası kaldırılmış ve onun yerine 20 bin YTL para cezası verilmişti. Cuma günü tahkim kuruluna resmi itirazını yapan Sivasspor’un bu itirazının bugün yapılacak olan toplantıda görüşülüp karara bağlanması bekleniyor.
Sivasspor 2. Başkanı Mehmet Oflaz, bugün yapılacak olan toplantıdan çıkacak kararın Sivasspor’un lehine olmasını beklediklerini söyledi. Tahkim kurulu Sivasspor’un itirazını kabul etmezse, ikinci yarının 2. haftasında 4 Eylül Stadı’nda oynaması gereken Gaziantepspor maçını başka bir şehirde oynamak zorunda kalacak.
inşallah sivasta oynar ama oynayamazsa ankarada oynamasını çok isterim :)
ARKADAŞLAR BÜYÜK İHTİMALLE MAÇ YA MALATYADA YADA KAYSERİDE OYNANIR..HEM ANTEPE HEMDE SİVASA YAKIN OLMAI AMCIYLA..İSTANBULA ZOR VERİRLER..TABİKİ İSTANBULDA OLMASI BİZİM İÇİN İÇİN BÜYÜK AVANTAJ OLUR AMA,ZANNETMİYORUM İSTANBULA VERİLECEĞİNİ.
serrkann58 27.12.2005, 10:04 Bence maçı istanbula alıcaklar seyiricide maça gelirse güzel hasılat olur
1967_CLUB_ÖZGÜR 27.12.2005, 10:14 sivasspor nerde biz ordayız..
MAÇ NERDE OLURSA OLSUN DESTEĞİMİZ YİNE EKSİKSİZ OLACAK...İNŞALLAH O ZAMAN ŞARTLAR İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLUR...
ErdalGüler 27.12.2005, 10:29 Lütfen İstanbul seyircisi diyerek Sivasspor a gönül vermiş Sivaslı arkadaşlarımızı küçümsemeyin büyük diye tabir edilen takımların 3 bin 5 bin kişiye oynadığı dönemlerde Sivasspor İstanbul daki Sivaslıların desteğiyle 10 binlere 20 binlere oynadı... Bu küçümsenecek bir rakam değil... Lütfen taraftarı yargılamayın... iNŞALLAH MAÇ İSTANBULDA OLUR BİZDE DESTEKLERİZ....
1967_CLUB_ÖZGÜR 27.12.2005, 10:33 Lütfen İstanbul seyircisi diyerek Sivasspor a gönül vermiş Sivaslı arkadaşlarımızı küçümsemeyin büyük diye tabir edilen takımların 3 bin 5 bin kişiye oynadığı dönemlerde Sivasspor İstanbul daki Sivaslıların desteğiyle 10 binlere 20 binlere oynadı... Bu küçümsenecek bir rakam değil... Lütfen taraftarı yargılamayın... iNŞALLAH MAÇ İSTANBULDA OLUR BİZDE DESTEKLERİZ....
İST. DESTEK GÜZEL Dİ !! AMA ORTADA Bİ GERÇEK VAR Kİ...10 BİNLER 20 BİNLER ARTIK YOK !! HALA X TAKIM SEVDASI !!
serhankaburcuk 27.12.2005, 10:37 MAÇ NERDE OLURSA OLSUN DESTEĞİMİZ YİNE EKSİKSİZ OLACAK...İNŞALLAH O ZAMAN ŞARTLAR İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLUR...
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK NE ŞARTTA OLURSA OLSUN HERZAMAN VE HERYERDE TAKIMIMIZ İLE BERABERİZ...
ErdalGüler 27.12.2005, 11:26 İST. DESTEK GÜZEL Dİ !! AMA ORTADA Bİ GERÇEK VAR Kİ...10 BİNLER 20 BİNLER ARTIK YOK !! HALA X TAKIM SEVDASI !!
BEN İSTANBULDAKİ BİR SİVASSPOR MAÇININ EN AZ 10000 TARAFTAR TOPLAYACAĞINA İNANIYORUM... VE CANI GÖNÜLDEN EĞER TARAFSIZ SAHA OLACAKSA İSTANBULDA OYNANMASINI İSTİYORUM.. ANCAK MAÇIN YA ALİSAMİYEN YADA KADIKÖYDE OLMASI GEREKLİ ÇÜNKÜ OLİMPİYAT STADI BİRÇOK KİŞİNİN YOL PROBLEMİ YÜZÜNDEN GİDEMEDİĞİ BİR STAD VE O ZAMAN YETERLİ TARAFTAR TOPLANMAZ BENCE...
