Orijinalini görmek için tıklayınız : BU TAKIMLA NEREYE KADAR ?

ElbeyLi58
28.12.2005, 10:42
Lige fırtına gibi başlayan,ancak ilk yarının sonlarına
doğru bekleneni veremeyen Sivasspor’a taraftardan şiirli sitem!
İşte Ergün Uğur adlı taraftarın Sivasspor için kaleme aldığı şiir.

NE OLDU SİZE?
Ne oldu Sivas’ın bu ara size
Nazar mı değdi geldiniz göze!
Kahroluyor seyirci yazıktır bize,

Gençleri Trabzon’u dışarıda yendin
Ne oldu aniden uykuya daldın,
Konya’ya bile puanı verdin

Binlerce seyirci stada geldi
Doksan dakika hep destek oldu
Futbolcular sahada gezinip durdu
Galibiyete hasret kaldı Yiğido.

r> Yaşlısı genci izler maçını
Sizler yenildikçe yolar saçını
Unutmak mümkün mü Trabzon maçını

Ne kadar zor olsada bugünler geçer
Mecnun Başkanım iyiyi seçer
Dört beş transfer bizlere yeter
Üç puana hasret kaldı Yiğido.

SİVASSPOR TARAFTARI
ERGÜN UĞUR

capkin sivasli
28.12.2005, 17:12
bakin arkadaslar sivasspor yanliz kalmamali hem iyi hem kotu maclarda destek yapmaya devam edelim kotu gitsek bile biz sivassporumuzu asla yanliz birakmayiz

karacaören34-58
19.01.2006, 12:35

NE OLDU SİZE?

SİVASSPOR TARAFTARI
ERGÜN UĞUR

GARDAŞIM MÜKENMEL BİR YAZI ELİNE SAĞLIK UÇAK BİLETİNİ DE HAK ETTİN AMA:D

ElbeyLi58
24.01.2006, 13:01
SİVASSPOR TARAFTARI ERGÜN UĞUR tsk ediyoruz ......
güzel yazmis helal olsun...

HakkıTİMUÇİN
24.01.2006, 14:00
üzülme yiğidom bu günler geçer..
gün gelir şans bizede güler..
tek bir galibiyet bize yeter...
durduramaz kimse, sivassporum uçar gider...

buda benden..iki dakkada uydurdum..pardon yazdım :) :)

AYDIN1985
05.02.2006, 15:27
Takim güclenece yere puan ve puanlar kayip ediyor. Bu gercekden bizim Sivassporumuz gardaslar. Sonumuz ne olacak, Allah hayirlisini versin. Birsey varki belli, BU IS BÖYLE GITMEZ. SIVASSPOR KENDINE GEL SEN YIGIDO´SUN.

gercek58li
05.02.2006, 15:33
Ne olacagi gayet acik ortada!
Hedeflerini belli ettiler,basta uefa deniyordu,simdi ligte kalma umudu!!!
Gönderdikleri oyunculardan da belli oldu!

hemso58
05.02.2006, 15:37
KUME DUSMEYE OYNAYAN SAMSUNADA YENILDIK YAA DAHA NE DIYIM.
EE KENDI DUSEN AGLAMAZ.HEDEF UEFAYDII GUYAAA.
SEN ILK 11 OYUNCULARINI GONDER USTUNE USTELIK GONDERILEN OYUNCULARIN YERİNE ONLARIN YERINI DOLDURAMAYACAK KADAR KALITESIZ OYUNCULAR AL.ONDAN SONRA SAMSUNA YENIL.
INSALLAH SADECE SAMSUN YENILGISYLE KALIR BU KOTU GIDIS..
BIR LAF VARDIR:
KENDI DUSEN AGLAMAZ

tanju_58
05.02.2006, 15:47
İLK 10 HAFTADAKİ SİVASSPOR U ARAR OLDUK VALLAHİ İNŞALLAH BU KÖTÜ GİDİŞE BİR SON DENİR

AYDIN1985
05.02.2006, 15:50
KUME DUSMEYE OYNAYAN SAMSUNADA YENILDIK YAA DAHA NE DIYIM.
EE KENDI DUSEN AGLAMAZ.HEDEF UEFAYDII GUYAAA.
SEN ILK 11 OYUNCULARINI GONDER USTUNE USTELIK GONDERILEN OYUNCULARIN YERİNE ONLARIN YERINI DOLDURAMAYACAK KADAR KALITESIZ OYUNCULAR AL.ONDAN SONRA SAMSUNA YENIL.
INSALLAH SADECE SAMSUN YENILGISYLE KALIR BU KOTU GIDIS..
BIR LAF VARDIR:
KENDI DUSEN AGLAMAZ

