Orijinalini görmek için tıklayınız : YENI YILINIZ KUTLU OLSUN

CAGLAYAN
22.12.2005, 12:26
http://www.milliyet.com.tr/ozel/yeniyil2005/ekart/8.gif

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2006 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

eren1
22.12.2005, 12:33
2006 YILI ÜLKEMİZE BARIŞ MUTLULUK VE HUZUR GETİRSİN BÜTÜN KÖTÜ OLAYLAR 2005 LE BERABER GİTSİN ...

SİVASSPORUMUZADA HAYIRLI UGURLU OLSUN YENİ YIL.....

FATIMA
22.12.2005, 12:49
Sağduyu aklın kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır.Yeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle..

casus84
22.12.2005, 13:03
2006 yılında tüm sivaslılara ve sivassporlulara sağlık ve mutltluklar dilerim.

cemal58yiğido
22.12.2005, 13:11
2006 YILININ HERKEZE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİM

cemal58yiğido
22.12.2005, 13:17
YIL BAŞINI COŞKULU KUTLAMAYALIM ÇÜNKÜ BU HIRİSTİYANLIĞA DAYALI BİR BAYRAM GİBİDİR BİZDE ONLAR GİBİ OLMAYALIM BUNU EVİMİZDE MISIR PATLATALIM OYUN OYNAYALIM VE LÜTFEN BİRBİRİNİZE HEDİYE ALMAYIN
BİZ BİZİM ŞENLİKLERİMİZ VAR BİZİM NASI KURABAN BAYRAMIMIZ VARSA
HRİSTİYANLARINDA KURBAN BAYRAMI VAR PAKİSTANDAKİ KARDEŞLERİMİZ
ŞUAN DÜŞÜNSENİZE O SOĞUKTA NE YAPIYOLARDIR BİZDE BİZİM DİNİMİZE YAKIŞANI YAPALIM VE YIL BAŞINI EVİMİZDE SAKİNCE KUTLAYALIM BU BİZE YAKIŞMAZ

ElbeyLi58
http://www.ajansspor.com/galeri/resim/ajansspor_foto_1126.jpg
http://www.ajansspor.com/galeri/resim/ajansspor_foto_1120.jpg
http://www.ajansspor.com/galeri/resim/ajansspor_foto_1122.jpg
http://www.ajansspor.com/galeri/resim/ajansspor_foto_1135.jpg
2004-2005 2 lig Sampiyon olmustuk
sevinc inanilmasdi ..........
2006 ins. gine büyük bir sevincimis olur
sonunda 15.bile olsak :rolleyes:

Herkese 2006 yilinin saglik, mutluluk,
basari ve bol kazanc getirmesi dilekleriyle.
Nese dolu yillar!

1967_DERNEK_10UR
YILLAR NE ÇABUK GELİP GEÇİYOR..MUTLU YILLAR WWW.SİVASSPOR.COM...;)

hemso58
22.12.2005, 13:23
2006 HERKESE HAYIRLI UGURLU OLSUN.SAGLIK VE MUTLULUK GETIRSIN.
SİVASSPORUMUADA BASARILAR GETIREN BIR YIL OLUR INSALLAH...

Arif Coşkun
22.12.2005, 13:24
Arkadaşım burası bir spor sitesi. Kim nerede nasıl kutlarsa kutlar yılbaşını.Bunu senin yönlendirmenlemi kutlayacaklar.İllada birşey yaz diyorsan,her toplumun kendine has adeti töresi vardır.Sonra yılbaşını onlara neden mal ediyorsun bunu anlayamadım.Dünyada 7 milyar sanıyorum insan yaşıyor.Bu 7 milyar insanda yeni bir yıla daha merhaba diyor,yeni yıla girerken ,dileyen mısır patlatır,dileyen çiklet çiğneyerek yeni yıla gier, bunlar seni neden bu kadar ilgilendiriyor bir anlam veremedim doğrusu.

1967_DERNEK_10UR
22.12.2005, 13:25
AKSİLİK İŞTE YILBAŞINDA BAHADIR İLE SEBAHHATİN ABININ DOĞUM GÜNÜ TAM YILBAŞINA DENK GELİYOR..NASIL EDECEZ...:rolleyes:

ElbeyLi58
22.12.2005, 13:27
YIL BAŞINI COŞKULU KUTLAMAYALIM ÇÜNKÜ BU HIRİSTİYANLIĞA DAYALI BİR BAYRAM GİBİDİR BİZDE ONLAR GİBİ OLMAYALIM BUNU EVİMİZDE MISIR PATLATALIM OYUN OYNAYALIM VE LÜTFEN BİRBİRİNİZE HEDİYE ALMAYIN
ŞUAN DÜŞÜNSENİZE O SOĞUKTA NE YAPIYOLARDIR BİZDE BİZİM DİNİMİZE YAKIŞANI YAPALIM VE YIL BAŞINI EVİMİZDE SAKİNCE KUTLAYALIM BU BİZE YAKIŞMAZ
gardas bu konulara girmesek

Arif Coşkun
22.12.2005, 13:31
BEMBEYAZ YAĞAN KAR
NE YAŞANIRSA YAŞANSIN
ÖRTER GEÇMİŞİN HATALARINI...
YENİ BİR GELECEK SUNAR VE YENİ BİR BAŞLANGIÇ...
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN...

Serkan-58
22.12.2005, 13:55
2006 YILININ HERKESE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİM....

bektasi
22.12.2005, 16:21
2006 yılında tüm sivaslılara ve sivassporlulara sağlık ve mutltluklar dilerim.

DJMuRaT
22.12.2005, 16:27
Anaaaaaaaaa....Giden ömrümüzden gidiyor wallaaaa.....Ölüme her gün biraz daha yaklaşıyoz....

2006 yılı Tüm sivasspor CAmiasına Başarı Getirsin....

twity_58
22.12.2005, 16:55
YENİ
YILIN
HERKESE
BARIS
ESENLIK
VE MUTLULUK
GETIRMESI
DILEGIYLE...

yerliturkuaz
22.12.2005, 17:01
2006 herkese mutluluk ve huzur getirsin.

ofgurleyuk78
22.12.2005, 17:09
Bir kisi hariç herkes ne güzel temennilerde bulunmus. Yigido'ya yakisan da bu.
2006 yili 2005 yilindan daha çok mutluluk getirsin vatanima milletime, yigidolarima. Keskesi az, iyikisi çok mutlu seneler.

GuNaY
22.12.2005, 17:16
Eski yıl götürdü bilinmez ama,
Yeni yıl mutluluk, mutluluk, mutluluk getirsin...
eee tabi 3puanlarda :)

sinan58_34
22.12.2005, 17:17
2005 ten ne anladımkı 2006 dan bısey anlayım yenı yıl herkese hayırlı olsun

alimuharrem58
22.12.2005, 17:17
2006 yılı sivaslı hemserılerıme ve sivasspora iyi gelir insallah

veysel
22.12.2005, 17:18
2006 YILI HERKESE HAYIRLI VE UGURLU OLSUN NUCE MUTLU YILLARA

Arif Coşkun
22.12.2005, 17:29
Eski yıl götürdü bilinmez ama,
Yeni yıl mutluluk, mutluluk, mutluluk getirsin...
eee tabi 3puanlarda :)

Bu geçen yılda,geçen yılın gelecek yılı değilmiydi:)) Zaman geçmiyor,"biz geçiyoruz" demiş bir düşünür. Ve doğru demiş:)) Mühim olan,çalışmak iyi yaşamak,iyi dostlar edinmek, sevmek,sevilmek, SİVASSPOR'U SUPER LİGDE ŞAMPİYON GÖRMEK:))
Herkese Sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllar.

yigido24
22.12.2005, 18:58
YENI YILINIZ KUTLU OLSUN

BOUN
22.12.2005, 19:07

Kardeşim doğru söylüyorsun. Herkes kendi bayramını kutlasın. Biz kendi bayramlarımızda mutluyuz. Gözlüklerindeki dolar işaretleriyle dünyaya bakanların bayramından bize ne.....

Ama kimsenin bayramına şununa bununa alet olmadan miladi 2006 senesinin tüm Sivaslı hemşerilerime, Türkiyemize ve İslam alemine mutluluklar yaşatmasını diliyorum. Yılbaşınızı, noelinizi değil yeni yılınızı kutlarım.

Hepinize saygı ve sevgiler......

5841
22.12.2005, 19:17
yeni yılıniz kutlu olsun. 2006 yılı türk milletine hayırlı ugurlu olur inşallah

Arif Coşkun
22.12.2005, 19:21
Kardeşim doğru söylüyorsun. Herkes kendi bayramını kutlasın. Biz kendi bayramlarımızda mutluyuz. Gözlüklerindeki dolar işaretleriyle dünyaya bakanların bayramından bize ne.....

Ama kimsenin bayramına şununa bununa alet olmadan miladi 2006 senesinin tüm Sivaslı hemşerilerime, Türkiyemize ve İslam alemine mutluluklar yaşatmasını diliyorum. Yılbaşınızı, noelinizi değil yeni yılınızı kutlarım.

Hepinize saygı ve sevgiler......

Sevgilii boun arkadaşım.Bu görüşlerinize ben katılmıyorum. Birincisi yeni bir yıla girmeyi ve o gün hazırlık yapıp eğlenmeyi başkalarına mal edip,ortamı farklı yönlere çekmeye hiç hakkınız olmadığını düşünüyorum.Özgür bir toplumda yaşıyoruz,insanlar dilediği şekilde dilediği gibi kutlayarak eğlenerek girebilir yeni yıla.Hem bu ne çelişki hem ismini yabancı"boun" olarak takıyorsun hem onların yaşam şeklini eleştiriyor beğenmiyorsun.
Çağlayan bey buraya bir konu açmış herkes birbirinin yeni yılını kutlasın diye.Lütfen sizden çok rica ediyorum bu konuyu daha farklı ortamlara çekecek yazılar yazmayın. Bırakın herkes nasıl istiyorsa öyle kutlasın o etrcihleri kendilerine bırakın.
Saygılar

puar
22.12.2005, 19:24
nice yıllara sivaslı hemşerilerimle...

BOUN
22.12.2005, 19:31
Sevgilii boun arkadaşım.Bu görüşlerinize ben katılmıyorum. Birincisi yeni bir yıla girmeyi ve o gün hazırlık yapıp eğlenmeyi başkalarına mal edip,ortamı farklı yönlere çekmeye hiç hakkınız olmadığını düşünüyorum.Özgür bir toplumda yaşıyoruz,insanlar dilediği şekilde dilediği gibi kutlayarak eğlenerek girebilir yeni yıla.Hem bu ne çelişki hem ismini yabancı"boun" olarak takıyorsun hem onların yaşam şeklini eleştiriyor beğenmiyorsun.
Çağlayan bey buraya bir konu açmış herkes birbirinin yeni yılını kutlasın diye.Lütfen sizden çok rica ediyorum bu konuyu daha farklı ortamlara çekecek yazılar yazmayın. Bırakın herkes nasıl istiyorsa öyle kutlasın o etrcihleri kendilerine bırakın.
Saygılar

Sevgili Arif Hocam... Ben Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğum için ''BOUN'' kısaltmasını kullanıyorum. Ayrıca benim mensubu olduğum anlayış bizden olmayanlarla benzer hayat tarzına sahip olmamızı hoş görmüyor. Bu yüzden açıkçası Hıristiyan gelenek ve göreneklerine saygı duyarım ama onlara benzer bir hayat kesinlikle yaşamam!.... Ama yukarıda değindiğim gibi yeni bir yılın hepimize sağlık ve mutluluklar getirmesini dilemekte herhangi bir beis de gör müyorum.

Saygılar......

BOUN
22.12.2005, 19:35
Benim buraya bu yazıyı yazmamdaki asıl amaç sevgili 'cemal58yiğido' arkadaşımızın fikirlerine saygı gösterilmemesi idi. Açıkçası buna içerlediğim için bunları yazdım. Yılbaşı eğlencelerine özgürlük, tamam ama arkadaşlarımızın fikirlerine de özgürlük....

Arif Coşkun
22.12.2005, 19:40
Sevgili Arif Hocam... Ben Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğum için ''BOUN'' kısaltmasını kullanıyorum. Ayrıca benim mensubu olduğum anlayış bizden olmayanlarla benzer hayat tarzına sahip olmamızı hoş görmüyor. Bu yüzden açıkçası Hıristiyan gelenek ve göreneklerine saygı duyarım ama onlara benzer bir hayat kesinlikle yaşamam!.... Ama yukarıda değindiğim gibi yeni bir yılın hepimize sağlık ve mutluluklar getirmesini dilemekte herhangi bir beis de gör müyorum.

Saygılar......
Değerli kardeşim,Bu senin kişisel görüşün "boun"kardeşim.Herkesin aynı görüşte olması olanaksız. Yapma etme dediğin kişilerin de bir düşünce sistemi var,demek istediğim onlarda kendi kararlarını versinler.Ben şimdi şöyle eğlenin böyle eğlenin şunu yapın bunu yapın oraya gidin buraya gidin desem,Ne dersiniz, cevabınız ne olur...Tahmin ediyorum. Onun için bu konulara girmeye bile gerek yok.
Hoşçakalın, mutlu seneler diliyorum.

