Orijinalini görmek için tıklayınız : DİVRİĞİSPOR MAVİ BAYRAK ALDI...
1967_DERNEK_10UR 31.12.2005, 14:21 SİVAS'IMIZI 3.LİGDE TEMSİL EDEN DİVRİĞİ DEMİRÇELİK SPOR SAHASINDA OYNADIĞI ARTVİN HOPASPOR MAÇINDA MAVİ BAYRAK ALMAYA HAK KAZANDI..MAVİ BAYRAĞI İLK MAÇINDA DİVHAN STADINA ASACAK OLAN DİVRİĞİSPOR AYRICA FEDERASYON TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ...TEBRİKLER DİVRİĞİSPOR
1967_CLUB_ÖZGÜR 31.12.2005, 14:27 Divriğispor u tebrik ediyorum...Bu başarıları Puanlarınada yansır ınsallah:P
kangal06 31.12.2005, 14:27 SİVASSPOR'UN ARDINDAN BİR SİVAS TAKIMININ DAHA ADINI DUYURMASINI,BAŞARILI OLMASINI ÇOK İSTERİM.DİVRİĞİSPOR HEPİMİZİ MUTLU ETTİ.
SEMİH-58 31.12.2005, 14:35 TEBRİKLER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
Sampiyom 31.12.2005, 14:50 insallah divrigsporda yukseli yukselir ve sivasspor gubu iyi bir yere gelir ya super lig
Arif Coşkun 31.12.2005, 16:01 Haydi Divriğispor önce 2. lige daha sonra süperlige senide bekliyoruz. Başarılar
divrigispor kacinci ligde oynuyor?
alimuharrem58 31.12.2005, 16:15 BRAVO DİVRİĞİ DEMİR ÇELİK SPORA
vALLAH ILK KEZ DUYYORUM BU TAKIMI
1967_DERNEK_10UR 31.12.2005, 18:25 DİVRİĞİSPOR LİGDE DE BÖYLE BAŞARILI OLUR İNŞALLAH...
Arif Coşkun 31.12.2005, 18:55 vALLAH ILK KEZ DUYYORUM BU TAKIMI
Türkiyede değilmisinizki yoksa yurt dışındamısınız ?
divrigispor kacinci ligde oynuyor?
Gardaş,
Vallahi ayıp oluyor.
Altı sene olacak üçüncü ligde oynuyor.
Zaman zaman ligi iyi bitiriyor ilk dördün beşin içinde ama zaman zamanda zor kurtarıyor.
Destek yok,destek olsa daha farklı olcak.
İkinci yarıya, 13 futbolcuyu gönderip yerlerine kaliteli ikinci ligden yedi futbolcu alarak başlayacaklar.Futbolcularla anlaşıldı.Hafta içi Antalya'da kampa gidecekler.
Sivas'ı temsil eden ikinci bir futbol takımı,şimdiye kadar Sivas'ın hiç bir takımı ligde iki sene kalamadı,Divriği altı senedir düşe kalka devam ediyor birazda destek olsa ikinci lige rahat çıkar.
Buradan Divriği maçlarına gelen 1967 Genç Taraftarlar Derneği mensuplarına selamlar ve teşekkürler.
selametle,görüşürüz.
Kaptan-58 02.01.2006, 08:33 bravoo. inşallah onlarda sivas gibi yükselirler..
1967_DERNEK_10UR 02.01.2006, 12:18 Gardaş,
Vallahi ayıp oluyor.
Altı sene olacak üçüncü ligde oynuyor.
Zaman zaman ligi iyi bitiriyor ilk dördün beşin içinde ama zaman zamanda zor kurtarıyor.
Destek yok,destek olsa daha farklı olcak.
İkinci yarıya, 13 futbolcuyu gönderip yerlerine kaliteli ikinci ligden yedi futbolcu alarak başlayacaklar.Futbolcularla anlaşıldı.Hafta içi Antalya'da kampa gidecekler.
Sivas'ı temsil eden ikinci bir futbol takımı,şimdiye kadar Sivas'ın hiç bir takımı ligde iki sene kalamadı,Divriği altı senedir düşe kalka devam ediyor birazda destek olsa ikinci lige rahat çıkar.
Buradan Divriği maçlarına gelen 1967 Genç Taraftarlar Derneği mensuplarına selamlar ve teşekkürler.
selametle,görüşürüz.
KARDEŞ BU ÜLKEM DENEN ŞAHSİYETE BAKMA SEN DAHA DİVRİĞİSPOR'DAN HABERİ YOK..BİZDEN DE DİVRİĞİ YE SELAM 2.YARI MAÇLARINIZA GELMEYE ÇALIŞACAZ..HERŞEY SİVAS İÇİN...
1967_Dernek_Murat 02.01.2006, 12:22 KARDEŞ BU ÜLKEM DENEN ŞAHSİYETE BAKMA SEN DAHA DİVRİĞİSPOR'DAN HABERİ YOK..BİZDEN DE DİVRİĞİ YE SELAM 2.YARI MAÇLARINIZA GELMEYE ÇALIŞACAZ..HERŞEY SİVAS İÇİN...
dıvrıgıspor da bızım
SaRiKaN58 02.01.2006, 12:29 respect ! valla
helal olsun divriğispor'a.sivassspordan sonra sivasın gururu olacağa benziyor
serserilerin_prensi 02.01.2006, 12:31 inşallah devamı gelirrr divrigi demir çelik spora başarılar dilerim!...
