Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte son Yiğidolar

volcano58
10.08.2005, 07:56
İşte son Yiğidolar
Transferde durmak bilmeyen Sivasspor, Kamerunlu stoper Kalla ve Nijeryalı forvet M’Bamba’nın işini bitirdi. İki futbolcu, bugün Türkiye’ye gelip imza atacak
10.08.2005

2’şer yıllık imza
Lig maratonu başladı ama Sivasspor’da transfer temasları bitmedi... Teknik direktör Werner Lorant’ın raporu doğrultusunda hareket eden Kırmızı-Beyazlı yönetim, bombayı patlattı ve iki yıldız oyuncuyla anlaşma sağladı. Almanya’nın Bochum takımında top koşturan ve aynı zamanda 69 kez Kamerun Milli Takımı’nın da formasını giyen stoper Kalla (30) ile İsrail’in Maccabi Telaviv ekibinde oynayan Nijeryalı golcü M’Bamba’nın (23) işini bitirdiklerini açıklayan genel menacer Bülent Uygun, bu futbolcuların bugün Sivas’a gelerek 2’şer yıllık imza atacağını duyurdu.

Eksikler dert oldu
Bir Brezilyalı oyuncuyla da temasta olduklarının altını çizen Yiğidolar’ın idarecisi, “Ses getirecek bir ekip kurduk. Transfer ettiğimiz oyuncular Sivasspor taraftarından da tam not alacak” diye konuştu. Bu arada Gaziantepspor maçına hazırlanan Sivasspor’da sakatlık ve hastalık kabusu yaşanıyor. Kaleci Petkoviç’in sakat, Anderson ve Sergio’nun ise hasta olduğu açıklanırken, bel fıtığından şüphe edilen Avustralyalı file bekçisinin kontrol için Londra’ya gönderildiği ve bugün Sivas’a geri döneceği bildirildi.

KRaL
10.08.2005, 08:42
Transferler ii ama olimpiyat stadındaki maçta görüldükü bizim asil problemimiz

savunmada değil orta sahanın ortasında oyun kurucu nitelikte bir adamımızın

olmasiyişdi..Esas eksiz yerimiz bence orta sahanın ortasi...yaw iki pas

yapamadık doğru dürüst.... yine buna da şükür ya hiç transfer yapılmasaydı....

Saygılar

sinan-58
10.08.2005, 09:52
ertuğrulu hoca niye oynatmıyor

Kokomo
10.08.2005, 10:03
Mbamba Nijerya vatandaşı değil, Kamerunlu.
İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımdan geldi.

Kalla ise Almanya Bochum kulubünden transfer.

Kokomo
10.08.2005, 16:34
Sivasspor, Kamerunlu Raymond Kalla ile sözleşme imzaladı...

Birinci Süper Lig'in yeni takımlarından Sivasspor, Kamerunlu savunma oyuncusu Raymond Kalla ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçen sezon Almanya'nın VFL Bochum takımında forma giyen Kamerun Milli Takımı'nın 30 yaşındaki savunma oyuncusu Raymond Kalla, kulübün sosyal tesislerinde Gaziantepspor maçına hazırlanan takımla birlikte sabah antrenmanına çıktı.

Tecrübeli futbolcu Kalla, daha sonra basın sözcüsü Fikret Ünsal, genel menajer Bülent Uygun ve yöneticilerden Ekrem Munar ile menajerinin katıldığı imza töreninde kendisini 2 yıllığına kırmızı- beyazlı takıma bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde kırmızı-beyazlı formayı giyen Kalla, transferinde teknik direktör Werner Lorant'ın etkili olduğunu belirterek, ''Türkiye'de oynayan Kamerunlu futbolculardan bilgi aldım. Daha önceden duyduklarım bana güven verdiği için bu transfer çabuk gelişti. Kaleci Petkoviç'i tanıyordum. Werner Lorant'ı 1860 Münih'ten tanıyorum. Disipliniyle tanıyorum. Bana ve takıma iyi şeyler katacağına inanıyorum. Benim buraya gelmemde Lorant etkili oldu'' diye konuştu.

Sivasspor'un teklifini kabul etmeden önce Marsilya'da transfer görüşmeleri yaptığını, ancak gerekli güveni alamadığını kaydeden Kalla, ''Buradaki yöneticilerin yaklaşımı bana güven verdi. Bu nedenle Sivasspor'u tercih ettim'' dedi.

82 kez Kamerun Milli Takımı'nın formasını giydiğini anlatan Kalla, 1994 ve 1998 Dünya Kupası'nda mücadele ettiğini, 2 kez Afrika Kupası kazandıklarını hatırlatarak, ''Milli takımda çok başarılar yaşadım. Takımın genelinde değişiklik istedik. Gençlerin önünü açmak için milli takımı bıraktık'' dedi.

Bir basın mensubunun Türk futbolu hakkındaki sorusunu da yanıtlayan Kalla, ''Allum Buker'in forma giydiği Samsunspor'u tanıyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray benim için popüler kulüpler. Bochum'da özel bir maçta Fenerbahçe'ye karşı forma giydim'' diye konuştu.

Kamerun'da Baressi lakabı ile tanındığını kaydeden Kalla, Sivasspor'da ''Kalla'' olarak anılmak istediğini sözlerine ekledi.

Ülkesinde 6 numaralı formayı giydiği öğrenilen Kalla'nın Sivasspor'da 5 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

1967_DERNEK_10UR
10.08.2005, 17:02
DÜN HAVAALANINA GİTTİK ADAMALARI KARŞILAYAK DİYE UÇAK GELMEDİ..3 SAAT BOŞA BEKLEDİK..

GuNaY
10.08.2005, 18:40
neyse onur havaalanını iyice ogrenmis oldunuz... bu arada hayırlı ugurlu olsun yeni yigidolar...

GeCeVeMaVi58pRf
14.08.2005, 16:56
her işte bir hayır vardır...