Orijinalini görmek için tıklayınız : SÜPER BİR SİTEMİZ VAR
Adem58.. 26.01.2005, 10:37 çok değerli kardeşim ibrahim öncelikle sitemizi yenileyip bizlere sunmanızdan dolayı sonsuz şükranlarımı bildirmek isterim.kardeşim sitemiz süper olmuş elinize sağlık ve sizinle gurur duydum sivasımızın göz bebeği sivassporumuzu dünyaya açmanızdan dolayı.ve artik zaman gelmiştir ve allahın izniyle ve sivaslı yiğidoların tam desteğiyle inşallah bu sene sivassporumuz süper liğe çıkacaktır.selamlar kendinize iyi bakın
türkçerap_yakup 26.01.2005, 11:03 evet rüştü abi çok saolsun..o olmasa böle bi site olamazdı...abi chat odası bozuk..halledicem..bikere yagidin sizlemi uğraşıcam dememiş bi abimiz...çok sabırlı ve dürüst bi abimiz...çok ii çocukları var çok terbiyeli..çok ii yetiştirmiş...helal olsun valla..rüştü abi sen çok yaşa...dualarımız seninle..allah seni başımızdan eksik etmesin..
evet rüştü abi çok saolsun..o olmasa böle bi site olamazdı...abi chat odası bozuk..halledicem..bikere yagidin sizlemi uğraşıcam dememiş bi abimiz...çok sabırlı ve dürüst bi abimiz...çok ii çocukları var çok terbiyeli..çok ii yetiştirmiş...helal olsun valla..rüştü abi sen çok yaşa...dualarımız seninle..allah seni başımızdan eksik etmesin..sana ilk kez katılıyorum yakup :)
AyhanBayrak 28.01.2005, 00:46 :lol: valla kangal gardas sen iyi bahsetmissinde :wink: rüstü hakkinda bu basarinin arkasindakileri hic sordunmu rüstü abine :lol: kimler basarilarinin arkasinda bir sor bakalim :P :oops: heheheheheh :wink:
:lol: valla kangal gardas sen iyi bahsetmissinde :wink: rüstü hakkinda bu basarinin arkasindakileri hic sordunmu rüstü abine :lol: kimler basarilarinin arkasinda bir sor bakalim :P :oops: heheheheheh :wink:
valla kimlerin emeği geçiyorsa hepsinden allah razı olsun,ellerine sağlık...
RüStü ElmaS 03.02.2005, 13:55 :lol: valla kangal gardas sen iyi bahsetmissinde :wink: rüstü hakkinda bu basarinin arkasindakileri hic sordunmu rüstü abine :lol: kimler basarilarinin arkasinda bir sor bakalim :P :oops: heheheheheh :wink:
Bak Ayhan gardasim,
sende cok sagol, cünkü arabalaramizin arkasina yapistirdigimiz www.sivasspor.com yazisini sen yaptirdin, bunun icin sana minnettarim.
Sonra tabiiki bana manevi bir sekilde destek oldugun icinde sana sükran borcluyum. :wink:
Görüsmek üzere
Not: Ayhan Bayrak benim kuzenim olur (Öz dayioglu) :wink:
O KADAR DA SÜPER BİR SİTEMİZ YOK.BİR KONYANIN SİTESİNE BAKIYORUM BİRDE SİVASIN.
serhankaburcuk 03.02.2005, 14:51 O KADAR DA SÜPER BİR SİTEMİZ YOK.BİR KONYANIN SİTESİNE BAKIYORUM BİRDE SİVASIN.
Lan oğlum Birde ALLAH razı olsun de yahu...Herşeye neden muhalefet oluyorsun... Allah Rüştüden ve sitede emeği geçen tüm kardeşlerimizden razı olsun.....
türkçerap_yakup 03.02.2005, 14:58 serhan beni bıraktın şimdi keremlemi uğraşıon!!?helal valla...
serhankaburcuk 03.02.2005, 15:07 serhan beni bıraktın şimdi keremlemi uğraşıon!!?helal valla...