BOUN
22.12.2005, 20:06
Değerli kardeşim,Bu senin kişisel görüşün "boun"kardeşim.Herkesin aynı görüşte olması olanaksız. Yapma etme dediğin kişilerin de bir düşünce sistemi var,demek istediğim onlarda kendi kararlarını versinler.Ben şimdi şöyle eğlenin böyle eğlenin şunu yapın bunu yapın oraya gidin buraya gidin desem,Ne dersiniz, cevabınız ne olur...Tahmin ediyorum. Onun için bu konulara girmeye bile gerek yok.
Hoşçakalın, mutlu seneler diliyorum.

Hiç te önem vermediğim bir konuda sizin gibi değerli yiğidolarla tartışmaya girmek istemiyorum. Lüzumsuz bir konu için kimsenin gönlü kalmasın. Arif abicim senin yeni yılını özellikle kutlarım.....

Mutlu yıllar Arif abi....:)

Arif Coşkun
22.12.2005, 20:13
Hiç te önem vermediğim bir konuda sizin gibi değerli yiğidolarla tartışmaya girmek istemiyorum. Lüzumsuz bir konu için kimsenin gönlü kalmasın. Arif abicim senin yeni yılını özellikle kutlarım.....

Mutlu yıllar Arif abi....:)

Teşşekkür ediyorum "boun"sana hak veriyorum. Bende senin yeni yılını kutuyorum.Sağlıklı,mutlu,başar ılı bir yıl geçirmeni diliyorum.
Hoşçakal :)

antalyali_yigido
22.12.2005, 20:15
mutlu yıllar

Arif Coşkun
22.12.2005, 21:07
YENİ YILDA SİVASSPORUMU UEFADA GÖRÜRÜZ İNŞALLAH..! YENİ YILDA TÜM ÜLKEM İNSANINA SAĞLIK MUTLULUK SANŞ VE PARA GETİRSİN..!
SENİNDE ARKADAŞIM...
"Parayı sevmiyorum ama sinirlerimi yatıştırıyor" Özellikle para evet:D

Hüseyin_58
23.12.2005, 08:39
2006 YILI INSALLAH TÜRKIYEME VE DÜNYA ALEMINE HAYIRLI VE UĞURLU OLUR.

Etem-Murat
23.12.2005, 08:48
2006yılı türk ve islam alemine hayırlara vesile olsun nice yıllara

Kibrisli
23.12.2005, 09:04
Herkesin yeniyılı ve "yılbaşı" tatili iyi geçsin. Tüm dünya ya artık Barış getirsin her sene istiyyoruz, böyle dileklerde bulunuyoruz ancak olmuyor. Petrol delisi ülkeler dünyayı yıkıyor.
Bu dilekler arasında bazı tartışmalar geçmiş ben yorum yapmadan duramayacağım.
Noel Hristiyan bayramıdır, doğrudur ancak Noel bayramı 21 Aralık günü başlar ve Hristiyanlık dinine göre Hz. İsa'nın, Meryem'in rahmine konduğu gündür diye düşünürler. Bizim kutladığımız, eğlendiğimiz, ve özellikle birbirimize hediyeler alıp mutlu ettiğimiz, belkide hiç aramadığımız bir arkadaşımızdan telefonlar aldığımız, yeni yıl ve yılbaşı kutlamalarıdır yani noel değildir.
Ben öyle ortalıklarda dolaşan Noel babalardan felan mutsuzum o konuda yorum yapan olmamış ama Noel baba hakkaten bizim kültürümüz değil O gerçektende Hristiyanlıktan gelme O'nun yerine Nasrettin Hoca, Hacivat-Karagöz konabilir belki ama Noel baba değil. Eğlenmek kötü birşey değildir, ülke bu durumdayken, vatan elden giderken, deliler gibi çalışırken en azından birgün, bir gece mutlu ve eğlenerek girelim ertesi güne tabii birde yeni yıl olunca dadından yenmez o gece :D

BOUN'lu arkadaşım, bu kadar yorum yapmışsın, çok eğlenmeyelim sözlerine katılıp, Hristiyan bayramıdır diyip karşı çıkmışsın. Peki okuluna yapılan "SOROS" yardımlarına karşı ne diyorsun? O'na ne yorum yaptın, gidip rektörünü eleştirdin mi? Yılbaşını kutlayanları eleştirdiğin gibi? Dünyanın en zengin adamlarından Amerikalı bir işadamı üniversitenize durmadan yardım yapıyor, ilginç olan bu adamın yardım yaptığı ülkeler hep yıkılmış. Yugoslavya, SSCB, Ukrayna'daki darbeler,Gürcistan,Kırgızistan daki darbeler bu adamın üniversiteler'e yaptığı yardımlardan 3-5 sene sonra ortaya çıkmış. Bunlar tesadüfmü yoksa adam para yardımı yapıp üniversiteleri satın mı alıyor, tabii satılan üniversiteler de gidiyor öğrencilerini Onun istediği gibi yetiştiriyor. Yılbaşıyla bu kadar ilgilenirken birazda "SOROS" lailgilen, Araştır. bence.

Yeniyıl, herkesi mutlu etsin, Türkiye'ye büyüme ve ulusalcı,vatanperver, çalmayan, çağdaş yöneticiler getirsin. Dünya'ya barış getirsin. ABD'yi çökertsin :D zaten ABD çökmeden barışın geleceği yok. Sivasspor'a da ligin 2. yarısında 51 puan getirsin. :D

Herkesin yeni yılını kutlarım.
Saygılarımla...

EMİNÇOLAK
23.12.2005, 10:24
2006 YILI VATANIMIZA MİLLETİMİZE VE TABİKİ SİVASSPORUMUZA HAYIRLI OLUR İNŞALLAH :) :)

Serkan-58
23.12.2005, 12:30
Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2006 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun!
IYI SENELER

x_burnley
23.12.2005, 13:07
YENI YILIN DOSTLUKLARIN ÇOĞALDIĞI BAŞARININ SÜREKLI OLDUĞU SEVGININ HIÇ EKSILMEDIĞI YAŞAMI DOLU DOLU YAŞADIĞIN BIR YIL OLSUN

BELKI YORGUN, BELKI DURGUN YINE MUTLU, YINE UMUTLU NICE SEVGI DOLU YILLARA...

ofgurleyuk78
23.12.2005, 13:23
Konuyu dagitmayin be kardesim. Kim nasil istiyorsa öyle kutlasin. Kimsenin bir baskasinin aklina ihtiyaci yok. isteyen içki içer, isteyen namaz kilar. Su an sitemizde bizi birlestirici temenni ve dilekler daha iyi olur saniyorum. Herkese kucak dolusu MUTLULUKLAR......

rguler
23.12.2005, 13:26

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2006 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

güzel dileklerine aynen katılıyorum
inşallah 2006 vatanımıza milletimize ve sivasspora başarılar getirir.
tüm sivaslıların ve www.sivasspor.com aile fertlerinin yeni yılı kutlu olsun

serrkann58
23.12.2005, 13:37
2006 YILI ÜLKEMİZE BARIŞ MUTLULUK VE HUZUR GETİRSİN BÜTÜN KÖTÜ OLAYLAR 2005 LE BERABER GİTSİN ...