haklisin gardas. biz Cimbomdan, Fenerden, Kartaldan bile böyle fark yemedik. Simdilik 3-0 gerideyiz, samsunda oynansaydi bu mac, kesin 5,6 gol yerdik. GECMIS OLSUN ARKADASLAR, ÜZÜNTÜMDEN NE DIYECEGIMI BILEMIYORUM, GECMIS OLSUN. ARKADASLAR TAMAM FEDERASYON SEREFSIZLIK YAPTI CEZA VERDI, AMA SIVASSPOR´A NE DEMELI? GÜYA HASRET BITECEK VE BIZ GALIBIYETLE AYRILACAKTIK.

mexsis
05.02.2006, 15:51
Trasferin son günlerinde 2-3 oyuncu sart oldu yokmu memlekette forvet. Tabi birde yabanci problemi var....Lütfen artik uyumayalim ve elimizi cabuk tutalim isler gec olmadan

casus84
05.02.2006, 15:51
kötü taktik,kötü forvet,tecrübesiz defans sonumuz olacağa benziyor.inşallah kümede kalırız.

AYDIN1985
05.02.2006, 15:53
TAM RAKIPLERIMIZ PUAN KAYIP ETTI, FIRSAT BU FIRSAT DERKEN SIVASSPORUMUZ BÖYLE YAPIYOR. BIZE GÖZMÜ DEGDI, NAZARMI DEGDI ANLAMIS DEGILIM.

PRIMERA_58
05.02.2006, 15:56
YAZMAYACAM BURAYA BİRŞEY - BU PROTESTODUR...............

özsivasli1903
05.02.2006, 15:57
BIZ BU FUTBOLLA HICBIR YERE GIDEMEYIZ...
KÜME BILE DÜSE BILIRIZ...
PUANLAR BIRBIRINE COK YAKIN...
ARTIK HEDEFIMIZ BELLI...
LIGDE KALMAK...
MOHAMMED ALI GIBI SÜPER OYUNCUNU SAT...
COK SURATLI KANAT OYUNCUN ILHANI SAT...
ORTASAHANIN BEYNI ERTUGRULU SAT...
SÜPER KALECIN BECKHAM YAVUZU SAT...
SONRADA LIGDE UEFAYA OYNUYOZ DE...
AYIP YA PUANLAR ACAYIP YAKIN BIRBIRINE...
BU LIGDE KIMIN DÜSECEGI BELLI OLMAZ...
AMA INSALLAH BIZ DÜSMEYIZ...
YÖNETIM ARTIK BIRAZ EL ATSIN BU TAKIMA...
BÖYLE GITMEZ...
ALMANÝADAN TAUBERDEN
SLMLAR ÖZSiVASLI BUGRA...

hemso58
05.02.2006, 15:57
kötü taktik,kötü forvet,tecrübesiz defans sonumuz olacağa benziyor.inşallah kümede kalırız.
O KADAR DA ÜMİTSİZ OLMA BE GARDAŞ.
BURALARA GELIRKEN HERKES KONUSYODU AMA SIMDI BIR YENILGIDE HERKESIN DUSUNCESI BELLI OLDU.
ONEMLI LAN MAGLUBIYETLERDE TAKIMIN YANINDA OLMAKTIR.
TAMAM BELKI KOTU OYNADIK BELKIDE YENILDIK.BU MAC YENMEKTE VAR YENILMEKTE.BU SEFER SANS BIZDEN YANA DEGILDI YENEMEDIK.
INS HAFTAYA MANISADA GUZEL BIR FUTBOLLA MACI ALIRIZ..
SONSUZA DEK SURECEK BIZIM ASKIMIZ
67 YIGIDOLARIZZ
HERKES GIDER BIZ KALIRIZZ
67 YIGIDOLARIZZ...

ElbeyLi58
05.02.2006, 16:02
panige gerek yok 5. Siradayiz
BJK´nan aramisda 3 puan var....

Bln-Fatih58
05.02.2006, 16:09
panige gerek yok 5. Siradayiz
BJK´nan aramisda 3 puan var....
ama sonuncuylada aramizda 9 puan fark var!

avare
05.02.2006, 16:10
yonetimin biran once onlem almasi gerekiyor gidisat koto gonderdigimiz futbolcular gittikleri takimlari sirtliyor bize gelenlerse sadece oturuyor transfer donemi bitmeden acilen ortasaha ve ileriye saglam oyuncular alinmasi lazim eger bu onlemler alinmazsa ileriyi iyi gormuyorum

twity_58
05.02.2006, 16:11
ne oldugunu bılmıyorum ama bu durumun böyle devam etmeyecegi acık..

