Orijinalini görmek için tıklayınız : > MALATYASPOR ANALİZİ...

skywriter
14.07.2005, 05:02
Ve fikstür çekildi, hepinizin bildiği gibi ilk maçımız evimizde geçen senenin formda ekibi Malatyaspor'la. Yönetim kurulumuz ve başkanımız Mecnun Odyakmaz çekilen kuradan ve ilk haftalardaki maçlarımızdan memnun, zira stadımız bakımda olduğu için ilk bir kaç haftayı Olimpiyat Stadı'nda oynamamız gündemdeydi. İkinci ve üçüncü hafta maçlarımızın deplasmanda olması bu gereği ortadan kaldırdı, sadece Malatyaspor'la olan ilk karşılaşmamızı İstanbul Olimpiyat Stadı'nda yapacağız, dördüncü hafta ise seyircimizin karşısına Vestel Manisaspor karşılaşmasıyla çıkacağız.

http://www.malatyaspor.org.tr/yeni/images/malatyasporposter.jpg

Gelelim Malatyaspor analizine. Malatyaspor geçen seneyi 43 puanla 11. sırada tamamlamıştı. 34 karşılaşmada 12 kez galibiyet alırken, sahadan 7 defa da beraberlikle ayrılmıştı. Rakip filelere 47 gol bırakan Malatyaspor, kendi kalesinde ise 53 gol görmüştü. En farklı galibiyetini evinde Konyaspor'u 5-0 yenerek alırken, en farklı malubiyetini ise deplasmanda Sakaryaspor'a 4-1 yenilerek aldı.

Süper Lig'e eski hocaları Feyyaz Uçar'la devam eden Malatyaspor'da kadroda önemli değişiklikler yapıldı. İlk 11'deki birçok futbolcuyla sözleşmesini fesheden Malatyaspor, Belçika'nın RSC Charleroi takımından İbrahim Kargbo, Gençlerbirliği'nin yıldız forveti Mustafa Özkan ve 2. Lig A Kategorisi'nin gol kralı golcüleri Kayseri Erciyesspor'lu Taner Demirbaş ve Bursaspor'lu Okan Yılmaz'ı kadrosuna kattı. Paf takımından ise Ergün Cengiz, Vedat Taşdemir ve Adnan Abdioğlu ile anlaşma imzaladı.

Son günlerde iki Brezilyalı'yla prensip anlaşması yaptıklarını belirten Malatyaspor'lu yöneticiler son olarak Gençlerbirliği’nden genç milli oyuncu Hakan Aslantaş’ı ve birçok kulübün transfer listesinde yeralan ve bir ara transferi çıkmaza giren Sakaryaspor’un başarılı ismi Aytaç Ak’ı renklerine bağladı. Akdeniz Oyunları’ndaki performansıyla transfer borsasının önemli isimlerinden olan Altay'ın yıldızı Ramazan Kahya da Malatyaspor’u tercih eden bir başka sporcu oldu.

2004-2005 sezonu başında Bursaspor'dan transfer edilen Milan Osterc, Adıyamanspor'dan alınan Ferit Karataş ve devre arası alınan Yertek Evren Başaran ise kamptan ayrılan oyuncular oldu.

Bolu'da ilk kamp programına başlayan Malatyaspor, oynadığı ilk hazırlık maçını Denizlispor'a karşı 4-1 kazandı. Malatyaspor; Fevzi, İbrahim Kargbo, Hakan, Eren, Güngör, Toth Balasz, Mehmet Albayrak, Adnan, Okan, İgor ve Bilal'den kurulu ilk onbirle çıktı. Sakatlıkları süren Mustafa Özkan, Mert Korkmaz, Bülent Akın, Ömer Erdoğan ile Mehmet Budak maç kadrosuna alınmadılar. Bolu kampını 7 Temmuz Perşembe günü sonuçlandıran kafile 12 Temmuz’da Almanya’ya geçti. Malatyaspor, burada bir turnuvaya katılacak. Grubunda Kickers Offenbach ve Viktoria Aschaffengurg ile karşılaşacak.

