İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'nin lideri Sivasspor'a destek amacıyla ''100 YTL Kampanyası'' başlatılacağı bildirildi. Kampanyayla ilgili açıklama yapan Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Sivasspor'a destek amacıyla ''100 YTL Kampanyası'' başlatacaklarını belirterek, kampanyayla ilgili bir banka şubesiyle anlaştıklarını söyledi. Kampanya çerçevesinde Sivasspor'a 100 YTL gönderecek kişilerden, dünyanın neresinden olursa olsun havale ücreti alınmayacağını kaydeden Ünsal, önümüzdeki haftadan itibaren kampanyanın çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi. Durumu uygun olan tüm Sivaslılar'ı kampanyaya katılmaya çağıran Ünsal, kampanyaya en büyük desteği de İstanbul'daki Sivaslılar'dan beklediklerini sözlerine ekledi.
Anonymous
19.12.2004, 13:07
Yawwwfff kardesim ne banka nummarsi var ne baska nummara var belki yurd disindeki SIVASlilarda yardim yapmak istiyor ozaman nasil olacak bu is ILLA taaa SIVAS'ami gitmemiz gerekiyor yardim yapmak icin...
BENCE guvenilir birri gitsin bir HESAP nummarsi actirsin bakarsin Yurd disindan HESAP nummarsina EUROLar yagar fena olmaz yani...bence bir cok gurbetci YIGIDO yardim eder...
kampanya kampanya deniliyor ama ortada hesap nummarsi yok...
(yoksa zarfa mi koyup yollayacak millet)
MeD_Turc
26.12.2004, 06:10
gardasssssssssssssssssssss.... .. para dedimmi kimse yanasmaz bak iki kisi cevap yazmis 40 kisi okumus:) bizim millete soytarilidiktan bahsedecen bos bagazlik edecenki cevap yazsin, ben cevap yaziyorum diye degil bizim millete soytarilik olacak, bak sitedeki mesajlarin cogunu okuyun: boyle yapalim,soyle yapalim, ben sivassporu cok seviyorum falan filan icraata geldimi herkes tuyer baba.Herifler 5.000.000 verip bilet almayip stada bedava giriyor sen destek kampanyasindan bahsediyorsun yalanmi guzel kardesim stadin yarisi biletsiz haksizmiyim kaldiki sivasspora yardim edecekler gecelim bunlari beylerr ben sana degil bu sitedeki herkese kiziyorum milyonlarca mesaj yazilmis milyonlarca cevap var is paraya gelince bir kisi cevap yazmis........................ .......................ondan sonrada kahvede konusuruz ''yav su kayseriye bak nasilda gelisti bir kac sene icinde'' diye birbirimize sorariz ... hemserim bizde milliyetcilik yok nerde basi bos nerde vurdum duymaz adam var bizde allah sonumuzu hayrede......
türkçerap_yakup
26.12.2004, 11:15
yaw kardeşim ben 15 yaşındayım ve bu sitenin yarısı genç ve fazla geliri olmayan insanla..yaw biz nası 100 ytl verelim...10 ytl falan neysede...
alpingen
26.12.2004, 11:25
bunun kolayı var sn.rüştü elmas bir bankada hesap açar oraya herkes kendi çapında belli miktar yatırır. o miktar kampanya sonunda sivasspor yönetimine iletilir.bu kadar basit.illa herkes 100 ytl yatıracak diye bir kaide yok,görelim insanlar ne kadar sivaslı.....
BAKALIM.SIVASI.NEKADAR.SEVIYOR UZ.GUZEL.BIR.KAMPANYA.OLUR.ONC E.BIR.YONETICININ.CIKIP.KONUSM ASI.LAZIM.BUSEKILDE.KIMSE.BASK ASININ.HESABINA.GONDERMEZ.SAYG ILARIMLA
Anonymous
12.01.2005, 13:52
ne 100 ytl verecem.onlar şampiyon olunca veya maç kazanınca onlar sivas halkına veya maça gidenlere para dağıtıyorlarmı?
ne 100 ytl verecem.onlar şampiyon olunca veya maç kazanınca onlar sivas halkına veya maça gidenlere para dağıtıyorlarmı?hayatta bazı şeylerin karşılığı olmazki zaten,mesela karşılıksız sevgi,karşılıksız iyilik,bunlar birer erdemdir..
ne 100 ytl verecem.onlar şampiyon olunca veya maç kazanınca onlar sivas halkına veya maça gidenlere para dağıtıyorlarmı?
YAZIK BÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN ÜZÜLDÜM. PEKTE CESUR DEİLSİN ANLASILAN NİCK LE GİR ÖYLE YAZ. ŞAMPİYON OLDUĞUNDA PARA DAĞITMASI GEREKMEZ. AŞIK OLDUĞUN, SEVDİĞİN BİRİNDEN MENFAATMİ BEKLERSİN SEN... ZATEN ÇIKTIĞINDA FAYDASINA SENDE ŞAŞIRACAK SÖYLEDİĞİNDEN UTANACAKSIN... MESELA BENİM İÇİNDE 100YTL ÇOK. MALUM ÖĞRENCİYİM AMA BİR MİKTARDA VERİRİM YANİ.. AÇ KALMAM SONUÇTA...
abi ögrenciyim ama söz öyle bir kampanya baslatilsin 200 euro ben verecegim arti burdaki sivaslilardan da toplama sözü veriyorum yeterki destek olalim köstek degil, dimi misafir gardasim
lokerenlisivasli
23.04.2005, 00:17
SIVASSPORUN cani saolsun la bendende 500 euro yeterki sivasin degerini bilelim hersey para demek degildir tabiki zor durumda olan hemserilerimiz var ama bu kampanya bence cok iyi olur sivasspor icin en buyuk sivas baska buyuk yok
ofozturk
23.04.2005, 07:59
İnşallah gereken yardımı görür kampanya...