AYDIN1985
05.02.2006, 16:21
ama sonuncuylada aramizda 9 puan fark var!

DOGRU, SENIN DEDIGIN GIBI SADE 9 PUAN VAR, YANI ISIMIZ ZOR. SIMDILIK
5. SIRADAYIZ, CÜNKÜ TRABZONSPORUN MACI YENI BASLADI. YANI BU HAFTA 6. OLABILIRIZ.

FATIMA
05.02.2006, 16:22
tebrikler Sivasspor.com1

SivasLady
05.02.2006, 16:27

NE OLDU SİZE?

Yaşlısı genci izler maçını

SİVASSPOR TARAFTARI
ERGÜN UĞUR

BUGÜN YINE HÜZÜNLENDIK
BIR TÜRLÜ YENEMEDIK
HAFTALARDIR GALIBIYET GÖREMEDIK
ÜC PUANA HASRET KALDIK
MACI DINLERKEN AGLADIK

Serd@r
05.02.2006, 16:39
Ne nazar değdi,ne göze geldik.
Yazılı kaderi biz böyle çizdik.
Sekiz haftadır galibiyet nedir bilmezdik.
Dokuzuncu haftayada malubiyetle girdik.

Sen böyle değildin YİĞİDOm sana ne oldu,
İnacın azmin birden kurudu,
Galibiyet çiçekleri artık açmaz oldu,
Süperligde hayat bizim için durdu.

Tarkan ÇeLik
05.02.2006, 16:41
NE SANIYOSUNUZ YANİ HEP GALİBİYETMİ İSTİYONUZ HEP BAŞARIMI??? OLMAZ ÖYLE ŞEY... BÜYÜK Bİ TAKIM DEĞİLİZ BİZ..KAPASİTEMİZ BU.. İSTEYEN BU TAKIMA GÖNÜL VERİR.. PANİĞE GEREK YOK... DAHA ÇOK MAÇ KAYBETCEZ AYNI ZAMANDA KAZANCAZ... BERABER AĞLICAZ BERABER GÜLCEZ..

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ..1967 YİĞİDOLARIZ...

1967 GENÇ SİVASSPORLULAR---...İZMİR--...

Serd@r
05.02.2006, 16:55
NE SANIYOSUNUZ YANİ HEP GALİBİYETMİ İSTİYONUZ HEP BAŞARIMI??? OLMAZ ÖYLE ŞEY... BÜYÜK Bİ TAKIM DEĞİLİZ BİZ..KAPASİTEMİZ BU.. İSTEYEN BU TAKIMA GÖNÜL VERİR.. PANİĞE GEREK YOK... DAHA ÇOK MAÇ KAYBETCEZ AYNI ZAMANDA KAZANCAZ... BERABER AĞLICAZ BERABER GÜLCEZ..

Biz taraftarız galibiyet istemek bizim hakkımız,kimse yenilgiye üzülmez ama üzülmeme şartları vardır eğer bunlar takımımızda mevcut olsaydı biz zaten üzülmezdik,sor bakalım Fenerbahçe malubiyetine üzülen kaç SİVASSPORlu taraftar var üzülmezler çünkü iyi futbolla mağlup olduk enazından gelecek vaadeden bir takım vardı ama son sekiz haftadır sanki bu takımın üzerine ölü toprağı serpildi.Birde buna mağlubiyet ekledik neyse biz SİVASSPORumuzu adına yakışır bir futbolla görmek istiyoruz.Mevcut eleştrilerim kesinlikle genel yönetime değildir teknik yönetim ve futbolcularadır.