http://www.malatyaspor.org.tr/malatyaspor.org.tr_non_ssl/yeni/img/bolukampB.jpg

Sakatlıkları sebebiyle Serkan Bensol ile Mehmet Budak Almanya kampına katılamadılar. İbrahim Kargbo Belçika’dan gelip kafileye havaalanında dahil oldu. Takımda yer alan 24 oyuncunun isimleri şöyle:
Mert, Güngör, Fevzi, Okan, Mehmet Albayrak, Bilal, Taner, Ömer Erdoğan, Hakan Söyler, Adnan, Vedat, Ergun, Bora, Eren, Bülent, Igor, Hakan Aslantaş, Mustafa Özkan, İbrahim Kargbo, Toth Balazs, Taylan, Bilal, Ramazan, Aytaç.

Takım, 19-28 Temmuz’da ise Finlandiya’da kamp yapacak. Kamp yeri Finlandiya Milli Takım Tesisleri. Helsinki’ye 100 kilometre. Malatyaspor Finlandiya’da da hazırlık maçları oynayacak.

Sivasspor-Malatyaspor maçında en büyük avantajımız elbetteki İstanbul'daki taraftarımız olacak. Fakat Malatyaspor'un sakatlıkları nedeniyle tedavi gören oyuncuları Mert Korkmaz ile Ömer Erdoğan'ın çalışmalara katılmaması ise bizim için büyük şans. Ayrıca Mehmet Budak ve Serkan Bensol da sakatlıklarının ciddi olması nedeniyle Almanya kampına götürülmemişlerdi. Bu oyuncular İstanbul'da tedavi görüyorlar.

http://www.sivasspor.gen.tr/html/dosyalar/resimler/1.jpg

Feyyaz Uçar'ın Sivasspor'a karşı nasıl bir ilk 11 sahaya süreceği hakkında yorum yapmak henüz erken olabilir fakat tahmin edebileceğiniz gibi en çok dikkat etmemiz gerekecek oyuncular yeni transferler Okan Yılmaz, Taner, Mustafa Özkan ve İbrahim Kargbo olacak. Maçta Hakkı, Fransergio ve Diss'e çok iş düşecek, zira bu oyuncular gerçekten mücadele yeteneği yüksek ve bitirici özellikleri olan futbolcular.

Şimdiden Sivasspor'a Malatyaspor karşısında başarılar diliyorum. İnşallah tarihimizdeki ilk Süper Lig karşılaşmamızdan puan ya da puanlarla ayrılırız. İstanbul'daki tüm Yiğidolar, lütfen bu önemli mücadeleyi kaçırmayın...

skywriter (İlker)

badboy
14.07.2005, 09:05
gardaş sen ne yapmışsın
herhalde lorant bie bu kadar detaylı analiz yapmıyordur
sen her hafta böyle analiz yap
biz de lorant a söyliyelim bunları bir kontrol edip öyle kursun takımı valla
:lol: :lol: :lol:

Yigido_War
14.07.2005, 09:12
Sivasımız ilk maçını alırsa yakaladığı havayla kolay kolay yenilmez.Fakat Malatya da çok iyi golcüler aldı.Bu maçta 75-80 bin kişinin desteğiyle insaalah kazanırız. ÇÜNKÜ BİZ SİVASLIYIZ

Bilmiyorum
14.07.2005, 09:14
skywriter a çalışmalrından dolayı teşekkür ederim

skywriter
14.07.2005, 10:04
Rica ederim badboy ve bilmiyorum. Hosunuza gittiyse diger maclardan once ayni tur analizleri yine yapabilirim...

RüStü ElmaS
14.07.2005, 10:10
Ilker (Sywriter) gardas, cok güzel bir calisma yapmissin.
Eline saglik.

