Orijinalini görmek için tıklayınız : Malatya sahaya cikinca o taraftarin görüntüsünden ürpecek!!!
Teoman2000 02.08.2005, 14:59 Haydi Sivaslilar,
baska bi takimida tutsaniz unutmayin bu takim bu memleket bizim HADIN HEPBERABER MACA GIDELIM. Sivasin yüzünün aki icin, ligde Sivasin prestiji ve büyüklügünü göstermek icin Atatürk Olimpiyat Stadini dolduralim, birtane bos koltuk kalmasin. Herkes anlasin üc büyük yok! Sadece bir büyük takim var oda sanli taraftariyla SIVASSPOR!!
serhankaburcuk 02.08.2005, 15:02 Haydi Sivaslilar,
baska bi takimida tutsaniz unutmayin bu takim bu memleket bizim HADIN HEPBERABER MACA GIDELIM. Sivasin yüzünün aki icin, ligde Sivasin prestiji ve büyüklügünü göstermek icin Atatürk Olimpiyat Stadini dolduralim, birtane bos koltuk kalmasin. Herkes anlasin üc büyük yok! Sadece bir büyük takim var oda sanli taraftariyla SIVASSPOR!!
Bu dileklerin çok güzel ama bu hafta oynanan Cumhuriyet Kupası maçlarından sonra Benim pek umudum kalmadı seyirci konusunda İnşallah beni yanıltır İstanbullu Yiğidolar...
Bilmiyorum 02.08.2005, 15:04 Haydi Sivaslilar,
Bu dileklerin çok güzel ama bu hafta oynanan Cumhuriyet Kupası maçlarından sonra Benim pek umudum kalmadı seyirci konusunda İnşallah beni yanıltır İstanbullu Yiğidolar...
serhan kardeş cumhuriyet kupası hem hazırlık maçı hem tv veriyo diye bizimkiler gitmedi mesela ben bile gitmedim malatya maçı öyle olmayack siz hiç merak etmeyin garanti veriyorum en az 33.000 en az
serhankaburcuk 02.08.2005, 15:08 Haydi Sivaslilar,
serhan kardeş cumhuriyet kupası hem hazırlık maçı hem tv veriyo diye bizimkiler gitmedi mesela ben bile gitmedim malatya maçı öyle olmayack siz hiç merak etmeyin garanti veriyorum en az 33.000 en az
İnşallah ....Malatyalı futbolseverler bu maç için çok güzel organizasyonlar düzenliyorlarmış...Bizimde bu tür organizasyonlarla stada taraftarımızı çekmemiz lazım...İstanbulda bulunan İlçe ,köy dayanışma derneklerimize bu konuda çok iş düşüyor...
1967_DERNEK_10UR 02.08.2005, 15:20 YİĞİDOLAR OLİMPİYATTA DESTAN YAZALIM ...
serhankaburcuk 02.08.2005, 15:22 Malatyalı futbolseverler bu maç için çok güzel organizasyonlar düzenliyorlarmış...Bizimde bu tür organizasyonlarla stada taraftarımızı çekmemiz lazım...İstanbulda bulunan İlçe ,köy dayanışma derneklerimize bu konuda çok iş düşüyor...
HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYAT STADINA ŞİMDİ MAZERET ZAMANI DEĞİL BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI...
sinan-58 02.08.2005, 15:26 MALATYAYI O ÇİMLERE GÖMECEĞİZ
serhankaburcuk 02.08.2005, 15:32 HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYAT STADINA ŞİMDİ MAZERET ZAMANI DEĞİL BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI...
Yigido_War 02.08.2005, 16:09 Bu dileklerin çok güzel ama bu hafta oynanan Cumhuriyet Kupası maçlarından sonra Benim pek umudum kalmadı seyirci konusunda İnşallah beni yanıltır İstanbullu Yiğidolar...[/size][/quote]
BENCE DE SERHAN ABİ BEN MAÇA GİTTİM.ŞOK OLDUM
kursad58 03.08.2005, 10:03 serhan kardeş cumhuriyet kupası hem hazırlık maçı hem tv veriyo diye bizimkiler gitmedi mesela ben bile gitmedim malatya maçı öyle olmayack siz hiç merak etmeyin garanti veriyorum en az 33.000 en az
İŞTE BU YÜZDEN KAYBETTİK 'BİLMİYORUM ' KARDEŞ BU YÜZDEN O STAD BOŞ KALDI BU ORGANİZASYONUN TAKIMIMIZIN MADDİYATI AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNU TRİBÜN HASILATINDAN GELECEK PARAYLA Bİ KAÇ GEDİĞİN KAPATILABİLECEĞİNİ DÜŞÜNEMEDİK AÇIKCASI BİZ BU TARAFTARLIK BİLİNCİNE DAHA ERİŞEMEDİK MECNUN BAŞKAN PARAYI BULACAK FUTBOLCUYU GETİRECEK SENDE GİDİP SEYREDİP STRES ATICAN YERİ GELECEK KÜFREDİCEKSİN YOK BÖYLE BİR TARAFTARLIK ANLAYIŞI BİZİM BU TRİBÜNLERİN BOŞ KALMASINI ÖNLEMEMİZ İÇİN ÖNCELİKLE BU BİLİNCİ KAVRAMAMIZ GEREKİR SON BİR SÖZ DAHA SÖYLEYEYİM FENERBAHÇE NİÇİN BÜYÜK!!! SAAT20,00DE CUMARTESİ BİR HAZIRLIK MAÇINA OLİMPİYAT STADINA 35 BİN SEYİRCİSİ GİTTİĞİ İÇİN BÜYÜK UMARIM ANLATABİLDİM
SAYDILAR...