SİVASLI OLMAK SEVDALILARIN DESTANIDIR SİVASLIYIZ ÖZELİZ...
Şehrimizde deniz yok ama mavi bayraklarla o eksiğide gidereceğiz galiba:D
1967 dernek serkan20 02.01.2006, 17:19 tebrikler divriği
1967'nin gittiği maçlarda galip geldi divriği..
İkinci yarıda da desteklerini esirgemeyecektir derneğimiz;)
1967_DERNEK_10UR 02.01.2006, 19:21 1967'nin gittiği maçlarda galip geldi divriği..
İkinci yarıda da desteklerini esirgemeyecektir derneğimiz;)
DİVRİĞİSPOR BAŞKANI SAĞOLSUN NE ZAMAN GELELİM Mİ DİYE TELEFON AÇSAK BİZE ARAÇ GÖNDERİYOR..2.YARIDA DİVRİĞİYW MAÇLARA GİMEK NİYETİNDEYİZ..
ARKADAŞ SEN HARBİDEN DUYMADINMI DİVRİĞİSPOR U
YOKSA KAFAMI YAPIYON?
DÇ.DİVRİĞİ SPOR 5 SEZONDUR 3.LİG DE OYNUYOR
MAVİ BAYRAK ÖDÜLÜNDEN DOLAYI TEBRİK EDERİZ
BAŞARILAR DİLERİZ...
1967_DERNEK_10UR 02.01.2006, 19:38 ARKADAŞ SEN HARBİDEN DUYMADINMI DİVRİĞİSPOR U
YOKSA KAFAMI YAPIYON?
DÇ.DİVRİĞİ SPOR 5 SEZONDUR 3.LİG DE OYNUYOR
MAVİ BAYRAK ÖDÜLÜNDEN DOLAYI TEBRİK EDERİZ
BAŞARILAR DİLERİZ...
ARKADAŞLAR BU ŞAHIS UZAYDA YAŞIYOR..NORMALDİR BİLMEMESİ..
ARKADAŞLAR BU ŞAHIS UZAYDA YAŞIYOR..NORMALDİR BİLMEMESİ..
Laf olsun beri gelsin işte...
Şehrimizde deniz yok ama mavi bayraklarla o eksiğide gidereceğiz galiba:D
ZUHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA
http://ayhan_arslan_58.sitemynet.com/mynet_resimlerim/dernek.gif
Hepinize teşekkürler,Divriği'ye maçlara bekliyoruz.
http://www.memleketimdivrigi.com/images/imaj/D.SPOR.gif
SİVAS SPOR'a ve DİVRİĞİ SPOR'a ikinci yarı başarılar diliyorum.
Selametle,görüşürüz inşallah
SİVASLI DEĞİLSİN HERHALDE.. SEN..DİVRİĞİSPOR 3. LİGDE OYNUYO..
SİVASSPOR DİVRİĞSPOR YARDIM YAPMASI LAZIM...
1967_DERNEK_10UR 05.01.2006, 18:31 http://ayhan_arslan_58.sitemynet.com/mynet_resimlerim/dernek.gif
Hepinize teşekkürler,Divriği'ye maçlara bekliyoruz.
http://www.memleketimdivrigi.com/images/imaj/D.SPOR.gif
SİVAS SPOR'a ve DİVRİĞİ SPOR'a ikinci yarı başarılar diliyorum.
Selametle,görüşürüz inşallah
İNŞALLAH KARDEŞ..GÖREVİMİZ...
ademgoze 05.01.2006, 18:40 başarılar ama artık 2 liğe bekliyoruz onları sivas basınıda onlara yer vermesi lazım bizimde desteklememiz.
gercek58li 05.01.2006, 19:44 DIVRIGISPORU KUTLUYORUM
INSALLAH EN KISA ZAMANDA IKINCI LIGTE GÖRÜRÜZ!
dj_sado_88 05.01.2006, 20:16 başarılarının devamını bekliyoruz inş. hak ettigi yere yükselir
cemal58yiğido 05.01.2006, 20:54 Divriğispor u tebrik ediyorum...Bu başarıları Puanlarınada yansır ınsallah
MAVİ_BERE 11.01.2006, 02:51 Sivasspor ve sivasın amatör kulüplerinin bu başarıları walla beni çok duygulandırdı...
divrigigenclik 12.01.2006, 00:36 Yıllar, yıllar önce Sivasspor' u 2.lig de mücadele ederken tibünden destekleyen biri olarak, DÇDivriğispor' un da bir gün daha iyi yerlere geleceği inancım sonsuz. Ancak, DÇDivriğisporumuza hertürlü destek gerekli. Centilmen, efendi seyircisine Mavi Bayrak yakışır. Tebrikler.
