Orijinalini görmek için tıklayınız : Almanyadaki Sivaslilar Sölenine Kimler Katiliyor ?
CAGLAYAN 14.01.2005, 19:28 Almanya`da Sivaslilar Bayram Söleninde bulusuyor.
Arkadaslar lütfen buraya yaziniz kimlerin katildigini
Insallah Sölende Bulusup Tanisiriz
Caglayan gardas, Solen hangi sehirde, ne zaman yapilacak, Sivasspor yararinami, yoksa Sivaslilar tanisma solenimi, eger detayli yazarsan bizde hollandadan katiliriz. Simdiden sagol.
CAGLAYAN 14.01.2005, 20:00 Almanya`da Sivaslilar Bayram Söleninde bulusuyor.
22.01.2004 tarihinde Gelsenkirchen`de yapilan organizede tüm Sivaslilar biraraya geliyorlar. Bu geceye tüm Sivaslilar davetlidir.
Bilgi icin
+49 172-2772600 veya +49 179-7793790 . mail adresi: mail@sivaslilar.de
_zaraLI_ 15.01.2005, 10:43 slm caglayan
ben yüzde yüz katilirim geceye
zaten essen de oturuyorum
gelsenkirchen e cok yakin
ya $ölen nerede olacak
adresini verebilirmisin`?
AyhanBayrak 15.01.2005, 17:31 selam Zarali gardas gece hakkindaki bilgileri ve adresi www.sivaslilar.de den alabilirsin tesekkürler :D
RüStü ElmaS 15.01.2005, 19:18 Avrupadaki tüm Sivasli Hemserilerimizi "Sivaslilar Tanisma Bayram Sölenine" bekliyoruz.
Gelin tanisalim, kaynasalim, dayanisma icerisinde olalim.
RüStü ElmaS 16.01.2005, 13:53 Avrupadan tüm hemserilerimizi bekliyoruz.
Gelmek isteyen arkadaslar burada yazarlarsa cok güzel olur.
Böylece gecede birbirimizide tanimis oluruz.
Burada hem yazisiyoruz, ama görüsme imkanimiz olmuyor maalesef.
Bu gecemizde cekilen tüm resimleri www.sivasspor.com sitesindeki Galeri bölümünde yayinlayacagiz.
_zaraLI_ 17.01.2005, 17:46 ben 100% geliyorum
bu gece kacmaz abi :!:
RüStü ElmaS 18.01.2005, 14:47 Zarali gardas, geldiginde beni salonda bul, seninle tanismak isterim.
Gelecek arkadaslar burada haber ederlerse sevinirim.
Ayrica bu sitemize katilan arkadaslarla özellikle tanismak istiyorum.
Gecede görüsmek üzere
CAGLAYAN 18.01.2005, 16:12 nasip olursa Cumartesi saat 3 te Münihten cikacagiz güzel bir gece olacagindan cok eminim . :)
RüStü ElmaS 18.01.2005, 19:02 Caglayan abi, senide heyecanla bekliyorum.
Güzel bir gece olacaginada bende inaniyorum.
Böylece birde canli olarak görüsme imkanimiz olacak.
Abi Münih 600 km olduguna göre herhalde söyle nasip olursa 19.00 gibi burda olursun galiba dimi?
Görüsmek üzere :wink:
CAGLAYAN 18.01.2005, 19:14 asagi yukari o saatlerde allah nasip kismet ederse Rüstü Gardas....
Insallah bizim site ye katilan bir cok Gurbetci arkadaslari ve Özellikle seninle tanisma firsati bulacagim icin simdiden Cumartesini dört gözle bekliyorum :)
AyhanBayrak 18.01.2005, 22:42 hepimiz bu geceyi bekliyoruz nasip olursa bende oradayim zaten görevliyiz.herkesi orada tanimak ne kadar gurur verici olacak iste sivaslilar diyecegiz allahin izniyle tesekkürler :D
türkçerap_yakup 18.01.2005, 23:30 yaw keşke bende almanyada olsaydım...yada enazından bu gece için almanyaya gelebilseydim...
58_sivas 19.01.2005, 05:33 Buyuk bir ihtimaale gelecegim (herhangi bir sorun cikmazza!!!) Rüstü Gardas. Gorusecegiz.
Ayni zamanda sitemiz de bagi olan Ve Tum sivasli ve sivas a gonulveren Dostlarla yuz yuze bulusup gorusmekten mutluluk duyarim
hepinizi sevgiyle selamliyorum gelin tanis olalim diyorum
malik gueses
58_sivas 19.01.2005, 05:39 Buyuk bir ihtimaale gelecegim (herhangi bir sorun cikmazza!!!) Rüstü Gardas. Gorusecegiz.
Ayni zamanda sitemiz de bagi olan Ve Tum sivasli ve sivas a gonulveren Dostlarla yuz yuze bulusup gorusmekten mutluluk duyarim
hepinizi sevgiyle selamliyorum gelin tanis olalim diyorum
malik gueses
abi bende gelmeyi düsünüyorum ama gece hakkinda biraz bilgi verin saat
kacta nerde nasil olacak
RüStü ElmaS 19.01.2005, 19:03 Arkadaslar geleceginize cok sevindim.
Simdiden Cumartesini iple cekiyorum.
Insaallah Cumartesi günü görümek ümidiyle.
AyhanBayrak 20.01.2005, 22:30 haydin simdi tam zamani tanismak vede kaynasmanin buradan tüm sivasli hemserilerimize sesleniyoruz. birlik ve beraberligin zamani geldi daha ne duruyorsonuz anlamiyorum sivasli olmak herkese nasip degildir bunu dostlarimiza vede düsmanlarimiza gösterelim sivasli olmak nasilmis
Dag basini duman almis
Gümüs dere durmaz akar
SIVAS ufuktan simdi dogar
Yürüyelim arkadaslar
Sesimizi yer gök su dinlesin
Sert adimlarla heryer inlesin inlesin
AyhanBayrak 20.01.2005, 23:03 buradan kadir gardasima cevap vereyim dedim gardas gece saat 16:00 basliyor ayrintili bilgiyi www.sivaslilar.de den alabilirsin tesekkürler
dragon_58 21.01.2005, 15:24 ya istanbulda şölen yokmu
burda da milyonlarca sivaslı war neden istanbulda da böle bişey düzenlemiyolaar tabi yoksa
AyhanBayrak 22.01.2005, 00:26 iste dragon_58 gardas birlik ve beraberligimizin eksik olmasindan geliyor aslinda dayanismamiz lazimken bizler birbirimizi yemeye calisiyoruz ama elimizden geldigi kadar dayanisma örnegini sergileyelimki gelecekteki nesillerimize iyi bir örnek olsun degilmi ama tesekkürler
SivasLiM17 27.01.2005, 17:18 Bayram Söleni gecmis bile.. Nasildi arkadaslar ? biraz bilgi verin bakim.. :D ..
Bende katilmayi cok isterdim ama,,biraz uzak kaliyo bize.. :cry:
Insallah baska bir sefere böyle bi sivaslilar gecesine katilmak nasip olur..
Allaha emanet olun..
gerçektende rüştü abi şu gece hakkındada biraz yazsanaız bizde meraklandık hani sitedekilerle tanışma imkanı buldunmu :?:
|