PRIMERA_58
05.02.2006, 17:25
İYİ ZAMANIMIZDA DA UYARI YAZILARI YAZMIŞTIM AMA SİTE YÖNETİCİLERİ HER NE HİKMETSE YAZILARIMI KALDIRDI.MENEJER BÜLENT İÇİN ; TAM MESAİSİNİ SİVASSPORA VERMELİ DİYE YAZDIM ÇÜNKÜ ESKİ TAKIMI İÇİN GAZETEDE VE GENÇTÜRK İNTERNET SİTESİNDE KÖŞE YAZARLIĞI YAPIYOR.BURADA Kİ OLAY KÖŞE YAZARLIĞI DEĞİL ŞUAN SİVASSPORUN RAKİBİ OLAN F.BAHÇE İÇİN YAZIYOR OLMASI.LORANT 5-6 HAFTA TAKIM İYİ PUAN TOPLADI HAVAYA GİRDİ İNSANLARIMIZI KÜÇÜK GÖRÜP AGRESİF TAVIRLARA BÜRÜNDÜ.ELİNDEKİ ÖZ SİVASLI ÇOCUKLARI TAKIMDAN UZAKLAŞTIRDI.SİVAS İNSANINA YAKIŞMAYACAK ŞEKİLDE RAKİPLERİMİZE EDEP DIŞI DAVRANIŞLARDA BULUNDU .
BEN BUNLARI TAKIM İYİ GİDERKEN DE YAZDIM ŞİMDİ DE YAZIYORUM BU İNSANLAR SİVASSPORA BEDAVA HİZMET ETMİYORLAR KARŞILIĞINDA DA PARA ALIYORLAR TABİKİİ BAŞARILI OLDUKLARI ZAMANDA SAYGI ,SEVGİ GÖRÜYORLAR BAŞARISIZLIKTADA ELEŞTİRİLERE AÇIK OLSUNLAR.
GÖREVLERİNİ İYİ YAPMADIKLARI ZAMANDA YÖNETİMDEN GEREKLİ UYARIYI ALSINLAR,MAALESEF YÖNETİMİMİZ BİRAZ FFAZLA İYİMSER YAKLAŞIYOR TEKNİK KADROYA ........
ASLINDA YAZACAK DAHA ÇOK ŞEY VAR AMA ONLARDA BENDE KALSIN.

twity_58
05.02.2006, 18:15

Allah askına Tarkan ya walla yorum yok yani yazmak istedıklerımı de yazmıorum..

1967_DERNEK_MUSTAFA
05.02.2006, 19:07
Futbolda her an her şey ola bilir normaldir bu yenilgiler

EmmiOgLu
05.02.2006, 19:08
KAFAMIZI KUMDAN ÇIKARMANIN ZAMANI GELDİ ARTIK BİZE BİZDEN BAŞKA DOST YOK ARTIK İŞİ CİDDİYE ALMALIYIZ YOKSA GELDİGİMİZ YER DÖNMEMİZ ÇOKDA ZOR DEGİL UNUTMAYIN

YUKARI ÇIKARKEN AŞAGI İNENLERE SAYGILI DAVRANIN
ÇÜNKİ BİRGÜN İNERKEN ONLARLA KARŞILAŞABİLİRİZ

1967_Dernek_Apocan
05.02.2006, 19:52
SİVASSPOR DEPLASMANDA BENCE DAHA İYİ OYNUYOR... BİZİM SİVASIN TARAFTARI SAĞOLSUN ELİNDE ÇEKİRDEK MAÇA GELİYO... TAKIM YENİLİYO BU TAKIM NASIL Bİ TAKIM DİYOOO...BÖLYE TARAFTARLIK OLMAZ... İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE 90 DAKİKA HİÇ SUSMADAN YILMADAN TAKIMINI DESTEKLEMELİ
TARAFTAR....

...@HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ@...

MAVİ_BERE
05.02.2006, 20:14
KAFAMIZI KUMDAN ÇIKARMANIN ZAMANI GELDİ ARTIK BİZE BİZDEN BAŞKA DOST YOK ARTIK İŞİ CİDDİYE ALMALIYIZ YOKSA GELDİGİMİZ YER DÖNMEMİZ ÇOKDA ZOR DEGİL UNUTMAYIN

ABİ EN GÜZEL YORUM SENDEN GELMİŞ...

ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK VERMİŞSİN TSKLER..

burak_baykal
06.02.2006, 19:17
SİVASSPOR 2.YARIDA DAHA İYİ OLACAĞI ZAMANDA KÖTÜ HALE GİTMEYE ÇALIŞIYOR.ASLINDA SİVASSPOR DAHA İYİ ÇALIŞMASI VE ESKİ HALİNDE Kİ GALİBİYETLERE DÖNMESİ LAZIM.İNŞALLAH BUNDAN SONRA DAHA İYİ ÇALIŞMALARINDA BAŞARILARINI BEKLİYORUZ.ÇÜNKÜ YİĞİDOLAR TARAFTARI GALBİYETE HASRET KALDI.ONLARI ÜZMEK YİĞİDOLARA GÜVENCESİNİ AZALTMAK DEMEKTİR.ÇÜNKÜ YİĞİDOLAR SÜPER LİGE YENİ ÇIKTI.YİĞİDOLAR BİRAZ KENDİSİNİ SIKSA BAŞARIYI GÖSTERSE EMİNİM Kİ SİVASSPORA İLGİ GÖSTERMEYENLER BUNDAN SONRA YİĞİDOLARIN YANINDA OLACAĞINDAN EMİNİM.