divrigigenclik 12.01.2006, 00:43 Yıllar, yıllar önce Sivasspor 2.ligde mücadele ederken tibünden destekleyen biri olarak D.Ç.Divriğisporumuzunda bir gün daha da iyi yerlere geleceğime inancım sonsuz. Mavi bayrak centilmen, efendi hemşehrilerime de yakışır doğrusu. Tebrikler. Bu arada herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun.
alimuharrem58 12.01.2006, 01:30 TEBRIKLER D.Ç.DİVRİĞİ
divriği spor desteklenmeli.
sessiz sedasız 3.ligde yaşamaya çalışıyor takım.
ne olur bir kaç zendinimiz sahip çıksa divriğispora.
kıyametmi kopar.
karacaören34-58 12.01.2006, 10:10 TEBRİKLER DİVRİĞİ SPOR....
Tebrikler Divriği , inşallah 2.lige cıkar Sivasın pilot takımı olursunuz...
Tebrikler Divriği , inşallah 2.lige cıkar Sivasın pilot takımı olursunuz...
Çok güzel söylemişsin,ama nerede.
Şöyle liglere bir bakın,hangi il takımı olursa olsun alt liglerde kendi ilçesi olan veya kendi takımı olan takıma destek sebil gibi akıyor.
Ne bileyim işte futbolcu veriyor,maç yapıyor.Mesala Denizli Spor, 3.ligdeki temsilcisi Denizli Bld.Spor'a futbolcu veriyor,maç yapıyor,mesala geçen gün gazetede okudum, dikkat edin,lütfen;2.lig "B" grubu takımı Karabükspor ,Divriği'nin grubundaki Tarım Kredi Spor ile kardeş takım oldu ve 7 tane futbolcu verdi.
Peki,bizim gururumuz Sivas Spor,iftiharla bahsettiğimiz Sivas Spor,bırakın kardeşliği,pilot takım,futbolcu verme işlerini ,iki senedir Divriği ile bir antrenman maçı bile yapmadı.
Gardaşlar,
Yanlış anlamayın,çok doluyum bu konuda,Sivas Spor'dan hiç destek yok,inanın.Bu Divriği'nin senelerdir yaşadığı durum sadece spor ile ilgili değil her konuda Divriği,Sivas yöneticileri tarafından ikinci plana atılmıştır.
Düşünün bir kere bizim 6 senedir 3.ligde profesyonel takımımız var ama ne hikmetse Divriği'ye maçların oynananacağı bir çim saha yapılmadı,Şarkışla ve Suşehrine yapılmış galiba öyle duydum.İstemediğimden değil orasıda benim memleketim ama Divriği'nin futbol takımı var,ne olur yav gardaşım şuraya da bir saha yapın.Stadımız var olmadığından değil Divriği'nin çok uzağında ve Demir Çelik tesislerinin içinde ama çok uzak .Şehir içinde bir tane olsa seyirci sayısı daha fazla olacak.
Başkanımız transfer yapıyor,futbolcu kampa geliyor sonra çeşitli bahanelerle vaz geçip gidiyor,futbolcu bulamıyoruz.Futbolcu çok ama seni kurtaracak futbolcu lazım onun için ince eleyip sık dokuyoruz.2.ligden gerçekten kaliteli 5 futbolcu ile anlaştık ama futbolcular gelmediler.
Evet,Sivas Spor'dan destek bekliyoruz.Kadroda düşünmediğiniz bize gelebilecek futbolcuları bize kiralık verin diyoruz,yani yanlış anlamayın bedava değil,parayla istiyoruz ama hiç ses seda yok.
Böyle olmaz gardaşlar,böyle olmaz.Hangi ana baba çocuğuna sahip çıkmaz,ilgilenmez,siz daha iyisini bilirsiniz......?
Gardaşlar,
Kusuruma bakmayın,inanın bu durumlara çok üzülüyorum.Sivas Spor bizim gururumuz,sevincimiz,sonuna kadar gönülden destekliyoruz,ama yanıbaşlarında bir de Divriği Spor var,evet 6 senedir Divriği Spor gerçeği var,biraz bize yardımcı olsalar,herşey daha güzel olacak.
Divriği'ye Divriği Spor'u desteklemeye gelen ;1967 Genç Taraftarlar Derneği üyelerine tekrar teşekkür ediyorum.
Saygı ve sevgilerimle.
DİLEĞİM DİVRİĞİMİZ EN KISA ZAMANDA 2. LİGE YÜKSELİR
Etem-Murat 13.01.2006, 18:18 HAYIRLI OLSUN DİVRİĞİYE YAKIŞIR KARDEŞLERİME HAYIRLISIYLA
İYİ BİR TAKIM YAPARLAR BİRDE 2 Cİ LİĞE CIKARLARSA COK GÜZEL OLUR
1967_DERNEK_10UR 13.01.2006, 18:20 AŞAĞI TÜKÜRSEN SAKAL YUKARI TÜKÜRSEN BIYIK..DİVRİĞİSPOR'A SAHİP ÇIKAMIYORUZ.ÜZÜCÜ BİR DURUM..
|
|