Orijinalini görmek için tıklayınız : Ikinci hazirlik macimiz 8 Temmuz'da, Caykur Rize ile...

skywriter
07.07.2005, 01:01
ÇAYKUR RİZESPOR İLE OYNAYACAĞIZ.

Sivasspor ikinci hazırlık karşılaşmasında Süper lig takımlarından Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor ile oynayacak.8 Temmuzda Bolu Koru otel sahasında gerçekleşecek hazırlık karşılaşması sonunda Sivassporun Almanya’da yapacağı kampın kadrosuda şekillenmiş olacak.

Sivasspor 4 temmuz da oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasında Azerbaycan 1.lig şampiyonu olan Hazar Lekaran takımı ile karşı karşıya gelmiş ve 2-2 berabere kalmıştı.Sivassporun iki golünü de yeni transferlerden Byezilyalı Anderson kaydetmişti.

Ikinci hazirlik macina tum yigidolari bekliyoruz...

CEVIK
07.07.2005, 01:05
ÇAYKUR RİZESPOR İLE OYNAYACAĞIZ.

Sivasspor ikinci hazırlık karşılaşmasında Süper lig takımlarından Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor ile oynayacak.8 Temmuzda Bolu Koru otel sahasında gerçekleşecek hazırlık karşılaşması sonunda Sivassporun Almanya’da yapacağı kampın kadrosuda şekillenmiş olacak.

Sivasspor 4 temmuz da oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasında Azerbaycan 1.lig şampiyonu olan Hazar Lekaran takımı ile karşı karşıya gelmiş ve 2-2 berabere kalmıştı.Sivassporun iki golünü de yeni transferlerden Byezilyalı Anderson kaydetmişti.

Ikinci hazirlik macina tum yigidolari bekliyoruz...

İLKER LAZLARA BİR DERS VERELİM OLMAZMI :lol: :lol: :lol: :lol:

skywriter
07.07.2005, 01:08
Seve seve :D

volcano58
07.07.2005, 09:08
İşte sivassporun ilk cidi sınavı umarım bundanda alnımızın akıyla çıkarız sivassporum bir önceki maçta ortaya koyduğu performansı bu maçta da sergilerse sanırım adından sıkça söz ettirir : EYVAH YİĞİDOLAR GELİYORRRR

CAGLAYAN
08.07.2005, 09:44
Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor bugün saat 17.00'de Koru Otel Tesisleri'nde Ç.Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Lorant, "Bu maçta bütün oyuncularıma yer verip form durumlarını görmek istiyorum" derken, Ç.Rizespor'un teknik patronu Metin Yıldız ise "Genç kadrom için iyi bir hazırlık olacak" diye konuştu.

LütfiÜnal
08.07.2005, 10:01
İLKER LAZLARA BİR DERS VERELİM OLMAZMI :lol: :lol: :lol: :lol:

HAYIRDIR TEYFIK GARDAS ÖGRETMENLIKMI SIMDIDE.DERS VERMEYEDE BASLADIN ASK OLSUN.ALLAH TALEBELERE YARDIM ETSIN. :lol: :lol: :lol: :lol:

ElbeyLi58
08.07.2005, 20:27
Sivas Rize'yi farklı geçti!

Süper Lig'in yeni ekibi Sivasspor, hazırlık maçında Çaykur Rizespor'u farklı yendi: 5-2.. Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant takımının durumundan memnun olduğunu, eksikleri Almanya kampında gidereceklerini belirtti..

Bolu Koru Otel'e ait futbol sahasında yapılan karşılaşmada Sivasspor'un gollerinden 4'ünü Andersson atarken, diğer golü Mehmet Yıldız kaydeti. Çaykur Rizespor'un golleri ise Ferdi ve Tarık'tan geldi. Maçın ilk yarısı da Sivasspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamladı.

Karşılaşma bitiminde Sivassporlu taraftarlar, kendi futbolcularına baklava ikram ettiler.

Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, Bolu kampında takımının günden güne daha iyiye gittiğini maçta da futbolcularının performansını beğendiğini söyledi.

Bu maç sayesinde denenmeye gelen futbolcuları da gördüğünü ifade eden Loran şöyle konuştu; "Maça önceden belirlediğimiz şablonla çıktık. Eksik olduğumuz mevkileri maçta tespit ettik. Almanya kampında bu eksiklikleri gidermeye ağırlık vereceğiz. Almanya'da 1-2 futbolcu daha deneyeceğiz. Petkoviç gibi tecrübeli bir futbolcunun transferi de beni sevindirdi. Petkoviç'in kısa sürede takıma uyum sağlayacağını inanıyorum.''

nicolasdasouza58
08.07.2005, 20:31

Süper Lig'in yeni ekibi Sivasspor, hazırlık maçında Çaykur Rizespor'u farklı yendi: 5-2.. Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant takımının durumundan memnun olduğunu, eksikleri Almanya kampında gidereceklerini belirtti..