SİVASSPOR KULUBÜ,TEKNİH HEYETİ VE FUTBOLCULARIN YAPACAĞI TEK ŞEY VAR.O DA BAŞARILARIN DEVAMINI GETİRMEK.SİVASLI GARDAŞLARINDA İLGİSİNİ ÇEKEREK DE YİĞİDOLARA DESTEK VERECEKTİR.BU BAŞARIYI DEVAM ETTİRMENİZ LAZIM.YİĞİDOLARA DESTEK BEKLİYORSANIZ..

NOT:SAYIN ÜYELERİMİZ YAZIDA YANLIŞ ANLAMA VARSA ÖZÜRDİLERİM.......

erhan5834
06.02.2006, 19:38
SİVASSPOR 2.YARIDA DAHA İYİ OLACAĞI ZAMANDA KÖTÜ HALE GİTMEYE ÇALIŞIYOR.ASLINDA SİVASSPOR DAHA İYİ ÇALIŞMASI VE ESKİ HALİNDE Kİ GALİBİYETLERE DÖNMESİ LAZIM.İNŞALLAH BUNDAN SONRA DAHA İYİ ÇALIŞMALARINDA BAŞARILARINI BEKLİYORUZ.ÇÜNKÜ YİĞİDOLAR TARAFTARI GALBİYETE HASRET KALDI.ONLARI ÜZMEK YİĞİDOLARA GÜVENCESİNİ AZALTMAK DEMEKTİR.ÇÜNKÜ YİĞİDOLAR SÜPER LİGE YENİ ÇIKTI.YİĞİDOLAR BİRAZ KENDİSİNİ SIKSA BAŞARIYI GÖSTERSE EMİNİM Kİ SİVASSPORA İLGİ GÖSTERMEYENLER BUNDAN SONRA YİĞİDOLARIN YANINDA OLACAĞINDAN EMİNİM.

SİVASSPOR KULUBÜ,TEKNİH HEYETİ VE FUTBOLCULARIN YAPACAĞI TEK ŞEY VAR.O DA BAŞARILARIN DEVAMINI GETİRMEK.SİVASLI GARDAŞLARINDA İLGİSİNİ ÇEKEREK DE YİĞİDOLARA DESTEK VERECEKTİR.BU BAŞARIYI DEVAM ETTİRMENİZ LAZIM.YİĞİDOLARA DESTEK BEKLİYORSANIZ..

NOT:SAYIN ÜYELERİMİZ YAZIDA YANLIŞ ANLAMA VARSA ÖZÜRDİLERİM.......
gardaş yiğidolar daha ne yapacakki kar demedik yağmur demedik her yerde her ortamda yanlarında desteklerimizi esirgemiyoruz esirgemiyceğizde ... biz ne yapalım başka sahaya çıkıp oynamak gibi bi şansımız yokki onu yapalım ben takımı yozgatta ilk defa içler acısı bir şeklide izledim çok üzüldüm düzelir inşallah ama unutmayalımki sonuncuyla aramızda 6 puan kaldı ve zorlu üst üste 3 maçımız var ne diyelim diyecek bişey kalmadı :(

ElbeyLi58
06.02.2006, 19:40
Büyük Baskanin dedi gibi

-''HEDEF LİGDE KALICI OLMAK''-

erhan5834
06.02.2006, 20:01

NE OLDU SİZE?

SİVASSPOR TARAFTARI
ERGÜN UĞUR
ERGÜN UĞUR ellerine sağlık gardaş çok güzel olmuş..hep destek tam destek devam...

