Orijinalini görmek için tıklayınız : ALMANYA KAMPI BAŞLIYOR
RüStü ElmaS 13.07.2005, 20:57 Bolu kampını tamlayarak iki günlük izine çıkan Sivasspor’da Almanya
mesaisi yarın başlıyor. Sivasspor’un Almanya kampı 10 gün sürecek
Sivasspor’da Süper Lig hazırlıklarının üçüncü etap çalışmaları olan Almanya kampı yarın start alacak.
Bolu kampını tamamladıktan sonra iki günlük izine çıkan Kırmızı-Beyazlı ekip yarın İstanbul’da toplanarak uçakla Almanya’ya giderek ve üçüncü etap kamp çalışmalarının startını verecek.
Yarın sabah saatlerinde İstanbul’da toplanacak olar Sivassporlu futbolcular, ardından sağlık kontrolünden geçirilecek. Sağlık taramasının ardından akşam saatlerinde uçakla Almanya’ya gidecek olan Sivasspor, buradan da kampın yapılacağı Hannover’e gidecek.
17-27 Temmuz tarihleri arasında 10 gün boyunca burada kamp yapacak olan Sivasspor takımı, kamp süresince de Braunhausser Sport Otel’de kalacak. Sivasspor takımı burada da en az 5 hazırlık karşılaşması daha yapacak. 10 gün sonra Türkiye’ye dönecek olan Sivasspor, İstanbul’da yapılacak olan kupa maçlarına hazırlanacak.
Sivaslibey 13.07.2005, 21:00 Abi kamp yapacaklari otel hangi sehirde bulunuyor acaba. Ve yapacaklari maçlarin tarihleri ve sehirleri belli mi, abi?
gurbetteki yiğidolar SİVASSPOR ayağınıza kadar geliyor... bu fırsatı kaçırmayın!!! yanlız bırakmayın takımımızı 8)
ElbeyLi58 13.07.2005, 21:46 gurbetteki yiğidolar SİVASSPOR ayağınıza kadar geliyor... bu fırsatı kaçırmayın!!! yanlız bırakmayın takımımızı 8)
ins. :k15:
RüStü ElmaS 14.07.2005, 11:04 Bolu Gerede kampının ardından izin verilen Sivassporlu futbolcular bugün istanbul’da toplanacak.
12 günlük Almanya kampı için Sivasspor kafilesi Yarın 12:15 Hannover uçağı ile Almanya’ya uçacak.
Sivasspor Menajer yardımcısı ve Teknik Direktör Werner Lorantın tercümanı olan Murat Daldık, Almanya Milli takımının kamp yaptığı otelde kamp yapacağız.”dedi.
Daldık,15-27 Temmuz tarihleri arasında Almanyanın Hannover şehrine ait Barsinghausen Sport otelde kamp yapacağız.Burası Almanya Milli takımının sürekli kamp yaptığı bir yer.
Hazırlık karşılaşmaları
Almanyanın Hannover kentinde 15-27 Temmuz tarihleri arasında 3. etap kamp çalışmasını yapacak olan Sivassporda Kamp programı süresince oynayacağı hazırlık karşılaşmalarının programı belli oldu.Menajer ve tercüman Murat Daldık,Almanya’da 12 günlük kamp programı boyunca 4 hazırlık karşılaşması oynayacaklarını söyledi.
hadi gurbetçi yiğidolar şimdi sıra sizde
17 Temmuz Gütersloh (3.lig)-SİVASSPOR
19 Temmuz Celle (3.lig) –SİVASSPOR saat 19.00
22 Temmuz Eintracht Braunschweig ( 2.lig )-SİVASSPOR saat 18.30
24 Temmuz Osnabrück (3.lig ) –SİVASSPOR saat 16.00
RüStü ElmaS 14.07.2005, 13:32 Arkadaslar, maclara katilalim.
Bu maclar Sivassporumuz acisindan cok önemli maclardir.
Avrupadaki yigidolar olarak, maclarda bulunalim.
Maalesef cogu gurbetciler Türkiye`de izinde oldugu icin katilamayacak.
Bari burda kalanlar takimimiza sahip cikalim ve kamp calismalarine ve maclarina katilalim.
Bende bos vakitlerimde orda bulunacagim.
Herkesi Sivassporun yanina bekliyoruz.
