Orijinalini görmek için tıklayınız : LÜTFEN ÇEKİRDEK YEMEYİN!!!

1967_DERNEK_MUSTAFA
29.03.2005, 18:53
BİZ 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ Yönetimi olarak Sivasspor yönetimine bazı takımlarda olduğu gibi stadımıza kuruyemiş ve çekirdek satılmasını ve sokulmasını engellemek için bir öneri sunacağız.inş. bu sunacağımız öneri olumlu yönde olur.ve bundan sonra seyircilerimiz bu öneriye duyarlı bakarlar seyircilği bırakıp taraftar konumuna gelirler ve takımı dört dörtlük desteklerler.Ama şunu da söylemeden geçemeyeciğim Bizim sivasın seyircileri çekirdek yemesede tırnaklarını yer bu bizim genetik yapımızda var.
LÜT
FEN ÇEKİRDEK YEMEYİN!!!!!

DJMuRaT
29.03.2005, 19:06
BİZ 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ Yönetimi olarak Sivasspor yönetimine bazı takımlarda olduğu gibi stadımıza kuruyemiş ve çekirdek satılmasını ve sokulmasını engellemek için bir öneri sunacağız.inş. bu sunacağımız öneri olumlu yönde olur.ve bundan sonra seyircilerimiz bu öneriye duyarlı bakarlar seyircilği bırakıp taraftar konumuna gelirler ve takımı dört dörtlük desteklerler.Ama şunu da söylemeden geçemeyeciğim Bizim sivasın seyircileri çekirdek yemesede tırnaklarını yer bu bizim genetik yapımızda var.
LÜT
FEN ÇEKİRDEK YEMEYİN!!!!!Evet Mustafa abimin dediklerine katılıyorum. gerçektende dışardan bakıldığı zaman çok komik gibi görünsede 4 Eylül stadının en büyük sorunlarından biri bu çekirdek mevzusu .Ben 90 dakikayıda en yüksek yerden izlediğim için herşey açık seçik ortadaydı İstB.B. maçında. devre arasına takımız berabere girmişti ve maçta bazı şeyle iyi gitmiyordu.Ve Amigomuz Sebo devre arasında aldı eline mikrofonu:Takıım olarak süper lige çıkıyoruz seyirci olarak küme düştük ALLAHINI PEYGAMBERİNİ SEVEN BAĞIRSIN TAKIMINI DESTEKLESİN ÇEKİRDEK YEMEYİ BIRAKSIN demişti bizim 4 eylül stadında hiç oralı bile olunmadı .Gerçektende türkiyenin dört bir yanına gittik adamaların hiç bir iddiası yok yine takımlarına öyle içten destek veriyorlar ki bunları görüpte şaşırmamak elde değil Ama biz kaç haftadır Lideriz şu anda Süper ligin en güçlü adayı biziz yinede olmuyor olmuyor .İNŞALLAH TRiBÜN OLARAKTA SÜPER LİGE ÇIKARIz!!!!!!

kral58
29.03.2005, 19:09
bağırıyorlar zaten boşverin çekirdek iyidir hem çekirdekçiler ne yapcak onlarında evlerine ekmek götürüyorlar :lol:

1967_DERNEK_NAİL
29.03.2005, 19:10
Mustafa ve Murat arkadaşlarımızın dediklerine katılıyorum.Mustafada bende kuruyemişçi olmamızdan dolayı maç günleri statta çekirdek yiyenleri gördüğümüz zaman kuruyemişçi olduğumuzdan utanıyorum.inşallah bu yönetime sunulan öneri dikkate alınır ve stada kuruyemiş alınması yasaklanıR!!!

MooN_LiGhT_tugrul
29.03.2005, 22:01
bende mustafa abimin yazısına katılıyorum bu takım taraftardan destek istiyor taraftar ne yapıyor dünya umrunda degil takım sampiyonluğamı gidiyor yoksa küme mi düşüyor ne bu sitem ne bu vurdum duymazlık biraz sivas yüregi olan bunları ŞAMPİYONA yapmazzzzzzzz HAYDİ YİGDOLAR MAÇLARDA ÇEKİRDEK YEMEMEYE ANT İÇELİM VE TAKIM GÖRSÜN BİZİ

FatihSoner58
29.03.2005, 22:19
Gardaslarima katiliyorum cekirdek yemege degil, takimi desteklemeye gelin Yigidolar.