sinan58_34
06.02.2006, 20:04
BU GUNLERIDE ATLATIRIZ BIRAZ SABIR

Nettin
07.02.2006, 09:26
Bu nasıl transfer politikasıdır, anlamadım. Atilla Birlik Diyarbakır da dökülüyordu, bir bakın hep düşen takımların santraforuydu,bencil, tek vuruşu zayıf, saman alevi gibi parlayan bir oyuncu, takım oyununa katkısı yok, orta sahadan bu tarafa hiç gelmez, Mehmet Yıldız ve Muhammed Ali neden gönderildi bilmiyorum, ama maddi kaygı varsa neden Atilla, ikinci yarı başlarken düşer miyiz? diye konu açtım, kimse korkusunu dile getirmedi ama bu hafta yenilirsek 9.sıraya düşeriz, sonrası fikstür daha da zor, kadro dar, düşme adayları takımlardan Samsun, Malatya çıkışta, Denizli iyi top oynamaya başladı, Ankaragücü, Ankaraspor ve Sivas düşüşte, diğer ikisi spora siyasetin hiç karışmadığı ligde(!) ne yaparlar bilmiyorum, KORKUYORUM! Bu kadar iyi bir ilk yarıdan sonra takımda iyi performanslı SİVAS'ı seven yedekler niye gönderilir bilmiyorum. Lütfen katılın taraftarın gücü en büyük güçdür, TARTIŞALIM!!!!

SEMİH-58
07.02.2006, 09:40
bu lonudaki kişisel görüşün oldugu için bişley diyemeyecem

yerliturkuaz
07.02.2006, 09:44
Yeni transfer olan atilla birlik ve oguz daglaroglu yapilan transferler arasinda tercih olarak bence yanlis. Adamlar iyi futbolcu olsalardi diyarbakir bu futbolculari kadro disi birakirmiydi? Neden transfer edildi bilmiyorum. Yerinde oynayan Mehmet Yildiz`in neyi vardida gonderdiler. oynadiklari miki mactada gosterdikleri performanslara bakilarak gereksiz bir transfer olduklarini gosterdiler. Sizcede oyle degil mi arkadaslar?

Arif Coşkun
07.02.2006, 09:45
Endişelerine katılıyorum arkadaşım.Şuanki puan sıralamasında bulunduğumuz yer bizleri hiç aldatmasın, en alttakiyle puan farkı fazla değil,bir iki maç sonra herşeyin değişebileceği bir puan sıralaması,herkes geldi orta yerde toplandı gibi bir tablo çıktı ortaya,iki takım aldı başını gitti,altta kalanlar ne yaparsa yapsın der gibi,bu sene çok garip bir puan tablosu çıktı ortaya,ancak; hayıflanmak yerine camia olarak taraftar olarak neler yapabiliriz,eksiklikler neler onları bian evvel tespit edip acilen önlemini almak var,yoksa sürekli korkulu rüyalar görmeye devam ederiz gibime geliyor.

yusuf_07
07.02.2006, 09:46
DÜŞMEK GİBİ Bİ KORKUMUZ YOK TOPARLANIR TAKIM BENCE....

Hasim
07.02.2006, 09:53
Neden Muhammet verildi hala anlamış değilim. Lütfen bir anlayan varsa anlatsında bende anlayayım.

SEMİH-58
07.02.2006, 10:02
biz düşmeyiz korkma gardaşşşşş

CÜSSKB-Aynur
07.02.2006, 10:23
İlk yarı başarısını isbat etmiş bir takım.Bundan sonra da devam edeceği kanısındayım. Camianın moralini bozmaya gerek yok. Bu başarısızlık geçici, başarılı günler yakında olumsuz mesajlardan kaçınalım lütfen!

NervouS
07.02.2006, 10:41
Destek Olalım Takıma Sahip Cıkalım Onlarda Anlar Nerde Hata Yaptıklarını Attilla Birlik Guzel Futbolcu Ancak Kume Düşmeye Oynayan Samsunu Gordunuz Ne Ara Donemi Transferler Yapmış Düşmemek İçin Uefaya Oynayan Sivasın Kaliteli Oyunculara İhtiyacı Var.. Ancak Bunun İçin Ne Caba Nede Gayret Dennys Ardından Mohammed Gonderildi Sırada Kimler Var Dennys Cok Kaliteli bi Oyuncuydu Yasıda Gencti Ancak Sakatlık Dedikleri Su Ciceğiydi Onada SAbredemediler.

yunus10
11.02.2006, 18:52
Sivasspor bu Kötü gidisi Nereye Kadar Yakinda gene 2 Ligde Oynayacagiz Herhalde.:mad: :mad:

özsivasli1903
11.02.2006, 18:53
evet böyle devam ederse...

