Bir Malatyalı olarak Süperlige hoşgeldiniz diyorum...
Arkadaşlar ben Winning eleven oyunu için kadro ayanlaması yapmaktayım... Sivassporun kadrosu ile ilgili yeni lige çıktıkları için pek fazla bilgim yok içinde yeni tarnsferlerinde yer aldığı son kadronuzu buraya yazarsanız sevinirm Boy, kilo, yaş ve biliyorsanız fiziklsel özellikleri yani sağ ayağını kullanır hes sağbek hem ortasahada oynar gibi... Yardımcı olursanız sevinirim hemde Sivassporun kadrosu gerçeğe yakın olur...
kangal06
26.07.2005, 13:45
YÖNETİMİNİZİN SÖZLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.KENDİLERİ DE EN BÜYÜK TARAFTARIN MALATYA'DA OLMADIĞINI BİLİYOR.NEDEN BÖYLE BİR İDDİADA BULUNDUKLARINI ANLAYAMADIM.AMA BU KONUDA MALATYALILARI SUÇLAMAK YANLIŞ OLUR.TÜM SUÇ MALATYA YÖNETİMİNİN.KADROMUZA GELİNCE;O KONUDA BENİM BİRŞEY SÖYLEMEM YANLIŞ OLUR.BU SORUYU BİR YETKİLİNİN YANITLAMASINI DAHA UYGUN BULUYORUM.
Abicim boşverin Yöneticileri onların klüplerin başında neden bulunduklarını hepimiz biliyoruz kimin çok taraftarı var konusuna gelince bu konuda benim yorum yapmam yanlış olur ama iki takımında taraftarın çok olduğu kesin... Bence iki klüp birbirini eleştireceğine Trabzona verilen haklara itiraz etmeli adamların da 3-4 maçı tv de gösteriliyor bizlerinde ama bizlerden çok fazla daha gelir elde ediyorlar neymiş 4. büyükmüş ben büyüklüğünü göremedim o elde ettiği Tv gelirleri diğer anadolu klüplerine yani Sivas , Malatya, Diyarbakır, Antep Bursa, Adanda, İzmir in de en az onlar kadar hatta dahada fazla seyirci potansiyeli var... Bu durumlar göz önüne alnıdoığında 15-20 yıl öncenin şamipyşonluklarına dayanılarak 4. büyük olunamaz...
skywriter
26.07.2005, 19:57
Bir Malatyalı olarak Süperlige hoşgeldiniz diyorum...
Arkadaşlar ben Winning eleven oyunu için kadro ayanlaması yapmaktayım... Sivassporun kadrosu ile ilgili yeni lige çıktıkları için pek fazla bilgim yok içinde yeni tarnsferlerinde yer aldığı son kadronuzu buraya yazarsanız sevinirm Boy, kilo, yaş ve biliyorsanız fiziklsel özellikleri yani sağ ayağını kullanır hes sağbek hem ortasahada oynar gibi... Yardımcı olursanız sevinirim hemde Sivassporun kadrosu gerçeğe yakın olur...
Futbolcular basligi altindaki Super Lig Futbolcu Kadromuz'a bakabilirsin..
Futbolcular basligi altindaki Super Lig Futbolcu Kadromuz'a bakabilirsin..
Arkadaşım oradaki bilgiler yetersiz baktım o başlığı düşünülen transferler falan da yazıyor ben şuanda resmi futbolcu kadrosunu özellikleri ile istemiştim.. Ben de zaten o bilgiler mevcut...
TAHMİNİ KADRO
-----------------------------------------------------------------
1- Petkoviç (Australia / GK / Right Foot)
2- Hakan Bayraktar (Turkish / DR-MRC / Right )
3- Hayrettin Yerlikaya ( Turkish / DL/ Left)
4- Hakkı Hocaoğlu (Turkish / DC / Left Foot)
5- Smail Diss (Cezayir /DC / Right)
6- Ertugrul Arslan (Turkish / MC-AMC / Right )
8- Cem Karaca (Turkish / ML / Left Foot )
9- Anderson ( Brazilia / SC / Right Foot )
10- Mohamed Ali (Turkish / AMC-FC / Right Foot / Kaptan)
11- Mehmet Yıldız ( Turkish / SC /
---------------------------------------------------------------------
12- Vedat Kamburtu (Turkish / GK / Right Foot)
13- Cem Can ( Turkish / MC / Right )
14- Gökhan Bozkaya ( Turkish / AMRLC-FC / Right-Left)
15- Musa Kuş (Turkish / AMRLC/ FRLC / Right)
16- Fran Sergio ( Brazilia / MC )
TAHMİNİ KADRO
-----------------------------------------------------------------
1- Petkoviç (Australia / GK / Right Foot)
2- Hakan Bayraktar (Turkish / DR-MRC / Right )
3- Hayrettin Yerlikaya ( Turkish / DL/ Left)
4- Hakkı Hocaoğlu (Turkish / DC / Left Foot)
5- Smail Diss (Cezayir /DC / Right)
6- Ertugrul Arslan (Turkish / MC-AMC / Right )
8- Cem Karaca (Turkish / ML / Left Foot )
9- Anderson ( Brazilia / SC / Right Foot )
10- Mohamed Ali (Turkish / AMC-FC / Right Foot / Kaptan)
11- Mehmet Yıldız ( Turkish / SC /
---------------------------------------------------------------------
12- Vedat Kamburtu (Turkish / GK / Right Foot)
13- Cem Can ( Turkish / MC / Right )
14- Gökhan Bozkaya ( Turkish / AMRLC-FC / Right-Left)
15- Musa Kuş (Turkish / AMRLC/ FRLC / Right)
16- Fran Sergio ( Brazilia / MC )
Teşekkürler arkadaşım buradan sürekli takip edip en son kadroyu oyuna ekliyecez....
YÖNETİMİNİZİN SÖZLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.KENDİLERİ DE EN BÜYÜK TARAFTARIN MALATYA'DA OLMADIĞINI BİLİYOR.NEDEN BÖYLE BİR İDDİADA BULUNDUKLARINI ANLAYAMADIM.AMA BU KONUDA MALATYALILARI SUÇLAMAK YANLIŞ OLUR.TÜM SUÇ MALATYA YÖNETİMİNİN.KADROMUZA GELİNCE;O KONUDA BENİM BİRŞEY SÖYLEMEM YANLIŞ OLUR.BU SORUYU BİR YETKİLİNİN YANITLAMASINI DAHA UYGUN BULUYORUM.
boş ver bunları taraftarı tribünlere çekme politikasıdır bir tane gerçek vardır oda SİVASSPOR taraftarının malatya ve bir çok tane süper lig takımlarının taraftarından daha çok olduğu bunlar çok politik davranıyorlar hemşo takma kafana