Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZCE DEPLASMAN NEDİR ?
ForzaSivas 17.03.2005, 09:49 Yıllardan beri Takımızın her maçına gittiğimiz deplasman size göre nasıl bişeydir? yorumlarınızı bekliyorum bana göre;
Deplasman HERSEYDIR !
Deplasman Yak Sagdan Gelsindir , Deplasman Opettir , Deplasman Camsiz 30 Saat yolculuktur , Deplasman Muslum Gursesdir , Ahmet Kayadir , Deplasman Kafasini yasayan Arkadaslarin Otobus Cizirtisindan kopmalaridir , Deplasman indigin yerde SİVASSPOR SEN ÇOK YAŞAAAA DİE BAĞIMAKTIR , Deplasman Usumektir , Deplasman Yorgunluktur , Deplasman Mechule Dogru Giden Yoldur , Deplasman Mechul yolun Sonunda Gozaltidir , Deplasman 90 dk. Mac Izlememektir , Deplasman Keskin otobus Kokusudur , Deplasman Corba - Ekmektir , Deplasman Taslanmaktir - Taslamaktir , Deplasman Kontrol noktasindan Once Emanetleri Gommektir , Deplasman Mevzudur...
KISACASI BIR TRIBUNCUNUN HERSEYIDIR ..
DEPLASMAN;bazen umutlu gidip umutsuz dönmektir.Bazende umutsuz gidip umutlu dönmektir ve çoğunlukla da,takım için ''abi araba da marş basmıyor,iki omuz atalım'' esprisidir...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
ForzaSivas 17.03.2005, 13:03 hadi yorumlarınızı bekliyorum
Unnamedplayer 17.03.2005, 13:08 deplasman bıze soyleyecek bısı bırakmamıssın ama 10 bın kısı ıcınde 100 kısının sesını duyurmaya calısmasıdır deplasman Eglencedır hemde turkıyenın en ucuz eglencesıdır... :twisted:
yeniceri_emre 17.03.2005, 13:19 deplasman karsılıksız sevmektir ,deplasman yendiğinde mutluluktan yenildiğinde ise kederden içmektir,deplasman şöföre şarampole diye bağırmaktır,deplasman sigara dumanı altında saatlerce yolculuk yapmaktır,deplasman yer bulamadığında aklına sivasspor gelip macı hatırlayarak o anı unutmaktır ,deplasman yer bulamadığında yerde yatmaktır,deplasman kısacası her zaman ama her zaman sivasspor yensede yenilsede destek vermektir.
Unnamedplayer 17.03.2005, 13:26 Deplasman kafayı bulup arabanın ıcınde soyunmakdır sonra veysel abıye votka bıttı dıye trıp yapmakdır :lol: :lol: :lol:
deplasman başlı başına makaradır abi :lol: :lol: :lol:
______________________________ _______________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
ForzaSivas 17.03.2005, 13:52 Deplasman kafayı bulup arabanın ıcınde soyunmakdır sonra veysel abıye votka bıttı dıye trıp yapmakdır :lol: :lol: :lol:
MUHAHAHAHA
:D :!:
serhankaburcuk 17.03.2005, 13:53 Deplasman bir sevdadır,Bir aşktır,İnsan sevgilisini görmek için saatlerce yol teper ya işte taraftarda sevgilisini görmek için deplasman yollarına düşer...Deplasman gır-gırdır,şamatadır,makaradır,egl encedir.Binlerce kişinin içerisinde sesini duyurmaya çalışmaktır....
serrkann58 17.03.2005, 13:58 Deplasman yol boyunca otobüste rakip takımın taraftarlarının attıgı taşlardan kendi korumaktır.. Takımı için saatlerce soguk kış gününde yagmur çamur demeden maça gitmektir..Gidilen maç tatil yöresindeyse deplasman yolda otobüsü durdurup denize girmektir üstsüz güneşlenen turistleri röntgenlemektir :lol:
Deplasman kafayı bulup arabanın ıcınde soyunmakdır sonra veysel abıye votka bıttı dıye trıp yapmakdır :lol: :lol: :lol:
ıhhhhhhhhhhhhhhh yaniiiii
______________________________ _____________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
Deplasman tesislerde durup tuvaletteki amcaya "arkadaki verecek abi parayi" demektir..Deplasman corbacida "abi bu kadar adamiz 1 milyondan olmazmi" demektir..Deplasman alkol alip sizmaktir...Deplasman arkadasinin ayak kokusunu koklamaktir..Deplasman "Ulan sessiz olun be uyuyoz" diye arka tarafa donup bagirmak sonrada dayanamayip gidip arkada muhabbete katilmaktir..Deplasman soforu kafalayip otobuste sigara icmektir..Deplasman yeni beste patlatmaktir..Deplasman zevktir gonul isidir..Deplasman her babayigidin isi degildir..Deplasman gerektiginde bir yasam tarzidir..
türkçerap_yakup 17.03.2005, 21:45 hiç gitmediğim için bilemicem valla.