Yigido_War 03.08.2005, 10:40 Inşaallah Olimpiyat Kirmizi-beyaz A Bürünür
ya ben buradan tüm sivas lılara sesleniyorum eger ilk maçımızı kötü bir siikor alırsak ki almayacagımıza inan mıyorum
ben cumhuriyet kupasının reklemı yapılmadıgı için o türübünler boştu diye düşünüyorum ama insaallah malatya maçı nı yener ve yuzumuzun agıyla tum turkiyeye reklam yaparız ama herkesin sabırlı olmasını istiyorum kötü oloylar çıkmasın ve maçın 90 dk oldugunu hatırlaatır.herkesin sonuna kadar desteklemesini istiyorum ben küçük bir sivassporluyum. takımımız yenilimce bize ihtiyacı var size bir de örnek vereyim sakarya spor küme düşmesine ragmen taraftarlaonlara sahip çıktı. bizden de böyle şeyler bekliyorum LÜTFEN
[QUOTE=b_d_g]ya ben buradan tüm sivas lılara sesleniyorum eger ilk maçımızı kötü bir siikor alırsak ki almayacagımıza inan mıyorum
ben cumhuriyet kupasının reklemı yapılmadıgı için o türübünler boştu diye düşünüyorum ama insaallah malatya maçı nı yener ve yuzumuzun agıyla tum turkiyeye reklam yaparız ama herkesin sabırlı olmasını istiyorum kötü oloylar çıkmasın ve maçın 90 dk oldugunu hatırlaatır.herkesin sonuna kadar desteklemesini istiyorum ben küçük bir sivassporluyum. takımımız yenilimce bize ihtiyacı var size bir de örnek vereyim sakarya spor küme düşmesine ragmen taraftarlaonlara sahip çıktı. bizden de böyle şeyler bekliyorum LÜTFEN
ya ben buradan tüm sivas lılara sesleniyorum eger ilk maçımızı kötü bir siikor alırsak ki almayacagımıza inan mıyorum
ben cumhuriyet kupasının reklemı yapılmadıgı için o türübünler boştu diye düşünüyorum ama insaallah malatya maçı nı yener ve yuzumuzun agıyla tum turkiyeye reklam yaparız ama herkesin sabırlı olmasını istiyorum kötü oloylar çıkmasın ve maçın 90 dk oldugunu hatırlaatır.herkesin sonuna kadar desteklemesini istiyorum ben küçük bir sivassporluyum. takımımız yenilimce bize ihtiyacı var size bir de örnek vereyim sakarya spor küme düşmesine ragmen taraftarlaonlara sahip çıktı. bizden de böyle şeyler bekliyorum LÜTFEN[/QUOTE]
GeCeVeMaVi58pRf 04.08.2005, 14:20 umarım hersey umut ettiğimiz gibiolur ve sivas spor yüzümüzü güldürereksivasa gelir inşallah taraftarımız olimpiyatı doldurur ve malatya sahaya çıkınca neye ugradıgını şaşırır şunu unutmamamız gerekıyor geçen sene malatyada oynanan elazıg-sivas macında malatyalı arkadasların bize gösterdiği misafir perverliğiunutmayalım...
serhankaburcuk 04.08.2005, 14:26 umarım hersey umut ettiğimiz gibiolur ve sivas spor yüzümüzü güldürereksivasa gelir inşallah taraftarımız olimpiyatı doldurur ve malatya sahaya çıkınca neye ugradıgını şaşırır şunu unutmamamız gerekıyor geçen sene malatyada oynanan elazıg-sivas macında malatyalı arkadasların bize gösterdiği misafir perverliğiunutmayalım...
Misafirperverlikler unutulmaz...Ama takımımızada destek olmak için Olimpiyatı doldurmalıyız...
HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA....
oradaki desteklerini göz ardı etmeyiz ancak su anda rakip konumundayız! ve sadece macımızı oynayacagız.. elbetteki diger maclarında kendilerine absarılarımızı dileriz...
sivası olimpiyatın çimlerine gömecek kişiyi açıklıyorum
aşağıdakı resmi tıklayın
sivası olimpiyatın çimlerine gömecek kişiyi açıklıyorum
aşağıdakı resmi tıklayın
muhahahahahaha senin adına üzüldüm beeeee :D :D :D
antalyali_yigido 05.08.2005, 11:41 sivası olimpiyatın çimlerine gömecek kişiyi açıklıyorum
aşağıdakı resmi tıklayın
sizi gömmesinler o çimeee
serhankaburcuk 05.08.2005, 15:06 sivası olimpiyatın çimlerine gömecek kişiyi açıklıyorum
aşağıdakı resmi tıklayın
Andersonda sizi çimlere gömecek kaysı ağacı olarak geri çıkacaksınız...Bizde sizi hoşaf yapıp içeceğiz...:D
antalyali_yigido 05.08.2005, 15:16 Andersonda sizi çimlere gömecek kaysı ağacı olarak geri çıkacaksınız...Bizde sizi hoşaf yapıp içeceğiz...:D
serhan abi bunlardan anca hoşaf olur zaten
ultra kedilerrrrrrrrr (zuhahahahahahahahahahahahahah a)
serhankaburcuk 05.08.2005, 16:19 serhan abi bunlardan anca hoşaf olur zaten
ultra kedilerrrrrrrrr (zuhahahahahahahahahahahahahah a)
Bunlardan Hoşaf bile olmaz...:D
|