Orijinalini görmek için tıklayınız : ERZURUM'LU OLARAK HEPINIZE BASARILAR DILIYORUM

buzdevri
18.01.2006, 10:50
selam arakadaslar ben adem buraya sırketten osman gunay'ın sayesınde 24 saat bılgısayar basında sıvasspor sayfasında baglı olması sayesınde ve bızde bunun sayesınde sıvasspora artı bır hayranlık olması sagladı. sıvaslı olduk nerdeyse ve onun sayesınde uyelıgımı yaptım.osman gunayın sayesınde sırketımızde SIVASSPOR bayrakları ıle suslenmıs bır sekılde...
sayfanız gercekten cok guzel olmus sadece sayfa degıl turkcell super lıgde yaptıgınız basarılarla da artık anadolu takımları da ısmını duyurmaya basladı ben bır ERZURUMsporlu olarak sıze basarılar dılıyorum ve ınsallah bız de bır gun ozlemı ıle kaldıgımız hasrete kavusacagız bır ara geldık dustuk ama olsun..
hepınızın gecmıs kurban bayramını kutluyorum ...
ADEM KORUCU

twity_58
18.01.2006, 10:52
Allah razı olsun..
osman abının zaten uye yaptıgı ınsan sayısı gittikce artıyıor siteye cok emegı gecıyor ıkınızede tesekkurler ...

not:seni seviyoruzz canım osman abımm..:)

GuNaY
18.01.2006, 10:54
Adem hoşgeldin...
İnş. erzurumda cıkar biraz gayretle...
Artık sende site müdavimlerinden olursun.. :D

buzdevri
18.01.2006, 11:01
oluruz gunay abı
ben buraya uye olduysam oooo
sen gor benıııı

dadaş
18.01.2006, 11:06
selam arakadaslar ben adem buraya sırketten osman gunay'ın sayesınde 24 saat bılgısayar basında sıvasspor sayfasında baglı olması sayesınde ve bızde bunun sayesınde sıvasspora artı bır hayranlık olması sagladı. sıvaslı olduk nerdeyse ve onun sayesınde uyelıgımı yaptım.osman gunayın sayesınde sırketımızde SIVASSPOR bayrakları ıle suslenmıs bır sekılde...
sayfanız gercekten cok guzel olmus sadece sayfa degıl turkcell super lıgde yaptıgınız basarılarla da artık anadolu takımları da ısmını duyurmaya basladı ben bır ERZURUMsporlu olarak sıze basarılar dılıyorum ve ınsallah bız de bır gun ozlemı ıle kaldıgımız hasrete kavusacagız bır ara geldık dustuk ama olsun..
ADEM KORUCU
seni gördüğüme çok sevindim dadaş burda uzun bir zamandır üyeyim bu insanların çoğu çok mert ve iyi insanlar bir aile ortamı oluşturmuşlar bende uzun yıllar sivasta yaşamış olmam nedenıyle bu insanları sevıyorum.

ERZURUMSPOR 'umuz iki senelik süper lig macerasından sonra bu lige veda etti çok büyük ekonomik kriz için de olan klubümüz ilçe takımlarıyla oynamak zorunda kaldı yeni yönetim 2 yılda ödenmesi gereken borçları 4 ay gibi bir sürede ödeyerek işi ciddiye aldıklarını gösterdiler

gün olur devran döner ERZURUMSPOR yine süper lige çıkar inşallah ....

sayın başkanımızın genel kurulda üyeler önünde sözü var 3 sezon sonra ERZURUMSPOR süper ligde diye başkanımızın sözüne güveniyor ve klübümüzü çok seviyoruz...
bu sitede üye olan anadolu yiğitlerine çok teşekkür ederiz....

dadaş dediğin çelikten yaydır onu germeğe gelmez

süperligdeki temsilcimiz sivasspora canı gönülden başarılar dileriz.......

1967_CLUB_ÖZGÜR
18.01.2006, 11:09
ADEM KORUCU

EY WALLAH KARDES ALLAH RAZI OLSUN HOŞGELDİN !!!

MERİÇ
18.01.2006, 11:10
HOŞGELDİNİZ................... ..........

buzdevri
18.01.2006, 11:12
tekrardan hosbulduk arkadaslar

eren1
18.01.2006, 11:38
dadaş (BUZDEVRİ) ben istanbul tuzladayım bu tarafta her hangi bir şeye ihtiyaç duyarsan samimi söylüyorum aramanı isterim

ERZURUM'luyum kartalda bir derneğimiz var hafta sonları cağ kebabı vuruyoruz bir gün derneğimizi ziyaret edersin nasip olursa......

buzdevri
18.01.2006, 13:09
ınsallah hemserım bızım oranın kı gıbı aynı tadı alabılırmıyız kı

DeLi YuReK 58
18.01.2006, 13:15
hosgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzz

eren1
18.01.2006, 13:18
ınsallah hemserım bızım oranın kı gıbı aynı tadı alabılırmıyız kı
aynı tadı bulmana pek imkan yok ama yinede idare eder ...
beyeneceğini umut ederim yakın bir zaman da görüşmek dileğiyle

güzel hemşehrim

yyucepur
18.01.2006, 13:19
Hoşgeldin DADAŞ kardeşim.

buzdevri
18.01.2006, 13:26
hosbulduk buyuklerım ve gucuklerım tekrerdan

Etem-Murat
18.01.2006, 13:36
hoş geldinadem inşallah cok eglenirsin bu sitede

Arif Coşkun
18.01.2006, 13:40
Hoşgeldin Erzurum'lu kardeşim.İnşallah iyi zaman geçirirsin sitemizde.Kartal'daki derneğinizi biliyorum.Özel idare İş Merkezi'nin karşındaydı sanırım.

serhankaburcuk
18.01.2006, 14:13
Gardas aramıza hosgeldiniz...

