Orijinalini görmek için tıklayınız : ZARAR ETTİK...

1967_DERNEK_10UR
31.07.2005, 12:22
SİVASSPOR KLÜBÜ,CUMHURİYET TURNUVASI'NI YAPABİLMEK İÇİN ORDUSPOR,ERCİYESSPOR VE DİYARBAKIRSPOR'A 50' ŞER MİLYAR ,GÜVENLİĞE 75 MİLYAR,SAHAYA 60 MİLYAR VE HAKEMLERE İSE 20 MİLYAR PARA VERDİ.KIRMIZI-BEYAZLILAR BUNA KARŞIN YAYINCI KURULUŞTAN SADECE 50 BİN DOLAR ALDI.TRİBÜNLERİN DE BOŞ KAMASI YİĞİDOLAR'I OLDUKÇA ZARARA UĞRATTI... :arrow: :cry:

onursahin
31.07.2005, 12:27
EVET TV MAÇI VERİNCE KİMSE GELMEDİ YENİ ORDULULAR BİZDEN ÇOK TAKIMLARINI DESTEKLEDİ HİÇ OTURMADILAR BİZ SADECE 20- 30 KİŞİ İLK YARI DESTEKLEDİK BUGÜN BARİ DOLDURALIM STADI

ElbeyLi58
31.07.2005, 12:30
bügün Stad yigidolarnan dolacak

hemso58
31.07.2005, 12:39
bügün Stad yigidolarnan dolacak
Bİ ZAHMET YANİ!!!

sivaslihakan
31.07.2005, 12:42
biz almanya kampinda 200 300 km gidip destekledik sivasimizi lütfen istanbuldaki yigidolara sesleniyorum takimimizi yanliz birakmayin bugün bütün türkiye sivaslinin sesini duysun

serhankaburcuk
31.07.2005, 13:32
Bence çok önemli bir konuda topic açılmış...Butopic açılmışken bende birkaç kelime söylemek istiyorum...

Buraya dünkü maçın yorumu yazmayacağım....Sadece İstanbul taraftarının vefasızlığını yazacağım...Lafa geldiği zaman Yok İstanbul taraftarı iyidir yok Sivasspor maçlarını İstanbulda oynasın diyorlar...Sivasspor böylemi İstanbulda oynayacak maçlarını...Yazık Yazık çok yazık...Takımın paraya ihtiyacı olduğu için İstanbulda oynamak istiyor...Ama gelin görünkü İstanbuldaki taraftarımızda hiç iş yok...Dün Televizyondan maçı izlerken utandım...Hatta beni maçı izlerken başka şehirden bir arkadaşım aradı ve bana dediki ''Bu mu sizin İstanbul taraftarınız ''Yerin dibine girdim ben herzaman İstanbul taraftarımız güçlü olduğunu söylerdim ona...Biz bu seyirci ile bu kafayla Malatya maçında Malatya seyircisinin yanında eziliriz Olimpiyatta...İnşallah böyle olmaz...

YİĞİDO ARTIK UYAN SİVASSPORUN HEM MADDİ HEMDE MANEVİ OLARAK BÜYÜK DESTEĞE İHTİYACI VAR....

LÜTFEN İNÖNÜ STADINA GİDİP SİVASIMIZA DESTEK VERELİM...

serdal58
31.07.2005, 13:36
stadlar dolsun

serhankaburcuk
31.07.2005, 13:39
Bence çok önemli bir konuda topic açılmış...Butopic açılmışken bende birkaç kelime söylemek istiyorum...

Buraya dünkü maçın yorumu yazmayacağım....Sadece İstanbul taraftarının vefasızlığını yazacağım...Lafa geldiği zaman Yok İstanbul taraftarı iyidir yok Sivasspor maçlarını İstanbulda oynasın diyorlar...Sivasspor böylemi İstanbulda oynayacak maçlarını...Yazık Yazık çok yazık...Takımın paraya ihtiyacı olduğu için İstanbulda oynamak istiyor...Ama gelin görünkü İstanbuldaki taraftarımızda hiç iş yok...Dün Televizyondan maçı izlerken utandım...Hatta beni maçı izlerken başka şehirden bir arkadaşım aradı ve bana dediki ''Bu mu sizin İstanbul taraftarınız ''Yerin dibine girdim ben herzaman İstanbul taraftarımız güçlü olduğunu söylerdim ona...Biz bu seyirci ile bu kafayla Malatya maçında Malatya seyircisinin yanında eziliriz Olimpiyatta...İnşallah böyle olmaz...

YİĞİDO ARTIK UYAN SİVASSPORUN HEM MADDİ HEMDE MANEVİ OLARAK BÜYÜK DESTEĞE İHTİYACI VAR....

GuNaY
31.07.2005, 23:17

:oops: :oops: :oops:

1967_DERNEK_10UR
31.07.2005, 23:20
YAZILANLAR VE O KADAR SÖYLENENLER BOŞA GİTTİ KLÜBÜN KAÇ LİRA ZARAR ETTİĞİNİ KAÇ KİŞİ BİLİYOR :?: YAZIK BİR KUPA DA BİR AVUÇ TARAFTARA OYNUYORUZ... :arrow: :wink:

lezgi
31.07.2005, 23:29
MALATYASPOR SİTESİNE GİRİNDE BAKIN ADAMALAR ACAYİP BİLENİYORLAR BU MAÇA EĞER OLİMPİYAT STADINADA BUKADAR DUYARSIZLIK İÇİNDE ÇIKARSAK YAZIK OLUR O STADI DOLDURMAMIZ ŞART GARDAŞLAR

serhankaburcuk
01.08.2005, 14:37
İlk önce Çok anlamlı olan Cumhuriyet Kupasını düzenleyen Sivasspor Yönetim kuruluna teşekkür ediyorum...Bu turnuvayı çok güzel bir şekilde organize etmişler...Daha sonra bu Güzide kupayı Sivas şehrine hediye eden Sivassporun değerli futbolcularına teknik heyetine de ayrıca teşekkür ediyorum...

Son olarak maça hiç ilgi göstermeyen İstanbuldaki ve çevre illerdeki Sivasspor taraftarına bir kaç sözüm var...

Değerli Yiğidolar ;Böyle Sivasspor sevgisi böyle Sivasspor taraftarlığı olmaz...Yönetimimiz İstanbulda büyük bir seyirci potansiyeli olduğuna güvenerek maçları İstanbula aldı...Ama gelin görünkü İstanbuldaki taraftarlarımız Sivasımızı hiç sevmediklerini göstrediler...Stada gelen Yiğidolara hiç bir lafım yok onları canı gönülden kutluyorum...Yönetimimiz bu turnuvadan Sivasspora gelir elde etmek istiyordu ama aşırı bir şekilde zarar etti...Eğer böyle yaparsak Olimpiyattaki Malatya maçındada hüsrana uğrarız... Ve Malatyanın dediği olur...

YİĞİDOLAR LÜTFEN SİVASSPOUMUZU YALNIZ BIRAKMAYALIM...OLİMPİYAT STADINA AKIN AKIN GİDELİM...