slmlar özsivasli bugra

hasantuan
11.02.2006, 18:57
inşallah düşmeyiz ama bu durumda işimiz çok zor. hatalı transfer politikası ve lorant efendinin kafasında almanya işi varken ne bekleniyordu ki....
biz son gün transfer yapmaya çalışıyoz adamlar zelenkayı almış ohoooooo işimiz zor valla

mehmetvet
11.02.2006, 18:59
Her fırtınanın sonrası açık havadır. SİVASSPOR bunları atlatacaktır. Manisa maçına inşallah diyelim...Sivasspor.com1

alimuharrem58
11.02.2006, 19:09
bu sene dusmeyız arkadaslar rahat olun bır cozum bulunacak

aciyurt
11.02.2006, 19:14
bazen karamsarlığa kapılıyorum ama Allah'ın izniyle kralı gelse bu takımı düşüremezler

serhankaburcuk
11.02.2006, 19:39
Arkadaşlar kötümser olmak istemiyorum ama tehlike çanları ta ilk yarının sonlarına doğru çalmaya başlamıştı...Bir takımın başarılı olması için hem maddi hemde manevi açıdan desteklenmesi gerekir....Biz Sivaslılar olarak bu kötü günlerde kenetlenmeliyiz ve takımımıza gösterdiğimiz ilgiyi ve desteği dahada artırmalıyız...İyi günde herkes takımına sahip olur önemli olan kötü gündede sahip olabilmek...İnşallah bundan sonra camiamız kenetlenecektir ve bu kötü günlerinde üstesinden gelecektir...Daha geride 14 tane maç var kim öle kim kala!!!!!!!Daha bu köprünün altından çok sular akacak....

gercek58li
11.02.2006, 19:44
SERHAN GARDAS COK HAKLISIN AMA YÖNETIM SADECE DESTEK OLUN DIYE BAGIRIYOR
SADECE SEYIRCIYLE OLACAK IS DEGIL BUNLAR,SIVASSPOR´UN FORMASINI BILE BULAMAYANLAR VAR,BU YÖNDE BIRSEYLER YAPILMALI
SIVASSPOR STORE GEREKLI!!!

serhankaburcuk
11.02.2006, 19:52
SERHAN GARDAS COK HAKLISIN AMA YÖNETIM SADECE DESTEK OLUN DIYE BAGIRIYOR
SADECE SEYIRCIYLE OLACAK IS DEGIL BUNLAR,SIVASSPOR´UN FORMASINI BILE BULAMAYANLAR VAR,BU YÖNDE BIRSEYLER YAPILMALI
SIVASSPOR STORE GEREKLI!!!

Abi herkes gibi sende haklısın...Yönetim bu konuda gerekenleri tam anlamıyla yapmadı...Benim anlatmak istediğim konu iyi günde herkes taraftardır önemli olan bu kötü günlerde camiamızla beraber olabilmemiz...İnşallah birlik ve beraberliğimizi muhafaza edersek Sivası daha iyi günler bekliyor....

SEMİH-58
11.02.2006, 20:16

NE OLDU SİZE?

SİVASSPOR TARAFTARI
ERGÜN UĞUR
YENİLĞİ İİ GELİYOR BAK BAZI ARKADAŞLAR TÜRKÜCÜ OLDU:D

Aturan_58
11.02.2006, 20:26
SEVGİLİ SİVASSPOR TARAFTARI ARKADAŞLARIM. TAKIMIMIZIN GÜCÜ BURAYA KADARMIŞ BU TAKIMDAN DAHA FAZLASINI BEKLEMEK HAYAL PERESTLİK OLUR.
EN KISA ZAMAN DA TEKNİK ADAM DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLİP TAKIMA YENİ BİR HAVA GETİRİLMELİ.

Aturan_58
11.02.2006, 20:28
HERŞEY BURAYA KADARMIŞ ARTIK HERKESİN BUNU GÖRMESİ LAZIM KRAL ÇIPLAK

DJMuRaT
11.02.2006, 20:32
ENCE BİR RÜZGARDI GEÇTİ...ARTIK GEREKENİN YAPILMASI LAZIM....

ReDYiGiDo
11.02.2006, 20:48
NE OLDU SİZE?

SİVASSPOR TARAFTARI
ERGÜN UĞUR

Helal Olsun Ergün Arkadaşımıza Ağzına sağlık Cok Güzel Yazmış.. Tebrikler..