1967_DERNEK_10UR
18.01.2006, 22:32
ADEM KORUCU
GARDAŞ HOŞGELDİN..BİZ İKİNCİ LİGE ÇIKTIĞIMIZ SENE ERZURUMSPOR ÇOK GÜZEL BİR PANKART YAPTIRMIŞTI..
ERZURUM'LU DADAŞLAR SİVASSPOR'LU GARDAŞLARINA 2.LİGDE BAŞARILAR DİLER..

erhan5834
18.01.2006, 22:34
gardaş hooş geldiniz ayrıca erzurumlu dadaşlarımıza ikinci ligde başarılar....

karacaören34-58
18.01.2006, 22:49
ARAMIZA HOŞ GELDİN OSMAN GÜNAY A DA TEŞEKKÜR EDERİZ. GERÇEK SİVASLI OLDUĞUNU BİR DAHA ANLAMIŞ OLDUK HELAL OLSUN SANA ADAŞIM, GARDAŞIM, RENKTAŞIM, :D:D:D

sivaslıavukat
18.01.2006, 23:14
Sevgili Adem kardeşim bence sen artık hoşbulduk demeyi bırak zira 14.000 üyemiz var , herbirine cevap verme nezaketin seni oldukça yoracaktır.

Bilmeni isterim ki hiç ayırmamışımdır kendi memleketimden Erzurumu sen bir de Osman Günay yakınımdır diye kartını ortaya koymuşsun sana hayır diyebilmek mümkün mü ?

Tekrar hoşgeldin evine , ne zaman neye ihtiyacın olursa emin ol burada mutlaka derdine bir deva bulacaksın.Sevgi ve saygılarımla.

buzdevri
20.01.2006, 10:54
sivas spora bu haftakı macında basarılar dılıyorum ınsallah hakkı ıle alır ve bu hep devam eder

ademgoze
20.01.2006, 11:00
dadaşlar yiğidolar hep dostlar...

HakkıTİMUÇİN
20.01.2006, 11:08
hele dadaş hoşmisan...
dolu musun boşmisan...
ayahlarin yan basir..
yohsam sen serhoşmisan...

erzurumlu gardaşlar...sizleri aramızda görmek hepimizi mutlu ediyor..

eren1
20.01.2006, 11:13
GARDAŞ HOŞGELDİN..BİZ İKİNCİ LİGE ÇIKTIĞIMIZ SENE ERZURUMSPOR ÇOK GÜZEL BİR PANKART YAPTIRMIŞTI..
ERZURUM'LU DADAŞLAR SİVASSPOR'LU GARDAŞLARINA 2.LİGDE BAŞARILAR DİLER..

ERZURUM 'LU DADAŞLAR SİVASSPOR'LU GARDAŞLARINA SÜPER LİGDE BAŞARILAR DİLER.......

RECEP_YÜKSEL
24.01.2006, 18:49
A SLM ADEM GARDAŞ HOŞGELDİN ARAMIZA HAYATTAKİ TÜM DİLEKLERİN SÖZLERİN GERÇEK OLSUN ERZURUMDA SÜPER LİGDE OLSUN. ERZURUM ÇARŞI PAZAR İNŞALLAH ERZURMLA - SİVASTA TARİHLER YAZAR. ÇİFTE MİNARELER BİR TARİH BİR SİVASDA BİR ERZURUMDA TARİHLERİ ZATEN YAZDIK ARTIK YAZALAZIM BİR TARİHDE SPORDA SAYGILAR RECEP YÜKSEL

sinan-58
24.01.2006, 18:57
hoşgeldin aramıza erzurmluarkadaşım

sivaslı gardaşlar erzurumlu dadaşlarına 2. lig yolunda başarılar diler

Arif Coşkun
24.01.2006, 19:00
Dadaş Yiğido el ele süperlikte zirveye, Erzurumspor'u en kısa zamanda süperligte görmek isteriz.Erzurumspor'ada başarılar dileriz.

sebo-can
24.01.2006, 19:25
hayırlısı...

5841
24.01.2006, 21:07
HOŞ GELDİN.. UMARIM ARAMIZDA OLAMAKTAN MEMNUN KALIRSIN...
BİZİM KAPIMIZ HERKESE AÇIK.....

erdemnesil
26.01.2006, 09:48
HOŞGELDİN ADEM.GERÇİ BEN ADEMİ EPEY Bİ YAKINDAN TANIYORUM AMA NEYSE.BU ARADA BENDE KENDİMİ TANITAYIM.İSMİM ERDEM.ADEM VE GUNAYLA AYNI ŞİRKETTENİZ.SAĞOLSUN GUNAY ABİMİZ BİZİ SİVAS SEMPATİZANI YAPTI.BEN DE BİR GİRESUNSPORLU OLARAK SİVASSPOR'A EN SAMİMİ DUYGULARIMLA BAŞARILAR DİLERİM.

GuNaY
26.01.2006, 12:35
Erdem canım sende hosgeldin... bizim şirket buraya taşınıyor patron duymasın:D :D
Özellikle tahminlerde ademle kapısacagını biliyorum haydi Kolay gele:D

adanaşk
05.02.2009, 11:36
Dadaşlar a başrılar..inş.. güzel günler görecekler.. adanadan selamlar.