SİVASSPORUMUZADA HAYIRLI UGURLU OLSUN YENİ YIL.....

Abuzer
23.12.2005, 18:56
TÜM YIGIDOLARIN VE TÜRKIYEMIN INSANLARININ YENI YILLARINI KUTLUYORUM
INSALLAH YENIYILIMIZ HAYIRLARA VESILE OLUR.

serhankaburcuk
23.12.2005, 19:06
Yeni Yıl hepimize saglık mutluluk ve huzur getirsin....Ülkemizde terör ve anarşizm olmasın....Amerika Ortadoğudan çekilsin, Müslümanların kanı akmasın...

Arif Coşkun
23.12.2005, 19:18
Öyle bir gelecek diliyorumki; savaşsız,kavgasız bir dünya,mutlu toplumlar,mutlu insanlar,açlıklar olmasın, kısacası gelecek bize"MUTLU BİR DÜNYA" getirsin Herkese bol şans,kazançlı bir yıl diliyorum. Ayrıca Sivassporu kısa zamanda süperligte şampiyon görmek dileğiyle.Herkse mutlu yıllar.:)

SEMİH-58
24.12.2005, 14:58
yeni yılımız kutlu mutlu we başarılı olsun

extrasivas
24.12.2005, 20:30
aslinda cok dogru konustun fakat kendi bayramlarimiz coskuyla kutlanmadigi icin insanlar coskuyla kutlanan bu gunde kurtlarini dokuyor

osman_58_1967
25.12.2005, 14:37
2006 YILININ HERKESE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİM

cengaver
25.12.2005, 19:48
HEMSERILERIMIN YENI YILINI KUTLUYORUM

ercan_dpinar
25.12.2005, 21:01
2006 yılının tüm hemşerilerimin ALLAH,tan evine sağlık huzur mutluluk bereket getirmesi diliyorum gerisi boş

58_KARTAL
26.12.2005, 09:17

2006 YILI HERKESE HAYIRLI VE UGURLU OLSUN NICE MUTLU YILLARA

Serd@r
28.12.2005, 01:42
2005 yılı özellikle biz SİVASlılar için iyi geçti çünkü: takımımız,yüreğimiz,hepimizin ortak noktası olan SİVASSPORumuz şampiyonlukla ve süperligle tanıştı.
Öncelikle tüm hemşehrilerimin ve tüm insanlığın yeni yılını kutluyor,Yüce Allahtan;bereketli,huzurlu ve barış dolu bir yıl geçirmemizi diliyorum.

Dağcı
28.12.2005, 08:02
"Eyvah Aldanmışım" demek; sonra da aldanmışların gönderildiği yere gitmek ister mi insan?

Hayır, hayır...

O halde aldanmamak için gayret sarfetmeli ve ona göre yaşamalı...

Yeni yılın bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam alemine, ülkemize ve insanlığa hayırlara vesile olmasını tememni ediyorum...

osman_58_1967
28.12.2005, 21:23

1967_DERNEK_MUSTAFA
28.12.2005, 21:47
ALLAH 2006yılını türk milletine müslüman alemine iyi geçirmesini nasip etsin VE SİVASSPORUMUZU daha güzel konumlara getirmesini nasip etsin.

serhat3358
28.12.2005, 21:54
YENİ YILIN; TÜM İNSANLIK ALEMİNE BARIŞ VE MUTLULUK,SİVASSPORUMUZADA BAŞARI GETİRMESİNİ YÜCE ALLAH TAN DİLERİM...TÜM YİĞİDO GARDAŞLARIMIN YENİ YILI KUTLU VE MUTLU OLSUN...HAYAT FANİ OLAN HİÇ BİR ŞEY İÇİN KALP KIRMAYA DEĞMEYECEK KADAR KISADIR...SAYGILAR...

Dağcı
30.12.2005, 07:54
Güzel bir link, paylaşmak istedim... :)

http://web.icq.com/friendship/swf/0,,16961_rs,00.swf

Disi Kartal_58
30.12.2005, 08:28
herkese mutlu yıllar

CÜSSKB-Aynur
30.12.2005, 08:30
Yeni yılın tüm insanlara, sağlık, mutluluk, barış ve kardeşlik
getirmesi dileklerimle, herkesin yeni yılını kutluyorum.

35gürün58
30.12.2005, 08:41
''Gülmek her zaman umudunuz ve tutkunuz olsun olur da bir gün ağlarsanız o da mutluluktan olsun. En güzel yıllar..aylar..günler.. sizin ve sevdiklerinizin olsun ..
Tüm Hemşehrilerimin ve Sivasspor'umun yeni yılını kutlar Sağlık esenlik ve başarılar dilerim.,

Etem-Murat
30.12.2005, 08:42
HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM

Serkan-58
30.12.2005, 16:14
2006 YILININ HERKESE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİM

yusuf_07
30.12.2005, 16:28
TÜM KARDEŞLERİMİN YENİ YILINI KUTLAR SAĞLIK VE MUTLULUK DİLERİM.

5841
30.12.2005, 16:31
2006 YILI HERKESE HAYIRLI OLSUN ...UMARIM 2005 Şİ ARARTMAZ.HER ŞEY GÖNLUNUZCE OLSUN

58TAHA
30.12.2005, 17:04
TÜM SİVASLILARIN VE SİVASSPOR SEVDALILARININ DA YENİ YILI KUTLU OLSUN

Etem-Murat
30.12.2005, 17:27
ha yınemi bir yıl gecti olmuyor böyle ben gitgide ihtiyarlıyom bu yılbaşı gelince
o yüzden herkez bir yaş alıyor ona göre ayağınızı denk atın nice yıllara

capkin sivasli
30.12.2005, 18:05
tum turkiyenin tum dunyanin sevgi baris dostluk arkadaslik kimseyi kimsesiz baslatmasin 2006 yilli kimse evladini kim olursa olsun sevdigin kaybetmesin kimse aglamasin aglamanin yerine gulusle baslasin selamlar taner cakmakliogludan

puar
30.12.2005, 18:14
isterim bu yıl sivassporum avrupa kupalarına katılır...bu mutluluk bize bu sene yeter...2007 e kadar..

alimuharrem58
30.12.2005, 18:17
isterim bu yıl sivassporum avrupa kupalarına katılır...bu mutluluk bize bu sene yeter...2007 e kadar..