Gercekten süper olmus.

sivas_prensi
14.07.2005, 10:41
yiğidolar hepimiz malatya maçında olimpiyatta olmalıyız görsünler sivassporun seyirci potansiyelini. Zaten en büyük avantajımız seyirci olacak. malatya çok güçlü işallah allahın izniyle başarılı bir sonuç alrız.

CÜSSKB-Aynur
14.07.2005, 13:32
İlker, çok iyi araştırmışsın. Bence her maç öncesi böyle açıklayıcı bilgi vermek iyi olur. yine farkını farkettirdin.

KoraySancar
14.07.2005, 14:09
İlker kardeşimiz sitemizin en verimli üyelerinden biri olma özelliğini koruyor,tebrikler.Bu verilerden Malatyaspor'u bir hayli ciddiye almamız gerektiği sonucu çıkıyor.Futbolcuların performansını bilmediğimiz için şuan için en büyük güvencemiz taraftar.İnşaallah Olimpiyatı doldurabiliriz.

skywriter
15.07.2005, 08:30
Malatyaspor, Aschfaffenburg’da düzenlenen turnuvanın ilk maçında Almanya 2. lig ekiplerinden Kickers Offenbach ile karşılaştı. Maçta bir ara 3-1 öne geçen ekip, galibiyeti koruyamadı ve maçtan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Sivasspor'umuzu ilgilendiren kısımlar ise şöyle:
Alman ekibi oldukça sert bir futbol sergilerken, atılan tekmeler en çok Bülent Akın’a isabet etti. Toth Balazs sakatlanarak oyunu terk etti. Okan’ın ayağına ise maç bitiminde buz tedavisi uygulandı.

http://www.malatyaspor.org.tr/malatyaspor.org.tr_non_ssl/yeni/img/offenbachB.jpg

Malatyaspor: Bora Körk, Hakan Söyler, Güngör Tuğcu, İbrahim Kargbo, Aytaç Ak, Bülent Akın (Dk. 83 Eren Aydın), Hakan Aslantaş, Mehmet Albayrak (Dk. 46 Ramazan), Toth Balazs (Dk. 81 Adnan), Okan Yılmaz (Dk. 67 Ergun), Bilal Kısa (Dk. 55 Taner)

Yedekler: Eren Aydın, Taner Demirbaş, Ergun Cengiz, Ramazan Kahya, Adnan Abdioğlu, Vedat Taşdemir, Taylan Aydoğan

Goller: Dk. 30 (penaltıdan) ve 58 Okan, Dk. 51 Toth.

34-murat-58
15.07.2005, 09:24
malatyaspor ıyı takım ama ..
olımpıyat stadını dolu gorunce ayakları tıtreyecek
bence beslerız...
super marıo jardel olduktan sonra problem yok..
bırde takımın beynı muhammet alı........

Blackkite
15.07.2005, 11:01
İlker kardeşimiz sitemizin en verimli üyelerinden biri olma özelliğini koruyor,tebrikler.Bu verilerden Malatyaspor'u bir hayli ciddiye almamız gerektiği sonucu çıkıyor.Futbolcuların performansını bilmediğimiz için şuan için en büyük güvencemiz taraftar.İnşaallah Olimpiyatı doldurabiliriz.

Olimpiyatı doldurmak hiç sorun değil bence... yeter ki futbolcu ile taraftar bütünleşsin... bu da pek zor bişi diil sanırım

Bilmiyorum
15.07.2005, 11:13
1-0 olsun bizim olsun ben kazanacagımıza eminim golüde diss smail atacak

Blackkite
15.07.2005, 11:16
Rica ederim badboy ve bilmiyorum. Hosunuza gittiyse diger maclardan once ayni tur analizleri yine yapabilirim...

mütevazı olmaya hiç gerek yok kardeşim. yiğidi öldür hakkını ver olayı... gerçekten mükemmel bi çalışma...

GuNaY
15.07.2005, 11:19
ilker yine arastırmacı gazetecilik kimligini ne mükemmel olarak kullanmıssın.. eline saglık... :lol: :lol:

skywriter
17.07.2005, 23:56
Malatyaspor durmuyor...