Yazdığı yazıyı görmüyormusun İnsan bir ALLAH razı olsun der...Ama nerdeeee. :evil: yok efendim bizim site konyanınkinden kötüymüşte falan filan...Önceden sitemiz bile yoktu şimdi ise herkes birbiriyle rahat rahat sohbet ediyor daha ne istiyorsunuz...Ha şunuda ilave edeyim bu bence en önemli konu SİVASSPOR sitesinde ortamın gerilmesinde en önemli katkıyı sen ve kerem yapıyor...Akıllı laflar etmiyorsunuz..Biraz düşünerek yorum yapın.... :evil: :evil: :evil:
türkçerap_yakup 03.02.2005, 15:14 ya ben yorum yapıorum arkasından cvp senden gelio..asıl ortamı geren sensin...burda 1405 üyeden sana mı kaldı bana cvp vermek...sen bizi küçümsüyemezsin..!!!!
AYRICA BEN BU SİTEYE KÖTÜ DEMEDİM.BİRŞEYE YARAMAZ DEMEDİM.BEN ŞUNU VURGULAMAYA ÇALIŞTIM:BU SİTENİN DAHA EKSİKLİKLERİ VAR.SİTEMİZ DAHA KALİTELEŞEBİLİNİR.DEMEYE ÇALIŞTIM.BİRDAHADA KENDİNİ İYİ GÖSTERİP BAŞKALARINI KÖTÜ GÖSTERME.
serhankaburcuk 03.02.2005, 15:26 ya ben yorum yapıorum arkasından cvp senden gelio..asıl ortamı geren sensin...burda 1405 üyeden sana mı kaldı bana cvp vermek...sen bizi küçümsüyemezsin..!!!!
Sizi neden küçümseyeyim....Sizi bir daha uyarıyorum insanları germeyin ve akıllı olun insanlara saygılı olun kiminle konussam sizden şikayetçi... Bende sabrettim sabrettim ama buraya kadar... Yazdıklarınızı tahayyül edin ondan sonra yazın.... :evil: :evil: :evil:
türkçerap_yakup 03.02.2005, 15:30 kimmiş benden şikayetçi..abcde ve forzasivas ..başka varmı söle..!!
??burda 1405 üye var ama kerem ve benim forumda yazdıklarıma cvp hep sen ve 2 arkadaşından gelio...
PEKİ SEN BİLMİYOMUSUN HERKESİN SENDEN ŞİKAYETÇİ OLDUĞUNU.chat'TE ARKADAŞLAR KONUŞUYORUZ.BİR ARKADAŞ(İSMİNİ VERMİYİM) BİR MANİSALI SİTEYE GİRMİŞ KÜFÜRÜ BASMIŞSIN VB...ŞEYLER ASIL HERKES SENDEN ŞİKAYETÇİ.iyikide yazdıklarını Rüştü abiye göstermemişler
serhankaburcuk 03.02.2005, 15:47 kimmiş benden şikayetçi..abcde ve forzasivas ..başka varmı söle..!!
??burda 1405 üye var ama kerem ve benim forumda yazdıklarıma cvp hep sen ve 2 arkadaşından gelio...
yazayımmı;biglort,eker,merıcca s,tamtam,yenıcerıemre,yncmurat ,ynccley,ultrasıvas58,1967dern ekmustafa,seboreıs daha isim istiyormusun bunların hepsı senden ve keremden şikayetçi.....
ben bunların çoğunu tanımıyorum.
serhankaburcuk 03.02.2005, 16:45 ben bunların çoğunu tanımıyorum.
Bak birdaha bana özel mesajdan yanlış şeyler yazma...2-sen bunların çoğunu değil hepsini tanıyorsun ve hepside senden şikayetçi.3-eğer benimle tanışmak istiyorsan Harp akademileri komutanlığı 2 nolu nizamiyesi kapısına gel seni bekliyorum adreste 4 levent metronun yanı bekliyorum....
çok güzel atıyon serhan.ben eker haricinde bu kişilerle tartışmadım. :lol: :lol: :lol:
türkçerap_yakup 03.02.2005, 17:14 kerem yeteeeeeerrrrr...senin yüzünden fırçaları ben yiyorum...bırak şuuunnnllllaaarııııı!!!!!!!man isalı misafire küfreden adamlarla muhatap olma....
allahim sen bu kullarina sabir ver.cocuk katili yapma bu insanlari
ForzaSivas 03.02.2005, 17:44 ben bunların çoğunu tanımıyorum.