ABİ BENİM DE İSTEGIM BUNDAN YANA

dogukan58
30.12.2005, 18:33
adama sormuşlar kaç yasındasın diye ...adam demişki ''bilmem ki her yıl değişiyor '':)))) bir yıl daha ihtiyarladık hepimize mutlu olsun..:(((hristiyanların MARRY CRİSMAS ları kutlu oluyor da bize ne oluyor ???? ANLAMIŞ DEĞİLİM.bizim asıl yıl başımız muharrem ayında umarım daha duyarlı oluruz SAYGILAR ..

engin78
30.12.2005, 18:38
herkese hayırlı seneler
asagıdaki linke girip oy verin sivassporumuz çok gerilerde kalmış

http://ankette.sitemynet.com/taraftaranketi.htm

yeni yılın butun muslumanlara acılardan kurtulup mutlu refah içinde ve barış getirmesi temnnisi ile hayırla kalın hayırda kalın selamun aleykum..

AYDIN1985
30.12.2005, 22:36
BASTA BÜTÜN ISLAM ALEMININ VE BÜTÜN DÜNYANIN YENI YILI KUTLU OLSUN.

YENI YILIMIZIN KARDESCE, SAVASSIZ, MUTLU, BIRLIK VE BERABERLIK ILE GECMESINI YÜCE ALLAH´DAN DILERIM.

(LÜTFEN KISA DA OLSA, MESAJ YAZALIM)

candan58
30.12.2005, 22:55
memleketimin güzel insanlarının ve tüm SİVASSPORLU kardeşlerimin yeni yılını kutlar hem SİVASIMIZA hem de SİVASSPORUMUZA hayırlı güzel bir yıl dilerim.

LütfiÜnal
30.12.2005, 22:57
Yeni yil önce Sivasimiza,Sitemiz sakinlerine,Türkiyemize,Islam Alemine,ve tüm Dünya Insanligina baris huzur ve mutluluk getirsin.Cenabi Allah o kadar büyük ve bol nimetli bir dünya yaratmiski biz inasnalr icin,eger herkes biribirine karsi biraz daha hosgörülü olursa herkesin isi dahada kolaylasir ayriyten Dünya ve nimetleri herkese yetecek kadar sonsuzdur.Yeterki paylasamsi adil olsun.

Tuncay
30.12.2005, 23:13
Aslinda dilemekle olsaydi dunya cennet olurdu. Ben inaniyorumki insanlarin iyligini isteyen insan sayisi cok fazla. Ama gonul isterki hic bir cocuk boynu bukuk kalmasin.Gozlerinde korku ve umutsuzluk olmasin.
Dusunmek bana cok aci veriyor. Oyle sevgiye,sicak bir yuvaya, insan sevgisine muhtac milyonlarca cocuk, tek dilegim bu yil tum dunyadaki cocuklar mutlu olsun. Dunya nimetleri herkese yeter, yeterki kanaatkar olunsun. Din ayrimi yapmiyorum tum dunyadaki cocuklari kucaklamak istiyorum.VE TUM INSANLAR ADINA BEN COCUKLARDAN OZUR DILIYORUM.
Yeni yili hediyeler,pastalar binbir cesit nimetler arasinda yasayan cocuklarda var. Diger taraftan yarini umutsuz cocuklar. Annesini babasini ruyalarinda goren cocuklar. Yeni yil insanca yasanacak bir dunya baslamasi dilegiyle. Her canli kendi gercegini yasarmis.

1967_DERNEK_10UR
31.12.2005, 00:24
ARTIK 2006 YA BİR GÜN KALDI..2006 YILI NE GÖSTERECEK BİLİNMEZ AMA ÜLKEMİZE VE TÜRK MİLLETİNE ŞİMDİDEN MUTLU YILLAR..

alimuharrem58
31.12.2005, 00:25
YENİ YILA SAATLER KALDI

drummer
31.12.2005, 00:29
sivasspor comda ki tüm üyelerin yeni yılını kutlarım.
yeni herkese iyilik,güzellik,sağlık getirsin.
kötülüklerden ve felaketlerden uzak yıl olsun yeni yıl.

sivaslıavukat
31.12.2005, 01:13
Tüm hemşehrilerimin sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmesini temenni ederim.

GuNaY
31.12.2005, 01:23
Tüm sivasspor.com ailesinin yeni yılını kutlarım...
3 puanlı bol haftalar;)

karacaören34-58
31.12.2005, 01:50
_YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN_

TÜM HEMŞERİLERİMİN YENİ YILINI KUTLAR BAŞARI MUTLULUK VE ESENLİKLER DİLEM...

YYILDIRIM
31.12.2005, 02:07
2005 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2006 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar! Mutlu yıllar SİVASSPOR...

brave_heart58
31.12.2005, 09:13
HERKESİN YENİ YILI İNŞALLAH MUTLU,HUZURLU,SORUNSUZ,SAĞLIKL I VE EN ÖNEMLİSİ SİVASPORLU GEÇER...HERKESİN YENİ YILI HAYIRLI UĞURLU OLSUN...:)

UMTçarşı
31.12.2005, 09:51
ALLAH yeni yılda PAKİSTAN daki Kardeşlerime yardım etsin ,
işleri çok zor kış mevsiminde dualarımızı esirgemeyelim

brave_heart58
31.12.2005, 10:06
ALLAH yeni yılda PAKİSTAN daki Kardeşlerime yardım etsin ,
işleri çok zor kış mevsiminde dualarımızı esirgemeyelim

Haklısın aslında bu yönden düşünmek hiç aklımıza gelmiyor...biraz kendimizi bırakıp onlara dua etmek lazım beni uyandırdığın için saol gardaş...

HakkıTİMUÇİN
31.12.2005, 10:27
Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, dugunler,

eglence ve tatli surprizler olsun..

Tat iller olsun kazandibi, tarçinli kurabiyeler,
elmali kekler, sekerli kahveler.

Bulusmak icin telefonlasmalar olsun..

Bulusmalar olsun, kavusmalar olsun..

Geziler olsun ,yeni yerler keşfetmek olsun...

Kayiplar, depremler, afetler olmasin. kirginliklar, anlasmazliklar,

ayriliklar, yalanlar olmasin.

"biz" olsun; "ben" olmasin...mutluluk parayla, eglence zoraki olmasin..

Gobek olmasın.

Kolesterol olmasin. Kellik olmasin...

Bir kere soylensin ve yeter olsun.

En onemlisi sevgi olsun...

.askolsun...

YENI YILINIZ KUTLU OLSUN!

Arif Coşkun
31.12.2005, 10:34
Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, dugunler,

eglence ve tatli surprizler olsun..

Tat iller olsun kazandibi, tarçinli kurabiyeler,
elmali kekler, sekerli kahveler.

Bulusmak icin telefonlasmalar olsun..

Bulusmalar olsun, kavusmalar olsun..

Geziler olsun ,yeni yerler keşfetmek olsun...

Kayiplar, depremler, afetler olmasin. kirginliklar, anlasmazliklar,

ayriliklar, yalanlar olmasin.

"biz" olsun; "ben" olmasin...mutluluk parayla, eglence zoraki olmasin..

Gobek olmasın.

Kolesterol olmasin. Kellik olmasin...

Bir kere soylensin ve yeter olsun.

En onemlisi sevgi olsun...

.askolsun...

YENI YILINIZ KUTLU OLSUN!

Bu güzel dileklerin için teşekkürler, Hakkı garadaş inşallah gerçekleşir.

Ufak birşeyde ben ilave edeyim;
Savaşsız, kavgasız,acısız,kinsiz, barış içinde yaşanan bir Dünya olsun.:)

Etem-Murat
31.12.2005, 10:36
GERİ SAYIM BASLADI GEL BAKALIM2006 SENİDE GÖRELİM TÜM İNSANLARA
HAYIRLAR GETİRMESİNİ DELİYOM

Hüseyin_58
31.12.2005, 11:17

ErdalGüler
31.12.2005, 11:46
ÖNCELİKLE TÜM SİVASSPORLU VE SİVASLI HEMŞERİLERİMİN YENİ YILINI KUTLARIM.... ANCAK ALTINI ÇİZMEMİZ GEREKEN ÖNEMLİ ŞEYLER VAR... ZAMAN GAZETESİNDE OKUDUĞUM YORUM ÇOK ÇARPICIYDI... LÜTFEN BU HUSUSLARA DİKKAT EDELİM....

İsmail Güneş

31.12.2005 CUMARTESİ

[Yorum] Yılbaşı üzerine çarpıcı iki yazı

Milâdî yılbaşı, Hıristiyan olmayan başka birçok ülke gibi bizim ülkemizde de, Hıristiyan Batı ülkelerindeki gibi karşılanıyor, bu vesileyle benzer etkinliklerde bulunuluyor.

Milâdî yılbaşı, sıra dışı (ulü'l-azm) bir peygamber olan Hz. İsa (as)'nın doğum yıldönümüdür. Böyle bir yıldönümü için tercih edilen, sergilenen etkinlikler, davranışlar hiçbir şekilde bir peygamberin saygınlığı ile bağdaşmıyor. Çünkü bu etkinlikler, yılbaşı dolayısıyla içine girilen bu psikoloji; yeni bir yılı idrak etme sebebiyle gülmek, eğlenmek; beklentilerin gerçekleşmesini ümit etmek; ziyaretler yapmak, hediye alıp vermek gibi masum duygu ve çabaları çok aşıyor. Ölçüsüz ve sınırsız alkol tüketildiği, kumar tutkusunun zirveleri aştığı, bunlara bağlı, bunların sonucu olan olumsuzlukların doruklara tırmandığı bir zamanı simgeliyor. Zamanımızda yılbaşı dolayısıyla yaşanan bu olumsuzlukları eleştirmek, "gericilikle", "çağdışılıkla" yaftalanmayı göze almayı gerektiriyor. Bu nedenle biz aradan çekilelim; sözü tanınmış iki Türk aydınına bırakalım. Bunlardan biri yazar ve devlet adamı Hasan Âli Yücel; diğeri şair, yazar, öğretmen Arif Nihat Asya'dır.

Noel üzerine iki çarpıcı yazı

Edebiyatımızdan Unutulmaz Yazılar adıyla hazırladığımız, yayınevinin 'Nar' üst başlığını vererek yayımladığı kitabımızda, Hasan Âli Yücel'in Noel ve Yılbaşı, Arif Nihat Asya'nın Noel Baba isimli yazıları da yer alıyor. "Noel ve Yılbaşı" 1940'larda, "Noel Baba" 1960'larda kaleme alınmıştır. Aktüalitesini ve tazeliğini bugün bile koruyan bu iki yazıyı okuyucularımızın dikkatine sunuyoruz: Hemen bütün dünyanın kullandığı milâdî tarih, bundan birkaç yıl önce, tamamıyla pratik hayat bakımından kabul edildikten sonra, kânunusaninin (Ocak ayının) biri, hafızalarımızda iz tutan bir gün olmaya başladı. Şehirlerimizde birçok aileler, yeni yılı kutlamak için evlerde, dışarıda güzel toplanmalar yapıyorlar. Yiyerek, içerek, gülerek, eğlenerek hayatlarının bir senesini bitirip yeni yıla giriyorlar.

Bu eğlencelerin ne Hazreti İsa ile, onun doğuşu ile, ne de Noel baba ile hiçbir alâka ve münasebeti yoktur. Bunlar, sadece yeni yıla neşeli girme arzusuyla ve eski yılın aynı şekilde geçirilmesi dolayısıyla yapılmış birer eğlenceden başka bir şey değildir. Yılbaşının Türkün layık ruhunda kendi geçirdiği bir yılın geçireceği bir yıla girişinden başka hiçbir manası olamaz.

Gazetelerde bazı müesseselerimizin yaptıkları çocuk müsamerelerinde Noel babayı, başında kürklü külahı, sırtında gocuğu, elinde değneğiyle temsil ettiklerini gördüm. Bizim an'anelerimizde Noel baba diye bir şahsiyet bilmiyorum. En eski bir tarihin sahibi olmakla beraber, Türk'ün her yılı, bir evvelkinden daha genç olarak Türk yavrusunun hayaline girmelidir. Kamburu çıkmış, soğuktan donmamak için deriden elbiseler giymiş, süpürge sakallı semboller bizde yoktur. Bizim Ay dedemiz ne kadar güler yüzlüdür; neşesinden yanakları elma gibi tortop olmuş, onun kadar taze ve canlıdır. Biz böyle tanıdık çehreler isteriz ve çocuklarımızın böyle güler yüzler görmeye alıştırılmasını bekleriz.

Esasen Avrupalılar, Hıristiyanların peygamberi olan Hazreti İsa'nın doğumunu, doğduğundan dört asır sonra kutlamaya başladıkları zaman, mahiyeti tamamıyla dinî olan bu törene kendi an'anelerini sokmaktan geri durmamışlardır. Noel babanın giyinişi, soğuk ülkelerin, karlı buzlu diyarların hatırasını taşır. Hıristiyanlığın çıktığı yerlerde kürke ihtiyaç olabilir miydi? Eğer dediğimiz gibi, putperest an'aneler bu işe karışmasaydı, Noel ağacı, zeytinden olmalı idi. Noel baba ve onun telli pullu ağacı, bir cenuplu (güneyli) hayalinin mahsulü değildir, ancak bir şimallinin (kuzeylinin) yarattığı sembol olabilir.

Halbuki Türk muhayyilesi (hayal gücü) böyle şeylere alışık değildir. Türk gerçekçidir. Hayallerinde bile hakikat gizlenir. Uydurma şeylere inanma alışkanlığı onda yoktur. Her şeyi olduğu gibi görür ve öyle görmek ister. Onun bu alışkanlığını bozacak her şey yanlıştır, fenadır. Türk çocuğuna şeker, oyuncak ve yemiş getiren, Noel baba değil, kendi öz babasıdır. Onun doğru bildiği şeyi yanlış öğretmeye kalkamayız.

