Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Kupası da Lig TV'de..

Bilmiyorum
04.07.2005, 22:22
Süper Lig maçlarından sonra Türkiye Kupası maçları da Lig TV'den yayınlanacak.. Lig TV, kupa maçları için yapılan ihaleyi kazandı ve 2 yıl boyunca maçları yayınlama hakkını kazandı..

gurbetci_yigido
04.07.2005, 22:32
tühhh ulan beee , bi sifresiz baktigimiz türkiye kupasi vardi oda sifrelendi

bulldog
04.07.2005, 22:50

LIG tv Yurt Disinda 22 €URO
Gidip Kahvelerde Izlecegime Evimde Tüm Maclari Izlerim
" Sadece kupa maclarini degil "
Herkese Tavsiye ederim :lol:

efsanedavulcu
04.07.2005, 23:03

GARDAS HERKESİN DURUMU AYNI DEİL.......
LİG TV DE COK OLMAYA BAŞLADI HAAAAAAAAAAAAA...... :twisted: :twisted:

ElbeyLi58
05.07.2005, 15:06
Kupaya en yüksek teklif atv-Kanal D'den

Yeni sezonda gruplu oynanacak Türkiye Kupası maçlarının yayın hakkı için en yüksek teklif atv-Kanal D ortaklığından geldi. Federasyon bugün kararını verecek.

Türkiye Kupası maçlarının yayını için en yüksek teklifi atv&Kanal D ortaklığı verdi. atv-Kanal D ortak girişimi her bir sezon için TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) payı, organizasyon payı ve KDV dahil olmak üzere toplam 8 milyon 590 bin 400 dolar bedel teklifte bulundu. Diğer teklif sahibi Digitürk ise toplam 8 milyon 260 bin dolar bedel teklif etti. Türkiye Kupası ticari hakları ile ilgili olarak ise Digitürk KDV dahil toplam 7 milyon 670 bin dolar, atv-Kanal D ortak girişimi de 6 milyon 773 bin 200 dolar teklifte bulundu.

Grup sistemi olacak
Bu arada kupa maçlarında gelecek sezondan itibaren grup sistemi uygulanacak. Türkiye Kupası eleminasyon sistemine göre Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor gruplarının seri başı takımları olacak. Futbol Federasyonu Türkiye Kupası maçlarının yayınıyla ilgili kararını bugün verecek.

alper58
08.07.2005, 19:10
ARKADAŞ NE YAPALIM YANI MAÇ İZLEMEK İÇİN YURT DIŞINAMI ÇIKALIM:D

sivasli_tufan
08.07.2005, 19:27
ARKADAŞ NE YAPALIM YANI MAÇ İZLEMEK İÇİN YURT DIŞINAMI ÇIKALIM:D kahvede seyret kardesim

nicolasdasouza58
08.07.2005, 20:15

abi o almanyada oyle.
hollandada var bizde de vardi ama geri gitti ayda 15 euro.

ibrahim58-nl
08.07.2005, 20:18
Elimde olsa hepinizin evine bi lig t.v alirim ha:P

nicolasdasouza58
08.07.2005, 20:21
Elimde olsa hepinizin evine bi lig t.v alirim ha:P

sagol abi dusunmen yeter :wink:

ibrahim58-nl
08.07.2005, 20:22
Hepimiz sagol olalim, sivasspor'u sampiyon gorelim insallah

ElbeyLi58
09.07.2005, 15:24
Türkiye Kupası'nın adı da değişiyor tadı da!

Digiturk Genel Müdürü Ertan Özerdem, kupa ihalesinde iki yıllığına 27 milyon dolar ödediklerini, kupanın yeni tarzının Süper Lig kadar popüler ve heyecanlı geçeceğine inandıklarını söyledi..

Özerdem, bu inançlarının, yüksek görünen bu rakam karşısında olumlu karar almalarında etkili olduğunu belirtti. Türkiye Kupası'nın statüsü ile birlikte ismi de değişiyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan ihalede yayın hakları ile beraber kupanın isim hakkı dahil tüm ticari hakları da DIGITURK tarafından satın alındı.

Şov yapılacak
DIGITURK, Türkiye Kupası'nın yeni ismini önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacak. Türkiye Kupası'nın yeni statüsü ve ticari haklarıyla birlikte takımlarımıza yeni bir gelir kaynağı yaratılacak. DIGITURK ve sponsorların işbirliği ile Şampiyonlar Ligi finalinde olduğu gibi Türkiye Kupası maçlarının öncesinde ve sonrasında muhteşem şovlar ve organizasyonlar gerçekleştirilecek. Lig TV üyeleri, zevkli heyecanlı karşılaşmalarla birlikte, bu muhteşem şovları da izleyebilmenin ayrıcalığını yaşayacak. Statüsü yenilenen Türkiye Kupası'na 36 takımın katılacağı Birinci Kademe maçları ile başlanacak. İlk turu geçen 18 takım ve Süper Lig 2004-2005 sezonunu 5. ile 18. sıralarda tamamlayan 14 takım, İkinci Kademe'de karşılaşacak. Birinci ve İkinci Kademe maçları tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak. İkinci turu geçen 16 takım ile Süper Lig 2004-2005 sezonunu ilk 4 sırada tamamlayan takımlar, grup safhasına katılmaya hak kazanacak.

Sadece Lig Tv'de
Her biri beş takımdan oluşacak dört grupta tek maçlı lig usulü oynanacak maçlardan sonra gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale çıkmaya hak kazanacak. Çeyrek final ve yarı final maçları, çift maçlı eleminasyon sistemiyle, final ise tek maç şeklinde oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, UEFA Kupası modeli örnek alınarak hazırlanan yeni Türkiye Kupası'nın heyecanı, sezon boyu Lig TV ekranlarında olacak.

TÜRKİYE KUPASI SERVET DAĞITACAK
Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı'nın, Süper Lig yayın haklarının dağıtımına dair yeni model taslağını açıkladığı 'Bir havuz problemi' başlıklı sunuma göre Türkiye Kupası, yeni modeli ile kulüpler için yeni bir gelir kapısı olacak. Toplam ödül 12 milyon dolar civarında olacak. Gruplara katılan 20 takıma 100'er bin dolar ödenecek. Gruplarda oynanan her maça 50 bin dolar ödenecek. Beraberliklerde takımlar 25'er bin dolar alacak. Dört maçını da kazanan grupta 200 bin doların sahibi olacak. İlk 8'e kalan takımlardan iki maçı da kazanan takım 350 bin dolar, kaybeden takım 250 bin dolar alacak. İlk 4'e kalan her takım 600'er bin dolar alacak. Şampiyon olan takım 2 milyon dolar, finalist 1.2 milyon dolar alacak. Gruplarındaki tüm maçlarını kazanıp, şampiyon olan takım, toplam 3.25 milyon dolar almış olacak.

Adem_58
23.07.2005, 16:13
BEN SIVASLIYIM GALATASARAYI TUTUYOM.. AMA HEP KALBIM SIVASSPORLUDUR.. GALATASARAY - SIVASSPOR OYNANINCA KIMI TUTACAKSAM :-) YAVVV TRT1 IMIZ VARDI ODA SIFRELI OLDU SIMDIK YAAA NE YAPIYORSUNUZ YAAAA.........BIZ SIMDIK NERDE BAKACAZZ

1967 dernek serkan20
23.07.2005, 16:25
BEN SIVASLIYIM GALATASARAYI TUTUYOM.. AMA HEP KALBIM SIVASSPORLUDUR.. GALATASARAY - SIVASSPOR OYNANINCA KIMI TUTACAKSAM :-) YAVVV TRT1 IMIZ VARDI ODA SIFRELI OLDU SIMDIK YAAA NE YAPIYORSUNUZ YAAAA.........BIZ SIMDIK NERDE BAKACAZZ
gardaş o avatarıunı değiştir
buırası sadece sivasspoprluların yeridir
burda sadece sivasspor desteklenir
sivaslı sadece sivassporlu olmalıdır
başka takımı tutma lüksü olmamalıdır
bu yürek işidir
bilmiyosan tutma sivassporu
değiştir o avatarı

Bilmiyorum
23.07.2005, 16:33
ben zaten hiç bişey anlamdım sivasspor 38 yıl sonra süperlige çıktı trt1 de izliyecez diye seviniyoduk artık trt 1 süperlig maçı vermeyecek türkiye kupası diyoduk o da lig tv ye gitti hazırlık maçı deseniz lig tv geriye bi milli maç kaldı onuda alsınlarda fakir fıkara maç izleyemesin

NE MUTLU FAKİR OLANA millet zaten işsizlikten parasızlıktan geçim derdinden nefes alamazken artık maçta izleyemeyecek batsın böyle dünya lig tv sözüm sana fakir fukarayı rahat bırak

Adem_58
23.07.2005, 16:33
serkan20m,,,, okumadinmi yazdiklarimi sivasliyim.... dedim.. bosunami 58 tasiyoruz kalbimizde

hemso58
23.07.2005, 18:31
ben zaten hiç bişey anlamdım sivasspor 38 yıl sonra süperlige çıktı trt1 de izliyecez diye seviniyoduk artık trt 1 süperlig maçı vermeyecek türkiye kupası diyoduk o da lig tv ye gitti hazırlık maçı deseniz lig tv geriye bi milli maç kaldı onuda alsınlarda fakir fıkara maç izleyemesin

NE MUTLU FAKİR OLANA millet zaten işsizlikten parasızlıktan geçim derdinden nefes alamazken artık maçta izleyemeyecek batsın böyle dünya lig tv sözüm sana fakir fukarayı rahat bırak

:twisted: +İMZA

kangalli58yasin
25.07.2005, 19:03
BILMIYORUM BEN TAM KATILIYORUM

Adem_58
28.07.2005, 19:44
gene lig tv gene lig tv niye showtv yada kanald olmuyorr yaaaaaaaaa

OFS58
28.07.2005, 20:15
gardaş o avatarıunı değiştir
buırası sadece sivasspoprluların yeridir
burda sadece sivasspor desteklenir
sivaslı sadece sivassporlu olmalıdır
başka takımı tutma lüksü olmamalıdır
bu yürek işidir
bilmiyosan tutma sivassporu
değiştir o avatarı

BİZ DE SİVAS'LIYIZ

SİVAS'LIDA ÖLÜCEZ

İSTANBUL'DA YAŞIYORUZ

İSTANBUL'DA ÖLÜCEZ

SEN ŞU SILOGANDAN VAZGEÇ

İŞTE SİVASLI BU DESİNLER

mesut1160
28.07.2005, 20:23
bu ne be lig tv iyi süper lig aldina ama kupa maclarini ne yapcan be böylede olmaz. önce show tv de bakiyorduk iste simdi lig tv bu ne be lig tv ne yapiyor hep olan bize olur .

almanci87
01.08.2005, 15:00
Aslinda Ekonomik acidan Bakildiginda cok fena bir uygulama degil
Kulüblere sahip cikacaksak biraz Para vericegiz yani ÖRNEK FENERBAHCE
SIVASSPOR da iyi YOLDA

GeCeVeMaVi58pRf
14.08.2005, 16:08
Tek Mac Zevkimizide Elimizden Almak Istiyorlar Inşallah şifresiz Bir Kanal Kazanir Ama Ençokta Inşallah Sivasspor Kazanir..

trafocu
14.08.2005, 16:16
Arkadaşlar Sivasspor izlemek için Liğ TV almak arzusundayım.Bu liğ TV dediğiniz tüm maçları ve maç yayın saatlerini nasıl takip ederim.Beni bilğilendirirseniz memnun olurum.