Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftara çağrı...

KIZILCAN
01.08.2005, 23:19
Değerli hemşehrilerim, Sevgili Yiğidolar,
Cumhuriyet kupası hepimize hayırlı olsun.Darısı lig kupasına...Ama üzüldüğüm taraf tibünlerin boş kalması...ligin ilk maçında malatyasporla karşılaşacağız.Adamlar bizi küçümsüyor,elazığ maçı için 100 kişi bile getiremediniz diyorlar.benim tüm sivaslılardan tek isteğim o maça gidip trübünleri doldurmaları...zira ben Antalyada yaşıyorum.Turizm sektöründe çalışıyorum.çalıştığım şirketten ücretsiz izin almayı denedim ama vermediler.burdan kalkıp istanbula gidecektim ama kısmet değilmiş...en azından televizyonda binlerce Sivaslıyı tek yürek olmuş bir şekilde göreyim.İnşallah ilk maçta 3 puanımızı alırız.Sivası ve tüm Sivaslıları seviyorum.Allaha emnet olun...

1967_DERNEK_10UR
01.08.2005, 23:24
Cumhuriyet kupası hepimize hayırlı olsun.Darısı lig kupasına...Ama üzüldüğüm taraf tibünlerin boş kalması...ligin ilk maçında malatyasporla karşılaşacağız.Adamlar bizi küçümsüyor,elazığ maçı için 100 kişi bile getiremediniz diyorlar.benim tüm sivaslılardan tek isteğim o maça gidip trübünleri doldurmaları...zira ben Antalyada yaşıyorum.Turizm sektöründe çalışıyorum.çalıştığım şirketten ücretsiz izin almayı denedim ama vermediler.burdan kalkıp istanbula gidecektim ama kısmet değilmiş...en azından televizyonda binlerce Sivaslıyı tek yürek olmuş bir şekilde göreyim.İnşallah ilk maçta 3 puanımızı alırız.Sivası ve tüm Sivaslıları seviyorum.Allaha emnet olun...KARDEŞ YAZDIKLARINA KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL AMA İNŞALLAH DİYORUM BU STAD DOLACAK HAA MALATYASPOR TARAFTARINA GELİRSEK.MİLLETİN AĞZI KESE DEĞİL Kİ BÜZELİM EN GÜZEL CEVABI SAHADA VE TRİBÜDE VERECEZ...

sinan-58
01.08.2005, 23:29
malatya SİVAS'ın kim olduğunu görecek

serhankaburcuk
02.08.2005, 10:52
Cumhuriyet kupası hepimize hayırlı olsun.Darısı lig kupasına...Ama üzüldüğüm taraf tibünlerin boş kalması...ligin ilk maçında malatyasporla karşılaşacağız.Adamlar bizi küçümsüyor,elazığ maçı için 100 kişi bile getiremediniz diyorlar.benim tüm sivaslılardan tek isteğim o maça gidip trübünleri doldurmaları...zira ben Antalyada yaşıyorum.Turizm sektöründe çalışıyorum.çalıştığım şirketten ücretsiz izin almayı denedim ama vermediler.burdan kalkıp istanbula gidecektim ama kısmet değilmiş...en azından televizyonda binlerce Sivaslıyı tek yürek olmuş bir şekilde göreyim.İnşallah ilk maçta 3 puanımızı alırız.Sivası ve tüm Sivaslıları seviyorum.Allaha emnet olun...

Evet gardaşım benim okuduğum yazılarımı sende okumuşsun...Onlara dersini Olimpiyat stadında vermeliyiz ve Olimpiyat stadını hınca hınç doldurmalıyız...

HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA..

Yigido_War
02.08.2005, 10:59
BEN ORDUSPOR MAÇINA GİTTİM.İNÖNÜDE 18-19000 YİĞİDO BEKLERKEN 1000-1500 GÖRÜNCE ŞOK OLDUM.İNSAALLAH BU OLAY OLİMPİYATTA OLMAZ.

serhankaburcuk
02.08.2005, 11:03
BEN ORDUSPOR MAÇINA GİTTİM.İNÖNÜDE 18-19000 YİĞİDO BEKLERKEN 1000-1500 GÖRÜNCE ŞOK OLDUM.İNSAALLAH BU OLAY OLİMPİYATTA OLMAZ.

Tek temennimiz...

HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYAT STADINA AKIN AKIN GİDELİM...

kursad58
02.08.2005, 11:40
BU HAYALKIRIKLIĞPINI TAA BEŞİKTAŞ MAÇINDA YAŞAMIŞTIK BANA ÖYLE GELİYORKİ MALATYA MAÇIDA FARKLI OLMAYACAK

GuNaY
02.08.2005, 12:10
ilk süper lig macımız oldugunun farkına varmalı herkes... ne yapıp edip gelmeli...

serhankaburcuk
04.08.2005, 18:52
Bahane Kalmadı...Artık bütün Yiğidolar tek yürek olmalı ve Olimpiyat stadına akın akın gitmeli...

HAYDİ YİĞİDOLAR AKIN AKIN OLİMPİYATA...

1967_DERNEK_10UR
04.08.2005, 19:21
HAYDİ YİĞİDOLAR MAÇA...BİR DOKSAN DAKİKA İÇİN FEDAKARLIK YAPACAZ...KARNAVAL YERİNE ÇEVİRELİM OLİMPİYAT ARENASINI...

serhankaburcuk
04.08.2005, 19:22
Bahane Kalmadı...Artık bütün Yiğidolar tek yürek olmalı ve Olimpiyat stadına akın akın gitmeli...

HAYDİ YİĞİDOLAR AKIN AKIN OLİMPİYATA...

GuNaY
04.08.2005, 23:34
kupa maclarından sonra istanbul seyircisinin gercekten hicbir bahanesi kalmadı!!!

serhankaburcuk
05.08.2005, 14:57
kupa maclarından sonra istanbul seyircisinin gercekten hicbir bahanesi kalmadı!!!

Artık bahane yok Şimdi destek zamanı...