[quote=gunay]gurbetteki yiğidolar SİVASSPOR ayağınıza kadar geliyor... bu fırsatı kaçırmayın!!! yanlız bırakmayın takımımızı 8)
HADI BEYLER SIRA SIZDE SAHIP CIKALIM SIVASSPORUMUZA
KoraySancar 14.07.2005, 14:51 Rüştü abi Alman 1.ligi(Bundesliga)dan da takımlarla maç yapacağımız söyleniyordu programda göremedim.Yokmuymuş öyle bir şey?
serhankaburcuk 14.07.2005, 15:17 gurbetteki yiğidolar SİVASSPOR ayağınıza kadar geliyor... bu fırsatı kaçırmayın!!! yanlız bırakmayın takımımızı 8)
Evet ya sakın yalnız bırakmayın...Bu fırsatı gurbetçi yiğidolar kaçırmasınlar..Almanyada bulunan ve bundan haberdar olmayan yiğidolara haber vermeyide unutmayın...Futbolcuları havaya sokun...
ElbeyLi58 14.07.2005, 20:15 Bolu Gerede kampının ardından izin verilen Sivassporlu futbolcular bugün istanbul’da toplanacak.
12 günlük Almanya kampı için Sivasspor kafilesi Yarın 12:15 Hannover uçağı ile Almanya’ya uçacak.
Sivasspor Menajer yardımcısı ve Teknik Direktör Werner Lorantın tercümanı olan Murat Daldık, Almanya Milli takımının kamp yaptığı otelde kamp yapacağız.”dedi.
Daldık,15-27 Temmuz tarihleri arasında Almanyanın Hannover şehrine ait Barsinghausen Sport otelde kamp yapacağız.Burası Almanya Milli takımının sürekli kamp yaptığı bir yer.
Hazırlık karşılaşmaları
Almanyanın Hannover kentinde 15-27 Temmuz tarihleri arasında 3. etap kamp çalışmasını yapacak olan Sivassporda Kamp programı süresince oynayacağı hazırlık karşılaşmalarının programı belli oldu.Menajer ve tercüman Murat Daldık,Almanya’da 12 günlük kamp programı boyunca 4 hazırlık karşılaşması oynayacaklarını söyledi.
hadi gurbetçi yiğidolar şimdi sıra sizde
17 Temmuz Gütersloh (3.lig)-SİVASSPOR
19 Temmuz Celle (3.lig) –SİVASSPOR saat 19.00
22 Temmuz Eintracht Braunschweig ( 2.lig )-SİVASSPOR saat 18.30
24 Temmuz Osnabrück (3.lig ) –SİVASSPOR saat 16.00
cengaver 14.07.2005, 20:23 gurbetteki yiğidolar SİVASSPOR ayağınıza kadar geliyor... bu fırsatı kaçırmayın!!! yanlız bırakmayın takımımızı 8)
Evet ya sakın yalnız bırakmayın...Bu fırsatı gurbetçi yiğidolar kaçırmasınlar..Almanyada bulunan ve bundan haberdar olmayan yiğidolara haber vermeyide unutmayın...Futbolcuları havaya sokun...
yaaa Tamda Izin Zamani :( Gitmek icin can atiyodum
ama O tarihte ailecek Sivastayiz. :oops: :cry:
Blackkite 15.07.2005, 12:03 haydi alamancı kardeşler gözünüz aydın... sivassporumuz ayağınız dibine kadar geliyo :)
kangalli58yasin 15.07.2005, 12:46 bana bu yerler cook uzak ama bakarim
bu takimlarda hic birsey degil
bu takimlar cok taninmiyor :D insallah kazaniriz
NE KADAR ŞANSLISINIZ GURBETÇİLER (ALMANCILAR)
VALLA AYAĞINIZA KADAR GELMİŞ BİR FIRSAT.TAKIMI İLK ÖNCE SİZ İZLEYECEKSİNİZ.
BUNDAN GÜZEL AYRICALIK OLURMU.
SİZİN YERİNİZDE OLSAM HİÇ BİR MAÇI KAÇIRMAM.