15 kişilik araca 18 kişinin binmesidir we benim ayakta kalmamdır:lol: :lol: :lol:
______________________________ __________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
ForzaSivas 23.03.2005, 09:38 15 kişilik araca 18 kişinin binmesidir we benim ayakta kalmamdır:lol: :lol: :lol:
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
ayakta bile her türlü makaranın dewam etmesidir
1967_DERNEK_10UR 23.03.2005, 11:35 DEPLASMAN YENİ UMMUTTUR .SONUCU BİLİNMEYEN BİR MAÇA DOĞRU GİTMEK.KAZANIRSAN EĞLENE EĞLENE GELMEK.YENİLİRSEN O YOL BİTMEZ.DEPLASMAN YÜREK İŞİDİR.BULUNMAYACAK BİR ORTAMDIR...
15 kişilik araca 18 kişinin binmesidir we benim ayakta kalmamdır:lol: :lol: :lol:
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
ayakta bile her türlü makaranın dewam etmesidir
AYAKTA FELAN FARKETMEZ...BIZIM KARE NERDE MAKARA ORDA DIMI AMA...
______________________________ __________________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
yeniceri_emre 23.03.2005, 16:41 deplasman weysel abinin kursad abiye yaslanması kursad abininde gelip bana yaslanmasıdır.sonra kursad abinin ayakkabılarını ve corabını cıkarıp(valla hiç kokmuyodu) ondekı koltugun onune kaldırıp saatlerce uyumasıdır.sonra deplasman kursad abinin esprılerıyle gulmektir.
deplasman diger takım taraftarlarının mactan once gelip bizim siteye uye olup ve formas yazı yazmalarıdır... bazen dostca bazende gergin yazılar yazarak macın havasını birtaz daha artırmaktır... :lol: :lol: fenada olmuyo hanii :D :D :D herkesi bekleriz tabiii...
:lol: FARKLI BIR BOYUTTAN ELE ALAYIM DEDİM :lol:
AYRICA DEPLASMAN GİDERKEN HER TURLU EGLENCENIN OLDUGU... (CUNKI SONUC BELLI DEGIL) AMA GELIRKEN DURUMA GORE BAZEN SUS PUS OLUP HEMEN EVE DONMEYI ISTEMEKTIR... :d
ForzaSivas 24.03.2005, 09:52 deplasman weysel abinin kursad abiye yaslanması kursad abininde gelip bana yaslanmasıdır.sonra kursad abinin ayakkabılarını ve corabını cıkarıp(valla hiç kokmuyodu) ondekı koltugun onune kaldırıp saatlerce uyumasıdır.sonra deplasman kursad abinin esprılerıyle gulmektir.
dinlenme tesisinde kürşadın köpeklere saldırması.Allah meyfaza kurt köpeğini kedi gibi yaptı
maç dönüşüde o köpekle helalleşmesidir... :lol: :lol:
AYRICA DEPLASMAN GİDERKEN HER TURLU EGLENCENIN OLDUGU... (CUNKI SONUC BELLI DEGIL) AMA GELIRKEN DURUMA GORE BAZEN SUS PUS OLUP HEMEN EVE DONMEYI ISTEMEKTIR... :d
bizim için farketmez her zaman makara :lol:
ShabbatShalom 04.01.2011, 22:31 Deplasman Candır Canandır.
Divriği58 04.01.2011, 23:00 Deplasman çok kötü birseydir.umutlu gidip 6 yedıkten sonra olusan sessizliktir. deplasman bambaşkadır bazen ses kısılıncaya kadar bagırmaktır bazende sessizce yenılen goleri izlemektır. Karşı trübünün sivas kümeye die bagırmasıdır
58MUAMMER58 04.01.2011, 23:39 DEPLASMAN,sevdiğin gönül verdiğin takıma gittiği yerde birses birnefes destek olmak için.1000-2000 km yolu katetmektir,hertürlü kazayı belayı göze almaktır,yola çıkarken sevdiklerinle helalleşmektir,giderken umutlanmak,eger kötü sonuç alındığında biran evvel eve geridönmek istemektir,gerekirse,rakip traftarlarla çatışmayı göze almaktır.deplasman sevgidir,umuttur,aşktır,üzüntü dür,sevinçtir.kelamülwesselam deplasman ölümü bile giöze alacak kadar sevmektir.
migroArmis 13.01.2011, 02:24 60 lı yııların sonu ve 70 li yılların başında Bursaspor sevdalıları türkiyede hiç bir takım taraftarının yapmadığını yapıyor ve sevdikleri takım uğruna mesafe ve mekan tanımadan her yere Bursasporun peşinden giderler. O zamanlar türkiyenin alışık olmadığı bu durum sanki bir şehir efsanesi gibi tüm türkiyeye yayılır.. Bursaspor taraftarı her deplasmana Konvoylar halinde giderler çok sayıda taraftarıyla takım ve şehirlerini temsil ederler (bilmeyenler için anti parantez belirtelim Deplasmana gruplar halinde giden ilk taraftar topluluğudur Bursaspor taraftarları)..
O hafta gidilecek deplasmanlarda emniyet Bursaspor konvoyu geliyor diye tedbir ler alır ve güvenliği sağlarlardı.
70 li yıllarda yine bir Zonguldak maçına çok sayıda Bursaspor taraftarı konvoy oluşturarak gider. maç biraz gerilimli geçer ve maç sonunda istenmeyen olaylar olur.
O zamanlar Teksas ve vahşi batı gündemdedir ve orda olaylar olur.
Zonguldak ta olan olaylar da o zamanki güvenlik güçleri tarafından teksas konvoyu geçti diye yorumlanır ve o günden sonra Deplasmana giden Bursaspor taraftarına her şehirde Teksas konvoyu denir ve Teksas konvoyu geldi diye karşılanır.. zamanla Konvoy atılır ve Teksas olarak isim kalır.Bursasporun intertoto da oynadığı Karshure maçında son olarak Teksas konvoyu pankartı tirbünde asılıydı.
Yani Teksas (ben TeXaS yazılmasını seviyorum) ismini Bursaspor taraftarına Türkiye koymuştur.
Sanırım deplasmanın gerçek adı bu olsa gerek.......
(bilmeyenler için anti parantez belirtelim Deplasmana gruplar halinde giden ilk taraftar topluluğudur Bursaspor taraftarları)..
17 Eylül 1967'de oynanacak müsabaka öncesinde de Kayseri ve Sivas'ın başka kulüpleri arasındaki karşılaşmalarda da bazı olaylar yaşanmıştı. 1965'te Sivas Sümerspor - Kayseri Şekerspor karşılaşmasında bazı taraftarlar yaralanmış, 1966'da oynanan Kayseri Havagücü - Sivas Sümerspor karşılaşmasında da sakatlanma ve yaralanmalar meydana gelmişti.[5] Kayserispor'un ilk defa karşılacağı maçtan 7 gün önce 10 Eylül 1967 tarihinde oynanan Kayseri Havagücü - Sivas Dört Eylül maçında da iki takım futbolcuları arasında olaylar çıkmıştı.
Sivaslılar maçın oynanacağı gün 20 minibüs, 40 otobüs ve trenle Kayseri'ye ulaştı.
koyu kısımla yazılan yeri (bilmeyenler için hatırlatalım). devamını yazmıyorum hepinizin malumu..
deplasman aşk-ı şehirdir..
ZiDaNe58 13.01.2011, 07:37 deplasman bambaska bi duygudur..
baycabbar 13.01.2011, 08:21 Evet bence deplasman tatlı bir ciledir.Uzun süren yolculuk bu yolculukta karşılaşılan birçok serüven takım yenilince sıkıntı üzüntü nasıl unutalım deyip yolculukta kendini uykuya esir etme,Ama galip gelince yeni bir gün yeni bir enerji Mehmedin golunün kririğini yapma hayrettinin ziyanın mükemmel savunması,Erman'ın yaptığı asisti konuşarak arasına şarkı türkü katıp sevinmektir.
deplasman aslında kendi şehrinde deplasman havasını yaşamaktır.. son istatistiklere göre de şehrimiz sivassporlu değil, fenerbahçeli çıktı, bu bi utanç tablosudur..deplasman aslında budur..