Noel Baba

-Yılbaşı neyimiz olur? diye soruyorum. Fakat,

-29 Ekim'imiz midir, 30 Ağustos'umuz mudur, Şeker Bayramı'mız mı, Kandilimiz mi, Kurban Bayramı'mız mı? diye sual açmak da yersiz olmazdı.

Biz muharremlerle, martlarla başlayan yıllar da biliriz... ki, hiçbiri böyle şımarıklıkla, böyle ayyaşlıkla, böyle kumarbazlıkla açılmazdı. Hepsi efendi yıllardı.

Memleketimize, herhalde, Beyoğlu'ndan giren, Haliç'i atlayarak Fatih'lere, Aksaray'lara, sonra Rumeli'ye ve Boğaz'ı aşarak önce Kadıköy'lere, Moda'lara ve sonra Üsküdar'lara ve oradan Anadolu'ya geçen bu bunak neyimiz olur: Babamız mı, dedemiz mi, amcamız mı, yoksa Avrupalılıktan pirimiz mi?

İstanbul'un Tepebaşı'ndan Adana'nın Tepebağı'na kadar her yeri bilen, her yere uğrayan bu moruk kimdir, necidir?

Bir resmine bakarsanız Havarilere, öteki resmine bakarsanız Rasputin'e benzeyen bu iskambil papazı, aramızda nenin nesidir... bunu hiç merak ettiniz mi?

Siz bırakın da ben söyleyeyim onun kim olduğunu: O Haçlı Seferlerinden kalma bir kılınç artığıdır. O zaman silahla giremediği yerlere, şimdi beyaz sakalıyla saygılar ve sevgiler toplayarak girebiliyor.

O evimize girerken eşeğini kapımızın halkasına bağlayan bir Piyer Lermit'tir... Kardeşlerini Mukaddes savaşa hazırlamaktan geliyor.

O, adıyla sanıyla bir misyonerdir ki, şu memlekette ocağına incir dikildikten sonra, kılığını değiştirmiş... ve bizi avlamaya, kucağında getirdiği oyuncaklarla en can alıcı noktamızdan; çocuklarımızdan başlamıştır.

Bu cömertliğinin karşılığını istemeyecek mi sanıyorsunuz, fedakârlığının sebebini düşünmediniz mi?

Bırakın onun hakkından ben gelirim: İşte sakalını çekince gördünüz... sakalı elimde kaldı ve altından Lüsifer çıktı.

Bilirsiniz ki casuslar da kıyafetlerini ekseriya böyle değiştirirler.

Bu, mezar beğenmeyen hortlağa ya mezarını gösterin, yahut bırakın: Haç'ında çarmıha gereyim onu.

Tehlikeyi sezer de kendiliğinden gitmeye kalkarsa çıkarken ceplerini yoklamayı unutmayınız: Muhakkak bir şeyimizi çalmıştır.

KAYNAK:http://www.zaman.com.tr/?bl=yorumlar&alt=&trh=20051231&hn=242648

UMTçarşı
31.12.2005, 12:32
Ermenilerin öldürdüğü Türklere site
20. yüzyılda Ermeni çeteleri tarafından 1 milyon Türk'ün öldürüldüğünü belirten bir internet sitesi, herkesi sanal anıta bir sanal karanfil koymaya davet ediliyor.
31 Aralık 2005 11:54
"Bir asırlık sessizlik', 'Unutulan 1 milyon' ve 'Ermeniler cinayetlerini hala inkar ediyor' başlıkları atılan "http://memorial.imprescriptible.us/index.php" adresindeki sitede, "Doğu Anadolu'dan (1914-1922) Azerbaycan'a (1988-1994) Ermeniler toplu katliamlar gerçekleştirdiler. Bir milyondan fazla kişinin ölümüne sebep oldular. Bu inkar edilen soykırımların mezarsız ve unutulan mağdurları için bu Sanal Anıtı onların anısına gerçekleştirdik. Bu anıt ayrıca Ermeni terörizminin (1975-1985) bütün mağdurlarına da ithaf ediliyor. Ermeni terörizminde Avrupa ve ABD'de masum insanların kanı döküldü" ifadelerine yer veriliyor.

İngilizce, Fransızca ve İspanyolca olarak hazırlanan internet sitesinde
ayrıca "Adınızı yazın ve unutulan mağdurların anısına siz de bir çiçek bırakın. Hep birlikte haydi sessizliği bozalım. Böylece hatıralar canlı kalır" çağrısı yapılıyor.

BİR KARANFİLDE BİZ KOYALIM !!!!!!!!!

http://memorial.imprescriptible.us/index.php

capkin sivasli
31.12.2005, 13:01
yazmistim ama birdaha yazayim turm sivaslilarin tum turkiyenin tum dunyanin 2006 sevgi dostluk baris ve guzel gunlere baslasin diyorum

erhan5834
31.12.2005, 14:31
ÖNCELİKLE HERKEZE SELAM VE SEVGİLERİMİ SUNARIM...ACISIYLA TATLISIYLA KOSKOCAMAN BİR YILIN SONUNA GELDİK...KİMİLERİ İÇİN SEVİNÇ KİMİLERİ İÇİN ÜZÜNTÜ DERT DOLU KOCAMANNN BİR YIL DAHA BİTTİ...ASLINDA SADECE YILMI BİTTİ ? HAYIR ÖMRÜMÜZDEN BİR YIL DAHA BİTTİ ...YILBAŞLARI BENİ HEP HÜZÜNLENDİRMİŞTİR...ÇÜNKİ ÖLÜME BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIĞIMI HİSSETTİRİYO BANA...NEYSE ÇOK UZATIP DA KAFA ÜTÜLEMEK İSTEMİYORUM...SİZDEN BU GEÇEN YILDA KAZANDIKLARINIZ VE KAYBETTİKLERİNİZİ BİZLERLE PAYLAŞMANIZI RİCA EDİYORUM...İLK BEN YAPAYIM AÇILIŞI...KAZANDIĞIM TEK ŞEY SİVASSPORUMUN SÜPER LİGE ÇIKMASI...KAYBETTİĞİM İSE ÇOK SEVDİĞİM DEĞER VERDİĞİM UĞRUNDA ÖLECEK KADAR SEVDİĞİM BİRİCİK İSTANBUL GÜZELİ...EVET AŞKIMI KAYBETTİM VE 2006 DA O ARTIK YOK...SİZLERDE YAZARSANIZ SEVİNİRİM...BU VESİLEYLE BAŞTA SİVASSPOR COM. YÖNETİCİLERİ SAYIN: RÜŞTÜ ELMAS, SAYIN: MEHMET ÇAĞLAYAN, SAYIN: AYHAN BAYRAK BEYEFENDİLERİN VE TÜM SİVAS VE SİVASSPOR COM ÜYELERİNİN YENİ YILINI KUTLAR SEVDİKLERİYLE MUTLU BİR YIL DİLERİM...SAYGILARIMLA..
BİRTEK SENİ SEVDİM GERİSİ YALAN GÜZEL GÖZLÜM