BAK CANIM GÜZEL KARDESiM BAK ii oku can1m ve kardesim diyorum ve seni son defa uyar1yorum lütfen ölçülü ve dikkatli ol tamamm1 art1k bu sözlerdende anlamazsan art1k bizden günah gitti yeter lan herseye maydonoz oluyon yas1n 14-15 kafana göre posta koyuyon bilip bilmeden her yere z1pl1yon salça oluyon yoksa senle çok güzel tan1s1r1m tamamm1 bu son olsun........
türkçerap_yakup 03.02.2005, 18:00 forza sen ne dionya...şuanda maydanoz olan sensin bu 1..2 biz bu konuyu kapatalı çok oldu...azıcık sus...becerebilcenmi bakalım...hadi bi dene...bak üst dudağını alt dudağına yapıştıracan..bidene bakiim...olunca bana haber var.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
forza sen ne dionya...şuanda maydanoz olan sensin bu 1..2 biz bu konuyu kapatalı çok oldu...azıcık sus...becerebilcenmi bakalım...hadi bi dene...bak üst dudağını alt dudağına yapıştıracan..bidene bakiim...olunca bana haber var.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:!: SADECE AYIP :!: BAŞKA SÖZE GEREK YOK :!:
türkçerap_yakup 04.02.2005, 00:20 ben bunların çoğunu tanımıyorum.
BAK CANIM GÜZEL KARDESiM BAK ii oku can1m ve kardesim diyorum ve seni son defa uyar1yorum lütfen ölçülü ve dikkatli ol tamamm1 art1k bu sözlerdende anlamazsan art1k bizden günah gitti yeter lan herseye maydonoz oluyon yas1n 14-15 kafana göre posta koyuyon bilip bilmeden her yere z1pl1yon salça oluyon yoksa senle çok güzel tan1s1r1m tamamm1 bu son olsun........ Bu ayıp olmuomu pekii..cvp ver..
serhankaburcuk 04.02.2005, 09:32 forza sen ne dionya...şuanda maydanoz olan sensin bu 1..2 biz bu konuyu kapatalı çok oldu...azıcık sus...becerebilcenmi bakalım...hadi bi dene...bak üst dudağını alt dudağına yapıştıracan..bidene bakiim...olunca bana haber var.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Sen neden maydanoz oluyosun orada forza keremle tartısıyor bak millete meydan okuma... bana kerem özel mesaj attı o mesajı daha sonra alıntı yaparak yayınlayacam...Birde bana meydan okuyor bende adresimi açık ve seçik olarak forumda yazdım beklerim gelsin çayımı içsin...
SERHAN sen gelip beni tehdit ediyosun.bende Senin CHAT'teki tehdit yazısını Rüştü abiye verecem.Hem yakup tabiikide FORSA nın yazısına karışır.çÜNKİ FORSA NIN YAPTIĞI HEM TEHDİTTİR.HEMDE TERBİYESİZLİKTİR.YAKUP benim diyeceğimi ağzımdan aldı.çok iyi demişşin Yakup.
serhankaburcuk 04.02.2005, 10:00 SERHAN sen gelip beni tehdit ediyosun.bende Senin CHAT'teki tehdit yazısını Rüştü abiye verecem.Hem yakup tabiikide FORSA nın yazısına karışır.çÜNKİ FORSA NIN YAPTIĞI HEM TEHDİTTİR.HEMDE TERBİYESİZLİKTİR.YAKUP benim diyeceğimi ağzımdan aldı.çok iyi demişşin Yakup.
Seninle görüseceğiz kerem efendi.... :evil: :evil: :evil:
ForzaSivas 04.02.2005, 10:19 forza sen ne dionya...şuanda maydanoz olan sensin bu 1..2 biz bu konuyu kapatalı çok oldu...azıcık sus...becerebilcenmi bakalım...hadi bi dene...bak üst dudağını alt dudağına yapıştıracan..bidene bakiim...olunca bana haber var.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ulan yaşı 14-15 olan bebeler efendi olun yeter milleti kanser ettiniz ya susun yada susun
AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR
|