üç büyüklerin sivasa gelipte onların tarafına geçen sivaslılar demektir
deplasman kırmızı beyaz üç yıldız aşkına yurdumuzun her köşesine yalnız değilsiniz yiğido her yerde sevdasına kapılarak gittiğimiz gürbettir sivas sevdalılarının daim yeridir
Mamadou Diallo 13.01.2011, 15:21 diğer takımın seyircisinin baskısı altında kalmaktır.
üçyıldız58 13.01.2011, 17:20 deplasman yapmak mısır seferine.viyana kapılarına.istanbulun surlarına dayanmaktır.TIPKI BİR YENİÇERİ GİBİ
migroArmis 14.01.2011, 00:06 17 Eylül 1967'de oynanacak müsabaka öncesinde de Kayseri ve Sivas'ın başka kulüpleri arasındaki karşılaşmalarda da bazı olaylar yaşanmıştı. 1965'te Sivas Sümerspor - Kayseri Şekerspor karşılaşmasında bazı taraftarlar yaralanmış, 1966'da oynanan Kayseri Havagücü - Sivas Sümerspor karşılaşmasında da sakatlanma ve yaralanmalar meydana gelmişti.[5] Kayserispor'un ilk defa karşılacağı maçtan 7 gün önce 10 Eylül 1967 tarihinde oynanan Kayseri Havagücü - Sivas Dört Eylül maçında da iki takım futbolcuları arasında olaylar çıkmıştı.
Sivaslılar maçın oynanacağı gün 20 minibüs, 40 otobüs ve trenle Kayseri'ye ulaştı.
koyu kısımla yazılan yeri (bilmeyenler için hatırlatalım). devamını yazmıyorum hepinizin malumu..
deplasman aşk-ı şehirdir..
Anlatmak istediğiniz olay Sivassporun bu ilki gerçekleştirdiğimidir bilmiyorum..ama yıl 1960 ların sonu diye yazıyor bende siz 1967 den bahsediyorsunuz...Benim yazım alıntıdır..Bursaspor ve Eskişehirsporun bu işin ncülüğünü yaptığını iyi biliyorum belki süper lig kriter alınarak değerlendirilmiştir..Ama bu işin içinde Sivasta warsa dahada memnun olurum ...
Deplesman, rakip takimin sahasinda oynamak demektir :D
migroArmis 14.01.2011, 01:34 Deplesman, rakip takimin sahasinda oynamak demektir :D
Bak bunu hiç düşünmemiştim...Aynen yledir:D
kartalyiğido 14.01.2011, 02:14 Deplasman fedakarlıktır.Gidebilmektir.
kartalyiğido 14.01.2011, 02:18 Fedakarlıktır.Gidebilmektir.
Deplasman çile çekmektir çile.... Kısa ve net...
alemdarlar 14.01.2011, 08:52 Sivas'tan yola çıkıyorsan kazıklanmak demektir...Anlayana:rolleyes:
HooLigAnSsS 15.01.2011, 01:05 Deplasman Mevzudur...
58_babacan_58 15.01.2011, 10:57 umuda yolculuktur deplasman
HooLigAnSsS 15.01.2011, 14:26 Sivas'tan yola çıkıyorsan kazıklanmak demektir...Anlayana:rolleyes:
kazıklanmak derken biraz açabilirmisiniz konuyu harbi merak ettim...
sinan-58 15.01.2011, 15:23 ANLATILMAZ YAŞANIR
HababamHa 15.01.2011, 16:35 Deplasman yağmur,çamur, kar, kış, uzak, yakın, demeden gönül verdiğin takımının yanından ayrılmamaktır!!!!
alemdarlar 17.01.2011, 15:53 kazıklanmak derken biraz açabilirmisiniz konuyu harbi merak ettim...
Sen demirbaş adamısın sitenin.Deplasmana gitmiş ve bu siteye üye olmuş üyelerin burada açtığı veya belirttiği konuları unutmamalısın.Beleş otobüs dediğimiz otobüslerde toplanan paraları hatırlatmak için bu yorumu yaptım.Fazla konuşmak ta istemiyorum.Seni kırmamak için cevap yazdım.İyi günler gardaşım.
Hatta hiç konuşamayacağım.Yeterli...
|