Malatyaspor, Almanya'da yeni sezon hazırlıklarını aralıksız devam ettiriyor. Cuma günü katıldığı turnuvada gruptaki ikinci ve son maçını oynayan Malatyaspor, Cumartesi sabahı bir çalışma yaptı.

Malatyaspor, Almanya’da katıldığı futbol turnuvasında gruptaki son maçını oynadı. 4. ligde mücadele eden SV Viktoria Aschaffenburg karşısında zorlanmayan Malatyaspor, yeni transferi Taner Demirbaş’ın golleriyle sahadan 5-0 galip ayrıldı.

http://www.malatyaspor.org.tr/malatyaspor.org.tr_non_ssl/yeni/img/turnnB.jpg

Malatyaspor, Almanya’da düzenlenen turnuvayı üçüncülükle kapattı. Son maçta Slovenya’nın FC Zenec takımıyla karşılaşan Malatyaspor, 1-0 yenik duruma düşmesine karşın mücadeleyi elden bırakmadı ve 3-1'lik bir galibiyet aldı. 200 civarında Malatyaspor taraftarının izlediği karşılaşmada zaman zaman gergin anlar yaşandı. İkinci yarıda oyuna giren Bülent Akın, topla ilk buluşmasında kendisine sarılıp yere düşüren Darko’ya vurunca kırmızı kart gördü. Zenec, Malatyaspor 10 kişi kaldıktan sonra ciddi pozisyonlar yakaladı. Ancak sahaya kaptan olarak çıkan Fevzi başarılı bir maç çıkarıp, mutlak birçok pozisyonda gole vermedi ve galibiyetin baş mimarı oldu.

http://www.malatyaspor.org.tr/malatyaspor.org.tr_non_ssl/yeni/img/ucuncuB.jpg

Almanya`da Malatyaspor Gecesi

http://www.malatyaspor.org.tr/malatyaspor.org.tr_non_ssl/yeni/img/amdgeceB.jpg

Avrupa Malatyasporlular Derneği’nin (AMD) düzenlediği gecede Malatyaspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular ağırlandı. Malatyaspor'un kamp yaptığı Heigenbrücken'e 50 kilometre mesafede bulunan bir lokantada düzenlenen gecede yapılan konuşmalarla birlik-beraberlik mesajları verildi.

izmirliyigido
18.07.2005, 00:27
Vallahi ben pes ettim İLKER kardeşim. Benimde buna benzer (geçen seneden hatırlarsınız Sivasspor'un oynayacağımız takımla geçmiş yıllarda yapmış olduğu maçların analizini yapıyordum ama) sen beni fersah fersah geçmişsin. TEBRİKLER... Gel biz seninle Rüştü kardeşimden rica edelim, haftalık bir "Analiz Köşesi" yapalım. Ellerine sağlık pek güzel olmuş...

skywriter
18.07.2005, 00:32
Vallahi ben pes ettim İLKER kardeşim. Benimde buna benzer (geçen seneden hatırlarsınız Sivasspor'un oynayacağımız takımla geçmiş yıllarda yapmış olduğu maçların analizini yapıyordum ama) sen beni fersah fersah geçmişsin. TEBRİKLER... Gel biz seninle Rüştü kardeşimden rica edelim, haftalık bir "Analiz Köşesi" yapalım. Ellerine sağlık pek güzel olmuş...

Rica ederim abi. Senin yolundan ilerlemeye calisiyoruz iste :wink:
Olur, tabii ki, ben de oyle birsey dusunuyordum aslinda. El ele verip guzel seyler yapabiliriz...

marsgezegeni
18.07.2005, 02:46
merhaba sayin sivassporlu arkadaslarim ,eger basariya kavusmak istiyorsak oyun oynarken karsi takimin büyüklügüne bakmayacaksin ve korkmadan oynayacaksin biz belki sivasspor olarak yapmadik ama böyle bir tabloyu 1. LIG de cok izledim mesela fenerbahcede ,bence futbolcular cok korkak oynuyorlar ve cok hata yapiyorlar ,yinede sampiyon olulor ama bir yabanci büyük takimla oynadigi zaman ayni bir 3. lig takimi gibi oynuyorlar hep de basarisiz oluyoruz ,insallah biz korkmadan oynariz ,bence bir futbolcu birazda kendine brakilmali hemen hata yaptiginda üstüne gidilmemeli ozaman futbolcu hep hata yapabiliyor ,
görüslerinizi bildirin tesekkürler........

SIVASSPORLUYUM

gercek58li
18.07.2005, 03:09
ELLERIN DERT GÖRMESIN GARDAS ANALIZINI OKURKEN KENDIMI GAZETENIN SPOR SAYFASINI OKUYOR GIBI KAPTIRDIM. HER SIVASLININ DA SIVASSPOR DELISI OLMASI TEMENNISIYLE TEKRAR ELLERINE SAGLIK...

Kibrisli
18.07.2005, 03:20
İker Gardaş Ellerine sağlık harika bir iş çıkarmışsın aslında bana bazı tiyolar versen Kıbrıs'ta zengin olurdum :D

rguler
18.07.2005, 12:16
eline ve fikrine sağlık

politepol
18.07.2005, 13:00
SELAM SİVAS VE SiVASSPOR DOSTLARI,

ben Kosovadan politepol, dünyanın heryerinde olduğu gibi kosovada da sivasspor taraftarı var. su anda türkiyedeyim ve geçen hafta gerede kampını ziyaret ettim. rüştü nün de gözlemlediği gibi takımı çok hırslı ve birliktelik içinde gördüm. bunda lorantın payı büyük. disiplin ön planda.

loranta kendi diliyle sivaspor un çok büyük bir camia olduğunu anlattım ama inanmış görünmedi. bunu göstermek için tüm yiğidoları olimpiyat ta yapacağımız ilk maçta görmek istiyorum ve kampanya başlatıyorum.
dosta güven , düşmana korku salmak için haydi yiğido olimpiyata...

skywriter
20.07.2005, 02:36
Malatyaspor, Angolalı oyuncusu Igor Samu Nascimento ile yollarını ayırdı. Geçen sezon devre arasında Malatyaspor’a gelen, ancak menajerinin evrakları tamamlayamaması nedeniyle lisans çıkarılamayan Igor, Bolu ve Almanya kamplarına katıldı.

http://www.malatyaspor.org.tr/malatyaspor.org.tr_non_ssl/yeni/img/igsmB.jpg

Bu oyuncunun performansı yeterli bulunmayınca gönderilmesine karar verildi.

Almanya kampını tamamlayan Malatyaspor ise, Frankfurt’tan Helsinki’ye uçtu.

http://www.malatyaspor.org.tr/malatyaspor.org.tr_non_ssl/yeni/img/varbb.jpg

serhankaburcuk
21.07.2005, 18:56
İlker gardaş bizleri alıştırdın Rakip takımlar hakkındaki istatistiklerle....Bundan sonra hep isteriz diğer takımların da istatistiğini isteriz ona göre... :lol: :lol: :lol:

skywriter
22.07.2005, 18:42
Malatyaspor yeni sezon hazırlıklarını Finlandiya’da sürdürürken transfer çalışmalarına da devam ediyor. Sarı-Kırmızılı ekip son olarak prensip anlaşmasına vardığı Brezilya’nın Guarani takmında oynayan 19 yaşındaki genç yıldız Toleto ile anlaştı.

http://www.malatyaspor.org.tr/malatyaspor.org.tr_non_ssl/yeni/img/AKatatua1.jpg
Malatyaspor dün gece yarısı Brezilya’dan getirttiği Seri B takımlarından Guarani’de top koşturan ve geleceğin yıldızı gözüyle bakılan 1.72 boyunda ve 19 yaşında olan Eberti Toleto 3 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilya da Catatau olarak ünlenen genç yıldız bugün EchoMar Görüntüleme ve Tanı Merkezinde sağlık kontrolünden geçti.

Malatyaspor, Finlandiya’daki ilk maçını Süper Lig ekiplerinden FC Lahti ile oynadı. Malatyaspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.
http://www.malatyaspor.org.tr/malatyaspor.org.tr_non_ssl/yeni/img/lahtib.jpg
Malatyaspor’u izleyen Malatyalı taraftar sayısı sadece 2 idi. Geçen sezon oynanan Konya maçında sakatlanan Ömer Erdoğan, bu maçın 67. dakikasında oyuna girdi. Ömer, kritik müdahaleleriyle rakip takımın beraberlik golünü atmasını engelledi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Almanya’daki kampı ve özel maçları değerlendirirken, oyuncularının düşünsel olarak hazır olduklarını gördüğünü söyledi.
http://www.malatyaspor.org.tr/malatyaspor.org.tr_non_ssl/yeni/img/fyzfinlB.jpg
Uçar, sakat oyuncuların çokluğunun kafasındaki ideal on biri oluşturmada sıkıntı yaratıp yaratmadığının sorulması üzerine, Mert, Ömer, Serkan Bensol ve Berk’in geçen sezondan gelen sakatlıkları bulunduğunu, Mehmet Budak’ın ise sezon sonundaki sakatlığını bildirmediği için düzelmesinin geciktiğini söyledi. Uçar şöyle devam etti:
“Bu oyuncularımızın sürece ve tedaviye ihtiyacı var. Vazgeçemeyeceğim oyuncular. iyileşmelerini beklemek zorundayım. Malatyaspor’a faydalı olacaklarını düşünüyorum. Zaten bugüne kadar yararlı oldular. Onlar sakat diye, transfer yapıp kadroyu fazla şişirmek taraftarı değilim. şüphesiz her takımın eksik bölgelerine, alternatif ve rekabet olması için eleman istenir. Ama Mert ve Ömer çok iyi profesyoneller. Düzelme sürecine girdiler. Serkan ve Mehmet de düzelecek. Beklediğimize değecek”

GuNaY
22.07.2005, 22:40

Rica ederim abi. Senin yolundan ilerlemeye calisiyoruz iste :wink:
Olur, tabii ki, ben de oyle birsey dusunuyordum aslinda. El ele verip guzel seyler yapabiliriz...
[size=6] ikinizden baska arastirmaci gazeteci tanımıyorum 8) 8) 8)

kangalli58yasin
23.07.2005, 12:34
BENDE TANIMIYORUM SIMDI HER MACA BIR ANALIZ YAPARLAR

serhankaburcuk
25.07.2005, 14:55
[i]Hayatım boyunca Malatyaspor hakkında bu kadar bilgi sahibi olmamıştım...Ellerine sağlık İlker...Devamınıda bekleriz... :lol: :lol: :lol:

GuNaY
25.07.2005, 23:50
bu malatya neymis beeee :lol: :lol: tanıtım isine sivaslı girince birseye benzedi :hmm: :hmm:

skywriter
26.07.2005, 00:22
Yeni sezon hazırlıklarını Finlandiya'da sürdüren Malatyaspor'da, tedavisi süren Ömer ve hafif sakatlığı bulunan Aytaç çalışmaya katılamadılar.