RECEP_YÜKSEL 27.12.2005, 12:27 TOKAT VE YOZGAT OLABİLİR AMA İSTANBULDA OLURSA BİZ İSTANBULDAKİ SİVASLILAR İÇİN SON BİR ŞANŞ OLABİLİR TÜRBÜNLERİ DOLDURMAK İÇİN ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE SÜPER LİGDE HİÇ FUL ÇEKEMEDİK İSTANBULDA BU SEFER DAHA ÇOK DESTEK DAHA ÇOK TARAFTAR OLMALIYIZ HAYIRLISI HANGİSİYSE O OLSUN SAYGILAR ( SİVASLIYSAN ÖVÜN DEĞİLSEN DÖVÜN HA BABAM DÖVÜN)
alimuharrem58 27.12.2005, 19:34 tahkımdeydı neoldu haberı olan varsa yazsın kesınlestıyse ankara veya yozgat iyi olur
alimuharrem58 27.12.2005, 19:35 istanbul istiyordum ama 67 taraftar dernegınıde dusunmek lazım dogru degıl mıyım
1967_CLUB_ÖZGÜR 27.12.2005, 19:39 istanbul istiyordum ama 67 taraftar dernegınıde dusunmek lazım dogru degıl mıyım
GONUL ISTERKİ..MACIN OYNANACAGI YER KIMSEYI SIKINTIYA SOKMASIN...
MAC NERDE OLURSA OLSUN,YETERKİ SİVASSPORUMUZUN YANINDA HEP BİRİLERİ OLSUN !!
yer farketmez fizanda olsa antepi yeneriz ilk macı adanada oynamıştık şimdi fark etmez 3 puanın alınacağından hiç şüphem yok
alimuharrem58 27.12.2005, 19:41 GÖNULDE O DA VAR ÖZGUR
Valla gardaş sezon başında Sivasspor Cumhuriyet kupası dahil toplam 5 maç oynadı ama seyirci katkısı hiç yoktu...Bu sebebten İstanbulda oynanmasını istemiyorum...İnşallah Sivasa yakın olan ya Kayseri Yada Yozgatta oynanır...
istanbulda hiç mağlup olmadık reis,,bu da ayrı bir özellik yıllardır böyle ;)
Bence İstanbula alınır kafanızı yormayın..benim tahminim yani..tahminlerimde genelde tutuyor...
...tahminin tutsun başka bişey istemiyorum dj:) benim tahminim de o
serhankaburcuk 01.01.2006, 20:07 istanbulda hiç mağlup olmadık reis,,bu da ayrı bir özellik yıllardır böyle ;)
Evet tabiki öyle ama...Ben birazda seyirci açısından düşündüm....İnşallah İstanbulda olsa bile bu sefer hemşerilerimiz takımını yalnız bırakmazlar...
dogukan58 01.01.2006, 20:16 İNSALLAH İSTANBULA ALINIRDA bizde doya doya maça bakarız :))
alimuharrem58 03.01.2006, 09:55 MAÇ ŞİMDİ NERDE OYANACAGI BELLI OLDU ?
Arif Coşkun 03.01.2006, 09:58 MAÇ ŞİMDİ NERDE OYANACAGI BELLI OLDU ?
Bildiğim kadarıyla net bir açıklama yok.Nerede oynanacağı bilinmiyor,net bir bilgisi olan varmı?
1967_CLUB_ÖZGÜR 03.01.2006, 10:12 İnşallah Yozgat Yada Malatyada Olur.... :D
SaRiKaN58 03.01.2006, 11:07 sivasta oynanmasi lazim kardesim
serhankaburcuk 03.01.2006, 20:11 sivasta oynanmasi lazim kardesim
İtirazı kabul etmediler ama yönetimin bir kez daha itiraz etmesi lazım..Tabiki Sivasta oynansın hiçbiryer evimiz gibi olmuyor...
sinan-58 03.01.2006, 20:14 istanbulda asla oynanmamalı en iyi yer sivas olmazsa yozgat hemde sivasa yakın
|