SEMİH-58
31.12.2005, 14:35
Bİ YAŞ DAHA YAŞLANACAZ

ülkem58
31.12.2005, 15:15
2006 HERKESE HAYIRLI UGURLU OLSUN.SAGLIK VE MUTLULUK GETIRSIN.
SİVASSPORUMUADA BASARILAR GETIREN BIR YIL OLUR INSALLAH...

alimuharrem58
31.12.2005, 15:58
SON 7 SAAT ONDAN SONRA ELVEDA 2005 HOŞGELDİN 2006 BİRDE UYARI: ELİNİZDE TL KALDIYSA SAKIN KORKMAYIN MERKEZ VE ZİRAAT BANKALARI YIL SONUNA DEK TL LERİ ALACAK

Arif Coşkun
31.12.2005, 16:04
Yıllar ve anılar,birer birer geçiyor yıllar, geçen yıl bu vakitlerde 2005 i karşılamaya hazırlanıyorduk.:) Nice,mutlu,güzel yıllara

sinan58_34
31.12.2005, 18:18
herkesın yenı yılı kutlu olsun

Postaci
31.12.2005, 18:33
Bütün Sivaslilarin ve Sivassporlularin Yeni yillini kutlar.
Herkese saglik ve mutluluk getirsin. NIce mutlu YILLARA:

Abuzer
31.12.2005, 19:30
2006 yılında tüm sivaslılara ve sivassporlulara sağlık ve mutluluklar dilerim.

yigidolar06
31.12.2005, 19:47
YİĞİDOLARIN YENİ YILI KUTLU OLSUN

serhankaburcuk
31.12.2005, 20:07
Yeni yıl ilk önce İslam alemine daha sonra Türk toplumuna hayırlara vesile olsun...İnşallah yeni yılda herşey gönlünüzce olur...

1967_Dernek_Ayhan
31.12.2005, 20:25
365 SAYFALIK BİR ÖYKÜ DAHA BAŞLIYOR...HER GÜNE BİR YAPRAK SAKLA HER YAPRAĞA BİR ÖYKÜ SIĞDIRIN...MUTLULUK ADINA NİCA GÜZEL ÖYKÜLER SİZİN OLSUN....MUTLU YILLAR...

ferhido
31.12.2005, 20:34
DEGERLİ HEMŞEHRİLERİMİN VE SİVASSPORUMUZUN YENİ YILINI KUTLUYORUM SAGLIKLI VER BAŞARILI NİCE YILLAR DİLİYORUM. SİVASSPORUMUZU DAİMA YUKARILARDA GÖRMEYİ CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM.

MAVİ_BERE
31.12.2005, 20:42
herkesin yeni yılını ktlarım!!!

abircan
31.12.2005, 20:50
YİĞİDOLARIN ŞEREFİNE İÇİYORUM ŞUANDA , 2005 GİBİ SİVASIMA 2006 DA UĞURLAR GETİRSİN SAĞLINIZA ŞEREFİNİZE BİR KADEH TEKİRDAĞ İÇİYORUM YİĞİDOLAR , YİĞİDELER, SAĞLIKLI MUTLU BİR YIL DİLİYORUM

1967 dernek serkan20
31.12.2005, 22:22
tüm sivassporlu kardeşlerimin yeni yılını kutlarım

serhat3358
31.12.2005, 23:05
YENİ YILIA GİRDİĞİMİZ ŞU İLK DAKİKALARDA HERKESE SAĞLİK MUTLULUK VE SİVASIMIZA VE SİVASSPORUMUZA EN SAMİMİ DİLEKLERİMLE BAŞARILAR...AYRICA YENİ YILA SİVASSPOR COM DA GİRMEKTE BİR AYRI MUTLULUK

dogukan58
31.12.2005, 23:09
yeni yıla nasıl girersen öööle gidermişya valla bütün senemin bilgisayar başında geçirmeyi istemem valla::::))))))

Etem-Murat
01.01.2006, 00:11
ŞU ANDA 2006 DA YAZIYORUM GECEN SENENİZ İYİ GECMİŞTİR İNŞALLAH
NİCE YILLARA DİYELİM

abircan
01.01.2006, 00:21
2006 YILI HEPİNİZE KUTLU OLSUN GARDAŞLARIM
SAĞLIK MUTLULUK BAŞARI DOLU BİR YIL OLSUN
ÜLKEMİZE VE DÜNYAMIZA BASKISIZ SÖMÜRÜSÜZ, SAVAŞSIZ, SİLAHSIZ, DEPREMSİZ, BARIŞ DOLU BİR YIL DİLİYORUM

Bln-Fatih58
01.01.2006, 00:28
TÜM HEMSERILERIMIN YENI YILINI KUTLARIM

GuNaY
01.01.2006, 01:29
VE YENİ YILA GİRDİK!!! HADİ HAYIRLISI!!! :)

1967_CLUB_DÖNE
01.01.2006, 01:38
Yeni YILINIZ kutlu olsun...

sinem58
01.01.2006, 02:53
Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...

AyhanBayrak
01.01.2006, 03:00
:) Yaşamın kaynağı .Sevgi ise, sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve sivassporumuzun ebedi olması dileğimle daha nice mutlu yıllara!:)

5841
01.01.2006, 06:59
2006 TININ TUM İNSANLARA HAYIRLI OLMASINI DILERIM

BekirBayrak
01.01.2006, 09:45
HERKESİN YENI YILINI KUTLAR VE SAGLIK MUTLULUK DILERIM (tahkım kurulu ve kuklalarının değil )

58_SIVAS_58
01.01.2006, 11:01
Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2006 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun!

Abuzer
01.01.2006, 15:11
2006 YILI VATANIMIZA MİLLETİMİZE VE TABİKİ SİVASSPORUMUZA HAYIRLI OLUR İNŞALLAH

SivasLady
01.01.2006, 15:46
getirdigi mutlulugun tüm kötülükleri unutturacagi,
basarilarin tüm basarisizliklari yok edecegi,
güzelliklerin hayatinizi dolduracagi bir yil dilegiyle
hepinze nice mutlu yillar

DJMuRaT
01.01.2006, 16:02
Yeni yıl tüm Sivas caimasına sevgi ve mutluluk getirsin.....

yigido_3458
02.01.2006, 16:14
iyide kardeşim bu onlara özgü bişey ve kutlayan da onlarla beraber kıyamette sorgulanır bu mektubat-ı şerifte yazıyo ayrıca uyarmak her müslümanın görevidir