Malatyaspor dun Rus Ümit Milli Takım Karması Akademia Moskova ile karşılaştı. Gün boyu aralıklarla yağan yağmurun ıslattığı ağır zeminde, fizik gücü yüksek rakibi karşısında Malatyaspor, karşılaşmayı rahat kazandı. Malatyaspor’un golleri ilk yarıda Katakua ve Bilal ile ikinci yarıda Taner’den geldi. Maçın ilk yarısı rakip takım birçok pozisyon buldu. Ancak iyi bir maç çıkaran Taylan mutlak gollere izin vermedi.

http://www.malatyaspor.org.tr/malatyaspor.org.tr_non_ssl/yeni/img/akademb.jpg

Maçın en talihsiz ismi, Malatyaspor takım kaptanı Mert Korkmaz idi. Uzun süren sakatlıktan sonra sahaya çıkan Mert, 37. dakikada Eren Aydın ile çarpıştı. Pozisyonda her iki oyuncu yerde kalırken, Mert’in gözünün alt bölümü kanadı ve uzun süre yerden kalkamadı. Doktor Hakan Ayaz’ın ilk müdahaleye yaptığı Mert, başı sarılı biçimde kenara alınırken, Eren oyuna devam etti. Mert'in gözünün önünde şişlik ve kararma oluştu.

http://www.malatyaspor.org.tr/malatyaspor.org.tr_non_ssl/yeni/img/mertsakat.jpg

lezgi
26.07.2005, 01:04
İLKER GARDAŞ YAPMIŞ OLDUĞUN BU ÇALIŞMADAN DOLAYI ŞAHSIM ADINA SANA TEŞEKKÜR EDERİM ÇALIŞMALARININ DEVAMINI BEKLİYORUZ YA ARKADAŞLAR BİR KAÇ SİTEDE MALATYALI TARAFTARLARIN MESAJLARINA RASTLADIM ADAMLAR ACAYİP BİLENMİŞLER BU MAÇA ÖYLE MESAJLAR VARKİ SİNİR ETTİ BENİ ARKADAŞLAR ŞU OLİMPİYAT STADINI HINCA HINÇ BİR DOLDURALIMDA GÖRSÜN ŞU KAYSICILAR BEYDAĞLIMI YAMAN YİĞİDOMU YAMAN BİZLER NASILSA GİDECEZ BU MAÇA ÇEVREMİZDEKİLERİDE DAVET EDELİM LÜTFEN HERKESE SELAM VE SAYGILAR

sinasi58
30.07.2005, 02:45
herkese selam arkadaslar öyle 3 cekeriz 5 cekeriz laflarini bir kenara birakalim arkadasimizin analizlerini okuduysaniz bu malatya o kadar hazirlik macinda sadece bir beraberlik almis galiba sessiz geliyorlar sonucta bu bir mac öyle 3 cekeriz 5 cekeriz kelimelerini kullanarak kimseyi rencide etmemek lazim iyi olan kazanir sonucta onlar yillardir birinci ligde uefa ya katilip fc basel i kendi evlerinde 13 haftalik namagluplugunu almis bir malatyaspor var karsimizda hayirlisi diyip sivas a spora basarilar dileim

OPERASYON
30.07.2005, 04:13
S.a Yillarin ozlenen mutlu sonu ve bu mutlulukla vurulacak damga onun adi DESTAN olacaksa bir daha Sivasi Birinciligin Altinda bir gurupta gormek istemiyorsak!!! Tek kelime "Her macimizi kaznmak icin oynayacagiz" Sivasin teknik hocasina su anlatilmali hic bir sehirin ve takimin inasina benzemez bizim sivasimiz.Bizde oynayacak ouncular yurekle oynamali ve cesaretle bileginin hakkiyla cunki sivas demek orada oynamak sivasin temsili ve orayi temsil edende herif gibi cikip oynayip galiple doner alir macini bu boyle biline.Selam ve dua ile...s.a [/b]

abircan
01.08.2005, 17:57
TŞKLER SKYWRITER ARTIK SENDEN BU ANALİZLERİ BEKLEMEK BİZ TEMBEL SİVASSPOR.COM CULARIN GÖREVİ OLDU BU İŞTE SENİN BOYNUNUN BORCU OLDU, :) SANA KOLAY GELSİN DİYORUM, SİTEYE KATTIKLARIN İÇİN OKUNABİLİR ELİAYAĞI DÜZGÜN YAZILARIN İÇİN ÇOK MİNNETTARIM SANA TEŞEKKÜRLER SANA VE SENİN GİBİ SİVASSPOR.COMMANIALARA
A.BİRCAN

ElbeyLi58
02.08.2005, 06:49
]Malatya şahlandı

Sarı-kırmızılı futbolcular taraftarlara Sivas'ı Olimpiyat Stadı'nda
devirme sözünü verdi.