MERİÇ
11.02.2006, 21:01
Durum kötü eğer böyle giderse taraftarın ilgisinin azalmasından korkuyorum!!!!

junior_69
11.02.2006, 21:01
her takımda bunlar olur
...dere geçerken at değiştirilmez...

sVs
11.02.2006, 21:18
inşallah korkulan olmayacak aklımıza bile getirmemiz hata ama ne yapalım rakiplerimize puan kaybedersek hiç iyi değill sabırr sabır herşey yoluna girecek ama zor döneme giriyoruz bunu başkan dan tutun tesislerde çalışan görevlilere kadar herkes bunun bilincinde olacak en çok da HOCA ile FUTBOLCULARIMIZIN bu bilinçte olması gerekirr

DJMuRaT
11.02.2006, 21:42
inşallah korkulan olmayacak aklımıza bile getirmemiz hata ama ne yapalım rakiplerimize puan kaybedersek hiç iyi değill sabırr sabır herşey yoluna girecek ama zor döneme giriyoruz bunu başkan dan tutun tesislerde çalışan görevlilere kadar herkes bunun bilincinde olacak en çok da HOCA ile FUTBOLCULARIMIZIN bu bilinçte olması gerekirr

Haklsın ama hocanın gidip gitmeyeceği hala belirsizken bence futbolculardada suç bulmak biraz yanlış olur...

sinan58_34
11.02.2006, 22:59
Durum kötü eğer böyle giderse taraftarın ilgisinin azalmasından korkuyorum!!!!
YOK GARDAS BENCE GERCEK TARAFTAR MEZARA KADAR TAKIMINI DESTEKLER ILGISI AZALAN MACA GELIP OTURAN CEKIRDEK YIYENLER OLUR

1967_DERNEK_MUSTAFA
11.02.2006, 23:02
MEZARAAAAAAAAAAAAAAA KADARRRRRRRRRRRRRRR

erhan5834
11.02.2006, 23:52
+++++++++++++++++++ İ M Z A ++++++++++++++++++++++++++++

hattab
12.02.2006, 00:46
ben bu aciklamalarin hepsine toslarim ayriyetende bir efkar narasi atarim uleyn
EYTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTT ULEN YERIM TAVUGU CUCUGU BIZ SIVASI SIVASSPOR BIRINCI LIGE CIKMADANDA SEVIYORDUK HERKES AKLINI BASINA ALSIN SIVASIN YUCELMEYE IHTIYACI YOK SIVAS YUCELTIR INSANI FUTBOLCULAR YONETIM TEKNIK KADRO HEPSI BILSINKI ONLAR YOKKENDE SIVAS VARDI VAR OLMAYADA DEVAM EDECEK HERKES ISINI CIDDI YAPARSA EN BUYUK FAYDAYI ONLAR GORUR YAPMAZSALARDA SIVAS YINE SIVAS DIR SIVASDA KALACAKTIR
OKADARRRRRRRR

superglam
12.02.2006, 00:49

aynen katılıyorum gardaş..

Sivasspor.com1

ErdalGüler
19.02.2006, 12:00
http://www.sivasspor.com/images/stories/food/DevBayrak.jpg

Bilindiği gibi Sivasspor 26 puanla şu an itibariyle 8. sırada ve sonuncu takımla arasında 7 puan var. Rize nin Beşiktaşı Ankarasporunda Fenerbahçeyi yenmesi ile birlikte alt sıralardaki rekabete bakılırsa artık Sivasspor'un Galatasaray maçıda dahil bu hattan uzaklaşabilmek adına üst üste en az 3-4 galibiyet alması gerekmektedir. Bir Ankaraspor Fenerbahçeyi Çaykur Rizede Beşiktaşı böyle kötü zamanlarında yenebiliyorsa Sivasspor da aynını Galatasaray maçı ve arkasından Trabzonda göstermelidir. Eğer bu gidişe dur denmezse durum hiçde iç açıcı gözükmemektedir. Çünkü altta olsun üstte olsun her takım canla başla mücadele edip üst sıralara çıkmanın ve düşme hattından uzaklaşmanın derdinde...

İnşallah Sivasspor bu akşam Galatasaray maçıyla galibiyetle tekrar tanışır ve istediğimiz özlediğimiz Sivasspor u bize gösterir...

suşehri attack
05.03.2006, 18:29
İKİNCİ YARIDA KENDİMİZİ ÇOK BOZDUK AMA BANKO TOPLARIZ

SİVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOĞULUR. SİVASLI OLYANLAR BU SEVDAYI BİLMEZ

______CEZA VS SAGOPA____

TracyMcGrady58
05.03.2006, 18:31
artik cikisa gectik ve bu cikis sezon sonuna kadar sürecektir insallah

DJMuRaT
05.03.2006, 18:33
Sonunda 3 puana ulaştık....çok şükür bu günlere

suşehri attack
06.03.2006, 14:52
HELE ŞÜKÜR Bİ 3 PUAN YÜZÜ GÖRDÜK

cemal58yiğido
06.03.2006, 14:54
SİVASSPOR TARAFTARI ERGÜN UĞUR tsk ediyoruz ......
güzel yazmis helal olsun...