türkçerap_yakup
29.03.2005, 22:30
aklıma fikir geldi..sivastaki bütün çekirdekleri toplatalım...kuruyemiş..hatta sigaraları bile :p biliorum çok salakça bi fikir :D

efsanedavulcu
30.03.2005, 19:14
MUSTAFA ABİMİZ ÇOK ÖNEMLİ Bİ KONUYA PARMAK BASMIŞ.KENDİSİNİ Bİ KARDEŞİ OLARAK KUTLUYORUM.HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ MUSTAFA ABİMİZ E KATILIYORUM

mizoggy
30.03.2005, 20:26
EVET.BİZ SİVAS TARAFTARI OLARAK MAÇA DESTEK VERMEK İÇİN DEĞİL MAÇI CANLI İZLEYİP ÇEKİRDEK YEMEK İÇİN GELİYORUZ.BURSA MAÇINA GELEN YENİÇERİLER VE SEBODA BURSADA BUNU GÖRDÜ.BEN BURSADA YAŞIYORUM.BURSANIN AMİGOSU SELİM(TEXASIN AMİGOSU)MAÇTA BAĞIRMAYAN OLURSA ANINDA YA DIŞARI ATTIRIYOR YADA DÖVÜYOR.TARAFTARI ATEŞLENDİRMEK LAZIM.SEBODA İŞİNİ YAPMAYA ÇALIŞSADA ÇOK YUMUŞAK DAVRANIYOR.BURSADAN TÜM SİVASA SESLENİYORUM.
SİVASLIYSAN TEZAHÜRAT ET ETMİYOSAN MAÇA GELME.
EN BÜYÜK SİVASSPOR....

Yildizelili58
30.03.2005, 22:02
degerli yigidolar
bence kim ne derse desin , bu seyler degismez
nasili degisecek ki yani mantigi yok
destekleyen destekler nasilmi
oraya giderek , bayrak alarak

münichten slm larla
----YIGIDO---YASIN----

Yildizeli
30.03.2005, 22:35
ilk once takimi destekleyelim arkadaslar cekirdek yemeyi birakalim herseyin zamani var takimi ateslemeye bakalim oynatalim 1 lig bizi bekliyor

1967_DERNEK_10UR
31.03.2005, 12:11
LAM MUSTAFA ABİ HELAL OLSUN SANA ÇEKİRDEK YİYENLER S2Mİ YESİN ...YEMEYİN LAN ÇEKİRDEK ALLAH BELANIZI VERSİN...

serrkann58
31.03.2005, 12:17
Bence en güzeli maçta bir slogan bulalım onu bagralım yada pankart açılsın o zaman belki yemezler...

örnek

İÇERDE ÇEKİRDEK YİYEN

BURSALI OLSUN

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK

1967_DERNEK_10UR
31.03.2005, 12:19
BURSALI DEĞİL YA ERMENİ OLUN DESEK YİNE TERLER.HATTA ŞÖYLE BİR SÖZ SÖYLEDİK ÇEKİRDEK YİYENLER S2Mİ YESİN DİYE AMA HOŞLARINA GİTTİ HERHALDE...

1967_DERNEK_10UR
31.03.2005, 12:35
ÇEKİRDEK YEMEYİ NE KADAR SEVİYOR BİZİM MİLLET ÇIT DA ÇIT BAŞKA BİR BİLDİKLERİ YOK :?

1967_DERNEK_NAİL
31.03.2005, 13:30
DEGERLİ sivasspor taraftarları.LÜT FEN:MACLARDA SADECE VE SADECE TAKIMINIZI DESTEKLEYİN.TAKIMIN İHTİYACI OLDUGU ZAMAN SUSMAYALIM.TAKIM İYİ OYNARKEN HERKEZ DESTEKLER.ÖNEMLİ OLAN TAKIMI KÖTÜ KÖTÜ ANINDA DESTEKLEMEK.SİVASSPOR UMUZ SÜPER LİGE KOSARAK GIDERKEN TARAFTARLARIMIZIN AGIR ADIMLARALA YURUMEMESİ ONLARINDA KOSMASI.TÜM YİĞİDOLARA SAYGI VE SEVGİLERİMLE.................. .
SEBO REİS

FatihSoner58
31.03.2005, 13:55
Cekirdek yiyen cekirdek gibi olsun. Yaw onlarin yuzunden nefret ediyorum cekirdekten>>>>

efsanedavulcu
31.03.2005, 14:05
ADAMLAR DEPLASMANA BİLE ÇEKİRDEKLE GİDİYORLAR.YOZGAT STADINDA 90 DK. CEKIRDEK YEDILER.
200 KM.YOLDAN GELİRSİNİZ NİYE BURALARDA ÇEKİRDEK YERSİNİZ :lol: :lol: :lol: :lol:

HakkıTİMUÇİN
31.03.2005, 15:08
Abicim yönetime rica edelim maça girmeden bütün taraftarlara çiğ yumurta içirsin... belki bağırırlar o zaman :lol:

kral58
31.03.2005, 16:17
aklıma fikir geldi..sivastaki bütün çekirdekleri toplatalım...kuruyemiş..hatta sigaraları bile :p biliorum çok salakça bi fikir :D

yok aslında iyi bir fikir ama senden daha iyi fikirler bekliyor sivasımız ve milletimiz kardeş :lol: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

58yigido1907
31.03.2005, 18:03
ARKADAŞLARA KATILIYORUM SİVASSPOR TARAFTARI ÇEKİRDEK YEMEMELİ.BUNDAN SONRAKİ MAÇLARIMIZ ÇOK ÖNEMLİ SÜPERLİGE BU KADAR YAKINKEN TARAFTARIN BÖYLE YAPMAZI BENİ ÇOK ÜZÜYOR.TRÜBÜNLEREDE KAVGA OLUYOR,TARFTAR BAĞIRMIYOR BUNLAR ÇOK ÜZÜCÜ ŞEYLER.İNŞALLAH BUNDAN SONRA HEPİMİZ TEK YÜREK OLUP 90 DK BÜTÜN STAD BAĞIRIP BÜTÜN MAÇLARI ALIRIZ.SİVAS TARFATARINA SESLENİYORUM LÜTFEN BUNDAN SONRA SAHA ÜZERİNDE ETKİMİZ OLSUN. : :wink:

V1CT0RY
31.03.2005, 19:03
siwilce yapar yemeyin çekirdek :lol: :lol: :lol:

1967_DERNEK_10UR
01.04.2005, 12:35
ULAN ALLAH BELANIZI VERSİN YEMEYİM ŞU PİSLİK ŞEYİ İÇİNDE BENİM Kİ VAR :lol:

1967_DERNEK_10UR
01.04.2005, 12:37
YOK YA HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ.YİYİN LAN ÇEKİRDEKLERİ

V1CT0RY
01.04.2005, 14:20
karar wer yesinlermi yemesinlermi?boşuna çaba yiyecekleri zaman gözleri bi şey görmüorrr

efsanedavulcu
01.04.2005, 14:26
:P

V1CT0RY
01.04.2005, 14:28
yalansa yalan deyinde göreyim :twisted:

serhankaburcuk
11.04.2005, 15:38
Dün yine 4 eylül stadyumunda çekirdek yiyenlerle kavga halindeydik.Artık insanlara laf anlatmaktan dilimizde tüy kalmadı ama Sivasın insanına bunu anlatmak imkansız dün statda 10 bin taraftar vardı yaklaşık 7 binin elinde çekirdek vardı ve gayet güzel çıtlatıyorlardı ama yine tekrarlıyorum böyle taraftarlık olmaz biraz gerçekçi olalım ve takımımıza sahip çıkalım LÜTFEN ARTIK ÇEKİRDEK YEMEYELİM ALLAHINI PEYGAMBERİNİ SEVEN ÇEKİRDEK YEMEZ...

1967 dernek serkan20
11.04.2005, 15:48
yok abi bizim taraftara yırt kendini anlatamazsın illla yiyecek o meret şeyi
ulan madem çekirdeği o kadar çok seviyosun otur evinde al yanına çayına başla yemeye
maça bağırmaya gel çıtlatmaya gelme
hiçmi diğer takımların seyircilerini görmüyosunuz
adamlar maçta nasıl yezahürat edeceklerini şaşırıyorlar
biz ise çekirdek bitsin diye uğraşıyoz
yok abi yok bizim seyirciden adam olmaz
biz kendimizi yırtak burda ama onlar değişmez çıt çıt
öhhhh yani ulan çeneniz o şeyleri çıtlatmaktan yorulmuyormuuuuu?

V1CT0RY
11.04.2005, 21:36
Dün yine 4 eylül stadyumunda çekirdek yiyenlerle kavga halindeydik.Artık insanlara laf anlatmaktan dilimizde tüy kalmadı ama Sivasın insanına bunu anlatmak imkansız dün statda 10 bin taraftar vardı yaklaşık 7 binin elinde çekirdek vardı ve gayet güzel çıtlatıyorlardı ama yine tekrarlıyorum böyle taraftarlık olmaz biraz gerçekçi olalım ve takımımıza sahip çıkalım LÜTFEN ARTIK ÇEKİRDEK YEMEYELİM ALLAHINI PEYGAMBERİNİ SEVEN ÇEKİRDEK YEMEZ...
TEK ÇARE DÖVMEK HEMDE ÖLE DÖVECENKİ İBRET OLACAK CUMLE ALEME