Malatyaspor'da sezon açılışı sırasında yaşanan coşku ve sevgi seli yönetimi harekete geçirdi. Başkan Hikmet Tanrıverdi, "Birkaç gün içinde Süper Lig'de forma giyen yabancı bir futbolcuyu renklerimize bağlayacağız. Anadolu'dan bir şampiyon çıkacaksa bu Malatyaspor olacaktır" diye konuştu.

LİGE İYİ BAŞLAYACAĞIZ
Taraftarların sevgisinden etkilenen Malatyalı futbolcular ise herkesin büyük önem verdiği Sivasspor maçından galibiyetle ayrılma sözü verdi. Bu maçın büyük önem taşıdığını vurgulayan futbolcular, "Kazanırsak lige moralli başlayacağız. Taraftarımız için oynayıp Olimpiyat Stadı'ndan başımız dik ayrılacağız" ifadesini kullandı.

KİM BÜYÜK GÖRÜLECEK
Sarı-kırmızılı takımın basın sözcüsü Suat Kozluklu dev maça çok az kaldığını ifade ederek, "Sivaslılar en çok taraftarın kendilerinde olduğunu söylüyordu. Olimpiyat Stadı'nda kimin taraftarının büyük olduğu görülecek. Biz sahada ve tribünde iddialıyız. Yeni transferlerle çok güçlendik" dedi.

sinan-58
02.08.2005, 10:00
ELİNE SAĞLIK SKY WRİTER

ElbeyLi58
05.08.2005, 17:38
Malatyaspor’un kuruluşunun 40. yılı nedeniyle
bu sezon çok iyi transferler yaparak,
kadrosunu güçlendirdiğini ifade eden Uygun,
takımlarının da ligin yeni ekibi olarak kendisini
kanıtlaması açısından bu maçın önemli olduğunu söyledi.

GuNaY
05.08.2005, 21:23
Iki Komsu Ekipte Iyi Görünüyor... Ancak Bizim Kendimizi Kanitlama Durumumuz Daha önemli Oldugu Icin Baskalarinin Bizim üzerimizden Prim Yapmasini Engelleyeceğiz :) :) :)

ElbeyLi58
06.08.2005, 04:10
MALATYA İDDİALI
Sarı-kırmızılı takımda ise sessiz ancak iddialı bir bekleyiş var.
Yöneticiler yıllardır Süper Lig tecrübeleri olduğuna dikkat çekerek,
"Kadromuz birbirinden önemli isimlerle dolu. Transferlerimiz süper.
Sivasspor bizimle baş edemez" dedi. Teknik direktör Feyyaz Uçar ise,
"Üç puanı alacağız. Galibiyetten başka hiçbir sonuç düşünmüyoruz"
diye konuştu.

ElbeyLi58
06.08.2005, 05:08
Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar,
ligin ilk haftasinda oynayacaklari Sivas maçi
öncesinde yaptigi açiklamada,
Sivas'in ligin yeni ekiplerinden biri oldugunu belirterek,
"Yeni oyuncu ve hoca transferi de yaptilar.
Dolayisiyla heyecanlilar.
Seyirci coskusunu arkalarina alarak maçi kazanmaya çalisacaklar.
Biz, her zamanki gibi, rakip kim olursa olsun kazanmak için oynayacagiz.
Malatya, futbolu güzellestiren, atak yapan, agresif, kazanmak
için oynayan bir takim olacak. Istanbul'a kazanmak için gidiyoruz.
En az Sivas kadar biz de iddialiyiz" dedi.