Bolu Koru Otel'e ait futbol sahasında yapılan karşılaşmada Sivasspor'un gollerinden 4'ünü Andersson atarken, diğer golü Mehmet Yıldız kaydeti. Çaykur Rizespor'un golleri ise Ferdi ve Tarık'tan geldi. Maçın ilk yarısı da Sivasspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamladı.

Karşılaşma bitiminde Sivassporlu taraftarlar, kendi futbolcularına baklava ikram ettiler.

Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, Bolu kampında takımının günden güne daha iyiye gittiğini maçta da futbolcularının performansını beğendiğini söyledi.

Bu maç sayesinde denenmeye gelen futbolcuları da gördüğünü ifade eden Loran şöyle konuştu; "Maça önceden belirlediğimiz şablonla çıktık. Eksik olduğumuz mevkileri maçta tespit ettik. Almanya kampında bu eksiklikleri gidermeye ağırlık vereceğiz. Almanya'da 1-2 futbolcu daha deneyeceğiz. Petkoviç gibi tecrübeli bir futbolcunun transferi de beni sevindirdi. Petkoviç'in kısa sürede takıma uyum sağlayacağını inanıyorum.''

Bu andersson buyuk oyuncu 2 sene sonra biz bu oyuncu uc buyuklerden birine iyi paraya satariz andersson kac yasinda oldugunu bilen varmi acaba ??

CAGLAYAN
08.07.2005, 20:36

ISTE BUDUR !!!
YIGIDO EKOLÜ diye Buna Derler !
Bu TAKIM Süperlig de SES getirecek.
Ihtiyar Süperlig SIVASSPOR Hepinizi SASIRTACAK !!

cavres__ss
08.07.2005, 20:44
HELAL OLSUN SİVASSPORUM HELAL

RüStü ElmaS
08.07.2005, 21:12
Baslangic icin cok güzel bir sonuc.
Insaallah devami gelir.

Takimin uyumlu oldugunu duyuyoruz.
Bu bizleri cok sevindiriyor.

Almanya kampinya takimimizi yakindan tanima imkanimiz olacak.
Sivassporumun bu sekli bizlere büyük mutluluk veriyor.

Sivassporumuza sonuna kadar güveniyoruz.

FatihSoner58
08.07.2005, 21:26

ISTE BUDUR !!!
YIGIDO EKOLÜ diye Buna Derler !
Bu TAKIM Süperlig de SES getirecek.
Ihtiyar Süperlig SIVASSPOR Hepinizi SASIRTACAK !!

+ IMZA+1967

1967_DERNEK_10UR
08.07.2005, 21:36
HELAL OLSUN YİĞİDOLARA BİZEDE BU YAKIŞIR.ANDERSON FIRTINA GİBİ NAZAR DEĞMESİN...

skywriter
09.07.2005, 06:23
Sivasspor ezip geçti

Yiğidolar, Çaykur Rizespor ile yaptıkları hazırlık maçını 5-2 kazandı.

5 yıldızlı Sivas

Süper Lig'in yeni takımı Sivasspor, Brezilyalı transferi Anderson'ın dört gol atıp coştuğu maçta Ç.Rizespor'u farklı mağlup etti. Diğer golü Mehmet Yıldız attı.

Sivasspor Koru Otel Tesisleri'nde oynadığı ikinci hazırlık maçında genç oyunculardan kurulu Ç.Rizepor'u 5-2 mağlup etti. Brezilyalı futbolcusu Anderson'ın mükemmel oynadığı karşılaşmada kırmızı-beyazlılar başarılıydı. Anderson'ın yıldızlaştığı maçta Sivasspor'un gollerini 4,20,61 ve 75. dakikada Anderson, 81. dakikada Mehmet Yıldız kaydederken, Ç.Rize'nin golleri Ferdi ve Tarık'tan geldi

http://www.pasfotomac.com.tr/2005/07/09/im/36B3367522B4C841A83648E7a.jpg

ÇOK KLAS FUTBOLCU
Yiğidoların teknik patronu Werner Lorant, takımının her geçen gün daha iyi duruma geldiğini belirterek, "Gençlerden oluşan Ç.Rizespor önünde farklı galip gelirken iyi oynadık. Özellikle Brezilyalı oyuncumuz Anderson'ın takıma kısa sürede uyum sağlaması beni oldukça memnun etti. Kendisi çok klas ve becerikli bir futbolcu. Ligde başarılı olacak" diye konuştu.

GENÇLERE ŞANS VERDİM
As oyuncularını dinlendiren Ç.Rizespor'da teknik direktör Metin Yıldız, gençlerden oluşan bir kadroyla maça çıktıklarına dikkat çekerek, "Sivasspor'un kazanması normaldi. Bu karşılaşma lig için ölçü olmaz. Genç futbolcularıma şans verdim. Güçlü rakibimiz karşısında zaman zaman iyi oynadık" açıklamasını yaptı. Öte yandan Rizespor, Hollanda'ya geçecek.

http://www.pasfotomac.com.tr/2005/07/09/im/385F00E71C598547A4B2226Ea.jpg

Kaynak: Fotomac