SİVASTAN(BENDEN) TÜM GURBETÇİLERE SELAMLAR
serhankaburcuk 15.07.2005, 19:53 NE KADAR ŞANSLISINIZ GURBETÇİLER (ALMANCILAR)
Evet bende kaçırmazdım...Valla Sivassporumuzu o kadar çok özledikki Almanyaya gitmeyi bile düşünüyoruz 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar derneği olarak... :lol: :lol: :lol:
gurbetteki yiğidolar SİVASSPOR ayağınıza kadar geliyor... bu fırsatı kaçırmayın!!! yanlız bırakmayın takımımızı 8)
yaaa Tamda Izin Zamani :( Gitmek icin can atiyodum
ama O tarihte ailecek Sivastayiz. :oops: :cry:
artık izini iptal etmen gerek malum sivasspor geldiiiiiiiiiiiii :evil: :evil: :evil:
RüStü ElmaS 15.07.2005, 22:44 Arkadaslar,
Sivassporumuz her zaman Almanyaya gelmiyor.
Bu firsati iyi degerlindirmemiz gerek.
Biz Sivasspor.Com ailesi olarak tabiiki orada bulunacagiz.
Avrupadaki Yigidolar bu firsati kacirmayalim.
Gütersloh macinda görüsmek ümidiyle.
NE KADAR ŞANSLISINIZ GURBETÇİLER (ALMANCILAR)
Evet bende kaçırmazdım...Valla Sivassporumuzu o kadar çok özledikki Almanyaya gitmeyi bile düşünüyoruz 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar derneği olarak... :lol: :lol: :lol:
BU DUSUNCE NE ZAMANDAN BERI VAR SERHAN ABI
gercek58li 16.07.2005, 03:13 BUGÜN HANNOVER`E GITTIM VE TAKIMIN ILK ANTREMANINI SEYRETTIM. YOL YORGUNU OLMALARINA RAGMEN COK IYI VE ISTEKLI GÖRÜNÜYORLARDI. INSALLAH FIRSAT BULURSAM MACLARADA GIDECEGIM.
gercek58li 16.07.2005, 03:29 Rüştü abi Alman 1.ligi(Bundesliga)dan da takımlarla maç yapacağımız söyleniyordu programda göremedim.Yokmuymuş öyle bir şey?
EGER 5. MAC OYNANIRSA WERDER BREMEN VEYA LEVERKUSEN LE OYNAYABILIR?! GARANTI DEGIL...
sekocan58 16.07.2005, 12:09 ALAMANYADA GURBETÇİLER YANLIZ BIRAKMATIN TAKIMIMIZI.AYRICA MAÇLAR TV,DEN YAYINLANACAKMI???
sivasliemre 21.07.2005, 23:33 Selamlar saygilar abilerim ve kardeslerim.
Ben almanyanin hannover/salzgitter sehrinden Emre.
Yarin Sivassporumuzun macini sabirsizlikla bekliyorum.
Hemen kosup biletlerimizi aldik ve artik saatlerin 18:30 olmasini bekliyoruz.
Öyle sevincliyim ki inanamazsiniz.
Sivassporumu görmek ve desteklemek beni heycanlandiriyor.
Zaten türkiyede maclarina gidemiyoruz diyordum fakat simdi buraya geliyor büyük ASKIMIS SIVASSPOR....
Yeni transferleri tanimak istiyorum, En basta Petkovic ve Andersson.
Tabiki kendi futbolcularimiz da.
Arkadaslar
Yarin fotograflar yapip bu siteye ekliycem.
Insallah allahim nasip eder de, futbolcularimizla tek tek resim cekinirim.
Sizler icin bu fotograflari yapicam...
Hoscakalin
Sivasli dogduk Sivasli Ölecegiz!!!!!!!
xxerkan58 23.07.2005, 00:36 simdi dahada cok gurur duyuyorum sivasliligimla.....helal olsun size ve icinizdeki sivasspor sevgisine......pazara görüsmek dilegiyle
dortmund yigodosu...........
alevi_58 24.07.2005, 13:47 gardaş bu sivasspor boru deiilll adı vee şanı yiğidolar yeter almanyayı feth edip gelecekkkkkkkkk
ben SİVASLI MUHOO
Muharrem 1987 mersin de oturuyorum msn adresim
maho_58@hotmail.com
KALIN SAĞLICAKLA YİĞİDOLARA MERSİNDEN BASARILAR DİLERİMMMMMMMM KİB ınnn.............
kangalli58yasin 24.07.2005, 17:17 biz gurbetciler takimimizi yanliz birakmayiz
|