Bilmiyorum
22.06.2005, 19:04
sivasın transfer listesinde bulunan 24 yaşındaki ingiliz hamilton u mercek altına aldım
adı-hamilton
memleketi-ingiltere
mevkii-forvet
geçen yıl 28 maç 23 gol atmış
blackburn rovers ın alt yapısında yetişmiş tek kötü yanı ingiliz olması
skywriter
22.06.2005, 19:40
Gecen sene hangi takimda oynamis? Blackburn Rovers mi?
Bilmiyorum
22.06.2005, 19:43
gecen sene portadown da oynamış artık kacıncı lig bilmityorum
bilmem bu doğru ise fazla bilgimiz yok ama bu kadar iyi olsa bırakmaz takımı ama ne biliyim top yuvarlak işteee
bilmem bu doğru ise fazla bilgimiz yok ama bu kadar iyi olsa bırakmaz takımı ama ne biliyim top yuvarlak işteee
AYNEN KATILIYORUM!!!HERHALDE YÖNETİM İYİ PARA TEKLİF ETMİŞTİRDE O YÜZDEN GELİYODUR :D 8O :!:
skywriter
22.06.2005, 20:18
Portadown Irlanda takimi, Irlanda birinci liginde. Gary Hamilton gecen sene orada 9 numara ile forvet oynamis, ama dedigin gibi Blackburn Rovers alt yapisindan yetisme. Okudugum haberlere gore bu sene mutsuz oldugu icin kendisini transfer listesine koymalarini istemis.
http://www.pacemakerpressintl.com/SPORT/soccer/IFA%20TEAMS/PORTADOWN%202004_05/images/prevs/prev8.jpg
Bilmiyorum
23.06.2005, 11:13
tam aradıgımız adam insaalah gelir
1967_DERNEK_10UR
23.06.2005, 11:18
İNGİLİZ FALAN NE YAPALIM İDARE EDECEZ ELİN TAKIMI İSRAİLLİ OYNATTI BİZDE İNGİLİZ OYNATALIM n'OLACAK...
serhankaburcuk
23.06.2005, 14:59
İNGİLİZ FALAN NE YAPALIM İDARE EDECEZ ELİN TAKIMI İSRAİLLİ OYNATTI BİZDE İNGİLİZ OYNATALIM n'OLACAK...
İngiliz Mingiliz farketmez Sivasta başarılı olsun biz onu hem Müslüman hemde Sivaslı yaparız kafanızı yormayın... :lol: :lol:
1967 dernek serkan20
23.06.2005, 15:11
İngiliz Mingiliz farketmez Sivasta başarılı olsun biz onu hem Müslüman hemde Sivaslı yaparız kafanızı yormayın... :lol: :lol:
kesinlikle katılıyorum
imza
Bilmiyorum
23.06.2005, 18:27
kesinlikle katılıyorum
imza
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mehmet34
23.06.2005, 19:07
VALLA DOĞRU SÖYLÜYORSUN ABİRCAN GARDAŞ
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH
CAGLAYAN
26.06.2005, 13:17
Sivasspor uzun zaman pesinde oldugu ingiliz golcü Hamilton'u en sonunda türkiyeye getiriyor Blackburn un alt yapısında yetişen oyuncu gecen sezon irlanda ekibi Padtown da forma giydi ve 29 macta 22 gol attı topa yavas ama isabetli vuran Hamilton taraftarları mest eden bilek hareketleri ve vucut calımlarıylada ünlü bu oyuncu 2 gün icinde İstanbul a gelerek resmi sözlesmeyi imzalayacak ve ardından bolu ya gecerek kampa katılacak.
BROTHERS58
27.06.2005, 17:04
YAZILANLAR İŞİMİZE YARAYACAK OYUNCU BU DİYOR,İNŞALLAH SİVASIMIZA HAYIRLI OLUR.İNGİLİZ MİNGİLİZ ETLİ EKMEE YEDİMİ ADAM OLUR O.
serhankaburcuk
27.06.2005, 17:06
YAZILANLAR İŞİMİZE YARAYACAK OYUNCU BU DİYOR,İNŞALLAH SİVASIMIZA HAYIRLI OLUR.İNGİLİZ MİNGİLİZ ETLİ EKMEE YEDİMİ ADAM OLUR O.
Biz ona etliekmeğin kralını yediririz...Üzerine bir yayık ayran içirdikmi ohhh tam Sivaslı olur çıkar... :lol: :lol: :lol: